Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. Champions League 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
boumtze-boumtze
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ.....
shtarkws
PS. Έχω δει αγώνες σε διάφορες χώρες με διάφορους σχολιαστές, δεν ασχολείται κανείς άλλος τόσο πολύ με την διαιτησία όσο η ελληνική τηλεόραση και οι Έλληνες σπικερ

Επίσης κάνεις άλλος δεν προεξοφλεί μια νίκη πριν τελειώσει το ματς
akratacity
Ο ενας το δινει στον αλλο... smiley.gif

Ρε Γκριν τι κανεις;
kotzito
Βραδυπωριακός - Ταλαιπωριακός είναι το τελευταίο λεπτό.
john wick
QUOTE (shtarkws @ May 6 2018, 19:21 ) *
Παντερ, Χάρις, Γκριν κυρίως αλλά και Τζέιμς θα βάλουν πολύ δύσκολα στις περιφέρειες του Παναθηναικου και κυρίως του Ολυμπιακου



Πολλά μπράβο στην Αεκ , χαίρομαι πραγματικά , μεγάλες στιγμές στο Οακα...





υ.γ
Με Παναθηναικό πως μπορεί να διασταυρωθεί η ΑΕΚ στους τελικούς?
shtarkws
Είχα χρόνια να δω πυρσους μέσα σε κλειστό smile.gif

Λογικά φέτος στην Αεκ θα τους αγοράζουν χονδρική
kotzito
QUOTE(john wick @ May 6 2018, 19:40 ) *
Πολλά μπράβο στην Αεκ , χαίρομαι πραγματικά , μεγάλες στιγμές στο Οακα...





υ.γ
Με Παναθηναικό πως μπορεί να διασταυρωθεί η ΑΕΚ στους τελικούς?

Μόνο ημιτελικό νομίζω. Αν βγει 4η ή 5η η ΑΕΚ.
shtarkws
Πολλά πολλά μπράβο στην Αεκ! 41.gif
akratacity
QUOTE (john wick @ May 6 2018, 22:40 ) *
Πολλά μπράβο στην Αεκ , χαίρομαι πραγματικά , μεγάλες στιγμές στο Οακα...





υ.γ
Με Παναθηναικό πως μπορεί να διασταυρωθεί η ΑΕΚ στους τελικούς?

Αυτη τη τη στιγμη με ΠΑΟ διασταυρωνεται αν μεινει ετσι η βαθμολογια (ημιτελικα πλει οφ).

Μεγαλο μπραβο στην ΑΕΚ. Νομιζω οτι αυτος ο τιτλος (σε συνεχεια του τιτλου του Κυπελλου) της δινει μια τεραστια ωθηση προς τα πανω αλλα την γεμιζει και με ευθυνες. Θεωρω οτι τωρα ειναι η ευκαιρια ειτε αμεσα (στα φετινα πλει οφ δηλαδη) ειτε του χρονου ωστε να σπασει το διπολο ΠΑΟ-Ολυμπιακου και να ανεβει στο κορυφαιο επιπεδο.
stevebucknall11
Πολλά συγχαρητήρια. Μακάρι να ανεβεί κι άλλο η ΑΕΚ, να ρίξει χοντρά λεφτά και ο Σαββιδης στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και να έχουμε πρωταθληματάρα!
SteveNashidis
Νομίζω όλοι χαρήκαμε με αυτήν την κούπα γιατί αποδεικνύεται ποιο είναι το άθλημα που αντιπροσωπεύει τη χώρα μας.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.
Coach Periklis
Συγχαρητήρια ρε ΑΕΚ

Ωραίο ματς

Μπράβο και στην Μονακό που γύρισε από διάφορα 10 π. Αρκετές φορές στο ματς
rahxephon13
Πολλά μπράβο στην ΑΕΚ για το κύπελλο άλλα και στην μονακο για των συναρπαστικό αγώνα που μας έδωσαν, άντε και εις ανώτερα φίλοι αεκτσηδες.
villiskabas
Μπραβο στην Αεκ!! μπραβο!!
SteelGandalf
Συγχαρητήρια στην Α.Ε.Κ. που το κέρδισε πανάξια με εμφάνιση βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών της!!!

Υ.Γ. Λάσκαρης λέμε και κλαίμε εμείς οι Αρειανοί. Ήταν και από τους βασικούς υποστηρικτές της συγκεκριμένης διοργάνωσης, τρομάρα του. Θα μου πείτε, τι σκέφτομαι τέτοια ώρα... Και πάλι συγχαρητήρια!
Number11
Πολλά Μπράβο! Ελληνικό Μπάσκετ και πάλι με Κύπελλο! Φανταστικό ΟΑΚΑ ... με υπέροχες λεπτομέρειες, πανέμορφο σχεδιασμό στο ΝΕΟ παρκέ ... και τρομερά φώτα με εκπληκτική κεντρική οθόνη.

Τέτοιες επιτυχίες στιγματίζουν θετικά τη μικρή νεολαία και χτίζεται από τώρα το μέλλον!

Εξαιρετικός Πρόεδρος ... τιμή για το ελληνικό πρωτάθλημα.
T.W.Is.M.
Πολυ καλη εμφανιση απο την ΑΕΚ. Επαιζε με μια ομαδα που στα χαρτια ηταν καλυτερη και ο τροπος να την κερδισει δεν ηταν να κλεψει το ματς, αλλα να χρησιμοποιησει την εδρα και να κυριαρχησει στο γηπεδο, οπως και εκανε. Στο τελος πηγε να τα χαλασει με τα λαθη που εκανε(ας οψεται ο γκαντεμης Βαγγελας, που μολις ξεστομισε οτι κριθηκε το ματς, αρχισε το come back της Μονακο), αλλα τα καταφερε να κρατησει τη νικη.
Συγχαρητηρια και ελπιζω να εχει συνεχεια αυτο και για την ΑΕΚ και για τις αλλες ομαδες που θα παιξουν στα κυπελλα Ευρωπης.

ΥΓ.Αν ημουν στη θεση του Μακη Αγγελοπουλου, θα περιμενα και θα παρακολουθουσα με πολυ ενδιαφερον τις εξελιξεις στην υποθεση του Παναθηναικου και της Ευρωλιγκα...
Kanzler
Μεγαλη επιτυχια για την ΑΕΚ και το ελληνικο μπασκετ.

Να κρατησει ολους τους βασικους παικτες, και να φερει εναν πολυ καλο Αμερικανο ακομα και εναν καλο Ελληνα. Πιστευω μετα θα γινει ενας πολυ δυσκολος αντιπαλος για Ολυμπιακο και Παναθηναικο.
Pierce
To hustle σε κάποια σημεία θύμισε ομάδα Στίβενς (με λίγη υπερβολή) . Τάσεις αυτοκτονίας, 160 παλμοί αλλά τα κατάφερε η ομάδα. Εκπληκτικές καταστάσεις στο γήπεδο. Πάντερ έδωσε την ώθηση που χρειάστηκε στην παραδοσιακά άθλια 3η περίοδο, Χάρις είχε τανάλιες στα ριμπάουντ, Τζέιμς/Χάντερ φόβητρα, Ξανθόπουλος παντού στο παρκέ, κανείς δεν υστέρησε πραγματικά.
Σάκοτα και Σάκοτα μπαίνουν στο πάνθεον πια.

Τα λεφτά που έπεσαν ΜΕΣΑ στην σεζόν, ήταν καταλυτικά.
aegeansheed
Ήταν μια μεγάλη εμφάνιση δύο ισοδύναμων ομάδων αντάξια της σημαντικότητας ενός τελικού. Πραγματικά πολύ παθιασμένο παιχνίδι με επιθετικό προσανατολισμό-όταν άνοιξε ο ρυθμός μετά τα μισά της πρώτης.

Είδαμε ηρωικά πράγματα από ορισμένους παίκτες, από τις φάσεις που λες ότι ο παίκτης τα έδωσε όλα για να πάρει η ομάδα του το max. Το tipped-in push του Ξανθόπουλου στο αμυντικό ριμπάουντ, μια άμυνα του τεράστιου Βασιλόπουλου στο 1με1 με τον Γκλαντύρ, άλλο ένα επιθετικό ριμπάουντ που πάλεψε μόνος του απέναντι σε όλη την στημένη αεροπορία της Μονακό, ένα αμυντικό ριμπάουντ του Χάρις που πήδηξε στον Θεό για να το σιγουρέψει-σε μια πολύ κακή βραδιά του-κι ενώ το ήξερε, προσπάθησε. Οι άμυνες του Ντελρόη, η τάπα πάνω στο iso στο τρίποντο. Είναι στιγμές που δείχνουν ηρωικές αν ταυτίστηκες με την ηρωική προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ σε αυτόν τον τελικό. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν στο μέγιστο και υπερέβαλαν τον εαυτό τους πολλές φορές, θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στον καθένα, αλλά πραγματικά όποιος έπαιξε, έδωσε από κάτι πολύ σημαντικό στον χρόνο που αγωνίστηκε, έχοντας δυνατή παρουσία και συμβολή. Ακόμα κι όσοι δεν αγωνίστηκαν, που είναι στην ομάδα κάθε μέρα όλο το χρόνο.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, τους παίκτες του ρόστερ, τους γυμναστές και τους φυσικοθεραπευτές (Μπράβο στον Παναγιώτη που το αναγνώρισε πρώτος απ' όλους), τους προπονητές, τον κ.Αγγελόπουλο και τους συμβούλους του, τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήταν τυχερός που έζησε τέτοιες στιγμές.
Τα είπαμε και μετά το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Οι προσπάθειες αποδίδουν καρπούς κάποτε, αλλά και αν δεν αποδώσουν, κάποια στιγμή θα αναγνωριστούν οι κόποι, κάπως και τα θετικά θα φανούν αν όχι άμεσα, στις επόμενες γενιές. Σημασία έχει ότι όλο αυτό γίνεται με όραμα και ευτυχώς-όπως δείχνει από τα μισά της χρονιάς πλέον- με σχεδιασμό (κι ας ήταν/είναι βραχυπρόθεσμος προς το παρόν). Βήμα βήμα θα φανεί πού και αν αξίζει να γίνει το οποιοδήποτε άνοιγμα. Και να μη γίνει αξίζει αυτή η ομάδα με αυτά που δείχνει να έχει τουλάχιστον τον κόσμο της στο γήπεδο, όπως και ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζει μια τέτοια ομάδα. Έτσι όπως σχεδιάστηκε η ομάδα αυτή στην αρχή του καλοκαιριού και με τον τρόπο που προσαρμόστηκε στην πορεία, οι επιτυχίες της ως τώρα με την κατάκτηση 2/2 τίτλων είναι μια τεράστια υπέρβαση για το επίπεδό της. Ευέλικτη, τυχερή, αλλά δυνατή και άξια ομάδα.
ashton

Μια που ηρέμησα κάπως, έκανα την αλλαγή γάζας με καθάρισμα, πήρα και τα παυσίπονά μου ας κάνω και το report του τελικού


..............AS MONACO...........A.E.K.
ΣΟΥΤ..........31/64 48,4%........32/62 51,6%
ΔΙΠΟΝΤΑ.......24/45 53,3%........23/45 51,1%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ.......7/19 36,8%.........9/17 52,9%
ΒΟΛΕΣ.........25/35 71,4%........27/40 67,5%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.....25-13..............23-11
ΑΣΙΣΤ..........21.................18
ΦΑΟΥΛ..........30.................26
ΛΑΘΗ...........13.................12
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.......6..................9
ΚΟΨΙΜΑΤΑ........7..................6

H AEK όπως και στο τελικό του Κυπέλλου στο Ηράκλειο έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου όχι με κλεφτοπόλεμο, αλλά κυριαρχώντας στο παρκέ από το 1ο λεπτό.
Χτες δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα (στο κυπελλο το έχασε για ελάχιστο χρόνο) / νομιζω μονο μια φορά ισοφάρισαν οι Μονεγάσκοι.
Τα 9/17 τριποντα σίγουρα γείρανε την πλάστιγγα. Μονο αρνητικο στο Φ4 η αστοχια στις βολές και χθες και την Παρασκευη.

Να πω κάτι για τη Monaco. Η φετινή μπορεί να ήταν πιο ολοκληρωμένη/πλήρης και να είχε πιο εντυπωσιακό ρεκόρ (13-1 στη ρεγκιουλαρ, 3-1 στα νοκ αουτ) αλλά ήταν ΑΠΕΙΡΩΣ βολικότερη για μας να την ματσάρουμε από την περσινή.
Άλλο Bost-Wright-Shuler-Ouattara στα γκαρντ που βγάλανε τα συκώτια στον Ukic και είχαμε και τον Dixon που δεν στα μεγάλα ματς... άλλο οι DJ Cooper, Craft, Robinson που είχε φέτος.. Με αθλητικούς γκαρντ έχουμε θέμα γι'αυτο φτυσαμε αιμα με τη Strasbourg των Right-Bost. Ο DJ καλός μεν, αλλά δεν είναι για τα ζόρικα.. Μια από χόρτα τον κάναμε.
Άλλο Caner-Medley με Brandon Davies στη frontline (και με τον Μινια να λείπει), άλλο Kikanovic-Joseph.. Ο Βόσνιος μπορει να βγηκε καλυτερος σεντερ στη διοργάνωση (για μενα ο Vidmar ηταν αέρα καλυτερος) αλλά δεν ήταν ο παίκτης με τα φυσικά προσόντα που θα μας ζόριζε στο matchup και φάνηκε καθαρά..

Αγαπητέ Mitrovic να κάνεις και παράπονα για τη διαιτησία όταν σε πήγαινε και φέτος σπρωχτά συνέχεια πάει πολύ..
η φάση με το αναποδο στον Μητσο με τον Kikanovic σας ξαναβαλε στο ματς τελος 3ης περιοδου.. Τα video replay σας δώσανε κάτι κρισιμες παραπανω κατοχές...



0. PUNTER
Punter, πάντα από παντού που έλεγε συνέχεια κι ο Ιωάννου. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ CLUTCH PLAYER. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ.
Μπαίνει και με τη μία χλατσώνει τα τρίποντα μαχαιριά για τον αντίπαλο.. όπως και στο Ηρακλειο ετσι και τώρα.. Απο τωρα πρεπει να γινει ανανεωση λεμε..
Επαιξε 18'58" και είχε 16π με 5/7 1π, 1/4 2π, 3/5 3π (7/13 στο Φ4 !!), 1 φαουλ .



1. JAMES
Ο Delroy των μεγάλων ματς.. οπως με Venezia, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο Κυπελλο, με Bayreuth κλπ.. Και small ball, και άμυνα (έστειλε για τσάγια τον DJ)
13 πόντοι με 7/8 1π, 3/3 2π, 0/2 3π, 4-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 2 φαουλ, 2 λαθη, 3 κλεψιματα, 2 ταπες και με 18 στο ranking ηταν ο στατιστικος MVP



2. GREEN
Tα άκουσε και δίκαι την Παρασκευή, εξιλεώθηκε και με το παραπάνω στον τελικό.. Τεράστιο ματς (με εξαιρεση τις χαμενες βολες του). Δεν ειχε κανενα προβλημα απολυτως με τον Cooper.
Σε 27'31" είχε 19π από 5/8 2π, 1/3 3π 6/11 1π, 4-1 ρημπαουντ, 3 ασιστ, 4 φαουλ, 2 λαθη .



3. HARRIS
Μπορει να μην του βγηκε επιθετικά το ματς καθώς ο Lacombe τον έκλεισε παραπάνω από καλά, όμως δεν έκανε κατάχρηση και έδωσε φοβερές λύσεις κυρίως στη ρακέτα.. φοβερό πάτημα στα επιθετικα ρημπαουντ.. Παραλίγο να κάνει double-doube
Σε 34'51" είχε 9π από 4/12 2π, 0/1 3π, 1/1 1π, 5-5 ρημπάουντ, 4 ασιστ, 4 φαουλ, 3 λαθη, 2 κλεψίματα


4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Ουσιαστικός και πάλι όσο αγωνίστηκε. Σε 15'02" είχε 2π από 1/1 2π, 0/1 3π, 2-0 ρημπάουντ, 6 ασιστ, 2 φαουλ, 1 κλεψιμο.



5. SAKOTA
Άλλο ένα μεγάλο ματς από τον αρχηγό που είναι πάντα παρών στα δύσκολα. Μέχρι τώρα πάντως έχει σηκώσει ότι κούπα διεκδικήσαμε :-)
Επαιξε 26'26" και είχε 16π από 3/4 1π, 2/5 2π, 3/3 3π, 2-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 2 φαουλ, 1 λαθος .


8. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Εδωσε ανασες στον Μανυ για 5'08". Ειχε 0-2 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 2 φαουλ, 1 λαθος, 1 κλέψιμο

9. ATIC
Δεν αγωνίστηκε.



12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Εξαιρετικό ματς. Εκλεισε τον Robinson, έβαλε και σημαντικά καλάθια όπως το φοβερό τρίποντο ...
Σε 18'38" είχε 2/3 1π, 0/1 2π, 2/2 3π, 2 ασιστ, 2 φαουλ, 1 λάθος


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Βοήθησε όσο έπαιξε σπρώχνοντας και παίρνοντας φάουλ. Σε 16'33" είχε 7π από 3/5 2π, 1/2 1π, 2-0 ρημπαουντ, 3 φαουλ, 1 λαθος, 1 κλεψιμο και 1 ταπα.

24. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Δεν αγωνιστηκε.



32. HUNTER
Μεγάλο ματς από τον Vince που χτύπησε στα ποδια τον Kikanovic (και όχι μόνο). Φοβερή ενέργεια στο παρκέ / τεράστια λύση..
Σε 17'13" είχε 10π από 4/6 2π, 2/4 1π, 3-1 ρημπαουντ, 4 φαουλ, 1 λαθος, 1 κλεψιμο, 3 ταπες


Για τον Σάλε τι να πουμε ;
Πρωτάθλημα έφερε..
Κυπελλο έφερε..
Ευρωπαϊκό έφερε... (αναλαμβάνοντας την ομάδα με 3-4 ρεκορ στην 6η θεση του ομιλου, είχαμε 9 νικες, 1 ισοπαλια και 3 ηττες με αυτον head coach.. total respect)
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΚΩΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ .
qspock
Μπραβο στην ΑΕΚ, τους παιχτες και στη διοικηση που εδειξαν ποσο πολυ θελανε το κυπελλο! smilie_schal1.gif
Ειναι μια σημαντικη στιγμη οχι τοσο αυτη καυθεαυτη, οσο το χτισιμο που υποσχεθηκε ο προεδρος και η διαθεση απο ολους για κατι τετοιο. Ειδικα τους νεους -ελπιζω- μπασκετικους φιλαθλους της ομαδας. Ειναι μεγαλη υποθεση για το μπασκετ της χωρας μας η ανοδος μιας τριτης ομαδας, που καποτε μαλιστα υπηρχε στο χαρτη και κοντραριζε στα ισα τους 2 μεγαλους...

QUOTE(T.W.Is.M. @ May 6 2018, 23:50 ) *
ΥΓ.Αν ημουν στη θεση του Μακη Αγγελοπουλου, θα περιμενα και θα παρακολουθουσα με πολυ ενδιαφερον τις εξελιξεις στην υποθεση του Παναθηναικου και της Ευρωλιγκα...


Χωρις να ειμαι στο μυαλο του Μακη Αγγελοπουλου, η επιδιωξη να επανελθει η ΑΕΚ στην διοργανωση της Ευρωλιγκας ειναι κατι αναποφεκτο και ανεξαρτητο απο τη συμμετοχη ή μη του ΠΑΟ.
Απλα πρεπει πρωτα τα καταλαγιασει το πανηγυρι με το επαθλο της FIBA... Αργοτερα ή και παραλληλα, μακαρι να γινουν οι καταλληλες επαφες.

Θεωρω δεδομενη την επιστροφη της ΑΕΚ στην κορυφαια διοργανωση της Ευρωλιγκας. Απλα δε ξερω αν αυτο θα γινει απο του χρονου, γιατι οι ζυμωσεις για τις wild cards εχουν ηδη ξεκινησει και η ΑΕΚ δε ξερω κατα ποσο προετοιμασμενη ειναι για αυτες.

Υπαρχουν καποια τυπικα θεματα που μπορει να απασχολουν (καποιοι μπορει να πουν 3 ομαδες απο την ιδια περιοχη της Ελλαδας κλπ) αλλα το βασικο ειναι ενα: Το ρευστο...
Εφοσον αυτο υπαρχει, η θεση στην Ευρωλιγκα θα ερθει αργα η γρηγορα.

Προσωπικα ειμαι υπερμαχος της συντομης ενταξης στην κορυφαια διοργανωση, τωρα που ο ενθουσιασμος και το ενδιαφερον για την ομαδα ειναι στα υψη. Αυτο αφορα τον κοσμο, χορηγους, τηλεοραση κλπ.
Η σωστη διαχειρηση απο πλευρας Μ.Αγγελοπουλου μπορει να φερει το σωστο μανατζμεντ και την αξιοποιηση αυτης της επιτυχιας πως αλλιως? Με τη συμμετοχη στην κορυφαια διοργανωση της Ευρωπης. Πλεον, η διοργανωση της FIBA, ενα απολυτα πετυχημενο πειραμα για την ΑΕΚ, στεφτηκε με επιτυχια. Παμε για ανωτερα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.