Ας κάνω λοιπόν κι εγώ το credits-post.
Να πω λοιπόν ένα τεράστιο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν σε αυτό το αφιώρωμα.. Αφ' ενός γιατί σίγουρα μέσα στο κατακαλόκαιρο θα είχαν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να ψάχνουν στατιστικά και φωτογραφίες από παίκτες εθνικών ομάδων, αφ'ετέρου διότι καθ'όλη την διάρκεια της προετοίμασιας τους τα έκανα
με τις άπειρες αλλαγές στις φόρμες παρουσίασης, τα πιθανά κοψίματα, τα sites που έπρεπε να κοιτάνε για να παίρνουν πληροφορίες κλπ κλπ κλπ
Οπότε το ευχαριστώ είναι το λιγότερο.. Άπειρα credits λοιπόν :
- στον
Vas, που ήταν ο πρώτος που προσφέρθηκε και παρά το πιεσμένο πρόγραμμα του ήταν τυπικότατος μέχρι τελευταία στιγμή
- στον
duncan21, διότι παρά το γεγονός ότι θα ήταν οριακά εντός χρόνων σε θέση να ετοιμάσει τα κομμάτια του, τα ολοκλήρωσε σε χρόνο dt αλλά και με αρτιότατο αποτέλεσμα
- στον
baskethood, που με τις φοβερές πηγές του μας επέτρεπε να ξέρουμε τα κοψίματα και τις 12άδες των χωρών τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα προτού τα "μυριστούν" τα ελληνικά αθλητικά σάιτς
- στον
T.W.Is.M. , που απορώ πραγματικά πως δεν με σκυλόβρισε... Από την μια του έδωσα ένα από τα χειρότερα ζευγάρια εθνικών (Πολωνία, Ισραήλ) και τον φόρτωνα εβδομαδιαίως με ονόματα Πολωνών παικτών που δεν τους ήξερε κανείς..Από την άλλη, εκμεταλλεύτηκα την όρεξη του να βοηθήσει στο ιστορικό κομμάτι στέλνοντας του το δικό μου κομμάτι ως πρότυπο, "αναγκάζοντας" τον να κάνει και το δικό του σε ανάλογο μέγεθος
- στον
SG3ptshooter, που εκτός από τα δικά του κομμάτια, βοήθησε σημαντικά και στην επιμέλεια του ρετρό της Σουηδίας 2003. Επίσης είχε την μοναδική ικανότητα να "βγάζει" boxscore από το καπέλο του για να μπορέσουμε να κάνουμε συγκρίσεις και να βγάλουμε μια άκρη σχετικά με τα νούμερα στις φανέλες των παικτών.
- στον
morrison, που παίζει να είναι ο άνθρωπος που έπρηξα περισσότερο από όλους...Καθοριστικός με τις προτάσεις του για την μορφοποίηση και την τελική εικόνα των ποστ αλλά και των ρετρό ενώ είχαμε άριστη συνεργασία καθ'όλη την διάρκεια της προετοιμασίας
- στο άλλο μέλος της τριμελούς συντονιστικής επιτροπής, τον
benchwarmer, που έτοίμασε τον μεγαλύτερο αριθμό ομάδων (5), αλλά υπήρξε και καθοριστικός στην διαμόρφωση του πλάνου με το οποίο εργαστήκαμε. Το πιο σημαντικό όμως που έκανε είναι όταν ένα απόγευμα του Αυγούστου, του είπα την ιδέα για αφιέρωμα στο Ευρωμπάσκετ, αντί να μου πει κάτι του στυλ "τι λες ρε καμμένε,τράβα κάνε κανα μπάνιο να ξελαμπικάρεις" ψήθηκε αμέσως να βοηθήσει.
Και βέβαια να πω και ένα ευχαριστώ στον άντμιν, που μου έδωσε το ελεύθερο να πάμε το αφιέρωμα όπως ακριβώς το θέλαμε..
Έτσι λοιπόν το μόνο που απομένει πλέον είναι να ετοιμάσει και ο T.W.Is.M αυτήν την ρημάδα την Πολωνία, ώστε να μπορέσω να παραιτηθώ κι εγώ του moderatικού αξιώματος και να ξαναγίνω το περήφανο μέλος που ήμουν.
Θα κλείσω αυτό το ποστ με την αγαπημένη ατάκα ενός άλλου μέλους..
Δοξάστε με
QUOTE(morrison @ Aug 29 2011, 22:03 )
Sacarame
"Ρε Twism θα τα εχεις την Δευτερα ετοιμα τα κειμενα σου?"
T.W.Is.M
"Πωωω,ρε συ εχει πεσει
πολυ δουλεια,θα κανω τα αδυνατα δυνατα..."
Ωραίο νυχάκι ο T.W.Is.M. Βγαίνει και σε άλλο χρωματάκι??