Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. Champions League 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
ashton
Η ομάδα σήμερα δυστυχώς παρουσιάστηκε ξανά λίγη. Η Banvit ήταν αυτό που λέμε ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Όλοι είχαν ρόλους στο παρκέ και η μπάλα κυκλοφορούσε μέχρι να βρεθεί ο πιο κατάλληλος για να σουτάρει. Γι'αυτό πχ ο Rautins που ζήτημα αν εκανε προπονηση χθες για πρώτη φορά με αυτούς, ενσωματώθηκε άνετα και βρισκόταν με τους συμπαίκτες του.
Αντίθετα εμείς και πάλι μπήκαμε άσχημα στο ματς (με την εμμονή στην παρουσία του Sy στην πρώτη πεντάδα - που μετά δεν ξαναπάτησε παρκέ.. και γι'αυτον κόψαμε τον Atic ... η επιστήμη απλά σηκώνει τα χέρια ψηλά..)
για να κυνηγάμε.. Χωρίς πλάνο, χωρίς δημιουργικό playmaker, χωρίς να παίρνουμε βοήθειες από όλο το ρόστερ (από επιλογή όπως φαίνεται) δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από τα γιουρούσια και τις ατομικές ενέργειες.
Όποτε πλησιάζαμε ξεφεύγαμε, με αποκορύφωμα το -15 στις αρχές της 4ης περιόδου.. Στο τέλος μια που οι διαιτητές αρχίσανε να σφυράνε πιο ισορροπημένα μπορέσαμε να ροκανίσουμε τη διαφορά.. Με τις χαμένες βολές του α μέρους, και τα άπειρα χαμένα layup στο β μάλλον θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κι εύκολα ίσως..

Αρκετά καλός ο Manny Harris, δείχνει πως είναι σκόρερ (18π με 6/13 σουτ) ενώ βοήθησε και σε άμυνα (6ρ, 4ασ, 1κλ, 1κψ) αλλά το νιοστό χαμένο layup (και δικό του) στο τέλος τον έκανε να κλείσει με κακή εικόνα.
Ο Μήτσος το πάλεψε όσο μπορούσε, όπως και ο Ντούσαν.
Από εκεί και πέρα ο Ξανθόπουλος αποβλήθηκε με 5 φάουλ δίνοντας λυσεις κυρίως στο α'.. Ο Green ήταν μέτριος και άστοχος και εκνευρισμένος (κι έφαγε την τεχνική). Αξιοσημείωτο πως πιστεύουμε τόσο τον Μωραϊτη που παίζαμε με πλει μεικερ τον Λαρεντζάκη και στο τελος και ενδιάμεσα..
Ο οποίος Λάρυ ούτε στο 2-3 τσούλησε, ούτε σαν πλει μεικερ.. Λίγες καλές στιγμές ο Elonu κυρίως στο 3ο δεκάλεπτο που φάνηκε (πήρε και μια ασιστ απο Μανυ που δεν ηξερε τι να κάνει βεβαια). Λίγα πράγματα και ο Delroy - και το smallball δεν είναι πανάκεια για όλα.. και σιγουρα δεν μπορουσε να παιξει το Vidmar που ειναι 'βουνό'..
Τελος ο Barlow ήταν και πάλι κακός, άστοχος κι επιπόλαιος.
Τους Τσαλμπούρη-Μωραϊτη φυσικά δεν τους βάλαμε γιατί θέλουμε να χτίσουμε ομάδα με κορμό τους νέους παίκτες..


Υ.Γ. Με τη σημερινή ήττα καλό είναι να βλέπουμε που φτάνει το πάπλωμα μας - το ταβάνι μας είναι μια πρόκριση σαν 4η άντε στην καλυτερη σαν 3η.. Ας επικεντρωθουμε να περάσουμε Πολωνούς-Σλοβενους ώστε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη έστω και στο FIBA EuropeCup..

jasonick
Τραγικό δεύτερο ημίχρονο, ειδικά επιθετικά. Το σώσαμε κάπως στο τέλος όπου πήγαμε να κάνουμε επική ανατροπή αλλά το γεγονός ότι οι Τούρκοι ήταν στο μπόνους των βολών σχεδόν από την αρχή της 4ης περιόδου από μερικά ανόητα φάουλ μας στοίχησε σε έναν βαθμό.
Εκνευριστικός ο Γκριν, λίγος ο Ελόνου και ο Τζέιμς ήταν κακός στο 2ο ημίχρονο. Σώθηκε ο Χάρις, που για δεύτερο του παιχνίδι πήγε πολύ καλά, ο Μαυροειδής όσο ήταν μέσα τσούλαγε το p&r και ο Σάκοτα συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις. Ντάξει για τον Σι δεν θα πω τίποτα, απλά περιμένω την ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου του. rolleyes.gif Ο Λαρεντζάκης συνέχισει να σουτάρει άσχημα αλλά δεν γίνεται όταν παίρνει αυτά τα σουτ να έχει καλά ποσοστά. Σαν spot up σουτέρ όμως τον έχουμε χρησιμοποιήσει ελάχιστα, όπου θεωρητικά αυτό είναι το φόρτε του.
ashton

χαιλαιτς

Με 4/14 τρίποντα στην έδρα σου και μόλις 16/23 βολές δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις..
έτσι πήγαν στράφι οι παραπάνω επιθεσεις (61 εμεις 53 η Banvit)..


0. ELONU
Μονο στην 3η περιοδο εκανε αισθητη την παρουσία του.. στο α έφαγε κάτι προσποιήσεις ...
Σε 12'54" είχε 6π με 3/5 2π, 3-1 ρημπαουντ, 2 φαουλ, 1 λαθος.

1. JAMES
Ειχε μερικές καλές στιγμές αλλά γενικά δεν ήταν καλός - και σίγουρα δεν μπορουσε να ματσάρει τον Vidmar σαν κατ'ανάγκη πεντάρι.
Σε 15'01" είχε 2/2 1π, 2/6 2π, 0/1 3π, 3-1 ρημπαουντ, 1 λαθος (και -13 στο +/-)

2. GREEN
Μπάσκετ αλάνας.. Πολύ επιπόλαιος, στην ηλικία του και με την εμπειρία του θα περίμενε κανείς να ειναι πιο σοβαρός.. Φοβερό πρόβλημα με τα layup, εύκολα/αχρείαστα φάουλ.
Σε 21'25" μεχρι να αποβληθεί με 5 φαουλ, είχε 10π από 5/6 βολές, μόλις 1/6 2π και 1/1 3π. 2-0 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 1 λαθος, 1 κλεψιμο.

3. HARRIS
Εδειξε πως ειναι σουτερ (που θα πρέπει να δει λιγο αυτο με τα layup κι αυτος..). Σημαντικοτερο για μένα πως ήταν αρκετά θετικός στα αμυντικά του καθηκοντα (αν και εκανε ενα ηλιθιο φαουλ προς το τελος πχ), αλλά και οργανωτικά
Σε 29'36" ειχε 18π με 5/9 2π, 1/4 3π, 5/6 1π, 5-1 ρημπαουντ, 4 ασιστ, 3 φαουλ, 3 λαθη, 1 κλεψιμο, 1 κόψιμο

4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθησε στην επιστροφή στο α, φορτώθηκε με φάουλ, δεν εμπιστευεται κι άλλον ο κώουτς να του εδινε ανάσες..
Σε 16'28" ειχε 2π με 1/2 2π, 1-0 ρημπαουντ, 2 ασιστ, μέχρι να αποβληθει με 5 φαουλ κι αυτος.

5. SAKOTA
Αλλη μια τιμια εμφάνιση του Dusan που είναι πάντα παρών και στα δυσκολα ματς ακομα κι αν δεν ειναι στη μερα του.
Επαιξε περισσοτερο απο ολους (31'06") και είχε 10 ποντους με 1/2 βολές, 3/5 2π, 1/3 3π, 5-0 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 2 φαουλ, 1 λάθος (και +8 στα +/-)

7. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Δεν έπαιξε. Οποία έκπληξις..

12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Χρησιμοποιήθηκε και σαν playmaker... Δεν ηταν καλός επιθετικά, αρκετά άστοχος. Αμυντικά έδωσε κάποιες λύσεις με κλεψιματα κλπ.
Σε 19'45" είχε 2π με 2/4 βολες, 0/1 2π, 0/3 3π, 1-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 1 φαουλ, 1 λαθος, 2 κλεψιματα

13. BARLOW
Αναιμική ξανά η εμφάνιση του σε εντος εδρας ευρωπαϊκό ματς.. Μολις 3π από 1/2 3π, 0/3 2π.. ("αισίως 6/27 σουτ στην Ευρώπη με το απαράδεκτο 2/14 2π και το οκ 4/13 3π..) Ακομα 4-2 ρημπαουντ, 2 φαουλ σε 28'33" (και με Harris δε μειωθηκε ο χρονος του τελικα)

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
φορτωμένοι με φαουλ οι δυο άσοι, βγήκαν και με 5 φάουλ, αλλά δεν έπαιξε δευτερόλεπτο. Κάποιος να μας εξηγήσει ακριβώς το πλάνο αξιοποίησης..

22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Πάλεψε όσο μπορούσε . Εδωσε λύσεις, φόρτωσε και με φάουλ Vidmar-Kulig όταν το βάλαμε στόχο.
Σε 20'58" είχε 13π με 6/10 2π, 1/3 1π, 3-2 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 4 φαουλ, 1 κλεψιμο

35. SY
Ξεκινησε πεντάδα, και βγήκε χωρίς να ξαναμπεί.. Στα 4'10" δεν σουταρε, δεν πήρε ρημπάουντ ή κατι άλλο, έκανε ένα λάθος και οι αντίπαλοι πρόλαβαν να μας κάνουν ένα -7 στο +/- ..
Τώρα πως ο κώουτς έκρινε απαραίτητο να τον φέρουμε, για να μην παίζει πρακτικά ποτέ, και να κόβει και τον Atic γι'αυτό τι να πούμε..




κοσμος γυρω στο 3χιλιαρο και κατι
είχε παλμο οσο του επετρεψε η ομάδα.

κι ένα βίντεο μου από το ματς
sarounas
διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι η ΑΕΚ δεν έχει ρόστερ. Μια χαρά είναι το ρόστερ απλά η ΑΕΚ είναι ομάδα χωρίς καθόλου αρχές στο παίχνίδι της και οι παίκτες δεν αποδίδουν ούτε στο 50% των δυνατοτήτων τους. Πλέον κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να βγει απ τον όμιλο καθώς πρέπει να κρατήσει αλώβητη την έδρα στα υπόλοιπα παιχνίδια και να βγάλει και 2 διπλά...
kotzito
Κακό ρόστερ δεν έχει σίγουρα. Το θέμα είναι ότι δεν αξιοποιείται σωστά. Τον Μανωλόπουλο δεν τον θεωρώ μυρωδιά, αλλά νομίζω ότι είναι ένας προπονητής που δεν έχει καταφέρει να περάσει κάποια ταυτότητα στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Γενικά η ΑΕΚ φαίνεται πιο πολύ να στηρίζεται στις ατομικές εκλάμψεις των παικτών της, παρά στην απόδοση της σαν σύνολο. Και με 10 - 15 λεπτά μπάσκετ απέναντι σε ομάδες παρόμοιας ή καλύτερης δυναμικής θα πάρεις ένα παιχνίδι στο τόσο, αλλά δεν γίνεται κάθε βδομάδα να νικάς έτσι.

Οι τρύπες είναι στο 3 και στο 5 ξεκάθαρα. Στο 3 υπάρχει ο Μπάρλοου που είναι παίκτης για να παίζει max 10 με 15 λέπτα, τουλάχιστον στην Ευρώπη, κι ο Σι που κόβει τον Άτιτς και τρώει θέση ξένου για να παίζει... 5 λέπτα. Στο 5 φαίνεται πόσο πρόβλημα υπάρχει όταν επιστρατεύεται ο Τζέιμς. Που το παιδί μια χαρά φιλότιμο είναι, αλλά δεν είναι σέντερ σε καμία των περιπτώσεων. Ακόμα κι ο Καββαδάς αν έρθει τελικά, δεν ξέρω αν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει η ΑΕΚ αυτή την στιγμή.
yorgos
Ο Καββαδάς γιατί δεν έχει έρθει ακόμη, τι τρέχει;
ashton
QUOTE (yorgos @ Oct 26 2017, 00:44 ) *
Ο Καββαδάς γιατί δεν έχει έρθει ακόμη, τι τρέχει;


γιατί έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Άρη, αφού δεν έχει μείνει ελεύθερος .
Εχει κανει προσφυγη σύμφωνα με τα ρεπορτάζ - δεν έχει εκδικαστεί ακόμα.
akratacity
Με ποια λογικη η φετινη ΑΕΚ του αρκετα σημαντικου μπατζετ στηθηκε απο τον κοουτς Μανωλοπουλο;;;
Ομαδα χωρις αρχη, μεση και τελος, παιζει μοναχα με το ταλεντο των παιχτων της.

Με ποια λογικη επισης παιζει ο συμπαθης Ξανθοπουλος και οχι ο Μωραιτης, ο Μαυροειδης και οχι ο Τσαλμπουρης ενω και ο Ατιτς εχει σχεδον εξαφανιστει....
stefkorner
13-20 1η περιοδος..
θελω ομως να πιστευω οτι εστω και δυσκολα ..θα το παρει το ματσακι !
μην σκασει με νεο προπονητη στον ημιτελικο κυπελλου με μας.... smiley.gif
jasonick
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Σακοτα αλλιώς ούτε 20 πόντους δεν θα είχαμε σκοράρει. Αμυντικά δεν μπορούμε να αμυνθούμε στο πικερο, μας τρέλαναν στα τρίποντα στο 1ο δεκάλεπτο.
akratacity
QUOTE (jasonick @ Nov 1 2017, 20:08 ) *
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Σακοτα αλλιώς ούτε 20 πόντους δεν θα είχαμε σκοράρει. Αμυντικά δεν μπορούμε να αμυνθούμε στο πικερο, μας τρέλαναν στα τρίποντα στο 1ο δεκάλεπτο.

Η ΑΕΚ για δευτερη σερι χρονια δεν εχει εναν καλο ψηλο στο 5 που να μπορει να αμυνθει καλα και ταυτοχρονα να ειναι σημειο αναφορας στην επιθεση. Για αυτο αναγκαζεται στα κρισιμα σημεια των αγωνων της να παιζει και φετος με τα δυο 4αρια της μαζι (Σακοτα, Τζειμς). Ακομα και με τον Καββαδα μπορει να υπαρξει βελτιωση αλλα δεν θα λυθει το προβλημα.
jasonick
QUOTE(akratacity @ Nov 1 2017, 20:15 ) *
Η ΑΕΚ για δευτερη σερι χρονια δεν εχει εναν καλο ψηλο στο 5 που να μπορει να αμυνθει καλα και ταυτοχρονα να ειναι σημειο αναφορας στην επιθεση. Για αυτο αναγκαζεται στα κρισιμα σημεια των αγωνων της να παιζει και φετος με τα δυο 4αρια της μαζι (Σακοτα, Τζειμς). Ακομα και με τον Καββαδα μπορει να υπαρξει βελτιωση αλλα δεν θα λυθει το προβλημα.


Τρου. Ο Ελονού έχει περιορισμένο επιθετικό παιχνίδι και αμυντικά έχει θέμα, ειδικά το πως κινείται στο παρκέ.
stefkorner
αυτη η αεκ ξεκινουσε φετος(βαση ροστερ) ως ενα απο τα μεγαλα φαβορι για να παρει το cl ;;; και θα συνεχισει με τον Μανωλοπουλο... ;
μωρε μακαρι να συνεχισει μεχρι τον ημιτελικο κυπελλου... rolleyes.gif
xaris1986
ωραιο ματσακι για μας τους ουδετερους.
ο χαροου επαιζε στο ρεθυμνο τον θυμαμαι διαολακος.
ο παντερ στο λαυριο.
την ζημια την εχει κανει ο ζαιτσεβ.
για να δουμε το γυρναει η αεκ πιστευω θα κερδισει
SteveNashidis
Οντως ωραίο ματσάκι. Buzzer beater situations...
jasonick
ΠΗΡΑΜΕ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ!
Έχει ταραχθεί όλο το γήπεδο από το σοκ.
stefkorner
αντε μπραβο ,κουτσα στραβα ...την πηρε την παραταση ζωης..ο coach !
παντως λεγαμε οτι πιθανοτατα θα δουμε μια πλ καλυτερη αεκ οταν μπει ο Χαρις,αλλα εχω τν αισθηση οτι αρκετα χειροτερη εγινε !παροτι βλεπω σημερα ενα μεγαλο double-double ο Μανι..
SteveNashidis
QUOTE(jasonick @ Nov 1 2017, 21:13 ) *
ΠΗΡΑΜΕ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ!
Έχει ταραχθεί όλο το γήπεδο από το σοκ.


Κλείδωσε το ματς. Τρομερό κλέψιμο (αλλά το έδωσε φάουλ) του James. smiley.gif
ashton
Βγάλαμε το χτικιό και σήμερα, αλλα΄το σκοτώσαμε το θηρίο έστω και στην παράταση.. 96-92 την Rosa (όχι του Μητροπάνου, ούτε τη ναζιάρα) αλλά την Radom..
Τι να πρωτοπεί κανείς και σήμερα.. Πως οι αντίπαλοι ήρθαν με 10 παίκτες, που φορτώθηκαν με φάουλ αλλά εμείς αφήναμε τον Zaytsev (όχι το Βασίλι τον σκοπευτή του Stalingrad) με τον Sokolowski να κάνουν πάρτυ αντί να τους βγάλουμε έξω με φάουλ.. (που έγινε μονο στην παραταση)
Που εχουν δυο αμερικανους από αυτους της σειράς που εχουμε δει στην Α1 τα τελευταια χρονια, αλλά εμεις δεν είχαμε κανένα πλάνο να τους αντιμετωπίσαμε..
Αλλά τι πλάνο που ο αντιπαλος παιζει με 8 και εμείς παίζουμε επίσης με 8-9 αντί να, δείξουμε στο παρκέ το ρημαδοβάθος μας, και να μπουν και οι 12 βγάζοντας τα συκώτια στους αντιπαλους..
Αλλά αυτά θέλουν προπονητή..
Τέλος πάντων πάλι καλά που έχωσε πάλι τα τρίποντα ο Dusan και μαζέψαμε τη διαφορά και στο τέλος καθάρισε τη μπουγάδα ο Green (που πάντα ανεβάζει στροφες στο τέλος, αλλά στην αρχή ...) μαζί με τον πάντα σταθερά καλό Ξανθόπουλο, αλλά και τον Λάρυ που ήταν στοιχειωδώς καλός σε αμυνα-επιθεση και σωστος στις θέσεις μεσα στο παρκέ.
Από εκεί και πέρα ο Harris έδειξε πως έχει αγωνιστικότητα και μπορει να δώσει λύσεις αν και όποτε η ομάδα στρώσει (με την παρούσα κατάσταση καράχλωμο), το σχήμα με το smallball center James ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Μήτσος οκ, έκανε ότι μπορούσε επιθετικά αλλά αμυντικά η γνωστή τρύπα -όμως εχει τον ογκο να παιξει που δεν μπορουσαν να ματσαρουν οι αντιπαλοι.
Ο Elonu όταν τροφοδοτηθηκε κατι έκανε αλλά στο τέλος προτιμούσαμε εμμονικά το smallball..
Τέλος ο Barlow συνέχισε τις αναιμικές του εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ στην Ευρώπη..

Φυσικά για άλλη μια φορά ο Μωραϊτης δεν πάτησε παρκέ, όπως και ο Atic που μπήκε 12άδα στη θέση του Τσαλμπούρη που κι αυτος δεν θα έπαιζε(που αν ειχαμε δει στοιχειωδως τον αντιπαλο θα επρεπε να ειναι να δοκιμαστει πανω στον Zaytsev πχ)
ενώ ο Bandja Sy σήμερα δεν έπαιξε δευτερόλεπτο..
o tempora o mores...

Ηρωες οι 700 στις εξέδρες ..

υ.γ. Βίντεο αργότερα
stefkorner
QUOTE (ashton @ Nov 2 2017, 05:58 ) *
Βγάλαμε το χτικιό και σήμερα, αλλα΄το σκοτώσαμε το θηρίο έστω και στην παράταση.. 96-92 την Rosa (όχι του Μητροπάνου, ούτε τη ναζιάρα) αλλά την Radom..
Τι να πρωτοπεί κανείς και σήμερα.. Πως οι αντίπαλοι ήρθαν με 10 παίκτες, που φορτώθηκαν με φάουλ αλλά εμείς αφήναμε τον Zaytsev (όχι το Βασίλι τον σκοπευτή του Stalingrad) με τον Sokolowski να κάνουν πάρτυ αντί να τους βγάλουμε έξω με φάουλ.. (που έγινε μονο στην παραταση)
Που εχουν δυο αμερικανους από αυτους της σειράς που εχουμε δει στην Α1 τα τελευταια χρονια, αλλά εμεις δεν είχαμε κανένα πλάνο να τους αντιμετωπίσαμε..
Αλλά τι πλάνο που ο αντιπαλος παιζει με 8 και εμείς παίζουμε επίσης με 8-9 αντί να, δείξουμε στο παρκέ το ρημαδοβάθος μας, και να μπουν και οι 12 βγάζοντας τα συκώτια στους αντιπαλους..
Αλλά αυτά θέλουν προπονητή..
Τέλος πάντων πάλι καλά που έχωσε πάλι τα τρίποντα ο Dusan και μαζέψαμε τη διαφορά και στο τέλος καθάρισε τη μπουγάδα ο Green (που πάντα ανεβάζει στροφες στο τέλος, αλλά στην αρχή ...) μαζί με τον πάντα σταθερά καλό Ξανθόπουλο, αλλά και τον Λάρυ που ήταν στοιχειωδώς καλός σε αμυνα-επιθεση και σωστος στις θέσεις μεσα στο παρκέ.
Από εκεί και πέρα ο Harris έδειξε πως έχει αγωνιστικότητα και μπορει να δώσει λύσεις αν και όποτε η ομάδα στρώσει (με την παρούσα κατάσταση καράχλωμο), το σχήμα με το smallball center James ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Μήτσος οκ, έκανε ότι μπορούσε επιθετικά αλλά αμυντικά η γνωστή τρύπα -όμως εχει τον ογκο να παιξει που δεν μπορουσαν να ματσαρουν οι αντιπαλοι.
Ο Elonu όταν τροφοδοτηθηκε κατι έκανε αλλά στο τέλος προτιμούσαμε εμμονικά το smallball..
Τέλος ο Barlow συνέχισε τις αναιμικές του εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ στην Ευρώπη..

Φυσικά για άλλη μια φορά ο Μωραϊτης δεν πάτησε παρκέ, όπως και ο Atic που μπήκε 12άδα στη θέση του Τσαλμπούρη που κι αυτος δεν θα έπαιζε(που αν ειχαμε δει στοιχειωδως τον αντιπαλο θα επρεπε να ειναι να δοκιμαστει πανω στον Zaytsev πχ)
ενώ ο Bandja Sy σήμερα δεν έπαιξε δευτερόλεπτο..
o tempora o mores...

Ηρωες οι 700 στις εξέδρες ..

υ.γ. Βίντεο αργότερα



με πεθανες αδερφε!!!επικη αναλυση απο τν αρχη μεχρι το τελος ! 56.gif
ποσο θα θελα να γινοταν να ρθω οακα για τον ημιτελικο την κυριακη και απο μια γωνια να ακουω live σχολιασμο σου cool.gif
ashton
..............A.E.K.............Rosa Radom
ΣΟΥΤ..........29/66 44%.........34/77 44%
ΔΙΠΟΝΤΑ.......19/35 54%.........24/50 48%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ......10/31 32%.........10/27 37%
ΒΟΛΕΣ.........28/38 74%.........14/14 100%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.....27-10.............29-16
ΑΣΙΣΤ.........24................17
ΦΑΟΥΛ.........18................30
ΛΑΘΗ...........8................16
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ......6.................5
ΚΟΨΙΜΑΤΑ.......3.................1




0. ELONU
Επιθετικά όταν τροφοδοτήθηκε έδωσε λύσεις, αμυντικά δεν βοήθησε όσο έπαιξε ενώ στο τελος ξεχαστηκε αφου δεν ειναι smallball center..
Σε 17'08" ειχε 9π με 5/6 1π, 2/4 2π, 0-1ρ, 2φ, 1κψ.


1. JAMES
Μπασίματα και χάσιμο μπαλας ή κακό σουτ, δε μπορουσε να ματσάρει τις ντουλάπες των Πολωνών αλλά είναι smallball κι έπαιζε..
Σε 22'03" ειχε 6π με 2/4 1π, 2/5 2π, 0/1 3π, 1-2 ρημπ, 2 ασιστ, 3 φαουλ, 2 λαθη .


2. GREEN
Σταθερά ξεκινάει lost in space με λάθη (χαρακτηριστική κι η φάση που πατούσε γραμμή και ζητησε μπαλα απο τον Βασιλη). Στο τελος ομως οταν σφιγγουν τα γαλατα ειναι εκει . Σε 31' είχε 15π με 10/13 βολές (που επίσης συνηθως χανει στην αρχη), 1/3 2π, 1/3 3π, 2-2 ρημπαουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψιματα, 3 φαουλ, 2 λαθη αλλά και +14 στο +/- .


3. HARRIS
MVP από ranking με 29, αλλά και -1 στα +/- . Τα θετικά η βοηθεια στα ρημπαουντ (που του εδωσε το double-double) και η καλη σχετικά ομαδικη λειτουργία.
Σε 33'25" ειχε 18π με 7/10 2π, 4/4 1π, 0/4 3π, 11-2 (!) ρημπαουντ, 3 ασιστ, 1 κλεψιμο, 1 κόψιμο .



4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Αρκετά καλός και ουσιαστικός ξανά. Σε 22'13" είχε 4π με 2/2 1π, 1/1 2π, 0/1 3π, 1-0ρ, 6 ασιστ, 2 φαουλ, 1 λαθος, 1 κλέψιμο (αλλά και -11 στα +/-)


5. SAKOTA
Μας κράτησε στο ματς με τα τρίποντα . Σε 31'26" εβαλε 18π σκοράροντας μονο απο τα 6μ75 με 6/12 3π - ειχε και 0/3 2π. Ακομα 1-1 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 1 φαουλ, 1 κλέψιμο

9. ATIC
Μπηκε 12άδα αλλά σιγά μην τον έβαζε..


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Καλός ο Λάρυ και επιθετικά και αμυντικά . Σε 28'20" είχε 13π με 2/5 2π, 2/8 3π, 3/3 1π, 2-0ρ, 4ασιστ, 4 φαουλ, 1 κλεψιμο και +22 στο +/-


13. BARLOW
Συνεχιζει να ειναι κακιστος επιθετικά στο ΟΑΚΑ στην Ευρώπη. Σε 3 ματς ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ 6 ποντοι.
Σημερα ειχε 1/2 3π (δεν εκανε κατάχρηση- αλλά εχει και τρελο ψυχολογικό όταν βγαινει αιφνιδιασμό..) 3-0 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 2 φαουλ, 2 λάθη σε 20'00"

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Σιγά μην επαιζε.. 6ο σερι ματς DNP


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Τιμια εμφάνιση επιθετικά, αμυντικά τα γνωστά.
10π με 4/4 2π, 2/6 1π, 3-0 ρημπαουντ, 1 φαουλ, 1 λαθος, 1 κοψιμο σε 19'22"

35. SY
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τον επέλεξε για να ολοκληρώσει το ρόστερ, τον προτίμησε απο Atic για Α1 και δεν τον χρησιμοποιεί..



για τον κώουτς τι να πρωτοπούμε;
για τα ανύπαρκτα συστήματα..
για το timeout στο τελος του ημιχρονου στο 1" και το φοβερη επίθεση που σχεδιασαμε ;
για το ότι ήταν φορτωμένοι οι παίκτες τους με φαουλ αλλα δεν κυνηγουσαμε να τους παρουμε το 5ο;
για το ότι ζητάει παίκτες που δεν χρησιμοποιει ;
για το ότι είχαν 5 ομαδικά φαουλ σε 1-2 περιοδους και εμεις πηγαιναμε για σκοτωμενα τριποντα ;
για το ότι είχαμε φάουλ να δώσουμε και αφηναμε τον Τσεχο και τον Ουκρανο να καρφώνουν ;
https://www.youtube.com/watch?v=tdhQWkTl1PQ



κοσμος ξεκινησε με 500-700 και πρέπει να έπιασε το χιλιάρικο (σκάρτο)
ashton
και ένα δικό μου βιντεο
Conan1982
Ενώ συνήθως δεν κατηγορώ τους Προπονητές με την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια γίνεται το αντίθετο, Σάκοτα, Ζνοβτς, Μανωλόπουλος. Είχα την αίσθηση ότι ο συγκεκριμένος θα έστρωνε την ΑΕΚ, τελικά και η ομάδα παίζει χάλια, και οι μικροί δεν παίζουν και η διαχείριση κατά την διάρκεια των παιχνιδιών είναι τραγική. Δυστυχώς ενώ ο Αγγελόπουλος βάζει χρήματα και θέλει να προχωράει μεθοδικά οι επιλογές του στους προπονητές κάνουν όλη την προσπάθεια να πηγαίνει στράφι 3 χρόνια τώρα...
Dwyane ''the flash'' Wade
Το ότι αναπολούμε τον Σλακοτα και τον Ζντοβτς τα λεει όλα. Α ρε Μανωλόπουλε τι έχεις καταφέρει!!! Impossible is nothing (από την ανάποδη)
stefkorner
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Nov 2 2017, 16:51 ) *
Το ότι αναπολούμε τον Σλακοτα και τον Ζντοβτς τα λεει όλα. Α ρε Μανωλόπουλε τι έχεις καταφέρει!!! Impossible is nothing (από την ανάποδη)


πες το ψεματα!αυτο σκεφτομαι ακομα και εγω που δν ειμαι αεκ ! και ξαναλεω κριμα γιατι υπαρχει ενας πολυ αξιολογος χρηματοδοτης που εστω απο τυχη..δν μπορει να βρει μια καλη -σοβαρη περιπτωση προπονητη!!
αυτα που κανει ο Μανωλοπουλος προσωπικα δεν τα εχω ξαναδει! με πιο χαρακτηριστικο απο ολα τα dnp σε παικτες που αυτος διαλεξε πριν λιγο καιρο !
οπως επισης και να μηδενιζει τοσο σημαντικα προτζεκτ σαν τον Μωραιτη και τον Ατιτς!για Τσαλμπουρη δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοβαρο προτζεκτ ,αλλα εστω και η κληση του στην εθνικη δινει ενα εναυσμα για να αξιοποιηθει στο ροτεισον..!
παλι καλα που δεν εχει καψει και τον Λαρετζακη να λετε..!γιατι κ αυτο ειναι ικανος να πετυχει με τν εναν η τν αλλο τροπο..!
Conan1982
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Nov 2 2017, 09:51 ) *
Το ότι αναπολούμε τον Σλακοτα και τον Ζντοβτς τα λεει όλα. Α ρε Μανωλόπουλε τι έχεις καταφέρει!!! Impossible is nothing (από την ανάποδη)


Πάντως εγώ δεν τους έγραψα για να τους αναπολήσω. Το αντίθετο, τους έγραψα γιατί τους 2 πρώτους τους θεωρούσα ακατάλληλους και το ίδιο αποδεικνύεται και ο Μανωλόπουλος. Που να είχε η ΑΕΚ και τα προβλήματα του Άρη δηλαδή..
stefkorner
QUOTE (Conan1982 @ Nov 2 2017, 16:07 ) *
Πάντως εγώ δεν τους έγραψα για να τους αναπολήσω. Το αντίθετο, τους έγραψα γιατί τους 2 πρώτους τους θεωρούσα ακατάλληλους και το ίδιο αποδεικνύεται και ο Μανωλόπουλος. Που να είχε η ΑΕΚ και τα προβλήματα του Άρη δηλαδή..


εγω την φετινη αεκ την βαζω σε αντιστοιχια με τον φετινο παοκ! και στους 2 φετος γιναν αξιολογες σχετικα μεταγραφικες κινησεις και υπηρχαν σχετικα μεγαλες προσδοκιες για λεβελ απ ,ομως η εικονα ειναι τραγικη με ακατανοητες επιλογες και διαχειριση απο τους 2 προπονητες
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(stefkorner @ Nov 2 2017, 11:06 ) *
πες το ψεματα!αυτο σκεφτομαι ακομα και εγω που δν ειμαι αεκ ! και ξαναλεω κριμα γιατι υπαρχει ενας πολυ αξιολογος χρηματοδοτης που εστω απο τυχη..δν μπορει να βρει μια καλη -σοβαρη περιπτωση προπονητη!!
αυτα που κανει ο Μανωλοπουλος προσωπικα δεν τα εχω ξαναδει! με πιο χαρακτηριστικο απο ολα τα dnp σε παικτες που αυτος διαλεξε πριν λιγο καιρο !
οπως επισης και να μηδενιζει τοσο σημαντικα προτζεκτ σαν τον Μωραιτη και τον Ατιτς!για Τσαλμπουρη δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοβαρο προτζεκτ ,αλλα εστω και η κληση του στην εθνικη δινει ενα εναυσμα για να αξιοποιηθει στο ροτεισον..!
παλι καλα που δεν εχει καψει και τον Λαρετζακη να λετε..!γιατι κ αυτο ειναι ικανος να πετυχει με τν εναν η τν αλλο τροπο..!


Ειδικά αυτό που πάει να γίνει με το κάψιμο του Άτιτς είναι εγκλημα.
pan24
Η αεκ πρεπει αρχικα να αποφασισει τι θελει
Να βγαλει μικρους η να εξασφαλισει το "πρωταθλημα β" δηλαδη τριτη θεση και να διεκδικησει φαιναλ 4 τσ.λ?
Και τα 2 μαζι δεν γινεται

Αφου διαλεξεις τι θες να κανεις διαλεγεις τον αντιστοιχο προπονητη(που δεν ειναι ο μανωλοπουλος) για το πλανο που επελεξες
Μετα αντιστοιχα και οι ξενοι

Τα τελευταια χρονια οι επιλογες ξενων ειναι κυριως κακες και γινεται με διαφορους προπονητες
Δεν ξερω αν μπλεκονται παιχνιδια μανατζερ η απλα οσοι προπονητες περασαν δεν ειχαν καλη γνωση της αγορας ομως καθε χρονο απο τους 6 ξενους τουλαχιστον οι 2 ειναι για αλλαγη
gerorge
QUOTE (pan24 @ Nov 2 2017, 15:30 ) *
Η αεκ πρεπει αρχικα να αποφασισει τι θελει
Να βγαλει μικρους η να εξασφαλισει το "πρωταθλημα β" δηλαδη τριτη θεση και να διεκδικησει φαιναλ 4 τσ.λ?
Και τα 2 μαζι δεν γινεται

Αφου διαλεξεις τι θες να κανεις διαλεγεις τον αντιστοιχο προπονητη(που δεν ειναι ο μανωλοπουλος) για το πλανο που επελεξες
Μετα αντιστοιχα και οι ξενοι

Τα τελευταια χρονια οι επιλογες ξενων ειναι κυριως κακες και γινεται με διαφορους προπονητες
Δεν ξερω αν μπλεκονται παιχνιδια μανατζερ η απλα οσοι προπονητες περασαν δεν ειχαν καλη γνωση της αγορας ομως καθε χρονο απο τους 6 ξενους τουλαχιστον οι 2 ειναι για αλλαγη



Βασικα το μονιμο προβλημα της ΑΕΚ ειναι οι ξενοι ψηλοι.Μετα τον Μπονσου ο ενας επαιζε χειροτερα απο τον αλλον.Βεβαια βλεποντας οτι οι περισσοτεροι ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπεις στην υπολοιπη καριερα τους τιθεται και θεμα σωστης αξιοποιησης τους
ashton
και στη μετέπειτα καριέρα τους αξιοπρεπέστατοι είναι οι Anosike, Owens και πολυ περισσότερο ο Eric
jasonick
Ακόμα και τώρα που ήρθε ο Χάρις, αν δεν υπάρχει ο Σάκοτα στο παρκέ δυσκολευόμαστε στην επίθεση.
gerorge
QUOTE (jasonick @ Nov 7 2017, 21:55 ) *
Ακόμα και τώρα που ήρθε ο Χάρις, αν δεν υπάρχει ο Σάκοτα στο παρκέ δυσκολευόμαστε στην επίθεση.



Οταν πρεπει να μαρκαρεις παικτη στα 8 μετρα ανοιγουν τρελα οι χωροι,ειδικα οταν ο κυριος τροπος εκδηλωσεις επιθεσεων ειναι οι προσωπικες ενεργειες
jasonick
ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!
ashton
Τσάμπα ήττα απόψε στο Στρασβούργο.. Κρίμα η ματσάρα του Ντούσαν..
Πληρώσαμε ακριβά για άλλη μια φορά το κάκιστο ξεκίνημα (22-11 ηταν αν θυμαμαι καλά στην αρχή της 2ης περιοδου).. Το οποίο ήταν αναμενόμενο όταν επιλέξαμε να ξεκινήσουμε με αυτούς που τράβηξαν το κουπί προχθες στον ημιτελικό και ήταν λογικό να μην είναι 100% στο ξεκινημα.. Θα μπορούσαμε να δώσουμε χρόνο στην αρχη στον Atic (εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω - αν ήμουν πατέρας του θα έβαζα λυτούς & δεμένους να σπάσουν το συμβόλαιο) με τον Barlow που μια χαρά κλείνανε διαδρομους με ΤΣΣΚΑ πχ (και όχι μόνο). Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον 18χρονο Μωραϊτη πάνω στον 18χρονο Beyhurst και να έχουν και πρόβλημα αυτοι αφού θα του έριχνε 15π ο Δημήτρης και θα μπορούσε και να τον ποστάρει..Θα μπορούσε να πάρει τον Καμπερίδη πχ αφού δεν εμπιστεύεται κανένα ώστε να έχει κάποιον με όγκο να παίζει τον Bilan..
Μια που είπα για τον κροάτη - 3 παίκτες έχουν στην επίθεση (χωρις τον Dixon) και οι 3 μας κάνανε ζημιά, ενώ ζημιά έκανε και ο δικός τους ο Συ (μάλλον τον λάθος πήραμε..)

Το μόνο θετικό είναι πως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα (γιατι έχει παίκτες με χαρακτήρα) και ενώ έχανε σταθερά με 10-12π, το 65-54 έγινε 65-63, το κάναμε ντέρμπυ και το χάσαμε στις λεπτομέρειες.. (Με διαφορά που από μια σοβαρή ΑΕΚ σίγουρα ανατρέπεται στο ΟΑΚΑ.*)
Στη βολή που έχασε στα 38.5" ο Mike και θα κάναμε άλλη άμυνα αν είχαμε το +1, στην χαζή επιλογή του James να πασάρει στο Harris ενώ είχε 1" στο ρολόι κι έτσι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο..
Στην επιλογή μας να μην βάλουμε στο τέλος τον Elonu να κλείσει κανένα διάδρομο (το τελευταίο καλάθι του Wright θυμισε τον περσινο ημιτελικο στο Αλεξανδρειο που παλι με Μητσο θελαμε να κλεισουμε και σιγά μην κλείναμε διαδρομους..)
Και φυσικά από την διαιτησία που μάλλον είχε κόκκινα γυαλιά όπως έλεγε και ο Φίλιππας κάποτε στις μεταδόσεις.. Εντελώς διαφορετική λογική σφυριγμάτων στις δυο πλευρές του παρκέ ..

Από εκεί και πέρα ο Green (αν εξαιρεσουμε τη βολή) πάλι ανέβασε στροφές στο τέλος όταν η μπαλα έκαιγε, ο Elonu φορτώθηκε γρήγορα με φαουλ αλλά ξεχάστηκε στον πάγκο, για τον James τα έχω χιλιοπεί .. το small ball δεν είναι πανάκεια.. Ο Βασιλης ψιλοβοηθησε, ο Λαρυ ξεκινησε ψιλοκαλά αλλά στο τέλος είχε κάψει φλάντζες. Ο Μητσος απλά στεκοταν σαν ογκος με τον Bilan αλλά επιθετικα τα εσπασε (2/8 2π).
Τελος Barlow-Sy-Atic είχαν αθροιστικά 2 πόντους και 1 ρημπαουντ (οι 2 που επαιξαν δηλαδή - ενώ οι Γαλλοι έπαιξαν με 11 παικτες ανοιγοντας το rotation ..)

*βέβαια αυτή τη στιγμή θέλουμε υπερβάσεις για να διεκδικήσουμε τετράδα.. Αν οι Πολωνοί πάρουν αύριο τη Μπάνβιτ θα έχουμε τρελο θέμα ακομα και για την εξάδα.. Με 2-3 την 5η αγωνιστική τα πράγματα είναι ζόρικα.
ashton


..............Strasbourg........A.E.K.
ΣΟΥΤ..........27/55 49%.........28/60 47%
ΔΙΠΟΝΤΑ.......18/37 49%.........19/38 50%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ.......9/18 50%..........9/22 41%
ΒΟΛΕΣ.........17/24 71%.........13/17 77%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.....23-5..............26-8
ΑΣΙΣΤ..........16...............16
ΦΑΟΥΛ..........23...............22
ΛΑΘΗ............9...............10
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.......5................4
ΤΑΠΕΣ...........3................0





0. ELONU
οκ, φορτώθηκε σε dt με 2 φάουλ και σωστά βγηκε σε dt επισης στην αρχή / όμως στο τέλος χρειαζοταν.. Στα 5 αποβάλλονται οι παικτες όχι στα 2...
Σε 7'39" ειχε 1π με 1/2 1π, 0/1 2π, 1-1ρ, 2φ, 1λθ.


1. JAMES
το πάλεψε καπως σε άμυνα ψηλά, είχε τα γνωστά λάθη χάνοντας μπαλα..
Σε 25'55" ειχε 6π με 3/7 2π, 0/1 3π, 4-1ρημπ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη, 3 φαουλ .(το -16 στα+/- ειναι ομως χαρακτηριστικό)


2. GREEN
Τα γνωστά.. ξεκινησε νωθρά, δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τον Ζακ τον Ράιτ αλλά στο βου το πήρε πάλι πάνω του και έγραφε-δημιουργούσε.. Αν δεν έχανε τη βολή ίσως ηταν αλλιώς η φάση..
Σε 30'31" ειχε 18π με 3/4 1π, 3/4 2π, 3/4 3π, 2-1 ρημπάουντ, 3 ασιστ, 3 φαουλ, 2 λαθη, 1 κλέψιμο.


3. HARRIS
Αστοχος ειδικά στο α.. Σε 29'27" ειχε 11π με 3/11 σουτ (3/8 2π, 0/3 3π - btw εχει μολις 1/11 στην Ευρώπη, ενώ ελλάδα 2/7 έξω από τα 6μ75). 4-0 ρημπαουντ, 3 ασιστ, 2 φαουλ .

4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Πίεσε, προσπάθησε. Επαιξε 14'27" και ειχε 1/2 2π, 1/1 3π, 2-0ρ, 1ασ, 2φ, 1λθ, 1κλ.


5. SAKOTA
Ματσάρα για Ντουσαν που παραλίγο να το γυρίσει... 19π με 4/5 3π, 3/3 2π, 1/1 1π, 2 ασιστ & 1 φαουλ σε 23'13". Ρημπάουντ δεν πήρε αλλά αυτό το ξέρουμε... Το θέμα ειναι γιατι πχ δεν παιζουμε με 3 forward που οι αλλοι 2 να καλυπτουν την αμυντικη αδυναμια του..

9. ATIC
Οπως και με τους Πολωνούς στο ΟΑΚΑ, προτιμήθηκε απο τον Τσαλμπούρη για να δει όλο το ματς από τον πάγκο.


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Ξεκινησε ψιλοκαλά, αλλά στο τέλος δεν.. ούτε άμυνα/ούτε επίθεση.. Σε 27'40" ειχε 9π με 3/4 2π, 1/5 3π, 2-0ρ, 1ασ, 3φ, 2λθ.


13. BARLOW
Συνεχίζει τα μέτρια ευρωπαϊκά βράδια του.. Επαιξε 12'19" και ειχε 0/2 3π (7/31 σουτ στην Ευρωπη..), 1-0ρ, 1 φαουλ.

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Δεν έπαιξε. Λογικό - οι αντιπαλοι έπαιζαν με 18χρονο. Πρέπει να φτάσει τα 28 για να τον δοκιμάσουμε.

22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Οκ, είχε τον ογκο να σταθει μπροστά στον Bilan αλλά μέχρι εκεί.. Θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε τον Τσαλμπούρη για να ανοίξουν χώροι (αν τον προτιμουσαμε να δει αυτος το ματς απο τον πάγκο..)
Σε 22'40" ειχε 7π με 2/8 2π, 3/4 1π, 5-2 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 4 φαουλ, 1 λαθος.

35. SY
Τον έβαλε μέσα για 6'05". Ειχε 2π από 1/1 2π, 0/1 3π, κανενα ρημπαπουντ, 1 φαουλ, 1 κλέψιμο.



ρε κώουτς ... 12 έχουμε όχι 8..


κριμα για τον κοσμο..


jasonick
Συ....... icon_drunk.gif
Περίεργο rotation του Μανωλό αλλά του έχει βγει μέχρι ώρας. Οι Σλοβενοι πάντως έχουν έρθει χωρίς τον Αμερικανό άσσο τους και έχουμε καταφέρει να κάνουμε πολλά κλεψιματα. Πολύ καλός ο Χαρις, καλά λεπτά από Μαυροειδή (κάρφωσε κιόλας, δώστε μας το κύπελλο λέμε tongue.gif ). O Γκριν έχει εκμεταλλευτεί τους αιφνιδιασμους μας και πάει καλά, πολύ θετικός και ο Άτιτς.
Άντε να δούμε στο 2ο και λίγο Μωραΐτη. smile.gif
ashton


Άνετο ευρωπαϊκό βράδυ μετά από μήνες (από τη ρεβάνς με την Utena το Φλεβάρη δηλαδή) και νίκη με 18π, 91-73 επί της Olimpija (νταμπλούχου Σλοβενίας) για τη Βασίλισσα. Όπως είχαν κάνει και οι Πολωνοί, οι Σλοβένοι ήρθαν με 10 παίκτες, μόνο που αυτή τη φορά δεν παίξαμε με 7-8 παίκτες αλλά και με τους 12. Κι αν εξαιρέσουμε τον Bandja Sy που δε βοήθησε στο τρίλεπτο που έπαιξε οι άλλοι ήταν από θετικοί μέχρι εξαιρετικοί.*

Καλαθομηχανή ο Manny Harris (που μάλλον έπρεπε να πάρει λίγες ανάσες παραπάνω - παραλίγο να βγάλει 40λεπτο), πολύ καλός επιθετικά & οργανωτικά ο Green, πολύ καλός ο Λάρυ, σταθερά καλός ο Dusan, πολλές βοήθειες στην άμυνα ο Ξανθόπουλος, ανεβασμένος στο β ο Elonu (μάλλον γιατί παίζαμε επίθεση από την πλευρά της ..Κρεμλιδου :-) , παραλίγο mvp από ranking ο Μήτσος που είχε άλλο ένα double-double.
Επιτέλους πήρε χρόνο ο Atic και όσο ήταν στο παρκέ έδειξε πως είναι ίσως ο πιο σωστός τεχνικά παίκτης μας με σωστές τοποθετήσεις, τρέξιμο χωρίς τη μπάλα, πίεση/βοηθειες στην άμυνα και σωστή ομαδική νοοτροπία στην επίθεση. Τώρα γιατί τον χαντακώνουμε για να (μην) παίζει αυτός ο Sy είναι από τα ανεξήγητα. Έπαιξε λίγο και ο Μωραϊτης- όχι μονο garbage time στο τέλος, θετικό κι αυτό.

* Οκ, βγάζω έξω και τον Delroy που μάλλον χτύπησε και δεν ξαναπέρασε στο παρκέ μετά το ξεκινημα, αλλά και τον Barlow που ξεκίνησε στρωτά αλλά μετά αυτή η εμμονή με τα σουτ από τα 8μ ήταν λίγο κάπως...(πέρα από τα λάθη που έκανε).

Τα επομενα δυο ματς, και τα δυο εκτός, στη Γερμανία με Bayreuth και στη Μαδρίτη με Estudiantes θα είναι κομβικότατα για τη συνέχεια.

κόσμος γύρω στο 2χιλιαρο (σκαρτο)
ashton
στατιστικά

15 κλεψιματα / αυτο τα λέει ολα.
τα ρημπαουντ 22-5 στη ρακετα μας και 18-20 στη δικιά τους. μια χαρά (και παραπανω)



0. ELONU
Μέτριος στο α, ανέβηκε στο β έχοντας αρκετά καλό 3ο δεκαλεπτο (όταν κι επαιξε). Σε 19'03" ειχε 6π με 2/3 2π, 2/2 1π, 2-2 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 2 λαθη, 1 κλέψιμο, 2 ταπες και ΜΗΔΕΝ (0) φαουλ.


1. JAMES
Ειχε προβλημα κι επαιξε μονο στην αρχη για 7'01", έβαλε 3π με 1/2 3π, και ειχε 1-0ρημπ, 1 φαουλ.


2. GREEN
Πολύ καλός και επιθετικά, και οργανωτικά - καποιες εμπνευσεις μαγικές.
Σε 28'43" ειχε 13 ποντους με 4/6 2π, 1/2 3π, 2/3 1π, 7 ασιστ, 1 φαουλ, 2 λαθη, 2 κλεψιματα .


3. HARRIS
Καλαθομηχανή, φοβερή επαφή με το καλάθι.. Βεβαια παραλίγο να βγάλει ολο το 40λεπτο και στο τελος ειχε ψιλοχοντροκουραστεί.
Σε 36'05" λοιπον ειχε 26 ποντους με 9/14 2π, 2/5 3π, 2/4 1π, 3-5 ρημπαουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψιματα, 4 λαθη, 2 φαουλ.


4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Σωστες αμυνες, καλη κυκλοφορια οσο επαιξε. 2 ασιστ, 2 κλεψιματα, 2 φαουλ σε 13'13" χωρις να παρει προσπαθειες (απολυτα λογικο).


5. SAKOTA
οχι στην καλυτερη βραδια του / δεν ηταν αρνητικος ομως. Σε 22'43" ειχε 6π απο 2/7 2π, 1/3 3π, 4-2 ρημπαουντ, 3 φαουλ, 1 λαθος, 1κλεψιμο, 1 ταπα .

9. ATIC
Εξαιρετικός όσο πάτησε παρκέ.. Έχει διδαχτεί σωστά τα βασικά και φαίνεται και στις δυο πλευρές του παρκέ.. Γιατί τον κόψαμε για να (μην) παιζει ο Bandja ειναι για το ανεξηγητο...
Σε 13'04"¨είχε 5π με 1/2 1π, 2/2 2π, 0/2 3π, 2-2 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 1 φαουλ .


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Πολυ καλός ο Λαρυ και αμυντικά και επιθετικά με το γνωστο αγωνιστικο θρασος. Σε 23'45" ειχε 13π με 3/4 2π, 2/5 3π, 1/2 1π, 3-1 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 3 φαουλ, 5(!!) κλεψιματα .


13. BARLOW
Ξεκινησε καλά αλλά μετά ... Κάτι παθαινει στα ευρωπαϊκά ματς.. Στις δηλωσεις ο κωουτς ειπε πως ειχε προβλημα παντως.
Σε 10'15" ειχε 1/5 3π και 3 φαουλ.

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Μπηκε για την αμυνα/πιεση στο τελος της 3ης περιοδου και σε garbage time στο τελος. Συνολικά επαιξε 2'01".


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Double-double για το Μητσο σε 2ο ευρωπαϊκο ματς. 15π με 7/9 2π, 1/1 1π και 11 (7-4) ρημπαουντ. Ακομα 3 ασιστ, 3 φαουλ (εκανε και μια ταπα που του έφαγε η στατιστική). Παραπάνω απο μια χαρά.


35. SY
τον δοκιμασε στο 2ο δεκαλεπτο, επαιξε 3'06" έχοντας 0/1 2π, 0/1 3π, 1 κλεψιμο, 2 λαθη, 1 φαουλ. Τουλάχιστον του έδωσε χρονο σε κανονική ροή ματς. (άλλο αν δειχνει πως δεν ειναι κάτι που θέλουμε παικτικά νομίζω..)



κοσμος σκαρτο διχιλιαρο
ashton
βιντεο μου απο το ματς
aegeansheed
Αίσθησή μου, η χειρότερη ομάδα που πέρασε από το ΟΑΚΑ και γενικά από όσες αντιμετώπισαμε φέτος στην Ευρώπη.

Στα θετικά κρατάω ότι:
* επιτέλους διαπιστώθηκε ότι δε γίνεται πεντάδα με 4+ ξένους. Το δίδυμο με Λαρεντάκη και Σάκοτα, βοηθάει την πεντάδα να έχει συνοχή και καλύτερη επικοινωνία, παρόλο που ο Σάκοτα έχει πιο περιορισμένο αριθμό επιθέσεων από αυτόν που θα είχε όταν έμπαινε ως 6ος παίκτης.
* είδαμε μερικές άμυνες έστω, αν και στο pNr πάλι είμασταν για κλάματα, τα πολλά λάθη των αντιπάλων δεν έδειξαν τη γνωστή χτυπητή αδυναμία φέτος
* η ψυχραιμία του Green. Από τις λίγες φορές μάλιστα που τον είδα στον αιφνιδιασμό να παίρνει και drive από τον κεντρικό διάδρομο
* ο Harris, που έχει φοβερή αυτοπεποίθηση στο σουτ του, του βγήκε χθες. Ο τύπος είναι επιπέδου περσινής Euroleague.
* σε ορισμένα σημεία έγιναν οι ενδεδειγμένες αλλαγές παικτών βάσει του ρόστερ. Ακόμα και όταν έβαλε Sy και Atic, παρόλο που ο Σενεγαλέζος δεν ξέρει τί κάνει μπροστά, η σκέψη ήταν σωστή δηλαδή να μπουν παίκτες που μπορούν να παίξουν -θεωρητικά-άμυνα για να κρατήσουν το +15.
* η αμυντική προσήλωση του Λάρρυ

Τα αρνητικά:
* Πολύ μεγάλος χρόνος συμμετοχής για Harris και Green, όχι επειδή είναι επικίνδυνο σε αυτό το χρονικό σημείο της σαιζόν, αλλά επειδή θα μπορούσε να κερδίζεται παραπάνω χρόνος ξεκούρασης. Π.χ. Για μένα ο Green έπρεπε να βγει στα 45 δευτερόλεπτα πριν την 1η περίοδο, αντ' αυτού τον είδαμε να το παίζει σερί και μάλιστα να συνεχίζει και στην 2η. Μόλις φάγαμε το 0-5 σερί εκεί κατάλαβε ο Μανωλό το αυτονόητο...
* Θα περίμενα η χρήση του Μωραϊτη σε αυτόν τον αγώνα ίσως να ήταν λίγο μεγαλύτερη. Π.χ. να τον έβαζε να παίξει δύο άμυνες στη διακοπή στα 45 δευτερόλεπτα για το ημίχρονο, όχι στα 22 της τελευταίας. Γενικά θέλω κάποια στιγμή να τον δω να μπαίνει με σχέδιο για συγκεκριμένο ρόλο ή δουλειά, όχι απαραίτητα στο τέλος, σε δίλεπτα που χρειάζεται να δώσει ποιοτικά λεπτά αντί Harris ή Green. Είναι ίσως νωρίς ακόμα, αλλά θα γίνει και αυτό μέσα στη χρονιά.
* Ο αντίπαλος μπορεί να είχε χαοτική διαφορά επιπέδου, αλλά με δεδομένο ότι υπήρχε πλάνο (και φαινόταν αυτό) ο Harris και ο Green να παίξουν +33 λεπτά, θα περίμενα να δω από τον coach, εφόρον δεν ήθελε να κάνει πολλές αλλαγές παικτών, τουλάχιστον να παίρνει timeout σε μερικά σημεία που έβλεπες ότι η κούραση είχε ανέβει σε υψηλά επίπεδα.

* Ο Atic βγάζει μάτια ότι διακαιούται παραπάνω χρόνο. Δεν λέω ότι γίνεται κακή διαχείρισή του, ας είναι αγώνα με αγώνα να κερδίζει τον χρόνο του με αυτά που κάνει στο παρκέ, όπως έκανε και χθες και σταδιακά να εξαργυρώνει με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και χρόνο. Το βρίσκω σωστό και δίκαιο.
stefkorner
δηλαδη ποσο πιο μεγαλη σφαλιαρα επρεπε να φαει η αεκ στο πρωταθλημα για να μπει αποψε δυνατα ... ( ;;;)
ashton
κάνοντας ένα τραγικό ξεκινημα (χάναμε 22-9 γύρω στο 7') για νιοστή φορά βρεθηκαμε να κυνηγάμε (και να μη φτάνουμε)..
γυρισαμε το ματς στο β, προηγηθηκαμε 50-53 αλλά εκει ξανακανε rotation για το rotation ο αγαπημένος προπονητης των ΜΜΕ και ξέφυγαν με 71-59 .. στο τέλος απλά δεν υπήρχε πάλι χρονος και καθαρό μυαλό..
οσο παραμένει στον πάγκο ούτε 6άδα για europe cup δεν καθαρίζουμε ..



0. ELONU
Οκ, φορτώθηκε με φάουλ αλλά δεν αποβάλλονται στα 3 φάουλ όμως οι παίκτες... να τον προστατέψεις για να τον έχεις . να τον προστατέψεις για να μην το βάλεις ;
οσο επαιξε (6'01") ειχε 6π με 2/2 2π, 2/2 1π, 1-1ρ, 1λθ, 3φ . Λογικό αφου οι Seiferth-Mcrea μονο φοβητρα δεν ηταν... τι να πει κανεις..


1. JAMES
Τα γνωστά .. μπασιματα (συνηθως αποτυχημενα) αλλά και small ball center.. Σε 23' είχε 4π με 2/3 2π, 0/3 3π, 6-1 ρημπάουντ, 3 ασιστ (πρώτος σε ασιστ), 2 φαουλ, 1 κλεψιμο.


2. GREEN
Συνέχισε τις κάκιστες εμφανίσεις.. χωρις πολλες προσπάθειες : 7π με 3/3 1π, 2/2 2π, 0/2 3π), 2-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ ολη κι όλη κι ένα λαθος, 5 φαουλ (απο τα φιλικά φαινοταν η 'εφεση' σε φαουλ) σε 18'05" .


3. HARRIS
Ξεκινησε ασχημα, αλλά ειχε παθος και ενέργεια.. Επαιξε 36'31" (και δεν πηρε ανασες που θα επρεπε), και ειχε 22π με 9/13 2π, 1/5 3π, 1/1 1π, 3-0ρ, 1 ασιστ, 3 φαουλ, 3 κλεψιματα.


4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Πολύ καλός, με σοβαρότητα και πίεση στην αμυνα.. Σε 27'44" ειχε 4π απο 4/4 1π, 0/1 3π, 2-0 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 2 φαουλ, 3 λαθη, 5 κλεψιματα .


5. SAKOTA
Σταθερη αξια ο αρχηγος.. Σε 29'38" ειχε 19π απο 3/9 3π, 5/7 2π (αξιοσημειωτο πως δεν κερδισε βολή..) 4-4 ρημπαουντ (1ος ρημπαουντερ με τα 8), 2 ασιστ, 1 φαουλ, 1 λαθος, 1 κλεψιμο


9. ATIC
Μπηκε στο 34-20 και βγηκε στο 44-35, βοηθώντας να κλεισουμε τρυπες και να κλεισουμε θετικά (σε σχεση με το άθλιο ξεκινημα) το ημιχρονο. Αλλά μετά τον ξέχασε και πάλι.. Επαιξε 5'39" και ειχε 1 λαθος, 0/1 2π.

12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Πολύ εως υπερβολικά άστοχος.. 2π με 1/2 2π, 0/5 3π (..) 3 φαουλ, 1 λαθος σε 16'22".


13. BARLOW
Η γνωστη ανυπαρξία/μετριοτητα στην Ευρωπη.. Σε 15'02" ειχε 2π με 2/2 1π, 0/1 2π, 0/2 3π, 1-1 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 1 φαουλ, 1 λαθος, 1 κλεψιμο.
Συνολικά στην Ευρωπη μετράει μολις 8/39 σουτ..

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Μπηκε για 35" στο τελος της 2ης περιοδου.. Παρά την κακή παρουσια του Green πάλι δεν τον έβαλε περισσότερο.


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Κακός ο Μήτσος σήμερα.. 1/4 βολές, 2/5 2π, 1-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 1 φαουλ σε 14'29"


24. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Ξεκινησε πεντάδα ειχε 1/2 2π, 1 κοψιμο, 1 λαθος στα πρωτα 6'48" (οταν χαναμε με 22-9) που αγωνιστηκε και μετά ξεχάστηκε στα βάθη του πάγκου..
Pierce
Και συνεχίζουμε να βλέπουμε την διαφορά του να έχεις προπονητή -όσο παλαιάς κοπής και με κολλήματα να είναι - και να έχεις μαθητευόμενο μάγο.

Διπλό με την Εστουντιάντες και στο τσάκ χάθηκε και η διαφορά.
ashton
Πρώτο διπλό στην Ισπανία μετά από 17 χρόνια. Επιστροφή στην κανονικότητα λέμε ..
HVALA DAM DRAGAN !
Η ομάδα αν εξαιρέσω το τέλος της 2ης περιόδου, ήταν συγκεντρωμένη και έπαιξε όπως έπρεπε.
Αν δεν είχε ξεσκιστεί στο τέλος ο Landesberg (ή δεν κάναμε κακό σουτ στη λήξη που κλέψαμε, βγάλαμε προσποιηση και το χασαμε) θα είχαμε καλύψει και τη διαφορά.

και σημερα οπως και με Ολυμπιακό, είχαμε τριπλάσια διποντα απο τριποντα. Λογικό όταν δεν έχεις σουτερ πλην Ντουσαν.
Μεγάλο ματς από Manny που παραλίγο να βγάλει το 40λεπτο, φοβερός Ντούσαν στο 2ο δεκάλεπτο αλλά και στο τελος (αν δεν έκανες και το φαουλ στο τριποντο ρε αρχηγέ δε θα αγχωνομασταν στο τελος), ανέβασε ως συνηθως στο τελος στροφες ο Green αλλά το καθοριστικό ήταν ο Delroy.. Και τα δυο τρίποντα, και τις τάπες, και ρημπαουντ και άμυνα και σκοράρισμα. Καθάρισε τη μπουγάδα.
Ο Λάρυ θόλωσε πάλι προς το τέλος, ο Σάλε το είδε και ξανάβαλε Ξανθόπουλο για καλυτερη κυκλοφορία και σωστα.
Μήτσος κάτι έκανε επιθετικά, ο Elonu παιζοντας παλι 10λεπτο θα μπορούσε να γράψει διψηφιο αν ηταν πιο ευστοχος - γεμιζε ρακετα παντως οσο επαιξε. Ο Καββαδας ακομα ειναι μαλλον ανετοιμος, ενώ ο Barlow έπαιξε ενα 5λεπτο (λογικό όπως έπαιζε).
Θα μπορούσαν να παίξουν οι Atic (κυρίως να δώσει ανάσες στον Μαννυ) κι ίσως ο Μωραϊτης, αλλά DHI το αποτέλεσμα μετράει.
Είμαστε ακόμα ζωντανοί

(μας φαγανε ενα καλαθι στην καρτελα οι Ιθπανοί)
ashton


33 διποντα, 34 τριποντα οι Μαδριλένοι
44 διποντα, 16 τριποντα εμεις.
Στρώσαμε και τις βολές, αφου ενω ξεκινησαμε με 5/10 ή κάτι τέτοιο τελειώσαμε με 19/25 .
πήραμε και τα ρημπάουντ, muy bien..
(αφησαμε και αποντο τον Cook με 0/5 3π - έδωσε βεβαια 9ασ)






0. ELONU
Οσο έπαιξε γέμισε τη ρακέτα - αν ήταν και πιο εύστοχος.. 7π από 3/6 2π, 1/3 1π ενώ είχε 2-3 ρημπάουντ, 1 φαουλ σε 9'46" που έπαιξε.


1. JAMES
Καθοριστικότατος.. Μεγάλα καλάθια, μεγάλες άμυνες και ο πιο κομβικός στο 4ο δεκάλεπτο.
Σε 29'26" είχε 13π με 3/5 2π, 2/3 3π, 1/2 1π, 5-2 ρημπάουντ, 1 ασιστ, 1 λαθος, 3 κλεψίματα, 2 τάπες, κανενα φαουλ.


2. GREEN
Ως συνήθως ανέβασε ταχυτηα στο τελος όταν η μπαλα εκαιγε. Επαιξε 28'10" και ειχε 9π απο 3/4 1π, 3/7 2π, 0/1 3π (έχει να βάλει 3ποντο από την Ολιμπια στις 15 Νοέμβρη), 3-1 ρημπαουντ, 5 ασιστ, 2 φαουλ, 2 λαθη.


3. HARRIS
Μας κράτησε μέσα στο ματς όταν δεν τσουλαγαμε στην αρχη, έβγαλε άμυνες, μάζεψε ρημπαόυντ και παραλίγο να βγάλει ολο το ματς -νομιζω επρεπε να πάρει λιγο παραπάνω ανάσες- πήγε να το κάνει ο Σαλε στο 4ο αλλά χτυπησε ο Delroy και τον εβαλε πισω στα καπακια
Σε 36'31" είχε 19π με 4/9 2π, 1/3 3π, 8/9 1π, 9-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 2 φαουλ, 1 λαθος, 3 κλεψιματα . Michigan Mamba :-)


4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Ουσιαστικότατος. Αν δεν κόλλαγε μάλλον το ταμπλω να δειχνει 78-83 οπως και η καρτελα της τηλεορασης, μαλλον θα πηγαινε στο τελος για το σουτ αντι για πασα στο 3ποντο.
Σε 19'58" είχε 2π απο 1/1 2π, 1-1 ρημπαουντ, 6 ασιστ, 2 φαουλ, 1 λαθος .


5. SAKOTA
Μεγάλο ματς από τον αρχηγό. Μας άγχωσε στο τέλος με το φάουλ στο 3ποντο του Landesberg γιατί έλειψε αλλά τέλος καλο ολα καλα.
Είχε 17π από 5/6 2π, 2/4 3π, 1/1 1π, 2 λαθη, 1 κοψιμο μεχρι να αποβληθεί με 5 φαουλ σε 21'47"

9. ATIC
Δεν επαιξε ξανα. Νομιζω μπορουσε να δωσε καποια διλεπτα σε 2η-3η περιοδο να ξεκουρασει τον Μανυ


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Βοήθησε πολύ στην περιφερειακή άμυνα αλλά και σε κυκλοφορία αλλά σίγουρα κάτι παθαινει στα τελευταια δευτερολεπτα των αγωνων ρε γμτ..
Επαιξε 31'12" και ειχε 7π από 0/2 2π, 1/4 3π, 2-0 ρημπ, 1 ασιστ, 1 φαουλ, 1 λαθος, 2 κλεψιματα.

13. BARLOW
Επαιξε μόλις 5'16" και είχε 0/1 2π, 0/1 3π, 1 φαουλ .

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Δεν αγωνιστηκε


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Ξεκινησε πεντάδα, κέρδισε φάουλ με το κλασικό του παιχνίδι στην επίθεση. Άμυνα τα γνωστα.
Σε 13'23" είχε 9π από 4/6 2π, 1/2 1π, 2-1 ρημπαουντ, 1 φαουλ, 1 λάθος

24. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Φανερά ανετοιμος ακομα. Σε 4'25" είχε 2π από 1/1 2π, 0-1 ρημπαουντ, 1 φαουλ, 1 λαθος .


Σιγουρα πιο ορθολογικός αγωνιστικός προσανατολισμός με Ντράγκαν.


Μας βολεψε μαλλον που παίζουν Ευρωπη σε αλλο γηπεδο μακριά απο την έδρα τους και δεν πολυπατανε (7400 εισιτηρια κοψανε την Κυριακη με Βαλενθια, κανα σκάρτο 1500ρι πρεπει να ειχε σημερα στο 3,2χιλ θεσεων γηπεδο)


κιτρινομαυρη γωνια΄ειχαμε και στη Μαδρίτη :-)
stefkorner
o Σακοτα σε πρωτη φαση λειτουργει σαν κανονικος προπονητης ! ο Μανωλοπουλος δεν ξερω αν ειναι τελικα κανονικος προπονητης.. παντως λειτουργουσε με εναν τροπο που σαν να προκαλουσε αποριες...!

η ομαδα τωρα αρχισε να παιζει αμυνα και απο αυτην ξεκιναει ,καθως οι αυτοματισμοι και η διαρκεια στην επιθεση δεν ειναι ευκολο να ερθουν ! (btw ο Μανωλοπουλος ελεγε οτι στηριζεται στην αμυνα ,αλλα μονο στην αμυνα δεν φαινοταν προσανατολισμενος..)

επισης τωρα αρχισε να γινεται εικονα το προφανες ,οτι ο Μανι Χαρις πρεπει να ειναι ο πολος απ οπου θα ξεκινανε ολα στην επιθεση !εκτος αυτου τωρα εχει και κατευθυνσεις στην αμυνα!μου κανε θετικη εντυπωση ας πουμε που ο Σακοτα επεμενε και την ωρα του αγωνα με ειδικες εντολες ,στο πως πρεπει να αντιμετωπιζει τον Παπανικολαου!

ηδη βλεπουμε να εμφανιζονται και οι διακριτοι ρολοι των υπολοιπων που θα ερχονται να συμπληρωνουν !φυσιλογικα πραγματα στην διαχειριση του υλικου δηλαδη ! με Μπαρλοου και Ελονου πχ να παιζουν οσο θα πρεπε να τους αναλογει με βαση την μεχρι τωρα τουλαχιστον εικονα τους..
aegeansheed
Θέλουμε ένα videάκι με χθεσινό Delroy, αλλά να έχει και τα αμυντικά highlights του και... δεν πειράζει, ας έχει και το διαγώνια iso του διαβόλου που έχασε (τουλάχιστον δεν κουτούλησε τη μπάλα στο παπούτσι του), έτσι για γούστο. smile.gif
ashton
Άνετη επικράτηση επί της -πρωταθλήτριας Ιταλίας- Umana Reyer Venezia για τη Βασίλισσα, που για πρώτη φορά μετά από 9 αγωνιστικές πλασαρίστηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη το 2-0 με τους Ιταλούς.
Ο όμιλος είναι ροντέο όμως και η πρώτη θέση από την 6άδα απέχει μόλις μια νίκη ...
Σημαντικό που πάμε με αυτό το μαξιλαράκι στις διακοπές.
Σούπερ ο Green, εξαιρετικός και πάλι κόντρα στους Βενετσιάνους ο Μήτσος, πολύ καλός ο Delroy κυρίως αμυντικά.
Άστοχος ο Manny, βοήθησε αμυντικά ο Λάρυ.
Σταθερή αξια ο Dusan με τον Ξανθοπουλο, βοηθησε μετά απο καιρό ο Barlow.
Elonu είχε διαθεση αλλα βγηκε με προβλημα στη μεση αν καταλαβαμε καλά.
Πήραν χρόνο Atic αλλά και Μωραϊτης- Καββαδάς (αρκετά καλός) στο τελος.


Σταθερά λίγα σουτ 3π, περισσότερο η μπάλα μέσα.
Βολές έχουμε θέμα πάντως..
Καλυτερο αμυντικο μας ματς φετος στην ευρωπη / εστω κι αν παιζαμε με αποδεκατισμενη αντιπαλο.



0. ELONU
Επαιξε μονο 7'14" και είχε 2/2 2π, 0-1ρ, 1φ, 1λθ.
Δεν βγηκε για προθερμανση στο 2ο και βγήκε μετά μαζί με γυμναστή/γιατρο και κρατούσε μέση.
Πάντως η Κρεμλιδου εκει και ειδε αλλη μια νικη.

1. JAMES
Πολύ καλός αμυντικά-ομαδικά με άμυνες, κοψιματα κλπ.
Σε 23'56" ειχε 8π με 1/2 1π, 2/5 2π, 1/2 3π, 4-0 ρημπ, 1 φαουλ, 1 λαθος, 3 κλεψιματα, 2 κοψιματα .


2. GREEN
Εξαιρετικη εμφάνιση και εκτελεστικά και οργανωτικά. 19π από 2/6 2π, 4/5 3π (τα εβαλε μαζεμενα), 3/4 1π, 3-0 ρημπ, 10 ασιστ, 2 φαουλ, 1 λαθος, 1 κλεψιμο σε 29'17"


3. HARRIS
Δεν ηταν στη μερα του - εκβιασε προσπαθειες γιατι ενοιωθε αγχωμενος για σκοραρισμα. Οταν χαλαρωσε στο 3ο, σκόραρε στηριζομενος στην αμυνα ενώ μοιρασε και μπαλες.
Σε 27'42" ειχε 8π από 2/2 1π, 3/9 2π, 0/3 3π, 4-0 ρημπ, 2 ασιστ, 2 φαουλ, 1 λαθος, 3 κλεψιματα.

4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Επαιξε κατω απο 10' για πρωτη φορα φετος (7'42") δειγμα του ποσο καλα παιξαμε και δεν χρειαστηκε για παραπανω. Δεν σουταρε και ειχε 1-0ρημπ, 3 ασιστ, 1 φαουλ.


5. SAKOTA
Διψηφιος και πάλι με 2/4 1π (πρέπει να δουλέψει λιγο φετος τις βολες.. απο το 90% στο 60-70% επεσε), 1/3 2π, 2/4 3π, 4-0 ρημπαουντ, 3 φαουλ, 1 λαθος σε 22'37"


9. ATIC
Επαιξε στο 2ο δεκαλεπτο και στο τελος, για 8'28". Πιο ξεμπλοκαρισμενος, αλλα συνεχιζει να ειναι αγχωμενος στο παρκε. 1/2 2π, 1-0 ρημπ.


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Αστοχος (1/4 2π, 0/2 3π, 1/2 1π) αλλά καλός αμυντικα (6-1 ρημπαουντ), ενω ειχε και 3 φαουλ, 2 λαθη, 1 κλεψιμο σε 22'49"

13. BARLOW
Καλό ματς μετά από πολυ καιρο - και πρώτη φορα φετος δεν σουταρε τριποντο . Αυτο το τελευταιο μαλλον ειναι οδηγια προπονητη.
Σε 20'59" είχε 6π από 2/2 1π, 2/3 2π (δυο καλάθι κ φαουλ). 2-1 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 3 φαουλ, 1 λαθος .

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Οπως και στην Πυλαια μπηκε για 2'59". Ειχε 0/1 3π και 2 φαουλ.


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Μήτσος ο φονέας της Venezia. 37π-18ρ στα δυο ματς !
19 πόντους (5/7 1π, 7/8 2π) και 4-5 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 2 φαουλ, 2 ταπες (μια χωρις να σηκωθει), 1 λαθος σε 22'17"

24. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Μπηκε στο τελος για 3'53", είχε διαθεση και τελειωσε με 5π απο 3/4 1π, 1/1 2π, 1-0 ρημπ, 1 λαθος, 1 κλεψιμο, 1 κοψιμο.


απολυτα θετική η εικονα σημερα. Αν δεν ειχε δοκιμασει τον Delroy σε small ball στο τελος της 2ης περιοδου, θα ηταν αψογα
ashton
Βίντεο από τον αγώνα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.