Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. @ Α1 2016/17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4
rahxephon13
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...kioyzi-stin-aek

Ψήνεται επιστροφή κακιουζη ως τεχνικός διευθυντής πολύ καλή κίνηση αν συμβεί τους χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους κοντά της η αεκ.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(rahxephon13 @ Dec 22 2016, 09:21 ) *
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...kioyzi-stin-aek

Ψήνεται επιστροφή κακιουζη ως τεχνικός διευθυντής πολύ καλή κίνηση αν συμβεί τους χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους κοντά της η αεκ.


Είχαμε και τον Ντικούδη αλλά μάλλον δεν τους ''έκανε''.
ashton
Τραγική η ΑΕΚ έχασε εύκολα από τον Κολοσσό με 86-73 κλεινοντας με το χειρότερο τρόπο το 2016..
Σαλουστρος-Βασιλοπουλος έδειχναν έτοιμοι για το All Star Game του ΝΒΑ μπροστά στην άμυνά μας..

..............Κολοσσός.......Α.Ε.Κ.
ΔΙΠΟΝΤΑ.......21/39 54%......18/37 49%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ.......8/17 47% ......5/28 18%
ΒΟΛΕΣ.........20/28 71%......22/30 73%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ......31-11.........16-10
ΑΣΙΣΤ..........16............10
ΤΑΠΕΣ...........5............0
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.......1............5
ΛΑΘΗ...........10............1


1. UKIC
Θα κάψει φλάντζες και θα τρέχουμε... 36'44" έπαιξε σήμερα ελλείψει Ivanovic..
Παιζοντας ολο το 40λεπτο δεν εχω απαιτηση να κανει παπαδες και να ειναι φρέσκος- αναλογικά από τους διασωθέντες. 12π με 2/3 2π, 2/6 3π, 2/4 1π, 4-0ρ, 7 ασιστ, κανένα λαθος, 3 κερδισμενα φαουλ.


5. SAKOTA
Αστοχος απ'εξω (1/5 3π) αλλά τουλάχιστον είχε 16π με 5/5 1π, 4/6 2π ενώ πήρε και 4-2 ρημπαουντ.. Ακομα 1 φαουλ και 3 κερδισμενα σε 29'06"


8. MILOSEVIC
Επειδή είναι τραυματίας ο Βασκος, δε γινεται να σουτάρει ασυστολα τριποντα ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ...
Μετά τα 0/6 στην Πολη, 1/5 σημερα... Λιγα πραγματα και κατω από το καλαθι με 1-2ρ, 6/8 1π, 3/7 2π.. Ακομα 2 φαουλ, 5 κερδισμενα, έφαγε μια ταπα σε 27'29"

9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο προπονητής που επέλεξε να τον πάρει για να δίνει ανάσες σε τέτοιες καταστάσεις προτιμησε να τον έχει και σημερα θεατή και να παιζει χωρις πεντάρι. Νομιζω ότι κάνα 5λεπτο με αναλώσιμα φάουλ κάλιστα μπορουσε να το δώσει..


11. DIXON
Κακος ξανά ο Mike - τον έκλεισε καλά ο Λυκογιάννης και πάπαλα. 8π από 2/2 1π, 3/8 2π, 0/3 3π, έφαγε και 2 τάπες.. Ακομα 4 φαουλ, 1 κερδισμενο, 1 λαθος σε 20'57"


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Κακός, και με αδικαιολογητη εμμονη στο τριποντο που δεν το έχει ακομα περισσοτερο απο τον Μιλαν.. (0/5 ειχε..-9/37 ειχε ολη τη σεζον πριν απο σημερα..) 1π απο 1/2 βολές είχε και 0/1 2π.. 2-0ρ, 1 ασιστ, 4 φαουλ, 3 κερδισμενα, έφαγε μια ταπα, έκανε και 2 κλεψιματα σε 17'40"

14. FALKER
Επαιξε 21'30" και είχε 6π με 3/4 2π, 0/2 1π, 2-3 ρημπαουντ, 3 φαουλ, 5 κερδισμενα, 1 κλέψιμο.. Δεν ήταν η χειροτερη εμφάνιση του - είναι όμως λίγος για οποιαδήποτε ομάδα Α1.

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Μπηκε για 2'43" στο πρώτο ημιχρονο να δωσει λιγες ανάσες και τέλος. Ουτε προσπαθεια, ουτε φαουλ, ουτε τιποτα.

22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Επαιξε μολις 6'38" αφου φορτώθηκε με 3 φάουλ (και μάλλον ξεχάστηκε από τον Σλοβένο). Σε αυτο το διάστημα είχε 5π απο 5/6 1π, 0/1 2π, 1-2ρ, 2 ασιστ, 1 κλεψιμο, 4 κερδισμενα φάουλ.

24. ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
Πηρε χρονο (9'26") αλλά δε σουτάρει ποτέ... Ειχε 1-0ρ, 1 φαουλ, 1 κερδισμενο και τέλος..


31. WILLIAMS
Καπως θετικός στο τέλος του ημιχρονου, μετριος το λιγοτερο στο υπολοιπο διαστημα..
Σε 27'47" είχε 10π με 1/1 1π, 3/7 2π, 1/4 3π, 2-0ρ, 4 φαουλ, 1 κερδισμενο, 1 κλεψιμο κι εφαγε μια ταπα.

34. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Ουτε σημερα κρίθηκε σκοπιμο να πατήσει παρκέ αλλά προτιμότερο να παίζουμε με κατ'ανάγκη σέντερ...


αλλη μια πικρα για τον κοσμο μας χριστουγεννιάτικα..

Dwyane ''the flash'' Wade
Είναι πλέον αστείο πάντως. Η ομάδα παίζει άθλια τον τελευταίο καιρό (με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Παναθηναικό), το κενό στο 5 κάνει μπαμ απο χιλιόμετρα, έρχεται και το στραπάτσο στη Ρόδο και ο Ζντοβτς ακόμα δηλώνει πως δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση. Αλλά παρόλαυτα τον Τσάλμπουρη ούτε λεπτό μέσα, έστω για τους τύπους ρε παιδί μου...
rahxephon13
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...aek-o-kakioyzis

Και επίσημα ο κακιουσης στην αεκ.
Gkos
ΚακιουΖΗς βασικα wink.gif
Runt
Μπα, τμήμα σκαουτινγκ; Πως κι έτσι;
Καλως ηρθε ο Μιχαλης ΚιακουΖης laugh.gif αν και θα ήταν ακόμα καλύτερα αν είχε έρθει ως τεχνικός διευθυντής. Credit στον Αγγελοπουλο που εφερε έναν άνθρωπο με φρέσκο και δυνατό μυαλο, καλές άκρες και τέλος πάντων ένα δικό μας παιδί, όπως λενε. Νομίζω ότι ο "μακης" μαθαίνει σιγά σιγά από τα λάθη του.

Ο Ζντοβτς δεν ξέρω αν είναι καλός προπονητής, αλλά το επικοινωνιακό (με τους παίκτες) δεν το χει με την καμία. Στη θέση του Αγγελοπουλου θα το ψαχνα για Γιαννακη. Θα βοηθούσε τα μάλα σε πολλά επίπεδα.
ashton
Με γαστρεντερίτιδα ο Jawad Williams
εξαιρετικά αμβιφολος για το σημερινό ματς
http://www.aekbc.gr/el/articles-1323/probl...me-gouiliam.htm
SteelGandalf
13η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 7/1/2017, 17:00
(cosmote sport4HD "live")

A.E.K. - Άρης

Σήμερα το απόγευμα πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Basket League για τις 10 από τις 14 ομάδες. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η Α.Ε.Κ. (ρεκόρ 9-3) που ούσα γηπεδούχος θα φιλοξενήσει τον Άρη (ρεκόρ 8-4) με στόχο να τον κερδίσει και να ολοκληρώσει τους 13 αυτούς αγώνες βρισκόμενη στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Άρης, παρά το κακό του ξεκίνημα, κατάφερε να βρει την χημεία του και να αλλάξει τα δεδομένα και πλέον βρίσκεται μόλις μία νίκη πίσω από την σημερινή αντίπαλο του. Αν μάλιστα καταφέρει να την κερδίσει και σήμερα, όπως έκανε την περσινή χρονιά στο αντίστοιχο παιχνίδι, τότε θα την βάλει από κάτω. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το φίλαθλο μπασκετικό κοινό. Επί της ουσίας δεν θα κρίνει τίποτε περισσότερο από το να αλλάξει (προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο) την ψυχολογία των ομάδων. Ο Άρης του τελευταίου διαστήματος είναι αρκετά βελτιωμένος σε όλους τους τομείς, θυμίζοντας ομάδα, την ώρα που η Α.Ε.Κ. (κρίνω βάσει αποτελεσμάτων αφού δεν έχω συνολική εικόνα της) φαίνεται να παρουσιάζει μια περίοδο κάμψης. Όπως και να 'χει, πρόκειται για μια δυνατή ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίχτες που διαθέτουν και ανάλογη εμπειρία ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν αυτή τη μικρή τους "κρίση". Στη σύνθεση της θα έχει κι έναν νέο παίχτη, τον center Chinemelu Elonu, ο οποίος υπέγραψε πριν λίγες ημέρες, οπότε και δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται και πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει. Προβλήματα υπάρχουν και στις δύο ομάδες, αλλά πλέον έχουν μάθει να ζουν και να πορεύονται με αυτά, ειδικά ο Άρης.

QUOTE(www.pressaris.gr - 6/1/2017)
Ζντοβτς: «Πάντα ντέρμπι με τον Άρη, να… πεθάνουμε στο γήπεδο»

Ο Γιούρι Ζντοβτς αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τον Άρη, που είναι πάντα ντέρμπι και ζήτησε από τους παίκτες του… να πεθάνουν στο γήπεδο.


Ο Σλοβένος τεχνικός υποστήριξε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Οι αγώνες με αντίπαλο τον Άρη πάντα είναι ντέρμπι. Πρέπει να κερδίσουμε και δεν υπάρχει δικαιολογία. Ξέρουμε, ότι όλη η πίεση έχει πέσει πάνω μας και πρέπει να… πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη.

Δυστυχώς, έχουμε χάσει τους τελευταίους τρεις αγώνες. Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα, έχουμε και κάποιους τραυματισμούς αλλά και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Πρέπει να κοιτάξουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, ειδικά στην άμυνα. Στα τελευταία ματς οι παίκτες δεν βγάζουν στον αγώνα αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, αλλά κρατώ τη θετική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στο Σάσαρι.

Συγκεντρωνόμαστε για αύριο, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι».


QUOTE(www.pressaris.gr - 6/1/2017)
Πρίφτης: «Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, γιατί κάθε αδράνεια πληρώνεται»

Τον πιο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του στο πρωτάθλημα δίνει αύριο ο Άρης, όπως επεσήμανε ο Δημήτρης Πρίφτης, υποστηρίζοντας πως απαιτείται συγκέντρωση για 40 λεπτά.


Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό αγώνα, τον πιο δύσκολο εκτός έδρας έως τώρα στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα, βάθος και λύσεις σε όλες τις θέσεις. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε στον αγώνα με την Banvit και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αφού σε τέτοια παιχνίδια κάθε αδράνεια πληρώνεται».

Συνεχίζοντας ο Πρίφτης επεσήμανε: «Πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνα και να προσέξουμε ιδιαίτερα το πολύ καλό μακρινό σουτ του αντιπάλου, όπως και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Επιθετικά, θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως στους τελευταίους αγώνες, με καλή κυκλοφορία και εκτέλεση, μειώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τα λάθη».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 7/1/2017)
Πάνοπλος στο ΟΑΚΑ για «διπλό» και… τρίτη θέση! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης σήμερα (17:00) στο ΟΑΚΑ, για να διεκδικήσει τη νίκη από την ΑΕΚ που θα τον στείλει στην τρίτη θέση με το φινάλε του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για τον σημερινό αγώνα και στην προπόνηση στο Παλέ συμμετείχε κανονικά και ο Θόδωρος Ζάρας, ξεπερνώντας το χτύπημα που είχε δεχθεί στο πόδι από τον Όρελικ στο ματς με την Μπάνβιτ στην Πάνορμο την περασμένη Τρίτη.

Είναι παιχνίδι από το οποίο ο Άρης περισσότερα έχει να κερδίσει, παρά να χάσει. Με ροζ φύλλο αγώνα στο ΟΑΚΑ βάζει την ΑΕΚ από κάτω στην μάχη για την 3η θέση και κερδίζει σε ψυχολογία ενόψει και του ημιτελικού την επόμενη βδομάδα, ενώ αποδεικνύει εμπράκτως ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο αγωνιστικά, κάτι που έδειξε και στην Πάνορμο, αλλά δεν πήρε αποτέλεσμα.

Είναι παραδεκτό από όλους ότι σήμερα ο Άρης βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό… φεγγάρι από την ΑΕΚ. Εδώ και περίπου 3-4 βδομάδες παίζει καλύτερο μπάσκετ, έχει βρει χημεία και συνοχή, οι παίκτες φαίνεται πως έχουν αντιληφθεί καλύτερα τους ρόλους τους και αυτό βγαίνει στο παρκέ.

Έχουν μειωθεί τα προβλήματα τραυματισμών – όχι ότι έχουν σταματήσει να υπάρχουν – η ομάδα προπονείται πιο σωστά και μέσα από το σερί 7-0 του Δεκεμβρίου έχει χτίσει και αυτοπεποίθηση.

Εννοείται πως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Η ΑΕΚ δεν έχει σχέση με την περσινή ομάδα, είναι πιο συγκροτημένο σύνολο, έχει περισσότερους παίκτες, έστω κι αν θα παρουσιαστεί με προβλήματα σήμερα. Ο Άρης οφείλει μέσα από την άμυνά του, κυρίως στην περιφέρεια, να ελέγξει τον ρυθμό και να μπορέσει επιθετικά να βγάλει τις σωστές επιλογές όπως έκανε σε μεγάλη διάρκεια στην Πάνορμο απέναντι στην Μπάνβιτ.

Θεωρητικά πάντα, υπερισχύει μέσα στην ρακέτα κυρίως λόγω της παρουσίας των Ντραγκίσεβιτς και Καββαδά, αλλά οι θεωρίες αποδεικνύονται στην πράξη πάντα μέσα στο παρκέ. Είναι ευκαιρία για τον Άρη να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ και να βάλει την πορεία του στο πρωτάθλημα σε μια άλλη τροχιά.
SteelGandalf
1η Περίοδος

A.E.K. - Άρης : 23-20

Κακό μπάσκετ στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να έχουν κολλήσει στο σκορ 2-3. Στην συνέχεια βρήκαν κάποιες λύσεις, αλλά δεν παρακολουθούμε ένα παιχνίδι που φημίζεται για τις σκληρές του άμυνες μέχρι στιγμής. Δεν είναι καλό ποιοτικά το παιχνίδι, παρά τον υψηλό δείκτη του σκορ.
SteelGandalf
2η Περίοδος

A.E.K. - Άρης : 46-36

Ο Άρης ξεκίνησε πιο δυνατά την 2η περίοδο, ισοφάρισε, πέρασε μπροστά και είχε ένα καλό αμυντικό διάστημα κατά το οποίο δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλο του. Παρόλ' αυτά, δεν το εκμεταλλεύτηκε πλήρως στην επίθεση του, μη μπορώντας να ξεφύγει στο σκορ. Το αντίθετο συνέβη λίγα λεπτά αργότερα, όταν η Α.Ε.Κ. κατάφερε να τον αποδιοργανώσει με την καλή της άμυνα, την ίδια στιγμή που Roko Leni Ukic τον σκότωσε με 3 συνεχόμενα τρίποντα. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, ο Άρης έχασε την επαφή του με το καλάθι και όλα ξεκίνησαν όταν δέχθηκε full court press υποπίπτοντας σε λάθος στην επαναφορά, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση του οι παίχτες του υπέπεσαν σε νέο λάθος. Αυτά τα δύο λάθη αποτέλεσαν το εφαλτήριο για να επιστρέψει δυναμικά η Α.Ε.Κ. στο προβάδισμα το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος της περιόδου. Το παιχνίδι έχει δυσκολέψει για τον Άρη, ο οποίος είδε τον Will Cummings να χρεώνεται με 3ο φάουλ μόλις 9 δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες μεταβούν στα αποδυτήρια.

Θα καταφέρει ο Άρης να αντιδράσει ή θα διατηρήσει η Α.Ε.Κ. το momentum και την κεκτημένη ταχύτητα των τελευταίων λεπτών του 1ου μέρους; Αυτό θα απαντηθεί σε λίγα λεπτά...

Α.Ε.Κ.

12/17 δίποντα
4/12 τρίποντα
10/15 βολές

14 ριμπάουντς (1 επιθετικό)
10 ασσίστς
7 κλεψίματα
3 λάθη

Εξαιρετικός ο Ukic (13π., 2ριμπ., 3ασ.), πολύ καλός ο Dixon (9π.), καλός ο Βασιλειάδης (5π., 2ριμπ., 2 ασ.), 1ο δείγμα θετικό του Elonu (5π., 2 ριμπ.).

Άρης

9/22 δίποντα
5/9 τρίποντα
6/10 βολές

20 ριμπάουντς (6 επιθετικά)
7 ασσίστς
2 κλεψίματα
3 κοψίματα
10 λάθη

Προσπάθησε ο φιλότιμος Cummings (9π., 4 ριμπ.), εντυπωσιακός ο Buckner (8π., 3 ριμπ., 2 κοψ.), Γιάνκοβιτς (5π.), Καββαδάς (5π.).

Ο Άρης έχει εντελώς εκτός παιχνιδιού τους Dragicevic και Jenkins, οι οποίοι αν δεν αλλάξουν την εικόνα τους στο 2ο ημίχρονο, ο Άρης δύσκολα θα έχει τύχη στο παιχνίδι.
SteelGandalf
3η Περίοδος

Α.Ε.Κ. - Άρης : 63-48

Έχασα επαφή με τον αγώνα για περίπου 4 λεπτά. Την ανέκτησα και πάλι με το σκορ στο 69-55 (περίπου 6 λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση), ενώ τώρα το σκορ είναι 74-58 και απομένουν λιγότερα από 4'30". Το παιχνίδι θεωρώ πως έχει χαθεί για τον Άρη.
shtarkws
Πολύ μέτριος ο Άρης στην επίθεση και πολύ κακος στην άμυνα
SteelGandalf
4η Περίοδος

Α.Ε.Κ. - Άρης : 81-61

Ο Άρης "σταμάτησε" να παίζει μπάσκετ, είχε κάκιστες επιθετικές επιλογές, βιασύνη, πολλά λάθη (17 συνολικά) τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και κάπως έτσι το παιχνίδι έγινε για τους παίχτες του αγγαρεία, όταν διαπίστωσαν πως δε μπορούν να το "γυρίσουν". Καμία απολύτως δικαιολογία όλα αυτά για 'μένα. Είμαι πολύ απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας. Περίμενα να παρακολουθήσω, αν μη τι άλλο, μια ομάδα να αγωνίζεται και να παλεύει με λογικό τρόπο και με πάθος μέχρι το τέλος. Αντ' αυτού, οι παίχτες μας λειτούργησαν εντελώς διαφορετικά, εκτός ομαδικού πνεύματος και το σκορ μαζί με την διαφορά προέκυψε ως φυσική απόρροια της κάκιστης συνολικής τους παρουσίας. Συγχαρητήρια στην εξαιρετική Α.Ε.Κ. που σήμερα κέρδισε πέρα από δίκαια.

QUOTE(shtarkws @ Jan 7 2017, 18:34 ) *
Πολύ μέτριος ο Άρης στην επίθεση και πολύ κακος στην άμυνα


Εγώ θα το διατύπωνα διαφορετικά.

Άθλιος στην επίθεση και κάκιστος στην άμυνα. Με μία λέξη, πισωγύρισμα.

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 7/1/2017)
Μηδέν αντίδραση και οδυνηρή ήττα στο ΟΑΚΑ (81-61)

Ο Άρης εμφάνισε ασθένειες που είχε στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου, δεν αντέδρασε ποτέ μέσα στο ΟΑΚΑ στην πίεση της ΑΕΚ και ηττήθηκε με σκορ 81-61 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, χάνοντας έδαφος για την κατάκτηση της 3ης θέσης.


Ο Άρης ξεκίνησε νευρικά και άστοχα το παιχνίδι, το ίδιο όμως και η ΑΕΚ. Στο πρώτο πεντάλεπτο το σκορ ήταν 6-5 για τους γηπεδούχους, όμως όταν ο Άρης αποφάσισε να περάσει τη μπάλα μέσα στην ρακέτα, άλλαξε ο ρυθμός. Οι κίτρινοι έκαναν το 14-8 στο 7’, 18-18 στο 9’ με καλάθι του Ντραγκίσεβιτς στον αιφνιδιασμό, αλλά Ελονού και Βασιλειάδης διαμόρφωσαν το 23-20 που ήταν το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Με τον Μπάκνερ πρωταγωνιστή στο πρώτο μισό της δεύτερης περιόδου οι κίτρινοι έλεγξαν πλήρως τον αγώνα. Προηγήθηκαν με 25-27 (13’) και 29-30 (15’) διάστημα στο οποίο ο Αμερικανός ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση και εξαιρετικός στην άμυνα.

Με την έξοδό του, σε συνδυασμό με την μέτρια παρουσία των περιφερειακών, οι κίτρινοι άρχισαν να χάνουν τον έλεγχο του αγώνα. Ο Ούκιτς με 3/4 τρίποντα ήταν αυτός που έκανε την διαφορά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Έδωσε στην ΑΕΚ προβάδισμα 9 πόντων (44-35 στο 19’) και η ομάδα του πήγε στα αποδυτήρια στο +10 (46-36), εκμεταλλευόμενη κακές επιλογές των παικτών του Άρη. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΑΕΚ σκόραρε 17 πόντους από τα 10 λάθη του Άρη και οι παίκτες του Πρίφτη μηδέν.

Οι κίτρινοι έκαναν πολύ άσχημο τρίτο δεκάλεπτο. Δεν είχαν ούτε συγκέντρωση, ούτε ενέργεια στην άμυνα, οι δύο βασικοί πόιντ γκαρντ του χρεώθηκαν με τέσσερα φάουλ (Ξανθόπουλος, Κάμινγκς) και η ΑΕΚ κάνοντας σωστά τα απλά διατήρησε την διαφορά πάνω από 10 πόντους με τους Ούκιτς και Ντίξον και έκλεισε το δεκάλεπτο στο 63-48.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπορούσε, διότι δεν είχε καθαρό μυαλό στην επίθεση και αμυντικά η ΑΕΚ τιμώρησε κάθε αδράνεια. Το 65-53 στο 33’ έγινε 74-55 στο 35’ και ουσιαστικά ο αγώνας κρίθηκε πολύ νωρίς άδοξα για τον Άρη, που δεν είχε τον τρόπο για να επιστρέψει και να διεκδικήσει κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 46-36, 63-48, 81-61.
Λουπους
Επιτέλους ένα 5αρι στην ΑΕΚ είχε ταυτόχρονα αρκετούς πόντους και ριμπάουντ.
tuareg
Ολα τα γκαρ πλην καμμινγκς χαλι μαυρο...γι αυτο χασαμε
ashton
Γυρισα πριν λιγο (περνωντας και απο σουπερ μαρκετ)
Μια χαρά η ομάδα και καλό κωουτσάρισμα Σλοβένου (εξαιρώντας την επιλογη για Τσαλπουρη σε εκεινο τη σημειο)

Τη νικη την έδωσε ο Roko Leni Ukic #NBAVOTE
τη διαφορά τη συντήρησε ο Dixon (με λιγο Μιλο) στην 3η, και την κάνανε 20ρα ο Elonu (με Dusan) στο 4ο.
ευφημο μνεια στην καλη αμυντική παρουσια του Μήτσου και στον Βάσκο που έδειξε ποσο έλειψε.
Ο Βασιλειάδης βγήκε κουτσαίνοντας στο τέλος - εκει το πρόσεξα ότι είχε θέμα

Αποτελεσματα :
Λαυριο - Απολλων Πτρ 79-65
Α.Ε.Κ. - Άρης 81-61
Τρικαλα - Κολοσσός 74-67
Ρέθυμνο - Δόξα Λευκάδας 80-86
Προμηθέας Πάτρας - Κόροιβος 79-81 (άρχισε να φαινεται η δουλειά του Σολεαποκλεισμενου Αγγέλου)

Κυριακη 8/1
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 9/1
Κυμη - Ολυμπιακός

1. Ολυμπιακός 12-0 (+196)
2. Παναθηναϊκός Superfoods 11-1 (+218)
3. Α.Ε.Κ. 10-3 (+169)
4. Αρης 8-5 (+57)
----------------------
5. Κολοσσός 7-6 (-1)
-. ΠΑΟΚ 7-5 (-7)
7. Ρέθυμνο 6-7 (-11)
8. Κύμη 5-7 (-45)
---------------------------
9. Προμηθέας 4-9 (-60)
-. Λαύριο 4-9 (-77)
-. Απόλλων 4-9 (-86)
-. Τρίκαλα 4-9 (-121)
----------------------
-. Κόροιβος 4-9 (-137)
14. Δόξα Λευκάδας 3-10 (-93)

Επόμενη 14η αγωνιστική

Σάββατο 21/1
Κύμη - Λαύριο
Α.Ε.Κ. - Απόλλωνας Πάτρας
Τρίκαλα - Αρης
Ρέθυμνο - Κολοσσός
ΠΑΟΚ - Δόξα Λευκάδας
Προμηθέας - Superfoods

Κυριακή 22/1
Οσφπ - Κόροιβος


Τελειώσαμε τον α γυρο με 10-3 όπως και πέρσι, και για 7η φορά στις 10+ τα τελευταια 21 χρονια

1995/96 : 5-8
1996/97 :11-2
1997/98 : 9-4
1998/99 : 9-4
1999/00 :11-2
2000/01 :10-3
2001/02 :12-1
2002/03 :11-2
2003/04 : 7-6 (το ματς με παο επαναληφθηκε κι έγινε στο βου)
2004/05 : 8-5
2005/06 : 7-6
2006/07 : 5-8
2007/08 : 5-8
2008/09 : 6-7
2009/10 : 3-10
2010/11 : 4-9
2014/15 : 6-7
2015/16 :10-3
2016/17 :10-3


περισσότερα αργοτερα
ashton
.............Α.Ε.Κ...........Αρης
ΔΙΠΟΝΤΑ......21/34 62%.......14/37 38%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ......8/23 35%........8/21 38%
ΒΟΛΕΣ........15/22 68%........9/17 53%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ....29-6............23-8
ΑΣΙΣΤ........16..............13
ΚΟΨΙΜΑΤΑ......1...............4
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ....13...............5
ΛΑΘΗ.........11..............17



1. UKIC
UKIC #NBAVOTE .-
Πολύ καλός και σήμερα, παρά κάποια λάθη, ήταν αυτός που καθάρισε με τα τρίποντα τη νίκη στο διάστημα 15-25'.
Πιο φρέσκος αφού γύρισε στα 25λεπτα (25'42") - τελειωσε με 16π απο 4/6 3π, 2/6 2π, 3-0 ρημπαουντ, 5 ασιστ, 3 φαουλ, 1 κερδισμενο, εφαγε μια ταπα κι είχε και 1 κλέψιμο & 2 λάθη .


4. ELONU
Φτου-φτου.. Επιτέλους σέντερ που κάνει τα στοιχειώδη.. Κλείνει στη ρακέτα τους διαδρομους (ενδεικτική η φάση με την ταπα στο τέλος που παρά την 20ρα κυνηγούσε), και είναι αποτελεσματικός στην επιθεση.. Ειδαμε επιτελους pnr μετά απο καιρό..
Αν ελαττώσει τα πολλά φάουλ (3 σε 14'16") θα είναι ακομα καλυτερα. 13 ποντοι με 5/8 2π, 3/5 1π, 3-2 ρημπαουντ, 1 κοψιμο, έφαγε κι ένα, κέρδισε 3 φάουλ.


5. SAKOTA
Ανέβηκε στο 4ο κι επιθετικά και αμυντικά χωρίς να ειναι κακος πριν / απλά δεν ειχε μπει μεσα στο ματς.
Σε 23'24", είχε 7π με 2/2 1π, 1/1 2π, 1/2 3π, 3-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψιματα (!), 2 λάθη, 1 κερδισμενο φαουλ.


7. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Πολύ κομβική η παρουσία του και με τα σουτ και όχι μονο - έλλειψε & ας ελπισουμε να μην έχει κατι σοβαρο για να παιξει την Τριτη. Σε 22'02" ειχε 8π με 1/2 1π, 2/2 2π, 1/3 3π, 2-1 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 2 φαουλ, 2 κερδισμενα, 1 κλεψιμο.


8. MILOSEVIC
Επηρεασμένος απο την έλλειψη προπονησεων, ανέβασε στροφές στο κρισιμο 15-25' διαστημα. 6π με 3/4 2π, 0/2 3π, 3-0 ρημπαουντ, εφαγε μια ταπα, ειχε 2 φαουλ, 1 κερδισμενο σε 14'28"

9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Σωστα μπηκε να σπρώξει κλπ στο τελος του ημιχρονου (1'28") κι έκανε ένα φαουλ. Γι'αυτο τον πηραμε και θα πρέπει να το κανει συχνοτερα για να κάνει αυτος αναλωσιμα φαουλ κλπ


11. DIXON
Μέτριος στην αρχή, βελτιώθηκε πολύ στο β ημίχρονο. Στο ranking ήταν καλύτερος αλλά για μενα MVP ήταν ο Κροάτης.
Σε 29'20" είχε 19π με 5/6 2π, 2/6 3π, 3/4 1π, 2-0 ρημπαουντ, 3 ασιστ, 4 φαουλ, 4 κερδισμενα, εφαγε μια ταπα, 1 κλεψιμο, 1 λαθος

12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Λιγα πράγματα - δεν έπαιξε και πολύ καθως φορτώθηκε γρήγορα με 2 φαόυλ (8'55" στο παρκε). Σκοραρε μονο με τη 1/1 βολή απο την τεχνική του Πριφτη (σωστη αποφαση του Σλοβένου αν και ξένισε γιατι είχε 14/15 σε ολες τις διοργανωσεις μεχρι σημερα)
Ειχε 0/1 3π - 0/2 2π, 2-0ρ, 1 κερδισμενο φαουλ, 2 κλεψιματα & 1 λάθος

20. IVANOVIC
Καλός οργανωτικά, με νεύρο & πείσμα σε άμυνα κλπ, αλλά με αρκετά πουλήματα & κολλήματα στην οργάνωση.
Σε 19'33" ειχε 6π απο 2/4 1π, 2/2 2π, 0/3 3π, 2-2 ρημπαουντ, 5 ασιστ, 1 κλεψιμο, 2 φαουλ, 3 κερδισμενα και 3 λάθη


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Θετικότατος . Δεν πήρε πολλές προσπάθειες (3π απο 1/1 2π, 1/2 1π), αλλά κατέβασε 9 (8-1) ρημπαουντ, έκανε 2 φαουλ, κερδισε 3, έκανε 3 κλεψιματα, 2 λαθη σε 21'55".


31. WILLIAMS
Παρά την ταλαιπωρία του ξεκινησε πεντάδα και σιγουρα ξενισε αυτό. Μάλλον επηρεασμένος απο τη γαστρεντεριτιδα, δεν πήρε προσπαθειες (0/1 2π, 2/2 1π), και είχε και 1-0 ρημπαουντ, 2 φαουλ, 1 κερδισμενο σε 16'36"

34. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Τον έβαλε στην αρχή της 2ης περιοδου κι έγινε ευκολη λεια για τους ψηλους του Αρη - θελει πολλά ψωμιά ακομα. Στα 2'20" που έπαιξε είχε 0/1 2π (δεν την πήρε καλά, έκανε καλή την προσποιηση αλλά κακο σουτ μετα).


κοσμος γυρω στο 5χιλιαρο - προς 5,5


Πολυ καλο κωουτσάρισμα και διαχειριση του ροστερ απο τον Zdovc
ashton
βιντεο μου απο τον αγώνα
fear_me
εγω παλι οσο επαιζε ο ιβανοβιτς φοβομουν οτι θα γυρισει το ματς,θεωρω οτι ηταν πολυ αρνητικος κι εβαλε καποιους μαζεμενους ποντους,ωστοσο η επιλογη του μακγκραθ για αντικαταστατη του δεν ξερω αν ειναι η ενδεδειγμενη,θα δουμε...απο τον αρη ποαντως θα ηθελα τον γιανκοβιτς και τον καββαδα να δινουν ανασες στους βασικους μας,θα ηταν καλες προσθηκες για να ανεβουμε επιπεδο και να αρχισουμε καποια στιγμη να κοντραρουμε τους αιωνιους
pan24
Ο ουκιτς οταν μπαινουν τα τριποντα ειναι παικτης ευρωλιγκας
ashton
γενικά είναι αρκετά εύστοχος φέτος στο 3π
από το 25-30% που είχε τα προηγουμενα χρόνια, είναι στο 40% φετος (41/102)
ashton
Ατομικά στατιστικά των παικτών μας στον α γυρο της Α1

ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ & ΣΥΝΟΛΟ)
======================================

25'34" (332'19") UKIC
23'40" (284'06") DIXON
22'53" (205'59") ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
22'31" (292'37") WILLIAMS
22'14" (289'08") SAKOTA
22'04" (242'49") IVANOVIC
21'59" (285'43") MILOSEVIC
19'49" (237'47") ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
15'43" (125'44") FALKER
14'16" ( 14'16") ELONU
12'50" (166'45") ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
5'26" ( 32'35") ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
5'10" ( 51'39") ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
3'52" ( 3'52") OWENS
3'17" ( 26'15") ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
2'49" ( 8'26") ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΠΟΝΤΟΙ (Μ.Ο. & ΣΥΝΟΛΟ)
======================
13,00 (156) DIXON
13,00 ( 13) ELONU
10,23 (133) SAKOTA
10,22 ( 92) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
10,08 (131) UKIC
9,38 (122) WILLIAMS
9,00 (117) MILOSEVIC
9,00 (108) ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
6,45 ( 71) IVANOVIC
2,75 ( 22) FALKER
2,62 ( 34) ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
2,33 ( 14) ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
2,00 ( 2) OWENS
0,88 ( 7) ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
0,50 ( 5) ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
0,33 ( 1) ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΒΟΛΕΣ
=====
100%(22/22) SAKOTA
100%( 2/ 2) ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
88% (14/16) WILLIAMS
86% ( 6/ 7) ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
80% (16/20) UKIC
77% (17/22) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
71% (34/48) ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
71% (24/34) IVANOVIC
69% (29/42) DIXON
-----------------------
65% (30/46) MILOSEVIC
60% ( 3/ 5) ELONU
50% ( 1/ 2) ΜΩΡΑΪΤΗΣ
0% ( 0/ 1) ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
0% ( 0/ 5) FALKER

ΔΙΠΟΝΤΑ
=======
100%( 1/ 1) OWENS
75% ( 9/12) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
70% (30/43) SAKOTA
63% ( 5/ 8) ELONU
62% (37/60) ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
61% (33/54) MILOSEVIC
59% (38/64) DIXON
53% (29/55) UKIC
50% (10/20) IVANOVIC
50% ( 1/ 2) ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
50% ( 1/ 2) ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
-------------------------
47% ( 8/17) ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
46% (11/24) FALKER
45% (24/53) WILLIAMS
40% ( 4/10) ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
0% ( 0/ 1) ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΤΡΙΠΟΝΤΑ
========
50% ( 2/ 4) ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
45% (20/44) WILLIAMS
37% (19/51) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
36% (19/53) UKIC
33% ( 1/ 3) ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
-------------------
32% (17/53) SAKOTA
29% (17/59) DIXON
27% ( 9/33) IVANOVIC
25% ( 1/ 4) ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
23% ( 7/31) MILOSEVIC
15% ( 4/27) ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ
==================
4,08 (53) MILOSEVIC
3,00 (24) FALKER
3,00 ( 3) ELONU
2,85 (37) SAKOTA
2,77 (25) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
2,58 (31) ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
2,46 (32) UKIC
2,08 (25) DIXON
2,08 (27) WILLIAMS
1,23 (16) ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
0,91 (10) IVANOVIC
0,50 ( 5) ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
0,50 ( 3) ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
0,13 ( 1) ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ
===================
2,00 ( 2) ELONU
1,88 ( 8) FALKER
1,76 (23) MILOSEVIC
1,42 (17) ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
1,00 (13) SAKOTA
0,83 ( 5) ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
0,64 ( 7) IVANOVIC
0,61 ( 8) UKIC
0,42 ( 5) DIXON
0,38 ( 5) WILLIAMS
0,33 ( 3) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
0,33 ( 1) ΜΩΡΑΪΤΗΣ
0,31 ( 4) ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
0,30 ( 3) ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ

ΑΣΙΣΤ
=====
3,76 (49) UKIC
3,18 (35) IVANOVIC
2,46 (32) DIXON
1,22 (11) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
1,17 (14) ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
0,92 (12) ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
0,92 (12) SAKOTA
0,92 (12) MILOSEVIC
0,63 ( 5) FALKER
0,62 ( 8) WILLIAMS
0,50 ( 5) ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
0,33 ( 2) ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
=========
1,33 (16) DIXON
1,27 (14) IVANOVIC
1,11 (10) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ)
1,08 (14) UKIC
1,00 (13) ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
0,92 (12) SAKOTA
0,85 ( 8) WILLIAMS
0,75 ( 9) ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
0,69 ( 9) MILOSEVIC
0,38 ( 3) FALKER
0,20 ( 1) ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ

ΚΟΨΙΜΑΤΑ
========
1,00 (1) ELONU
0,58 (7) ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
0,38 (5) WILLIAMS
0,38 (3) FALKER
0,33 (2) ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
0,23 (3) MILOSEVIC
0,08 (1) DIXON
0,08 (1) SAKOTA
0,08 (1) UKIC

ΛΑΘΗ
====
1,76 (23) UKIC
1,58 (19) ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
1,42 (17) DIXON
1,31 (17) MILOSEVIC
1,09 (12) IVANOVIC
0,92 (12) ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
0,88 ( 7) FALKER
0,85 ( 8) WILLIAMS
0,69 ( 9) SAKOTA
0,55 ( 5) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
0,38 ( 3) ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
0,33 ( 2) ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
0,33 ( 1) ΜΩΡΑΪΤΗΣ
0,20 ( 2) ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ

RANKING
=======
13 (13,00) ELONU
139 (11,58) DIXON
147 (11,31) SAKOTA
145 (11,15) MILOSEVIC
144 (11,08) UKIC
133 (11,08) ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
94 (10,44) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
88 ( 8,00) IVANOVIC
98 ( 7,54) WILLIAMS
38 ( 4,75) FALKER
12 ( 2,00) ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
2 ( 2,00) OWENS
25 ( 1,92) ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
10 ( 1,00) ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
0 ( 0,00) ΜΩΡΑΪΤΗΣ
-3 (-0,38) ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
ashton
Έπαιζε το Σάββατο Α.Ε.Κ. - Άρης για την Α1 ;
Για τις τρεις ντεμεκ αντικειμενικές εφημερίδες όχι..
Μήπως γραψανε σήμερα το αποτέλεσμα ;
ΟΧΙ..

Για αυτους υπάρχει μονο ποδοσφαιρο και το μπασκετ υφισταται μονο για τα νέα των οσφπ-παο ..
Λουπους
QUOTE (ashton @ Jan 9 2017, 13:15 ) *
Έπαιζε το Σάββατο Α.Ε.Κ. - Άρης για την Α1 ;
Για τις τρεις ντεμεκ αντικειμενικές εφημερίδες όχι..
Μήπως γραψανε σήμερα το αποτέλεσμα ;
ΟΧΙ..

Για αυτους υπάρχει μονο ποδοσφαιρο και το μπασκετ υφισταται μονο για τα νέα των οσφπ-παο ..


Οι δικοί μας δεν ξέρουνε καλά καλά τα ονόματα των παικτών μας στο μπάσκετ και τους μπερδεύουνε με ποδοσφαιρικούς μάνατζερ...

ashton
Μετά το τέλος του α γύρου, η Α.Ε.Κ. είναι

- 3η σε επίθεση με 1028π (79,1) / μας περνάνε Οσφπ, Superfoods
- 1η σε άμυνα με 859π (66,1)
- 3η σε ευστοχία στις βολές με 72,8% (Ρεθυμνο-Λευκάδα καλύτεροι)
- 5η σε ευστοχες βολές ανά ματς με 15,2
- 7η σε βολές που εκτελεί ανά ματς με 20,9
- 2η σε ευστοχία στα δίποντα με 56,6% (μας περνά ο superfoods)
- 6η σε εύστοχα διποντα ανά ματς με 18,5
-13η σε διποντα που σουτάραμε ανά ματς με 32,8 (μονο ο Προμηθέας σουτάρει λιγότερα..)
-11η σε ευστοχία σε τρίποντα με 32,0% (μονο Απολλωνας, Τρικαλα, ΠΑΟΚ χειρότεροι)
- 4η σε εύστοχα τρίποντα ανά ματς με 8,9 (Κοροιβος, Superfoods, Οσφπ πάνω από μας)
- 1η σε τρίποντα που σουτάρουμε ανά ματς με 27,8 (μαζί με Κόροιβο)
-10η σε αμυντικα ρημπάουντ με 22,3 (μονο Προμηθεας, Απολλωνας, Κοροιβος, Τρικαλα εχουν παρει λιγοτερα)
- 9η σε επιθετικά ρημπάουντ με 8,8 (περνάμε Superfoods, Προμηθέα, Αρη, Λαυριο, Λευκάδα)
- 8η σε ασιστ με 15,2
-10η σε κοψίματα με 1,8 (περναμε Κυμη, Λευκαδα, Κοροιβο, Τρικαλα)
- 1η σε κλεψίματα με 8,6
- 1η σε λιγοτερα λάθη με 10,5
- 4η σε ranking με 82,15 (μας περνάνε Οσφπ, Superfoods αλλά και Ρέθυμνο)

Ατομικά

Dixon
- 15ος σε μο πόντων με 13,00
- 12ος σε ποντους με 156
- 18ος σε ευστοχα διποντα με 38
- 19ος σε ευστοχες βολές με 29
- 20ος σε ασιστ με 32
- 5ος σε τάπες που έχει φάει με 7
- 24ος σε κερδισμενα φαουλ με 41
- 9ος σε κλεψιματα με 16

Μαυροειδής
- 23ος σε ευστοχα δίποντα με 37
- 9ος σε εύστοχες βολές με 34
- 23ος σε επιθετικά ρημπαουντ με 17
- 17ος σε κοψιματα με 7
- 21ος σε κερδισμένα φάουλ με 43

Williams
- 19ος σε εύστοχα τρίποντα με 20
- 23ος σε κοψιματα με 5
- 7ος σε φαουλ που έχει κάνει με 42

Ukic
- 21ος σε εύστοχα τρίποντα με 19
- 8ος σε ασιστ με 49
- 15ος σε τάπες που έχει φάει με 6
- 16ος σε κλεψιματα με 14

Βασιλειάδης
- 21ος σε εύστοχα τρίποντα με 19

Milosevic
- 14ος σε εύστοχες βολές με 30
- 9ος σε ρημπάουντ με 76
- 10ος σε αμυντικά ρημπ με 53
- 10ος σε επιθετικά ρημπ με 23
- 1ος σε τάπες που έχει φάει με 9
- 10ος σε κερδισμένα φαουλ με 50

Ivanovic
- 16ος σε ασιστ με 35
- 16ος σε κλεψίματα με 14

Λαρεντζάκης
- 21ος σε κλεψίματα με 13
ashton
88-69 τον Απόλλωνα .. παίξαμε καλά κατά διαστήματα (είχαμε και κάποια νεκρά αλλά χρειάζεται και συντήρηση)
Κερδισαμε εντος τον Απολλωνα εύκολα για πρώτη φορά μέσα στη χιλιετία (τελευταία άνετη επικράτηση το 1998/99 με 94-56)

Εξαιρετικός ο Ροκο (αν βγάλω τα τραβηγμένα τριποντα στο β), πολυ καλός (και στις βολές) ο Ελονου, Τσαλμπουράκος απόλαυση, Σκουλίδας πήρε επιτελους σουτ κι εβαλε ενα τριποντο, ρολαρε ο Τζαγουαντ, δευτερο σερι καλό επιθετικά ματς από Λάρυ. Μια χαρα..
Αν έβαζε και κανενα σουτ ο Μιλο ..
ashton
..............A.E.K.........ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
ΔΙΠΟΝΤΑ.......19/28 68%.....14/34 41%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ......12/25 48%......7/20 35%
ΒΟΛΕΣ.........14/16 88%.....20/24 83%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.....24-4..........17-6
ΑΣΙΣΤ.........23............10
ΚΟΨΙΜΑΤΑ.......2............0
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.....10............9
ΛΑΘΗ..........14............16



1. UKIC
Φοβερός στο α' με τα 4/4 3π που καθαρισαν τη διαφορά. Στο β έκατσε με καποιες επιπολαιοτητες. Συνολικά νομιζω MVP.
18 πόντοι με 4/7 3π, 2/2 1π, 2/2 2π, 3-0 ρημπαουντ, 5 ασιστ, 1 κλεψιμο, 2 φαουλ, 2 κερδισμενα , 3 λάθη σε 26'48"


3. McGRATH
Πεσμένος σε σχέση με τα προηγουμενα - είχε 4π από 2/4 2π, 0/1 3π, 1-0ρ, 1 ασιστ (πιο πολλές μου φάνηκαν στο γηπεδο), 1 κλέψιμο, 1 φαουλ, 2 λάθη σε 22'51".

4. ELONU
Πολύ καλός - έβαλε και τις βολές (αν βγαινανε και τα αλει ουπ που κυνηγουσαν οι περιφερειακοι..) γέμισε και τη ρακέτα. Σε 19'04" είχε 9 πόντους με 3/4 1π, 3/4 2π, 9-1 ρημπάουντ, 2 ασιστ, 1 κόψιμο, 3 φαουλ, 3 κερδισμενα, 1 κλεψιμο, 1 λάθος


8. MILOSEVIC
Δεν το είχε το σουτ σημερα (0/1 2π, 0/3 3π) τουλάχιστον έβαλε τις βολές (5/6) ενώ είχε 3-1 ρημπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη, 2 φαουλ και 5 κερδισμενα σε 25'47"

9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Πήρε χρόνο (και πολύ λογικά) για αναλώσιμα φάουλ (3). Δεν έκανε σουτ, πήρε 2-0 ρημπάουντ, κι έδωσε μια ασιστ σε 8'20"


11. DIXON
Σε χαλαρό ρυθμο, 13 πόντοι με 2/2 1π, 1/2 2π, 3/4 3π σε 18'03" μαζι με 2 ασιστ, 1 κλεψιμο, 2 λάθη, 2 φαουλ, 1 κερδισμενο.


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Δευτερο σερι καλο επιθετικά ματς. 12 πόντοι από 3/3 2π, 2/4 3π, 2-0 ρημπαουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψιματα, 2 λαθη, 4 φαουλ σε 23'25".

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Δεν επαιξε - και ειχε ματς προχθες νομιζω με Κ20 και λογικά έπρεπε να μπει στα συστηματα κλπ ο Ντονι

24. ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
Εκανε σουτ μετά από καιρό, 1/2 3π, 1-1 ρημπαουντ, 1 ασιστ σε 11'19".


31. WILLIAMS
Του πήγε από νωρις καλά το ματς, έκανε και κάρφωμα, έβγαλε και μια ωραία ασιστ . Χρειαζόταν να πάρει τα πάνω του.
Σε 24'56" είχε 9 ποντους με 2/2 1π, 2/4 2π, 1/3 3π, 2-0 ρημπαουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψιματα, 1 λαθος, 1 φαουλ, 3 κερδισμενα


34. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Δουλεψε άψογα τα πνρ με τους περιφερειακους, 15 πόντοι με 6/8 2π, 1/1 3π (άψογα επισης), 1-1 ρημπαουντ, 1 κοψιμο, 1 κλεψιμο (που έφυγε αιφνιδιασμο και κάρφωσε) 1 λαθος σε 19'27"

κόσμος γύρω στο 1200ρι-1500ρι.

Πολύ καλό rotation από το Σλοβένο
ashton
Βιντεο μου από το παιχνίδι
ashton
Λαυριο - Α.Ε.Κ. 84-87 τελικό
...............Λαυριο........Α.Ε.Κ.
Σουτ...........25/54 46%.....26/53 49%
Διποντα........16/29 55%.....16/25 64%
Τριποντα........9/25 36%.....10/28 35%
Βολες..........25/40 62%.....25/32 78%
Ρημπαουντ......21-7..........26-8
Ασιστ..........14............15
Λαθη...........11............10
Κλεψιματα.......6.............2
Κοψιματα........0.............4
Φαουλ...........27...........28
ποντοι απο λαθη.10............5
ποντοι ζωγραφ...28...........28




dhi (που ειναι και ο χορηγός τους) το αποτέλεσμα μετράει.
Παρά την διαιτησία και τις απουσίες πήραμε το διπλό.


1. UKIC
θα πρέπει να το προσέξουμε λίγο με το χρόνο, αλλά δε βοηθάνε και οι τραυματισμοι ... Σημερα επαιξε 34'05", είχε 16π με 5/6 2π, 3/5 1π και μόλις 1/7 3π, 2-0 ρημπαουντ, 7 ασιστ, 4 λαθη, 1 φαουλ (τεχνικη) και 6 κερδισμενα


3. McGRATH
5π με 2/2 1π, 1/4 3π, 1-0ρ, 1 κλεψιμο, 1 λαθος, 4 φαουλ, 1 κερδισμενο σε 22'51"
Δευτερο σερι ματς χωρίς ασιστ. Δε μ'αρέσει αυτό.


4. ELONU
Επαιξε μονο 10' με τα φάουλ & τεχνικές που έφαγε. Σε αυτο το διαστημα είχε 4π με 2/3 2π, 1 κοψιμο, 1 λαθος, 2 κερδισμενα φαουλ


5. SAKOTA
Επιστρατευτηκε μάλλον νωριτερα με τις απουσιες & τα φαουλ. Επαιξε 25'31" και ειχε 13π με 6/7 1π, 2/3 2π, 1/5 3π, 4-0ρ, 1ασ, 1κψ, 1λθ, 2 φαουλ και 4 κερδισμενα. Μια χαρα


9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Πήρε πάλι δικαιως κάποιο χρονο. Σε 5'25" είχε 2π με 2/2 1π, 0/1 2π, 1ασ, 2 φαουλ, 1 κερδισμενο

11. DIXON
Ξεκινησε πεντάδα, και φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ (2 στο 4λεπτο, 4 συνολικα). Μάλλον καλυτερα να ερχεται απο παγκο.
Σε 21'38" ειχε 17π με 3/3 1π, 4/6 2π, 2/4 3π, 3-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ και 2 κερδισμενα φαουλ


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
MVP. 19 πόντοι (ατομικο ρεκορ με κιτρινομαυρα) απο 2/4 2π, 4/4 3π (!!) και 3/7 (..) βολές. Ακόμα 7 (4-3) ρημπαουντ, 3 ασιστ, 1 κοψιμο, 1 κλεψιμο, 2 λαθη, 5 κερδισμενα φάουλ πριν αποβλήθεί με 5 σε 32'07"

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Δεν αγωνιστηκε (έπαιξε και χθες νομίζω με τους νεους)


24. ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
Επαιξε 9'28", έκανε δυο άστοχα σουτ -ενα 2π, ενα 3π. Πηρε 2-0 ρημπαουντ .


31. WILLIAMS
Επαιξε αρκετά και στο 5 ξανά. Σε 31'05" είχε 9π με 4/4 1π, 1/1 2π, 1/2 3π, 7 (6-1) ρημπαουντ, 2 ασιστ, 1 κοψιμο, 4 φαουλ, 3 κερδισμενα.


34. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Σε 7'50" είχε 2π απο 2/2 βολές, 0/1 3π, πηρε 1-0 ρημπαουντ, 2 φαουλ, 1 κερδισμενο


χάρηκε η κιτρινομαυρη γωνια στο Λαυριο
ashton
Α.Ε.Κ. - ΓΣ Κύμης Seajets 71-65

Γύρισα πριν από λίγο...
ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ ξεκινημα στο πρώτο πεντάλεπτο και κάτι..
ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ εμφάνιση ειδικά από την περιφέρεια..
Πάλι καλά που δεν χασαμε από μια Κυμη που έπαιζε χωρις 2 αμερικανούς που έδιωξε αυτή τη βδομαδα
Τι να λέμε.. 5/32 τρίποντα είχαμε..
Πολύ άστοχος ο Mike (και ο Roko απ'εξω), μέτριος προς κακός και παλι ο McGrath, πολύ άστοχος και ο Λαρυ (εβαλε ενα κρισιμο).
Καλυτερος παικτης μας ο Ντουσαν και με διαφορά. Πολύ καλός και ο Elonu - αν δεν τον είχε αποσύρει θα είχαμε καθαρίσει πολύ νωρίτερα.

Κακό κωουτσάρισμα (είχε και λίγες επιλογές - όμως είναι προβληματική νομίζω η επιλογή να παίζουν οι ΤσαλμπουροΣκουλίδες τις Παρασκευές με την Νέων και να μην τους έχεις πρακτικά διαθέσιμους στο πρωτάθλημα..)

Μεγάλος psycho o Orton ..

περισσότερα αργότερα..
yorgos
QUOTE(ashton @ Feb 4 2017, 19:48 ) *
Α.Ε.Κ. - ΓΣ Κύμης Seajets 71-65

Γύρισα πριν από λίγο...
ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ ξεκινημα στο πρώτο πεντάλεπτο και κάτι..
ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ εμφάνιση ειδικά από την περιφέρεια..
Πάλι καλά που δεν χασαμε από μια Κυμη που έπαιζε χωρις 2 αμερικανούς που έδιωξε αυτή τη βδομαδα
Τι να λέμε.. 5/32 τρίποντα είχαμε..
Πολύ άστοχος ο Mike (και ο Roko απ'εξω), μέτριος προς κακός και παλι ο McGrath, πολύ άστοχος και ο Λαρυ (εβαλε ενα κρισιμο).
Καλυτερος παικτης μας ο Ντουσαν και με διαφορά. Πολύ καλός και ο Elonu - αν δεν τον είχε αποσύρει θα είχαμε καθαρίσει πολύ νωρίτερα.

Κακό κωουτσάρισμα (είχε και λίγες επιλογές - όμως είναι προβληματική νομίζω η επιλογή να παίζουν οι ΤσαλμπουροΣκουλίδες τις Παρασκευές με την Νέων και να μην τους έχεις πρακτικά διαθέσιμους στο πρωτάθλημα..)

Μεγάλος psycho o Orton ..

περισσότερα αργότερα..

Εκτός αυτών που εγκατέλειψαν την Κύμη πριν το ματς έχασε και δυο κατά τη διάρκειά του, το Σχίζα (που είναι και ποιοτικός για τέτοια ομάδα) και τον Όρτον που όταν δεν έκανε κοτσάνες έπαιζε μόνος του για 5. Δηλαδή η ΑΕΚ έκανε ντέρμπι ένα ματς απέναντι στα τρίτα της Κύμης, η εικόνα ήταν γενικώς τραγική, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το τι λεφτά έχουν ξοδευτεί.
ashton
Και η ΑΕΚ έπαιζε χωρίς Μαυροειδή, Milosevic, Σκουλίδα, Μωραϊτη με συνεπεια να μη συμπληρώνει 12άδα.. Με 10 κατέβηκε σε εντός (σε αυτό έχει ευθυνες συνολικότερα η ομάδα)

η συνεντευξη τυπου
ashton
............A.E.K.............KYMH
ΔΙΠΟΝΤΑ.....16/28 (57%).......17/30 (57%)
ΤΡΙΠΟΝΤΑ.....5/32 (16%)........5/19 (26%)
ΒΟΛΕΣ.......24/29 (83%).......16/22 (73%)
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ....21-8.............31-6
ΑΣΙΣΤ..........14..............13
ΚΟΨΙΜΑΤΑ........1...............1
ΦΑΟΥΛ..........19..............27
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.......7...............4
ΛΑΘΗ............7..............18



1. UKIC
Αισθητά πεσμένος - θέλει ξεκούραση, αλλά έλα που δε γίνεται. Ακόμα κι έτσι πάντως έβγαλε 8π με 4/6 2π. Απ'εξω ήταν κακιστος με 0/5 3π. Ακομα 1-0ρ, 1 ασιστ, 2 λαθη, 1 φαουλ, 1 κερδισμενο σε 26'26".


3. McGRATH
Φορτώθηκε γρήγορα με 2 φάουλ στο 1ο δεκάλεπτο (αλλά δεν έκανε άλλο στη συνέχεια). Έδωσε κάποιες ασιστ (3) και έβαλε και ένα κρισιμο τριποντο στο τελος (1/3 είχε), 1-0ρ, έφαγε και μια τάπα σε 13'40".


4. ELONU
Πολύ καλός, έπαιξε καλά τον Ορτον στην άμυνα, γέμισε τη ρακέτα και νομίζω κακώς έμεινε έξω στο τέλος ειδικά όταν είχε βγει και ο Ορτον και θα έκανε πάρτυ...
Σε 17'51" μάζεψε 8 ρημπάουντ (4 επιθετικα) και μπορεί η στατιστική να του δινει 7π με 3/5 2π, 1/1 1π όμως έβαλε 8 αφού τις 1/2 βολές στο 6'50" τις μετρήσανε στον ...Ντιξον. Ακομα 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 4 φαουλ και 6 κερδισμενα .


5. SAKOTA
MVP o αρχηγός. 20 πόντοι με 8/9 βολές, 6/7 2π, 0/3 3π, 6 ρημπάουντ (3-3), 2 ασιστ, αλλά και κυρίως 4 κλεψίματα, 1 λάθος, 1 φαουλ και 9 κερδισμενα σε 30'28"


7. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Χωρίς Σκούλι, Μιλο ήταν μονος πρακτικά στο 3. Έπαιξε 27'20" έχοντας πολύ κακά ποσοστά κι αυτός από τα 6μ75 (1/6 3π). Σκόραρε 11π με 2/3 2π, 4/5 1π ενώ είχε 2-0ρ, 1 ασιστ, 1 κλεψιμο, 1 λαθος, 2 φαουλ, 2 κερδισμενα.

9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Μπηκε για λιγο στο α μερος και σε 2'56" είχε 1-0ρ, 1 φαουλ.


11. DIXON
Κακός επιθετικά ο Mike, χάνοντας πολλά σουτ που δε θα έπρεπε /ελεύθερα, με καλές προϋποθέσεις κλπ.
Πιστώνεται με 13π (με 1/8 3π ..., 1/3 2π, 8/10 1π) αλλά όπως είπα και παραπάνω έχει κανονικά 12π με 7/8 1π).
Ακομα 2-0 ρημπαουντ, 3 ασιστ, 2 λαθη, 2 φαουλ, 5 κερδισμενα σε 30'07"



12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Δεν συνέχισε το σερι των καλών εμφανίσεων τελευταία. 6 πόντοι με 3/4 βολές και μόλις 1/7 σουτ (0/3 2π, 1/4 3π).
Ακομα 1-0ρ, 1 ασιστ, 1 κοψιμο, 1 κλεψιμο, 2 φαουλ, 3 κερδισμενα σε 22'27"


31. WILLIAMS
Ούτε αυτός συνέχισε το σερί που είχε με Zielona, Λαυριο μένοντας στους 3π με 1/3 π. Τουλάχιστον δεν έκανε κατάχρηση σε σουτ. Από την άλλη ήταν το πρώτο του ματς που δεν σούταρε ποτέ δίποντο (αλλά και βολές) δείγμα πως δεν μπόρεσε να απειλήσει μέσα από το τριποντο. Σε 26'58" κατέβασε και 7 (6-1) ρημπαουντ παίζοντας πάλι κάμποσο στο 5, ενώ είχε και 2 ασιστ, 1 λάθος, 3 φαουλ, 1 κερδισμενο.

34. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Επαιξε μονο για 1'47" στο πρώτο ημίχρονο και εκανε 1 φαουλ (που μαλλον δεν ήταν). Μάλλον δεν ήταν στα πιο φρέσκα του μετά το χθεσινό ματς με τη Νέων στη Νικαια με Ιωνικό..
Νομίζω πως θα πρέπει η ομάδα να ξεκαθαρίσει αν θέλει αυτοί οι παίκτες να παίζουν φέτος στην Α1 ή στη Νέων.. Γιατί όταν αγωνίζονται Παρασκευές βράδυ είναι κομματάκι δύσκολο να μπορούν να δώσουν λύσεις Σάββατο απόγευμα..

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί παρατασσόμαστε με 10 σε εντός έδρας ματς.. Δεν θα μπορούσαν να μπουν στη 12αδα σημερα πχ ο Χατζηδάκης με τον Γκουαλτιέρι να παίρνουν και παραστάσεις ;



Πριν το ματς τιμήθηκε ο Βαγγέλης Τζόλος που για 13 χρόνια ήταν στην κιτρινόμαυρη οικογένεια σαν παίκτης.



Εντελώς psycho o Orton. 15π με 9/10 1π & 3/7 2π, 6-1ρ, 2ασ, 1κψ, 4λθ, πριν βγει με 5 φαουλ παιζοντας 26'
Επιθετικά είναι πολύ καλός (έχει και σουτ απ'εξω, καλές βολές για ψηλό κλπ)- αμυντικά δεν έχει μυαλό/προσήλωση .
Νομίζω με διαφορά ο καλυτερος ξένος σέντερ που έχει περάσει αυτά τα 2 χρόνια παίζει τώρα σε μας

Συνολικά, η ομάδα στα δυο τελευταια ματς (συν τα τελευταια λεπτα με τους Πολωνούς) δεν παίζει καλά, δείχνοντας πόσο στοιχίζουν και οι απουσίες. Μεγάλο καμπανάκι για το ματς φωτιά της Τετάρτης στη Λιθουανία.
Ας ελπίσουμε οι Σκουλίδας και Μαυροειδής να είναι έτοιμοι ώστε να έχουμε τουλάχιστον 12άδα..
ashton
video από το ματς
ashton
A.E.K. - Τρίκαλα BC Aries 87-82

Μόλις γύρισα.
Για άλλο ένα ματς αποφύγαμε το έμφραγμα.. Το ντεφορμάρισμα από τότε που μπήκε ο Μωραϊτης στο ματς με τους Πολωνούς και χάσαμε τη διαφορά των 15-20π που είχαμε τότε συνεχίζεται.. Λαύριο, Κυμη, Ούτενα και σήμερα η ομάδα ήταν κάκιστη.. Δεν το πλήρωσε ούτε και σήμερα αλλά με τετοιες εμφανίσεις θα γίνουμε σάκος του μποξ απο τη Μονακό - αν περάσουμε τη Γιουβέντους.
Τραγική επιλογή (διοίκησης & τεχνικής ηγεσίας) να πακετάρουμε τον Jawad με κορδέλα και να τον στείλουμε για δοκιμές στην Ιταλία και να παιζουμε με τον Χαριτοπουλο τόση ώρα..
Ας είναι καλά ο Dusan που ήταν ο MVP ξανά και ο Elonu που μπήκε στο τέλος και τους πήρε παραμάζωμα (αν έμπαινε από νωρίτερα θα είχαμε γλυτώσει το άγχος - δεν είχε φάουλ άλλωστε και δεν υπήρχε λόγος να τον κρατάει έξω.. γενικά πόλύ κακό κωουτσάρισμα απόψε..


To ρεκόρ μας την 17η αγωνιστική

1995/96 : 6-11
1996/97 : 15- 2
1997/98 : 11- 6
1998/99 : 11- 6
1999/00 : 14- 3
2000/01 : 13- 4
2001/02 : 16- 1
2002/03 : 13- 4
2003/04 : 9- 8
2004/05 : 10- 7
2005/06 : 8- 9
2006/07 : 5-12
2007/08 : 9- 8
2008/09 : 8- 9
2009/10 : 6-11
2010/11 : 4-13
2014/15 : 8- 9
2015/16 : 13- 4
2016/17 : 14- 3

περισσότερα αργότερα
ashton
...............Α.Ε.Κ..........ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΠΟΝΤΑ........16/25 64%......20/46
ΤΡΙΠΟΝΤΑ........9/30 30%.......8/23
ΒΟΛΕΣ..........28/32 88%......18/22
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ......25-5..........22-9
ΑΣΙΣΤ..........14.............19
ΚΟΨΙΜΑΤΑ........1..............1
ΦΑΟΥΛ..........23.............30
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.......2..............7
ΛΑΘΗ...........11..............8

σε κάποια στιγμή είχαμε 4/20 τρίποντα... ενώ τα Τρικαλα δεν ειχαν χάσει βολή - στο τέλος που έκαιγε η μπάλα έχασαν κάμποσες.
Αξιοσημείωτο πως κάναμε 14 σουτ λιγότερα από τα Τρικαλα..



1. UKIC
Συνεχίζει να είναι πεσμένος (και μαζι κι όλη η ομάδα) . Επαιξε 20'13" (τουλάχιστον ξεκουράστηκε σημερα λιγο περισσοτερο) και ειχε 8π απο 2/6 3π, 2/2 1π, 1 ασιστ, 1 λαθος, 3 φαουλ, 2 κερδισμενα .


3. McGRATH
Το καλυτερο του ματς στο ΟΑΚΑ . 14 πόντοι απο 4/4 1π, 2/3 2π, 2/5 3π, 1-0ρ, 3 ασιστ, 1 κλεψιμο, 1 φαουλ, 4 κερδισμενα σε 27'20".


4. ELONU
Καθοριστική συμβολή στο τέλος - ανεξήγητα βγήκε όταν θέλαμε να πιέσουμε και δεν ειχε και φαουλ και η διαφορά πήγε στους 15-16.. Σε 18'32" είχε 14 πόντους με 4/5 βολές και 5/6 2π, 6-1 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 1 κοψιμο (νομιζω εκανε παραπανω), 1 λαθος, 4 φαουλ & 4 κερδισμενα.


5. SAKOTA
MVP ο αρχηγός ... Τεράστια εμφάνιση και απόψε - μόνος του μας κρατούσε (μαζί με Donnie) όταν σερνομασταν.
Τελειωσε με 25 πόντους με 10/10 βολές, 3/5 2π, 3/5 3π, 3-1 ρημπάουντ, 4 φαουλ, 6 κερδισμενα σε 26'59".


7. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Μαύρη τρύπα και σημερα και σε επιθεση και σε άμυνα.. 0/4 3π και 2/15 στα τρια ματς μετά τον τραυματισμό...
Τελειωσε με 6π απο 4/4 1π, 1/1 2π, 1-0ρ, 1ασ, 1κλ, 1λθ, 1φ, 2 κερδισμενα σε 23'04"


9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Με την απουσία του Jawad και το κομπλαρισμα Jure, έπαιξε 11'54" και στο 4 και στο 5, έβαλε 2π με μια ραβέρσα (ξανά) και είχε και ένα τραγικό άστοχο, ενώ ακόμα 1-1 ρημπαουντ, 1 λαθος, 1 φαουλ, 1 κερδισμενο.


11. DIXON
Πολύ καλά κλεισμένος από τους Τρικαλινούς - δείγμα ωριμότητας από την πλευρά του που δεν έκανε κατάχρηση σε σουτ.
Ειχε 6π με 1/2 1π, 1/3 2π, 1/3 3π, 4-0 ρημπαουντ, 3 ασιστ, 4 λαθη, 1 φαουλ, 3 κερδισμενα σε 23'28"


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Αμυντικά ήταν καλός, κατέβασε 8 (6-2) ρημπάουντ, έδωσε 3 ασιστ, έκανε 2 λαθη, 4 φαουλ και κέρδισε 3, αλλά επιθετικά το 1/6 τρίποντα είναι τραγικό (όπως και με Κυμη έβαλε ένα οταν επρεπε παντως) ενώ ειχε και 1/2 1π, 2/3 2π σε 27'03".


21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Γυρισε στην αποστολή μετά από καιρό. Οι συνθηκες δε βοήθησαν για να πατήσει παρκέ.

22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Σαφέστατα μακριά από τον καλο του εαυτό - πάντα με δεμένο το γόνατο και χωρίς να μπορεί να κάνει πολλά.. Ουτε να πηδήξει για ρημπάουντ κλπ. Μάλλον έπρεπε να κάνει εγχείρηση αλλά το τρενάρουμε γιατί δεν έχουμε και πολλούς από πίσω..
Σε 11'16" είχε 1π με 1/2 βολές, 0/1 2π (που νομίζω είναι 0/2 γιατί έχασε διπλή προσπάθεια αν θυμαμαι καλα), 2-0ρ, 1 ασ, 1 λάθος, 2 φαουλ, 3 κερδισμενα.

34. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Επαιξε για 10'11" περισσότερο στο 4 και λιγότερο στο 5, αν θυμάμαι καλά. Εβαλε 3π με ένα καλάθι & φάουλ σε pnr με Mike, και είχε και 1-0ρ, 2 φαουλ κι ένα κερδισμένο.



Σε κακή μέρα ο Jure . Οι δηλώσεις για το ποιος πήρε την απόφαση να βάλει κορδέλα στον Jawad δείχνουν πως δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τις αντίστοιχες περιπτωσεις με Cooper, Armstead, Warren κλπ πέρσι.. Δεν έχω πρόβλημα να γίνεται αυτό - έχω με το να πέφτει παραμύθα πως χτυπάμε στόχους ψηλούς κλπ ζαρζαβατικά αλλά να κάνουμε τέτοια.
ashton
video απο το ματς
kotzito
Ο Βασιλειάδης δεν ξέρω πως καταφέρνει να βγάζει ακόμα το ψωμί του σε τέτοιες ομάδες. Κάποτε είχε το αρκετά καλό σουτ (το μόνο ατού που είχε), χωρίς όμως να είναι ο καλύτερος Έλληνας σουτέρ που τον χαρακτήριζαν μερικοί. Πλέον ακόμα και στο τρίποντο το έχει χάσει, καθώς το 33% περίπου που έχει στο τρίποντο δεν το λες καλό ποσοστό για έναν παίκτη που στηρίζεται σε αυτό. Τραγικός τόσο δεν είναι, αλλά σε τέτοιες ομάδες νομίζω δύσκολα μπορεί να παίζει παραπάνω από 15-20 λεπτά.

Ashton έχει καθόλου εικόνα του τι έγινε στο γήπεδο; Γιατί είδα ότι στα τελευταία λεπτά κάποιος τύπος από τις court seats έβριζε έντονα έναν παίκτη των Τρικάλων (νομίζω τον Τσαγκάρακη), και μάλιστα ήρθαν να τον συγκρατήσουν κάποιοι και κατέβηκαν και ορισμένοι αστυνομικοί. Αν πρόσεξα καλά κιόλας, όταν έφευγαν οι παίκτες για τα αποδυτήρια, πετάχτηκε κι ένα μπουκάλι.
radical
QUOTE
Η κρίσιμη εντολή του Ζντοβτς που οδήγησε στην ανατροπή

Στα 4.43 πριν την λήξη με την ΑΕΚ 11 πόντους πίσω ο Γιούρι ζήτησε κάτι σπάνιο και περίεργο που είχε απίστευτα αποτελέσματα


Τα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα ΑΕΚ - Τρίκαλα ήταν βγαλμένα από ένα άλλο παιχνίδι. Οχι αυτό που μέχρι τότε γινόταν στο ΟΑΚΑ. Ενα άλλο που κάθε προπονητης, παίκτης και οπαδός βλέπει στα όνειρα του. Με το σκορ στο 61-72 ο Γιουρι κάλεσε τάιμ άουτ και έδωσε μια πολύ σπάνια εντολή. Συγκεκριμένα ζήτησε από τον Βασιλειάδη και τον Μαγκράθ, ανάλογα αν θα κατέβαζε την μπάλα ο Λίποβι ή ο Κάφεϊ, να πιέζουν τον πλέι μέικερ των Τρικάλων από… πίσω! Με τον τρόπο αυτό ο τεχνικός της ΑΕΚ ήθελε πρώτα να αναγκάσει τον αντίπαλο να κάνει γρήγορη επίθεση και να μην ροκανίσει τον χρόνο όπως θα έκανε κάθε ομάδα που προηγούταν με 11 λιγότερο από πέντε λεπτά πριν την λήξη και παραλληλα να τους αναγκάσει να κάνουν επίθεση από μέσα όπου εκεί θα περίμενε ο Ελόνου δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση και αποσυντονισμό. Τοσο ο Βασιλειάδης, με τον Λίποβι, όσο και ο Μακγκράθ με τον Κάφεϊ ακολούθησαν πιστά την οδηγία και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Σε 1 λεπτό η διαφορά είχε πάει στους 5 πόντους και ήταν σειρά του κόουτς των τρικάλων να πάρει τάιμ άουτ με το μομέντουμ να έχει ήδη γυρίσει. Οι παίκτες της ΑΕΚ συνέχισαν το ίδιο τρικ και μέσα σε ένα λεπτό η ΑΕΚ είχε περάσει μπροστά έχοντας δεχτεί μόλις 2 πόντους και με ένα επιμέρους 14-2 μέσα σε δυόμιση λεπτά! Ο στόχος είχε επιτευχθεί, η άμυνα γύρισε σε νορμάλ διάταξη και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους αφου όλα είχαν αλλάξει και η ΑΕΚ πήρε μια μεγάλη τελικά νίκη σε ένα παιχνίδι που στο 35 εμοιαζε χαμένο.


aek365.com

Μου εκανε εντυπωση στο γηπεδο, αλλα τελικα ο Γιουρι ηξερε πολυ καλα τι εκανε...
K8be
QUOTE (radical @ Feb 12 2017, 15:29 ) *
aek365.com

Μου εκανε εντυπωση στο γηπεδο, αλλα τελικα ο Γιουρι ηξερε πολυ καλα τι εκανε...

Όντως πολυ έξυπνη κίνηση που οδήγησε τον αντίπαλο σε βεβιασμένες επιθεσεις! Βοήθησε βεβαια και η επιστροφή του Ελονου στο παρκέ οπου εγινε σκιάχτρο κατω απο το καλάθι για τους αντιπάλους!
ashton
ναι φάνηκε αυτό στο τέλος με τον McGrath και τον Βάσκο να πιέζουν από πίσω στο τελος.

QUOTE (kotzito @ Feb 12 2017, 02:46 ) *
Ashton έχει καθόλου εικόνα του τι έγινε στο γήπεδο; Γιατί είδα ότι στα τελευταία λεπτά κάποιος τύπος από τις court seats έβριζε έντονα έναν παίκτη των Τρικάλων (νομίζω τον Τσαγκάρακη), και μάλιστα ήρθαν να τον συγκρατήσουν κάποιοι και κατέβηκαν και ορισμένοι αστυνομικοί. Αν πρόσεξα καλά κιόλας, όταν έφευγαν οι παίκτες για τα αποδυτήρια, πετάχτηκε κι ένα μπουκάλι.


το βρίσιμο από τον τύπο στα court seats, έγινε ΑΦΟΥ ο Τσαγκαράκης έδειξε τα @@ στον κόσμο .
μπουκάλι δεν είδα - μπαλόνι ναι :-)
ashton
Μια του κλέφτη (Κυμη), δυο του κλέφτη (Ουτενα), τρεις του κλέφτη (Τρικαλα) ε σήμερα δεν είχαμε την τέταρτη.


..............ΡΕΘΥΜΝΟ...........Α.Ε.Κ.
ΔΙΠΟΝΤΑ.......12/26 (46%).......16/37 (43%)
ΤΡΙΠΟΝΤΑ......10/27 (37%)........6/20 (30%)
ΒΟΛΕΣ.........18/25 (72%).......15/18 (83%)
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.....26-5..............23-5
ΑΣΙΣΤ.........18................12
ΚΟΨΙΜΑΤΑ.......3.................1
ΦΑΟΥΛ.........20................23
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ......6.................6
ΛΑΘΗ..........10.................9

μετά απο καιρο κάναμε λιγοτερα (πολυ λιγοτερα 20 εναντι 37) τριποντα απο διποντα και χάσαμε με το Ρεθυμνο να μας παιζει με τριποντα .


1. UKIC
Εβαλε μεν 12π αλλά αρκετά άστοχος ειδικά στα διποντα - μόλις 3/10, ενώ είχε και 2/5 3π. 1-0ρ, 4 ασιστ, έφαγε μια ταπα, 1 κλεψιμο, 3 λαθη παίζοντας και παλι αρκετά - 32'16".



3. McGRATH
Μέτριος. Έπαιξε καμποσο (21'47") αλλά δεν έδωσε ιδιαιτερες λυσεις στο σκοράρισμα (5π με 2/2 1π, 1/2 3π, 0/1 2π) ούτε στην οργάνωση (άλλο ενα ματς με 0 ασιστ) ενώ ειχε και 2-0ρ, 1 φαουλ, 1 κερδισμενο.


4. ELONU
Φορτωθηκε σε dt με φαουλ (3) κι έπαιξε ελαχιστα (11'55"). Ειχε 4-0 ρημπαουντ, 3π με 1/2 1π, 1/3 2π, 1 κερδισμενο φαουλ, 1 λαθος ενώ έφαγε και μια ταπα.


5. SAKOTA
Θετικός - αξιοσημείωτο ότι κατά βάση έχει παει καλά και στα ματς που η ομάδα δεν τσουλάει - γενικά κάνει πολύ καλή σεζόν.
Σε 25'57" είχε 13π με 4/4 1π, 3/6 2π, 1/3 3π, 3-1 ρημπαουντ, 1 κλεψιμο, 1 λαθος, 4 φαουλ, 3 κερδισμενα


7. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Επαιξε πολύ -31'52"- (αφου δεν μπήκε μεσα ο Σκουλι ενώ και με τα φαουλ του Mike δεν ειδαμε και το σχημα με τα τρια γκαρντ) αλλά ήταν και πάλι άστοχος απ'εξω (0/2 και έφτασε τα 2/17 μετά την επιστροφή ...) 3/4 βολες, 1/2 2π, 3-1 ρημπαουντ, 3 ασιστ, 1 κλεψιμο, 1 λαθος, 1 φαουλ, 5 κερδισμενα.

9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Δε χρησιμοποιήθηκε καθόλου. Νομίζω θα μπορούσε να δώσει κάνα 2λεπτο-3λεπτο να κλεισει κανένα διάδρομο. Βέβαια αμυντικά δεν ήμασταν τόσο κακοί - επιθετικά ήμασταν άθλιοι απόψε.


11. DIXON
Στα 20'09" που έπαιξε είχε 16 πόντους με 2/2 1π, 4/5 2π, 2/3 3π, 2-0ρ, 1 λαθος, 1 ασιστ αλλά το πρόβλημα ήταν πως έπαιξε μονο τόσο καθώς φορτώθηκε με φαουλ κι αποβλήθηκε τελικα με 5 - κέρδισε και 3, ενώ εφαγε και μια ταπα.



12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Επιθετικά τίποτα.. 2π με 2/2 βολές, 0/2 2π, 0/2 3π. Πήρε 4-0 ρημπαουντ, εδωσε 3 ασιστ, είχε 1 κλεψιμο, 4 λαθη και 2 κερδισμενα σε 20'41". Θα πρέπει να βελτιώσει το σουτ του.

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Περιμενα να πάρει χρόνο - εδώ έπαιξε πέρσι - αλλά δεν αγωνίστηκε.


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Με τα γνωστά θέματα - δεν ήταν τόσο κακός όσο σε άλλα ματς.. Ας ελπίσουμε να μπορεί να δίνει 10-15' αξιοπρεπους παρουσιας απο τον παγκο μεχρι να δουμε τι θα γινει με το γονατο...
Σε 19'09" είχε 7π με 1/2 1π, 3/5 2π, 3-1 ρημπαουντ, 1 κλεψιμο, 1 λαθος, 2 φαουλ, 4 κερδισμενα.

24. ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
Δεν αγωνιστηκε .


34. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Ξεκινησε βασικός (στο 4). Επαιξε 16'14" ήταν ιδιαίτερα άστοχος με μολις 1/6 σουτ (1/3 2π, 0/3 3π) ενώ πήρε 2-1 ρημπαουντ και ειχε 1 ασιστ, 1 κοψιμο, 1 κλεψιμο, 1 λαθος, 3 φαουλ, 1 κερδισμενο.


με την ομάδα κουρασμένη και με 12άδα μετά από καιρό είναι αξιοπερίεργο πως χρησιμοποιήσαμε μονο τους 9.
K8be
Η γκίνια συνεχίζεται,τεράστια απώλεια ο Μίνια,νοκ αουτ για 3 βδομαδες!

http://www.aek365.com/a-506131/sok-me-milosebit.htm
ashton
Γυρισα πριν από λίγο.
Η ομάδα μπήκε νωχελικά, με τον Μητσο πάνω στον Clanton που έκανε πάρτυ και ξέφυγε 16-27 στο 10λεπτο και 16-29 στην αρχή της 2ης περιοδου. Ισορροπησαμε παίζοντας στοιχειωδως αμυνα, πιάσαμε στο σκορ και θα είχαμε παει μπροστά στην αναπαυλα αν δεν έβγαινε στο τελευταιο 2λεπτο ο Ροκο κι ενώ ειχε ρυθμο κ δεν είχε φάουλ, και δεν έκανε τις γνωστές επιπολαιότητες ο Βασκος με τον Λάρυ.
Στην επανάληψη αποκαταστάθηκε η τάξη, και θα είχαμε πιο ήσυχο απόγευμα αν δεν τους βγαινανε κάποια σουτ (και δεν ημασταν κι εμεις τραγικά αστοχοι απο τα 6μ75)

DHI το αποτελεσμα μετράει, και κάναμε το 10-0 στην έδρα μας σε μια σεζον κάτι που είχαμε να κάνουμε από το 2001/02 (που τελειωσαμε με 13-0) και το 1999/00 που το 10-0 διακοπηκε στο γνωστο ματς με γαβρο με τις καρεκλες και τελειωσαμε τελικά με 11-2.

Σεζον με πάνω από 10 νίκες εντός έδρας στη regular τα τελευταια 20 χρονια
2016/17 : 10-0*
2015/16 : 10-3 (χάσαμε απο Αρη στο 5ο μας εντος ματς και Παο, Οσφπ)
2014/15 : 10-3 (χάσαμε από Οσφπ στο 2ο ματς εντος, και Παο, ΠΑΟΚ)
2003/04 : 10-3 (χάσαμε απο Μαρουσι στο 6ο ματς εντος και Παο -δυο φορες αφου επαναληφθηκε- Μακεδονικό στα Λιοσια)
2002/03 : 11-2 (χασαμε απο τον Οσφπ στο 5ο ματς εντος και τον ΠΑΟΚ αργότερα)
2001/02 : 13-0
2000/01 : 12-1 (χάσαμε απο τον Οσφπ στο 4ο ματς εντος)
1999/00 : 11-2 (χάσαμε απο τον Οσφπ στο 11ο ματς εντος και μετα κεκλεισμενων λογω τιμωριας απο Μαρουσι)
1998/99 : 10-3 (χάσαμε απο τον Παο στο 4ο ματς εντος και ακομη απο Ηρακλή & Νήαρ Ηστ)
1997/98 : 12-1 (χάσαμε απο τον Οσφπ στο 1ο ματς εντος)
1996/97 : 12-1 (χασαμε απο το Περιστέρι στο 3ο ματς εντός)


κόσμος γυρω στα 4 χιλιάρικα / μια χαρα και με τις μάσκες κλπ.
Ο Newley βελτιωμένος σε σχέση με Juventus αλλά πχ ο Peiners μπροστα του θυμίζει ΝΒΑερ..
ο Λουκάς βαρύς κι αυτός ..
περισσότερα αργότερα.
ashton
.................Α.Ε.Κ........ΠΑΟΚ
ΔΙΠΟΝΤΑ.........18/36 50%.....15/34 44%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ.........5/25 20%......9/20 45%
ΒΟΛΕΣ...........26/37 70%.....14/26 54%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.......26-15.........22-8
ΑΣΙΣΤ...........13............14
ΚΟΨΙΜΑΤΑ.........3.............0
ΦΑΟΥΛ...........25............26
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ........6.............6
ΛΑΘΗ............13............16

Αρκετά λάθη (για τα δεδομένα μας), άλλο ενα ματς με κάκιστα ποσοστά από τα 6μ75 (μολις 20%).



1. UKIC
Πολύ καλή εμφάνιση για τον Roko (που θα μπορούσε να ειναι ακομα καλυτερα αν δεν εβγαινε στο τελος του 2ου δεκαλεπτου κι ενώ ειχε βρει ρυθμο)- προφανως το ηθελε κι αυτος μετα το 1/10 της Τρίτης.
Πρώτος σκορερ με 17π (5/8 2π, 2/5 3π, 1/2 1π), 5 ρημπάουντ (3-2), 2 ασιστ (νομίζω παραπάνω μοίρασε), 2 λαθη, 3 φαουλ, 1 κερδισμενο σε 26'48".


3. McGRATH
Οταν χρειάστηκε (τελος 3ης περιοδου) εδωσε λύσεις με τους 4π που έβαλε. Ειχε 2/2 1π, 1/1 2π, 0/4 3π, 1-0ρ, 2ασ, 2λθ, 1 φαουλ, 2 κερδισμενα σε 19'02"


4. ELONU
Κυριαρχος στην επίθεση /περιορισε και τον Clanton. Αν δεν φορτωνόταν με ανυπαρκτο 4ο φαουλ μαλλον θα καθαρίζαμε νωριτερα.
Όπως και με τα Τρικαλα (ταπα σε Barlow) ετσι και σημερα (τάπα σε McFadden) έδειξε ότι έπρεπε να είχε μπει στην τελευταια φαση του ημιτελικου..
Anyway σε 15'59" είχε 8π με 1/4 2π, 6/9 1π, 9 ρημπάουντ (6 επιθετικά !), 1 ασιστ, 1 κοψιμο, 1 λαθος, 4 φαουλ, 6 κερδισμενα .


5. SAKOTA
Ο αρχηγος κανει εξαιρετική σεζον με σταθερά καλά παιχνιδια. 13 πόντους από 4/4 1π, 3/3 2π, 1/3 3π (μιλώντας με προσωπικές ενέργειες για το 68-63 και το 70-66), 1-1 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 1 κλεψιμο, 2 λαθη, 2 φαουλ, 2 κερδισμενα σε 23'09"


7. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Άλλο ενα ματς με τραγική αστοχία (1/8 σουτ με 0/4 2π, 1/4 3π), σκόραρε κυρίως με βολές (6/6). Πήρε πάντως 9 (!) ρημπάουντ (7-2), ενώ ειχε 1 ασιστ, 1 κλεψιμο, 1 λαθος, 2 φαουλ, 4 κερδισμενα σε 29'50". Δεν νομίζω πως η εμφανιση του δικαιολογουσε να ειναι παλι ο 1ος σε συμμετοχή..



9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Καλός και πάλι. Η θετική του παρουσια δεν φαινεται ιδιαιτερα στα στατιστικά - δενει ομως την άμυνα, πιέζει/πρεσάρει και είναι τακτικά σωστός.
Επαιξε αρκετά στο 4 και σημερα - σε 16'51" είχε 1/2 1π, 0/1 2π, 2-2 ρ, 1 ασ, 1κλ, 3 φαουλ, 2 κερδισμενα .


11. DIXON
Σε πολύ κακή μέρα. Αστοχος, με κακές επιλογές. Σε 21'52" είχε 6π απο 2/4 1π, 2/4 2π, 0/4 3π, 0-1ρ, 3 ασιστ, 1 λαθος, 2 φαουλ, 2 κερδισμενα.


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Μέτριος, αλλά τουλάχιστον έβαλε κάποια drive κι ένα τριποντο (θέλει πολύ δουλειά στο σουτ). Επαιξε 12'42" και ειχε 7π απο 2/3 2π, 1/3 3π, 1-0ρ, 1λθ, 1φ.


18. NEWLEY
Βελτιωμενος απο την Τριτη, αλλά ακομα μακριά από παίκτη που θα βοηθήσει άμεσα.. Σε 9'46" ειχε 2π απο 2/4 βολές, 0/2 2π, κι ακομα 1-0ρ, 1ασ, 1κλ και 2 κερδισμενα φαουλ. Αμυντικά πάντως έκλεισε καποιους διαδρομους .


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Στο ξεκινημα τον έκανε οτι ηθελε ο Clanton. Βελτιώθηκε κάπως στο 2ο, όταν τέλειωσε κάτι πνρ (με τραγικές βολές πάντως), εριξε τάπες κλπ
Σε 16'56" ειχε 6π, με 0/2 1π, 3/4 2π, 5-1 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 2 κοψιματα, 1 κλεψιμο, 3 λαθη, 3 φαουλ, 4 κερδισμενα

24. ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
Δεν αγωνιστηκε


32. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
Επιστροφή με χειροκροτημα. Αρκετά βαρύς (πχ ένα αψυχολογητο φάουλ στα 2.4" της επιθεσης που θυμισε αυτο που εκανε πέρσι στο τελος στη Ροδο)
Σε 7'05" ειχε 4π απο 2/2 1π, 1/2 2π, 0/2 3π, 2-0ρ, 1κλ, 4 φαουλ, 1 κερδισμενο .
ashton


καλή εμφάνιση γενικά, άνετο πέρασμα από μια έδρα που ο παο δυσκολεύθηκε αρκετά.
Στα θετικά η εμφανιση Λουκα-αΣτραλού,και το ξεμπουκωμα του βασκου που ήρθε από τον πάγκο.
Στα αρνητικά ο τραυματισμος του Μητσου και τα φαουλ του Ελονου που συνδυαστικά ζορίζουν για Τεταρτη..

.............ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.........Α.Ε.Κ.
ΔΙΠONTA......17/37 46%.........18/28 64%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ......6/19 32%.........14/29 48%
ΒΟΛΕΣ........15/18 83%..........8/ 9 89%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ....20-6..............26-2
ΑΣΙΣΤ........11................20
ΚΟΨΙΜΑΤΑ......1.................2
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.....6.................9
ΛΑΘΗ.........14................10



1. UKIC
Χωρίς να ζοριστει ιδιαίτερα, έκανε καλή εμφάνιση με 11π (4/5 2π, 1/3 3π), 6 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1-1 ρημπαουντ, 1 φαουλ σε 21'43".

3. McGRATH
Εδωσε λυσεις κι απ'εξω πέρα από το οργανωτικό / έπαιξε το 25λεπτο του (25'38") έχοντας 8π με 2/2 1π, 0/1 2π, 2/6 3π, 1-0ρ, 3 ασ, 1κλ, 2 φαουλ, 2 κερδισμενα.


4. ELONU
Κατάφερε να αποβληθεί με 5 φάουλ παίζοντας μόλις 7'56".. Οσο έπαιξε είχε 1/3 2π, 3-0ρ, 1 ασιστ, 1 λάθος, 2 κερδισμενα φάουλ.


7. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Ηρθε απο τον πάγκο μετα απο καιρο κι εκανε μετα από περισσοτερο ένα καλο ματς. Παιζοντας 20'50" είχε 17 πόντους απο 5/7 3π, 2/2 1π, πήρε 7 ρημπαουντ (ολα αμυντικα), κι ειχε και 3 ασιστ, ένα λάθος, κι ενα κερδισμενο φαουλ.

9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Πηρε αρκετό χρόνο (21'19") κλεινοντας στην άμυνα. Επιθετικά είχε 2π απο 1/2 2π, 0/1 3π κι ακομα 2-0 ρημπάουντ, 1 ασιστ, 1 λαθος, 2 φαουλ, 2 κερδισμενα.
Αξιοσημειωτο στατιστικό πως από τις 10 ήττες που έχουμε κάνει έχει παιξει μονο στις 3 - με Superfoods (22"), MHP RIESEN, Zielona .
Ηταν 12άδα χωρις να αγωνιστεί σε Ρεθυμνο, Κολοσσό, Άρη για το Κυπελλο, Σασσαρι, Μπεσίκτας έξω, Ολυμπιακό κι εκτός αποστολής με Μπεσικτας μεσα.


11. DIXON
Αρκετά καλός, με 4 κλεψίματα (και 4 λάθη βεβαια), ενώ σκοραρε 12 πόντους με 3/4 2π, 2/5 3π, 3-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 1 κόψιμο, 1 φαουλ, 1 κερδισμενο σε 28'02".

12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Επαιξε το κλασικο (σκαρτο) 15λεπτο (14'20") και ειχε 3π με 1/2 3π, 0/1 2π, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος, 2 φαουλ .


18. NEWLEY
Εδειξε να βρισκει τα βηματα του και το ρυθμό του με τους άλλους συμπαίκτες. Επαιξε 20'02" και είχε 10π με 2/3 2π, 2/3 3π, 2-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 2 φαουλ, 3 κερδισμενα (ενώ εφαγε και μια ταπα)

22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Επαιξε μολις 6'48" πριν τον πιάσει η μέση.. Σε αυτο το διαστημα ειχε 1-0 ρημπαουν και 1 κλέψιμο.

24. ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
Μπηκε για 2'55", δεν σούταρε (πράγμα σπάνιο γι'αυτον) αλλά δε βλέπω να έχει και τίποτα άλλο στο φυλλο στατιστικής.


32. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
Ο Λουκάς που περιμέναμε - 15π με 4/4 2π, 1/2 3π, 4/5 3π, 6-1 ρημπάουντ, 2 ασιστ, 1 τάπα, 3 φαουλ, 6 κερδισμενα, 1 λαθος σε 23'05". Μαλλον ο MVP .


34. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Επαιξε για 7'22", έβαλε 6 πόντους με 3/5 2π, έκανε 3 φαουλ, είχε 1 λάθος - δεν πήρε ρημπαουντ.
Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.sport-fm.gr/article/basket/geum...-zdobts/3339810

Εννοείται πως θέλω να φύγει ο Σλοβένος. Φέτος έφτιαξε την ομάδα όπως ήθελε ενώ του έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες σε θέματα συμπεριφοράς απέναντι σε παίκτες. Απλά τώρα ή συνεχίζεις με Μανωλόπουλο ή πας σε προσωρινή λύση μέχρι το καλοκαίρι.
pan24
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Mar 10 2017, 16:12 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/basket/geum...-zdobts/3339810

Εννοείται πως θέλω να φύγει ο Σλοβένος. Φέτος έφτιαξε την ομάδα όπως ήθελε ενώ του έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες σε θέματα συμπεριφοράς απέναντι σε παίκτες. Απλά τώρα ή συνεχίζεις με Μανωλόπουλο ή πας σε προσωρινή λύση μέχρι το καλοκαίρι.


Για τωρα ο μανωλοπουλος μια χαρα ειναι
Το ζουμι ειναι το καλοκαιρι
Η αεκ δεν ειναι μεγεθος που μπορει να προσελκυσει τοπ ευρωπαιους προπονητες οποτε θα κινηθει αναγκαστικα για κατι αλλο
Το κλειδι για εμενα θα ειναι ο αγγελοπουλος να εχει μαθει απο τα λαθη του και να μην παει σε θρυλους του παρελθοντος (γιαννακης),η ξενους αμφιβολου προπονητικης ποιοτητας επειδη εχουν καποιο ονομα στον μπασκετικο χωρο(τυπου ζντοβς)

Κατι μου λεει οτι θα κινηθει για κατσικαρη.Και επειδη ειναι ελληνας και επειδη εχει δουλεψει σε καλες ομαδες οποτε δεν φοβαται οτι θα του πουν που πας με τον ταδε που εχει δουλεψει μεχρι κολοσσο πχ
Αλλη πιθανη επιλογη του θα ειναι ο πριφτης αν φυγει απο τον αρη

Παντως νομιζω αν τολμησει να επιλεξει λυκογιαννη,βετουλα,χαρη μαρκοπουλο η καποιον αλλο της νεας γενιας προπονητων δεν θα βγει χαμενος
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.