EXASFAIROS
Feb 10 2016, 06:06
Εγω παλι αν ο Ραιτ θα λογιζοταν το καλοκαιρι για το ενα κατσικι απο τα 2 θα τον ηθελα.
Θελω να δω σχηματα με διδυμα
Ραιτ-Παπαγιαννη
Γκιστ-Ραιτ
Ραιτ-Ραντουλιτσα
Καλαθης-Διαμαντιδης-Χεινς
Φελντειν-Γουιλλιαμς
Γιανκοβιτς-Παβλοβιτς
Γκιστ-Φωτσης
Ραιτ
Ραντουλιτσας-Παπαγιαννης
Προφανως ετσι θα παραταχθουμε Ευρωλιγκα με Φενερ.
SkyFall
Feb 10 2016, 08:25
QUOTE (pogasgeo @ Feb 10 2016, 02:38 )
Jeff Adrien κύριοι τι λέτε καλή επιλογή?
Πρώην του Σάλε (παίχτης). Του αρέσουν οι Mercedes. Πολύ!
Για Ράιτ θέλω να αρχίσω τη γκρίνια, αλλά αν δε βρίσκουν τίποτα άλλο αυτή την περίοδο τι να κάνουμε; Vincent Hunter και Roberts που γράφτηκαν είναι για Eurocup στην καλύτερη.
shtarkws
Feb 10 2016, 09:42
Κυριοι συνιστω ηρεμία και νηφαλιοτητα. Καποια ασχετα ποστ σβηστηκαν, καποια επεξεργαστηκαν και καποια τιμωρηθηκαν
Nemesakos
Feb 10 2016, 10:26
QUOTE (SkyFall @ Feb 10 2016, 08:25 )
Πρώην του Σάλε (παίχτης). Του αρέσουν οι Mercedes. Πολύ!
Για Ράιτ θέλω να αρχίσω τη γκρίνια, αλλά αν δε βρίσκουν τίποτα άλλο αυτή την περίοδο τι να κάνουμε; Vincent Hunter και Roberts που γράφτηκαν είναι για Eurocup στην καλύτερη.
Αυτό ακριβώς. Αν δεν δίνουν τον Εμπάκουε, αν ο Ντόρσει θέλει πάλι Σπανούλη, αν δεν θέλουμε Αίβερσον γιατί δεν είναι ΜΑΠ, αν δεν θέλουμε ακόμα ένα στοίχημα από NBDL ή ΝΒΑ τότε τι να κάνεις... Από το τίποτα? Δυστυχώς είναι τέτοια η περίοδος που πολύ δύσκολα βρίσκεις αυτό που πραγματικά θες.
silversurfer
Feb 10 2016, 11:07
Ούτε εγω ενθουσιάζομαι με το όνομα του Τζούλιαν του Ραιτ.. Όμως πέρυσι σε όσα ματς έπαιξε θυμάμαι τον εαυτό μου να λεει ότι αυτός εδω ξέρει απο μπάσκετ κ δεν ειναι τόσο ταγάρι.. ειναι πιο περιτεχνος απο τους συνηθισμένους ΜΑΠ που κυκλοφορούν και το σκαρί του δεν ειναι κ τόσο αθλητικό όσο άλλων.
Όμως η περίοδος που ψάχνουμε παίκτη ειναι πολυ δύσκολη και οι επιλογές ελάχιστες.
Σημερα βλέπουμε όλοι Νιζνι Μακάμπι κ στηρίζουμε Ρώσους!! Κερκίδα οχι χλιαρά πράγματα.. Παίξτε κ στοίχημα για να είσαστε πιο φανατισμένοι
green_sky
Feb 10 2016, 11:14
QUOTE (Nemesakos @ Feb 10 2016, 10:26 )
Αυτό ακριβώς. Αν δεν δίνουν τον Εμπάκουε, αν ο Ντόρσει θέλει πάλι Σπανούλη, αν δεν θέλουμε Αίβερσον γιατί δεν είναι ΜΑΠ, αν δεν θέλουμε ακόμα ένα στοίχημα από NBDL ή ΝΒΑ τότε τι να κάνεις... Από το τίποτα? Δυστυχώς είναι τέτοια η περίοδος που πολύ δύσκολα βρίσκεις αυτό που πραγματικά θες.
Αυτο που ζηταει ο Παναθηναικος δεν ειναι ο ουρανος με τα αστρα.Δεν ζηταει ψηλο να του δινει σκορ.Εχει τετοιο ψηλο.Να εχει παιχνιδι με πλατη.Εχει τετοιο ψηλο.Ζηταει ενα ψηλο να εχει ενα μετρο επιτοπιο και γρηγορα ποδια.Αν τα εχει αυτα θα γινει μαγκας οπως εγιναν αλλοι και αλλοι.2 ασιστ απο καλαθη και 3 απο Δ.Δ και θα δινει και 8-10 ποντους σε καθε παιχνιδι. Αν δεν μπορει να τον βρει αυτον ας παει σε τεσσαρι και ας ανεβαζει τον Γκιστ στο 5.Τεσσαρι μπορει να βρει πολυ ανετα και ποιοτικο.
salonikatasos
Feb 10 2016, 11:23
Το πα και χθες οτι θα ηθελα κατι καλυτερο απο ραϊτ,αλλα μεχρι στιγμης ο μονος καλυτερος που εχει ακουστει ειναι ο εμπακουε. Ο ντορσεϊ που αναφερουν αρκετοι φετος ειναι πολυ χειροτερος απο τον ραϊτ
silversurfer
Feb 10 2016, 11:27
Ο Ντορσευ ας πάει άλλου ή ας μείνει εκεί που είναι.. Το καλοκαίρι ίσως να είχα γράψει ότι θα μου άρεσε στην ομάδα αλλά με τα όσα έχει κάνει μέσα στη χρονιά στην Γαλατά και σε δηλώσεις για τον Ολυμπιακό και τον Σπανούλη απλά με κάνουν να σκεφτώ πως αν έρθει θα έρθει για να καταστρέψει την ομάδα και μετά να το χαίρεται..
Μακρυά από δαυτον..
Thodoros
Feb 10 2016, 11:28
QUOTE (Nemesakos @ Feb 10 2016, 10:26 )
Δεν είναι έτσι αν είναι να δίνεις λεφτά και να πηγαίνουν κουβά μην τα δίνεις σε αυτήν την περίπτωση απ το τίποτα που λες πας πάλι στο τίποτα, ο Ράιτ δεν μπορεί να βοηθήσει στο βαθμό που πρέπει είμαι απόλυτα σύμφωνος με ένα ποστ πίσω :
''Aν πάρουμε τον Ραιτ, πολύς ντόρος για μια μετριότητα σε μια θέση που θα άλλαζε τις ισορροπίες ''
Ο Ράιτ δεν χωράει πουθενά, αφήστε τον εκεί που είναι και μπορεί να παίζει και φέρτε ΜΑΠ που να μπορεί να κάνει την διαφορά εκεί θα παίξουμε το πρωτάθλημα. Αφού μου έφτιαξες και την περιφέρεια κρίμα είναι.
Φαίνεται ότι έχουμε κλείσει τον Ράιτ και ψάχνουμε κάτι καλύτερο.Χθες ο Κοντός στο ραδιόφωνο είπε πως είναι πολύ πιθανό να καταλήξουμε σε παίχτη από Αμερική.
sni79per
Feb 10 2016, 11:35
επειδη δεν εχει γινει μια κ δυο...το πρωτοσελιδο μπορει να ειναι μετρο πιεσης για μανατζερ αλλου ψηλου.
Ο Ραιτ ξερει περισσοτερο μπασκετ απο τους συνηθισμενους ΜΑΠ αλλα δεν νομιζω οτι ταιριαζει σε εμας αυτη τη στιγμη...Μοιαζει αρκετα ατσουμπαλος μπροστα και πισω δεν ειναι ο τυπος που δεν θα αφησει μυγα να μπει στο ζωγραφιστο...
Απο Αμερικανους που παιζουν στη d league καλυτερος θα ειναι...Παντως ας μην το δενουμε κομπο πως θα παρουμε αυτον...Ισως να τον εχουν σταντ μπαι και να ψαχνουν κατι καλυτερο ισως και οχι...Παντως και για τον Γκιμπσον ελεγε ο Κοντος στο ραδιοφωνο και ποτε δεν τον ειδαμε..Ας εχουμε υπομονη...
SkyFall
Feb 10 2016, 11:50
QUOTE (sni79per @ Feb 10 2016, 11:35 )
επειδη δεν εχει γινει μια κ δυο...το πρωτοσελιδο μπορει να ειναι μετρο πιεσης για μανατζερ αλλου ψηλου.
Σατανικό
j.browning
Feb 10 2016, 11:55
QUOTE (Thodoros @ Feb 10 2016, 11:28 )
Δεν είναι έτσι αν είναι να δίνεις λεφτά και να πηγαίνουν κουβά μην τα δίνεις σε αυτήν την περίπτωση απ το τίποτα που λες πας πάλι στο τίποτα, ο Ράιτ δεν μπορεί να βοηθήσει στο βαθμό που πρέπει είμαι απόλυτα σύμφωνος με ένα ποστ πίσω :
''Aν πάρουμε τον Ραιτ, πολύς ντόρος για μια μετριότητα σε μια θέση που θα άλλαζε τις ισορροπίες ''
Ο Ράιτ δεν χωράει πουθενά, αφήστε τον εκεί που είναι και μπορεί να παίζει και φέρτε ΜΑΠ που να μπορεί να κάνει την διαφορά εκεί θα παίξουμε το πρωτάθλημα. Αφού μου έφτιαξες και την περιφέρεια κρίμα είναι.
να υποθεσω οτι προτιμας των κουζμιτς απο των ραιτ?
Nemesakos
Feb 10 2016, 11:57
QUOTE (green_sky @ Feb 10 2016, 11:14 )
Αυτο που ζηταει ο Παναθηναικος δεν ειναι ο ουρανος με τα αστρα.Δεν ζηταει ψηλο να του δινει σκορ.Εχει τετοιο ψηλο.Να εχει παιχνιδι με πλατη.Εχει τετοιο ψηλο.Ζηταει ενα ψηλο να εχει ενα μετρο επιτοπιο και γρηγορα ποδια.Αν τα εχει αυτα θα γινει μαγκας οπως εγιναν αλλοι και αλλοι.2 ασιστ απο καλαθη και 3 απο Δ.Δ και θα δινει και 8-10 ποντους σε καθε παιχνιδι. Αν δεν μπορει να τον βρει αυτον ας παει σε τεσσαρι και ας ανεβαζει τον Γκιστ στο 5.Τεσσαρι μπορει να βρει πολυ ανετα και ποιοτικο.
Αυτή την περίοδο ναι είναι ο ουρανός με τα άστρα αυτό που ζητάμε..Επίσης το να βρει 4αρι είναι μια δική σου λογική ίσως και δική μου, αλλά δεν είναι του Παναθηναϊκού και του προπονητή του, που σίγουρα ξέρει καλύτερα από σένα και από μένα. Αν έχει εύκολο, πρόχειρο ένα 4αρι ή ένα 5αρι που να έχει και την ευρωπαϊκή εμπειρία και να είναι rim protector και τα λοιπά χαρακτηριστικά που θέλουμε ευχαρίστως να το ακούσω. Αλλά για να ψάχνει και να μην βρίσκει η ομάδα μάλλον δεν υπάρχει.
Το κυριότερο είναι ότι πρέπει να πατάμε και μεις οι οπαδοί/φίλαθλοι, τα πόδια μας στην γη. Δεν γίνεται να ζητάμε τον ουρανό με τα άστρα σε μια περίοδο όπου, οι καλοί και αξιόλογοι παίκτες είναι σε ομάδες Ευρωλίγκας και οι κατώτερου επιπέδου είναι σε ομάδες Eurocup ή στην Κίνα και να περιμένουμε ονοματάρα Φλεβάρη μήνα. Μπάλωματα παίρνουμε και μπάλωμα θα είναι κ το 5 που θα πάρουμε. Βέβαια στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα, αλλά τα ίδια να συζητάμε?
QUOTE (Thodoros)
δεν είναι έτσι αν είναι να δίνεις λεφτά και να πηγαίνουν κουβά μην τα δίνεις σε αυτήν την περίπτωση απ το τίποτα που λες πας πάλι στο τίποτα, ο Ράιτ δεν μπορεί να βοηθήσει στο βαθμό που πρέπει είμαι απόλυτα σύμφωνος με ένα ποστ πίσω :
Καταρχήν μην προκαταβάλεις παίκτες.. Ακόμα κ πέρσι ο Ράιτ δεν ήταν αρνητικός. Δεν ήταν ιδανικός, αλλά όχι και αρνητικό. Κατα δεύτερον, το αν χωράει ο Ράιτ θα το κρίνει ο προπονητής λογικά. Και ξαναλέω.. Η αγορά δεν είναι ανοιχτή να έχεις να επιλέξεις από το σωρό. Αν ήταν καλοκαίρι θα ήταν διαφορετικά. Την προσπάθεια για τον Εμπάκουε την έκανε, ο Μιζράχι δεν είναι κανας τυχαίος. Θεωρώ ότι ακόμα την κάνει. Θα κριθεί έτσι κ αλλιώς σήμερα. Θα μετρήσει και η επιθυμία του παίκτη. Και συ αν έχεις κάποιον άλλον εύχαιρο ευχαρίστως να τον ακούσω. Αλλά το να μηδενίζεις μια μεταγραφή έναν πάικτη πριν γίνει καν δεν νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο. Και ουσιαστικά λες να μείνουμε με Κούζμιτς από το να πάρουμε τον Ράιτ που δεν είναι της αρεσκείας σου...
manosnismo
Feb 10 2016, 12:02
Κανεις δεν ειπε οτι ειναι κακος παικτης ο ραιτ, ουτε ομως ειναι επιχειρημα το οτι ειναι καλυτερος απο τον Κουζμιυς.Ολοι ειναι καλυτεροι απο τον Κουζμιτς.Ο ραιτ ξερει μπασκετ , εμεις ομως δεν θελουμε παικτη που να ξερει μπασκετ , εχουμε τετοιον .Εναν να ριχνει ξυλο , να παιρνει τα ριμπς , να κανει κανα μπλοκ και ας το χανει μονος του κατω απο το καλαθι
σύμφωνα με τον Κοντό πριν από λίγο:
1)η Μακάμπι δεν πουλάει
2)Λάσμε κ Ντόρσει δεν φεύγουν από Τουρκία
3)ψάχνουμε το μπαμ στο 5 αλλά είναι δύσκολο
4)αγιογραφία στον Ράιτ
5)αν έρθει ο Ράιτ θα μείνει και ο Κούζμιτς
6)πολύ πιθανόν να μείνει και ο Πάβλοβιτς και να μεγαλώσουμε το ρόστερ.
εγώ όπως τον άκουσα κ αν ξέρει τι λέει θεωρώ κατά 99% σίγουρο τον Ράιτ.
Nemesakos
Feb 10 2016, 12:23
QUOTE (manosnismo @ Feb 10 2016, 12:02 )
Κανεις δεν ειπε οτι ειναι κακος παικτης ο ραιτ, ουτε ομως ειναι επιχειρημα το οτι ειναι καλυτερος απο τον Κουζμιυς.Ολοι ειναι καλυτεροι απο τον Κουζμιτς.Ο ραιτ ξερει μπασκετ , εμεις ομως δεν θελουμε παικτη που να ξερει μπασκετ , εχουμε τετοιον .Εναν να ριχνει ξυλο , να παιρνει τα ριμπς , να κανει κανα μπλοκ και ας το χανει μονος του κατω απο το καλαθι
Εγώ ούτε λέω ότι είναι καλός αλλά ούτε και κακός.. Το να με ενοχλήσει ότι ξέρει μπάσκετ όμως νομίζω δεν θα το έλεγα ποτε...
bodiroga10
Feb 10 2016, 12:41
ο ραιτ ειναι παικταρα και μεσα στους 2-3 καλυτερους που εχουν ακουστει
για μενα καλυτερος και απ τον ντορσει που φετος θυμιζει παλαιμαχο εστω και αν μπορει να οφειλεται οτι ειναι ξενερωμενος στην τουρκια
η καλυτερη περιπτωση προφανως ειναι ο εμπακουε αλλα απ την στιγμη που η μακαμπι εχει δικαωμα μονο μιας προσθηκης(εχει εξαντλησει το δικαωμα αντικαταστασης παικτη στο ισραηλ) λεγεται οτι δεν θα διωξει κανεναν παικτη απλα θα προσθεσει αλλο εναν ψηλο
ο ραιτ ηρθε περυσι τραυματιας με 6-7 μηνες μακρια απ το μπασκετ και επεσε στα χερια του τρελο-ιβανοβιτς που δεν καταλαβαινει απο τετοια και εβγαλε και μυικο τραυματισμο
παικτης με 230 ματς στο nba που επαιζε και 3αρι αν και απο τοτε τα εχει βαλει αρκετα κιλα δεν μπορει να μην θεωρειται αρκετα αθλητικος
φετος ειναι καταπληκτικος και στο γιουροκαπ και στο ιταλικο πρωταθλημα,αν ηταν καλοκαιρι προφανως και εγω θα ηθελα ταιους,λασμε,χαινς,λαουαλ αλλα τετοια εποχη δεν νομιζω να υπαρχει καποια τοσο καλυτερη περιπτωση πχ και ο σλοτερ στην νταρουσαφακα εχει σχεδον παροπλιστει στην τουρκια μενει και εκτος 12αδας αλλα απ την στιγμη που επαιξε στο τοπ16 δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης
απ την στιγμη που δεν μπορει να αγορασει απο ευρωλιγκα το υψηλοτερο ρεαλιστικο επιπεδο που μπορεις να αγορασεις ειναι το γιουροκαπ και φερνεις τον 2ο σεντερ του γιουροκαπ σε κοψιματα μετα τον φισερ
more stars
Feb 10 2016, 12:42
QUOTE (manosnismo @ Feb 10 2016, 12:02 )
Συμφωνώ (οκ να μην χάνει τα εύκολα και να παίζει καλά πικ ν ρολλ)!
Δεύτερο ψηλό ψάχνουμε, που να κάνει τα βασικά και να διαθέτει τα στοιχεία που λείπουν απο τον Ραντου.
Εμένα μόνο ο Ντόρσει, απ'όσους ακούγονται, μου κάνει.
Δεν τον εκτιμώ για πρώτο ψηλό, έχει δείξει ότι είναι και ανακατοσούρας, αλλα τα υπόλοιπα τα έχει.
goofy87
Feb 10 2016, 12:57
Παντως απο οτι ειδα ο Ραιτ διαθετει την ευχερεια να αγωνιστει και στο 4 και στο 5.
Αφενος, δοκιμαζει σουτ απο μεση αλλα και μακρινη αποσταση, αφετερου εχει καλη τριπλα για τις δυο θεσεις και μπορει να τρεξει και στον αιφνιδιασμο με ντριπλα.
Ικανος rim protector, όχι του επιπεδου Εμπακουε και Ντορσει, σαφώς ομως πιο τεχνικος κοντα στο καλαθι.
Λετε να δουμε Ραιτ ως 4αρι και Γκιστ ως 5αρι και το αντιστροφο? Αν βεβαια αποκτηθει..
Dred11
Feb 10 2016, 13:13
Εγώ είμαι οκ με Wright αν κρατήσουμε Kuzmic, διότι δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί αμυντικά ο Wright στο 5. Όταν παίζεις βέβαια με καμιά ομάδα όπως η Μπαρτζωκοτίφ που παίζει με 5άρι 3άρι τον Ράντολφ τότε θα βάλεις τον Wright 5. Επίσης απέναντι στον Hunter o φετινός Wright θα κάνει παπάδες. Απέναντι σε πιο λελέκια βάζεις τον Κούζμιτς.
more stars
Feb 10 2016, 13:35
Χεινζ, Φελντίν, Ουίλιαμς, Πάβλοβιτς, Γκιστ, Ράιτ, Ραντου, Κούζμιτς = 8
άρα φεύγει ο Πάβλοβιτς και τελειώνεις τη χρονιά με 7 g και ένα sf και κανέναν απο αυτούς με αμυντικά στοιχεία κοντά στο καλάθι?
Ginobili
Feb 10 2016, 13:41
QUOTE(goofy87 @ Feb 10 2016, 10:57 )
Λετε να δουμε Ραιτ ως 4αρι και Γκιστ ως 5αρι και το αντιστροφο? Αν βεβαια αποκτηθει..
Σίγουρα θα δούμε τέτοιο σχήμα.
Για τον Ράιτ παιδιά....ισχύει το "από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα"...απλά είναι κίνηση με 0% ρίσκο...δεν είναι λαχείο.Θα έρθει και θα βοηθήσει και θα προσφέρει σίγουρα.
Πάντως ότι το τρέχει και το γήπεδο,και είναι αδιαμφισβήτητα καλός σε κοψιματα είναι δεδομένο.
Εγώ αυτόν τον παικτη τον έχω σε εκτίμηση περισσότερο όχι για το μπάσκετ που ξέρει τόσο,αλλά για το φιλότιμο του.Παίζει με όρεξη όπου πάει.Δεν κοροιδεύει.
Πέρσι αφ'ότου τον κόψαμε...έκατσε Ελλάδα και δούλεψε ώστε να του δώσουμε και άλλη ευκαιρία.
https://www.youtube.com/watch?v=Q_M0juZhuK8https://www.youtube.com/watch?v=5txW6CpKz70
Thodoros
Feb 10 2016, 13:44
QUOTE (j.browning @ Feb 10 2016, 11:55 )
να υποθεσω οτι προτιμας των κουζμιτς απο των ραιτ?
Από που βγαίνει αυτό που υποθέτεις ? προτιμάω να δίνει λεφτά εκεί που πρέπει και όχι να φέρνει ότι να ναι. (Μην βάζεις λόγια που δεν είναι , το μόνο που λέω ξεκάθαρα όπως το βλέπω εγώ είναι ότι με Κουσμιτς δεν πας πουθενά, το ίδιο και με Ράιτ όμως! όσο κι αν ανέβηκε εκεί που παίζει σε μια μικρότερη ομάδα με μικρότερες απαιτήσεις ) ...η ομάδα χρειάζεται ξεκάθαρα μια καλή λύση στο 5 όχι παίκτη που θα μπαίνει με Λαύριο για να ξεκουράζεις τις καλές μονάδες! αυτό μπορεί να το Κάνει εξίσου καλά και τώρα και ο Παπαγιάννης όπως και να το κάνεις έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε τις εδώ ομάδες τις Α1 μέχρι τους τελικούς. Να ξέρεις ότι ο Ράιτ μου ήταν πέρυσι πολύ πολύ συμπαθείς ( αλλά λίγος γιαυτό το λέω και το ξανά λέω ) αρκετοί μάλιστα βλέπω ότι θυμούνται καλά ότι δεν είναι αυτός που θα αλλάξει την εικόνα και καλά κάνουν και το λένε. ( οι άλλες 2 περιπτώσεις είναι ακόμα χειρότερος από αυτήν )
Αν Θέλεις να μιλήσουμε υποθετικά (αν υπάρχει δίλημμα) ανάμεσα σε Ντόρει και Ράιτ εκεί λέω ξεκάθαρα τον Ντόρει ( κι ας σου παίξει μόνο στους τελικούς και μερικά ματσάκια στην Ευρώπη! ( ξέρεις αυτός που πρέπει να κάνει την διαφορά και έχει και τα προσόντα να την κάνει ) , Ο ράιτ δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα, σε τέτοια ματς που ο Ραντού θα σου παίζει 20-25 λεπτά τα υπόλοιπα 15 θα έχεις ένα κακό 5άρη για Ευρώπη όπως και να το κάνεις και εν τέλει το καλοκαίρι θα σουταριστεί ξανά σαν 2 φορά αποτυχημένος (χωρίς να φταίει και αυτός) 4άρη καθαρό είναι στα μάτια μου που υπό συνθήκες μπορεί να ανέβει στο 5 όπως και ο Γκιστ αλλά χωρίς μεγάλες φιλοδοξίες , εδώ με δυνατούς δινόσαυρους δεν μπορούσε ούτε ο Λάσμε θα μπορεί ο Ράιτ? ..ούτε καν στον ύπνο του δεν μπορεί να φτάσει τον Γκιστ και δεν έχει καμία σχέση με Μπάτμαν! που έχει τουλάχιστον το περιφερειακό σουτ ( οπότε προσωπικά εμένα φέτος αλλά και περισσότερο του χρόνου δεν μου χωράει ούτε στο 4 αλλά ούτε στο 5.
Ginobili
Feb 10 2016, 13:47
QUOTE(Dred11 @ Feb 10 2016, 11:13 )
Εγώ είμαι οκ με Wright αν κρατήσουμε Kuzmic, διότι δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί αμυντικά ο Wright στο 5. Όταν παίζεις βέβαια με καμιά ομάδα όπως η Μπαρτζωκοτίφ που παίζει με 5άρι 3άρι τον Ράντολφ τότε θα βάλεις τον Wright 5. Επίσης απέναντι στον Hunter o φετινός Wright θα κάνει παπάδες. Απέναντι σε πιο λελέκια βάζεις τον Κούζμιτς.
Θεωρώ ότι ξεχειλώνει πολύ το ρόστερ να κρατήσουμε και Κούζμιτς...χάνεται η μπάλα,εγώ δεν θα τον κράταγα τον Κούζμιτς για τους αντιπάλους ψηλούς.Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε να προσαρμοζόμαστε σε όλους τους αντιπάλους εμείς.Θεωρώ για 3-4' όποτε χρειαστεί,καλύτερα Παπαγιάννης.Σιγά την αμυντικάρα το σκιάχτρο τον Κούζμιτς...αν βοηθούσε πραγματικά στην άμυνα,θα τον κρατούσαμε.
salonikatasos
Feb 10 2016, 14:08
Με δυνατους δεινοσαυρους στην αμυνα δε χρειαζεσαι τον ραϊτ ή τον καθε ραϊτ. Εχεις ηδη τον ραντουλιτσα που με τετοιου ειδους ψηλους δεν εχει πολλα προβληματα στην αμυνα.
Στο θεμα με τους πολλους ξενους δεν θα κραταγα κανεναν. Αν διαλεγα 1 απο τους 2 προφανως αυτος θα ηταν ο παβλοβιτς. Μπορει να μπει πχ σε ματς τελικο και να κανει τη διαφορα κι ας ειναι αρνητικος στα περισσοτερα παιχνιδια. Χωρια βεβαια που εγω στην αμυνα τουλαχιστον δεν τον εχω δει να υστερει σε καποιο ματς. Μετα απο καλαθη,γκιστ,φελντεϊν ο καλυτερος μας αμυντικος ειναι
more stars
Feb 10 2016, 14:13
Mίλησε ο Μπατιστ για Ουίλιαμς
http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/arti...on-panathinaiko"Ο Ελιοτ είναι αθλητής και όταν λέμε αθλητής, διαθέτει σπουδαίες αθλητικές ικανότητες, που τον κάνουν γρήγορο και εκρηκτικό. Εχει γρήγορο πρώτο βήμα, του αρέσουν οι διεισδύσεις και η δημιουργία, ενώ είναι πολύ καλός στο σουτ από μέση απόσταση. Οχι ότι δεν διαθέτει και τρίποντο, απλά δεν είναι το φόρτε του."
"...μπορεί ένας παίκτης να μην είναι αυτό που λέμε κλασικός σουτέρ τριών πόντων, αλλά να έχει πολύπλευρη συνεισφορά στο παρκέ. Και ο Ελιοτ Ουίλιαμς είναι ένας τέτοιος παίκτης, ο οποίος αν προσαρμοστεί γρήγορα στα ευρωπαϊκά δεδομένα και κυρίως στη μικρότερη διάρκεια των αγώνων -υπό την έννοια ότι σε οκτώ λιγότερα λεπτά θα παίζει λιγότερο και θα παίρνει λιγότερες προσπάθειες- είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να φανεί χρήσιμος στον Παναθηναϊκό. "
Αξιόπιστος imo ο Μπατίστ, τόσο λόγο αντίληψης όσο και επειδή έχει δει άμεσα τον παίκτη (είναι σε προπονητικό τημ στην NBD-League και τον έχει αντιμετωπίσει πρόσφατα)
Για 2-3άρι τον βλέπω. Είναι άλλωστε αγαπημένο σχήμα οι τρεις κοντοί για τον Σαλε... Κάποια στιγμή είχε 3 διαθέσιμους κοντούς και τους βλέπαμε ταυτόχρονα στο παρκέ. Δεν τον βλέπω καλά τον Παβλοβιτς...
Thodoros
Feb 10 2016, 14:18
QUOTE (salonikatasos @ Feb 10 2016, 14:08 )
Με δυνατους δεινοσαυρους στην αμυνα δε χρειαζεσαι τον ραϊτ ή τον καθε ραϊτ. Εχεις ηδη τον ραντουλιτσα που με τετοιου ειδους ψηλους δεν εχει πολλα προβληματα στην αμυνα.
Στο θεμα με τους πολλους ξενους δεν θα κραταγα κανεναν. Αν διαλεγα 1 απο τους 2 προφανως αυτος θα ηταν ο παβλοβιτς. Μπορει να μπει πχ σε ματς τελικο και να κανει τη διαφορα κι ας ειναι αρνητικος στα περισσοτερα παιχνιδια. Χωρια βεβαια που εγω στην αμυνα τουλαχιστον δεν τον εχω δει να υστερει σε καποιο ματς. Μετα απο καλαθη,γκιστ,φελντεϊν ο καλυτερος μας αμυντικος ειναι
Και όχι μόνο έχεις και Παπαγιάννη για εδώ!
Πάντως αν σκοπεύουν να κινηθούν για Ντόρσει το βλέπω 50% τον αμερικανό σε εμάς ή στον Οφσπ, και αυτό γιατί τα λεφτά θα κρίνουν την μεταγραφή που θα πάει, από εκεί και έπειτα περισσότερο χρόνο βλέπω να έχει στον Παναθηναικό που χωράει και τώρα αλλά πιθανόν αν είναι καλός και του χρόνου πάρα στον Ολυμπιακό που εκτός από Γιανκ έχει και Μιλουτινοφ ,Χάντερ εκεί ..εκτός και αν του κάνουν συμβόλαιο για μέχρι το καλοκαίρι! ( ο Ντόρσει μπορεί να είναι προβληματικός χαρακτήρας αλλά όπως και να το κάνεις είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει τη ζυγαριά δεν νομίζω ότι θα θέλει να μπει σε διαδικασίες δοκιμαστικών συμβολαίων , κάτι τέτοιο είναι περισσότερο πιθανό στον Οσφπ ) προσωπική άποψη είναι όλα αυτά
Όσο για κάτι σελίδες πίσω που διάβασα ότι θα προτιμηθεί ο Μιλουτινοφ από αυτό Τούρκους ( από αυτό που έχω δει δεν το βλέπω να είναι πολύ καλύτερος από Κουσμιτς ( μιλάμε για 2 δεινόσαυρους που που σίγουρα θα τους βοηθήσουν περισσότερο απ ότι ο ντόρσει που έχει σπαστεί με αυτά και μ' αυτά ) οπότε είναι καθαρά θέμα πρόταση που θα γίνει και συμβολαίου ( μην ξεχνάμε ακόμα ότι τα έχει τα χρονάκια του ο Ντόρσει και πιθανόν να ψάξει συμβόλαιο να του δίνει χρόνια π.χ 1+1 , 2 ).
Nemesakos
Feb 10 2016, 14:37
QUOTE (Thodoros @ Feb 10 2016, 14:18 )
Και όχι μόνο έχεις και Παπαγιάννη για εδώ!
Πάντως αν σκοπεύουν να κινηθούν για Ντόρσει το βλέπω 50% τον αμερικανό σε εμάς ή στον Οφσπ, και αυτό γιατί τα λεφτά θα κρίνουν την μεταγραφή που θα πάει, από εκεί και έπειτα περισσότερο χρόνο βλέπω να έχει στον Παναθηναικό που χωράει και τώρα αλλά πιθανόν αν είναι καλός και του χρόνου πάρα στον Ολυμπιακό που εκτός από Γιανκ έχει και Μιλουτινοφ ,Χάντερ εκεί ..εκτός και αν του κάνουν συμβόλαιο για μέχρι το καλοκαίρι! ( ο Ντόρσει μπορεί να είναι προβληματικός χαρακτήρας αλλά όπως και να το κάνεις είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει τη ζυγαριά δεν νομίζω ότι θα θέλει να μπει σε διαδικασίες δοκιμαστικών συμβολαίων , κάτι τέτοιο είναι περισσότερο πιθανό στον Οσφπ ) προσωπική άποψη είναι όλα αυτά
Όσο για κάτι σελίδες πίσω που διάβασα ότι θα προτιμηθεί ο Μιλουτινοφ από αυτό Τούρκους ( από αυτό που έχω δει δεν το βλέπω να είναι πολύ καλύτερος από Κουσμιτς ( μιλάμε για 2 δεινόσαυρους που που σίγουρα θα τους βοηθήσουν περισσότερο απ ότι ο ντόρσει που έχει σπαστεί με αυτά και μ' αυτά ) οπότε είναι καθαρά θέμα πρόταση που θα γίνει και συμβολαίου ( μην ξεχνάμε ακόμα ότι τα έχει τα χρονάκια του ο Ντόρσει και πιθανόν να ψάξει συμβόλαιο να του δίνει χρόνια π.χ 1+1 , 2 ).
Αν μείνει ελεύθερος ο Ντόρσει θα κινηθεί και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Οι πιθανότητες πιστεύεις ότι είναι 50-50??
Γνώμη μου ειναι ότι οι πιθανότητες είναι 100-0 υπερ του ΟΣΦΠ. Με την προϋπόθεση να δώσει το οκ ο Σπανούλής. Ο Ντόρσει, από το καλοκαίρι έλεγε ότι θέλει ΟΣΦΠ,πήρε τον Γιάνγκ και δεν πήγε. Οταν ήρθε να παίξει με την ΑΕΚ δήλωσε πως θελει να παίξει ξανα στον Ολυμπιακό. Μίλησε με τον Σπανούλη, τα βρήκαν έφαγαν μαζί...Μετά έλεγε για τον Λάσμε ότι δνε τον συμπαθεί γιατί φόρεσε τα πράσινα. Όλα αυτά φυσικά στην σφαίρα του να γινει αρεστός στον ΟΣΦΠ και να τον ξαναζητήσει. Δεν λέω επαγγελματίες είναι όλοι για τα λεφτά παλεύουν, αλλά οκ, αν ήμουν εγώ πρόεδρος του ΠΑΟ δεν θα ασχολιόμουν. Επίσης αν μείνει ελευθερος και δεν ασχοληθεί ο ΟΣΦΠ μόνο στον ΠΑΟ θα πήγαινα για να τους κερδίσω και να τους δείξω ότι κάνουν λάθος. Αλλά ο Ντόρσει είναι τόσο παράξενο παιδί που πολύ δύσκολα βγάζεις άκρη. Εκεί που έλεγε τα καλύτερα για Γαλατά Αταμαν κλπ κλπ μέσα σε λίγο χρονο άλλαξε άρδην την συμπεριφορά του.
Εν κατακλείδι. Θεωρώ πως αν μείνει ελεύθερος θα πάει 100% στον ΟΣΦΠ εφόσον ενδιαφερθεί. Ακόμα και αν του προτείνει ο ΔΓ διπλάσιο συμβόλαιο.
michalex
Feb 10 2016, 14:39
Δείτε κάρφωμα που κάνει ο ράιτ στο 0.20. Είχε πολλούς τραυματισμούς αυτό το παιδί και άλλαξε τόσο τρόπο παιχνιδιού και θέση;
https://www.youtube.com/watch?v=Q9tSSJldfQs
salonikatasos
Feb 10 2016, 14:40
σχετικά με ντόρσεϊ και ράιτ το έγραψα και πιο πριν. δεν τίθεται καν θέμα. προτιμώ ράιτ. και αγωνιστικά και για τους γνωστούς λόγους με τα ψυχολικά θέματα του ντόρσεϊ. όποιος έχει μείνει στην εικόνα του ντόρσεϊ του 2012 καλό είναι να αναθεωρήσει και να δει τι έχει κάνει τα τελευταία 2 χρόνια ο 32χρονος ντόρσεϊ
green_sky
Feb 10 2016, 14:53
O καθενας μπορει να εχει την αποψη του εδω μεσα.Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εδω και πεντε μηνες πολλοι δημοσιογραφοι στα sites και παρα πολυς κοσμος στα forums εκφραζε την αποψη οτι ο Παναθηναικος χρειαζοταν ενα πολυ καλο αθλητικο ψηλο.
Δεν μπορει αυτο που εβλεπε ολος ο κοσμος να μην το εβλεπαν οι αρμοδιοι.Ειχαν αφθονο χρονο να ψαχθουν.Και φτανουμε μετα απο πεντε μηνες και συζηταμε οτι αυτο που ελειπε απο τον Παναθηναικο ειναι ο τζουλιαν ραιτ.Ε αυτο εμενα με ξεπερναει.
Ποιος τζουλιαν ραιτ ρε παιδια? σε μια μικρομεσαια ομαδα της ιταλιας εχει βρει συμβολαιο ο ανθρωπος .Καλος παιχτης μεν αλλα οχι για ενα Παναθηναικο που παει για ολα.Αλλο eurocup και αλλο τοπ επιπεδο ευρωλιγκας.Δεν κανει αυτος ο παιχτης την διαφορα κατω απο το καλαθι.Αυτα τα περι χρονου και δεν μπορει να βρεθει παιχτης δεν ειναι σοβαρα πραγματα.Ειχαν πεντε μηνες.Το πραγμα βρωμισε απο τα δυο - τρια πρωτα παιχνιδια.Περιμενω να δω την τελικη καταληξη του πραγματος.
TakeshyKurosawa
Feb 10 2016, 15:17
Άλλοι πάλι στα διάφορα σάιτ και καλά μπασκετικοί έχουν βγάλει τον Ράιτ ισάξιο του Λάσμε και καλύτερο! Γελάνε και οι πέτρες!
silversurfer
Feb 10 2016, 15:21
Αυτά διαβάζω και γω και φοβάμαι ότι θα μείνουμε με τον Ραιτ.. Από χθες που βγήκε το όνομα έχουν λυσσάξει όλοι να μας λένε πόσο παικταράς είναι...
Τι Ραιτ λετε μωρε πατε καλα; Τον βγαλαμε παιχταρα απο τα βιντεακια; Να σας δειξω εγω κατι δικα μου βιντεακια να σας φυγει το σαγονι. Θα με παρετε κι εμενα στην ομαδα;
Αξιζει μια δευτερη ευκαιρια λεει. Να φερουμε και τον Μοργκαν αμα ειναι ετσι. Εχετε δει κι αυτουνου τα νουμερα στο Eurocup; Αφηστε καλυτερα..
ΕΛΠΙΖΩ να ειναι μια προσπαθεια μετριασμου των προσδοκιων, ωστε να φανει ακομα μεγαλυτερη η επιτυχια του, οταν κλεισει τον πρωτο στοχο. ΕΛΠΙΖΩ. Αλλιως κλαφτα Χαραλαμπε!
Putnam
Feb 10 2016, 15:24
Βασικά άμα πάρουμε Ράιτ στους περισσότερους θα μείνει μια γλυκόπικρη γεύση από σανό. Στην πραγματικότητα όμως παρά τις αρχικές πομπώδεις εξαγγελίες για δυνατή ενίσχυση, έχουμε πάρει τον Χέινς ενώ πχ υπήρχε ο Φάρμαρ και τον Ουίλιαμς που οκ έχει δυνατότητες αλλά είναι λαχείο. Νομίζω το να πάρουμε τον Ράιτ τελικά δεν είναι και τόσο τραγικό αφού είναι παρόμοιου επιπέδου μεταγραφή με τις υπόλοιπες δύο: δεν ταράσσει τα νερά.
Εκείνο που με απασχολεί στον Ράιτ είναι πως όσες φορές αγωνίστηκε σε μας στη θέση 5 έκανε μπαμ ότι δεν ήξερε/μπορούσε να παίξει την θέση. Ο άνθρωπος, τότε τουλάχιστον, ήταν καθαρό 4άρι. Αν στο μεταξύ έμαθε να ανταποκρίνεται και ως 5 ή έχουν σκοπό εδώ να ανεβάσουν τον Γκιστ στο 5, πάσο.
TakeshyKurosawa
Feb 10 2016, 15:28
Ίσως και να υπάρχει το ενδεχόμενο που είπε και ένας φίλος προηγουμένως που ανέφερε ότι αυτά μπορεί να είναι και πίεση προς μάνατζερ κάποιου άλλου παίχτη! Διαφορετικά πιστεύω ότι αν ολοκληρωθεί ίσως να είναι και πιο fail από την επιστροφή του Δρακουμέλ επί Μπαρτζώκα!
salonikatasos
Feb 10 2016, 15:28
ισάξιος του λάσμε δεν είναι. αλλά είναι μετά τον εμπάκουε ο καλύτερος από αυτούς που έχουν ακουστεί.
αθλητικός είναι,μπάσκετ ξέρει,την ομάδα την ξέρει,αν δε μπορούν να βρουν κάποιον καλύτερο με εμπειρία από ευρώπη και ευρωπαϊκές διοργανώσεις,ας τον πάρουμε εφόσον δε μπορέσουμε να αποκτήσουμε τον εμπάκουε. αν έχει ακουστεί κάποιος καλύτερος από τον ράιτ,πλην εμπάκουε ας αναφερθεί το όνομά του,μήπως μου έχει διαφύγει
green_sky
Feb 10 2016, 15:33
QUOTE (Putnam @ Feb 10 2016, 15:24 )
Βασικά άμα πάρουμε Ράιτ στους περισσότερους θα μείνει μια γλυκόπικρη γεύση από σανό. Στην πραγματικότητα όμως παρά τις αρχικές πομπώδεις εξαγγελίες για δυνατή ενίσχυση, έχουμε πάρει τον Χέινς ενώ πχ υπήρχε ο Φάρμαρ και τον Ουίλιαμς που οκ έχει δυνατότητες αλλά είναι λαχείο. Νομίζω το να πάρουμε τον Ράιτ τελικά δεν είναι και τόσο τραγικό αφού είναι παρόμοιου επιπέδου μεταγραφή με τις υπόλοιπες δύο: δεν ταράσσει τα νερά.
Εκείνο που με απασχολεί στον Ράιτ είναι πως όσες φορές αγωνίστηκε σε μας στη θέση 5 έκανε μπαμ ότι δεν ήξερε/μπορούσε να παίξει την θέση. Ο άνθρωπος, τότε τουλάχιστον, ήταν καθαρό 4άρι. Αν στο μεταξύ έμαθε να ανταποκρίνεται και ως 5 ή έχουν σκοπό εδώ να ανεβάσουν τον Γκιστ στο 5, πάσο.
Εγω για να ειμαι ειλικρινης τον ουιλιαμς δεν τον εχω δει ή αν τον εχω δει δεν τον θυμαμαι κατι που σημαινει οτι δεν μου εκανε εντυπωση.Οι πιο ψαγμενοι απο εμενα γραφουν οτι αξιζει η προσπαθεια οποτε γιατι οχι.Προφανως και προκειται για μεταγραφη απο το πανω ραφι αν δεν εχει τραυματισμους.
Τον Χεινς τον ξερουμε.Γρηγορακος ειναι , το drive το εχει , το σουτακι το ψηλοεχει ,πιεση στην αμυνα εχει , για αναπληρωματικος στο ασσοδυο που ερχεται μια χαρα ειναι.
Για τον Ραιτ εγραψα παραπανω.
Janjuri
Feb 10 2016, 15:36
QUOTE (salonikatasos @ Feb 10 2016, 15:28 )
ισάξιος του λάσμε δεν είναι. αλλά είναι μετά τον εμπάκουε ο καλύτερος από αυτούς που έχουν ακουστεί.
αθλητικός είναι,μπάσκετ ξέρει,την ομάδα την ξέρει,αν δε μπορούν να βρουν κάποιον καλύτερο με εμπειρία από ευρώπη και ευρωπαϊκές διοργανώσεις,ας τον πάρουμε εφόσον δε μπορέσουμε να αποκτήσουμε τον εμπάκουε. αν έχει ακουστεί κάποιος καλύτερος από τον ράιτ,πλην εμπάκουε ας αναφερθεί το όνομά του,μήπως μου έχει διαφύγει
Ακριβώς! Ο Ντόρσεϋ κάνει γκελ επειδή έπαιζε στον ΟΣΦΠ..
Πάντως, νομίζω πως είναι προφανές ότι προσπαθούν ακόμα του Εμπάκουε.
green_sky
Feb 10 2016, 15:40
QUOTE (Janjuri @ Feb 10 2016, 15:36 )
Πάντως, νομίζω πως είναι προφανές ότι προσπαθούν ακόμα του Εμπάκουε.
Μακαρι .Ελπιζω μονο η προσπαθεια να μην εναι σαν κατι αλλες που καναμε αλλα χρονια στο ποδοσφαιρο με κατι Αιμαρ και κατι Σαβιολα που απο την αρχη το ξεραμε το αποτελεσμα αλλα προσπαθουσαμε για.............την προσπαθεια .
Nemesakos
Feb 10 2016, 15:40
QUOTE (green_sky @ Feb 10 2016, 14:53 )
O καθενας μπορει να εχει την αποψη του εδω μεσα.Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εδω και πεντε μηνες πολλοι δημοσιογραφοι στα sites και παρα πολυς κοσμος στα forums εκφραζε την αποψη οτι ο Παναθηναικος χρειαζοταν ενα πολυ καλο αθλητικο ψηλο.
Δεν μπορει αυτο που εβλεπε ολος ο κοσμος να μην το εβλεπαν οι αρμοδιοι.Ειχαν αφθονο χρονο να ψαχθουν.Και φτανουμε μετα απο πεντε μηνες και συζηταμε οτι αυτο που ελειπε απο τον Παναθηναικο ειναι ο τζουλιαν ραιτ.Ε αυτο εμενα με ξεπερναει.
Ποιος τζουλιαν ραιτ ρε παιδια? σε μια μικρομεσαια ομαδα της ιταλιας εχει βρει συμβολαιο ο ανθρωπος .Καλος παιχτης μεν αλλα οχι για ενα Παναθηναικο που παει για ολα.Αλλο eurocup και αλλο τοπ επιπεδο ευρωλιγκας.Δεν κανει αυτος ο παιχτης την διαφορα κατω απο το καλαθι.Αυτα τα περι χρονου και δεν μπορει να βρεθει παιχτης δεν ειναι σοβαρα πραγματα.Ειχαν πεντε μηνες.Το πραγμα βρωμισε απο τα δυο - τρια πρωτα παιχνιδια.Περιμενω να δω την τελικη καταληξη του πραγματος.
Εγώ θα σε ξαναρωτήσω... Υπάρχει κάποιος τέτοιος που να μπορεί να έρθει? Επίσης μιας και σου απάντησα κ πριν, ότι σου έγραψα σε σημαίνει ότι μαρέσει ο Ράιτ, ούτε ότι είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Πέντε μήνες τι ακριβώς εννοείς? Πριν 5 μήνες να έπαιρνε τον Εμπάκουε από την Μακάμπι? ή τον Άιβερσον από την Καρσίγιακα? Οι άλλες ομάδες δεν έχουν την επιλογή να μην τον δώσουν τον παίκτη? Τι είναι ο Παναθηναίκός και ο ΔΓ? Αν μιλάμε για πριν το καλοκαίρι προφανώς και έχεις δίκιο.. Αυτά να τα πεις όμως στο ΔΓ ο οποίος παρά τις συμφωνίες με τον Τάιους και τον Λάσμε δεν τις ενεργοποίησε...
Ειλικρινά και το σταματάω εδώ κ με βάση τι έγραψε και ο Putnam, δεν μπορώ να καταλάβω τι ζητάει ο κόσμος Φλεβάρη μήνα από τις μεταγραφές...Φέρνει Χέινς και Ουίλιαμς αλλά επειδή ακούστηκε ο Φάρμαρ σανό... Προσπαθεί για Εμπάκουε Ντόρσει κ όποιον άλλον, δεν τους αφήνουν οι ομάδες τους, φέρνει τον αμέσως πιο εφικτό στόχο, σανό.. Χωρίς καν να δούμε αν είναι εφικτές οι περιπτώσεις χωρίς καν να ξέρουμε την κατάληξη...
Και για να μη παρεξηγηθω. Προφανώς και θέλω πρώτα Λάσμε μετά Εμπάκουε, και μετά Ράιτ. Δεν είναι ότι καλύτερο από τους στόχους αλλά δεν είναι και αμελητέα ποσότητα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από την προσπάθεια της διοίκησης, αλλά δεν μπορούν να είναι όλοι στα πόδια της για να έρθουν. Έχουν λόγο και οι παίκτες και κυρίως οι ομάδες. Κοντέψαμε να πάρουμε Γκάμπριελ αλλά δεν τον έδωσε η Καρσίγιακα, πιθανά να γίνει το ίδιο με τον Εμπάκουε.. Σε τι φταίει ο προπονητής ή η διοίκηση σε αυτό...!!!!
silversurfer
Feb 10 2016, 15:46
QUOTE(Nemesakos @ Feb 10 2016, 15:40 )
Αυτά να τα πεις όμως στο ΔΓ ο οποίος παρά τις συμφωνίες με τον Τάιους και τον Λάσμε δεν τις ενεργοποίησε...
what???????
green_sky
Feb 10 2016, 15:50
QUOTE (Nemesakos @ Feb 10 2016, 15:40 )
Ειλικρινά και το σταματάω εδώ κ με βάση τι έγραψε και ο Putnam, δεν μπορώ να καταλάβω τι ζητάει ο κόσμος Φλεβάρη μήνα από τις μεταγραφές...
Τα χριστουγεννα μπορουσε ή δεν μπορουσε να κανει την μεταγραφη που κανει τωρα? Γιατι οχι τοτε και ναι τωρα? Τι αλλαξε? Επρεπε να ερθει η τριανταρα στο σεφ? αυτο αλλαξε? Γιατι επρεπε να φτασουμε τελευταια στιγμη?
Εγω διαφωνω στο τετελεσμενο του πραγματος.Δεν ζηταμε ουτε τον Ακιμ ουτε τον Σακιλ αλλα δεν δεχομαι και διλληματα της τελευταιας ωρας.Απο ολοκληρο τον πλανητη καταληγουμε στον Ραιτ? Και για να σε προλαβω δεν εχω να προτεινω κανενα παιχτη .Ουτε μανατζερ ειμαι ουτε προπονητης ουτε δικη μου δουλεια ειναι.Αλλα τα προφανη να τα λεμε δεν ειναι κακο.Δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα που κανουμε ο καθενας το βλεπει διαφορετικα.
Υ.Γ Ουτε θα πω ευχαριστω βεβαια σαν παναθηναικος που πεντε μηνες μου φορεσαν τον κουζμιτς και τωρα που πανε να τον αλλαξουν
ασπαζομαστε την λογικη "το μη χειρον βελτιστο".Ο παιχτης αυτος επρεπε να εχει αντικατασταθει απο τον πρωτο μηνα.Ποια ομαδα του τοπ 16 θα τον κρατουσε τοσο καιρο?
AJSlaughter6
Feb 10 2016, 15:53
https://www.youtube.com/watch?v=Gqe0JhHeK-0Φασεις του Ραιτ απο αγωνα απεναντι στην Αρμανι που εβαλε 30 ποντους.Καμια σχεση με τον περσινο ραιτ. δειτε κατι κατφωματα και κατι τριπλες που εκανε.
bodiroga10
Feb 10 2016, 15:53
οι επιλογες ειναι περιορισμενες και συγκεκριμενες
ουσιαστικα οι ψηλοι που μπορεις να αποκτησεις ειναι
1ο επιπεδο= αιβερσον(αν και δεν ειναι ο καθαρος μαπ και τελικα δεν ειναι σιγουρο οτι τον δινει η καρσιγιακα),εμπακουε(αν τον δωσει η μακαμπι,ο πικ σε κειμενο στο γιουρομπασκετ λεει οτι οι μονοι ξενοι που θα μεινουν και του χρονου στην μακαμπι ειναι ο σμιθ και μαλλον και ο εμπακουε)
2ο επιπεδο=ντορσει(μια κατηγορια μονος του επειδη ειναι προβληματικο παιδι εδω ειχε παρει ευρωλιγκα και την επομενη χρονια πλακωνοταν επειδη πιστευε οτι ο σπανουλης δεν του δινει πασες)
3ο επιπεδο=παικτες που κανουν καλη χρονια στο γιουροκαπ οπως ο ραιτ(τετοια περιπτωση ηταν ο τζειμς στον ολυμπιακο αλλα δεν του πολυβγηκε)
4ο επιπεδο=παικτες χωρις ευρωπαικη εμπειρια οπως απο το nbdl που μιλαμε μετα για καθαρο τζογο
παντως δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να μην μας κανει ο ραιτ που παιζει καταπληκτικα σε γιουροκαπ και ιταλια και μας κανει καποιος αγνωστος που προτεινει το hoopfellas απ την τουρκια επειδη εκανε ενα καλο ματς με την φενερ οταν στο τουρκικο πρωταθλημα σε μοναδες αξιολογησης δεν ειναι καν στους κορυφαιους
τωρα για περιπτωσεις λασμε αυτα ειναι ουτοπικα η γαλατα εχει αυτοσκοπο το γιουροκαπ για να παιξει του χρονου ευρωλιγκα ουτε με 1εκατ δεν θα δωσει τον λασμε
Dred11
Feb 10 2016, 15:54
Βγάζοντας τον Εμπάκουε και τον Ντόρσει από την εξίσωση που είναι δύσκολες περιπτώσεις, από τον Ράιτ (που δεν θα γκρινιάξω αν έρθει) προτιμώ να έρθει κάποιος νέος αξούριστος με πολλή ενέργεια που θα κόβει και θα σκοτώνει ό,τι κινείται στην άμυνα. Από αυτήν την άποψη προτιμώ τους Hunter, Ayres και Roberts που ακούστηκαν, όπως και τον Birch του Hoopfellas. Ο τελευταίος μάλιστα μου φαίνεται βάσει του profile του από το draftexpress ταμάμ περίπτωση και ας έχει πέσει έξω πολλάκις ο hoopfellas. Πρόεδρε, φέρε Birch να τελειώνουμε.
bodiroga10
Feb 10 2016, 15:58
https://twitter.com/harris_stavrou/status/697313507457499136αν και τραβηγμενο το ποσο σιγουρα το συμβολαιο του γουιλιαμς πρεπει να ειναι μεγαλο
Dred11
Feb 10 2016, 16:14
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.