irving
Jun 28 2016, 18:08
QUOTE(ranaoutis @ Jun 28 2016, 19:07 )

πολυ καλη μεταγραφη ο Τζειμς
απο το ανεκδοτο Ντρειπερ προφανως καλυτερος παικτης
Δεν καταλαβαινω τη γκρινια, δηλαδη ποιον περιμανατε να παρετε, τον Καρι;
εχετε δει τα τελευταια χρονια μια σειρα απο παλτα τυπου Φελντειν Μπανκς Κιτσεν κλπ και σας χαλαει ο Τζειμς;
παιχταρας ειναι. το θεμα δεν ειναι η ποιοτητα του παιχτη αλλα ο ρολος του. οταν βγαινει ο καλαθης ποιος θα οργανωνει? δεν ξερω μπορει και να τα καταφερει ο τζειμς. και ο παππας δημιουργει (για το εαυτο του) και αμα παρουμε μπουρουση τις μοιραζει τις ασσιστ του
spysta
Jun 28 2016, 18:10
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παικτης ο Τζειμς και ταιριαζει σ αυτο που θελει ο ΠΑΟ.. Του λειπει βεβαια το οργανωτικο κομματι που θα χρειαζόταν ο ΠΑΟ οταν ο Καλαθης κάθεται παγκο.ντουκακι ομως αυθλητικος σουταρει κ παταει ζωγραφιστο..
Βεβαια στο ιδιοπαικτικο στυλ ειναι και ο Παππας.
Εγωπεριμενα πιο κλασσικο ασσο για τον ΠΑΟ
Βtw 1 μυριο ειναι αστειο για την αξια του παικτη που 2 χρονια πριν επαιζε στον Κολοσσο.
Ο,τι ελεγακαι για τον ΟΣΦΠ δηλ οταν ακουγοταν
SkyFall
Jun 28 2016, 18:14
QUOTE (spysta @ Jun 28 2016, 19:10 )

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παικτης ο Τζειμς και ταιριαζει σ αυτο που θελει ο ΠΑΟ.. Αλλα 1 μυριο ειναι αστειο για την αξια του παικτη που 2 χρονια πριν επαιζε στον Κολοσσο.
Ο,τι ελεγακαι για τον ΟΣΦΠ δηλ οταν ακουγοταν
Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου πόσα θα δώσουν αρκεί να φέρουν παίχτες από το πάνω ράφι. Όταν στην Τουρκία, στο Ισραήλ, στην Ρωσία πληρώνουν υπεραξίες κάτι πρέπει να κάνεις και εσύ.
έντιτ: προφανώς θα πάμε και γι' άλλον παίχτη στα γκαρντ.
nikolas12
Jun 28 2016, 18:16
Πολύ καλή προσθήκη ο James για τον Παναθηναϊκό. Στο 1 θα προσφέρει πιστεύω, στο 2 θα μείνει το δίδυμο Παππάς-Feldeine και δε θα ασχοληθεί με τη θέση αυτή. Έχει πολύ καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση και είναι πάρα πολύ καλός και ανερχόμενος παίκτης. Σίγουρα όχι το ίδιο καλός οργανωτής με τον Καλάθη, αλλά έχει το σουτ που λείπει.
Ενταξει δεν ειναι κακος παικτης ο Τζειμς καθε αλλο...Απλα δεν ξερω αν ταιριαζει σε αυτο που θελαμε...
Οταν ο Καλαθης καθεται παγκο ποιος θα οργανωνει?
Αν παρθει δεν με χαλαει...
Απο αυτα που διαβαζω στα μεσα του ΔΓ μαλλον και ο Μπουρουσης εκλεισε ή ειναι ενα βημα πριν την συμφωνια...Οποτε αν κλεισει ο Τζειμς μενουν μια θεση ξενου και δυο κοινοτικων...
Crash95
Jun 28 2016, 18:19
Πολυ καλη μεταγραφη ο Τζειμς αμα γινει, δε ξερω αμα κολλαει στη ομαδα, και νομιζω οτι δεν ειναι τοσο καλος στο στυλ πεδουλακη, αλλα τι να λεμε σα μοναδα ειναι εξαιρετικός, εκανε τρομερη σεζον, πολυ καλο σουτ, και οργανωνει κιολας. Και θα βοηθησει πολυ στο θεμα τρελο μακρινο σουτ που μπορει να αλλαξει εναν αγωνα όταν δε σου βγαινει το ματς, κατι το οποιο δεν ειχε ο Παο καθολου τα τελευταια χρονια
doctorjekil
Jun 28 2016, 18:20
Μολις διαβασα για Τζειμς και για 1εκ και ακομα δεν μπορω να συνελθω...κριμα,πραγματικα κριμα...εναν παιχτη που δεν ειναι ουτε για γιουροκαπ και η πραγματικη του αξια δεν ειναι ουτε 200χιλ,του δινουμε 1εκ και τον εμφανιζουμε σαν μεσια...να δω ποτε,και αν,θα βαλουνε μυαλο αυτοι που επιλεγουν τους παιχτες
rahxephon13
Jun 28 2016, 18:26
Από τι φαίνεται είμαστε κοντά στο ανταμς (άλλα ας κρατάμε μια πισινή γιατί το χουμε ξανακούσει αυτό και για άλλους)νομίζω ότι είναι καλή κίνηση και ταιριάζει στο μπάσκετ πεδουλακη, το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι ίσως τον περνούμε και λόγω μπουρουση για να του δείξουμε πόσο τον θέλουμε ενώ έχω μια υποψία ότι προσπαθούμε να μιμηθούμε την φετινή λαμποραλ και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλή ιδέα, τεσπα αυτή η βδομάδα θα ναι καυτή άντε να δούμε.
bodiroga10
Jun 28 2016, 18:27
αλλο τι θελουμε και αλλο τι ισχυει....
ο φελντειν εχει συμβολαιο του χρονου 400χιλ. αρα για να φυγει ειτε του δινεις αποζημιωση περιπου 200χιλ για να το λυσεις ειτε πρεπει να ενδιαφερθει γι αυτον καποια ρωσσικη ή τουρκικη και να του δωσει πανω απο 600χιλ για να φυγει(λεω πανω απο 600χιλ γιατι για ιδιο συμβολαιο με τον παναθηναικο δεν αφηνεις ομαδα ευρωλιγκας για να παιξεις γιουροκαπ....)
στο 1ο σεναριο δεν βρισκω λογικη να δωσεις 200χιλ για λυση συμβολαιου οταν ηδη στα γκαρντ ο χρονος συμμετοχης σχεδον εχει συμπληρωθει και χωρις φελντειν(καλαθης(25 λεπτα),παππας(20),τζειμς(20) αρα μενουν 15 λεπτα περιπου) οποτε και παικτης να φερεις θα ειναι αρκετα συμπληρωματικος
στο 2ο σεναριο δεν εχει υπαρξει πουθενα ρεπορταζ ομαδας που να εχει ενδιαφερθει για τον φελντειν
ακομα και αν παμε σε αλλο παικτη στο 1, περισσοτερο λογικο βρισκω να δωσουμε σε κανεναν πιτσιρικα αμερικανο 200χιλ συμβολαιο και να ειναι 7ος ξενος και να παιζει μονο ευρωλιγκα παρα να φυγει ο φελντειν
επισης τζειμς-παππας-φελντειν ειναι πολυ κοντα γκαρντ για το 3 οποτε αν αποκτηθει κι αλλο καλο γκαρντ αυτο το βλεπω περισσοτερο 2-3αρι για να συμπληρωνει τον χαραλαμποπουλο οπου εκει η θεση ειναι τελειως κενη
salonikatasos
Jun 28 2016, 18:35
o james είναι καλός παίχτης,αλλά όχι για 1 εκατομμύριο(750 μαξ θα έλεγα εγώ),ούτε για pg. μαζί με παππά ναι είναι πολύ καλό δίδυμο στο 2. αν όντως τον πάρουμε και δεν πάρουμε άλλον στα guard που να μπορεί να οργανώσει ικανοποιητικά,τότε θα έχουμε μεγάλο θέμα στο 5 εναντίον 5. μην ξεχνάμε ότι πρέπει να έρθει και small forward.
ο φελντέιν είναι μια χαρά παίχτης και ταιριάζει και με το σύστημα πεδουλάκη,αφού είναι καλός αμυντικός και αθλητικός. βέβαια αν έρθει ο james,νομίζω ο feldeine καλό θα ήταν να φύγει και να έρθει κάποιος καλός pg με πολλές ασίστ και καλό ποσοστό στο τρίποντο.
ο γιάνκοβιτς μπορεί να μείνει ως τρίτος pg?
Εμένα πάντως μου αρέσει ο Τζέιμς και μακάρι να τελειώσει θετικά το θέμα. Το 1μύριο είναι σε δολάρια οπότε στην ουσία παίρνει πάνω κάτω το συμβόλαιο του Μήτσου. Δεν νομίζω πως δεν θα έβρισκε κάτι παρόμοιο σε καμιά Τουρκία.
Η μόνη ένσταση είναι πως δεν πρόκειται για φουλ οργανωτικό άσσο. Ασόδυο είναι ο τύπος απλά είναι περισσότερο της ατομικής ενέργειας παρά της ομαδικής. Βέβαια κάποτε ο Πεδουλάκης είχε τον Ούκιτς οπότε ο Τζέιμς φαντάζει Σάρας μπροστά του. Είναι όμως πάιχτης που πάιζει και πίσω και δίπλα στον Καλάθη. Αθλητικότατος, γρήγορος, πολύ καλός αμυντικά και επιθετικά το έχει το σκορ με πολλούς τρόπους. Όχι δεν είναι ο ορισμός του κωλοτούμπα αλλά πιο κοντρολαρισμένος και σκορ θα δώσει απλά δεν είναι κίλλερ. Σουτ μια χαρά έχει. Τα στατιστικά του στο τρίποντο δεν είναι πιο εντυπωσιακά γιατί νομίζω στο στυλ της περσινής Κούτσα έπαιρνε πολλές ότι να 'ναι προσπάθειες απ' το τρίποντο. Αν παίξει πιο ορθολογικά θα είναι ακόμα καλύτερος.
Το σημαντικότερο απ' όλα βέβαια πως και αυτός είναι παίχτης που ανεβαίνει χρονιά με τη χρονιά και καλυτερεύει με γοργούς ρυθμούς.
Μακάρι.
thanath
Jun 28 2016, 18:56
QUOTE (salonikatasos @ Jun 28 2016, 19:35 )

o james είναι καλός παίχτης,αλλά όχι για 1 εκατομμύριο(750 μαξ θα έλεγα εγώ),ούτε για pg. μαζί με παππά ναι είναι πολύ καλό δίδυμο στο 2. αν όντως τον πάρουμε και δεν πάρουμε άλλον στα guard που να μπορεί να οργανώσει ικανοποιητικά,τότε θα έχουμε μεγάλο θέμα στο 5 εναντίον 5. μην ξεχνάμε ότι πρέπει να έρθει και small forward.
ο φελντέιν είναι μια χαρά παίχτης και ταιριάζει και με το σύστημα πεδουλάκη,αφού είναι καλός αμυντικός και αθλητικός. βέβαια αν έρθει ο james,νομίζω ο feldeine καλό θα ήταν να φύγει και να έρθει κάποιος καλός pg με πολλές ασίστ και καλό ποσοστό στο τρίποντο.
ο γιάνκοβιτς μπορεί να μείνει ως τρίτος pg?
Το είχε προσπαθήσει ο Πεδουλας και την 1η του χρονιά κατεβάζοντας τον σιγά σιγά, αλλά δεν δούλεψε.. Δύσκολο να αλλάξει θέση... Μακάρι να γινόταν όμως γιατί θα είχε πολλά πλεονεκτήματα... Βέβαια του λείπει και ταχύτητα...
Nemesakos
Jun 28 2016, 19:12
Ας προσγειωθούμε λίγο πάλι...Αρθρο του Κοντού για τις μεταγραφές μας αλλά για την απελευθέρωση των μεταγραφών από την Ευρωλίγκα.
Απεριόριστες μεταγραφές αρκεί να μην αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και για εσωτερική μετακίνηση (από ευρωλίγκα σε ευρωλίγκα) μόνο στην αλλαγή του γύρου.
Το ΥΓ τρενάρει τις μεταγραφές..
Όσον αφορά τον Τζέιμς... Κατά την άποψή μου είναι αυτό ακριβώς το είδος του παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, ένα combo guard που να μπορεί και να κάνει αλλαγή τον Καλάθη στο 1 αλλά και να συνυπάρχει μαζί του στην 5άδα παίζοντας στο 2... Για μένα ο Παναθηναϊκός κατά πρώτο λόγο χρειάζεται έναν παίκτη που να μοιράζεται το 40λεπτο με τον Καλάθη, έχοντας ωστόσο καλύτερο σουτ από αυτόν... Στην θέση 2 θα εναλλάσονται οι Παππάς-Φελντέιν... Επιπλέον με τον Τζέιμς στο 1 η ομάδα δημιουργεί ωραία δίδυμα στο 1-2 με Τζέιμς-Παππά ή Τζέιμς-Φελντέιν... Ο Τζέιμς δεν είναι κακός οργανωτής, φέτος είχε σταθερά στην Ευρωλίγκα 2,7 ασίστ ανά παιχνίδι (με μέσο όρο συμμετοχής το 20λεπτο), αριθμός εξαιρετικός για έναν παίκτη που είναι φρέσκος σε αυτό το επίπεδο... (ο Μάντζαρης για παράδειγμα που θεωρείται κυρίως οργανωτής και είναι σαφώς πιο μπαρουτοκαπνισμένος από τον Τζέιμς σε επίπεδο Ευρωλίγκας είχε φέτος 2 ασίστ μέσο όρο ανά παιχνίδι)... Προφανώς το παιδί δεν είναι Ερτέλ να μοιράζει 8 ασίστ ανά παιχνίδι, έχει όμως άλλα χαρίσματα που τον καθιστούν πολύτιμο και ανερχόμενο... Για μένα είναι σωστή επιλογή και μακάρι να έρθει! Το αν το πέμπτο γκαρντ θα είναι ο Μποχωρίδης ή κάποιος άλλος είναι ένα άλλο ζήτημα... Εμένα θα μου άρεσε πολύ η ιδέα να ανανεώσει ο Γιάνκοβιτς και να ανέβει στο 2... Με τον Μποχωρίδη έκτο γκαρντ...
Όσον αφορά την front line... Κι εγώ θα ήθελα τον Φώτση σαν έκτο ψηλό αλλά χλωμό... (Φώτσης και Μποχωρίδης δηλαδή 13ος και 14ος παίκτης διότι με το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας για 14-15άδα πρέπει να συζητάμε και όχι για 12άδα)... Στο 5 ένα δίδυμο Μπουρούσης-Εμπάκουε θα ήταν δυνατό... Με ανησυχούν οι αμυντικές αδυναμίες του Μπουρούση και η κατάσταση της υγείας του Αμερικανού... Είναι όμως και οι 2 εξαιρετικοί ριμπάουντερς (8,7 μέσο όρο ο πρώτος, 8 ο δεύτερος) και αυτό είναι κάτι που έλειψε πολύ πέρυσι από την ομάδα... Με Φώτση και Γκιστ να συμπληρώνουν υπάρχουν 2 επιλογές... Ή τους θεωρείς 4άρια και πας για ένα 4-5άρι ή θεωρείς τον Γκιστ 4-5άρι και πας για ένα 4άρι... Στην πρώτη περίπτωση νομίζω ότι ο Σίνγκλετον θα ταίριαζε πολύ... Στη δεύτερη περίπτωση για μένα 2 είναι οι επιλογές... Ο Μόερμαν και ο Κλαβέρ...
Η θέση 3 αποτελεί ένα μεγάλο αίνιγμα... Όπως έγραψα νωρίτερα, προσωπικά θα κρατούσα τον Γιάνκοβιτς με σκοπό να τον χρησιμοποιώ και στο 2 και στο 3 (κυρίως όμως στο 2)... Έτσι θα έδινα μια θέση ξένου στο 3... Θα ήθελα όμως κατά προτίμηση έναν παίκτη που να μπορεί να καλύψει και στο 4 (κάτι σαν τον Παπαπέτρου)... Οπότε θα έφερνα στο μυαλό μου έναν παλιό γνώριμο, τον Μασιούλις... Ο Λιθουανός, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Γιάνκοβιτς θα έδεναν νομίζω εξαιρετικά τη θέση του small forward...
Αν ο Γιάνκοβιτς δεν μείνει, ένα εναλλακτικό σενάριο για μένα θα ήταν το εξής... Θα έπαιρνα τον Θανάση Αντετοκούνμπο να μου δίνει αθλητικότητα και άμυνα στο 3 και να καλύπτει πιθανώς και κάποια λεπτά στο 4 σε πιο χαμηλά σχήματα (χωρίς τρίποντο ωστόσο, κάτι όμως που δεν θα είχε μεγάλη σημασία με τον Μπουρούση στην 5άδα αφού απειλή στο περιφερειακό σουτ θα ήταν ο σέντερ) και θα έφερνα στο 3 έναν παίκτη που θεωρώ ότι δεν έδειξε αυτό που πραγματικά μπορεί φέτος στη Ρεάλ, τον Τέιλορ (ο οποίος εκτός όλων των άλλων έχει σουηδικό διαβατήριο)...
υγ1. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τζέιμς είχε δηλώσει ότι θεωρεί τον εαυτό του pm.
υγ2. Μακάρι να είχαμε κλείσει τον Μπιρτς...
υγ3. Δεν υπάρχει μεταγραφική κινητικότητα γενικώς στην Ευρώπη ακόμα παρά το γεγονός ότι αρκετά δυνατά ονόματα έχουν βγει στην αγορά... Μάνατζερ και παίκτες προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται με τις νέες ευρωπαϊκές οικονομικές δυνάμεις (Νταρουσάφακα) και το ΝΒΑ...
bodiroga10
Jun 28 2016, 19:23
QUOTE (Nemesakos @ Jun 28 2016, 20:12 )

Ας προσγειωθούμε λίγο πάλι...Αρθρο του Κοντού για τις μεταγραφές μας αλλά για την απελευθέρωση των μεταγραφών από την Ευρωλίγκα.
Απεριόριστες μεταγραφές αρκεί να μην αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και για εσωτερική μετακίνηση (από ευρωλίγκα σε ευρωλίγκα) μόνο στην αλλαγή του γύρου.
δεν νομιζω οτι το υγ αφορα τον βασικο κορμο αλλα καποιες συμπληρωματικες κινησεις
πχ μπορει να ξεκινησεις την χρονια με 3ο πλειμεικερ τον μποχωριδη και αν δεν σου βγει οποτε θες προσθετεις παικτη
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...akis-voygioykas
a bullet for your head
Jun 28 2016, 19:30
Αυτό που εγω θα περίμενα θα ήταν, να δημοσιευθεί η είδηση πως έκλεισε οριστικά, με τις υπογραφες πεσμενες..
Δεν θα σταθώ αυτή την στιγμή στην υπεραξια του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και για το αν Παναθηναϊκός, θα χρειαστεί και άλλον PG ή όχι..
Θα το κάνω μόλις δω το deal ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ.
Προς το παρόν αναμένω.
Γιατί αν εξελιχτεί το story όπως με τον Singleton, που επίσης ο Παναθηναϊκός ήταν διατεθιμενος να πληρώσει ανάλογη υπεραξια, τότε θα πω το....πιο καζο πεθαίνεις!
Το χω ξαναπεί.
Κακώς διαρρεουν τέτοιες ειδήσεις όταν δεν έχουν οριστικοποιηθει!
bodiroga10
Jun 28 2016, 19:33
QUOTE (a bullet for your head @ Jun 28 2016, 20:30 )

Το χω ξαναπεί.
δεν τις διαρρεουν οι ομαδες αλλα οι μανατζερ των παικτων πριν παρουν την τελικη τους αποφαση ωστε να κινητοποιησουν την αγορα για καποια τελικη προταση
η ομαδα δεν μπορει να κανει τιποτα. γι αυτο και ο κοντος που ειναι κοντα στην διοικηση προσπαθει να υποβαθμισει το θεμα και λεει οτι ο τζειμς δεν ειναι κοντα. η ομαδα απ αυτες τις δημοσιευσεις μονο να χασει εχει......
green_sky
Jun 28 2016, 19:36
QUOTE (Nemesakos @ Jun 28 2016, 20:12 )

Στο υστερογραφο αναφερει :
ΥΓ: Ο προγραμματισμός των ομάδων δεδομένα θ' αλλάξει καθώς πολλοί θα κρατήσουν θέση χωρίς να έχουν πίεση χρόνου...Αυτο το υστερογραφο τι σημαινει ρε παιδια οτι μπορει να κρατησουν θεση/θεσεις για μετα το καλοκαιρι? Που να κρατησουν στα γκαρντ , στα fowrward ή στα center? Παντου παιχτες χρειαζεται.
Nemesakos
Jun 28 2016, 19:40
QUOTE (a bullet for your head @ Jun 28 2016, 20:30 )

Αυτό που εγω θα περίμενα θα ήταν, να δημοσιευθεί η είδηση πως έκλεισε οριστικά, με τις υπογραφες πεσμενες..
Δεν θα σταθώ αυτή την στιγμή στην υπεραξια του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και για το αν Παναθηναϊκός, θα χρειαστεί και άλλον PG ή όχι..
Θα το κάνω μόλις δω το deal ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ.
Προς το παρόν αναμένω.
Γιατί αν εξελιχτεί το story όπως με τον Singleton, που επίσης ο Παναθηναϊκός ήταν διατεθιμενος να πληρώσει ανάλογη υπεραξια, τότε θα πω το....πιο καζο πεθαίνεις!
Το χω ξαναπεί.
Την είδηση πρώτα από όλα την έπαιξε το eurohoops. Τα σαιτ του ΔΓ δεν το έχουν καν το θέμα. Όπως ξέρεις κ γω ενοχλούμαι με αυτά τα πράγματα για κλεισμένες μεταγραφές κλπ κλπ μόνο όμως όταν έρχονται από τον ΔΓ κ τα σαιτ του...
Πχ για τον Σίνγκλετον έγραψε το sdna και μετά από 2 μέρες το έβαλε και το onsports. Αν δεν έβαζε τίποτα δεν θα έλεγα και τίποτα..
QUOTE (green_sky @ Jun 28 2016, 20:36 )

Στο υστερογραφο αναφερει :
ΥΓ: Ο προγραμματισμός των ομάδων δεδομένα θ' αλλάξει καθώς πολλοί θα κρατήσουν θέση χωρίς να έχουν πίεση χρόνου...
Αυτο το υστερογραφο τι σημαινει ρε παιδια οτι μπορει να κρατησουν θεση/θεσεις για μετα το καλοκαιρι? Που να κρατησουν στα γκαρντ ? στα fowrward ή στα center?
Ότι έγραψε ο bodiroga εννοεί. Ή όπως είχαμε δει να έρχεται ο Αρμστρονγκ μέχρι να έρθει ο Λάσμε...Απλά εγώ δεν το έγραψα όπως έπρεπε...
a bullet for your head
Jun 28 2016, 19:41
QUOTE(bodiroga10 @ Jun 28 2016, 20:33 )

δεν τις διαρρεουν οι ομαδες αλλα οι μανατζερ των παικτων πριν παρουν την τελικη τους αποφαση ωστε να κινητοποιησουν την αγορα για καποια τελικη προταση
η ομαδα δεν μπορει να κανει τιποτα. γι αυτο και ο κοντος που ειναι κοντα στην διοικηση προσπαθει να υποβαθμισει το θεμα και λεει οτι ο τζειμς δεν ειναι κοντα. η ομαδα απ αυτες τις δημοσιευσεις μονο να χασει εχει......
Αν ισχύει αυτό που λες και τελικά εξελιχτεί η περίπτωση James σαν του Singleton, τότε αυτό που εγώ θα συμπερανω είναι, πως ο Παναθηναϊκός εχει πεσει σε πλήρη ανυποληψια...
Και πως για αυτόν τον λογο, οι μανατζαραιοι απλά τον χρησιμοποιουν..
Απο κει και πέρα, αν μιλάμε για σωστή δηνοσιογραφια, ακόμη και να τους σφυρίζουν διάφορα οι μανατζαραιοι, οφείλουν να επαληθευσουν την πληροφορία προτού την ανεβάσουν.
Η ομάδα σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να κάνει κάτι. .
Να βγει να διαψεύσει την είδηση..
David Pick : Source: Alex Tyus, won the Euroleague under David Blatt, agreed to play for Washington Wizards in Vegas.
οποτε δυσκολη η περίπτωση του !
green_sky
Jun 28 2016, 20:04
QUOTE (Nemesakos @ Jun 28 2016, 20:40 )

Ότι έγραψε ο bodiroga εννοεί. Ή όπως είχαμε δει να έρχεται ο Αρμστρονγκ μέχρι να έρθει ο Λάσμε...Απλά εγώ δεν το έγραψα όπως έπρεπε...
Αν το σκεπτικο ειναι οπως το γραφει ο Bodiroga (πχ για πεμπτο γκαρντ ή τριτο ψηλο) δεκτο.Αν το σκεπτικο του ολου αρθρου ειναι φερνω πχ στα SF κανα Μπλουμς ή στα σεντερ κανα Αρμστρονγκ και κατα τον Δεκεμβρη αμα δεν κατσουν τους αλλαζω τοτε δεν ειναι αποδεκτο.Οι ομαδες το καλοκαιρι χτιζονται.
bodiroga10
Jun 28 2016, 20:11
QUOTE (a bullet for your head @ Jun 28 2016, 20:41 )

Αν ισχύει αυτό που λες και τελικά εξελιχτεί η περίπτωση James σαν του Singleton, τότε αυτό που εγώ θα συμπερανω είναι, πως ο Παναθηναϊκός εχει πεσει σε πλήρη ανυποληψια...
Και πως για αυτόν τον λογο, οι μανατζαραιοι απλά τον χρησιμοποιουν..
Απο κει και πέρα, αν μιλάμε για σωστή δηνοσιογραφια, ακόμη και να τους σφυρίζουν διάφορα οι μανατζαραιοι, οφείλουν να επαληθευσουν την πληροφορία προτού την ανεβάσουν.
Η ομάδα σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να κάνει κάτι. .
Να βγει να διαψεύσει την είδηση..
ολοι οι μανατζερ σ ολες τις ομαδες αυτο κανουν... δεν ειναι θεμα ανυποληψιας. μπορω να σου αναφερω πανω απο 10 περιπτωσεις φετος που παικτες δηθεν εκλειναν σε ομαδα αλλα ειναι ακομα διαθεσιμοι στην αγορα. οι μανατζερ ολες τις ομαδες τις χρησιμοποιουν γιατι η δουλεια τους ειναι να βρουν την καλυτερη συμφωνια για τον παικτη τους, δεν ειναι υπαλληλοι των ομαδων αλλα των παικτων
η ομαδα τι να διαψευσει απ την στιγμη που υπαρχει προταση; παιρνει ο μανατζερ τον δημοσιογραφο και λεει οτι σκεφτομαστε να υπογραψουμε με τον παναθηναικο. οποτε ουτε ο δημοσιογραφος λεει κανενα ψεμα....
η ομαδα το μονο που μπορουσε να κανει το εκανε ουσιαστικα μεσω του δημοσιογραφου που ειναι πιο κοντα στον προεδρο λεει ουσιαστικα οτι ο τζειμς δεν εχει υπογραψει κανενα συμβολαιο
Kizaru
Jun 28 2016, 20:43
γιαννακοπουλε φερε μπουρουσαρο
a bullet for your head
Jun 28 2016, 21:01
QUOTE(bodiroga10 @ Jun 28 2016, 21:11 )

ολοι οι μανατζερ σ ολες τις ομαδες αυτο κανουν... δεν ειναι θεμα ανυποληψιας. μπορω να σου αναφερω πανω απο 10 περιπτωσεις φετος που παικτες δηθεν εκλειναν σε ομαδα αλλα ειναι ακομα διαθεσιμοι στην αγορα. οι μανατζερ ολες τις ομαδες τις χρησιμοποιουν γιατι η δουλεια τους ειναι να βρουν την καλυτερη συμφωνια για τον παικτη τους, δεν ειναι υπαλληλοι των ομαδων αλλα των παικτων
η ομαδα τι να διαψευσει απ την στιγμη που υπαρχει προταση; παιρνει ο μανατζερ τον δημοσιογραφο και λεει οτι σκεφτομαστε να υπογραψουμε με τον παναθηναικο. οποτε ουτε ο δημοσιογραφος λεει κανενα ψεμα....
η ομαδα το μονο που μπορουσε να κανει το εκανε ουσιαστικα μεσω του δημοσιογραφου που ειναι πιο κοντα στον προεδρο λεει ουσιαστικα οτι ο τζειμς δεν εχει υπογραψει κανενα συμβολαιο
Όλοι οι μάνατζερ πράγματι, χρησιμοποιουν κάθε μέσο προκειμένου να πετύχουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τους πελάτες τους.
Δεν χρειαζόταν να μου κάνεις αυτή την υπενθύμιση.
Αν διάβαζες προσεκτικοτερα τι έγραψα δεν θα ήταν απαραίτητο.
Αυτό που είπα είναι πως αν η υπόθεση Τζεημς εξελιχθεί σαν του Σινγλετον, τότε θα οδηγηθω στο συμπέρασμα πως ο Παναθηναϊκός εχει περιπεσει σε πλήρη ανυποληψια.
Γιατί?
Διότι ακόμη και αν είναι διατεθιμενος να πληρώσει εκείνη την υπεραξια, στο τέλος μένει στον άσσο...
Γιατί μένει στον ασσο?
Αυτό είναι καλό ερώτημα..
Αν δεν μπορεί να προσελκύσει παικτες τύπου Τζεημς,Σινγκλετον, που αν και έκαναν πολύ καλή σεζόν, δεν μπορούμε να τους χαρακτηρισουμε και κορυφαίους, τότε υπάρχει σαφέστατα ενα θέμα...
Και αν οι μανατζαραιοι για παραπάνω απο μια περιπτώσεις χρησιμοποιησουν τον Παναθηναϊκό, προκειμένου ,τεχνηεντως να αυξήσουν την ζήτηση και το κασέ, τότε γιατί να μην οδηγηθω σε ένα τέτοιο συμπέρασμα?
Αν κατάφερε και έκλεισε πέρσι τον Ραντουλιτσα, ο λόγος ήταν ο In Sasha We Trust.
Αν δεν ήταν αυτός, δεν υπήρχε περίπτωση να πειστεί ο Ραντουλιτσα να έρθει στον Παναθηναϊκό.
Απο κει και πέρα, ακόμη και αν οι μανατζαραιοι παίρνουν και λένε σε δημοσιογράφους "μάλλον κλείνει ο τάδε στον Παναθηναϊκό", οι δημοσιογραφοι οφείλουν να κάνουν πρώτα μια επαλήθευση πριν ανεβασουν την είδηση.
Αυτό ισχύει είτε κάνεις αθλητικο ρεπορτάζ, είτε πολιτικό ρεπορτάζ, είτε στρατιωτικό ρεπορτάζ...
Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και παίρνουν και υιοθετούν αυτο που ισχυρίζεται η μια πλευρά, τότε υπάρχει unfair...αντι δεοντολογία πλήρης.
Αν όμως έχουν έναν μαρτυριαρη σύνδεσμο μες τον Παναθηναϊκό, τότε έρχεται και δένει το γλυκό...
Ο Παναθηναϊκός απο κει και πέρα, αν αντιλαμβανοταν την σημαντικοτητα του επικοινωνιακου σκέλους, θα έπρεπε να βγει και να διαψεύσει την είδηση.
Ακόμη και αν υπαρχει πραγματικο και βασιμο ενδιαφέρον.
Διότι τώρα που μιλάμε, έχει δημιουργηθεί ήδη μια μεγάλη προσδοκία.
Που αν δεν ευδοκιμησει...να δω τότε τι αντιδράσεις θα προκύψουν!
freeze1908
Jun 28 2016, 21:02
I am ashamed of this....James....Jesus.....I m writing in English since I dont have a Greek keyboard.. I really feel mr Giannakopoulos is mocking us...really.... James... Feldeine number 2.... Sorry I just lost my willingness to follow the sixstar team's transfers... Jesus
more stars
Jun 28 2016, 21:03
Λογική και καλή μεταγραφή ο Τζέιμς. Μοιάζει πολύ με Ράιτ (επιλογή Πεδουλάκη) αλλα μπορεί και να σουτάρει καλά.
Θα ξεκουράζει Καλάθη, θα δώσει λεπτά και στο sg μαζί του.
(Τα λεφτά που ακούγονται βέβαια, είναι ξεκάθαρα υπεραξία. Νομίζω γύρω στα 600-700 θα ήταν πολύ λογικότερο).
Κλείνουμε απο γκαρντ, εφόσον πάρουμε 3άρι με σουτ κτλ. Ή να πάρουμε και ένα άσσο ακόμα και να μην πάρουμε 3άρι...
Τα 25λεπτα (τουλάχιστον) που δεν θα παίζει ο Χαραλαμπό, ή όταν είναι τραυματισμένος, ας παίζουμε με 4 παίκτες.
οκ υπερβολή. Ας κρατήσουμε Βλάντο και Ιορδάνου με λίγο απο Φελντιν και ότι άλλο θα ακούσουμε καλοκαιριάτικα...
freeze1908
Jun 28 2016, 21:07
my team would have been :
pg: Calathes, Dorsey,Bochorides
sg:Pappas, Koponen
Sf:Gentile, Charalampopoulos
Pf: Gist, fotsis
Pf-C: Singleton
C: Vougioukas, Auguste, Embakwe
Total: 8,5 million + possibility of adding an american during the season
does it make sense guys?
In this team Pappas helps as a PG and Gentile as a SG+ you can add antetokoumpo which as a complementary defender would be amazing
more stars
Jun 28 2016, 21:12
We are missing 3 to 4 for millions, but ok.
Instead of Dorsey (the 21 years old sg) you can buy Kyrie Irving for more experience.
sni79per
Jun 28 2016, 21:12
QUOTE (sni79per @ Jun 28 2016, 22:12 )

http://www.euroleague.net/competition/play...4#!E2014_TSεδω δεν λεει για 37% αλλα για 22% με 14 στα 63,εκτος αν καπου το χανω.
έχεις μείνει μια χρονιά πίσω...Το ποσοστό αυτό ήταν την μισή χρονιά ( 6μηνο που πήγε στη Λαμποράλ το 2014 -2015)
Τα στατιστικά του φέτος 2015 - 2016 είναι στο 37 % απο τα οποία στο τοπ 8 είχε 46 % στο τοπ 16 --42 %
http://www.euroleague.net/competition/play...33;currentstats
freeze1908
Jun 28 2016, 21:19
QUOTE (roben @ Jun 28 2016, 22:18 )

depressing my friend....simply depressing
shtarkws
Jun 28 2016, 21:23
+1 φάουλ στον more stars για ειρωνικο ποστ προς άλλο χρήστη
Ginobili
Jun 28 2016, 21:41
Καλά...Έχουν γραφτεί εδώ μέσα ονόματα του Κόπονεν..που καλύπτουν πολλούς εδώ μέσα,μόνο και μόνο για το σουτ(ας πάρουμε και τον Ντίπλερ τότε για κομπο),άσχετα του ώς "άσσος" ο Τζέιμς φαντάζει οργανωτής Μάτζικ Τζόνσον μπροστά του.
Λέμε τον Ρότσεστι μια χαρά για άσσο,και μας κάνει...που έχει κάνει μια χρονιά στην Νίζνι και είναι 31 ετών.Και δεν ήταν ποτέ του play maker...και ούτε έχει σημειώσει επιτυχία ποτέ του.
Μας κάνει ο Ρενφρο...από Άλμπα και Μπάγερν...ο Ντρέιπερ,κάνει και δεν κάνει...
Και τον Τζέιμς τον κοιτάμε στα δόντια...μέχρι και για παίκτης επιπέδου Γιούρο καπ διαβάζουμε...που άνθρωπος έκανε τα πάντα στην Ευρωλίγκα και στο final4 φέτος.
Λες και υπάρχουν παικταράδες κόμπο στην αγορά με το τσουβάλι καλύτεροι του...
Δεν πειράζει,ας μην το πάρουμε καλύτερα λέω εγώ...(λες και είναι του χεριού μας,λες και δεν κοιτάζει ΝΒΑ,λες και δεν ξέρει ότι 1 εκ μπορει να βρει για πλάκα από Τουρκία και Ρωσία...με αυτά που έκανε φέτος).
more stars
Jun 28 2016, 21:44
QUOTE (sni79per @ Jun 28 2016, 22:12 )

Είναι μέτριο-καλός σουτέρ γενικά. Αλλά ικανός και δεν διστάζει. Φυσικά πολύ καλύτερος απο Καλάθη, και ας μη φαίνεται στα ποσοστά.
Επίσης το πολυσύνθετο παιγνίδι του θα μας δώσει πολλά πλας. Μπουκάρει τρέχει, γυρίζει παιγνίδια και είναι σκληρός όποτε χρειαστεί.
Τον είχα αναφέρει ακριβως για αυτά τα στοιχεία απο νωρίς, αλλα μόλις μου είπαν τα παιδια για μύριο, οκ δεν... και μάλλον επαληθεύονται.
Τελικά έχουν ανέβει τα κασέ αισθητά. Περίμενα ότι θα αντισταθμιστούν τα περισσότερα παιγνίδια, επειδή θα είναι λιγότερες οι ομάδες.
Ή απλά ίσως είναι νωρίς ακόμα και ζητάνε παραπάνω. Θα δείξει.
freeze1908
Jun 28 2016, 21:51
QUOTE (Ginobili @ Jun 28 2016, 22:41 )

Καλά...Έχουν γραφτεί εδώ μέσα ονόματα του Κόπονεν..που καλύπτουν πολλούς εδώ μέσα,μόνο και μόνο για το σουτ(ας πάρουμε και τον Ντίπλερ τότε για κομπο),άσχετα του ώς "άσσος" ο Τζέιμς φαντάζει οργανωτής Μάτζικ Τζόνσον μπροστά του.
Λέμε τον Ρότσεστι μια χαρά για άσσο,και μας κάνει...που έχει κάνει μια χρονιά στην Νίζνι και είναι 31 ετών.Και δεν ήταν ποτέ του play maker...και ούτε έχει σημειώσει επιτυχία ποτέ του.
Και τον Τζέιμς τον κοιτάμε στα δόντια...μέχρι και για παίκτης επιπέδου Γιούρο καπ διαβάζουμε...που άνθρωπος έκανε τα πάντα στην Ευρωλίγκα και στο final4 φέτος.
Δεν πειράζει,ας μην το πάρουμε καλύτερα λέω εγώ...(λες και είναι του χεριού μας,λες και δεν κοιτάζει ΝΒΑ,λες και δεν ξέρει ότι 1 εκ μπορει να βρει για πλάκα από Τουρκία και Ρωσία...με αυτά που έκανε φέτος).
if he gets 1 million easily why would he come to us? Koponen's 3point shot isnt he's only strength he is very fast, tall and he matches perfectly with Calathes helping him ameillorate the rythm... I m not saying Koponen is the best player ever I m just saying we don't need to pay 1 million for mr Feldeine number 2 thats all....I would prefer to see young Greeks getting gametime as well as few but very talented foreigners (Singleton, Embakwe, Koponen, Gentile) sloukas has a contract of 1 milion in Fenerbache its a joke to give the sameamount to James..thats all I am saying
sni79per
Jun 28 2016, 21:57
νεα εκρηξη λεει στην τουρκια κ μαλιστα στο αεροδρομιο.για το ισραηλ δεν το συζητω τι συμβαινει κατα καιρους.
αυτο γιατι καποιοι μας μοστραρουν τα καπιταλ κοντρολ σαν χαζοδικαιολογια κατα καιρους οτι ειναι ανασταλτικος παραγοντας να ερθουν ελλαδα καλοι παιχτες.
Ginobili
Jun 28 2016, 22:02
QUOTE(freeze1908 @ Jun 28 2016, 19:51 )

if he gets 1 million easily why would he come to us? Koponen's 3point shot isnt he's only strength he is very fast, tall and he matches perfectly with Calathes helping him ameillorate the rythm... I m not saying Koponen is the best player ever I m just saying we don't need to pay 1 million for mr Feldeine number 2 thats all....I would prefer to see young Greeks getting gametime as well as few but very talented foreigners (Singleton, Embakwe, Koponen, Gentile) sloukas has a contract of 1 milion in Fenerbache its a joke to give the sameamount to James..thats all I am saying
Ο Κόπονεν δεν μπορεί να παίξει στον άσσο,γιαυτό.Μόνο με τον Καλάθη μπορεί να παίξει σαν 2αρι διπλα,
γιατί 2αρι είναι.Ο Τζέιμς παίζει και με Φελντέιν...και με Παπά,όπως είδαμε με την Κούτσα.Γιατί είναι Κόμπο Γκάρντ,και είναι στα πάντα καλύτερος του Κόπονεν,εκτός από το σουτ.Και επιπλέον,γιατί είναι απίστευτα αθλητικός,και στα 26 του,βελτιώνεται συνέχεια και συνέχεια.
Και επίσης ο Κόπονεν πόσα παίρνει δηλ? Με συγχωρείς αλλά θα μας τρελλάνεις,με όλο το συμπάθειο...τι έχει δείξει ο Κόπονεν για να αξίζει τα 1,5 εκ που παίρνει στην Χίμκι...και να του δώσω κάτι αντίστοιχο για να τον φέρω από την Χίμκι???
http://www.talkbasket.net/salaries
freeze1908
Jun 28 2016, 22:08
QUOTE (Ginobili @ Jun 28 2016, 23:02 )

Ο Κόπονεν δεν μπορεί να παίξει στον άσσο,γιαυτό.Μόνο με τον Καλάθη μπορεί να παίξει σαν 2αρι διπλα,
γιατί 2αρι είναι.Ο Τζέιμς παίζει και με Φελντέιν...και με Παπά,όπως είδαμε με την Κούτσα.Γιατί είναι Κόμπο Γκάρντ,και είναι στα πάντα καλύτερος του Κόπονεν,εκτός από το σουτ.Και επιπλέον,γιατί είναι απίστευτα αθλητικός,και στα 26 του,βελτιώνεται συνέχεια και συνέχεια.
Και επίσης ο Κόπονεν πόσα παίρνει δηλ? Με συγχωρείς αλλά θα μας τρελλάνεις,με όλο το συμπάθειο...τι έχει δείξει ο Κόπονεν για να αξίζει τα 1,5 εκ που παίρνει στην Χίμκι...και να του δώσω κάτι αντίστοιχο για να τον φέρω από την Χίμκι???
http://www.talkbasket.net/salariesCouldnt disagree more.... James lost the ball from his hand 2 times in a row against us during the top 8...he's 1.86 if he wasnt athletic he wouldnt be playing professionally... I really think he is a BAD-AVERAGE player..conflict of views I respect your opinion though...If you saw the roster I posted I was saying that Pappas would take some time as a playmaker along with Calathes, Bocho, DOrsey, Lountzis etc ,,,, In MY view playing with Feldeine and James is a joke cause neither of them can actually handle it... Especially for Feldeine its a disgrace that he is wearing our jersey... thats my point of view

all the best and thanks for replying
QUOTE (Ginobili @ Jun 28 2016, 22:41 )

Ελα ντε
Διαβαζουμε οτι μας χαλαει ο τζειμς με την χρονια που εκανε φετος
Ασε που ταιριαζει απολυτα στον πεδουλακη
Α ρε ουκιτς που θελουμε
Nik Tepits
Jun 28 2016, 22:13
Λογικα αμα κλεισει ο Τζειμς θα ερθει και ο Μπουρουσης! Δεν αποκλειω να το εθεσε σαν ορο ο διεθνης σεντερ κι ολας...
Πρεπει οπωσδποτε να κλεισουμε γρηγορα καποιον γιατι χανουμε αξιοπιστια στην αγορα. Αμα ερθουν πακετο οι πρωην της Λαμποραλ το αποκλειετε να κανει πισω ο Σιγκλετον;;
freeze1908
Jun 28 2016, 22:15
QUOTE (CG. @ Jun 28 2016, 23:11 )

Ελα ντε
Διαβαζουμε οτι μας χαλαει ο τζειμς με την χρονια που εκανε φετος
Ασε που ταιριαζει απολυτα στον πεδουλακη
Α ρε ουκιτς που θελουμε
Ukic's first season in my view was really good nevermind that he was turned into a good defender but why should it be a bad player or James?cant it be a better player than James with the same amount of money?
Οσο αφορα την...υπεραξια...ξεχνατε οτι εχουμε αντιπαλους σε τουρκια,ρωσσια,ισπανια,ιταλια και πλεον και σε ισραηλ
Δηλαδη ποσο μαγκες ειμαστε ρε παιδι μου να κλεινουμε τσαμπα παιχτες που ξεχωρισαν περσι σε ευρωπη.
Ποσο μπροστα ειμασε να τους πιανουμε ολους στον υπνο και να δεχονται αυτοι προσφορες χαμηλοτατες ,εχωντας οργιασει ολη την χρονια και εχωντας και το nba στο μυαλο τους.
Εμεις ειμαστε τοσο μαγκες που με μικρες προσφορεςτους σπαμε το τσαμπουκα και ξεχναν ονειρα,στοχους και ερχονται σε μας
freeze1908
Jun 28 2016, 22:21
QUOTE (CG. @ Jun 28 2016, 23:17 )

Οσο αφορα την...υπεραξια...ξεχνατε οτι εχουμε αντιπαλους σε τουρκια,ρωσσια,ισπανια,ιταλια και πλεον και σε ισραηλ
Δηλαδη ποσο μαγκες ειμαστε ρε παιδι μου να κλεινουμε τσαμπα παιχτες που ξεχωρισαν περσι σε ευρωπη.
Ποσο μπροστα ειμασε να τους πιανουμε ολους στον υπνο και να δεχονται αυτοι προσφορες χαμηλοτατες ,εχωντας οργιασει ολη την χρονια και εχωντας και το nba στο μυαλο τους.
Εμεις ειμαστε τοσο μαγκες που με μικρες προσφορεςτους σπαμε το τσαμπουκα και ξεχναν ονειρα,στοχους και ερχονται σε μας
The difficult thing is to understand whether a player who had a good season is overrated or whether he will continue at the same level.. In my view James, Adams etc will have the future of so many americans like Jenings who after a good season did NOTHING in their careers ... Anyway lets hope I am wrong and with James the president's promise of winning the euroleague will take place (only 2 years left)
QUOTE (freeze1908 @ Jun 28 2016, 23:15 )

Ukic's first season in my view was really good nevermind that he was turned into a good defender but why should it be a bad player or James?cant it be a better player than James with the same amount of money?
Ukic for the specific first season with all kinds of problem we were facing was ok but overall was a non brainer mid team player
If some of you ukic persuade to cheer for him imagine how will james do if he reaches a season like the season that he had in laboral
Ukic is a former player
James is a modern player
Ginobili
Jun 28 2016, 22:22
QUOTE(Nik Tepits @ Jun 28 2016, 20:13 )

Λογικα αμα κλεισει ο Τζειμς θα ερθει και ο Μπουρουσης! Δεν αποκλειω να το εθεσε σαν ορο ο διεθνης σεντερ κι ολας...
Πρεπει οπωσδποτε να κλεισουμε γρηγορα καποιον γιατι χανουμε αξιοπιστια στην αγορα. Αμα ερθουν πακετο οι πρωην της Λαμποραλ το αποκλειετε να κανει πισω ο Σιγκλετον;;
Ο Κοντος και ο Κοντζιάς πάντως....χωρίς να βάζουν το χέρι τους στην φωτιά,πιστευουν ότι είναι πιθανότερο να πάει ΝΒΑ από το να έρθει στον Παναθηναικό ο Μπουρούσης(απόψε το βράδυ στο ραδιόφωνο).
Προσωπικά...αν είναι να πάρουμε Μπουρούση με 1,3 εκ περίπου,και να φέρω Χάντερ αντί του Εμπάκουε...και τον Χογκ (πως λέγεται...?) της Κηφισιάς,αντί του Κλαβέρ...ή έσω Οκάρο Ουάιτ....να μου λείπει το βύσσινο.
1000 φορές Βουγιούκα με 300Κ ,και Εμπάκουε-Κλαβερ...
Dred11
Jun 28 2016, 22:24
Για να γράψω και γω την αποψάρα μου ο Τζέιμς για τους λόγους που ανέλυσαν πολλοί και ιδιαίτερα ο roben είναι πολύ καλή προσθήκη αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Τώρα για καθαρό pg αν δούμε ότι δεν βγαίνει η δουλειά με τους υφιστάμενους και τον Μποχωρίδη, θα έπαιρνα κάποιον από την dleague ως έβδομο ξένο για την Εuroleague. Με την υπόθεση ότι θα κλείσουμε Μπουρούση εγώ θα πρότεινα το εξής ρόστερ:
Καλάθης Τζέιμς Μποχωρίδης (+ μεταγραφή για Euroleague ίσως)
Παππάς Φελντίν
Τίμμα ή Πονίτκα Χαραλαμπόπουλος
Γκιστ Κλαβέρ Φώτσης
Μπουρούσης Εμπάκουε Όγκαστ
shtarkws
Jun 28 2016, 22:24
@freeze1908 σου έχω στείλει πμ για το πως μπορείς να γράφεις στα ελληνικά
freeze1908
Jun 28 2016, 22:25
QUOTE (CG. @ Jun 28 2016, 23:21 )

Ukic for the specific first season with all kinds of problem we were facing was ok but overall was a non brainer mid team player
If some of you ukic persuade to cheer for him imagine how will james do if he reaches a season like the season that he had in laboral
Ukic is a former player
James is a modern player
different times...I never cheered for Ukic I said he was ok... he was at the same level (when he was 29 not now) with James now and he COULD HANDLE THE BALL unlike James... anyway no need to write in ENglish I fully understand Greek
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.