Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δ' ΕΣΚΑ 2018-19 (4ος ΟΜΙΛΟΣ)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3
dru_15
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (8-4) - ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (10-2) 1 Αν και θεωρω τους νεους καλυτερη ομαδα θα παω με την εδρα για να αποκτησει ενδιαφερον η μαχη της δευτερης θεσης.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (7-6) - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 (5-8) 1 Η Ακαδημια παιζει σκληρο μπασκετ και επιθετικα εχουν πολυ κινηση και καλο τριποντο μπρουν να βγουν νικητες μονο αν το Πακ το επιτρεψει και ειναι σε κακη μερα. Θα παω με τους γηπεδουχους.

]ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ (1-12) - ΓΣ ΑΡΙΩΝ (8-4) 2 Ξεκαθαρα με τον Αριων που ειναι καλυτερη ομαδα. Αν δεν παρεις αυτα τα παιχνιδια δεν μπορεις να στοχευεις πιο ψηλα

ΑΘΛΗΤΗΣ (6-7) - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ (6-7) 2 Ισοδυναμες ομαδες με παρομοιο στυλ παιχνιδιου. Απο ενστικτο με τον Θριαμβο

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ (7-6) - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ (12-1) 1
Για να παρει φωτια το πρωταθλημα. Ο χαραυγιακος παιζει αρκετα απο μεσα και παιρνει και οσα τριποντα του αναλογουν. Κορμια η κιβωτος εχει να τους αντιμετωπισει που στηριζεται πολυ και στο τριποντο της. Ποιοτικα την θεωρω καλυτερη ομαδα αλλα εχουν κανει κακες ηττες και εχουν μεινει πισω θα τους στηριξω ομως
Zourinho
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (8-4) - ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (10-2) 1
ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (7-6) - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 (5-8) 1
]ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ (1-12) - ΓΣ ΑΡΙΩΝ (8-4) 1
ΑΘΛΗΤΗΣ (6-7) - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ (6-7) 1
ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ (7-6) - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ (12-1) 1
SKY67
QUOTE(Zourinho @ Jan 25 2019, 15:43 ) *
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (8-4) - ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (10-2) 1
ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (7-6) - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 (5-8) 1
]ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ (1-12) - ΓΣ ΑΡΙΩΝ (8-4) 1
ΑΘΛΗΤΗΣ (6-7) - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ (6-7) 1
ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ (7-6) - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ (12-1) 1


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΡΙΩΝ
62. -75

Ο ΑΡΙΩΝ συνεχίζει να κερδίζει τα παιχνίδια που πρέπει.
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά πολύ καλή προσπαθεία!!!!!!
filologos
Ηττα για την νο μπετ ομαδα μας
Αθλητης-Θριαμβος
65-57
SKY67
QUOTE(filologos @ Jan 27 2019, 00:19 ) *
Ηττα για την νο μπετ ομαδα μας
Αθλητης-Θριαμβος
65-57

Σε ένα αγώνα για τις θέσεις των. play off ο ΑΡΙΩΝ κέρδισε τον ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ.
Το σημαντικό ειναι οτι κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα.
ΑΡΙΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
58. - 44

ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα του ΑΡΙΩΝ.
Flash3P
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 (1-14) - ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (13-2) 2 Αντίθετοι βίοι για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι περιμένουν σιγά σιγά το τέλος του πρωταθλήματος ώστε με το tanking που κάνανε φέτος να κάνουν μία ανασύνταξη για την επόμενη περίοδο ενώ ο Βύρωνας θέλει να πάει χωρίς απώλειες στο ντέρμπι του ομίλου με τον Χαραυγιακό που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την 1η θέση του ομίλου αλλά κυρίως την απευθείας άνοδο. Για το παιχνίδι δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά να πούμε. Διπλό με +15 και πάνω.

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. (6-9) - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (9-6) 2 Ντέρμπι vol.1 Κυρίως από μεριά των γηπεδούχων που είναι με το μαχαίρι στα δόντια. Την μία κερδίζουν την Κιβωτό για δεύτερη φορά!!!! και την άλλη χάνουν από τον Οδυσσέα. Οχι πως και οι φιλοξενούμενοι πάνε πίσω, όμως έχουν την δικαιολογία των πολλών απουσιών και κυρίως σε θέσεις κλειδιά. Τώρα νομίζω όμως πως σε αυτό το παιχνίδι νομίζω θα επιστρέψουν αρκετοί παίχτες. Δεν νομίζω πως θα πάει σαν το πρώτο παιχνίδι με +22 για τον Θωμά όμως πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο που σε περίπτωση νίκης ουσιαστικά πετάνε εκτός τους γηπεδούχους από την διεκδίκηση των play off.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ (14-1) - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ (2-14) 1 Θα το παλέψουν οι μαχητικοί πιτσιρικάδες του Οδυσσέα. Νομίζω πως έστω και δύσκολα στο τέλος θα μιλήσει η έδρα.

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ (9-7) - ΑΘΛΗΤΗΣ (8-8) 1 Ντέρμπι vol.2 Ο Αθλητής θα πρέπει να υπερασπιστεί το +6 του πρώτου αγώνα. Ξαφνικά έχουν αρχίσει να κοιτάνε στα κλεφτά τα play off αν και αποψή μου είναι πως δεν θα τα καταφέρουν έστω και οριακά να μπούνε. Ξύλο vs Run n Gun. Παρά την αδυναμία μου για τους φιλοξενούμενους δεν νομίζω ότι θα αντέξουν και πιστεύω πως θα χάσουν και την διαφορά. Οχι τόσο σαν διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων αλλά κυρίως λόγω εμπειρίας. Οπότε άσσος.

ΓΣ ΑΡΙΩΝ (10-5) - ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (7-9) 1 Στο πρώτο παιχνίδι το ΠΑΚ είχε κάνει πάρτυ και είχε κερδίσει με +16. Αν και πρέπει να γίνει ένα θαύμα ώστε να προλάβει τα play off θα εμπιστευτώ τον φορμαρισμένο Αρίωνα που μέσα στο Μετς δεν χαρίζει σε κανέναν τίποτα. Άσσος έστω και δύσκολα.
dru_15
QUOTE(Flash3P @ Feb 11 2019, 22:41 ) *
ΓΣ ΑΡΙΩΝ (10-5) - ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (7-9) 1 Στο πρώτο παιχνίδι το ΠΑΚ είχε κάνει πάρτυ και είχε κερδίσει με +16. Αν και πρέπει να γίνει ένα θαύμα ώστε να προλάβει τα play off θα εμπιστευτώ τον φορμανισμενο Αρίωνα που μέσα στο Μετς δεν χαρίζει σε κανέναν τίποτα. Άσσος έστω και δύσκολα.

Flash3P
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 15 ΑΓΩΝΕΣ)

1. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 29*
2. ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ 28*
3. ΓΣ ΑΡΙΩΝ 25*
4. ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ 25
5. ΑΘΛΗΤΗΣ 24

6. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 24*
7. ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. 21*
8. ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 20
9. ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 19
10. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 18
11. ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 16*

*Παιχνίδι λιγότερο

Flash3P
Με 3 στροφές για το τέλος του πρωταθλήματος και η μάχη για την 1η θέση αλλά και για τα Playoff καλά κρατεί...

ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 (2-15) - ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (9-9) 2 Με συνοπτικές διαδικασίες. Για ένα ΠΑΚ που αν δεν είχε την αφαίρεση βαθμών θα μιλάγαμε για playoff αυτήν την χρονιά αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνει το τρένο καθώς έχει και το ρεπό την επόμενη αγωνιστική. Πάει να κλείσει την σεζόν με πολύ καλές και θετικές εντυπώσεις που σίγουρα του χρόνου θα στοχεύσει άνοδο. Για τους Τρεις Αστέρες που είναι αξιόμαχοι στον δεύτερο γύρο ελπίζω πως και αυτοί θα κάνουν την ανασύνταξη τους για την νέα χρονιά.

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. (7-10) - ΓΣ ΑΡΙΩΝ (10-7) 1 Από την μία ο βελτιωμένος στον δεύτερο γύρο Θρίαμβος και από την άλλη ο Αρίωνας που σκέφτεται ήδη τα playoff. Οι γηπεδούχοι θα μπούνε σε ακόμη έναν ''τελικό'' για αυτούς με το μαχαίρι στα δόντια ελπίζοντας στο τρελό σενάριο του 3/3 και συνδιασμό αποτελεσμάτων που θα τους φέρουν στα playoff. Θα πάω με το ένστικο επιβίωσης των γηπεδούχων. Άσσος έστω και με έναν πόντο.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ (16-1) - ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (15-2) 2 Ο ΤΕΛΙΚΟΣ για την απευθείας άνοδο που κατά 99% θα κριθεί σε αυτό το παιχνίδι ο πρωταθλητής του ομίλου. Άξιες και οι 2 ομάδες καθώς έδειξαν μεγάλη σταθερότητα και συνοχή όλη την σεζόν. Ο Βύρωνας ξεκινάει σαν underdog αλλά μαρέσει πολύ η ομάδα του. Έχει καλή περιφέρεια που αν βρει ρυθμό πετάνε φλόγες. Οπότε θα πάω με τους φιλοξενούμενους που μπορούν να καλύψουν και την διαφορά του +8 του πρώτου αγώνα. Σκληρό μάτς με μπασκετικό ξύλο που δεν νομίζω να ανοίξει πολύ. Ας κερδίσει ο καλύτερος.

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ (10-7) - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ (2-15) 1 Εύκολο βράδυ πριν πάει για τα 2 ντέρμπι που θα καθορίσουν την τελική της κατάταξη που θα μπει στα playoff.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 (7-10) - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (9-8) 2 Όταν η βίσση τραγουδούσε το ''Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας'' σίγουρα στο μυαλό της είχε τον Άγιο Θωμά που για κάποιο περίεργο λόγο συνεχίζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να ΜΗΝ συνεχίσει στα playoff. Παιχνίδι γρίφος καθώς η Ακαδημία στην έδρα της μεταμορφώνεται. Για τον Θωμά είναι παιχνίδι τελικός αν και κατά την άποψη μου η είσοδος για τα playoff κατά μεγάλη πιθανότητα θα περάσει από το Μετς τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Αθλητή σε παιχνίδι που θα είναι Do Or Die. Διπλό έστω και δύσκολα αν και το φαβορί του αγώνα ξεκινάει με την Ακαδημία.
madmike1
Χαραυγιακος -νεοι βυρωνα. 2.αν και στα πλει οφ να πανε θα ανεβουν σιγουρα πιστευω οι νεοι.αλλα λογικα θα καθαρίσουν απ ευθεοας ανοδο.
dru_15
Χαραυγιακος-Νεοι οριακα 1.
Η εδρα ειναι δυσκολη θα παω με τους γηπεδουχους. Αξια οι 2 καλυτερες ομαδες. Ελπιζω να ανεβουν και οι δυο στο τελος.
gspara
Μηπως πηγε κανεις στο χθεσινο μεγαλο ντερμπι να μας πει 2 λογια.....dru_15?
dru_15
QUOTE(gspara @ Mar 2 2019, 14:40 ) *
Μηπως πηγε κανεις στο χθεσινο μεγαλο ντερμπι να μας πει 2 λογια.....dru_15?

Δεν μπορεσα να παρεβρεθω λογω δουλειας. Εχουμε πρωταθλητη τον Χαραυγιακο που κερδισε τους Νεους. Περισσοτερα δεν ξερω.
Flash3P
ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 46-51

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε δάφνες ποιότητας, ο ψυχωμένος Θωμάς επικράτησε της πολύ καλά προετοιμασμένης Ακαδημίας παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα 15-2. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι βγάλανε αντίδραση και έκλεισαν το ημίχρονο με 26-25 (στο -1). Η τρίτη περίοδος κινήθηκε σε κλειστό σκορ και νομίζω τελείωσε 36-35 υπέρ των γηπεδούχων. Κάπως έτσι κύλησε και η τέταρτη περίοδος μόνο που στις κρίσιμες βολές οι φιλοξενούμενοι είχαν 6/6 ενώ η Ακαδημία έχασε πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Μεγάλη νίκη του Θωμά που πλέον χρειάζεται μία νίκη στα δύο παιχνίδια που του απομένουν, αν και με νίκη την παρασκευή και καλύπτοντας το -6 από την Κιβωτό μπορεί όχι απλά να μπει play off αλλά να τερματίσει και ψηλότερα στην βαθμολογία.

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Flash3P
21η Αγωνιστική και οδεύουμε προς την λήξη της κανονικής περιόδου. Με τον πρωταθλητή που θα ανεβεί και απευθείας να έχει κριθεί (Χαραυγιακός) αλλά και για την μάχη της τελικής κατάταξης των Playoff να φουντώνει. Όπως και φυσικά ποιος θα μπει ή θα μείνει έξω από την συνέχεια στο κυνήγι της ανόδου. (ΠΟ Άγιος Θωμάς ή Αθλητής). Πάμε να δούμε το πρόγραμμα της εβδομάδας.

ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (15-3) - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 (7-11) 1 Με εξασφαλισμένη την 2η θέση του ομίλου και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα Playoff οι Νέοι νομίζω πως θα κάνουν ένα ξέσπασμα στην Ακαδημία ή οποία στα εκτός χάνει πολύ από την δύναμη της. Άσσος με +10

ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 (3-15) - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. (7-11) 1 Θα πάω με το μομέντουμ των γηπεδούχων. Το 2019 το πάλεψαν και κατάφεραν να κάνουν 3 νίκες και οι 2 απέναντι σε δυνατές ομάδες (Αρίωνας και ΠΑΚ). Έστω και οριακά θα πάω με τον άσσο.

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (10-8) - ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ (11-7) 1 Ντέρμπι νο1. Οι γηπεδούχοι το θέλουν περισσότερο καθώς δεν θέλουν να πάνε την επόμενη αγωνιστική και να παίξουν τα ρέστα τους στο Μετς σε παιχνίδι Win Or Go Home απέναντι στον Αθλητή. Με νίκη και κάλυψη του -6 ο Θωμάς δεν μπαίνει απλώς Playoff αλλά αποκτάει και μία θέση παραπάνω στην κατάταξη. Θα πάω με τους καμικάζι του Θωμά και handicap -6,5 !!!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ (2-17) - ΑΘΛΗΤΗΣ (8-10) 2
Διαφορετικούς στόχους για τις δύο ομάδες. Η πιτσιρικαρία του Οδυσσέα περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα (με αξιόλογη φετινή παρουσία) και ο δε Αθλητής ελπίζει σε στραβοπάτημα του Θωμά ώστε να παίξει τα ρέστα του την επόμενη αγωνιστική. Βάση κινήτρου αλλά και φόρμας θα πάω με τους φιλοξενούμενους.

ΓΣ ΑΡΙΩΝ (11-7) - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ (17-1) 1 Οι πρωταθλητές θα πάνε χαλαροί πλέον να παίξουν στο Μετς. Από την άλλη ο Αρίων θέλει να κλειδώσει την 3η θέση καθώς υπάρχει το κυνήγι από την Κιβωτό (κρυφοκοιτάει και ο Θωμάς αλλά δύσκολα). Θα πάω περισσότερο με το κίνητρο. Οριακά άσσος.


cool.gif cool.gif cool.gif
dru_15
QUOTE(Flash3P @ Mar 6 2019, 15:31 ) *
21η Αγωνιστική και οδεύουμε προς την λήξη της κανονικής περιόδου. Με τον πρωταθλητή που θα ανεβεί και απευθείας να έχει κριθεί (Χαραυγιακός) αλλά και για την μάχη της τελικής κατάταξης των Playoff να φουντώνει. Όπως και φυσικά ποιος θα μπει ή θα μείνει έξω από την συνέχεια στο κυνήγι της ανόδου. (ΠΟ Άγιος Θωμάς ή Αθλητής). Πάμε να δούμε το πρόγραμμα της εβδομάδας.

ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (15-3) - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 (7-11) 1 Με εξασφαλισμένη την 2η θέση του ομίλου και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα Playoff οι Νέοι νομίζω πως θα κάνουν ένα ξέσπασμα στην Ακαδημία ή οποία στα εκτός χάνει πολύ από την δύναμη της. Άσσος με +10

ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 (3-15) - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. (7-11) 1 Θα πάω με το μομέντουμ των γηπεδούχων. Το 2019 το πάλεψαν και κατάφεραν να κάνουν 3 νίκες και οι 2 απέναντι σε δυνατές ομάδες (Αρίωνας και ΠΑΚ). Έστω και οριακά θα πάω με τον άσσο.

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (10-8) - ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ (11-7) 1 Ντέρμπι νο1. Οι γηπεδούχοι το θέλουν περισσότερο καθώς δεν θέλουν να πάνε την επόμενη αγωνιστική και να παίξουν τα ρέστα τους στο Μετς σε παιχνίδι Win Or Go Home απέναντι στον Αθλητή. Με νίκη και κάλυψη του -6 ο Θωμάς δεν μπαίνει απλώς Playoff αλλά αποκτάει και μία θέση παραπάνω στην κατάταξη. Θα πάω με τους καμικάζι του Θωμά και handicap -6,5 !!!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ (2-17) - ΑΘΛΗΤΗΣ (8-10) 2
Διαφορετικούς στόχους για τις δύο ομάδες. Η πιτσιρικαρία του Οδυσσέα περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα (με αξιόλογη φετινή παρουσία) και ο δε Αθλητής ελπίζει σε στραβοπάτημα του Θωμά ώστε να παίξει τα ρέστα του την επόμενη αγωνιστική. Βάση κινήτρου αλλά και φόρμας θα πάω με τους φιλοξενούμενους.

ΓΣ ΑΡΙΩΝ (11-7) - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ (17-1) 1 Οι πρωταθλητές θα πάνε χαλαροί πλέον να παίξουν στο Μετς. Από την άλλη ο Αρίων θέλει να κλειδώσει την 3η θέση καθώς υπάρχει το κυνήγι από την Κιβωτό (κρυφοκοιτάει και ο Θωμάς αλλά δύσκολα). Θα πάω περισσότερο με το κίνητρο. Οριακά άσσος.


cool.gif cool.gif cool.gif

Θα δωσω τα ιδια σημεια και το αγιο θωμα-κιβωτο 2.
Flash3P
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΚΙΒΩΤΟΣ 68-64 (62-62 ΚΔ) 21-21,33-33,52-39

Δίκαιος νικητής και με αυτήν την νίκη ο Θωμάς εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο των Playoffs που θα κρίνουν την άνοδο για την Γ'ΕΣΚΑ. Συγχαρητήρια στα παιδιά.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ritsi1
Μ αυτα και μ αυτα οι θεσεις της ανοδου κριθηκαν.ο χαραυγιακος με τις επιστροφες Τσοπουριδη και Κωστελετου ηταν αδυνατο να μην ανεβει και με την προσθηκη νεων παιχτων πηρε ευκολα την πρωτη θεση οπως αναμενοταν.οι νεοι βυρωνα δικαια πηραν την δευτερη θεση και πιστευω οτι και στα μπαραζ δεν θα εχουν θεμα και θα ανεβουν κατηγορια.αριων κιβωτος κ θωμας δεν μου γεμιζουν το ματι και φανταζομαι οτι ολα θα κριθουν αναλογα με την κληρωση που θα εχουν
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.