QUOTE(a bullet for your head @ Jul 17 2015, 17:29 )

Έχω πει επανειλημμένως πως θα ηθελα την front line ως εξης: PF: Gist-Αμερικανός ή άλλος τελος πάντων-Φωτσης και C: βασικός C'' αποκτήθηκε ο Raduljica''- Μαυροκεφαλιδης-Παπαγιάννης. Και με τις 2 θέσεις ξένων που θα απομείνουν, να αποκτηθούν 2 G. Και θα επιμείνω σ' αυτή την άποψη.
Μου ειχε διαφυγει ο Μαυροκεφαλιδης...νομιζα οτι ειχες Παπαγιαννη δευτερο...Αν και καλυτερα που μου ειχε διαφυγει...
Δηλαδη 6 παικτες στο 4-5,συν 2 τους Βλαντο Παβλοβιτς,8 παικτες,και οι Καλαθης-Διαμαντιδης-Μποχωριδης-Παππας και εκλεισε η 12αδα.Ε,δεν θα το ελεγα και ιδανικο στησιμο ομαδας.
QUOTE(thanath @ Jul 17 2015, 17:50 )

Εμένα η άποψη μου είναι στο PF θέλουμε ένα μπάλωμα πρόχειρο όσο θα λείπει ο Γκιστ και αυτό θα μπορούσε να είναι ο Χαραλαμπόπουλος και με βοήθειες από Γιάνκοβιτς σε χαμηλά σχήματα..
Aυτο ακριβως,και απο τη στιγμη που κρατησανε τον Γκιστ,αυτο ειναι το σωστο να γινει.
Οπως ειναι ο ομιλος,η Μπαρτσα εχει πιο πολλες πιθανοτητες για την πρωτη θεση,εμεις θα προσπαθησουμε για ο,τι καλυτερο για την πρωτια,αλλα δεν νομιζω οτι παιζει και τοσο μεγαλο ρολο αν θα βγεις 1ος ή 2ος στην πρωτη φαση.Και ετσι οπως ειναι ομιλος,δεν χρειαζομαστε καμια ενισχυση στο 4.Ο Γκιστ θα γυρισει την 9η αγωνιστικη της πρωτης φασης,με τη Ζιελονα Γκορα,και θα ειναι πανετοιμος για το τοπ 16.