QUOTE (Ledas @ May 29 2017, 02:00 )

Ναι είχε 1/7. Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Ακόμα και όσοι υποστηρίζουν αυτόν που υποννοείς, γράψαν ότι ήταν χάλια χτες όπως όλοι (μονοι διασωθέντες ρίβερς, φωτσης, μπουρουσης). Ειπωθηκε καμια χιλιαριά φορές. Το ιδιο είπες ξανα σχεδόν αυτολεξεί και μαλλιστα είπες ξανά ''τα έλεγα εγώ''. Επειδή ζητάς επιβεβαίωση και λες συνέχεια ''τα έλεγα εγώ'' να θυμίσουμε τι αλλα έχεις πει. Ο ουκιτς κάνει γιο γιο τον παιχτη για τον οποίο μιλάς. ο νικ κανει μόνο για να παιζει με κύμη και λαύριο η σε αδιαφορα ευρωπαικά παιχνίδια. Ο νικ είναι ασχετος. Ολα αυτά τα έχεις πει, και πήγες να με βγάλεις ψευτη το απόγευμα λεγοντας ότι σου βαζω λόγια και σου κανω ψυχαναλυση, επειδή έβαλα κατι σαλτσούλες δικές μου για διαμαντίδη, για να δείξω ότι τετοιες λογικές δεν εχουν λογική.
Άστα αυτά φίλε είσαι κωλημένος με τον Νικ και δεν έχω σκοπό να σου άλλαξω γνώμη η αλήθεια είναι αυτή κάτω!
Αν και αύριο πάλι τα ίδια θα λες μια και τα λες από χθες κι όλας!
όπως είπε κάποιος να σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε
Να μπω σε λεπτομέρειες όμως:
Λοιπόν όσοι είδαμε το ματς χθες είδαμε έναν ΟΣΦΠ να είναι ντεφορμέ κουρασμένος και άστοχος , να μας δίνει μια ευκαιρία να κάνουμε μπρέικ την σειρά και να γεμίσουν άγχος οι παίχτες των Κόκκινων.
Τι έγινε τελικά , ένας Σπανούλης που δεν κρύβεται στα δύσκολα ( χωρίς να είναι εύστοχος
έδειξε γιατί είναι ηγέτης, έκανα δουλειά που το δικό μας το ''χαμένο ( στον αγώνα)'' δεν κάνει ποτέ στο 4 κρίσιμο δεκάλεπτο! και καθάρισε το ματς μαζί με έναν μιλουτίνοφ που ήταν για βραβείο.
Αυτές είναι οι Ασσιστ παιδιά! έχετε μπερδέψει των τρόπο που μετράτε τις ασσίστ εδώ μέσα ... ένα πάρτο βάλτο στον μιλουτίνοφ εκεί που καίει η μπάλα ναι φίλε μου είναι φάση αξίας, εμείς που δεν το κάναμε , είχαμε τον τρελό τον τζειμς να το παίζει Στέφεν Κάρι.
Για να σε προλάβω όλους αυτούς που έχετε την δικαιολογία στο στόμα ... ο Νικ δεν έπαιξε, γιατί δεν μπορεί δεν το έχει απλά είναι τα πράγματα και δεν του φταίει καμία ομάδα ούτε ότι δεν έπαιζαν οι άλλοι, δεν έχει σχέση αυτό δλδ ο kc που έπαιζε τι ? ... απλά όταν έρχονται τα δύσκολα εκεί πάντα λείπει.
τι λείπει θα με ρωτήσεις εσύ πάλι :
Λείπει ο παίχτης που έχει την Ποιότητα και το θράσος να πάρει προσπάθειες και οργανώσεις πάνω του .
Να πόσο βασικό είναι του σουτ ...μπορεί αμυντικά να ήταν καλός πάνω στον Σπανούλη ωστόσο η ζημιά έγινε με άλλον τρόπο, ο Παίχτης που θα το κάνει αυτό για τον Παναθηναικό δεν είναι ο Νικ .
Θα πεις εσύ δεν του έφερες άλλον πίσω του:
Να λέμε τις αλήθειες ο Παναθηναικός χρειάζεται Άσσο που να μπορεί να απειλήσει και με σουτ ( δεν μπορεί αυτό να στο κάνει ο συμπληρωματικός άσσος που λέτε/λες εκτός αν κάνει και αυτός 1.5+εκατ. ...ούτε οι χρόνοι δεν βγαίνουν δλδ θα παίζει μόνο το 4 δεκάλεπτο ο συμπληρωματικός.
Στα απάντησα όλα!!! και όταν λέω όλα είναι όλα...χωρίς κωλοτούμπες
Τα νούμερα για άλλη μια φορά είπαν αυτό που ξέρουμε 5π ...αν ήταν 10 θα είχαμε πάρει το ματσάκι χθες!
Με ένα Center δλδ τι περίμενα με να κάνουμε ... ο Γκιστ ούτε στο 4 ούτε στο 5 δεν μπορεί να δώσει βοήθειες , ο Σίγκλετον έχει κλείσει άλλου με βάση αυτό που φαίνεται οπότε αναγκαστικά η ομάδα θα ψάχνει τον Βασικό PF του χρόνου . Γιαυτό ένας Θαντε θα ήταν καλό πρόξεκτ για αντίστοιχο 4άρι και Έλληνας κι όλας ( νέος με άλμα , δυνατός .. με δουλειά μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμος και 10δάτος
Τζειμς βαράτε βιολιτζήδες, πρέπει να τον απομακρίνουμε ( αντίστοιχα καλός σουτέρ και με περισσότερο μυαλό είναι ο ΚC αλλά το κακό είναι ότι δεν πρέπει να λογίζεται βασικός στο 3. ( οπότε μετά έρχεται αυτό που ακούγεται για Περπέρογλου )
Γκάμπριελ Νικόλς Φελντειν Φώτσης - Μποχωρίδης ( δεν κάνουν για την ομάδα του Παναθηναικού )
Ο Πασκουάλ χθες δοκίμασε ότι είχε ( δεν φταίει αυτός που μερικοί δεν είναι για το ΟΑΚΑ ... δεν έχουμε επιλογή ούτε να αλλάζουμε προπονητή ξανά ούτε υπάρχει καλύτερος εκεί έξω!
Η αλήθεια είναι μια εκεί που χθες θα μπορούσαν να είναι ήρωες με εύκολο διπλό .. τελικά έχασαν , θα παλέψουν αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να βρεις τον ΟΦΣΠ σε χειρότερη βραδιά! στα επόμενα ένα ή δύο παιχνίδια.