http://sportcity.gr/2011/12/09/αεσαφ-...ργού-77-48/
Αυτο που σας ελεγα για τα ''παιδια'' του Χολαργου..
Αυτο που σας ελεγα για τα ''παιδια'' του Χολαργου..
Γεια, ειμαι το "χειροτερο" απο τα παιδια του χολαργου που αναφερεις πιο πανω, το No 5. Επειδη οσα γραφεις ή παραθετεις δεν τιμουν καθολου ουτε εμενα ουτε το συλλογο μου κανω αυτο το post για να απολογηθω σε οσα ψευδως μου προσαπτεις. Αλλωστε δεν ειναι και πολυ ανδρικο να εξαπολυεις κατηγοριες σε ενα site, στο οποιο προφανως θα θεωρουσες οτι αποκλειεται να σου απαντησει αυτος που κατηγορεις. Αλλα ας ακουστει και η αλλη πλευρα. Στις δυο φασεις που απασχολησα εσενα, την ομαδα σου και τον διαιτητη περισσοτερο απο οσο επρεπε εχω να παρατηρησω τα εξης: Στην πρωτη, οπου χρεωθηκαμε απο ενα φαουλ απο τον διαιτητη μου ριχνεις εσκεμμενα αγκωνια στο προσωπο εκτος φασης διχως να ζητησεις συγγνωμη και φευγεις. Εγω στην επομενη φαση σου λεω κατα γραμμα "Ρε μ. . . . πανο τοσο μαγκας εισαι, να ριχνεις αγκωνιες σε δεκαοχταχρονα?" Εσυ απαντας "Ναι" και με σμπρωχνεις παλι και ο διαιτητης σφυριζει. Στην φαση που δεχομαι την τεχνικη ποινη ο λογος ειναι επειδη γυριζω και λεω σε ενα συμπαιχτη μου υστερα απο ενα κατα τη γνωμη μου αστοχο σφυριγμα του διαιτητη "Τι εδωσε παλι αυτος ρε?". Κατα λεξη ολοι οι διαλογοι. Αυτα. Συγγνωμη που σας αναστατωσα τοσο πολυ. Τωρα που "εξομολογηθηκα" νιωθω καλυτερα. Αν και πως να νιωθεις καλα οταν βρισκεσαι απολογουμενος σε εναν ανθρωπο, ο οποιος καταναλωνει τον τσαμπουκα του και τον ανδρισμο του σε εφηβους που κανουν το χομπυ τους.