QUOTE(VERONIKA @ Apr 28 2010, 12:21 )

Έρχομαι να προσθέσω το δικό μου σχόλιο σε όσα τραγελαφικά διαδραματίστηκαν τη Δευτέρα το βράδυ.... στο Μπραχάμι. Είδα τη Δάφνη (αγωνιστικά) και την λυπήθηκα, κυριολεκτικά. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος... Ένα συνοθύλευμα... μια μεγάλη αποκαρδιωτική εικόνα κατάρρευσης, μια παρέα καφενείου (ας με συγχωρήσουν τα καφενεία) που υπολοίπετο κατά πολύ των μεσήλικων που αγωνίστηκαν την Κυριακή των Βαϊων για φιλανθρωπικό σκοπό. ''Αθλητές'', επιεικής έκφραση, που έδειχναν ανήμποροι και για προπόνηση όχι αγώνα! Και για μαέστρο (τρομάρα του), ένα ανίδεο ανθρωπάκι που είχε φορέσει τη στολή του κόουτς και .... δήθεν ... κατηύθηνε το ασκέρι, συγχνώμη, την ομάδα του.
Θα ήθελα να μάθω ποιος ηγείται αυτού του συλλόγου; Ποιος είναι ο πρόεδρος; Ποιος αποφάσισε την απομάκρυνση του προηγούμενου προπονητή (οχι ότι ήταν κάτι σπουδαίο αλλά καμία σχέση μ' αυτό το ανδρείκελο) και την πρόσληψη αυτού που ''φάγαμε στη μάπα'' τη Δευτέρα το βράδυ; Κι από ότι φαίνεται, αυτός ο προπονηταράς από ήττα σε ήττα πήγαινε την ομάδα, δηλ. ''πολύ ικανός''.
Δεν ξέρω σε τι να πρωτοαναφερθώ.... Ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για να βοηθήσει, απογοητεύθηκε. Ώρες μετά τη λήξη, σε πηγαδάκια, αναρωτιόντουσαν τι ακριβώς είχαμε δει; Κωμωδία; Τραγωδία; ή και τα δύο; Απευθύνομαι στους υπεύθυνους και δη στον πρόεδρο (εξαλλου δεν τους γνωρίζω), και ρωτώ: Πόσα σας πληρώνει αυτός ο προπονητής για να τον τιμάτε αναθέτοντάς του την ανδρική ομάδα; Μάλλον πλειοδότησε ο εν λόγω κύριος. Γιατί αντεκατεστάθη ο προηγούμενος; Μάλλον μειοδότησε. Ήθελε η Δάφνη την άνοδο ή περιέπαιζε τον κόσμο; Μάλλον το δεύτερο. Μπορεί κάποιος από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου να τοποθετηθεί για όλη τη διαμορφωθείσα κατάσταση;
... και συνεχίζω... οι παίκτες ήσαν ΑΑΑΑνέτοιμοι - ΑΑΑπροπόνητοι και σε φυσική κατάσταση και σε επίπεδο οργάνωσης και τακτικής παιγνιδιού και από πλευράς ηθικού. Ήσαν ψυχολογικά πτώματα κ αυτό φαινόταν καθαρά από το πρώτο 10λεπτο παρ΄οτι προηγήθηκαν με σημαντική διαφορά. ΑΑΑπείθαρχοι - ΑΑΑνεξέλεγκτοι, αγωνιστικά πάντα.
Κρίμα! η δεύτερη μου αδυναμία βούλιαξε σε ρηχά νερά! Τόσες ήττες μαζεμένες στο 2ο γύρο... τραγικά σφάλατα της διοίκησης, αναμφίβολλα. Όταν οι παράγοντες δε γνωριζουν το αντικείμενο της ενασχόλησής τους αυτά συμβαίνουν, δυστυχώς! Ίσως θα επρεπε να αλλάξουν το ''αντικείμενο''
Η πρώτη μου αδυναμία Ν. ΣΜΥΡΝΗ δίκαια επρώτευσε! Άξιος κι Τελαμώνας. Η ΓΑΣΕ μέτρια ομάδα, αλλά δεν είχε αντίπαλο να κινδυνεύσει. Η Δάφνη απεδείχθη πολύ μικρή για τέτοιους στόχους κι οι παράγοντές της ακόμη μικρότεροι. Πόσο λυπάμαι όσους πίστεψαν σ΄αυτήν την ομάδα...
Αγαπητε Φίλε VERONIKA, ειμαι ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για ολα τα καλά και τα ασχημα του συλλογου, σε ευχαριστώ για τα θετικά και αρνητικά σου σχόλια , γιατί αφενως οποιος δουλευει κανει λαθη, αφετερου δε στους ερασιτεχνικους συλλογους πολλες φορες ενεργεις με γνωμονα το συναισθημα.
Απο τα λεγόμενα σου φαινεται να μας παρακολουθεις συχνα και αυτό ειναι πολυ ευχαριστω και επιπλεον δειχνεις γνωστης του αθληματος και της προπονητικης. Ειμαι σιγουρος ομως ατι δεν γνωριζεις οτι οι πρωταρχικοι ρολοι υπαρξης των ερασιτεχνικων σωματειων στους Δημους ειναι ΔΥΟ :
1. H Αθληση των μικρων παιδιων του Δημου, μεσα απο σωστα προγραμματα Γυμναστων και με εξοπλισμό που προμηθευεται με την οικονομικη βοηθεια του Αθκητικου Οργανισμου.
2. Ο κοινωνικός χαρακτηρας ,οι ευαισθησιες και η αναγνωριση αξιων, που πρεπει να δείχνει ο συλλογος απεναντι στην προσπαθεια καποιων ανθρωπων, εντός η εκτος Αθλητισμού.
Ο Α.Ο. "ΔΑΦΝΗ" Αγ. Δημητριου δινοντας προτεραιοτητα στα παραπανω,θεωρει οτι η ανοδος και το πρωταθλημα ερχοναι μετα και νιωθει ευτηχισμένος που τελειωσε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ (ετσι δεν λεγεται αυτο που παιζαμε).
Νοιωθω υπερηφανος και τυχερος που ειχα μια ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ( Ο συλλογος τους παρειχε μονο Παπουτσια και Γιατρο), οι οποιοι αγαπημενοι και δεμενοι προσπαθησαν οσο μπορουσαν για το καλο της ομαδας.
Τους ευχαριστω απο την καρδια μου και τους περιμενω να γλεντησουμε την Παρασκευη που τελειωσαμε χωρις τραυματισμους την σεζον...
Φιλε VERONIKA το σωματειο πριν απο τρια χρονια ειχε μια ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ στη Β΄ΚΑΤ. (στην οποια ξοδευοντουσαν κατα την γνωμη μου ασκοπα τα χρηματα του ΔΗΜΟΥ και της ΓΓΑ ) και καμια δεκαπενταρια πιτσιρικαδες που τους ονομαζε ποτε μινι και ποτε παιδικό ( για εφηβικό δεν γινόταν λογος). Σήμερα στη Δ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ εχει ΠΕΝΤΕ αγωνιστικά τμηματα και ΔΥΟ τμηματα ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ . Συνολικός αριθμος αθλητων 118.
Ολα αυτά θα σε περιμενω να τα συζητησουμε καθημερινα στο γήπεδο που βρίσκομαι και προσπαθώ για το καλό της ΟΜΑΔΑΣ , ούτε κριμένος πίσω απο ενα ψευδόνυμο ουτε σχολιαστης και τιμητής των παντων....
Τελος συνχαρητήρια στις ΟΜΑΔΕΣ που ανεβηκαν στην Γ΄και στο FORUM που μας δίνει βήμα να λεμε τη γνωμη μας και να βγαζουμε τα κομλεξ μας........!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ)