Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Group A
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > London 2012
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pyramid
Kevin Durant ladies and gentlemen.

Ο Kobe πρέπει να κόψει τα γουρούσια. Δεν του βγαίνει τίποτα σήμερα.
bk21
QUOTE (tReason @ Aug 7 2012, 01:08 ) *
Oι αργεντινοι εκαναν 2 λαθη στην αμυνα δεν εκμεταλλευτηκαν την παντελη ανικανοτητα του ιγκουονταλα να σουταρει
και οτι εδωσαν ελυθερα σουτ σε ντουραντ και πολ.Αν το απευφευγαν αυτο θα ηταν μπροστα τωρα ανετα..



Για πες μας ακομα ανετα πρεπει ναναι μπροστα η Αργετινη?
NBAer
Παρτυ. smiley.gif
Ντρουραντ κλασικα στο σουτ δεν υπαρχει.
pyramid
Ομάδα πέραν των Η.Π.Α., που να μπορεί να ρίχνει 42 πόντους στο δεκάλεπτο υπάρχει;
tReason
QUOTE (bk21 @ Aug 7 2012, 01:36 ) *
Για πες μας ακομα ανετα πρεπει ναναι μπροστα η Αργετινη?


Oχι επρεπε να ειναι στο ημιχρονο δεν μπορω να προβλεψω στο μελλον..
Να με διαβαζεις καλυτερα νομιζω γραφω σε απλα ελληνικα τα οποια πρεπει να κατανοεις...
morfi
QUOTE(pyramid @ Aug 7 2012, 01:40 ) *
Ομάδα πέραν των Η.Π.Α., που να μπορεί να ρίχνει 42 πόντους στο δεκάλεπτο υπάρχει;

Και να δέχεται μόνο 17 προσθέτω. Και στην Αργεντινή έτσι; Οπότε πάει και αυτή η άποψη ότι αυτά τα κάναμε με τη Νιγηρία.
Air and King
QUOTE(belalik @ Aug 5 2012, 17:41 ) *
Η ομαδα του 92 ηταν αχτυπητη για αρκετους λογους, πολλοι απο τους οποιους πιστευω οτι ηταν πιο σημαντικοι απο τα 4αρια - 5αρια της.

Καταρχην, τα περισσοτερα παιχνιδια τα ειχε κερδισει πριν ξεκινησουν. Οι αντιπαλοι βγαζανε φωτογραφιες, χαζευανε στο παγκο, γενικως ηταν ενα πρωτογνωρο θεαμα και καινουρια κατασταση - κανεις δε πιστευε οτι θα μπορουσε να τους κερδισει. Δεν επαιζαν καν για να τους κερδισουν. Αυτο σιγα-σιγα με τα χρονια, και με τους ευρωπαιους που επαιξαν καλα στο NBA αρχισε να φθινει.

Η ψυχολογια ειναι πολυ βασικο πραγμα και ηταν 100% με το μερος των αμερικανων το 92.

Θεωρω επισης την παρουσια του jordan καθοριστικη. Ηταν μονος του ικανος να αλλαξει μια ομαδα σε μεγαλο βαθμο. Φανηκε και απο τη πορεια του στους bulls (πηρε πρωταθληματα με μετριους συμπαικτες καποιες χρονιες).

Τελος, θα σου αναφερω το πιο σημαντικο επιχειρημα. Η αμερικανικη ομαδα του 1996, ειχε ΚΑI Μπαρκλευ, ΚΑΙ Μαλοουν, ΚΑΙ Ρομπινσον, και στη θεση του Γιουινγκ ειναι τον Ολαζουον (καλυτερος ο δευτερος για μενα). Επισης, σε αυτους προσθεσε και το νεαρο μεν, αλλα ηδη με 4 χρονια NBA στη πλατη του Shaq - ο οποιος εκεινο το καλοκαιρι πηρε μεταγραφη για lakers.

Ανικητη η frontline πραγματικα ε? Για μενα ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο αυτη του 92 - ουσιαστικα ολαζουον+shaq εναντιον γιουινγκ .. και?

Και ομως .. Στο τελικο, οι γιουγκοσλαβοι ΧΩΡΙΣ Σαβιτς που τραυματιστηκε, κοντραραν στα ισια την αμερικη μεχρι και μετα απο το 30ο λεπτο αν θυμαμαι καλα, με τη διαιτησια σαφως εναντιον τους (οχι οπως χτες, μιλαμε για καθαρη ευνοια της διαιτησιας που ειχε παιξει εδρα στην ατλαντα). με Ντιβατς, Ρεμπρατσα, Τομασεβιτς ψηλους, και πασπαλιε ισως, ο οποιος εκανε ματσαρα. Βγηκε ο Ντιβατς με φαολ, κουραστηκαν και οι γιουγκοσλαβοι και στο τελος πηραν διαφορα οι αμερικανοι.


Με λιγα λογια .. Η ψυχολογια του νικητη πριν ξεκινησει ο αγωνας, τον οποιο ειχαν αποδεχτει και οι αντιπαλοι, ηταν το σημαντικοτερο ατου της πρωτης dream team, και μετα ηταν το γεγονος πως οι ευρωπαιοι δεν ειχαν ακομα αρχισει να ανεβαινουν επιπεδο - κατι που εγινε αμεσως μετα. Τριτος σημαντικοτερος παραγοντας ηταν απλα η παρουσια του jordan σε εκεινη την ομαδα.

Kανεις μεγαλο λαθος...Ο Τζορνταν ποτε δεν πηρε πρωταθλημα με μετριους συμπαιχτες...Ουε χωραει συζητηση σε αυτο....
Επισης αν δεν θυμασαι να σου θυμησω οτι ο καλυτερος παιχτης στην ομαδα του 92 ηταν ο Μπαρκλει..Αυτος ηταν ο καλυτερος παιχτης του Τουρνουα...

Το 96 ειναι μια αλλη Ιστορια...Το παγκοσμιο Μπασκετ ειχε κανει αλμα μετα το 92...
Εκτος και αν πιστευεις οτι η Ντριμ Τιμ του 94 για παραδειγμα στο Μουντομπασκετ του Καναδα ηταν καλυτερη απο αυτη του 96 απλα και μονο επειδη κερδιζε με μεγαλυτερες διαφορες......

Την διαφορα την εκαναν ξεκαθαρα τα 4αρο5αρια και μετα ο Τζορνταν(που (ΔΕΝ) πηρε πρωταθληματα με μετριους συμπαιχτες)
maik23
δεν γουσταρω καθολου αυτα τα καραγκιοζιλικια ορισμενων παικτων συν του κορυφαιου οπως λενε κινγ-λεπρον.τσιρκο στις αντιδρασεις τους.και οι διαιτητες την μαγκια τους την βγαζουν μονο στις αντιδρασεις των αλλων χωρων.στους αμερικανους ουτε παρατηρηση δεν κανουν.οκ,ειναι οι καλυτεροι και μας αρεσει το παιχνιδι τους αλλα αυτα τα χαζα τους και την υπεροψια τους την βαρεθηκα.δεν μαρεσει καποιος να περιγελα τον αντιπαλο .παιξαν τζουντο μεσα στους αργεντινους και επειδη τολμησαν να τους κοντραρουν επρεπε να τους ειρωνευονται και να τους επιτιθενται λεκτικα.ντροπη για ολους αυτους που θελουν να λεγονται σουπερ σταρ.
εξαιρεση για μενα ο κρις πολ ο οποιος καταλαβε γιατι ηρθε να παιξει στους ολυμπιακους σε αντιθεση με ολα τα αλλα θεατρα,που πουλανε μουρη.ειναι σοβαρος και παιζει μπασκετ.θα ειχε αξια μια θεση στην πρωτη ντριμ τιμ αναμεσα στους πραγματικα μεγαλους.

ρε μανου ποσα κιλα μπασκετ ξερεις ρε φιλε?τι τους εκανες παλι?μακαρι να ειχες καλες βοηθειες να τους ξεσκισεις,οπως εκανε η ελλαδαρα τοτε!!!
ViC
ρε παιδιά, χαλαρώστε μερικοί. Πως κάνετε έτσι επειδή σας θίξανε την team usa; εσείς παίζετε και σας θίξανε; λένε κανέναν σας Λεμπρόν ή Κόμπε; Αναφέρομαι σε μερικά ειρωνικά και υπεροπτικά ποστ. Μπορείτε να κάνετε μπασκετική συζήτηση χωρίς υπερβολές. Όλοι νομίζω συμφωνούν ότι οι αμερικανοί έχουν την καλύτερη ομάδα και όσοι θέλουν να τη δουν να χάνει από κάποιον αντίπαλο (κι εγώ είμαι σ' αυτή την κατηγορία) δεν είναι από κακία ή κόμπλεξ, αλλά γιατί έτσι θα δινόταν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο μπασκετικό τουρνουά. Αμα είναι να δώσουμε το χρυσό κατ' ευθείαν στους αμερικάνους και να παίζουν οι άλλοι για το ασημένιο...
KingCrimson
οι αμερικανοι σουταρουν με εξωπραγματικα ποσοστα ! χλωμο στη συνεχεια να πιασουν τετοιους ρυθμους επιθετικα,
γενικα πολυ το διασκεδαζουν και μαλλον οι Ισπανοι -οι οποιοι κρυβονται - ή οι Γαλλοι, θα τους προσγειωσουν ασχημα στο τελικο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.