Εντάξει κλασσικά πάντα υπάρχει μια είδηση που ξέρει τι δεν έγινε (τι έφταιγε) τα πάντα.
Ο Λόγος πάντα είναι η επισκεψιμότητα.
Το αν ισχύει είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Ο Πασκουάλ για τη ώρα τα έχει πάει περίφημα, δεν μπορούμε να κρίνουμε το έργο του από ράδιο αρβύλα είδηση!
Η ομάδα είναι 2η ( μπορεί να μην πείθει ακόμα σε κάποια πράγματα ) ωστόσο δεν έχουμε και στοιχεία που να βαραίνουν τον Πασκουάλ και την δουλειά του , το αντίθετο θα έλεγα.
QUOTE (pan24 @ Jan 14 2018, 15:26 )

Με τον τροπο που βγηκε στο εγκυρο λογω κοντου sdna μου κανει σαν επιθυμια δγ για δωρακι με τον πασκουαλ να λεει οχι.Θετικο οτι μαλλον για πρωτη φορα μετα τον ζοτς αποφασιζει για ολα ο προπονητης
Όπως λες η είδηση είναι αναμφισβήτητη?
Από που ισχύει αυτό όμως?
Βγήκε ο Πασκουάλ και έκανε δήλωση ότι πήρε αυτήν την απόφαση ? Η επειδή το λέει το sdna και ο κοντός και ψηλός ?
Από κάτι τέτοια βγαίνουν συμπεράσματα εδώ μέσα και γενικά ... μπορεί να βγάλεις μια είδηση ( με 0% σας γιαούρτι! εγκυρότητα και αξιοπιστία ) και μετά να διαβάζεις του χρόνου δεν είχαμε κάτι εκείνο τότε να δεις πως θα ήμασταν τώρα! )
Το ξανά λέω μόνο αν βγει ο Πασκουάλ και πει εγώ πήρα αυτήν την απόφαση μπορεί να κριθεί για το παραπάνω...
είναι πολύ εύκολο να λες εγώ θέλω άλλη δεν θέλουν! και για αυτό δεν προχώρησα