Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ A1 & A2
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
konstantinos_bc
QUOTE (jhantzop @ May 23 2012, 13:56 ) *
Επιστρέφει ο Άρης Χολαργού

Μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Άρης Χολαργού. Η ομάδα από τον Χολαργό θα συμμετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ, μετά από ένα χρόνο απουσίας από τη μπασκετική σκηνή.

Πηγή: www.womensports.gr


Απο τα σαλονια (της Α1 και του Eurocup) στα αλωνια (της Β ΕΣΚΑ)...
louloudis7
Μεγάλες μεταγραφές για την ομάδα της Πετρούπολης.Σταυράτη και Μιχοπούλου απο Μελάς, Γιακουμάτου από Σπόρτιγκ μένει και η Τσουμάνη.Έβαλαν πλώρη για τετράδα τα κορίτσια του Ματσάγκου.Είναι αρχή βέβαια αλλά βάση των μεταγραφών θα πάει πολύ καλά.... bball.gif
jhantzop
Τη θηριώδη σέντερ Βαλέρια Καστ (25χρ., 2,02μ.) απέκτησαν τα Εξάρχεια. Η διεθνής Εσθονή και ξεκίνησε τη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη φανέλα της Κονκέρο, ενώ τον Ιανουάριο έπαιξε για λογαριασμό της Πόντεβέδρα. Σκοράρει 11 πόντους ανά αγώνα και μαζεύει έξι ριμπάουντ.

Πηγή: www.womensports.gr
magickaminia
Ευτυχως που υπαρχεις και συ και κινειται λιγο το γυναικειο μερος του φορουμ. Η αληθεια ειναι οτι η μεταγραφικη κινηση ειναι μαλλον υποτονικη. Καλο θα ηταν πιστευω προτου κλεισουν ξενες παικτριες καποιες ομαδες , να κλεισουν πρωτα και τις Ελληνιδες τους κοινως να εξοφλησουν καποια απο τα περσινα τουλαχιστον δεδουλευμενα. Καλως ή κακως οτιδηποτε καλο ειχε μεινει στην Ελλαδα λογω της κρισης θα φυγει και αυτο στο Εξωτερικο. Καλο θα ηταν ομως καποια ατομα που καταχωρουν ανακριβειες εις βαρος παικτριων εστω και ακουσια να σταματησουν ενα παιχνιδι εντυπωσιασμου που ουσιαστικα κανει κακο στους συλλογους τους και οχι στα κοριτσια. Αναφερομαι σε περιπτωσεις κοριτσιων που ενω εβγαλαν δωρεαν τις χρονιες στην ομαδα τους και βοηθησαν γινονται αντικειμενο σχολιασμου πικροχολων σχολιων. Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει. Σε λιγο καποιοι θα μας πουν οτι οι Ελληνιδες παικτριες ζουν απο το μπασκετ. Μην τρελαθουμε κιολας κυριοι .... Καλες οι φανφαρες καποιων που αδικα χαρακτηρισαν ως ταχα οκνες και ανεπιδεκτες τις Ελληνιδες αθλητριες εναντι των εισαγομενων, αλλα ξεχασαν οτι οι Ελληνιδες πρεπει να πανε και να δουλεψουν και αλλου για να βγαλουν τα προς το ζην τους. blove.gif
jhantzop

Χωρίς ξένες το επόμενο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών;

Τι ειπώθηκε στην σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ

Ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η συνάντηση των εκπροσώπων της Α1 γυναικών με το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Από τις 12 ομάδες της κατηγορίας συμμετείχαν οι οκτώ, ενώ από την Βόρεια Ελλάδα απουσίαζε ο Αρης (παρόντες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου). Ο γ.γ της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο β΄ αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων Μιχάλης Βιντζηλαίος, ακούσανε με προσοχή τις προτάσεις των σωματείων. Καθόλου ξένες στη νέα περίοδο ήταν η άποψη της πλειοψηφίας, ενώ ακούστηκαν γνώμες για 1-3 ξένες. Κρόνος , Ελληνικό , Τερψιθέα ,Πανιώνιος , ΔΑΣΑΛ , Άρης , ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου δεν θέλουν ξένες. Παναθηναϊκός, Εξάρχεια και Εσπερίδες πρότειναν δύο και ο Αθηναϊκός πρότεινε μία (έχει διετές με Χάιντι).

Από την ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα μπορούν οι ομάδες να κάνουν τις 4 μεταγραφές από τις 10 που δικαιούνται και ότι θα προσπαθήσουν να βρουν ενιαίο χορηγό για το πρωτάθλημα.

Όπως όλα δείχνουν θα μείνει όπως έχει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος για την επόμενη περίοδο ενώ θα γίνουν αλλαγές για τη μεθεπόμενη. Τα σωματεία αναφερθήκανε και στο ψηλό κόστος των μετακινήσεων. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να βγει η προκήρυξη από την Ομοσπονδία.



Συμφώνησαν με Τσακιρίδου τα Εξάρχεια, θέλουν Δελή!

Δυναμικά κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι τα Εξάρχεια, που όπως φαίνεται θα παρουσιάσουν μια τελείως διαφορετική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Μετά την απόκτηση της δίμετρης Εσθονής Καστ, το συγκρότημα του Κεραμιδά συμφώνησε και με την Νίκη Τσακιρίδου που πέρσι έπαιξε στον Παναθηναϊκό.

Η νεαρή φόργουορντ (23 ετών) είχε κατά μέσο όρο 1,9 πόντους σε 9,8 λεπτά με τις Πράσινες με 64% στις βολές, 31% στα δίποντα και 8% στα τρίποντα ενώ πρόσθετε 2,4 ριμπάουντ. Η ομάδα του Αστέρα δεν σταματάει όμως εδώ αφού ενδιαφέρεται και για την απόκτηση της πολύπειρης πλέι μέικερ Κατερίνας Δελή, η οποία συζητούσε χωρίς ευτυχή κατάληξη και με το Ελληνικό!

Πηγή: www.weplayball.gr


gk65
Ανακοίνωση προς τις Αθλητικές Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές εξέδωσε η ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Προς τις
Αθλητικές Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα αποτέλεσμα της δεινής οικονομικής κρίσης, της σύγχυσης και της αβεβαιότητας που είναι φυσικό να πλήττουν και να επηρεάζουν και τον αθλητικό χώρο, αποφασίζεται όπως από το σύνολο των 10 αιτήσεων μεταγραφών που δικαιούται να καταθέσει το κάθε σωματείο 4 από αυτές κατ΄ανώτατο όριο θα έχει το δικαίωμα να τις καταθέσει μέχρι 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στο οποίο αυτό συμμετέχει.
legal
Καλησπερα.....Με επιφυλαξη το αναφερω γιατι δεν εχει διασταυρωθει ακομα Κουρετση και Τσερου στην ΑΕΚ Περιστεριου
jhantzop
Πήραν Ρουμπελάκη οι Εσπερίδες

Η Άννα Ρουμπελάκη είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των Εσπερίδων. Η 30χρονη γκαρντ αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό με το οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (ΕΣΚΑΝΑ, Α2 Νότου) και βοήθησε σημαντικά στην άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Ο Γιώργος Λειβάδης επικεντρώνεται στις επόμενες μεταγραφές της ομάδας και κυρίως στην ενίσχυση της φροντ λάιν του.

Πηγή: www.womensports.gr & www.weplayball.gr

Σπόρτιγκ: Ανανέωσε ο Νασούφης!

Οριστική συμφωνία των ανθρώπων της ομάδας με τον εν λόγω κόουτς! Ο Δημήτρης Νασούφης πρόκειται να είναι ο προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Σπόρτιγκ στο νέο Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας! Ο συγκεκριμένος προπονητής έχει βρει τη «χρυσή» τομή με τους ανθρώπους της διοίκησης του εν λόγω σωματείου και θα κοουτσάρει το ιστορικό τμήμα στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας!

Πηγή: www.athlisi.com
jhantzop
Κράτησε Παπαδάκη, πήρε Στάνη η Πυλαία!

Η ΑΕ Πυλαίας είναι μια από τις λίγες ομάδες στην Α2 Βορρά που δραστηριοποιείται στη μεταγραφική περίοδο και μετά την ανανέωση της τεχνικής ηγεσίας, αρχίζει να ενισχύει το ρόστερ της. Στην ομάδα παρέμεινε η Νατάσα Παπαδάκη ενώ αποκτήθηκε η Σταυρούλα Στάνη (29, 1.69), που αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην Κομοτηνή και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του συλλόγου. Η 29χρονη γκαρντ ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της Κομοτηνής τα τελευταία χρόνια και η μεταγραφή της ενισχύει σημαντικά το συγκρότημα του Τζιότζιου.

Δεν κατεβαίνει ο Ποσειδών Μηχανιώνας, στον Αχιλλέα όλο το ρόστερ!

Οριστικά ο Ποσειδών Μηχανιώνας δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ γυναικών και έτσι όλο το ρόστερ του μεταφέρεται στον Αχιλλέα Θερμαϊκού, που ανήκει στον ίδιο δήμο ύστερα από πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης του συλλόγου. Ο Ποσειδών Μηχανιώνας είχε αποσυρθεί στη μέση της χρονιάς της φετινής Α’ ΕΚΑΣΘ και ήταν σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα κατέβαζε γυναικείο τμήμα την επόμενη σεζόν, κάτι που οριστικοποιήθηκε και επίσημα.

Πηγή: www.weplayball.gr
louloudis7
Δυο νέες μεταγραφές για τον Άρη Πετρούπολης.Ιουλία Βογιατζή από Άγιο Θωμά (Θέση 5) και Ραφαέλα Πολίτη από Άρη Χολαργού (θέση 5)......Επίσης δυο μεταγραφές για την Α2:Αλεξανδρή σε ΑΕΝΚ και Κοιλιαρίδη Άννυ από Γαλάτσι σε Μελίσσια.
louloudis7
Νέες μεταγραφές και για την ομάδα του Προμηθέα που θα τον ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό.Σολωμού από Μελίσσια,Κεσσέ και Καρλή από ΑΟΖ.....Αποχωρήσεις και από την ομάδα του Μελά καθώς Μακρυνίκα,Σταυράτη,Αλεξανδρή,Τσιφτελή,Εμμα
νουήλ και Μιχοπούλου αποχώρησαν από το σύλλογο.
kwstas_p
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ Λ.Φ.Μ. ΑΧΑΡΝΗΣ Γ ΕΣΚΑ

ΝΤΟΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΑΠΟ ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)
ΠΛΕΜΜΕΝΟΥ ΛΙΝΑ(ΑΠΟ ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)
ΜΑΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ(ΑΠΟ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΙΚΗ(ΑΠΟ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ)
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΠΗ(ΑΠΟ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ)

αυτές είναι οι μεταγραφές μέχρι στιγμής..
jhantzop
«Αθήνα, Κυριακή 24/06

Ο Αθλητικός Όμιλος Ζωγράφου επιθυμεί να ενημερώσει για τις μεταγραφές και αποχωρήσεις του γυναικείο τμήματος ενόψει της περιόδου 2012-2013. Από το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας αποχώρησαν οι εξής αθλήτριες: Κονταλή Κατερίνα η οποία ήταν με καθεστώς υποσχετικής, Καρλή Λία επίσης με καθεστώς υποσχετικής. Η αθλήτρια Μαυροκεφάλου Βασιλική παραμένει στο δυναμικό της ομάδας αν και η συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα είναι αμφίβολη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι αθλήτριες που ήρθαν στην ομάδα μας είναι η Χούμου Μαρία με ελεύθερη μεταγραφή καθώς και η Τριχά Χριστίνα επίσης με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ζωγράφου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Λία Καρλή και την Κατερίνα Κονταλή για την προσφορά τους και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια . Επίσης θα ήθελε να καλωσορίσει την Χριστίνα Τριχά και την Μαρία Χούμου και να τους ευχηθεί υγεία και κάθε επιτυχία.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου»
jhantzop
Α1
Αστέρας Εξαρχείων: Τσακιρίδου (Παναθηναϊκός)
Ελληνικό: Σταμάτη (ΦΕΑ), Χαλιβέρα (ΦΕΑ)
Ίκαρος Καλλιθέας: Ρουμπελάκη (Ελληνικό)
Τερψιθέα: Σπυριδοπούλου (Πρωτέας Βούλας)

Α2 Νότου
Αγία Παρασκευή: Κοτσιάφτη (ΑΕΚ Περιστερίου)
Μελίσσια: Κοιλιαρίδη (Γαλάτσι)

Α2 Βορρά
Αναγέννηση Ρυσίου: Σαμαρά (Παναθλητικός)
Πυλαία: Στάνη (Κομοτηνή), Λάλου (Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου), Γούλα

Α' ΕΣΚΑ
Άρης Πετρούπολης: Σταυράτη (ΜΕΛΑΣ), Μιχοπούλου (ΜΕΛΑΣ), Βογιατζή (Άγιος Θωμάς), Γιακουμάτου (Σπόρτιγκ), Πολίτη (Άρης Χολαργού)
Ζωγράφου: Χούμου (Άρης Πετρούπολης), Τριχά (Παπάγου)
Περιστέρι: Ζουρνή (ΑΕΚ Περιστερίου)
Πεύκη: Φιλοπούλου (Αγία Παρασκευή), Γαβαλά (Ιωνικός ΝΦ), Λοΐζου (Κυρίαρχοι), Κουτσαυγουστή (Μελίσσια), Πάνου (Κουκουβάουνες)
Προμηθέας: Κασίμη (Μελίσσια), Σολωμού (Μελίσσια), Καρλή (Ζωγράφου), Φιλιππάκη (Ελληνικό), Κριθήμου (Αμαζόνες)

Α' ΕΣΚΑΝΑ
Βάρη: Αδαμάκου (Ακαδημία 2008), Ζαχαριάδη (Ακαδημία 2008)
Ευρυάλη: Παραγυιού (Ελληνικό), Αργυροπούλου (Ελληνικό)

Β' ΕΣΚΑ
Αμαζόνες: Γεωργακοπούλου (Προμηθέας)
Κουκουβάουνες: Μουστάκη (Πεύκη)
ΜΕΝ Ιλίου: Γούναρη (Άρης Πετρούπολης), Μαστρογιαννοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Θεοδωροπούλου (Άρης Πετρούπολης), Γαλανοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Κωνσταντινίδου (Παλατιανή), Μπάλου (Παλατιανή), Μπαρμπαρέσου (ΑΕΚ Περιστερίου), Κανούνη (Άμιλλα Περιστερίου), Φαίη Κίνα (ελεύθερη), Κατσαρά (Περιστέρι)
Παπάγου: Πέτση (Προμηθέας), Ανδραδέλη (Προμηθέας)

Γ' ΕΣΚΑ
Αχαρνής: Ντόντη (Άμιλλα Περιστερίου), Πλεμμένου (Άμιλλα Περιστερίου), Μαυράκη (Άρης Πετρούπολης), Παπαβασιλείου (Νέα Ιωνία), Ανδριανοπούλου (Νέα Ιωνία)
louloudis7
Συμπληρώνω ότι και η αδερφή της Γιακουμάτου πήγε στον Άρη Πετρούπολης.Όπως επίσης και η Πολίτη από Άρη Χολαργού.

Στο προμηθέα κάτα πάσα πιθανότητα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η Δήμητρα Κεσσέ.

Θα ήθελα να ρωτήσω εαν ισχύουν οι φήμες για Τσέρου στην Άεκ Περιστερίου??
jhantzop
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ: Η Έλενα Κατσάρα ανήκει, πλέον, στην ομάδα!

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του γυναικείου τμήματος σημείωσε ο Σύλλογός μας, καθώς την τελευταία στιγμή απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή την διεθνή παίκτρια Έλενα Κατσάρα, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Γ.Σ.Περιστερίου Η διαδρομή της Ελένας στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ είναι σε όλους γνωστή καθώς παρά το μικρό της ηλικίας της (21χρ.) έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Α1 και Α2 ενώ έχει στελεχώσει όλα τα τμήματα της Εθνικής (κορασίδων, νεανίδων, γυναίκες)! Έτσι, μετά και από την επιστροφή της Θοδώρας Τσούκα η ομάδα των γυναικών βάζει ψηλά τον πήχη για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε ότι στο στόχαστρο είναι ακόμα μία παίκτρια ενώ σίγουρη θεωρείται και η απόκτηση των Κωνσταντινίδη, Μπαλλού και Πατσιαρίκα από την Παλατιανή!

Πηγή: www.athlisi.com
jhantzop
Α1
Άρης: Γιοβανούδη (Αίαντας Ευόσμου)
Αστέρας Εξαρχείων: Τσακιρίδου (Παναθηναϊκός), Καστ
Ελληνικό: Σταμάτη (ΦΕΑ), Χαλιβέρα (ΦΕΑ), Λουκά (Ικαρος Καλλιθέας)
Ίκαρος Καλλιθέας: Ρουμπελάκη (Ελληνικό)
Πανιώνιος: Ναυροζίδου (ΔΑΣΑΛ)
Τερψιθέα: Σπυριδοπούλου (Πρωτέας Βούλας)

Α2 Νότου
Αγία Παρασκευή: Κοτσιάφτη (ΑΕΚ Περιστερίου)
Κηφισιά: Αλεξανδρή (ΜΕΛΑΣ)
Μελίσσια: Κοιλιαρίδη (Γαλάτσι)

Α2 Βορρά
Αναγέννηση Ρυσίου: Σαμαρά (Παναθλητικός)
Πυλαία: Στάνη (Κομοτηνή), Λάλου (Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου), Γούλα

Α' ΕΣΚΑ
Άρης Πετρούπολης: Σταυράτη (ΜΕΛΑΣ), Μιχοπούλου (ΜΕΛΑΣ), Βογιατζή (Άγιος Θωμάς), Γιακουμάτου (Σπόρτιγκ), Πολίτη (Άρης Χολαργού)
Ζωγράφου: Χούμου (Άρης Πετρούπολης), Τριχά (Παπάγου)
Θρίαμβος: Χατζηνικολάου (Ατρόμητος) Ψωμά (Περιστέρι), Σταματοπούλου, Τσιακούλια (Παπάγου)
Περιστέρι: Ζουρνή (ΑΕΚ Περιστερίου)
Πεύκη: Φιλοπούλου (Αγία Παρασκευή), Γαβαλά (Ιωνικός ΝΦ), Λοΐζου (Κυρίαρχοι), Κουτσαυγουστή (Μελίσσια), Πάνου (Κουκουβάουνες)
Προμηθέας: Κασίμη (Μελίσσια), Σολωμού (Μελίσσια), Καρλή (Ζωγράφου), Φιλιππάκη (Ελληνικό), Κριθήμου (Αμαζόνες)

Α' ΕΣΚΑΝΑ
Βάρη: Αδαμάκου (Ακαδημία 2008), Ζαχαριάδη (Ακαδημία 2008)
Ευρυάλη: Παραγυιού (Ελληνικό), Αργυροπούλου (Ελληνικό)
Κυρίαρχοι: Λάβαρη (Παναθηναϊκός)
Μανδραϊκός: Ανδριοπούλου (Μεγαρίδα), Παϊκοπούλου (Νέα Πέραμος)

Β' ΕΣΚΑ
Άγιος Θωμάς: Δημητράκη
Αμαζόνες: Γεωργακοπούλου (Προμηθέας)
Κουκουβάουνες: Μουστάκη (Πεύκη)
ΜΕΝ Ιλίου: Γούναρη (Άρης Πετρούπολης), Μαστρογιαννοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Θεοδωροπούλου (Άρης Πετρούπολης), Γαλανοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Κωνσταντινίδου (Παλατιανή), Μπάλου (Παλατιανή), Πατσιαρίκα (Παλατιανή), Μπαρμπαρέσου (ΑΕΚ Περιστερίου), Κανούνη (Άμιλλα Περιστερίου), Φαίη Κίνα (ελεύθερη), Κατσαρά (Περιστέρι), Τσούκα
Παπάγου: Πέτση (Προμηθέας), Ανδραδέλη (Προμηθέας)

Γ' ΕΣΚΑ
Αχαρνής: Ντόντη (Άμιλλα Περιστερίου), Πλεμμένου (Άμιλλα Περιστερίου), Μαυράκη (Άρης Πετρούπολης), Παπαβασιλείου (Νέα Ιωνία), Ανδριανοπούλου (Νέα Ιωνία)
ntimat
QUOTE (jhantzop @ Jun 27 2012, 13:43 ) *
Β' ΕΣΚΑ

ΜΕΝ Ιλίου: Γούναρη (Άρης Πετρούπολης), Μαστρογιαννοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Θεοδωροπούλου (Άρης Πετρούπολης), Γαλανοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Κωνσταντινίδου (Παλατιανή), Μπάλου (Παλατιανή), Πατσιαρίκα (Παλατιανή), Μπαρμπαρέσου (ΑΕΚ Περιστερίου), Κανούνη (Άμιλλα Περιστερίου), Φαίη Κίνα (ελεύθερη), Κατσαρά (Περιστέρι), Τσούκα



εχω μια ερωτηση να κανω,αν ξερει καποιος ας απαντησει πως γινεται και η ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ υπερβαινει τις 10 μεταγραφες που εχει δικαιωμα να κανει?
jhantzop
QUOTE(ntimat @ Jun 27 2012, 15:49 ) *
εχω μια ερωτηση να κανω,αν ξερει καποιος ας απαντησει πως γινεται και η ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ υπερβαινει τις 10 μεταγραφες που εχει δικαιωμα να κανει?


Αν κάποια είναι νέα δελτία, τότε δικαούται άλλα 5. Αν κάποια είναι ανήλικη, τότε δικαιούται έξτρα δύο.


ntimat
QUOTE(jhantzop @ Jun 27 2012, 16:36 ) *
Αν κάποια είναι νέα δελτία, τότε δικαούται άλλα 5. Αν κάποια είναι ανήλικη, τότε δικαιούται έξτρα δύο.


απο οτι διαβαζω στο κανονισμο δικαιουται αλλα 5 μια ομαδα (νεα δελτια) για αθλητες κατω των 18!!!(που επαιζαν στις ομαδες τους τη χρονια που περασε αλλα διεγραφησαν).τα εξτρα 2 απο που προερχονται?
jhantzop
QUOTE(ntimat @ Jun 27 2012, 17:05 ) *
απο οτι διαβαζω στο κανονισμο δικαιουται αλλα 5 μια ομαδα (νεα δελτια) για αθλητες κατω των 18!!!(που επαιζαν στις ομαδες τους τη χρονια που περασε αλλα διεγραφησαν).τα εξτρα 2 απο που προερχονται?


Λάθος δικό μου. Είναι όπως τα λες.


jhantzop
Α1
Άρης: Γιοβανούδη (Αίαντας Ευόσμου)
Αστέρας Εξαρχείων: Τσακιρίδου (Παναθηναϊκός), Καστ
Ελληνικό: Σπαθάρη (Παναθηναϊκός), Αξιοπούλου (Πανιώνιος), Σταμάτη (ΦΕΑ), Χαλιβέρα (ΦΕΑ), Λουκά (Ικαρος Καλλιθέας)
Ίκαρος Καλλιθέας: Ρουμπελάκη (Ελληνικό), Βράκα (Φοίνικας Πειραιά)
Πανιώνιος: Ναυροζίδου (ΔΑΣΑΛ)
Τερψιθέα: Σπυριδοπούλου (Πρωτέας Βούλας)

Α2 Νότου
Αγία Παρασκευή: Κοτσιάφτη (ΑΕΚ Περιστερίου)
Κηφισιά: Αλεξανδρή (ΜΕΛΑΣ)
Μελίσσια: Κοιλιαρίδη (Γαλάτσι)

Α2 Βορρά
Αναγέννηση Ρυσίου: Σαμαρά (Παναθλητικός)
Απόλλων Καλαμαριάς: Αντωνιάδου (Άρης), Κρίκη (Πολύγυρος)
Ηρακλής: Ζωγράφου (ΜΕΝΤ), Κεσεσίδου (Τιτάνες Δράμας), Κοκκίνου (ΜΕΝΤ), Αντωνιάδου (Άρης), Νικοδήμου (Άρης), Ζουμπούλη (Άρης)
Πυλαία: Στάνη (Κομοτηνή), Λάλου (Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου), Γούλα
Τιτάνες Δράμας: Δημητρακούδη (Ελευθερούπολη)

Α' ΕΣΚΑ
Άρης Πετρούπολης: Σταυράτη (ΜΕΛΑΣ), Μιχοπούλου (ΜΕΛΑΣ), Βογιατζή (Άγιος Θωμάς), Γιακουμάτου (Σπόρτιγκ), Πολίτη (Άρης Χολαργού)
Ζωγράφου: Χούμου (Άρης Πετρούπολης), Τριχά (Παπάγου)
Θρίαμβος: Χατζηνικολάου (Ατρόμητος) Ψωμά (Περιστέρι), Σταματοπούλου, Τσιακούλια (Παπάγου)
Περιστέρι: Ζουρνή (ΑΕΚ Περιστερίου)
Πεύκη: Φιλοπούλου (Αγία Παρασκευή), Γαβαλά (Ιωνικός ΝΦ), Λοΐζου (Κυρίαρχοι), Κουτσαυγουστή (Μελίσσια), Πάνου (Κουκουβάουνες)
Προμηθέας: Κασίμη (Μελίσσια), Σολωμού (Μελίσσια), Καρλή (Ζωγράφου), Φιλιππάκη (Ελληνικό), Κριθήμου (Αμαζόνες)

Α' ΕΣΚΑΝΑ
Βάρη: Αδαμάκου (Ακαδημία 2008), Ζαχαριάδη (Ακαδημία 2008)
Ευρυάλη: Παραγυιού (Ελληνικό), Αργυροπούλου (Ελληνικό)
Κυρίαρχοι: Λάβαρη (Παναθηναϊκός)
Μανδραϊκός: Ανδριοπούλου (Μεγαρίδα), Παϊκοπούλου (Νέα Πέραμος)
Προφήτης Ηλίας: Δροσοτάκη (Θρίαμβος), Σαλαπάτα (Ατρόμητος Πειραιάς), Σταθάκη (Φοίνικας Πειραιά)

Α' ΕΚΑΣΘ
ΜΕΝΤ: Παπαγεωργίου, Πεταχτή, Δεβεζόγλου, Τερεζή, Σωτηριάδου, Σταματιάδου, Γέρμανλη, Αυθεντοπούλου, Αγιομαμίτη

Β' ΕΣΚΑ
Άγιος Θωμάς: Δημητράκη
Αμαζόνες: Γεωργακοπούλου (Προμηθέας)
Κουκουβάουνες: Μουστάκη (Πεύκη)
ΜΕΝ Ιλίου: Γούναρη (Άρης Πετρούπολης), Μαστρογιαννοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Θεοδωροπούλου (Άρης Πετρούπολης), Γαλανοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Κωνσταντινίδου (Παλατιανή), Μπάλου (Παλατιανή), Πατσιαρίκα (Παλατιανή), Μπαρμπαρέσου (ΑΕΚ Περιστερίου), Κανούνη (Άμιλλα Περιστερίου), Φαίη Κίνα (ελεύθερη), Κατσαρά (Περιστέρι), Τσούκα
Παπάγου: Πέτση (Προμηθέας), Ανδραδέλη (Προμηθέας)

Γ' ΕΣΚΑ
Αχαρνής: Ντόντη (Άμιλλα Περιστερίου), Πλεμμένου (Άμιλλα Περιστερίου), Μαυράκη (Άρης Πετρούπολης), Παπαβασιλείου (Νέα Ιωνία), Ανδριανοπούλου (Νέα Ιωνία)
jhantzop
Αναλαμβάνει στα Εξάρχεια ο Δεσποτάκης

Ο Μάριος Δεσποτάκης είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του Αστέρα Εξαρχείων αντί του Κώστα Κεραμιδά που αποχώρησε από τον σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σουηδία.

Ο έμπειρος τεχνικός που την σεζόν που μας πέρασε ήταν προπονητής στο ανδρικό του Απόλλωνα, επιστρέφει στην Α1 γυναικών όπου έχει περάσει από τους πάγκους πολλών ομάδων με σκοπό να διατηρήσει τον Αστέρα Εξαρχείων στις πρώτες θέσεις σε μια χρονιά που το ρόστερ της ομάδας έχει αλλάξει πλήρως.

Ανέλαβε το Φάληρο ο Κούτσης με στόχο την άνοδο!

Ο Παναγιώτης Κούτσης επιστρέφει στους πάγκους αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Παλαιού Φαλήρου αντί του Κυριάκου Αράπη. Αυτό ανακοίνωσε ο σύλλογος που έθεσε ως στόχο την άμεση επιστροφή της ομάδας στην Α2 κατηγορία μετά την φετινή αποτυχημένη χρονιά στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, όπου η ομάδα έμεινε εκτός οκτάδας.

"Ανακοινώνουμε την πρόσληψη του προπονητή Παναγιώτη Κούτση στον σύλλογό μας και την ανάθεση του γυναικείου τμήματος μας. Ευχαριστούμε πολύ τον έως φέτος προπονητή μας Κυριάκο Αράπη για την αγάπη του και αφοσίωση στον σύλλογο και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της σταδιοδρομίας του. Καλωσορίζουμε τον καινούριο εγνωσμένης αξίας προπονητή μας και του υποσχόμαστε αμέριστη συμπαράσταση στο έργο του από μέρους μας. Ευελπιστούμε ότι αυτή η πρώτη κίνηση θα αποτελέσει την αφετηρία ενός πολύ καλού νέου αθλητικού έτους κατά το οποίο ευχόμαστε το σωματείο μας με την κατάλληλη επιλογή παικτριών και την όπως πάντα πολύ καλή βοήθεια από τα τμήματα υποδομής μας, θα μπορέσει να επανέλθει εκεί που ανήκει βάσει ιστορίας του και όχι εκεί που κατά περίσταση βρίσκεται", αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν κατεβαίνει στην ΕΣΚΑΝΑ η Καστέλλα

Χωρίς την Καστέλλα θα γίνει το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ αφού η πειραϊκή ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή. Αντίθετα, κανονικά θα συμμετάσχουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου στα ηλικιακά πρωταθλήματα με προπονητή τον Διαλυνά.

Πηγή: www.weplayball.gr
jhantzop
Πέφτουν πέντε από την Α1 γυναικών

Πέντε και όχι τέσσερις ομάδες θα υποβιβάζονται από την Α1 βάσει της προκήρυξης που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η ΕΟΚ προτίθεται στις προκηρύξεις της Α2 να μην αλλάξει το καθεστώς της ανόδου τριών ομάδων, οπότε μετά από μπαράζ των δύο δεύτερων της Α2 Βορρά ο νικητής θα αγωνιστεί με τον δεύτερο της Α2 Νότου και ο νικητής του μπαράζ θα ανέρχεται στην Α1 της περιόδου 2013-14 με σκοπό να έχει η κατηγορία αυτή αντί 12, 10 ομάδες την νέα σεζόν . Φυσικά η εξέλιξη αυτή έχει φέρει τεράστια αναστάτωση στις ομάδες της Α1 της τρέχουσας περιόδου αφού σχεδόν οι μισές θα υποβιβαστούν.

Στην Α2 Βορρά επιβεβαιώνεται η πρόθεση χωρισμού σε δύο ομίλους των επτά ομάδων αφού έγινε δεκτό το αίτημα ΠΑΣ Γιάννινα και Νίκης Λευκάδας να παίξουν εκεί για λόγους συγκοινωνιακούς οπότε η Α2 Νότου θα έχει 10 ομάδες. Πάντως μεγάλη αναστάτωση υπάρχει στις ομάδες του βόρειου ομίλου της Α2 αφού για να μείνουν 10 ομάδες όπως είναι ο σχεδιασμός, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υποβιβαστούν οκτώ ομάδες ειδικά αν υποβιβαστούν από την Α1 και οι τρεις Βόρειες (ΠΑΟΚ, Άρης και Ολυμπιακός Βόλου).

Πηγή: www.grbasket.gr
jhantzop
A1: Παραιτήθηκαν τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, αγωνία για την ομάδα!

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου αφού αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στον Ερασιτέχνη. Όπως αναφέρει το magnesianews στο ρεπορτάζ του, το βράδυ της Δευτέρας παραιτήθηκαν όλα τα μέλη και προκηρύχθηκαν νέες εκλογές για την 1η Αυγούστου! Στο νέο Δ.Σ. «βουνό» φάνηκαν τα προβλήματα στο τμήμα μπάσκετ γυναικών, το οποίο ανέβηκε στην Α1 κατηγορία και ασφαλώς θα πρέπει να εξασφαλιστεί το μπάτζετ για μεταγραφές και την λειτουργία της ομάδας. Στη συνεδρίαση, ακούστηκε ότι πρέπει να συσταθεί μια Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα αναλάβει το βάρος της λειτουργίας του τμήματος και όλοι εννοούσαν τον κ. Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος και πέρυσι είχε αναλάβει ένα μεγάλο βάρος του μπάτζετ. Την, Τετάρτη στις 13.30μ.μ., η παραιτηθείσα διοίκηση θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο «Παρκ», αναφέρει το ρεπορτάζ του έγκυρου βολιώτικου σάιτ.

A1: Ανανέωσε με Ζευγώλη ο Αθηναϊκός!

Στον πάγκο του Αθηναϊκού θα κάθεται και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Ζευγώλης που ανανέωσε την συνεργασία του με τους μόνιμους πρωταθλητές Ελλάδας και τη διοικούσα επιτροπή. Ο έμπειρος τεχνικός που επέστρεψε πέρσι μετά από πολλά χρόνια στα γυναικεία, οδήγησε τον Αθηναϊκό στην κατάκτηση του νταμπλ συνεχίζοντας παράλληλα το μεγάλο σερί των νικών της ομάδας του Βύρωνα που έχει να γευτεί την πίκρα της ήττας εδώ και αρκετές σεζόν!

A2 NOTOY: Με Κανενόπουλο συνεχίζει ο Ιπποκράτης!

Στον πάγκο του Ιπποκράτη Κω θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Μάκης Κανενόπουλος μετά την απόλυτα πετυχημένη πρώτη του σεζόν στην Α2 πέρσι όταν οι νησιώτες κατέλαβαν την τέταρτη θέση. Ο Δραμινός τεχνικός δεν θα έχει φέτος το ανδρικό τμήμα του Ιπποκράτη και θα έχει την ευκαιρία να αφοσιωθεί πλήρως στο γυναικείο, όπου οι συζητήσεις με παίκτριες που θα στελεχώσουν την ομάδα συνεχίζονται. Το ενδεχόμενο μάλιστα να παραμείνουν στο ρόστερ και οι τρεις περσινές έμπειρες της ομάδας (Χελιώτη, Μαγαλιού, Μοσχοπούλου) είναι αρκετά δυνατό.

Πηγή: www.weplayball.gr
jhantzop
QUOTE(jhantzop @ Jul 3 2012, 20:20 ) *
Πέφτουν πέντε από την Α1 γυναικών

Πέντε και όχι τέσσερις ομάδες θα υποβιβάζονται από την Α1 βάσει της προκήρυξης που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η ΕΟΚ προτίθεται στις προκηρύξεις της Α2 να μην αλλάξει το καθεστώς της ανόδου τριών ομάδων, οπότε μετά από μπαράζ των δύο δεύτερων της Α2 Βορρά ο νικητής θα αγωνιστεί με τον δεύτερο της Α2 Νότου και ο νικητής του μπαράζ θα ανέρχεται στην Α1 της περιόδου 2013-14 με σκοπό να έχει η κατηγορία αυτή αντί 12, 10 ομάδες την νέα σεζόν . Φυσικά η εξέλιξη αυτή έχει φέρει τεράστια αναστάτωση στις ομάδες της Α1 της τρέχουσας περιόδου αφού σχεδόν οι μισές θα υποβιβαστούν.

Στην Α2 Βορρά επιβεβαιώνεται η πρόθεση χωρισμού σε δύο ομίλους των επτά ομάδων αφού έγινε δεκτό το αίτημα ΠΑΣ Γιάννινα και Νίκης Λευκάδας να παίξουν εκεί για λόγους συγκοινωνιακούς οπότε η Α2 Νότου θα έχει 10 ομάδες. Πάντως μεγάλη αναστάτωση υπάρχει στις ομάδες του βόρειου ομίλου της Α2 αφού για να μείνουν 10 ομάδες όπως είναι ο σχεδιασμός, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υποβιβαστούν οκτώ ομάδες ειδικά αν υποβιβαστούν από την Α1 και οι τρεις Βόρειες (ΠΑΟΚ, Άρης και Ολυμπιακός Βόλου).

Πηγή: www.grbasket.gr


Με μία πρώτη δικιά μου ανάγνωση:

Α1 2012-13
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΑΡΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΥΝΙΚΟΣ (πρώην ΔΑΣΑΛ)
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (πρώην ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ)
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΟΚ
ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Α2 ΝΟΤΟΥ 2012-13
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΚΗΦΙΣΙΑ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΦΕΑ

Α2 ΒΟΡΡΑ 2012-13 (σε δύο ομίλους)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΑΒΑΛΑ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΛΑΣΣΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΠΥΛΑΙΑ
ΣΕΡΡΕΣ
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ


Ο διαχωρισμός των ομίλων στην Α2 Βορρά είναι καθαρά δικός μου και σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια. Έβαλα μαζί τις ομάδες από το Νομό Θεσσαλονίκης προσθέτωντας της ομάδες από Θράκη και ΒΑ Μακεδονία. Βγαίνουν οκτώ (8), οπότε και μία θα πρέπει να κάνει ταξίδια στην ΒΔ Ελλάδα.

Αν υποθέσουμε λοιπόν πως θα υπάρχουν τρεις (3) όμιλοι την περίοδο 2012-13 στην Α2, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε και μία εκτίμηση για τις ανόδους και τους υποβιβασμούς.

Υποβιβασμοί
Α1: Οι πέντε τελευταίοι υποβιβάζονται στην Α2 (αν υπάρχει σκεπτικό να γίνουν 10 οι ομάδες της Α1).
Α2 ΝΟΤΟΥ: Οι τρεις τελευταίοι υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.
Α2 ΒΟΡΡΑ: Οι δύο τελευταίοι κάθε ομίλου υποβιβάζονται και οι τρίτοι από το τέλος παίζουν αγώνα μπαράζ για μία ακόμα θέση υποβιβασμού (σύνολο 5 ομάδες υποβιβάζονται στα τοπικά).

Για κάθε ομάδα που θα υποβιβαστεί από την Α1, θα υποβιβαστούν αντίστοιχες ομάδες από την Α2 (Νότου ή Βορρά). Αν δηλαδή υποβιβαστούν 2 ομάδες Νότου, τότε από την Α2 Νότου θα υποβιβαστούν σύνολο 5 ομάδες.

Προβιβασμοί
Α1: Οι τέσσερις πρώτες ομάδες παίζουν play-offs για τον πρωταθλητή.
Α2 ΝΟΤΟΥ: Ο πρώτος ανεβαίνει στην Α1 και ο 2ος παίζει αγώνα μπαράζ με τον ηττημένο του αγώνα μεταξύ των πρώτων των δύο ομίλων του Βορρά.
Α2 ΒΟΡΡΑ: Οι δύο πρώτοι παίζουν αγώνα μπαράζ για την απ' ευθείας άνοδο στην Α1 και ο ηττημένος αγωνίζεται σε νέο αγώνα μπαράζ με την 2η ομάδα του Νότου για την τρίτη θέση ανόδου στην Α1.

Άνοδος από τοπικά
Α2 ΝΟΤΟΥ: Ο πρώτος της Α' ΕΣΚΑ, ο πρώτος της Α' ΕΣΚΑΝΑ και μία ομάδα από τα μπαράζ της επαρχίας.
Α2 ΒΟΡΡΑ: Ο πρώτος της Α' ΕΚΑΣΘ και μία ομάδα από τα μπαράζ της επαρχίας.

Επαναλαμβάνω πως όλα τα παραπάνω είναι δικό μου σενάριο σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα!
jhantzop
Φοίνιξ Πειραιά: Συμφώνησε με Σουλιώτη!

Ο Γρηγόρης Σουλιώτης είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Φοίνικα Πειραιά, εν όψει του νέου Πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ! Ο πρώην κόουτς του συγκροτήματος, Νεανίδων και Κορασίδων του εν λόγω συλλόγου, έχει συμφωνήσει σ’ όλα τα ζητήματα με τους διοικούντες του συγκεκριμένου σωματείου και θα καθοδηγεί την ομάδα στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας!

Πηγή: www.athlisi.com
stev basket
QUOTE(jhantzop @ Jul 4 2012, 09:25 ) *
...

Αν υποθέσουμε λοιπόν πως θα υπάρχουν τρεις (3) όμιλοι την περίοδο 2012-13 στην Α2, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε και μία εκτίμηση για τις ανόδους και τους υποβιβασμούς.

Υποβιβασμοί
Α1: Οι πέντε τελευταίοι υποβιβάζονται στην Α2 (αν υπάρχει σκεπτικό να γίνουν 10 οι ομάδες της Α1).
Α2 ΝΟΤΟΥ: Οι τρεις τελευταίοι υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.
Α2 ΒΟΡΡΑ: Οι δύο τελευταίοι κάθε ομίλου υποβιβάζονται και οι τρίτοι από το τέλος παίζουν αγώνα μπαράζ για μία ακόμα θέση υποβιβασμού (σύνολο 5 ομάδες υποβιβάζονται στα τοπικά).

Για κάθε ομάδα που θα υποβιβαστεί από την Α1, θα υποβιβαστούν αντίστοιχες ομάδες από την Α2 (Νότου ή Βορρά). Αν δηλαδή υποβιβαστούν 2 ομάδες Νότου, τότε από την Α2 Νότου θα υποβιβαστούν σύνολο 5 ομάδες.

Προβιβασμοί
Α1: Οι τέσσερις πρώτες ομάδες παίζουν play-offs για τον πρωταθλητή.
Α2 ΝΟΤΟΥ: Ο πρώτος ανεβαίνει στην Α1 και ο 2ος παίζει αγώνα μπαράζ με τον ηττημένο του αγώνα μεταξύ των πρώτων των δύο ομίλων του Βορρά.
Α2 ΒΟΡΡΑ: Οι δύο πρώτοι παίζουν αγώνα μπαράζ για την απ' ευθείας άνοδο στην Α1 και ο ηττημένος αγωνίζεται σε νέο αγώνα μπαράζ με την 2η ομάδα του Νότου για την τρίτη θέση ανόδου στην Α1.

Άνοδος από τοπικά
Α2 ΝΟΤΟΥ: Ο πρώτος της Α' ΕΣΚΑ, ο πρώτος της Α' ΕΣΚΑΝΑ και μία ομάδα από τα μπαράζ της επαρχίας.
Α2 ΒΟΡΡΑ: Ο πρώτος της Α' ΕΚΑΣΘ και μία ομάδα από τα μπαράζ της επαρχίας.

Επαναλαμβάνω πως όλα τα παραπάνω είναι δικό μου σενάριο σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα!


Και καλά τα γράφεις και καλά προβληματίζεσαι
Τι εξυπηρετεί όμως και κυρίως ποιόν μια Εθνική κατηγορία η Α2 με 3 ομίλους, που παίζουν 24 ομάδες και υποβιβάζονται οι 12. Όποιος δε πάει για άνοδο υποβιβάζεται, καταχρεωμένος και ίσως κατεστραμμένος
Είμαι υπερβολικός ?
magickaminia
QUOTE(stev basket @ Jul 5 2012, 09:27 ) *
Και καλά τα γράφεις και καλά προβληματίζεσαι
Τι εξυπηρετεί όμως και κυρίως ποιόν μια Εθνική κατηγορία η Α2 με 3 ομίλους, που παίζουν 24 ομάδες και υποβιβάζονται οι 12. Όποιος δε πάει για άνοδο υποβιβάζεται, καταχρεωμένος και ίσως κατεστραμμένος
Είμαι υπερβολικός ?

Εξυπηρετει το γεγονος οτι οταν θα ξαναρθει η ιδεα την επομενη φορα για Α1 Νοτιου και Βορειου ομιλου ολοι θα την δεχθουν. Γιατι δεν θα υπαρχουν πια ομαδες για να συμμετεχουν στα οποια πρωταθληματα. Το 2002-2003 και 2003-2004 ειχαν πραγματοποιηθει παρομοιες ανακαταταξεις οταν καταργηθηκε η Β Εθνικη στην πρωτη περιπτωση και η Α2 ειχε υποβιβασμο για τις μισες ομαδες απο καθε ομιλο. Αποτελεσμα σωματεια ιστορικα οπως ο Φιλαθλητικος Ζωγραφου, ο Αστερας Πολυγωνου, το Ηρακλειο, ο Γ,Σ, Ηλιουπολης , ο Ατρομητος Πειραια να καταρρευσουν και καποια απο αυτα σημερα ειτε να φυτοζωουν ειτε να μην υφιστανται πλεον. blove.gif
stev basket
QUOTE(magickaminia @ Jul 5 2012, 10:11 ) *
Εξυπηρετει το γεγονος οτι οταν θα ξαναρθει η ιδεα την επομενη φορα για Α1 Νοτιου και Βορειου ομιλου ολοι θα την δεχθουν. Γιατι δεν θα υπαρχουν πια ομαδες για να συμμετεχουν στα οποια πρωταθληματα. Το 2002-2003 και 2003-2004 ειχαν πραγματοποιηθει παρομοιες ανακαταταξεις οταν καταργηθηκε η Β Εθνικη στην πρωτη περιπτωση και η Α2 ειχε υποβιβασμο για τις μισες ομαδες απο καθε ομιλο. Αποτελεσμα σωματεια ιστορικα οπως ο Φιλαθλητικος Ζωγραφου, ο Αστερας Πολυγωνου, το Ηρακλειο, ο Γ,Σ, Ηλιουπολης , ο Ατρομητος Πειραια να καταρρευσουν και καποια απο αυτα σημερα ειτε να φυτοζωουν ειτε να μην υφιστανται πλεον. blove.gif


Εγώ βλέπω σε ένα ή δύο χρόνια μια Α1 με ομάδες της Αθήνας, ενώ στην Α2 υπάρχουν ήδη πολύ περισσότερες εκτός Αθηνών ομάδες.
Πολλές εξ' αυτών αντιδρούν και στην ιδέα να ανέβουν στην Α1 και μόνο το ψυχολογικό τις κρατά στην Α2, αλλά τις πληγώνει οικονομικά.
Αν δεν υπήρχε η Α2, ποιός θα έχανε. Το γυναικείο μπάσκετ ?
Πόσο καλύτερες είναι οι ομάδες που ανέβηκαν από επαρχία στην Α2, από τις 2ες και 3ες των ΕΣΚΑ ή ΕΣΚΑΝΑ που δεν ανέβηκαν
Πόσες αγωνιστικές είχαν τα πρωταθλήματά τους, πχ η Άμιλλα Τρίπολης της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ξέρει κάποιος
magickaminia
QUOTE(stev basket @ Jul 5 2012, 15:20 ) *
Εγώ βλέπω σε ένα ή δύο χρόνια μια Α1 με ομάδες της Αθήνας, ενώ στην Α2 υπάρχουν ήδη πολύ περισσότερες εκτός Αθηνών ομάδες.
Πολλές εξ' αυτών αντιδρούν και στην ιδέα να ανέβουν στην Α1 και μόνο το ψυχολογικό τις κρατά στην Α2, αλλά τις πληγώνει οικονομικά.
Αν δεν υπήρχε η Α2, ποιός θα έχανε. Το γυναικείο μπάσκετ ?
Πόσο καλύτερες είναι οι ομάδες που ανέβηκαν από επαρχία στην Α2, από τις 2ες και 3ες των ΕΣΚΑ ή ΕΣΚΑΝΑ που δεν ανέβηκαν
Πόσες αγωνιστικές είχαν τα πρωταθλήματά τους, πχ η Άμιλλα Τρίπολης της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ξέρει κάποιος

Το θεμα καθ αυτο ειναι οτι καλως ή κακως ο βασικος αιμοδοτης των σωματειων του κεντρου η Επαρχια φυλλοροει εδω και 5 χρονια και κανεις ειτε παραγοντας ειτε ΕΟΚ δεν εκατσε να ασχοληθει. Η Α2 πραγματι δεν ειναι απαραιτητη αλλα ισως θα ηταν απαραιτητη η Β Εθνικη με 2 ομιλους των 10 ομαδων και μια Α1 με 10 ομαδες οπως πλεον προσπαθουν να τη φτασουν καποιοι. Το βασικο ζητουμενο ομως ειναι και η οικονομικη αυταρκεια και επαρκεια των σωματειων κατι που θα συμβει μονο οταν αποκτησουν πολλες γηγενεις αθλητριες το καθε σωματειο για να μειωσει τα λειτουργικα του εξοδα στο μινιμουμ. Οι εποχες των μεγαλων μπατζετ πεθαναν, εγω τις εζησα και στα καλα τους και στα ασχημα τους που τα σωματεια κατερρεαν μεσα στη μεση της χρονιας . Τελος χρειαζομαστε επειγοντως παραγοντες ανθρωπους που θα αγαπουν το παιχνιδι και οχι καιροσκοπους που ασχολουνται σχεδον τυχοδιωκτικα για οικειο οφελος και μετα εξαφανιζονται σαν κομητες. Η κριση ισως βοηθησει το χωρο να καθαρισει απο τετοια φαινομενα. blove.gif
louloudis7
Ομάδα για τετράδα φτιάχνει απο ότι φαίνεται ο Προμηθέας καθώς συμφώνησε και επίσημα πλέον με τη Δήμητρα Κεσσέ που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Αοζ.
louloudis7
Πρώτες δυο μεταγραφές και για την ομάδα του Μελα!Κατερίνα Μαρίνου(θέση 4) και Πεσκατζίου Κατερίνα (θέση 5)
jhantzop
Α1
Άρης: Γιοβανούδη (Αίαντας Ευόσμου)
Αστέρας Εξαρχείων: Τσακιρίδου (Παναθηναϊκός), Δελή (ΦΕΑ), Καστ
Ελληνικό: Σπαθάρη (Παναθηναϊκός), Αξιοπούλου (Πανιώνιος), Σταμάτη (ΦΕΑ), Χαλιβέρα (ΦΕΑ), Λουκά (Ικαρος Καλλιθέας)
Ίκαρος Καλλιθέας: Ρουμπελάκη (Ελληνικό), Βράκα (Φοίνικας Πειραιά)
Παναθηναϊκός: Λαψάνα (Άγιος Νικόλαος Παλλήνης), Χρονοπούλου (Περιστέρι)
Πανιώνιος: Ναυροζίδου (ΔΑΣΑΛ)
Τερψιθέα: Σπυριδοπούλου (Πρωτέας Βούλας)

Α2 Νότου
Αγία Παρασκευή: Κοτσιάφτη (ΑΕΚ Περιστερίου)
Κηφισιά: Αλεξανδρή (ΜΕΛΑΣ)
Μελίσσια: Κοιλιαρίδη (Γαλάτσι)
Σπόρτιγκ: Λυμπεροπούλου (Προμηθέας)

Α2 Βορρά
Αναγέννηση Ρυσίου: Σαμαρά (Παναθλητικός)
Απόλλων Καλαμαριάς: Αντωνιάδου (Άρης), Κρίκη (Πολύγυρος)
Ηρακλής: Ζωγράφου (ΜΕΝΤ), Κεσεσίδου (Τιτάνες Δράμας), Κοκκίνου (ΜΕΝΤ), Αντωνιάδου (Άρης), Νικοδήμου (Άρης), Ζουμπούλη (Άρης)
Ολύμπια Λάρισας: Κυριτσάκα
Πυλαία: Στάνη (Κομοτηνή), Λάλου (Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου), Γούλα
Τιτάνες Δράμας: Δημητρακούδη (Ελευθερούπολη)

Α' ΕΣΚΑ
Άρης Πετρούπολης: Σταυράτη (ΜΕΛΑΣ), Μιχοπούλου (ΜΕΛΑΣ), Βογιατζή (Άγιος Θωμάς), Γιακουμάτου (Σπόρτιγκ), Πολίτη (Άρης Χολαργού)
Ζωγράφου: Χούμου (Άρης Πετρούπολης), Τριχά (Παπάγου), Κεσσέ (Ζωγράφου)
Θρίαμβος: Χατζηνικολάου (Ατρόμητος) Ψωμά (Περιστέρι), Σταματοπούλου, Τσιακούλια (Παπάγου)
ΜΕΛΑΣ Άγ. Ελευθέριος: Μαρίνου (Παγκράτι), Πεσκατζίου (Παγκράτι)
Περιστέρι: Ζουρνή (ΑΕΚ Περιστερίου)
Πεύκη: Φιλοπούλου (Αγία Παρασκευή), Λωσταράκου (Αγία Παρασκευή), Γαβαλά (Ιωνικός ΝΦ), Λοΐζου (Κυρίαρχοι), Κουτσαυγουστή (Μελίσσια), Πάνου (Κουκουβάουνες)
Προμηθέας: Κασίμη (Μελίσσια), Σολωμού (Μελίσσια), Καρλή (Ζωγράφου), Φιλιππάκη (Ελληνικό), Κριθήμου (Αμαζόνες)

Α' ΕΣΚΑΝΑ
ΑΟΝΑ: Χατζηχαραλαμπίδου (Ελευθερία Μοσχάτου), Φωτεινοπούλου (Παλαιό Φάληρο), Παυλοπούλου
Βάρη: Αδαμάκου (Ακαδημία 2008), Ζαχαριάδη (Ακαδημία 2008)
Ευρυάλη: Παραγυιού (Ελληνικό), Αργυροπούλου (Ελληνικό)
Κυρίαρχοι: Λάβαρη (Παναθηναϊκός)
Μανδραϊκός: Ανδριοπούλου (Μεγαρίδα), Παϊκοπούλου (Νέα Πέραμος)
Προφήτης Ηλίας: Δροσοτάκη (Θρίαμβος), Σαλαπάτα (Ατρόμητος Πειραιάς), Σταθάκη (Φοίνικας Πειραιά)

Α' ΕΚΑΣΘ
Αίαντας Ευόσμου: Ανταβαλή (Παναθλητικός), Δέλλιου (Παναθλητικός)
ΜΕΝΤ: Παπαγεωργίου, Πεταχτή, Δεβεζόγλου, Τερεζή, Σωτηριάδου, Σταματιάδου, Γέρμανλη, Αυθεντοπούλου, Αγιομαμίτη, Καρπόνη (Γιάννινα), Καπουσούζη
Ναύαρχος Βότσης: Καϊμακτσή (ΠΑΟΚ), Ζαμπουρίδου (Πυλαία), Αβραμίδου (Αναγέννηση Νέου Ρύσιου), Ριτζαλέου (Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου), Σεπιτάνου (ΜΕΝΤ), Κασάπη (Άτλαντας Σαντορίνης), Παπαδάκη (Παναθλητικός), Αγκούλ (Παναθλητικός)

Β' ΕΣΚΑ
Άγιος Θωμάς: Δημητράκη
Αμαζόνες: Γεωργακοπούλου (Προμηθέας)
Κουκουβάουνες: Μουστάκη (Πεύκη)
ΜΕΝ Ιλίου: Γούναρη (Άρης Πετρούπολης), Μαστρογιαννοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Θεοδωροπούλου (Άρης Πετρούπολης), Γαλανοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Κωνσταντινίδου (Παλατιανή), Μπάλου (Παλατιανή), Πατσιαρίκα (Παλατιανή), Μπαρμπαρέσου (ΑΕΚ Περιστερίου), Κανούνη (Άμιλλα Περιστερίου), Φαίη Κίνα (ελεύθερη), Κατσαρά (Περιστέρι), Τσούκα
Παπάγου: Πέτση (Προμηθέας), Ανδραδέλη (Προμηθέας)

Γ' ΕΣΚΑ
Αχαρνής: Ντόντη (Άμιλλα Περιστερίου), Πλεμμένου (Άμιλλα Περιστερίου), Μαυράκη (Άρης Πετρούπολης), Παπαβασιλείου (Νέα Ιωνία), Ανδριανοπούλου (Νέα Ιωνία)



Στον Φοίνικα Πειραιά ο Σουλιώτης
Ο Γρηγόρης Σουλιώτης θα είναι τελικά ο διάδοχος του Νίκου Κόμη στην τεχνική ηγεσία του Φοίνικα Πειραιά μετά το «ναυάγιο» με τον Κυριάκο Αράπη που αρχικά είχε αναλάβει την ομάδα. Ο Σουλιώτης αποχώρησε στο τέλος της σεζόν μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τα τμήματα υποδομών του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και ανέλαβε την ομάδα του Φοίνικα που πέρσι έχασε την άνοδο στην Α2 στον τελικό των πλέι οφ της ΕΣΚΑΝΑ από τον Φάρο.

Συνεχίζει με Σαμαντούρα ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε από το προπονητικό επιτελείο την κατάρτιση της νέας ομάδας για τη σεζόν 2012-13. Έτσι ανακοίνωσε την παραμονή της Γιασεμής Σαμαντούρα στον πάγκο της ομάδας. Αναλυτικά η Σαμαντούρα θα έχει βοηθούς τους Πέτρο Πρέκα και Δημήτρη Παππά, στο τμήμα νεανίδων προπονητής αναλαμβάνει ο Αποστόλης Παναγόπουλος ενώ στις κορασίδες η Κατερίνα Χατζηδάκη. Γενικότερα θα δοθεί μεγάλο βάρος στις ακαδημίες του συλλόγου με την Γιασεμή Σαμαντούρα να έχει την επίβλεψη όλων των τμημάτων.

Ανέλαβε το Παγκράτι ο Λαγοπόδης
Στον πάγκο του Παγκρατίου θα κάθεται την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Λαγοπόδης που έχει σημαντική εμπειρία στα γυναικεία τμήματα όντας για πολλά χρόνια συνεργάτης του Σταύρου Νανάκου στην Α1 αλλά και έχοντας δουλέψει ως πρώτος προπονητής στα τμήματα υποδομής των Εσπερίδων. Ο Λαγοπόδης θα διαδεχτεί τον Χρήστο Τζαμάλη στην τεχνική ηγεσία των «Ροσονέρι» που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Κατεβάζει ομάδα στην ΕΣΚΑΝΑ η Αιξωνή
Η Αιξωνή Γλυφάδας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ γυναικών αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν γυναικείο τμήμα με προπονητή τον Παναγιώτη Θανόπουλο που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Η Αιξωνή έχει τμήματα κορασίδων και ακαδημιών και ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθειες στελέχωσης του γυναικείου τμήματος με νεαρές αλλά και έμπειρες αθλήτριες.

Πηγή: www.weplayball.gr
magickaminia
Επειδη δεν βρηκα καποιο καταλληλο τοπικ. Για αυτους που ειναι φρεσκοι στο χωρο θα ηθελα να δωσω μια εικονα του πως ηταν το 2003 ο χαρτης του γυναικειου μπασκετ στην Ελλαδα. η Α1 λοιπον ειχε 14 ομαδες απο την Αθηνα ηταν 9 οι ακολουθες Σπορτιγκ, Εσπεριδες/Γλυφαδα, Ακαδημια Ηλιουπολ, Αστερας Εξαρχ, Ανω Λιοσια , Παναθηναικος, Πειραικος , Περιστερι Π.Φαληρο .Οι 3 τελευταιες επεσαν εκεινη τη χρονια. Απο την Θεσσαλονικη 2 Μ.Αλεξανδρος και Θερμαικος, απο την Επαρχια 3 Απολλων Πτολεμ , Πανσερραικος και Αρης Θηβας που επεσε και αυτος εκεινη τη χρονια γιατι υποβιβαστηκαν 4 ομαδες. Η Α2 Νοτου ηταν με12 ομαδες. Απο την Αθηνα 10 Πανιωνιος, Αρης Χολαργου, Φιλαθλητικος, Αγια Παρασκευη, Πρωτεας Βουλας, Ατρομητος Πειραια, Αστερας Πολυγωνου, Κυριαρχοι, Ηλιουπολη Γ.Σ. , Θριαμβος Αθηνων οι τελευταιες 6 υποβιβαστηκαν στα τοπικα. Απο την Επαρχια ηταν 2 Σχερια Κερκυρας και Παγχιακος . Α2 Βορρας 12 ομαδες. Απο την Θεσσαλονικη 7 Ζιμενς , Ηφαιστος, Πρωτεας Ελευθ, Απολλων Καλαμ, Ηρακλης, Αρης , Αμπελοκηποι. Απο Δυτ. Μακεδονια Καστορια και Λασανης. Απο Ανατολ Μακεδονια και Θρακη Κομοτηνη και Σερρες και η Νικη Βολου . Αρα η εικονα παραμενει μετα απο 10 χρονια η ιδια φιλοι μου οσον αφορα την Α1 . Το κακο ξερετε ποιο ειναι οτι πλεον δεν εχει σωματεια ανταγωνιστικα η Επαρχια . Για οσους λοιπον δεν το χουν καταλαβει οταν η δεξαμενη ενος αθληματος στερευει , τοτε το αθλημα πεθαινει. Εχει 9 Ιουλιου ο μηνας και οι μετακινησεις ειναι ελαχιστες, οσον δε αφορα το μεσο ορο ηλικιας το συν 30 των περισσοτερων αθλητριων κατι σημαινει. Η ταφοπλακα λοιπον δεν ειναι μακρια. blove.gif
gk65
QUOTE(louloudis7 @ Jul 7 2012, 16:16 ) *
Πρώτες δυο μεταγραφές και για την ομάδα του Μελα!Κατερίνα Μαρίνου(θέση 4) και Πεσκατζίου Κατερίνα (θέση 5)

Καλα ρε παιδια ποτε πηραμε τις αθλητριες αυτες και δεν το ξερουμε?
Amelie
'Εκλεισε Λυμπεροπούλου ο Σπορτιγκ

Μια σημαντική προσθήκη για τις θέσεις "4" και "5" εξασφάλισε ο Σπόρτιγκ.


H Eλένη Λυμπεροπούλου που την περσινή σεζόν βοήθησε σημαντικά στην άνοδο του Προμηθέα Χαλανδρίου στην Α' ΕΣΚΑ συμφώνησε να αγωνίζεται φέτος με την ομάδα του Σπόρτιγκ, δίνοντας έτσι μια πολύ καλή λύση στις θέσεις των ψηλών στην προσπάθεια της ομάδας για διάκριση στην Α2"

Πηγή: www.womensports.gr


Το womensports εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού!

Το womensports πρωτοπορεί στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ εξασφαλίζοντας τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού.


Οι φίλοι του Παναθηναϊκού από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνας της αγαπημένης τους ομάδας αποκλειστικά από το womensports!
louloudis7
QUOTE (gk65 @ Jul 9 2012, 11:35 ) *
Καλα ρε παιδια ποτε πηραμε τις αθλητριες αυτες και δεν το ξερουμε?

Υποθέτω πως θα τις μάθεις λίαν συντόμως..... smiley.gif
stev basket
QUOTE(louloudis7 @ Jul 10 2012, 02:12 ) *
Υποθέτω πως θα τις μάθεις λίαν συντόμως..... smiley.gif


Θα βγεί δελτίο τύπου με τις πραγματικές και ολοκληρωμένες μεταγραφές μας, όταν το κρίνουμε σκόπιμο σα σύλλογος
anggia12
QUOTE (stev basket @ Jul 10 2012, 09:51 ) *
Θα βγεί δελτίο τύπου με τις πραγματικές και ολοκληρωμένες μεταγραφές μας, όταν το κρίνουμε σκόπιμο σα σύλλογος

Stev basket είναι σαν την μεταγραφή της Ναυροζίδου στον Πανιώνιο που για τα σάϊτ φαίνεται ολοκληρωμένη και ανακοινωμένη από το πρώτο τηλεφώνημα...
jhantzop
Με κάθε επιφύλαξη, παραθέτω τις μεταγραφές μέχρι τώρα:

Α1
Άρης: Γιοβανούδη (Αίαντας Ευόσμου)
Αστέρας Εξαρχείων: Τσακιρίδου (Παναθηναϊκός), Δελή (ΦΕΑ), Καστ
Ελληνικό: Σπαθάρη (Παναθηναϊκός), Αξιοπούλου (Πανιώνιος), Σταμάτη (ΦΕΑ), Χαλιβέρα (ΦΕΑ), Λουκά (Ικαρος Καλλιθέας)
Ίκαρος Καλλιθέας: Ρουμπελάκη (Ελληνικό), Βράκα (Φοίνικας Πειραιά)
Παναθηναϊκός: Λαψάνα (Άγιος Νικόλαος Παλλήνης), Χρονοπούλου (Περιστέρι)
Πανιώνιος: Ναυροζίδου (ΔΑΣΑΛ)
Τερψιθέα: Σπυριδοπούλου (Πρωτέας Βούλας)

Α2 Νότου
Αγία Παρασκευή: Κοτσιάφτη (ΑΕΚ Περιστερίου)
Κηφισιά: Αλεξανδρή (ΜΕΛΑΣ)
Μελίσσια: Κοιλιαρίδη (Γαλάτσι)
Σπόρτιγκ: Λυμπεροπούλου (Προμηθέας)

Α2 Βορρά
Αναγέννηση Ρυσίου: Σαμαρά (Παναθλητικός)
Απόλλων Καλαμαριάς: Αντωνιάδου (Άρης), Κρίκη (Πολύγυρος)
Ηρακλής: Ζωγράφου (ΜΕΝΤ), Κεσεσίδου (Τιτάνες Δράμας), Κοκκίνου (ΜΕΝΤ), Αντωνιάδου (Άρης), Νικοδήμου (Άρης), Ζουμπούλη (Άρης)
Ολύμπια Λάρισας: Κυριτσάκα
Πυλαία: Στάνη (Κομοτηνή), Λάλου (Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου), Γούλα
Τιτάνες Δράμας: Δημητρακούδη (Ελευθερούπολη)

Α' ΕΣΚΑ
Άρης Πετρούπολης: Σταυράτη (ΜΕΛΑΣ), Μιχοπούλου (ΜΕΛΑΣ), Βογιατζή (Άγιος Θωμάς), Γιακουμάτου (Σπόρτιγκ), Πολίτη (Άρης Χολαργού)
Ζωγράφου: Χούμου (Άρης Πετρούπολης), Τριχά (Παπάγου), Κεσσέ (Ζωγράφου)
Θρίαμβος: Χατζηνικολάου (Ατρόμητος) Ψωμά (Περιστέρι), Σταματοπούλου, Τσιακούλια (Παπάγου)
Περιστέρι: Ζουρνή (ΑΕΚ Περιστερίου)
Πεύκη: Φιλοπούλου (Αγία Παρασκευή), Λωσταράκου (Αγία Παρασκευή), Γαβαλά (Ιωνικός ΝΦ), Λοΐζου (Κυρίαρχοι), Κουτσαυγουστή (Μελίσσια), Πάνου (Κουκουβάουνες)
Προμηθέας: Κασίμη (Μελίσσια), Σολωμού (Μελίσσια), Καρλή (Ζωγράφου), Φιλιππάκη (Ελληνικό), Κριθήμου (Αμαζόνες), Κεσσέ (Ζωγράφου)

Α' ΕΣΚΑΝΑ
Αιξωνή Γλυφάδας: Ανιφαντάκη
ΑΟΝΑ: Χατζηχαραλαμπίδου (Ελευθερία Μοσχάτου), Φωτεινοπούλου (Παλαιό Φάληρο), Παυλοπούλου
Βάρη: Αδαμάκου (Ακαδημία 2008), Ζαχαριάδη (Ακαδημία 2008)
Δάφνη Αγ. Δημητρίου: Μικεδάκη (Θρίαμβος), Τσιμτσηλή (Θρίαμβος), Κιουρτζίδου (Παλαιό Φάληρο), Αλεξάνδρου (Προφήτης Ηλίας), Μεταλίδου (Προφήτης Ηλίας), Γιαννόγλου (ΜΕΝ Ιλίου), Βροχίδου (Ατρόμητος Πειραιά), Ιερομνήμονος (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Γιαννακοπούλου (Εσπερίδες)
Ευρυάλη: Παραγυιού (Ελληνικό), Αργυροπούλου (Ελληνικό)
Κυρίαρχοι: Λάβαρη (Παναθηναϊκός)
Μανδραϊκός: Ανδριοπούλου (Μεγαρίδα), Παϊκοπούλου (Νέα Πέραμος)
Παλαιό Φάληρο: Θεοδωρομανωλάκη (Αρκάδι), Ζαχαράκη Μ (Αρκάδι), Ζαχαράκη Ε (Αρκάδι), Βαβουράκη (Αρκάδι), Λόξα (Πανιώνιος), Ρίζου (Αμαζόνες), Σωτηρίου (Κυρίαρχοι), Δεγαΐτη
Προφήτης Ηλίας: Δροσοτάκη (Θρίαμβος), Σαλαπάτα (Ατρόμητος Πειραιάς), Σταθάκη (Φοίνικας Πειραιά)

Α' ΕΚΑΣΘ
Αίαντας Ευόσμου: Ανταβαλή (Παναθλητικός), Δέλλιου (Παναθλητικός)
ΜΕΝΤ: Παπαγεωργίου, Πεταχτή, Δεβεζόγλου, Τερεζή, Σωτηριάδου, Σταματιάδου, Γέρμανλη, Αυθεντοπούλου, Αγιομαμίτη, Καρπόνη (Γιάννινα), Καπουσούζη
Ναύαρχος Βότσης: Καϊμακτσή (ΠΑΟΚ), Ζαμπουρίδου (Πυλαία), Αβραμίδου (Αναγέννηση Νέου Ρύσιου), Ριτζαλέου (Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου), Σεπιτάνου (ΜΕΝΤ), Κασάπη (Άτλαντας Σαντορίνης), Παπαδάκη (Παναθλητικός), Αγκούλ (Παναθλητικός)

Β' ΕΣΚΑ
Άγιος Θωμάς: Δημητράκη
Αμαζόνες: Γεωργακοπούλου (Προμηθέας)
Κουκουβάουνες: Μουστάκη (Πεύκη)
ΜΕΝ Ιλίου: Γούναρη (Άρης Πετρούπολης), Μαστρογιαννοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Θεοδωροπούλου (Άρης Πετρούπολης), Γαλανοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Κωνσταντινίδου (Παλατιανή), Μπάλου (Παλατιανή), Πατσιαρίκα (Παλατιανή), Μπαρμπαρέσου (ΑΕΚ Περιστερίου), Κανούνη (Άμιλλα Περιστερίου), Φαίη Κίνα (ελεύθερη), Κατσαρά (Περιστέρι), Τσούκα
Παπάγου: Πέτση (Προμηθέας), Ανδραδέλη (Προμηθέας)

Γ' ΕΣΚΑ
Αχαρνής: Ντόντη (Άμιλλα Περιστερίου), Πλεμμένου (Άμιλλα Περιστερίου), Μαυράκη (Άρης Πετρούπολης), Παπαβασιλείου (Νέα Ιωνία), Ανδριανοπούλου (Νέα Ιωνία)
stev basket
QUOTE(anggia12 @ Jul 10 2012, 07:14 ) *
Stev basket είναι σαν την μεταγραφή της Ναυροζίδου στον Πανιώνιο που για τα σάϊτ φαίνεται ολοκληρωμένη και ανακοινωμένη από το πρώτο τηλεφώνημα...


Δημιουργείται θέμα με τις γρήγορες ανακοινώσεις, τις οικογένειες των παιδιών, όπως και με τις ομάδες τους, αν δεν είναι ελεύθερα για μεταγραφή.
Εμείς έχουμε ως σύστημα μια ανακοίνωση, στο τέλος, όλες τις περιπτώσεις (μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, υποσχετικές,...)
Όπως θα προσέξατε μια '' πολύ κοντά μεταγραφή χθεσινή στο ΜΕΛΑΣ'' , μαζεύτηκε σήμερα
Τον '' λουλούδα7 '', δε τον γνωρίζουμε ως σύλλογος, ούτε γιατι προβαίνει σε ανακοινώσεις για λογαριασμό μας, δε μπορούμε καν να του το απαγορεύσουμε.
jhantzop
QUOTE(stev basket @ Jul 10 2012, 15:28 ) *
Δημιουργείται θέμα με τις γρήγορες ανακοινώσεις, τις οικογένειες των παιδιών, όπως και με τις ομάδες τους, αν δεν είναι ελεύθερα για μεταγραφή.
Εμείς έχουμε ως σύστημα μια ανακοίνωση, στο τέλος, όλες τις περιπτώσεις (μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, υποσχετικές,...)
Όπως θα προσέξατε μια '' πολύ κοντά μεταγραφή χθεσινή στο ΜΕΛΑΣ'' , μαζεύτηκε σήμερα
Τον '' λουλούδα7 '', δε τον γνωρίζουμε ως σύλλογος, ούτε γιατι προβαίνει σε ανακοινώσεις για λογαριασμό μας, δε μπορούμε καν να του το απαγορεύσουμε.


Αφαίρεσα από τη λίστα τις δύο κοπέλες, διότι θα δεχθώ πως δεν υπάρχει κάποιου είδους συμφωνία μαζί τους. Από εκεί και πέρα, αν μία ομάδα δεν θέλει να ανακοινωθούν οι μεταγραφές της, αυτό δεν "αγγίζει" κάποιον που μπορεί να ξέρει μία πραγματοποιηθείσα μεταγραφή και το αναφέρει.


Amelie
Θεωρώ ότι είναι εντελώς διαφορετικό να πεις ότι κάποιος υπέγραψε κάπου κ άλλο πράμα να πεις ότι κάποιος είναι πολύ κοντά κάπου..
Η μεταγραφή "πολύ κοντά στο ΜΕΛΑΣ" που μαζεύτηκε χθες, κακώς μαζεύτηκε κατά τη γνώμη μου γιατί η συγκεκριμένη παίκτρια και προπονήσεις κάνει με το ΜΕΛΑΣ και στους γύρω της λέει ότι μάλλον εκεί θα καταλήξει αν πάνε όλα καλά με το δελτίο της κλπ κλπ..οπότε ποιος ο λόγος να μη γραφτεί κ να μαζευτεί; δεν είπε κάποιος ότι υπέγραψε..αλλά ότι κάνει προπονήσεις εκεί κάτι που είναι 10000000000% ακριβές...
Συμφωνώ πλήρως με τον προλαλήσαντα στο κομμάτι ότι αν μια ομάδα δεν θέλει να ανακοινώσει τις μεταγραφές της δεν μπορεί και σε κανέναν να απαγορεύσει να γράψει πράγματα που ξέρουν άλλα 100 άτομα από την ίδια την παίκτρια..κ που δεν γράφτηκε ως "υπέγραψε" αλλά ως "προπονείται εκεί και είναι κοντά"...

Το θέμα με Ναυροζίδου είναι κάτι διαφορετικό.. Γιατί προφανώς προπονείται με Πανιώνιο και θέλει να πάει εκεί αλλά το δελτίο της ανήκει στα Λιόσια, οπότε πώς ακριβώς να γραφτεί ότι είναι η πρώτη μεταγραφή του Πανιωνίου αφού δεν έχει καν το δελτίο στα χέρια της;;;;

louloudis7
Δεν νομιζω οτι γράφω αερολογίες....είναι θέμα χρόνου λοιπον να μάθουμε αν οι δυο προαναφερθείσες παίκτριες θα καταλήξουν στο Μελας.Εγω οτι μαθαίνω (έγκυρα παντα) θα το γράφω...
jhantzop
Με κάθε επιφύλαξη, παραθέτω τις μεταγραφές μέχρι τώρα (με κόκκινο τα τελευταία updates):

Α1
Αθηναϊκός: Κοσμά (Παναθηναϊκός), Δασκαλοπούλου (Αστέρας Εξαρχείων), Γαλιατσάτου, Τζάρου, Αγκάνη, Κουρούβανη, Αμαραντίδου
Άρης: Γιοβανούδη (Αίαντας Ευόσμου)
Αστέρας Εξαρχείων: Τσακιρίδου (Παναθηναϊκός), Δελή (ΦΕΑ), Καστ
Ελληνικό: Σπαθάρη (Παναθηναϊκός), Αξιοπούλου (Πανιώνιος), Σταμάτη (ΦΕΑ), Χαλιβέρα (ΦΕΑ), Λουκά (Ικαρος Καλλιθέας)
Ίκαρος Καλλιθέας: Ρουμπελάκη (Ελληνικό), Βράκα (Φοίνικας Πειραιά), Σταμάτη (Πανιώνιος)
Παναθηναϊκός: Λαψάνα (Άγιος Νικόλαος Παλλήνης), Χρονοπούλου (Περιστέρι), Πριόνα (Χαλκίδα)
Πανιώνιος: Ναυροζίδου (ΔΑΣΑΛ)
Τερψιθέα: Σπυριδοπούλου (Πρωτέας Βούλας)

Α2 Νότου
Αγία Παρασκευή: Κοτσιάφτη (ΑΕΚ Περιστερίου)
Κηφισιά: Αλεξανδρή (ΜΕΛΑΣ)
Μελίσσια: Κοιλιαρίδη (Γαλάτσι), Κόνιαλη (Απόλλων Πτολεμαΐδας), Μπασούκου (Χαλκίδα), Χρυσίνα (Κουκουβάουνες)
Πρωτέας Βούλας: Μανώλη (Ελληνικό)
Σπόρτιγκ: Λυμπεροπούλου (Προμηθέας), Μουζάκη (Εσπερίδες), Σπίνου (Εσπερίδες)

Α2 Βορρά
Αναγέννηση Ρυσίου: Σαμαρά (Παναθλητικός)
Απόλλων Καλαμαριάς: Αντωνιάδου (Άρης), Κρίκη (Πολύγυρος)
Ηρακλής: Ζωγράφου (ΜΕΝΤ), Κεσεσίδου (Τιτάνες Δράμας), Κοκκίνου (ΜΕΝΤ), Αντωνιάδου (Άρης), Νικοδήμου (Άρης), Ζουμπούλη (Άρης)
Ολύμπια Λάρισας: Κυριτσάκα
Πυλαία: Στάνη (Κομοτηνή), Λάλου (Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου), Γούλα
Τιτάνες Δράμας: Δημητρακούδη (Ελευθερούπολη), Τόγα (Ρούπελ Σιδηροκάστρου), Αρσένογλου (Ελληνικό)

Α' ΕΣΚΑ
Άρης Πετρούπολης: Σταυράτη (ΜΕΛΑΣ), Μιχοπούλου (ΜΕΛΑΣ), Βογιατζή (Άγιος Θωμάς), Γιακουμάτου (Σπόρτιγκ), Πολίτη (Άρης Χολαργού)
Ζωγράφου: Χούμου (Άρης Πετρούπολης), Τριχά (Παπάγου), Κεσσέ (Ζωγράφου)
Θρίαμβος: Χατζηνικολάου (Ατρόμητος) Ψωμά (Περιστέρι), Σταματοπούλου, Τσιακούλια (Παπάγου)
ΜΕΛΑΣ: Λυγουριώτη (Ιωνικός ΝΦ), Αλεξανδρίδη (Ιωνικός Νικαίας), Σιδέρη (Αίολος Ταύρου)
Περιστέρι: Ζουρνή (ΑΕΚ Περιστερίου), Χαϊκάλη (Αστέρας Εξαρχείων)
Πεύκη: Φιλοπούλου (Αγία Παρασκευή), Λωσταράκου (Αγία Παρασκευή), Γαβαλά (Ιωνικός ΝΦ), Λοΐζου (Κυρίαρχοι), Κουτσαυγουστή (Μελίσσια), Πάνου (Κουκουβάουνες)
Προμηθέας: Κασίμη (Μελίσσια), Σολωμού (Μελίσσια), Καρλή (Ζωγράφου), Φιλιππάκη (Ελληνικό), Κριθήμου (Αμαζόνες), Κεσσέ (Ζωγράφου)

Α' ΕΣΚΑΝΑ
Αιξωνή Γλυφάδας: Ανιφαντάκη
ΑΟΝΑ: Χατζηχαραλαμπίδου (Ελευθερία Μοσχάτου), Φωτεινοπούλου (Παλαιό Φάληρο), Παυλοπούλου
Βάρη: Αδαμάκου (Ακαδημία 2008), Ζαχαριάδη (Ακαδημία 2008)
Δάφνη Αγ. Δημητρίου: Μικεδάκη (Θρίαμβος), Τσιμτσηλή (Θρίαμβος), Κιουρτζίδου (Παλαιό Φάληρο), Αλεξάνδρου (Προφήτης Ηλίας), Μεταλίδου (Προφήτης Ηλίας), Γιαννόγλου (ΜΕΝ Ιλίου), Βροχίδου (Ατρόμητος Πειραιά), Ιερομνήμονος (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Γιαννακοπούλου (Εσπερίδες)
Ευρυάλη: Παραγυιού (Ελληνικό), Αργυροπούλου (Ελληνικό), Μαυρίκου (Τερψιθέα), Σγουρού (Τερψιθέα), Κουτσοδάσκαλου (ΑΟΝΑ), Δουκάκη (Αστέρας Αγ. Δημητρίου), Μαλεβίτη (ΑΟΝΑ), Φλουρ
Κυρίαρχοι: Λάβαρη (Παναθηναϊκός)
Μανδραϊκός: Ανδριοπούλου (Μεγαρίδα), Παϊκοπούλου (Νέα Πέραμος)
Παλαιό Φάληρο: Θεοδωρομανωλάκη (Αρκάδι), Ζαχαράκη Μ (Αρκάδι), Ζαχαράκη Ε (Αρκάδι), Βαβουράκη (Αρκάδι), Λόξα (Πανιώνιος), Ρίζου (Αμαζόνες), Σωτηρίου (Κυρίαρχοι), Δεγαΐτη
Προφήτης Ηλίας: Δροσοτάκη (Θρίαμβος), Σαλαπάτα (Ατρόμητος Πειραιάς), Σταθάκη (Φοίνικας Πειραιά)

Α' ΕΚΑΣΘ
Αίαντας Ευόσμου: Ανταβαλή (Παναθλητικός), Δέλλιου (Παναθλητικός)
ΜΕΝΤ: Παπαγεωργίου, Πεταχτή, Δεβεζόγλου, Τερεζή, Σωτηριάδου, Σταματιάδου, Γέρμανλη, Αυθεντοπούλου, Αγιομαμίτη, Καρπόνη (Γιάννινα), Καπουσούζη
Ναύαρχος Βότσης: Καϊμακτσή (ΠΑΟΚ), Ζαμπουρίδου (Πυλαία), Αβραμίδου (Αναγέννηση Νέου Ρύσιου), Ριτζαλέου (Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου), Σεπιτάνου (ΜΕΝΤ), Κασάπη (Άτλαντας Σαντορίνης), Παπαδάκη (Παναθλητικός), Αγκούλ (Παναθλητικός)

Β' ΕΣΚΑ
Άγιος Θωμάς: Δημητράκη
Αμαζόνες: Γεωργακοπούλου (Προμηθέας), Θεοδωράτου (Θρίαμβος), Παπαγγέλου (Αμύντας), Μουτεβελή. Σαρκίρη (Κηφισιά), Προμπονά (Τυφώνας)
Κουκουβάουνες: Μουστάκη (Πεύκη)
ΜΕΝ Ιλίου: Γούναρη (Άρης Πετρούπολης), Μαστρογιαννοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Θεοδωροπούλου (Άρης Πετρούπολης), Γαλανοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Κωνσταντινίδου (Παλατιανή), Μπάλου (Παλατιανή), Πατσιαρίκα (Παλατιανή), Μπαρμπαρέσου (ΑΕΚ Περιστερίου), Κανούνη (Άμιλλα Περιστερίου), Φαίη Κίνα (ελεύθερη), Κατσαρά (Περιστέρι), Τσούκα
Παπάγου: Πέτση (Προμηθέας), Ανδραδέλη (Προμηθέας)

Γ' ΕΣΚΑ
Αχαρνής: Ντόντη (Άμιλλα Περιστερίου), Πλεμμένου (Άμιλλα Περιστερίου), Μαυράκη (Άρης Πετρούπολης), Παπαβασιλείου (Νέα Ιωνία), Ανδριανοπούλου (Νέα Ιωνία)
magickaminia
Μια παρατηρηση μονο . Χρονια τωρα λεω οτι ο κατακερματισμος δυναμεων δεν ωφελει στην δημιουργια μιας δυνατης εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων ομαδας. Αντι εκει στα Νοτια προαστια αφου υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που δειχνουν οτι αγαπουν το γυναικειο μπασκετ να δημιουργησουν μια πραγματικη κυψελη με αξονα τα 2 μεγαλα κλειστα της περιοχης το Ελληνικο και το Λιουγκας, τωρα μετα απο τον ΑΟΝΑ , το Ελληνικο , την Τερψιθεα ερχεται η σειρα της Ευρυαλης. Προς θεου δεν λεω να κλεισουν οι υποδομες των συλλογων ,αλλα δεν θα ηταν ωραιο να υπαρχει ενας Α.Ο. Γλυφαδας ή οπως αλλιως θελουν να το ονομασουν που να μπορει να εκπροσωπησει και καποια στιγμη επαξια την χωρα μας και στην Ευρωπη; Δεν ειναι καλυτερο οι 10 ανθρωποι που αγαπανε το μπασκετ εκει να φτιαξουν με την βοηθεια των δημων ισχυρα σωματεια. blove.gif
PKKI
QUOTE (magickaminia @ Jul 12 2012, 14:30 ) *
Μια παρατηρηση μονο . Χρονια τωρα λεω οτι ο κατακερματισμος δυναμεων δεν ωφελει στην δημιουργια μιας δυνατης εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων ομαδας. Αντι εκει στα Νοτια προαστια αφου υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που δειχνουν οτι αγαπουν το γυναικειο μπασκετ να δημιουργησουν μια πραγματικη κυψελη με αξονα τα 2 μεγαλα κλειστα της περιοχης το Ελληνικο και το Λιουγκας, τωρα μετα απο τον ΑΟΝΑ , το Ελληνικο , την Τερψιθεα ερχεται η σειρα της Ευρυαλης. Προς θεου δεν λεω να κλεισουν οι υποδομες των συλλογων ,αλλα δεν θα ηταν ωραιο να υπαρχει ενας Α.Ο. Γλυφαδας ή οπως αλλιως θελουν να το ονομασουν που να μπορει να εκπροσωπησει και καποια στιγμη επαξια την χωρα μας και στην Ευρωπη; Δεν ειναι καλυτερο οι 10 ανθρωποι που αγαπανε το μπασκετ εκει να φτιαξουν με την βοηθεια των δημων ισχυρα σωματεια. blove.gif



QUOTE (jhantzop @ Jul 11 2012, 10:32 ) *
Με κάθε επιφύλαξη, παραθέτω τις μεταγραφές μέχρι τώρα (με κόκκινο τα τελευταία updates):

Α1
Αθηναϊκός: Κοσμά (Παναθηναϊκός), Δασκαλοπούλου (Αστέρας Εξαρχείων), Γαλιατσάτου, Τζάρου, Αγκάνη, Κουρούβανη, Αμαραντίδου
Άρης: Γιοβανούδη (Αίαντας Ευόσμου)
Αστέρας Εξαρχείων: Τσακιρίδου (Παναθηναϊκός), Δελή (ΦΕΑ), Καστ
Ελληνικό: Σπαθάρη (Παναθηναϊκός), Αξιοπούλου (Πανιώνιος), Σταμάτη (ΦΕΑ), Χαλιβέρα (ΦΕΑ), Λουκά (Ικαρος Καλλιθέας)
Ίκαρος Καλλιθέας: Ρουμπελάκη (Ελληνικό), Βράκα (Φοίνικας Πειραιά), Σταμάτη (Πανιώνιος)
Παναθηναϊκός: Λαψάνα (Άγιος Νικόλαος Παλλήνης), Χρονοπούλου (Περιστέρι), Πριόνα (Χαλκίδα)
Πανιώνιος: Ναυροζίδου (ΔΑΣΑΛ)
Τερψιθέα: Σπυριδοπούλου (Πρωτέας Βούλας)

Α2 Νότου
Αγία Παρασκευή: Κοτσιάφτη (ΑΕΚ Περιστερίου)
Κηφισιά: Αλεξανδρή (ΜΕΛΑΣ)
Μελίσσια: Κοιλιαρίδη (Γαλάτσι), Κόνιαλη (Απόλλων Πτολεμαΐδας), Μπασούκου (Χαλκίδα), Χρυσίνα (Κουκουβάουνες)
Πρωτέας Βούλας: Μανώλη (Ελληνικό)
Σπόρτιγκ: Λυμπεροπούλου (Προμηθέας), Μουζάκη (Εσπερίδες), Σπίνου (Εσπερίδες)

Α2 Βορρά
Αναγέννηση Ρυσίου: Σαμαρά (Παναθλητικός)
Απόλλων Καλαμαριάς: Αντωνιάδου (Άρης), Κρίκη (Πολύγυρος)
Ηρακλής: Ζωγράφου (ΜΕΝΤ), Κεσεσίδου (Τιτάνες Δράμας), Κοκκίνου (ΜΕΝΤ), Αντωνιάδου (Άρης), Νικοδήμου (Άρης), Ζουμπούλη (Άρης)
Ολύμπια Λάρισας: Κυριτσάκα
Πυλαία: Στάνη (Κομοτηνή), Λάλου (Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου), Γούλα
Τιτάνες Δράμας: Δημητρακούδη (Ελευθερούπολη), Τόγα (Ρούπελ Σιδηροκάστρου), Αρσένογλου (Ελληνικό)

Α' ΕΣΚΑ
Άρης Πετρούπολης: Σταυράτη (ΜΕΛΑΣ), Μιχοπούλου (ΜΕΛΑΣ), Βογιατζή (Άγιος Θωμάς), Γιακουμάτου (Σπόρτιγκ), Πολίτη (Άρης Χολαργού)
Ζωγράφου: Χούμου (Άρης Πετρούπολης), Τριχά (Παπάγου), Κεσσέ (Ζωγράφου)
Θρίαμβος: Χατζηνικολάου (Ατρόμητος) Ψωμά (Περιστέρι), Σταματοπούλου, Τσιακούλια (Παπάγου)
ΜΕΛΑΣ: Λυγουριώτη (Ιωνικός ΝΦ), Αλεξανδρίδη (Ιωνικός Νικαίας), Σιδέρη (Αίολος Ταύρου)
Περιστέρι: Ζουρνή (ΑΕΚ Περιστερίου), Χαϊκάλη (Αστέρας Εξαρχείων)
Πεύκη: Φιλοπούλου (Αγία Παρασκευή), Λωσταράκου (Αγία Παρασκευή), Γαβαλά (Ιωνικός ΝΦ), Λοΐζου (Κυρίαρχοι), Κουτσαυγουστή (Μελίσσια), Πάνου (Κουκουβάουνες)
Προμηθέας: Κασίμη (Μελίσσια), Σολωμού (Μελίσσια), Καρλή (Ζωγράφου), Φιλιππάκη (Ελληνικό), Κριθήμου (Αμαζόνες), Κεσσέ (Ζωγράφου)

Α' ΕΣΚΑΝΑ
Αιξωνή Γλυφάδας: Ανιφαντάκη , Βαζαιου Αννα , Φασουλα Ρενια , Φαφαλιου Ιβανα
ΑΟΝΑ: Χατζηχαραλαμπίδου (Ελευθερία Μοσχάτου), Φωτεινοπούλου (Παλαιό Φάληρο), Παυλοπούλου
Βάρη: Αδαμάκου (Ακαδημία 2008), Ζαχαριάδη (Ακαδημία 2008)
Δάφνη Αγ. Δημητρίου: Μικεδάκη (Θρίαμβος), Τσιμτσηλή (Θρίαμβος), Κιουρτζίδου (Παλαιό Φάληρο), Αλεξάνδρου (Προφήτης Ηλίας), Μεταλίδου (Προφήτης Ηλίας), Γιαννόγλου (ΜΕΝ Ιλίου), Βροχίδου (Ατρόμητος Πειραιά), Ιερομνήμονος (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Γιαννακοπούλου (Εσπερίδες)
Ευρυάλη: Παραγυιού (Ελληνικό), Αργυροπούλου (Ελληνικό), Μαυρίκου (Τερψιθέα), Σγουρού (Τερψιθέα), Κουτσοδάσκαλου (ΑΟΝΑ), Δουκάκη (Αστέρας Αγ. Δημητρίου), Μαλεβίτη (ΑΟΝΑ), Φλουρ
Κυρίαρχοι: Λάβαρη (Παναθηναϊκός)
Μανδραϊκός: Ανδριοπούλου (Μεγαρίδα), Παϊκοπούλου (Νέα Πέραμος)
Παλαιό Φάληρο: Θεοδωρομανωλάκη (Αρκάδι), Ζαχαράκη Μ (Αρκάδι), Ζαχαράκη Ε (Αρκάδι), Βαβουράκη (Αρκάδι), Λόξα (Πανιώνιος), Ρίζου (Αμαζόνες), Σωτηρίου (Κυρίαρχοι), Δεγαΐτη
Προφήτης Ηλίας: Δροσοτάκη (Θρίαμβος), Σαλαπάτα (Ατρόμητος Πειραιάς), Σταθάκη (Φοίνικας Πειραιά)

Α' ΕΚΑΣΘ
Αίαντας Ευόσμου: Ανταβαλή (Παναθλητικός), Δέλλιου (Παναθλητικός)
ΜΕΝΤ: Παπαγεωργίου, Πεταχτή, Δεβεζόγλου, Τερεζή, Σωτηριάδου, Σταματιάδου, Γέρμανλη, Αυθεντοπούλου, Αγιομαμίτη, Καρπόνη (Γιάννινα), Καπουσούζη
Ναύαρχος Βότσης: Καϊμακτσή (ΠΑΟΚ), Ζαμπουρίδου (Πυλαία), Αβραμίδου (Αναγέννηση Νέου Ρύσιου), Ριτζαλέου (Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου), Σεπιτάνου (ΜΕΝΤ), Κασάπη (Άτλαντας Σαντορίνης), Παπαδάκη (Παναθλητικός), Αγκούλ (Παναθλητικός)

Β' ΕΣΚΑ
Άγιος Θωμάς: Δημητράκη
Αμαζόνες: Γεωργακοπούλου (Προμηθέας), Θεοδωράτου (Θρίαμβος), Παπαγγέλου (Αμύντας), Μουτεβελή. Σαρκίρη (Κηφισιά), Προμπονά (Τυφώνας)
Κουκουβάουνες: Μουστάκη (Πεύκη)
ΜΕΝ Ιλίου: Γούναρη (Άρης Πετρούπολης), Μαστρογιαννοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Θεοδωροπούλου (Άρης Πετρούπολης), Γαλανοπούλου (Άρης Πετρούπολης), Κωνσταντινίδου (Παλατιανή), Μπάλου (Παλατιανή), Πατσιαρίκα (Παλατιανή), Μπαρμπαρέσου (ΑΕΚ Περιστερίου), Κανούνη (Άμιλλα Περιστερίου), Φαίη Κίνα (ελεύθερη), Κατσαρά (Περιστέρι), Τσούκα
Παπάγου: Πέτση (Προμηθέας), Ανδραδέλη (Προμηθέας)

Γ' ΕΣΚΑ
Αχαρνής: Ντόντη (Άμιλλα Περιστερίου), Πλεμμένου (Άμιλλα Περιστερίου), Μαυράκη (Άρης Πετρούπολης), Παπαβασιλείου (Νέα Ιωνία), Ανδριανοπούλου (Νέα Ιωνία)


Εαν θελετε , προσθεσα καποιες μεταγραφες επισημες , εως τωρα , της Αιξωνης.
louloudis7
Παιδιά η Χαικάλη δεν εχει υπογράψει στο Περιστέρι.Και από ότι φαίνεται δεν θα υπογράψει....
louloudis7
"Βόμβα" με Χαλιβελάκη!

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το επόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ Γυναικών, καθώς είναι αρκετές οι ομάδες που κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Μάλιστα, ο ΜΕΛΑΣ προσπαθεί να ρίξει την "βόμβα" του καλοκαιριού στην κατηγορία και αυτή τη στιγμή είναι κοντά στο να τα καταφέρει.
Η ομάδα του Αιγάλεω έχει καταθέσει άκρως δελεαστική πρόταση στην πρώην γκαρντ του Αστέρα Εξαρχείων και του Παναθηναϊκού, Μαρία Χαλιβελάκη και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για την απάντησή της. Οι δύο πλευρές είναι πάρα πολύ κοντά...


Από basketworld.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.