QUOTE (T.W.Is.M. @ Sep 13 2014, 16:22 )

Τοτε πως γυριζεις στο 1990 για τη Γιουγκοσλαβια, οταν τοτε επαιζαν ο Πετροβιτς, ο Κουκοτς, ο Ρατζα κι ο Ντιβατς και το 1998 που κερδισαν το χρυσο στο Μουντομπασκετ επαιζαν ο Μποντιρογκα, ο Ρεμπρατσα και ο Σασα Ομπραντοβιτς? Ο σταθερος κορμος για τους Σερβους μας τελειωσε το 2005 που απετυχαν μεσα στη χωρα τους. Μετα γινονται αλλαγες επι αλλαγων και δεν υπαρχει συνεχεια. Οι Γαλλοι ομως βγηκαν 4οι το 2003, 3οι το 2005, 5οι το 2009, 2οι το 2011 μεχρι να φτασουν στο χρυσο το 2013. Φυσικα και δε μετρανε μονο οι πρωτες θεσεις, αλλα και η συνεχεια. Για τη Σερβια μπορεις να μου βρεις συνεχεια μετα το 2002? Και να κερδισουν αυριο, στο διαστημα αυτο θα ειναι πιο κατω, οχι μονο απο την Ισπανια, αλλα απο τη Λιθουανια, τη Γαλλια και την Ελλαδα(αυθαιρετο διαστημα, το ξερω, αλλα το χρησιμοποιω για να σου δειξω οτι απο τοτε εχουν σποραδικα αποτελεσματα και μονο).
1ον) Aγαπητε μου το να λες οτι οι Γαλλοι βγηκαν 2οι το 2011 και 3οι το 2005 ειναι λιγο "προπαναγδιστικο" για εναν στατιστικολογο με το background σου

Γιατι δεν διευκρινιζεις οτι αυτες οι θεσεις αφορουν ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ και οχι ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ.
Αυτες ολες οι θεσεις που μου αναφερεις αφορουν Ευρωμπασκετ.Και την 4η και 5η θεση μου τις αναφερεις για καλο η' για να με επιβεβαιωσεις σε αυτα που λεω?
2ον) Για το 1990 που λες,σου ειπα οτι βγαλε αυτον τον τελικο που επαιζαν αυτοι,και πηγαινε πιο μετα στο 1998 και μετρα απο εκει αν θελεις μεχρι σημερα 3 τελικους μουντομπασκετ μαζι με τον αυριανο.Μονος μου σου ειπα να βγαλεις το '90 επειδη επαιζαν και μη-Σερβοι.Αλλα απο το '98 μεχρι και σημερα που ειναι 16 χρονια,εχει 3 τελικους ο ενας και ο αλλος κανεναν,εκ των οποιων οι 2 τελικοι το '98 και το 2002 συνοδευτηκαν και απο χρυσο μεταλλιο και αυριο βλεπουμε
3ον) Για μετα το 2002 που ψαχνεις που ηταν οι Σερβοι θα σου πω απο το wiki ενα ασημενιο μεταλλιο το 2009 σε Ευρωμπασκετ πραγμα που σε ολα αυτα τα χρονια που αναφερεις ειναι ο,τι καλυτερο εχουν πετυχει οι Γαλλοι γενικως και σε Ευρω και σε Μουντο-διοργανωση.Συνεπως μια χαρα συνεχεια ειχαν και μετα το 2002.Για 4ες και 5ες θεσεις δεν χρειαζεται να ψαξω καν για τον λογο που ειπαμε στο 1).
4ον) Κανεις δεν ειπε οτι δεν ειχε και η Σερβια και τα κενα διαστηματα της.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ακομη και τοτε εβρισκε εναν τροπο οπως το 2009 να αναγεναται απο την μπασκετικη της τεφρα.Αν παρεις ενα ευρος λοιπον βασει των μεταλλιων,και βγαλεις (κακως για εμενα αλλα να το δεχτω) τα μεταλλια προ της διασπασης μεχρι και σημερα,αν συγκρινεις την Σερβια με οπιαδηποτε ομαδα μετα τις ΗΠΑ,δεν θα βρεις πιο επιτυχημενη ομαδα σε τιτλους και χρυσα.
Ο συντελεστης για εμενα και νομιζω θα συμφωνεις ειναι :
Α)χρυσα μεταλλια γενικως (μουντομπασκετ +ευρωμπασκετ)
Β) χρυσα μεταλλια σε Μουντομπασκετ
Γ) συνολικοι τελικοι σε Μουντομπασκετ
Δ)συνολικα μεταλλια σε μουντομπασκετ και μετα αν εχουν ισοβαθμια σε αυτα πιανεις και τα ευρωμπασκετ,οποτε εχεις
Ε) χρυσα μεταλλια σε ευρωμπασκετ
ΣΤ)συνολικος αριθμος τελικων σε Ευρωμπασκετ
Ζ)συνολικα μεταλλια σε Ευρωμπασκετ.
και μετα αν υπαρχει ακομη και εκει ισοπαλια βαζεις Ολυμπιακους αγωνες στην ιδια σειρα.
Τωρα εαν εσυ θες να βαλεις τα χαλκινα στο Ευρωμπασκετ και στους Ολυμπιακους αγωνες,και τις τεταρτοπεμπτες θεσεις,να εχουν ιδια βαρυτητα με τα 2 χρυσα και τον αυριανο τελικο των Σερβων σε Μουντομπασκετ καντο ειναι δικο σου θεμα.
Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.

Kαι μια ασκηση αν θελεις για το σπιτι.Υπολογισε μου βασει του αλγοριθμου της Φιμπα,τα συνολικα βαρη απο τοτε που εγινε η διασπαση και εντευθεν τα συνολικα βαρη για την Σερβια και για οποια ομαδα μπορεις να βρεις μεγαλυτερο συνολικο "βαρος" και τοτε το ξανασυζηταμε.Η Φιμπα βεβαια θεωρει τους Ολυμπιακους Αγωνες πιο σημαντικους απο τα Ευρωμπασκετ.Εγω διαφωνω πιστευω οτι το Ευρωμπασκετ ειναι πιο σημαντικο απο τους Ολυμπιακους,αλλα υπολογισε το οπως θελεις.
http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_World_RankingsMen Ranking
Number Event Weight
2 FIBA Basketball World Cup 5
2 Olympic basketball tournaments 5
4 FIBA Africa Championship 0.2
4 FIBA Americas Championship 0.8
4 FIBA Asia Championship 0.3
4 FIBA EuroBasket 1
4 FIBA Oceania Championship 0.1
και
Gold medal (1st) 50
Silver medal (2nd) 40
Bronze medal (3rd) 30
4th 15
5th 14
6th 13
7th 12
8th 11
9th 10
10th 9
11th 8
12th 7
13th 6
14th 5
15th 4
16th 3
17th 2
18th and below 1
Οι 2 υποπινακες για να υπολογισεις.Και αν τα βρεις και τα τσεκαρω και ειναι ετσι οπως τα λες θα συμφωνησω.