Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΣΚΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3
jhantzop
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Mar 10 2015, 15:27 ) *
Για το πρωτο εισαι σιγουρος πως ειπωθηκε?? Σε ρωταω επειδη μου φαινεται πολυ δυσκολο ο συγκεκριμενος διαιτητης να ειπε κατι τετοιο δημοσια ακομα και αν ο αλλος τα ειχε κανει τελειως σκ@τ@.


Ναι, 100% ... όχι πως δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, αλλά ξέρω τι άκουσα...

QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Mar 10 2015, 15:27 ) *
Για το δευτερο επετρεψε μου να θεωρω πως δεν εχει και μεγαλη σημασια διοτι οι αντιπροσωποι συνηθως ειναι ή παλιοι αποτυχημενοι διαιτητες ή ανθρωποι της εσκα ψιλοασχετοι με το αθλημα. Τα λεω αυτα χωρις να ξερω ποιος ηταν αντιπροσωπος χτες.


Δεν θα διαφωνήσω... δεν μιλάμε για χθες, αλλά για 15/12.

QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Mar 10 2015, 15:27 ) *
Καλα, ο ποντας παραλιγο να μην φυγει και απο του Στρεφη το 2012. Τελικα εφυγε αλλα για το νοσοκομειο αντι για το σπιτι του.


Ας μην το συζητήσουμε... είναι θέμα Φυσικής...
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(jhantzop @ Mar 10 2015, 16:44 ) *
Δεν θα διαφωνήσω... δεν μιλάμε για χθες, αλλά για 15/12.

Ωπα!! Απο κεκτημενη ταχητητα φιλε νομιζα πως ηταν απο χτεσινο ματς icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
lostre4
QUOTE(dontshoottheref @ Nov 18 2014, 03:42 ) *
Αυτό που οφείλω να ομολογήσω είναι οτι οι περισσότεροι διαιτητές από τις 2 τελευταίες σχολές είναι πολύ χαμηλού επιπέδου... δυστυχώς, και δεν ξέρω γιατί, βγήκαν πολλά παιδιά από αυτές τις σχολές που δεν έχουν επαφή με το άθλημα έστω και σαν παίχτες σε μικρές ηλικίες.... είναι απόλυτα φυσιολογικό νέος διαιτητής στα πρώτα του παιχνίδια να είναι πολύ ψαρωμένος, να κάνει λάθη και κυρίως να χάνει σφυρίγματα λόγω ατολμίας (και απόλυτα κατακριτέο και άρρωστο να ουρλιάζουν διάφοροι από την εξέδρα λες και κρίνεται η ζωή τους σε ένα παιχνίδι μίνι ή έστω Π/Ε). Δυστυχώς όμως παρατήρησα και εγώ φαινόμενα που τα παιδιά δεν μπορούσαν να πετύχουν ούτε την κατεύθυνση του φάουλ.. Να σφυράνε αμυντικό φάουλ, όλοι οι παίχτες (προφανώς) να είναι στη ρακέτα και αυτοί να πηγαίνουν στη γραμματεία και να δείχνουν κατεύθυνση στην άλλη ρακέτα... Δείγμα οτι δεν έχουν επαφή καν με το γήπεδο τριγύρω τους... Τώρα, το τι μπορεί να γίνει είναι τεράστια κουβέντα... Θεωρώ οτι τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά δεν θα συνεχίσουν... Δεν θα αντέξουν την πίεση των λαθών τους και την (απαράδεκτη) συμπεριφορά εναντίον τους. Και οι παλαιότεροι πάντως, όπου προφανώς και εκεί υπάρχουν καλοί και κακοί, πρέπει να αξιολογηθούν και να εκπαιδευτούν περισσότερο αντί να αφήνονται λίγο στη μοίρα τους. Έχω ξαναπεί, οτι το λάθος ύφος του διαιτητή είναι το χειρότερο ελάττωμα και θα πρέπει να υπάρχουν και τιμωρίες. Αντίστοιχα όμως θα πρέπει να υπάρχουν και τιμωρίες ομάδων και παραγόντων. Ότι και να έδωσε ο ρεφ, το πιο ηλίθιο σφύριγμα να έκανε, δεν δικαιολογείται να θες να τον 'σκοτώσεις', να τον απειλείς 'έλα έξω μετά να σε ...αγαπήσω' και άλλα ανδραγαθήματα... στα τοπικά βρισκόμαστε... η επιθυμία πολλών να τη δουν Α1, Μπαρτζώκες και Γιαννακοπουλοαγγελόπουλοι είναι εξίσου κατακριτέα. Και το λέω γιατί αυτό το ύφος διακρίνω και στο 1ο ποστ από τα τελευταία.. Ναι, οι διαιτητές πληρώνονται. 12 ευρώ ανα παιχνίδι. Μήπως να τους λέμε και επαγγελματίες;;; και στην τελική έχει προκηρυχθεί νέα σχολή διαιτησίας, μπορείτε όσοι θέλετε να την παρακολουθήσετε. Για να μην πιάσω το θέμα των κανονισμών και πόσοι τους γνωρίζουν και πόσο πραγματικά πανύβλακες είναι κάποιοι διαιτητές με αυτά που δίνουν. Και οι κανονισμοί μαθαίνονται διαβάζοντας το βιβλίο όχι παίζοντας στα τσιμέντα ή ακούγοντας τον Φιλιππούση και τον Παπαδογιάννη να μεταδίδουν...



Και μονο που σχολιαζεις τους συναδελφους σου,δειχνει το επιπεδο σου!3ον ετων διαιτητα...


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.