QUOTE(KEBAB @ Feb 25 2008, 10:01 )

Αγια Παρασκευη- Παπαγου 91-73
Αλλη μια ηττα, παρ' ολο που στο Α' ημιχρονο η ομαδα ηταν κοντα στο σκορ και το παλεψε ιδιαιτερα. Μαλλον για ακριβολογουμε ο Παυλος Καρβουνης ηταν σε μεγαλη μερα και "χορευε" την αμυνα του ΚΑΠ. Οταν αυτος κουραστηκε (επαιξε 40 λεπτα) η εξελιξη ηρθε φυσιολογικα οπως και η διαφορα του σκορ. Δυστυχως για να κερδισει ο Παπαγος καποια απο τις ομαδες που βρισκονται πανω απο τη μεση μαλλον ο Καρβουνης πρεπει να γινει ...Ford και σε αυτη την ηλικια να βαζει τουλαχιστον 40 ποντους, πραγμα πολυ δυσκολο.
ολοι δινουν οτι μπορουν αλλα φαινεται οτι αυτο δεν φτανει ! + οτι θελει πολυ μεγαλυτερη συγκεντρωση στην
αμυνα . . . και δεν μιλαω για το δευτερο ημιχρονο που το ματς ''ξεφυγε'' μιλαω για το πρωτο ημιχρονο που
στο μεγαλυτερο μερος του ημασταν μπροστα στο σκορ και τηρουμενων των αναλογιων παιζαμε καλα ( οχι
μονο ο παυλος ) οταν λοιπον κλεινει το πρωτο μερος και εχεις δεχθει 46 ποντους ειναι σχεδον αδυνατον να
κερδισεις οτι και να κανεις στην επιθεση οπου κατα την γνωμη μου οι 73 ποντοι που βαλαμε σε ματς εκτος
εδρας με ομαδα που βρισκεται στην πρωτη 4αδα ειναι παραπανω απο μια χαρα ! ! ! και οχι τιποτε αλλο αλλα
ειδα πολλους παικτες ( δεν θα πω ονοματα ) ο ενας να μεταφερει την ευθυνη ( για το καλαθι που δεχτηκε )
στον αλλον ! ! πολυ συζητηση και λιγη ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ . . . τελος οταν εχεις ξεκινησει καλα εναν αγωνα
λιγο πριν το ημιχρονο εισαι μπροστα με 4 ποντους οι τσαμπουκαδες που εκαναν οι παικτες μας που μεχρι
εκεινο το σημειο ειχαν ''κοιμησει'' τον ισχυροτερο αντιπαλο δεν βοηθησαν πουθενα καθε αλλο μαλιστα απο
εκεινο το σημειο αρχισε σιγα σιγα να χανεται η επαφη με το σκορ !
προς τους φιλους της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ :
αμα ανοιξετε το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ θα βρειτε πολλα θεατρα για να πατε ( επιθεωρηση - μιουζικαλ - δραμα κλπ )
δεν χρειαζεται να ερχεστε στο γηπεδο νομιζοντας οτι θα σας υποδεχτει η ταξιθετρια με το προγραμμα της
παραστασης για να σας οδηγησει στις βελουδινες πολυθρονες που σας περιμενουν η να σας δωσει τα κυαλια
για να βλεπετε καλυτερα απο τον εξωστη . . . . . . . . ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΣΤΕ οπου θα πεσει και κανα μπινελικι
παραπανω ! χωρια που βαλατε ''χερι'' σε μας να μην βριζουμε - να μην μιλαμε - να μην καπνιζουμε και
ακριβως πισω μου καθοταν μια μητερα με 2 παιδακια και το στομα της ηταν οχετος ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟΣ ! ! !
εχει και η υποκρισια τα ορια της . . . βρειτε τι φταιει που η ομαδα σας εχει μπατζετ Α2 και δεν μπορει να ανεβει
κατηγορια εδω και 4-5 χρονια ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και αφηστε μας εμας στην στεναχωρια μας για την ομαδα μας .
ολα τα λεφτα ηταν ενας παππους που μου ειπε : σβησε το τσιγαρο ρε κω.......ο μας εχεις φλομωσει . . . ενω
δεν εχω καπνισει ποτε ! ! !
ΕΛΑ ΠΑΠΑΓΟΟΟΟΣ ! ! !