QUOTE(Dominique @ Jun 9 2007, 05:20 PM)
Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα το σκορ θα πρεπει να ειναι χαριστικο για μας.Που τους βρκαμε τους 69 ποντους?Ειναι επισης ατοπο να μιλαμε για διαιτησια.Ας τα λεμε μεταξυ μας,αλλα στο φορουμ ακουγεται αστειο,πως να το κανουμε?Οι αντιπαλοι δεν ηταν καλυτεροι σαν παιχτες αλλα στο συγκεκριμενο ματς επαιξαν πολυ καλυτερα σαν ομαδα και αξιζαν τη νικη.
Υπευθυνος για την αλλαγη σχηματος ημουν εγω και οχι ο Bonzo.Η αλλαγη αυτη εγινε με την εισοδο του Αποστολη που ειχε να δωσει φαουλ σε μια απελπιδα προσπαθεια να σταματησουμε το 31.Και παλι διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω πως ο Αποστολης δεν εμεινε για πανω απο τρια λεπτα στο ματς.Αληθεια περιμενατε οτι εμπαινε μεσα για να παρει την ομαδα πανω του?Για συγκεκριμενο ρολο περασε στο παιχνιδι αλλα πως να βρει το ρυθμο του μεσα σε τρια λεπτα απεναντι σε εναν αντιπαλο που δεν μπορεσε να σταματησει ουτε ο Μανωλης?????????.
Κωστα στο τριτο δεκαλεπτο εγινε το μπαχαλο με τα μαρκρισματα?ΟΠΟΤΕ εκανε αλλαγη προσωπων ο αντιπαλος το μπαχαλο ηταν εκει,απορω που απομονωνεις το τριτο δεκαλεπτο.
Εγω παντως εχω να δηλωσω πως περασα ωραια σ αυτα τα εξι παιχνιδια ακομα κι αν εδειχνα να εκνευριζομαι καποιες φορες.Πολυ περισσοτερο θυμωσα με το μπλαζε μας υφος στο 3 και 4 παιχνιδι του ομιλου παρα χθες που τουλαχιστον ειχαμε παθος και διαθεση αλλα βρεθηκαμε σε κακη μερα.Θεωρω οτι η ακριβως ιδια ομαδα του χρονου μπορει να φτασει ΠΟΛΥ ψηλοτερα
Πρώτον: Δεν μίλησα μόνο για διαιτησία, μίλησα ΚΑΙ για διαιτησία. Αν είδες τα έχωσα πρώτα σε εμάς και στην κακή μας άμυνα.
Δεύτερον: Καλά έγινε αλλαγή ο Αποστόλης. Την ίδια στιγμή όμως έπρεπε να γίνει αλλαγή ή Εσύ ή Εγώ. Το σχήμα ήταν πολύ ψηλό για να τους ακολουθήσουμε στην άμυνα και συγχρόνως η παρουσία και των δυό μας στην επίθεση τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν νομίζω να προσέφερε τίποτα παραπάνω.
Τρίτον: Τήν επίθεση στον Bonzo την έκανα γιατί μου το ζήτησε το λαμόγιο ο αδερφός του για να σπάσει πλάκα. Πήρε όμως διαστάσεις οπότε οφείλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.
Τέταρτον:Για να παίξεις άμυνα δεν χρειάζεται να ζεσταθείς και πολύ. Τέτοιοι παίκτες όπως το 31(που έχουν όγκο) παίζονται μόνο από μπροστά. Αν σε βάλουν πλάτη ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! Όταν λοιπόν μπήκε ο Αποστόλης του το επισήμανα, του είπα το αυτονόητο, να τον παίξει άμυνα από μπροστά. Αυτός επέμενε να τον παίξει από πίσω και να χαμηλώσει τα πόδια(αν τον ρωτήσεις θα στο πει). Αποτέλεσμα:τρία φάουλ του Αποστόλη, 4 συνεχόμενες βολές από τον ίδιο αντίπαλο και ο Αποστόλης στον πάγκο.
Πέμπτον:To μπάχαλο στην άμυνα ήταν γενικό και φυσικά εντονότερα εμφανιζόταν όταν έκανε αλλαγή ο αντίπαλος. Και οφείλεται σ' αυτό που είπα. Δεν έχουμε συνηθήσει να παίζουμε διπλό και οι ψηλοί στην άμυνα τραβιόμαστε ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ προς τα μέσα. Αυτό σε συνδιασμό με το γεγονός ότι οι αντίπαλοι είναι συνήθως κοντότεροι τους δίνει πλεονέκτημα στην περιφέρεια. Είναι δύσκολο να βγείς εσύ, ο Μανώλης ή εγώ όταν παίζω ψηλός, να μαρκάρουμε στην περιφέρια, τη στιγμή που στο μυαλό, μας έχει εμφυτευθεί(από το μονό) ότι πρέπει να παίζουμε το ρόλο του ψηλού σε άμυνα και επίθεση. Εκεί είναι που χρειαζόμαστε ένα πιο χαμηλό σχήμα.
Συμπέρασμα:Όλα ξεκινούν από την άμυνα, αν δεν παίζεις άμυνα ή το κυριότερο αν δεν παίζεις άμυνα έξυπνα δεν μπορείς να κερδίσεις(και όταν δεν βάζεις τις βολές
). Βέβαια εμάς μας έλειπαν και άλλα πράγματα. Όπως ότι συνολικά στο τουρνουα μόνο μια προπόνηση κάναμε μεταξύ μας.
Υ.Γ: Εννοείται ότι διασκέδασα τη συμμετοχή μας στο τουρνουά και πρώτα ο Θεός , θα το επαναλάβουμε και του χρόνου με καλύτερα αποτελέσματα.