Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δ' ΕΣΚΑ-Α΄ΟΜΙΛΟΣ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
gavronick
17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/2/2017)
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 58 - 55 (ΗΜ. 35 - 27)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκαλτσής - Μαρτινάκος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21 - 14, 14 - 13, 11 - 17, 12 - 11.
ΦΙΛΟΘΕΗ (Μισθιλόγλου): Κελεπούρης 4, Στεφανής 9(1), Σουλιώτης 1, Γιουβανέλλης 14(4), Βλαχάκης 6, Κυπριώτης, Μητρόπουλος 10(1), Κοπετινάς 6, Μούγιος 4, Καλύβας 4(1).
ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Μαζαράκης): Στασινόπουλος 14(1), Μιχαηλίδης 15(2), Ναξάκης 7, Ντίμπερτ 2, Ζωγόπουλος, Παναγιωτόπουλος 10, Μικέλης, Νακούτση, Παπασπύρου 4, Καντζιλιέρης 3(1), Φελισίλντα, Μπούρας.
steky78
Φίλε, συγχαρητήρια για το nickname! Τους έχω δει 15 φορές και αδημονώ για την επόμενη!
Έχω αγωνιστεί και 5 χρόνια στη Λεόντειο, οπότε σε πάω!!!

QUOTE(Pearljam @ Feb 17 2017, 12:23 ) *
Καλημέρα σε όλους,

αρχικά να σας ενημερώσω ότι η Λεόντειος χθες επικράτησε επί του Πήγασου σ ένα δυνατό παιχνίδι με διαφορά περίπου 7 πόντων και εξασφάλισε την 3η θέση στη κατηγορία. Από εκεί και πέρα αναμένει στραβοπάτημα των 2 πρώτων (Εξαρχείων - Φιλοθέης), για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Δυστυχώς για εμάς βέβαια, έχοντας χάσει τις διαφορές στα μεταξύ μας παιχνίδια οι πιθανότητες μειώνονται σημαντικά καθώς στην ισοβαθμία βρισκόμαστε υπό.

Θα ήθελα να πάρω θέση για το θέμα που έθιξε παραπάνω ο φίλος για τον διαιτητή που σφύριζε το παιχνίδι με την Νίκη. Αρχικά το ματς είχε επίμαχες φάσεις σε σημαντικά σημεία του αγώνα εκατέρωθεν... όπως για παράδειγμα συνέβη αυτό που αναφέρεις για τα 8 δευτερόλεπτα που ίσως δεν πρόλαβε να περάσει το κέντρο η ομάδα μου έτσι και στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας όπου, η Νίκη ισοφάρισε με επιθετικό ριμπάουντ, υπάρχει υπόνοια επιθετικού φάουλ. Θέλω να πω με τα παραπάνω πως η διαιτησία δεν πιστεύω πως έπαιξε ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Εν συνεχεία ο κύριος λόγος που αποφάσισα να γράψω σήμερα είναι το σχόλιο που χρήζει τον διαιτητή της αναμέτρησης απόφοιτο της Λεοντείου και αυτόματα λέει ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ λες και το στήσαμε. Αρχικά λοιπόν, όταν γίνονται τέτοιες κατηγορίες, καλό είναι πρώτα να διασταυρώνονται και μετά αν θεωρεί κάποιος σκόπιμο, να πάρει θέση επί του θέματος.

Προσωπικά, σαν απόφοιτος όντως της Λεοντείου, τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν τον γνωρίζω και γι αυτό μου έκανε φοβερή εντύπωση το παραπάνω ποστ σε συνδυασμό με το πομπώδες ύφος που χρησιμοποιεί. Προσοχή!! δεν λέω πως 100% ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν είναι απόφοιτος του σχολείου απλώς ενημερώνω πως πραγματικά δεν τον γνωρίζω οπότε οι πιθανότητες μειώνονται σημαντικά. Από εκεί και πέρα το επιχείρημα μου είναι άλλο και νομίζω πως υπάρχει ελλιπής ενημέρωση στο θέμα. Να θυμίσω λοιπόν ότι η Λεόντειος είναι ομάδα όπως όλες οι άλλες οι οποίες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και οι παίκτες που την απαρτίζουν δεν είναι απ το σχολείο με εξαίρεση 2 περιπτώσεων με 1η τη δική μου. Είναι λοιπόν σαν να μου λες αδερφέ ότι είναι σκάνδαλο για έναν διαιτητή ο οποίος έχει τελειώσει το σχολείο της Γκράβας να σφυρίξει την ομώνυμη ομάδα. Κλείνοντας, το αν κάποιος διαιτητής μπορεί να τρέφει συμπάθειες ή αντιπάθειες για ομάδες, αρχικά συμβαίνει συχνά, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τον χαρακτηρίζει στημένο και ούτε προδικάζει ότι θα σφυρίξει υπέρ της ομάδας που συμπαθεί. Αν δηλαδή ένας επαγγελματίας διαιτητής είναι Παναθηναικός από πιτσιρικάς, δεν προδικάζει και δεν αρκεί ως επιχείρημα για να αποδείξει ότι είναι στημένος. Το προηγούμενο αποτελεί αρχή μόνο στις πιάτσες ανθρώπων που είναι στενόμυαλοι , φανατισμένοι και βάζουν ταμπέλες σε ανθρώπους μόνο και μόνο από το τι ομάδα υποστήριζαν μικροί.

Είναι άσχημο λοιπόν φίλε να δημιουργείς τέτοιες υπόνοιες για κάτι που αρχικά δεν είσαι βέβαιος και κατ επέκταση δεν έχει βάση.

Tribune
Ύστερα από σαρωτική εμφάνιση, η Φιλοθέη κέρδισε χθες στην Γκράβα την Νίκη Αθηνών με 53-39.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα άστοχες και τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο εκατέρωθεν. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήγαν στα αποδυτήρια με +6.
Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μισό της 3ης περιόδου, όταν με 3 μεγάλα σουτ η ομάδα των Βορείων Προαστίων, έστειλε την διαφορά στο +16 και κάπου εκεί το παιχνίδι έλαβε τέλος.
Η Νίκη προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα, αλλά οι περισσότεροι παίκτες της βρέθηκαν σε πολύ κακή βραδιά και το τελικό -14 περισσότερο τιμητικό είναι για τους ίδιους.

Όσο για την Φιλοθέη, κρατάει την τύχη στα χέρια της και με νίκες επί του Πήγασου την επόμενη αγωνιστική και Πανελληνίου, τερματίζει πρώτη στον όμιλο, παίρνωντας παράλληλα και την απευθείας άνοδο.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.
the judge
Αυτο που μαθαμε χθες στο Νικη - Φιλοθεη ειναι οτι, οταν γινει τσαμπουκας μεταξυ δυο παικτων, δεν μπαινει ο παγκος μεσα. Αφηνουμε τους προπονητες και τους εφορους να πυροσβεσουν. Και μετα τον αγωνα να διδαξουν συμπεριφορες, εαν το θεωρουν βεβαιως κομματι της δουλειας τους. Εαν θεωρουν εαυτους αναρμοδιους, ας αναρωτηθουν γιατι αυτοπεριοριζονται.
gavronick
18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5/3/2017)
ΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ - ΦΙΛΟΘΕΗ 39 - 53 (ΗΜ. 15 - 21)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσουράπας - Βαγγάλης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7 - 12, 8 - 9, 7 - 23, 17 - 9.
ΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ (Καλύβας): Δέπος-Τσαμούρης, Ραπτοδήμος 4, Μέμος, Γλύκας 2, Σκέμπι, Γάτος, Σαγανάς 8(1), Πελέκης, Διαμαντόπουλος, Θεοδώρου 18(3), Χριστόπουλος 5, Μπενβενίστε 2.
ΦΙΛΟΘΕΗ (Μισθιλόγλου): Κελεπούρης 6, Γκιουζέλης 9, Σουλιώτης 2, Στεφανής 10(2), Γιουβανέλλης 8(1), Βλαχάκης, Κυπριώτης 2, Μητρόπουλος 6, Κοπετινάς 7, Μούγιος, Μωυσής, Καλύβας 3(1).
axe
ΦΙΛΟΘΕΗ-ΠΗΓΑΣΟΣ 1

Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι καθώς ήμασταν αρκετά άστοχοι σε όλο το 1ο ημίχρονο. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ από την άλλη μπήκε λίγο πιο συγκεντρωμένος και το ημίχρονο έκλεισε με μικρή διαφορά υπέρ του.
Στο 2ο μισό αυξήσαμε την πίεση στην άμυνα και αυτό μας έδωσε ενέργεια και ώθηση και στην επίθεση. Καλύψαμε την διαφορά, περάσαμε μπροστά και παρα τις προσπάθειες των έμπειρων παιδιών του ΠΗΓΑΣΟΥ καταφέραμε να πάρουμε το ντέρμπυ.

Καλή συνέχεια στον ΠΗΓΑΣΟ που εγώ προσωπικά θεωρώ την καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος


ΥΓ: Μένει άλλο ένα παιχνίδι με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ σε 20 ήμερες καθώς μεσολαβούν το ρεπό και το άνευ αγώνα του ΟΡΦΕΑ. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τπτ...
apkos
QUOTE(axe @ Mar 12 2017, 10:22 ) *
ΦΙΛΟΘΕΗ-ΠΗΓΑΣΟΣ 1

Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι καθώς ήμασταν αρκετά άστοχοι σε όλο το 1ο ημίχρονο. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ από την άλλη μπήκε λίγο πιο συγκεντρωμένος και το ημίχρονο έκλεισε με μικρή διαφορά υπέρ του.
Στο 2ο μισό αυξήσαμε την πίεση στην άμυνα και αυτό μας έδωσε ενέργεια και ώθηση και στην επίθεση. Καλύψαμε την διαφορά, περάσαμε μπροστά και παρα τις προσπάθειες των έμπειρων παιδιών του ΠΗΓΑΣΟΥ καταφέραμε να πάρουμε το ντέρμπυ.

Καλή συνέχεια στον ΠΗΓΑΣΟ που εγώ προσωπικά θεωρώ την καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος


ΥΓ: Μένει άλλο ένα παιχνίδι με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ σε 20 ήμερες καθώς μεσολαβούν το ρεπό και το άνευ αγώνα του ΟΡΦΕΑ. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τπτ...



Έτσι είναι, το είδα κι εγώ ως τρίτος που παρακολούθησε ένα καλό παιχνίδι. Ο Πήγασος ήταν καλύτερος στο α' ημίχρονο, αν και από τα τέλη του β' δεκαλέπτου κάτι φαινόταν να ξυπνάει στην ομάδα της Φιλοθέης. Στο γ΄δεκάλεπτο ήταν άλλη ομάδα. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες...
gavronick
19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/3/2017)
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 57 - 51 (ΗΜ. 22 - 29)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσολάκος - Ναστούλης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11 - 12, 11 - 17, 19 - 13, 16 - 9.
ΦΙΛΟΘΕΗ (Μισθιλόγλου): Κελεπούρης 2, Γκιουζέλης 2, Σουλιώτης 16, Γιουβανέλλης 12(3), Στεφανής 13(3), Κυπριώτης, Μητρόπουλος 3(1), Κοπετινάς 4, Μούγιος 2, Βλαχάκης, Καλύβας 3.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Τσιαφούτης): Μπούρμπο, Τσιρόπουλος 15(1), Σταμπουλόπουλος 6, Γιαννακάς 11(3), Μπεστιτζάνος 4, Μαραγιάννης, Μελανοφρύδης 2, Θάνος 3, Παπαευαγγέλου 10.
Tribune
Μετά τα αποτέλεσματα της τελευταίας αγωνιστικής, μεγάλη μάχη γίνεται για τις τελευταίες δύο θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, όπου 4 ομάδες παλεύουν για αυτές.
Το πιο δύσκολο έργο έχουν Πανελλήνιος και Γκράβα με δύσκολα ματς απέναντι σε Λεόντειο (και οι δύο), Εξάρχεια (η Γκράβα) και Φιλοθέη (ο Πανελλήνιος).

Θεωρητικά το πιο εύκολο πρόγραμμα, το έχει ο Πήγασος, ο οποίος υποδέχεται τα Εξάρχεια την τελευταία αγωνιστική και ευελπιστεί σε στραβοπάτημα των από πάνω, αφού υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες.

Τέλος, η 4η Νίκη, κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ζευ, μετά πάει στα Εξάρχεια (πολύ δύσκολο ματς) και τέλος υποδέχεται την Γκράβα την τελευταία αγωνιστική, σε ματς που πιθανόν να είναι "ο θάνατος σου, η ζωή μου".

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, η τριάδα έχει κλειδώσει με το μοναδικό ενδιαφέρον να είναι στο ποιος θα πάρει την απευθείας άνοδο. Η Φιλοθέη έχει καθαρίσει την μπουγάδα σε μεγάλο βαθμό και θέλει νίκη έστω και με μισό πόντο επί του Πανελληνίου, ο οποίος πάντως θα καίγεται. Το μεγαλύτερο άγχος για την πρώτη θέση, το έχουν τα Εξάρχεια, αφού δεν φτάνει να κερδίζουν, πρέπει να ελπίζουν και σε στραβοπάτημα την τελευταία αγωνιστική της πρωτοπόρου.
Η καλύτερη όλων, είναι η Λεόντειος, η οποία πολύ δύσκολα θα πάει πάνω από την τρίτη θέση, δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή της, να δουλέψει κάποια πράγματα ενόψει πλέι οφ.
zarakias
Καλησπέρα, δυστυχώς κάναμε <<κοιλιά>> στο δεύτερο γύρο και σε δύο ματς που έπρεπε να κερδίσουμε ώστε να κλειδώσουμε την πρώτη θέση χάσαμε με δύο πόντους(Λεόντειο) και τρεις (Φιλοθέη). Και οι δύο ομάδες άξιζαν την νίκη γιατί είναι τα δύο μόνο ματς που ποτέ δεν καταφέραμε να περάσουμε μπροστά έστω έναν πόντο. Όπως λέει ένα λαϊκό άσμα <<δεν πιστεύω σε αγάπες κι έρωτες>>, κάπως έτσι είναι τα πράγματα όσον αφορά το τελευταίο ματς της Φιλοθέης με τον Πανελλήνιο. Μία έμπειρη δυνατή και δεμένη ομάδα απέναντι σε μία ομάδα με ενθουσιασμό ταχύτητα αλλά μέσα στο παιχνίδι χωρίς αρχή, μέση και τέλος και με μικρό βάθος στον πάγκο της. Οπότε αρχίζουμε να κοιτάμε και τους άλλους ομίλους για τα πλέι οφ. Μιας και πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος, για να δώσουμε και καινούριο θέμα στο φόρουμ, θέλω να βγάλουμε τις καλύτερες δύο πεντάδες. Θα κάνω λοιπόν την αρχή. Να με συμπαθάτε αλλά δεν θυμάμαι ονόματα.

Πρώτη πεντάδα:

1) Το 8 από τη Φιλοθέη, όσο μπόι του λείπει το έχει σε μαγκιά, μας το απέδειξε με τρίποντες βόμβες και στα δύο ματς.
2) Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον πόντιο της ομάδας μου, Μιχαηλίδη (νούμερο 5)
3) Στασινόπουλος(νουμερο 4) από εμάς ξανά με τριμπλ νταμπλ στο τελευταίο ματς. Έχοντας παίξει σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες κουβαλάει πολλά κιλά και πολλά κιλά μπάσκετ.
4) Στεφανής λοιπόν, το παλιό καλό κρασί από το θεσσαλικό κάμπο. Και αυτός μας τιμωρησε και στα δύο ματς. Θα τα πούμε με τον Φωτάρα στα ανοιχτά της τσόχας.
5) Το νούμερο 17 μας Παναγιωτόπουλος. Κορμί θανατηφόρο. Αλλά στις βολές είναι ο ντε άντρε τζόρνταν της ομάδας μας (χαχαχαχα)

Πάμε και στη δεύτερη πεντάδα:

1) το πλέι της λεοντείου, τον είδα δυστυχώς σε ένα ματς και μπορεί να τον αδικώ. τρομερή τρίπλα, απίστευτο κορμί για δ έσκα.
2) το νούμερο 17 ο αριστερόχειρας της λεοντείου. μεγάλο πιστόλι.
3) το 8 ή 9 απο τον περισσό, που δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει σε αυτήν την ομάδα.
4) το 15 της λεοντείου, και αυτόν τον είδα σε ένα ματς, καλό κορμί, τρομερές κινήσεις με δυνατο σουτ.
5) εδώ θα βάλω 2 παίχτες α) την καψούρα μου από την κομοτηνή Παπαευαγγελου και αυτός πολλά κιλά και πολλά κιλά μπάσκετ και δεύτερο ψηλό τον Παπασπύρου (νούμερο 22) από εμάς που στα 33 ξεκίνησε το μπάσκετ.

Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία
the judge
Ο Ζευς ,του Διός ,τω Διί ,τον Δία ,ω Ζευ.
Tribune
Χθες στην Γκράβα, ο Πήγασος υπέστη καταδικαστική ήττα από τον Περισσό με 69-74.
Με αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι βγήκαν οριστικά νοκ-άουτ από τα πλέι οφ.
Θα είχαν μία ελπίδα ακόμα, ωστόσο η αποχώρηση του Δία (με μόλις δύο αγωνιστικές να απομένουν), την εξανέμισε.
Έτσι, Νίκη, Πανελλήνιος και ΑΕ Γκράβας μένουν να παλεύουν για τις τελευταίες 2 θέσεις των πλέι οφ.
D Wade
Αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημα το έχουν η Νίκη και ο Πανελλήνιος και λογικά κατά 99% έχουν κλειδώσει οι θέσεις των πλέι οφ. Η Γκράβα έχει δύσκολο προγραμμα. Και σε ισοβαθμία με τον Πανελλήνιο , προκρίνεται ο Πανελλήνιος. Ο Πανελλήνιος λογικά με 1/3 είναι 5αδα. Παίζει Τετάρτη με Λεόντειο και μετά με ΓΣ Πατησίων. Με 2/3 κοιτάζει και 4η θέση. Επίσης από αυτόν περνάει και η κατευθείαν άνοδος γιατί παίζει τελευταία αγωνιστική με Φιλοθεη στο γήπεδο του.
Επειδή παρακολουθώ τον Πανελλήνιο , τον έσωσε ο πρώτος καλός γύρος που έκανε. Από το 2017 είχε τραυματισμούς και έκανε μια μεγάλη κοιλιά. Ήταν τυχερός με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Θα είναι ενδιαφέρον τα δυο εντός έδρας ματς στην Κυψέλη και αξίζει να πάει κόσμος να τα δει.
axe
ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ... μπορεί να μας πει κάποιος τι έχει γίνει?
zarakias
Στο ματς με εμας( Εξαρχεια) στο τελος του παιχνιδιου οι διαιτητες εκαναν ελεγχο στα αθλητικα δελτια κσι των δυο ομαδων και μερικοι αθλητες απο ζευς δεν γνωριζαν μητρωνυμο ημερομηνια γεννησης ονομα και επιθετο. Μαλλον {{ ομαδικη αμνησια}}
gavronick
20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΡΕΠΟ - ΦΙΛΟΘΕΗ
Tribune
Ο Ζευς είναι δύο φορές υπόλογος. Πρώτον γιατί χρησιμοποιούσε πλαστά δελτία (κάτι το οποίο, όμως, ήταν κοινό μυστικό) και δεύτερον για το χρονικό σημείο, στο οποίο αποχώρησε.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΚ, η χρήση πλαστών δελτίων τιμωρείται με μηδενισμό στον αγώνα, όπου διαπιστώθηκε παράβαση και αφαίρεση τριών βαθμών.
Άρα δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα;

1. Γιατί μηδενίστηκε σε όλον τον δεύτερο γύρο ο Ζευς; Επειδή αποχώρησε τάχα;
2. Αν είναι έτσι, γιατί προτίμησε να αποχωρήσει και δεν έπαιξε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έστω με πιτσιρικάδες, προκειμένου να μην χάσει όσους βαθμούς είχε;
3. Μήπως αποχώρησε γιατί του είπαν ότι έτσι θα γλιτώσει τυχόν τιμωρία του χρόνου;
4. Και ποια ομάδα από όσες διεκδικούν ακόμα είσοδο στα πλέι οφ, ευνοείται από αυτήν την απόφαση;

Κανονικά, η ΕΣΚΑ, αν σέβεται όσες ομάδες είναι συνεπείς, σοβαρές και προσπαθούν για την ανάπτυξη του αθλήματος, τέτοιες περιπτώσεις τύπου Δία, πρέπει να τις τιμωρεί παραδειγματικά και όχι απλά να "τιμωρεί" για να κάνει το χατήρι σε τρίτες ομάδες.

Tribune
.
axe
QUOTE(gavronick @ Mar 22 2017, 12:19 ) *
20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΡΕΠΟ - ΦΙΛΟΘΕΗ


ευχαριστούμε gavronick για την φοβερη ενημέρωση
smiley.gif
... και κάπως έτσι ξεπέρασες τις 700 δημοσιεύσεις
el-14
QUOTE(Tribune @ Mar 22 2017, 13:35 ) *
Ο Ζευς είναι δύο φορές υπόλογος. Πρώτον γιατί χρησιμοποιούσε πλαστά δελτία (κάτι το οποίο, όμως, ήταν κοινό μυστικό) και δεύτερον για το χρονικό σημείο, στο οποίο αποχώρησε.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΚ, η χρήση πλαστών δελτίων τιμωρείται με μηδενισμό στον αγώνα, όπου διαπιστώθηκε παράβαση και αφαίρεση τριών βαθμών.
Άρα δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα;

1. Γιατί μηδενίστηκε σε όλον τον δεύτερο γύρο ο Ζευς; Επειδή αποχώρησε τάχα;
2. Αν είναι έτσι, γιατί προτίμησε να αποχωρήσει και δεν έπαιξε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έστω με πιτσιρικάδες, προκειμένου να μην χάσει όσους βαθμούς είχε;
3. Μήπως αποχώρησε γιατί του είπαν ότι έτσι θα γλιτώσει τυχόν τιμωρία του χρόνου;
4. Και ποια ομάδα από όσες διεκδικούν ακόμα είσοδο στα πλέι οφ, ευνοείται από αυτήν την απόφαση;

Κανονικά, η ΕΣΚΑ, αν σέβεται όσες ομάδες είναι συνεπείς, σοβαρές και προσπαθούν για την ανάπτυξη του αθλήματος, τέτοιες περιπτώσεις τύπου Δία, πρέπει να τις τιμωρεί παραδειγματικά και όχι απλά να "τιμωρεί" για να κάνει το χατήρι σε τρίτες ομάδες.

Η ομάδα που ευνοείθηκε περισσότερο ήταν ο Πανελλήνιος που είχε χάσει από τον Ζευς και είχε το χειρότερο πρόγραμμα (Λεόντειο, Πατήσια, Φιλοθέη) και η ομάδα που την πλήρωσε ηταν ο Πήγασος που είχε το καλύτερο πρόγραμμα και όλες τις ισοβαθμίες πλην Λεοντείου και Εξαρχείων που είναι η τελευταία αγωνιστική.
Μέχρι έκείνη την στιγμή ο Πήγασος διεκδικούσε και την 4η θέση (με το -4 στην πλάτη του) αφού και η Νίκη είχε δύσκολο πρόγραμμα.
Το μαντάτο των πλαστών παικτών του Ζευς και της αποχώρησης της ομάδας από το πρώτάθλημα, έφερε τον πλήρη προβληματισμό για την αποχώρηση και την πλήρη απογοήτευση για την όλη προσπάθεια που είχαμε καταβάλει, με αποτέλεσμα να κατέβουμε αδιάφοροι και με 10 παίκτες με τον Περισσό.
Συνχαρητήρια στα παίδια του Περισσού για την νίκη τους.
Συνχαρητήρια ειδικά στην ομάδα μου για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε με τις τόσες αντιξοότητες που παραλίγο να τα καταφέρουμε.
D Wade
Στον δεύτερο γύρο η ομάδα του Ζεύς κατέβηκε με 5-6 παίχτες καινούργιους οι οποίοι Δν υπήρχαν στον πρώτο γύρο. Στην ηττα του Πανελλήνιου στην έδρα του δεν έγινε τσεκάρισμα δελτίων και δεν διέκριναν κάτι ύποπτο. Αυτό έγινε αντιληπτό τις επόμενες αγωνιστικές . Ο κοουτς του Πανελλήνιου ενημερώθηκε τηλεφωνικώς γι αυτήν την εξέλιξη. Επειδή όντως είναι ευνοημένος ο Πανελλήνιος από αυτήν την εξέλιξη και το μυαλό πολλών μπορεί να πάει στο ότι ευνοήθηκε από την Εσκα ή από άλλους παράγοντες.
Tribune
QUOTE (el-14 @ Mar 22 2017, 16:58 ) *
Η ομάδα που ευνοείθηκε περισσότερο ήταν ο Πανελλήνιος που είχε χάσει από τον Ζευς και είχε το χειρότερο πρόγραμμα (Λεόντειο, Πατήσια, Φιλοθέη) και η ομάδα που την πλήρωσε ηταν ο Πήγασος που είχε το καλύτερο πρόγραμμα και όλες τις ισοβαθμίες πλην Λεοντείου και Εξαρχείων που είναι η τελευταία αγωνιστική.
Μέχρι έκείνη την στιγμή ο Πήγασος διεκδικούσε και την 4η θέση (με το -4 στην πλάτη του) αφού και η Νίκη είχε δύσκολο πρόγραμμα.
Το μαντάτο των πλαστών παικτών του Ζευς και της αποχώρησης της ομάδας από το πρώτάθλημα, έφερε τον πλήρη προβληματισμό για την αποχώρηση και την πλήρη απογοήτευση για την όλη προσπάθεια που είχαμε καταβάλει, με αποτέλεσμα να κατέβουμε αδιάφοροι και με 10 παίκτες με τον Περισσό.
Συνχαρητήρια στα παίδια του Περισσού για την νίκη τους.
Συνχαρητήρια ειδικά στην ομάδα μου για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε με τις τόσες αντιξοότητες που παραλίγο να τα καταφέρουμε.


Πράγματι, παραλίγο να τα καταφέρετε. Ωστοσο, ακομα και με την αποχωρηση του Δία, κρατουσατε την τυχη στα χερια σας, αφου ειχατε τις ισοβαθμιες με Νικη, Πανελληνιο και Γκραβα.
Κακως σας ειχε παρει απο κατω, αφου στο πολυ πιθανο σεναριο τριπλης ισοβαθμιας με Νίκη και Πανελληνιο τερματιζατε 4οι.
gspara
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ 54-44 (14-12,29-23,42-40,54-44)

Ωραιο παιχνιδι με δικαιο νικητή τον παθιασμενο, ειδικα στην τελευταια περιοδο,ΠΓΣ που εδειξε ότι το ηθελε περισσοτερο.
Με εξαιρεση την 3η περιοδο,επεβαλλε τον ρυθμο του και ηταν πολύ καλος αμυντικα.Μπηκε δυνατα από το ξεκίνημα και ειχε ελαφρυ προβαδισμα στο 1ο ημιχρονο με το #4 πολύ καλο σε αυτό το διαστημα.
Η ταχυτερη Λεόντειος καταφερε να ανοιξει τον ρυθμο και να τρεξει στην 3η περιοδο με αποτέλεσμα να φερει το ματς στα ισα...40-40.
Οι γηπεδούχοι με δυνατη αμυνα στην 4η περιοδο και x-factor τον ψηλο με το #11 που εκανε μεγαλη ζημια στη ρακετα,εφτασαν στην επικρατηση.

Κορυφαιος του ΠΓΣ ο πλει με το #15,πολυ καλο 1ο ημιχρονο το #4 και κομβικο το #11.
Ωραια ομαδα η Λεόντειος.Δεν βρηκε στοχο αποψε ο φοβερος αριστεροχειρας μπομπερ με το #17,ενω δεν τραβηξε και ο πλει με το #11 που εδειξε εκνευρισμένος από την δυνατη αμυνα.
Δυνατη φροντ-λαιν.Σταθερη αξια ο Φατουρος,μου αρεσαν πολύ οι αθλητικοι #12(ειδικα) και #18.Πολλα κρεντιτς να δωσω και στον πιτσιρικα με το #7,ενω δεν ξερω γιατι επαιξε λιγο το #9.

Το παρων στην κερκιδα εδωσε και ο Νικος Κριτσαλος.
Συγχαρητηρια και στις 2 ομαδες και καλη συνεχεια bball.gif
ΣΟΥΛΗΣ
Συγχωρήσατέ μου την ενδεχομένως ατυχή παρένθεση. Είναι ο Ζεύς, του Διός ή του Ζηνός........
Tribune
QUOTE (gspara @ Mar 22 2017, 23:49 ) *
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ 54-44 (14-12,29-23,42-40,54-44)

Ωραιο παιχνιδι με δικαιο νικητή τον παθιασμενο, ειδικα στην τελευταια περιοδο,ΠΓΣ που εδειξε ότι το ηθελε περισσοτερο.
Με εξαιρεση την 3η περιοδο,επεβαλλε τον ρυθμο του και ηταν πολύ καλος αμυντικα.Μπηκε δυνατα από το ξεκίνημα και ειχε ελαφρυ προβαδισμα στο 1ο ημιχρονο με το #4 πολύ καλο σε αυτό το διαστημα.
Η ταχυτερη Λεόντειος καταφερε να ανοιξει τον ρυθμο και να τρεξει στην 3η περιοδο με αποτέλεσμα να φερει το ματς στα ισα...40-40.
Οι γηπεδούχοι με δυνατη αμυνα στην 4η περιοδο και x-factor τον ψηλο με το #11 που εκανε μεγαλη ζημια στη ρακετα,εφτασαν στην επικρατηση.

Κορυφαιος του ΠΓΣ ο πλει με το #15,πολυ καλο 1ο ημιχρονο το #4 και κομβικο το #11.
Ωραια ομαδα η Λεόντειος.Δεν βρηκε στοχο αποψε ο φοβερος αριστεροχειρας μπομπερ με το #17,ενω δεν τραβηξε και ο πλει με το #11 που εδειξε εκνευρισμένος από την δυνατη αμυνα.
Δυνατη φροντ-λαιν.Σταθερη αξια ο Φατουρος,μου αρεσαν πολύ οι αθλητικοι #12(ειδικα) και #18.Πολλα κρεντιτς να δωσω και στον πιτσιρικα με το #7,ενω δεν ξερω γιατι επαιξε λιγο το #9.

Το παρων στην κερκιδα εδωσε και ο Νικος Κριτσαλος.
Συγχαρητηρια και στις 2 ομαδες και καλη συνεχεια bball.gif



Συνεπώς, με την χθεσινοβραδινή νίκη, ο Πανελλήνιος ουσιαστικά πέρασε στα πλέι οφ, αφού έχει την επόμενη αγωνιστική τα Πατήσια και δεν τον πολυκαίει ο αγώνας με την Φιλοθέη.

Το μπαλάκι πέφτει σε Νίκη Αθηνών και ΑΕ Γκράβας πλέον. Η πρώτη έχει ένα πλεονέκτημα και χρειάζεταιι μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια για να σφραγίσει την είσοδο στα πλέι οφ. Η δεύτερη θέλει κατ'αρχάς το ροζ φύλλο αγώνα την Κυριακή απέναντι στην αδιάφορη Λεόντειο και θα τα παίξει όλα για όλα τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Νίκη.

Πώς αλλάζουν οι ισορροπίες με μία (ξέμπαρκη) αποχώρηση ομάδας ε;
zarakias
QUOTE (Tribune @ Mar 23 2017, 10:46 ) *
Συνεπώς, με την χθεσινοβραδινή νίκη, ο Πανελλήνιος ουσιαστικά πέρασε στα πλέι οφ, αφού έχει την επόμενη αγωνιστική τα Πατήσια και δεν τον πολυκαίει ο αγώνας με την Φιλοθέη.

Το μπαλάκι πέφτει σε Νίκη Αθηνών και ΑΕ Γκράβας πλέον. Η πρώτη έχει ένα πλεονέκτημα και χρειάζεταιι μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια για να σφραγίσει την είσοδο στα πλέι οφ. Η δεύτερη θέλει κατ'αρχάς το ροζ φύλλο αγώνα την Κυριακή απέναντι στην αδιάφορη Λεόντειο και θα τα παίξει όλα για όλα τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Νίκη.

Πώς αλλάζουν οι ισορροπίες με μία (ξέμπαρκη) αποχώρηση ομάδας ε;




Αν ο Πανελληνιος κερδισει τη Φιλοθεη στο τελευταιο ματς κερναω ολους τους παιχτες σουβλακια και τσιπουρακι!!!!!
Tribune
QUOTE (zarakias @ Mar 23 2017, 12:37 ) *
Αν ο Πανελληνιος κερδισει τη Φιλοθεη στο τελευταιο ματς κερναω ολους τους παιχτες σουβλακια και τσιπουρακι!!!!!


Και αν χασετε απο την Νικη; Τον καφε της παρηγοριας; smiley.gif
zarakias
QUOTE (Tribune @ Mar 23 2017, 12:55 ) *
Και αν χασετε απο την Νικη; Τον καφε της παρηγοριας; smiley.gif



Βαρυ γλυκο και χωρις παρηγορια κιολας blove.gif
Ο Παπαδοπουλος παιζει;
Πανελληνιος Πανελληνιος
Tribune
QUOTE (zarakias @ Mar 23 2017, 13:25 ) *
Βαρυ γλυκο και χωρις παρηγορια κιολας blove.gif
Ο Παπαδοπουλος παιζει;
Πανελληνιος Πανελληνιος


Που να ξερω, δεν ειμαι και στις προπονησεις....
tas13
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ 54-44

Ηττα για την ομαδα μου απολυτα δικαιη απο ενα πιο παθιασμενο Πανελληνιο που εδειξε οτι ηθελε πιο πολυ το παιχνιδι.. Εμας λιγο η αποχη αφου παιξαμε μετα απο 40 μερες, λιγο η ελειψη στοχων αφου ειμαστε στα πλει οφ και δε παμε ουτε πιο κατω ουτε πιο πανω, μας οδηγησε σε ενα κακο παιχνιδι.. Πολλα χαμενα ευκολα καλαθια, πολλα λαθη και κακες επιλογες, ειδικα στο δευτερο ημιχρονο παιζαμε χωρις συστηματα και τα καλαθια εμπαιναν απο προσωπικες επιλογες και αυτο φανηκε απο το τεταρτο δεκαλεπτο που βαλαμε τεσσερις μονο ποντους.. Αν και η διακοπη μας βοηθησε να δουλεψουμε καποια πραγματα ειδικα στη φυσικη κατασταση, αγωνιστικα δυστηχως δε το δειξαμε.. Ισως αυτη η ηττα να μας κανει και καλο γιατι επανηλθαμε καπως αποτομα και δε στεκομαι αποκλειστικα στην ηττα αλλα περισσοτερο στο μπασκετ που παιξαμε καθως δεν εχει σχεση με αυτο που δουλευουμε και εχουμε παιξει μεχρι τωρα.. Συνεχιζουμε, εχουμε ακομα δυο παιχνιδια και καμια 10αρια μερες να δουλεψουμε για τα πλει οφ που ερχονται και πρεπει σιγα σιγα να επανελθουμε και να βγαλουμε αυτο το μπασκετ που ξερουμε και παιζουμε.. Καλη συνεχεια..
axe
QUOTE(zarakias @ Mar 23 2017, 12:37 ) *
Αν ο Πανελληνιος κερδισει τη Φιλοθεη στο τελευταιο ματς κερναω ολους τους παιχτες σουβλακια και τσιπουρακι!!!!!


και τους παίχτες της ΦΙΛΟΘΕΗΣ ?
69.gif
D Wade
QUOTE(zarakias @ Mar 23 2017, 13:25 ) *
Βαρυ γλυκο και χωρις παρηγορια κιολας blove.gif
Ο Παπαδοπουλος παιζει;
Πανελληνιος Πανελληνιος


Αυτή η νίκη για τον Πανελλήνιο , ουσιαστικά τον ξύπνησε μετά από μεγάλη κοιλιά και ντεφορμαρισμα. Και πίστεψε με οι παίκτες του Πανελλήνιου θα δώσουν το 100% με Φιλοθεη και για τους ίδιους αλλά για την ηττα με κατεβασμένα χέρια στον πρώτο γύρο. Κίνητρο το ματς με την Φιλοθεη για τον Πανελλήνιο για να μετρήσει και τις δυνάμεις του.
Tribune
Προγνωστικά 21ης αγωνιστικής

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 2
ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1
ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΑΟ ΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ 1

gavronick
21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 20 - 0 (ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ)
zarakias
Προγνωστικα 22ης αγωνιστικης
Λεοντειος - Πατησια 1
Νικη - Γκραβα σφαγη, το πρωτο ματς συν 2 για την νικη, κλεινει προς τον ασσο, αλλα προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο η ομαδα της γκραβας.
Πανελληνιος - Φιλοθεη λογικα 2 αλλα ελπιζουμε στον ενθουσιασμο στο τρεξιμο κοντρα σε εμπειρια δυναμη ομοιογενεια και πολυ τριποντο
Πηγασος - Εξαρχεια αν χασει ο πανελληνιος θα ειναι ενα δυνατο φιλικο. Αν κερδισει ο Πανελληνιος θα ειναι ολα τα εξαρχεια γκραβα.
Καλη αγωνιστικη με υγεια και καλη τυχη στα Πλει οφ
axe
QUOTE(zarakias @ Mar 30 2017, 12:09 ) *
Προγνωστικα 22ης αγωνιστικης
Λεοντειος - Πατησια 1
Νικη - Γκραβα σφαγη, το πρωτο ματς συν 2 για την νικη, κλεινει προς τον ασσο, αλλα προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο η ομαδα της γκραβας.
Πανελληνιος - Φιλοθεη λογικα 2 αλλα ελπιζουμε στον ενθουσιασμο στο τρεξιμο κοντρα σε εμπειρια δυναμη ομοιογενεια και πολυ τριποντο
Πηγασος - Εξαρχεια αν χασει ο πανελληνιος θα ειναι ενα δυνατο φιλικο. Αν κερδισει ο Πανελληνιος θα ειναι ολα τα εξαρχεια γκραβα.
Καλη αγωνιστικη με υγεια και καλη τυχη στα Πλει οφ


ξέχασες τα υπόλοιπα 2:
ΟΡΦΕΑΣ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ
ΡΕΠΟ - ΖΕΥΣ

άστο... θα σχολιάσει ο gavronick με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει
24.gif
zarakias
QUOTE (axe @ Mar 31 2017, 11:50 ) *
ξέχασες τα υπόλοιπα 2:
ΟΡΦΕΑΣ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ
ΡΕΠΟ - ΖΕΥΣ

άστο... θα σχολιάσει ο gavronick με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει
24.gif




Περιμένω νεότερα από gavronick.
ΡΕΠΟ - ΖΕΥΣ μάλλον άσσος
axe
QUOTE(zarakias @ Mar 31 2017, 13:40 ) *
Περιμένω νεότερα από gavronick.
ΡΕΠΟ - ΖΕΥΣ μάλλον άσσος


smiley.gif

και στα 2 θα παει με την εδρα... να το δεις
Tribune
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 2: Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Πανελλήνιο και έχουν το κίνητρο της απευθείας ανόδου. Ο μοναδικός τρόπος να "στραβώσει" το ματσάκι, να πνιγούν από το άγχος τους. Αλλά δεν νομίζω να χύσουν την καρδάρα με το γάλα τώρα στο τέλος. Προσθέστε και το γεγονός ότι ο Πανελλήνιος είναι περασμένος και απλώς θα παίξει για το πλασάρισμα.

ΑΟ ΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 1: Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά παικτικά αλλά η Νίκη ήταν πολύ πιο σταθερή στο δεύτερο γύρο. Τα όσα τραγελαφικά έγιναν τις τελευταίες αγωνιστικές, μετέτρεψαν ένα αδιάφορο παιχνίδι σε ματς ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες. Η Γκράβα από το πουθενά βρέθηκε να διεκδικεί είσοδο στα πλέι οφ και φυσικά δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ωστόσο, εύκολα ή δύσκολα οι τυπικά γηπεδούχοι θα επικρατήσουν.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ. ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 1Χ: Φίλε ζαράκια, αδιάφορο παιχνίδι κατά την γνώμη μου. Ένα δυνατό φιλικό, όπως είπες και εσύ. Βλέπω να έχει παράταση το παιχνίδι, αν κατέβει να το παλέψει ο Πήγασος και όχι απλά για να λέει ότι παίζει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.


ΥΓ. Ομάδες τύπου Δία και Ορφέα δεν έχουν θέση ούτε στην Ω' Κατηγορία.... Ας πάνε να παίξουν στο εργασιακό.
axe
η καρδάρα με το γάλα χύθηκε...
D Wade
Πανελλήνιος - Φιλοθέη 53 - 45

Άλλη μια εμφάνιση με πάθος για τον Πανελλήνιο που έδειξε ότι αδίκησε τον εαυτό του στο πρωτάθλημα και θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Δεν ήταν καθόλου χαλαρός , έστω κι αν δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και παρέσυρε την Φιλοθεη στον ρυθμό του. Όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ μου πήρε μια ρεβάνς για τον πρώτο ματς που ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια. Αυτό ήταν το κίνητρο. Σε καμία περίπτωση η Φιλοθεη δεν απέδειξε ότι ήταν καλύτερη ομάδα για να απαντήσω και στον φίλο παραπάνω. 4η θέση και επίσημα για την ομάδα μου και τώρα δυνατά για πλέι οφ.

Μεγάλη μάχη στην Γκράβα που θα καθορίσει την άνοδο. Αντικειμενικά στο χέρι των Εξαρχειων η άνοδος που πήρε ένα μεγάλο δώρο.
Καλό υπόλοιπο σε όλες τις ομάδες!
Tribune
QUOTE (D Wade @ Apr 1 2017, 00:31 ) *
Πανελλήνιος - Φιλοθέη 53 - 45

Άλλη μια εμφάνιση με πάθος για τον Πανελλήνιο που έδειξε ότι αδίκησε τον εαυτό του στο πρωτάθλημα και θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Δεν ήταν καθόλου χαλαρός , έστω κι αν δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και παρέσυρε την Φιλοθεη στον ρυθμό του. Όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ μου πήρε μια ρεβάνς για τον πρώτο ματς που ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια. Αυτό ήταν το κίνητρο. Σε καμία περίπτωση η Φιλοθεη δεν απέδειξε ότι ήταν καλύτερη ομάδα για να απαντήσω και στον φίλο παραπάνω. 4η θέση και επίσημα για την ομάδα μου και τώρα δυνατά για πλέι οφ.
Μεγάλη μάχη στην Γκράβα που θα καθορίσει την άνοδο. Αντικειμενικά στο χέρι των Εξαρχειων η άνοδος που πήρε ένα μεγάλο δώρο.
Καλό υπόλοιπο σε όλες τις ομάδες!


Βγάλαμε γλωσσίτσα; smile.gif
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πάρω το μέρος της Φιλοθέης, υπάρχουν άλλοι να το κάνουν. Αλλά όπως είπα σε προηγούμενο ποστ, ας μην γίνονταν όσα τραγελαφικά έγιναν τις τελευταίες αγωνιστικές.
Στο καναβάτσο ήταν η ομάδα σου και την "ανέστησαν" κάποιοι. Συγχαρητήρια για την νίκη πάντως.
Φαντάζομαι τι έχει να γίνει μεθαύριο στην Γκράβα. Και το δεύτερο παιχνίδι λοιπόν, απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον.

ΥΓ. Κρίμα για την ομάδα της Φιλοθέης.
D Wade
QUOTE(Tribune @ Mar 31 2017, 23:38 ) *
Βγάλαμε γλωσσίτσα; smile.gif
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πάρω το μέρος της Φιλοθέης, υπάρχουν άλλοι να το κάνουν. Αλλά όπως είπα σε προηγούμενο ποστ, ας μην γίνονταν όσα τραγελαφικά έγιναν τις τελευταίες αγωνιστικές.
Στο καναβάτσο ήταν η ομάδα σου και την "ανέστησαν" κάποιοι. Συγχαρητήρια για την νίκη πάντως.
Φαντάζομαι τι έχει να γίνει μεθαύριο στην Γκράβα. Και το δεύτερο παιχνίδι λοιπόν, απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον.

ΥΓ. Κρίμα για την ομάδα της Φιλοθέης.


Στο παιχνίδι με τον Ζεύς που ηττήθηκε η ομάδα μου , υπήρχαν 6 διαφορετικοί παίχτες φίλε μου. Άρα αυτόματα δεν υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα Γτ στην έδρα τους είχαμε κερδίσει για 20. Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες. Δεν είπε ο Πανελλήνιος να γίνει έλεγχος δελτίων στους παίκτες του Ζεύς. Από εκεί και πέρα για όσες ομάδες ήταν να μπουν πλέι οφ , ήταν στο χέρι τους να μπουν. Αντιθέτως δεν το έκαναν. Δες αποτελέσματα πρώτου γύρου. Ο Πανελλήνιος έκανε 2 ήττες από εκεί και πέρα υπήρξε κοιλιά και κάποιοι τραυματισμοί. Δικαιότατα περάσαμε στην επόμενη φάση. Άσε τις δικαιολογίες λοιπόν.. έλα να μας δεις στην Κυψέλη !

Καλό βράδυ!
Tribune
QUOTE (D Wade @ Apr 1 2017, 00:54 ) *
Στο παιχνίδι με τον Ζεύς που ηττήθηκε η ομάδα μου , υπήρχαν 6 διαφορετικοί παίχτες φίλε μου. Άρα αυτόματα δεν υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα Γτ στην έδρα τους είχαμε κερδίσει για 20. Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες. Δεν είπε ο Πανελλήνιος να γίνει έλεγχος δελτίων στους παίκτες του Ζεύς. Από εκεί και πέρα για όσες ομάδες ήταν να μπουν πλέι οφ , ήταν στο χέρι τους να μπουν. Αντιθέτως δεν το έκαναν. Δες αποτελέσματα πρώτου γύρου. Ο Πανελλήνιος έκανε 2 ήττες από εκεί και πέρα υπήρξε κοιλιά και κάποιοι τραυματισμοί. Δικαιότατα περάσαμε στην επόμενη φάση. Άσε τις δικαιολογίες λοιπόν.. έλα να μας δεις στην Κυψέλη !

Καλό βράδυ!


Κατ' αρχάς έχω πει ότι αυτό που έκανε ο Δίας ήταν κατακριτέο. Από εκεί και πέρα, ο Δίας ορθώς τιμωρήθηκε για τα πλαστά δελτία ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τα Εξάρχεια. Ο κανονισμός της ΕΟΚ λέει ότι ομάδα που χρησιμοποιεί πλαστά δελτία, μηδενίζεται στον αγώνα στον οποίο έγινε η παράβαση και της αφαιρούνται τρεις βαθμοί. Πουθενά δεν λέει ότι μηδενίζεται σε όλον τον δεύτερο γύρο!! Αλλά αν δεν βλέπεις ότι τον εξανάγκασαν σε αποχώρηση και αυτομάτως να ευνοηθείτε εσείς, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Σου θυμίζω ότι έσκασε η αποχώρηση του Δία μετά και την ήττα σας από την Γκράβα. Ξαφνικά παίρνετε μία νίκη από το πουθενά, έρχεται και η Λεόντειος η οποία στην τελευταία περίοδο το παράτησε το παιχνίδι (ήμουν στο κλειστό) και από το πουθενά βρεθήκατε στα πλέι οφ. Κοινώς πέσατε από την Ακρόπολη και βρήκατε πορτοφόλι.
Σε όλο το δεύτερο γύρο σερνόσασταν και δεν αξίζατε την πρόκριση, όχι να βρεθείτε και τέταρτοι!!! Αντιθέτως, δύο ομάδες που την αξίζουν, κινδυνεύουν μία από αυτές να μείνουν εκτός την Κυριακή.
Προφανώς, άλλα τα μάτια του λαγού (Νίκη και Γκράβα) και άλλα της κουκουβάγιας (Πανελλήνιος). 68.gif
V-span7365
QUOTE (Tribune @ Apr 1 2017, 01:07 ) *
Κατ' αρχάς έχω πει ότι αυτό που έκανε ο Δίας ήταν κατακριτέο. Από εκεί και πέρα, ο Δίας ορθώς τιμωρήθηκε για τα πλαστά δελτία ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τα Εξάρχεια. Ο κανονισμός της ΕΟΚ λέει ότι ομάδα που χρησιμοποιεί πλαστά δελτία, μηδενίζεται στον αγώνα στον οποίο έγινε η παράβαση και της αφαιρούνται τρεις βαθμοί. Πουθενά δεν λέει ότι μηδενίζεται σε όλον τον δεύτερο γύρο!! Αλλά αν δεν βλέπεις ότι τον εξανάγκασαν σε αποχώρηση και αυτομάτως να ευνοηθείτε εσείς, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Σου θυμίζω ότι έσκασε η αποχώρηση του Δία μετά και την ήττα σας από την Γκράβα. Ξαφνικά παίρνετε μία νίκη από το πουθενά, έρχεται και η Λεόντειος η οποία στην τελευταία περίοδο το παράτησε το παιχνίδι (ήμουν στο κλειστό) και από το πουθενά βρεθήκατε στα πλέι οφ. Κοινώς πέσατε από την Ακρόπολη και βρήκατε πορτοφόλι.
Σε όλο το δεύτερο γύρο σερνόσασταν και δεν αξίζατε την πρόκριση, όχι να βρεθείτε και τέταρτοι!!! Αντιθέτως, δύο ομάδες που την αξίζουν, κινδυνεύουν μία από αυτές να μείνουν εκτός την Κυριακή.
Προφανώς, άλλα τα μάτια του λαγού (Νίκη και Γκράβα) και άλλα της κουκουβάγιας (Πανελλήνιος). 68.gif


Καλησπέρα και απο εμένα!! Δυστυχώς όπως φαινεται κάποιοι "ενοχλήθηκαν" απο την νικη που πήρε ο Πανελλήνιος στα χαρτιά κόντρα στον Ζεύς Ερυθρού..οι κανονισμοί δυστυχώς για κάποιους πρέπει να εφαρμόζονται και να τηρούνται!! Σημερα ο Πανελλήνιος απέδειξε ότι μόνο αδιάφορος δεν ήταν και κέρδισε πεντακάθαρα την ομαδα της Φιλόθεης!! Φαινεται βεβαια ότι κάποιους άλλους τους πείραξε και αυτο το αποτέλεσμα!! Δεν καταλαβαίνω σε ποιες δυο ομάδες που κινδυνεύουν να μείνουν απεξω το άξιζαν αλλα δυστυχώς το πρωτάθλημα παίζεται απο την αρχη μέχρι το τέλος και δεν ειναι μόνο στον δεύτερο γύρο που ναι σερνόταν η ομαδα αλλα τελικά δίκαια κατάφερε να μπει στα play off!! Καλή συνεχεια σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα play off και οι καλύτεροι να ανέβουν την κατηγορία!! Σε όσους ήθελαν αλλα δεν τα κατάφεραν να μπουν καλή ξεκούραση για το τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και καλο σχεδιασμό για την νέα σεζόν γιατί το μπασκετ δεν σταματάει εδω!!
D Wade
QUOTE(Tribune @ Apr 1 2017, 00:07 ) *
Κατ' αρχάς έχω πει ότι αυτό που έκανε ο Δίας ήταν κατακριτέο. Από εκεί και πέρα, ο Δίας ορθώς τιμωρήθηκε για τα πλαστά δελτία ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τα Εξάρχεια. Ο κανονισμός της ΕΟΚ λέει ότι ομάδα που χρησιμοποιεί πλαστά δελτία, μηδενίζεται στον αγώνα στον οποίο έγινε η παράβαση και της αφαιρούνται τρεις βαθμοί. Πουθενά δεν λέει ότι μηδενίζεται σε όλον τον δεύτερο γύρο!! Αλλά αν δεν βλέπεις ότι τον εξανάγκασαν σε αποχώρηση και αυτομάτως να ευνοηθείτε εσείς, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Σου θυμίζω ότι έσκασε η αποχώρηση του Δία μετά και την ήττα σας από την Γκράβα. Ξαφνικά παίρνετε μία νίκη από το πουθενά, έρχεται και η Λεόντειος η οποία στην τελευταία περίοδο το παράτησε το παιχνίδι (ήμουν στο κλειστό) και από το πουθενά βρεθήκατε στα πλέι οφ. Κοινώς πέσατε από την Ακρόπολη και βρήκατε πορτοφόλι.
Σε όλο το δεύτερο γύρο σερνόσασταν και δεν αξίζατε την πρόκριση, όχι να βρεθείτε και τέταρτοι!!! Αντιθέτως, δύο ομάδες που την αξίζουν, κινδυνεύουν μία από αυτές να μείνουν εκτός την Κυριακή.
Προφανώς, άλλα τα μάτια του λαγού (Νίκη και Γκράβα) και άλλα της κουκουβάγιας (Πανελλήνιος). 68.gif


Εφόσον έπαιξαν με άλλους παίχτεσ αυτομάτως Δν υπάρχει και ματς. Άρα πάει αυτόματα η νίκη στον Πανελλήνιο. Από εκεί και πέρα κάθεσαι κρίνεις Δ Εσκα και υπονοείς ότι βοήθησαν τον Πανελλήνιο από την ΕΟΚ για μπει Πλει οφ Δ ΕΣΚΑ!! Τι να σχολιάσω ακριβώς!;
Ο Πανελλήνιος τους κέρδισε όλους εκτός από τα Εξαρχεια. Η Λεόντειος δεν άφησε κανένα ματς φίλε , ο Πανελλήνιος το πήρε. Αυτό το απέδειξε και με την Φιλοθεη που Δν εοχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και τους κέρδισε δικαιότατα ενώ με νίκη εξασφάλιζαν άνοδο. Παραδέχομαι ότι είχαμε κοιλιά στον δεύτερο γύρο αλλά αυτό άλλαξε και ΔΙΚΑΙΑ ξανά λέω πήραμε την πρόκριση.

Αυτά και ξύδι..
καληνύχτα!
Tribune
QUOTE (D Wade @ Apr 1 2017, 01:37 ) *
Εφόσον έπαιξαν με άλλους παίχτεσ αυτομάτως Δν υπάρχει και ματς. Άρα πάει αυτόματα η νίκη στον Πανελλήνιο. Από εκεί και πέρα κάθεσαι κρίνεις Δ Εσκα και υπονοείς ότι βοήθησαν τον Πανελλήνιο από την ΕΟΚ για μπει Πλει οφ Δ ΕΣΚΑ!! Τι να σχολιάσω ακριβώς!;
Ο Πανελλήνιος τους κέρδισε όλους εκτός από τα Εξαρχεια. Η Λεόντειος δεν άφησε κανένα ματς φίλε , ο Πανελλήνιος το πήρε. Αυτό το απέδειξε και με την Φιλοθεη που Δν εοχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και τους κέρδισε δικαιότατα ενώ με νίκη εξασφάλιζαν άνοδο. Παραδέχομαι ότι είχαμε κοιλιά στον δεύτερο γύρο αλλά αυτό άλλαξε και ΔΙΚΑΙΑ ξανά λέω πήραμε την πρόκριση.

Αυτά και ξύδι..
καληνύχτα!



Όχι και όλους, μη λες ότι θέλεις. Κατά σειρά, χάσατε από την Νίκη στην έδρα σας, χάσατε από τον Πήγασο εύκολα, χάσατε και από την Γκράβα στο καλάθι. Κοινώς, χάσατε από όλες τις ομάδες, που είχαν ίδιους στόχους με σας και με εξαίρεση την Γκράβα, δεν είχατε τις ισοβαθμίες με Νίκη και Πήγασο. Κερδίσατε τον Περισσό (σιγά το κατόρθωμα), τον... Ορφέα, τα Πατήσια, την αδιάφορη Λεόντειο και τώρα την Φιλοθέη. Είδατε τι ωραία παίζετε, όταν δεν έχετε και άγχος; Κερδίζετε και τους πρωτοπόρους.
Ναι, προφανώς και κρίνω τα κακώς κείμενα. Στο ξαναλέω, πουθενά δεν λέει ότι ομάδα τιμωρείται με μηδενισμό σε όλον τον δεύτερο γύρο με πλαστά δελτία. Πρέπει να γίνει ένσταση και μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Δεν πιάνει τους προηγούμενους.

Εξάλλου, όπως έχει πει ο πρόεδρος σας σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή, θα αγοράσετε ΑΦΜ ομάδας Α2 του χρόνου για να παίζετε εκεί. Όταν υπάρχουν λεφτά ε; Και μου λες ότι δεν θα κολλήσουν να κάνουν τις μπαμπεσιές τους στην Δ' ΕΣΚΑ;

peace.gif
axe
QUOTE(D Wade @ Apr 1 2017, 00:31 ) *
Πανελλήνιος - Φιλοθέη 53 - 45

Άλλη μια εμφάνιση με πάθος για τον Πανελλήνιο που έδειξε ότι αδίκησε τον εαυτό του στο πρωτάθλημα και θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Δεν ήταν καθόλου χαλαρός , έστω κι αν δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και παρέσυρε την Φιλοθεη στον ρυθμό του. Όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ μου πήρε μια ρεβάνς για τον πρώτο ματς που ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια. Αυτό ήταν το κίνητρο. Σε καμία περίπτωση η Φιλοθεη δεν απέδειξε ότι ήταν καλύτερη ομάδα για να απαντήσω και στον φίλο παραπάνω. 4η θέση και επίσημα για την ομάδα μου και τώρα δυνατά για πλέι οφ.

Μεγάλη μάχη στην Γκράβα που θα καθορίσει την άνοδο. Αντικειμενικά στο χέρι των Εξαρχειων η άνοδος που πήρε ένα μεγάλο δώρο.
Καλό υπόλοιπο σε όλες τις ομάδες!


το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΓΣ να μπαίνει πιο αγχωμένος και να μην βρίκσει σκορ. εμείς απο την άλλη μπήκαμε δυνατά στην άμυνα αλλά ήμασταν άστοχοι στην επίθεση. Ο ΠΓΣ μέσα από ατομικές ενέργειες και κάποια μεγάλα σουτ που έβαλε κατάφερε να βρει σκορ προς το τέλος της περιόδου και να πάρει ψυχολογία. Αποτέλεσμα όλων αυτών να κλείσει το 1ο 10λέπτο με δικό μας προβάδισμα. Κάπως έτσι ήταν η είκονα και στο 2ο 10λεπτο με τον ΠΓΣ να κλείνει την διαφορά.
Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΓΣ μπήκε ακόμα πιο δυνατά με την άμυνα του φυσιολογικά να κλείνει, λόγω της δικιάς μας ατοχίας, και να μην έχουμε λύσεις επιθετικά. Κάποια στιγμή σστο 4ο 10λεπτο ο ΠΓΣ πέρασε μπροστά και δεν ξαναέχασε, εάν δεν κάνω λάθος, το προβάδισμα. Προσπαθήσαμε με πίεση στην άμυνα να πάρουμε ρυθμό, αλλά επιθετικά ήμασταν ΠΟΛΥ κακοί. Στο τέλος εμείς δεν βάλαμε τα μεγάλα σουτ, ο ΠΓΣ ήταν πιο συνεπής και κάπως έτσι πήρε το παιχνίδι.

Καλή συνέχεια στον ΠΓΣ και σε όλες τις ομάδες που πάνε στα playoff...


the judge
Η Νικη στα πλευ οφ. Συγχαρητηρια στη Γκραβα που παλεψε μεχρι το τελος.
Tribune
Νίκη - Γκράβα 67-65 (ημίχρονο 27-29)

Όπως αναμενόταν, το παιχνίδι ήταν αίμα και άμμος ανάμεσα σε δύο ομάδες, που ήθελαν πολύ το ροζ φύλλο αγώνα.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι και το κακό τρανζίσιον της Νίκης. Με καλές επιθέσεις κυρίως από τα 6,75μ., πήραν αυτοπεποίθηση βάζοντας δύσκολα από την αρχή στην Νίκη.
Η τελευταία, προσπάθησε να μαζέψει το παιχνίδι αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η Γκράβα διατηρούσε τον έλεγχο. Με ένα γρήγορο 6-0 της Νίκης, η Γκράβα απάντησε με την σειρά της με ένα 7-0, παίζοντας πίεση σε όλο το γήπεδο και δημιουργώντας προβλήματα κυκλοφορίας για τη Νίκη. Να σημειωθεί εδώ ότι κάποια κακά φάουλ, απόρροια της τρικυμίας της Νίκης, που πελαγοδρομούσε, έδωσαν την δυνατότητα στην Γκράβα να σκοράρει άκοπα από την γραμμή των ελευθέρων βολών. Με τούτα και με εκείνα, το ημίχρονο έκλεισε στο 27-29 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ίδιο μοτίβο μέχρι και στα μέσα της 3ης περιόδου. Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα αλλά 3 μεγάλα σουτ από την Γκράβα, της έδωσαν ένα προβάδισμα 9 πόντων (36-45, 35'). Κάπου εκεί, γύρισε ο διακόπτης. Ίσως βοήθησε και η αποβολή του #7 της Νίκης με διπλή τεχνική ποινή από τον ρέφερι Αντεριώτη. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν ενέργεια στην άμυνα, μπασκετικό εγωισμό και με πολύ καλές άμυνες, που έφεραν κλεψίματα και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, όχι μόνο ροκάνισαν την διαφορά αλλά πέρασαν και μπροστά με 49-47(!), τρέχοντας ένα επιμέρους σερί 13-2. Η τρίτη περίοδος τελειώσε 49-50 με τρίποντο της Γκράβας λίγα δεύτερα πριν την λήξη της.

Τα πάντα προμήνυαν δυνατό φινάλε. Η Νίκη έχοντας πλέον την ψυχολογία με το μέρος, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση τόσο κοντά όσο και μακρυά από το καλάθι, πήρε διαφορά 6 ποντων 3 λεπτά για το τέλος (64-58). Η Γκράβα έκανε μία τελευταία προσπάθεια και όχι μόνο γύρισε το παιχνίδι αλλά πέρασε και μπροστά 64-65, 50'' για το τέλος. Από εκείνο το σημείο και μετά, πήγαμε σε ειδικές καταστάσεις δεδομένου ότι με το υπάρχον αποτέλεσμα, την πρόκριση έπαιρνε η Νίκη. Στα τελευταία 30'' η Γκράβα είχε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης αλλά σε μια περίπτωση η άμυνα της Νίκης και σε άλλη, το λάθος της κατοχής, έδωσαν την δυνατότητα στην Νίκη να πάρει προβάδισμα 66-65 με δύο εύστοχες βολές. Νέο λάθος από την Γκράβα, φάουλ, η Νίκη στις βολές, όπου με 1/2 έγινε το 67-65, αποτέλεσμα το οποίο ήταν και το τελικό.

Εν τέλει, δίκαιη νίκη για τους γηπεδούχους. Αλλά μεγάλο κρέντιτ και στην Γκράβα, που πάλεψε μέχρι τέλους, κατέθεσε στο παρκέ ό,τι είχε να δώσει. Η διαιτησία μέτρια, σφύριξε λίγο παραπάνω υπέρ της Γκράβας αλλά δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Μπράβο στην Νίκη για την πρόκριση της στα πλέι οφ (η κλήρωση αύριο στις 3 στα γραφεία της ΕΣΚΑ), εξαργυρώνοντας την σταθερή της πορεία στον δεύτερο γύρο.
Όσον αφορά την Γκράβα, το γεγονός ότι έχει μικρό μέσο ηλικίας, αποτελεί ευχάριστο γεγονός και πιστεύω ότι του χρόνου θα μπορεί να εξαργυρώσει με την σειρά της την φετινή χρονιά, στην οποία απέκτησε αρκετή εμπειρία.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον πολύ καλό αγώνα γεμάτο ένταση, πάθος και πείσμα, που μας έδωσαν σε όσους τον παρακολούθησαν από την κερκίδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.