Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Roster ομάδων ΠΑΙΔΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2, 3, 4
tekton
Εφηβική ομάδα από τα βόρεια προάστια που αγωνίζεται στη β΄κατηγορία, έχει κάνει αρκετές μεταγραφές παικτών από την Α΄ΕΣΚΑ και όχι μόνο και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.
Gkos
QUOTE (tekton @ Jul 26 2015, 17:10 ) *
Εφηβική ομάδα από τα βόρεια προάστια που αγωνίζεται στη β΄κατηγορία, έχει κάνει αρκετές μεταγραφές παικτών από την Α΄ΕΣΚΑ και όχι μόνο και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.


Αν λες για Προμηθέα Χαλανδριου,έχουμε γράψει.
Αν λες για κάποια άλλη,πες μας να μαθουμε αδερφε smile.gif
tekton
QUOTE(Gkos @ Jul 26 2015, 17:26 ) *
Αν λες για Προμηθέα Χαλανδριου,έχουμε γράψει.
Αν λες για κάποια άλλη,πες μας να μαθουμε αδερφε smile.gif

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. Θα φανεί στην πορεία. Πάντως δεν εννοώ τον Προμηθέα.
Gkos
QUOTE (tekton @ Jul 26 2015, 17:59 ) *
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. Θα φανεί στην πορεία. Πάντως δεν εννοώ τον Προμηθέα.



Εκεί στο κλειστό αυτηνής της ομαδας έχει δίπλα και γήπεδο ποδοσφαίρου ;;; smile.gif smiley.gif
tekton
QUOTE(Gkos @ Jul 27 2015, 21:55 ) *
Εκεί στο κλειστό αυτηνής της ομαδας έχει δίπλα και γήπεδο ποδοσφαίρου ;;; smile.gif smiley.gif

Είσαι τεράστιος Χα Χα Χα....
Gkos
QUOTE (tekton @ Jul 28 2015, 01:09 ) *
Είσαι τεράστιος Χα Χα Χα....



Είχα την βοήθεια του κοινού στα εισερχόμενα μου smile.gif

Εγώ αρχικά σκέφτηκα Πανερυθραικό που ανέβηκε Α2 και θα ήθελε ίσως να "φτιάξει" και το εφηβικό του,μετα θυμήθηκα την παρουσία σου στο φόρουμ και σκέφτηκα κάτι πιο κοντινό σου όπως Πεντέλη,μετα σταμάτησα να σκέφτομαι ωσότου ήρθε η ενημέρωση.

Μια χαρούλα,καλή επιτυχία.

Αφού δεν θες,δεν το γράφω.


Πάντως απότι λέγεται και η ΑΕΚ ξαναφτιαξε εφηβικό για να ανέβει στην Α κατηγορία.
MAKHS
Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η και τη συμμετοχή της παιδικής της ομάδας στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, συνεχίζει με σταθερά βήματα την προσπάθεια να θωρακίσει τις υποδομές της με ταλαντούχους αθλητές και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια του συλλόγου τους παρακάτω νεαρούς αθλητές:

το Χρυσόστομο Σανδραμάνη (γεννηθ. 2000) από τον ΠΑΟΚ ΑΣ.,

τον Κωνσταντίνο Βλάσιο (γεννηθ. 2001) από τη Χ.Α.Ν.Θ. ,


τον Πέτρο Κατσουλάκο (γεννηθ. 2001) από τους ΝΕΟΥΣ ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ.

Ευχαριστεί, επιπλέον, θερμά τις ομάδες από τις οποίες προέρχονται οι ταλαντούχοι νέοι αθλητές για την άψογη συνεργασία κατά την πραγματοποίηση των ανωτέρω κινήσεων.

Gkos
Επένδυσε σε Σπανόπουλο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ απέκτησε τον 15χρονο Παναγιώτη Σπανόπουλο από την Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου.


Μετά τον Δημήτρη Μωραΐτη και τον Νίκο Δίπλαρο, η ΑΕΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Σπανόπουλο, τον δίμετρο 15χρονο παίκτη που αγωνιζόταν τα τελευταία 4-5 χρόνια στην Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου.

Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν αυτή που ανακοίνωσε τη συμφωνία για τον παίκτη που είναι μέλος της Εθνικής Παμπαίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 27 Ιουλιου 2015 η ομαδα μας, Αθλητικη Ενωση Βολου Διμηνιου, ολοκληρωσε τη μετακινηση-μεταγραφη του φερελπη νεαρου αθλητη μας Παναγιωτη Σπανοπουλου στην ΚΑΕ Α.Ε.Κ. Ο Παναγιωτης Σπανοπουλος αγωνιστηκε στην ΑΕΒΔ απο το 2010, οταν και ξεκινησε το μπασκετ. Σημερα ειναι 15 ετων και βλεπει ενα ονειρο του να γινεται πραγματικοτητα. Ειναι το ξεκινημα του ταξιδιου του νεαρου αθλητη (οχι πια ΜΑΣ), στον χωρο του επαγγελματικου μπασκετ. Η ομαδα μας, ΑΕΒΔ, καταρχην τον συγχαιρει και του ευχεται μονο επιτυχια. Ο Παναγιωτης Σπανοπουλος, εχει αγωνιστει σε ολα τα αναπτυξιακα κλιμακια του μπασκετ, τα τελευταια 2 χρονια, και φετος συμμετηχε και στην προετοιμασια της προ-Εθνικης ομαδας των Παιδων. Η επομενη χρονια θα ειναι σιγουρα δικη του, δεδομενου του γεγονοτος οτι και το 2016 θα αγωνιζεται στην κατηγορια των Παιδων. Η αποφαση για το συλογο της ΑΕΒΔ ηταν δυσκολη, μιας και για τον Παναγιωτη εδειξαν ενδιαφερον, αλλες 4 ομαδες, της Θεσσαλονικης και της Αθηνας. Ομως, δεδομενης της συνεργασιας-επικοινωνιας της οικογενειας του αθλητη και της διοικησης της ομαδας (Σ. Κατσαφουρης-Κ. Μπανιας), παρθηκε η καλυτερη αμοιβαια επωφελης αποφαση για το μελλον του Παναγιωτη. Θα θελαμε λοιπον να ευχαριστησουμε την οικογενεια του Π. Σπανοπουλου, για την σταση και την υπομονη που ειχε, κατα τη διαρκεια ολοκληρης της διαδικασιας, και φυσικα την εμπιστοσυνη που επεδειξε στην ΑΕΒΔ, οτι θα φερει εις περας την μετεγγραφη-μετακινηση του Παναγιωτη, οπως και εγινε. Σημαντικη ηταν και η συμβολη της ΚΑΕ ΑΕΚ, δια των εκπροσωπων της κκ Σ. Δουβη (Αντιπροεδρο ΚΑΕ ΑΕΚ), και Ν. Αποστολιδη (Υπευθυνο Ακαδημιων ΑΕΚ), οι οποιοι βρεθηκαν στο Βολο για να συζητησουν και να δωσουν το στιγμα και τη διαθεση να ενταξουν τον νεαρο Παναγιωτη στην ομαδα της ΑΕΚ. Οι συνομηλιες συνεχιστηκαν επι τουλαχιστον 3 εβδομαδες γεγονος που εδειξε το ειλικρινες ενδιαφερον της Ενωσης για τον αθλητη της ΑΕΒΔ. Η συνεργασια με την ΚΑΕ ΑΕΚ, μολις αρχισε και φυσικα θα αποδωσει καρπους και για τον Παναγιωτη αλλα και για αλλους νεους αθλητες οι οποιοι θα βρεθουν στο επιπεδο, οπου μια ομαδα οπως η ΚΑΕ ΑΕΚ, μπορει να τους προσφερει ενα μελλον γεματο μορφωση, επιτυχια και επαγγελατικες απολαβες, οταν φυσικα ενηλικιωθούν».


http://www.sport-fm.gr/article/basket/epen...o-i-aek/3100477

Ενδιαφερον ...
Gkos
Συνεργασία με την Triple Crown Basketball

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη συμφωνία της με την Triple Crown Basketball, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο το δίκτυό της στην Αττική. Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.


Οι προσπάθειες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ενίσχυση των Ακαδημιών της συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Σε τέτοιο βαθμό, που το "τριφύλλι" ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Triple Crown Basketball. Στόχος των "πρασίνων" είναι η εξάπλωση του δικτύου τους, με στόχο να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα της δουλειάς τους.

Η σχετική ανακοίνωση:
"Η εξάπλωση του δικτύου των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άρχισε και μάλιστα με γοργό ρυθμό. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τέτοια ώστε η ΚΑΕ υποχρεώνεται σε χρόνο κατά πολύ νωρίτερο του αρχικά προγραμματισμένου να προχωρήσει στη διεύρυνση του Panathinaikos BC Academies Network και να θέσει υπό την αιγίδα της την Ακαδημία Μπάσκετ Triple Crown Basketball. Η συμφωνία αυτή έχει στρατηγική σημασία καθώς θεμελιώνει την παρουσία των Ακαδημιών της ΚΑΕ στα Νότια Προάστια της Αττικής".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε σχετικά: "Με μεγάλη μας χαρά αρχίσαμε νωρίτερα του αναμενομένου τη διεύρυνση του Panathinaikos BC Academies Network, του δικτύου δηλαδή των Ακαδημιών μας που θεμελιώθηκε ήδη και καλύπτει και την περιοχή των Νοτίων Προαστίων. Είμαστε πεπεισμένοι, με βάση και τα ρεαλιστικά στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, ότι πολύ σύντομα θα εξαπλωθούμε και σε άλλες περιοχές, όχι μόνο της Αττικής αλλά και της Ελλάδας.

Είχαμε τονίσει, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ότι η διεύρυνση του δικτύου θα γινόταν σε βάθος χρόνου αλλά η τεράστια απήχηση του project και η άνευ προηγουμένου ανταπόκριση του κόσμου, μας φέρνει στην ευχάριστη θέση να προχωρήσουμε… νωρίτερα του αναμενομένου. Καλωσορίζουμε λοιπόν την Triple Crown Basketball, μια Ακαδημία που καθιερώθηκε για τις πρωτοποριακές ιδέες και τη σπουδαία δουλειά της, στο δίκτυό μας και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να δημιουργήσουμε το μέλλον μας".


http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...ll.3612466.html
jhantzop
QUOTE(Gkos @ Aug 12 2015, 03:15 ) *
Συνεργασία με την Triple Crown Basketball

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη συμφωνία της με την Triple Crown Basketball, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο το δίκτυό της στην Αττική. Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

...


Τι είδους δηλαδή συνεργασία θα υπάρχει;
Gkos
QUOTE (jhantzop @ Aug 12 2015, 09:51 ) *
Τι είδους δηλαδή συνεργασία θα υπάρχει;


Παράρτημα φάση μωρε smiley.gif

Όπως ο Ολυμπιακός με την μισή Σούπερ Λιγκα smiley.gif

Θα δίνουν δανεικούς και θα ανταλλάσουν αποτελέσματα ;p

Χαχα, ρε ,δεν ξέρω ....Δεν ρώτησα , από 15αυγουστο και μετά ,θερινή ραστώνη τώρα !!!
akratacity
εχει καποιος παρακολουθησει τον καλογερια του ολυμπιακου???

θα μπορεσει να σταθει στο κορυφαιο επιπεδο καποια στιγμη???
Gkos
QUOTE (akratacity @ Aug 13 2015, 04:39 ) *
εχει καποιος παρακολουθησει τον καλογερια του ολυμπιακου???

θα μπορεσει να σταθει στο κορυφαιο επιπεδο καποια στιγμη???



OΧΙ .

Το "κάποια στιγμή" δεν ξέρω πως το λες ,αλλά υστερεί σε βασικά.

Πάντως είναι πολύ καλό παιδί.
Gkos
Στον Ολυμπιακό ο Ανδρέας Τσουμάνης



Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων και έκανε δικό του ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του 2001 στην Ελλάδα τον Ανδρέα Τσουμάνη. Ο παίκτης (μέλος της Εθνικής Παμπαίδων) άφησε θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά που κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτηση του. Η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΓΣΙ είναι πολύπλευρη και έχει οφέλη για την ομάδα των Ιωαννίνων που ανέδειξε τον παίκτη. Φυσικά και ο μικρός δεν μπορούσε να κρυψει την χαρά του που παίρνει μεταγραφή στην ομάδα που υποστηρίζει. Πλέον αφορά τον ίδιο και την δουλειά που θα κάνει για να φτάσει μια μερα να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα των Ερυθρολεύκων. Απομένει το τυπικό με την υπογραφή των συμβολαίων, αλλά η συμφωνία θεωρείτε δεδομένη.

http://www.basket247.gr/index.php/ellada/t...dreas-tsoumanis
MAKHS
QUOTE(Gkos @ Aug 18 2015, 00:08 ) *
Στον Ολυμπιακό ο Ανδρέας Τσουμάνης



Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων και έκανε δικό του ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του 2001 στην Ελλάδα τον Ανδρέα Τσουμάνη. Ο παίκτης (μέλος της Εθνικής Παμπαίδων) άφησε θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά που κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτηση του. Η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΓΣΙ είναι πολύπλευρη και έχει οφέλη για την ομάδα των Ιωαννίνων που ανέδειξε τον παίκτη. Φυσικά και ο μικρός δεν μπορούσε να κρυψει την χαρά του που παίρνει μεταγραφή στην ομάδα που υποστηρίζει. Πλέον αφορά τον ίδιο και την δουλειά που θα κάνει για να φτάσει μια μερα να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα των Ερυθρολεύκων. Απομένει το τυπικό με την υπογραφή των συμβολαίων, αλλά η συμφωνία θεωρείτε δεδομένη.

http://www.basket247.gr/index.php/ellada/t...dreas-tsoumanis

Πολύ αξιόλογη μεταγραφή , αλλάζει τα δεδομένα στην ΕΣΚΑΝΑ και κάνει τον ΟΣΦΠ διεκδικητή ( κάποιοι είχαν τον Ίκαρο σίγουρο ) . Ο ΟΣΦΠ λογικά θα κάνει και άλλες μεταγραφές και με δεδομένο ότι η παμπαίδων του ( γεν. 2000 ) ήταν πέρσι πολύ ισχυρή γίνετε ένα από τα φαβορί . Το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ θα είναι φέτος πολύ ισχυρό .
MAKHS
QUOTE(MAKHS @ Aug 18 2015, 00:19 ) *
Πολύ αξιόλογη μεταγραφή , αλλάζει τα δεδομένα στην ΕΣΚΑΝΑ και κάνει τον ΟΣΦΠ διεκδικητή ( κάποιοι είχαν τον Ίκαρο σίγουρο ) . Ο ΟΣΦΠ λογικά θα κάνει και άλλες μεταγραφές και με δεδομένο ότι η παμπαίδων του ( γεν. 2000 ) ήταν πέρσι πολύ ισχυρή γίνετε ένα από τα φαβορί . Το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ θα είναι φέτος πολύ ισχυρό .

Στην πολλή μεγάλη μεταγραφή του Τσουμάνη ο ΟΣΦΠ πρόσθεσε μια ακόμη μεγαλύτερη ( κατά την γνώμη τον κορυφαίο 2001 Θωμά Ζευγαρά ) .
http://karditsasportiva.gr/%ce%b1%cf%80%cf...85%ce%bc%cf%80/
Gkos
Για το παιδικό δεν ξέρω,αλλα το παμπαιδικό της ΕΣΚΑΝΑ το έχει ήδη κατακτήσει ο Ολυμπιακός(επέστρεψε και ο Πετρόπουλος από την υποσχετική του στο Deree)!

Θα προσπαθήσω να γράψω δυο λογια το μεσημερι για τις μεταγραφες,εχει γινει πανικός,με διεθνείς να μετακινούνται στις ομάδες ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ.
Gkos
QUOTE (Gkos @ Aug 20 2015, 02:15 ) *
Θα προσπαθήσω να γράψω δυο λογια το μεσημερι για τις μεταγραφες,εχει γινει πανικός,με διεθνείς να μετακινούνται στις ομάδες ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ.



Δεν έχω προλάβει να γράψω γιατί η "ύλη" είναι τεράστια ,αλλά θα σας βάλω στο κλίμα!

*Στο Περιστέρι ,εκτός Δομπρογιάννη και Λιγνού,μετακόμισαν δυο διεθνείς 98ρηδες με την εθνική παίδων πέρυσι το καλοκαίρι!
Αν είχαν καταφέρει να κάνουν και το κόλπο γκρόσο με τον ψηλό θα μιλουσαμε για πάρα πολύ ισχυρη ομάδα.

*Στον Δούκα έχουμε το come back των αδερφών Κούτρα !
Μετά από ένα έτος επιστρέφουν στο τόπο του εγκλήματος!
Μαζί με την παρουσία του Στεφανου Διγενή από το Μαρούσι (ξεπουλάμε λέμε) καθιστούν τον Δούκα το πρώτο φαβορι στους εφήβους νομίζω !

Την Δευτέρα θα πούμε και πιο πολλά!

Ποια ομάδα πήρε τον Παππά του Ευνικού,ποιο ήταν το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του παιδικού της Ακαδημιας,πολλά και ενδιαφέροντα!

Αυτά σαν μια πρόγευση!

Stay tuned !
Gkos
Έχω δεχτεί παράπονα γιατί είπα Δευτέρα και είναι Τριτη μεσημέρι και ακόμα τίποτα,αλλά πιστέψτε με είναι τέτοιος ο όγκος των πληροφοριών που έρχεται,που θελω να τα γράψω όλα και δεν προλαβαίνω.

Λοιπόν οι δυο διεθνείς 98ρηδες που είπαμε στο Περιστέρι,είναι ο Στάθης Παπαδάκης και ο Διογένης Γοργόνης(και με τους Κουτραιους σε Δουκα ,το διαλύσανε το τμήμα στον Απόλλωνα Πατρας).

Ένα ακόμα τμήμα που "διαλύεται" ειναι αυτό του Ικάρου Καλλιθέας,μιας και μετά τον Στάθη Παπαδάκη και τον Τάρλα (που πήγε Αμερική)μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες,με τον Σκούφη να μετακινείται στον Προμηθέα Πάτρας.

Αυτά...
MAKHS
Σε άλλη μία σημαντική επένδυση, προκειμένου να δημιουργήσει μία σπουδαία ομάδα στο μέλλον, προχώρησε ο Άρης, φέρνοντας αυτή την φορά στις τάξεις του έναν αθλητή... γεννημένο το 2000! Ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Τρετιακόβ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ηλικίας του, με τους «κίτρινους» να τον εντάσσουν στο δυναμικό τους. Έχοντας καταγωγή από τις Σέρρες, ο 15χρονος γκαρντ αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Αχιλλέα Καϊμακλίου στην Κύπρο, ενώ από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται στην ομάδα Παίδων των Θεσσαλονικέων. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Ενίσχυσης συνέχεια για τα παιδικοεφηβικά τμήματα του ΑΡΗ. Στο πλαίσιο της επένδυσης σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές, η ομάδα μας προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Τρετιακόβ. Ο Τρετιακόβ γεννήθηκε στις 10/11/2000 στις Σέρρες και με ύψος 1.94μ., αγωνίζεται στο θέση του πόιντ γκαρντ. Ο ΑΡΗΣ τον απέκτησε από τον Αχιλέα Καϊμακλίου της Κύπρου. Ο νεαρός γκαρντ θα ενισχύσει την ομάδα Παίδων του συλλόγου κατά την προσεχή αγωνιστική περίοδο». - See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.yY8IOjs7.dpuf
Gkos
Ο Πανιώνιος αποτελεί – εδώ και χρόνια – μία ανεξάντλητη πηγή παραγωγής ταλαντούχων παίκτων. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ πρωτοκλασσάτους αθλητές, δίχως, όμως, να έχουν καταφέρει να τους αξιοποιήσουν προς όφελος τους. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Χάρης Λιούνης, ο οποίος μετά τον Μωραΐτη, αποχώρησε από τον Πανιώνιο για λογαριασμό της Μπανταλόνα.

Η ισπανική ομάδα πρόσφερε πολυετές συμβόλαιο στον 16χρονο διεθνή, ύψους 2,13, σέντερ, ο οποίος θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη από τη νέα σεζόν. ΟΠανιώνιος έχει πουλήσει ήδη τέσσερις πιτσιρικάδες αυτό το καλοκαίρι και έπεται συνέχεια




http://www.ebasket.gr/2015/08/apo-nea-smirni-varkeloni-vid

Αργούμε να τα γράψουμε ,και μας τρώνε τα αποκλειστικά γμτ.
Το ξέραμε πρώτοι.

Κάτσε να γράψω για τον Αρη Ψαρα (της εθνικής παίδων ) που αφήνει την Νάουσα για να κατηφορίσει στην Αθήνα και τον Ικαρο Καλλιθέας,μην το χάσουμε και αυτό 😂

Τώρα σοβαρά,θα γράψω το βράδυ.
basket_view
QUOTE(Gkos @ Aug 26 2015, 11:51 ) *
Ο Πανιώνιος αποτελεί – εδώ και χρόνια – μία ανεξάντλητη πηγή παραγωγής ταλαντούχων παίκτων. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ πρωτοκλασσάτους αθλητές, δίχως, όμως, να έχουν καταφέρει να τους αξιοποιήσουν προς όφελος τους. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Χάρης Λιούνης, ο οποίος μετά τον Μωραΐτη, αποχώρησε από τον Πανιώνιο για λογαριασμό της Μπανταλόνα.

Η ισπανική ομάδα πρόσφερε πολυετές συμβόλαιο στον 16χρονο διεθνή, ύψους 2,13, σέντερ, ο οποίος θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη από τη νέα σεζόν. ΟΠανιώνιος έχει πουλήσει ήδη τέσσερις πιτσιρικάδες αυτό το καλοκαίρι και έπεται συνέχεια




http://www.ebasket.gr/2015/08/apo-nea-smirni-varkeloni-vid


Gkos
12/08/2015 τόπικ Εθνικής Παίδων #493
Επειδή είμαι λίγο στο τρεξιμο,και ειναι και πολλά τα topic εθνικών,τώρα ειδα τι αναφερανε οι παραπάνω φίλοι.
Θα σταθώ σε ένα ονομα:Λιουνης.
Κατά την ταπεινή μου άποψη,ΑΝ ο Λιούνης μπει 12αδα θα είναι ΚΛΟΠΗ.
Όπως το γράφω .
Ναι είναι καλό παιδί,και 2,10 μποι,και έχει και καλό μανατζερ,αλλά έχει να "βγάλει" 10λεπτο από περυσι.
Θα είναι αμαρτία να "φάει" την θέση άλλου παιδιού,ετοιμοπόλεμου.
Και βασικά δεν είναι μόνο δικια μου άποψη.
Αρκετών είναι.
Που παρακολουθούμε.
Όχι ένα ματς το δίμηνο και μετά έχουμε άποψη(δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά-γενικη παρατήρηση ήταν) .

Gkos
27/08/2015 τόπικ Εθνικής Παίδων #518
Ο Λιούνης έχει μάνατζερ πολύ πολύ καιρό τώρα (υπάρχει scouting report στο youtube) ,αρα ατομικές κάνει !!!!
Και από περυσι που δεν έστριβε καν,έχει βελτιωθεί.
By the way,αν είδες τον αγώνα της Κυριακης που πήγε καλούτσικα,πρεπει να ήταν ο καλυτερος του εδώ και έναν χρόνο.



Οι Ισπανοί τελικά είναι Κορόιδα και δεν ρωτούν τον μέγα σκάουτερ του Ελληνικού μπάσκετ
σε αυτές της ηλικίες με την τεράστια εμπειρία που παρακολουθεί νυχθημερόν όλους τους παίκτες αυτής της ηλικίας .
Οι πρόσφατες απόψεις του είναι καταγεγραμμένες πιο πάνω για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Όπως βλέπετε φίλοι μου κάποια παιδιά προχωρούν ενάντια στις γνώμες των ειδικών.
Συνεχίζουν την προσπάθεια τους έξω από την Ελλάδα σε άλλους τόπους που
η άξια και η προσπάθεια τους αναγνωρίζεται

Τελικά αγαπητέ Gkos οι Ισπανοί είναι Κορόιδα ???????????????

Δεν νομίζω και μπάσκετ ξέρουν και ταλέντα μαζεύουν από όλη την Ευρώπη μας το
έχουν αποδείξει άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν (βλέπε Γιαννάκη Αντετοκούμπο) και
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Καλή τύχη μικρέ
mpek
ΕΣΚΑΝΑ Εφηβικό: Μετά την αποδυνάμωση του Πανιωνίου λόγω αποχώρησης Μωραϊτη και Λιούνη (την εκτίμηση μου για τον οποίο έγραφα στο τόπικ της εθνικής παίδων) και την αγωνιστική διάλυση του ίκαρου καλλιθέας, η κατάσταση είναι ρευστή. Παρόλα αυτά ο πανιωνιος συνεχίζει να έχει πολύ καλούς 99άρηδες και αξιόμαχο/αθλητικό σύνολο. Άσε που δεν βλέπω ποιος μπορεί να τον αντιμετωπίσει.
ΕΣΚΑΝΑ Παιδικό: Ξχωρίζουν Πρωτέας Βούλας και Ίκαρος Καλλιθέας. Ο Πρωτέας έχει δεμένο σύνολο με 2000ρους που αγωνίστηκαν φέτος στο παιδικό των 1999. Ξεχωρίζει ο Γάργαλης ο οποίος είναι ο αθλητικότερος ψηλός στην κατηγορία. Σε αυτά προσθέστε τον προπονητή Τσεμπέρη. Στον Ίκαρο αναφέρθηκε προηγουμένως ο Gkos. Τελείως νέα ομάδα λόγω πολλών μεταγραφών, εξαρτάται από τον προπονητή Χατζηδάκη να τη δέσει. Στις θέσεις 3-4 βλέπω πανιώνιο λόγω αξιόμαχου συνόλου χωρίς να ξεχωρίζει κάποιο παιδί και Κρόνο Αγ. Δημητρίου λόγω Χατζηβέρογλου (αλλά μετά χάος). Ολυμπιακός, Δραπετσώνα και Αργυρούπολη δεν νομίζω ότι είναι ικανές να διασπάσουν την τετράδα. Όλα αυτά φυσικά κατά τη γνώμη μου και χωρίς απρόοπτα (τραυμαστισμοί, μαλώματα και τέτοια παρόμοια).
MB0
Μετά τον Λιούνη(Ισπανία) οι Καζάκου και Χατζόγλου φεύγουν κι αυτοί για μακρυά... Πολύ μακρυά.... Ο Πανιώνιος έχει αδειάσει κυριολεκτικά!!
thalassa
QUOTE (MB0 @ Aug 30 2015, 16:03 ) *
Μετά τον Λιούνη(Ισπανία) οι Καζάκου και Χατζόγλου φεύγουν κι αυτοί για μακρυά... Πολύ μακρυά.... Ο Πανιώνιος έχει αδειάσει κυριολεκτικά!!


Βιαζεσε..........πολύ μάλιστα.......χαλάρωσε λίγο και θα δείς. χαχαχαχα


QUOTE (mpek @ Aug 30 2015, 11:58 ) *
ΕΣΚΑΝΑ Εφηβικό: Μετά την αποδυνάμωση του Πανιωνίου λόγω αποχώρησης Μωραϊτη και Λιούνη (την εκτίμηση μου για τον οποίο έγραφα στο τόπικ της εθνικής παίδων) και την αγωνιστική διάλυση του ίκαρου καλλιθέας, η κατάσταση είναι ρευστή. Παρόλα αυτά ο πανιωνιος συνεχίζει να έχει πολύ καλούς 99άρηδες και αξιόμαχο/αθλητικό σύνολο. Άσε που δεν βλέπω ποιος μπορεί να τον αντιμετωπίσει.
ΕΣΚΑΝΑ Παιδικό: Ξχωρίζουν Πρωτέας Βούλας και Ίκαρος Καλλιθέας. Ο Πρωτέας έχει δεμένο σύνολο με 2000ρους που αγωνίστηκαν φέτος στο παιδικό των 1999. Ξεχωρίζει ο Γάργαλης ο οποίος είναι ο αθλητικότερος ψηλός στην κατηγορία. Σε αυτά προσθέστε τον προπονητή Τσεμπέρη. Στον Ίκαρο αναφέρθηκε προηγουμένως ο Gkos. Τελείως νέα ομάδα λόγω πολλών μεταγραφών, εξαρτάται από τον προπονητή Χατζηδάκη να τη δέσει. Στις θέσεις 3-4 βλέπω πανιώνιο λόγω αξιόμαχου συνόλου χωρίς να ξεχωρίζει κάποιο παιδί και Κρόνο Αγ. Δημητρίου λόγω Χατζηβέρογλου (αλλά μετά χάος). Ολυμπιακός, Δραπετσώνα και Αργυρούπολη δεν νομίζω ότι είναι ικανές να διασπάσουν την τετράδα. Όλα αυτά φυσικά κατά τη γνώμη μου και χωρίς απρόοπτα (τραυμαστισμοί, μαλώματα και τέτοια παρόμοια).



Κάτσε λίγο.....μην εισαι τόσο απόλυτος....περίμενε τουλάχιστον να ολοκληρωθούν τα ρόστερ και τα πρωτα φιλικά...Περίμενε.
Gkos
Καλησπερίζω και καλή βδομάδα.

Διανύουμε ήδη την τρίτη βδομάδα μετά τον Δεκαπεντάυγουστο ,και αυτό σημαίνει ότι  όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοίμασια τους...

Οι πρώτες  την  Δευτέρα 17/08 (Παναθηναικός,Bac,Δούκας,Περιστέρι κ.α  ) και οι τελευταίες (Πανιώνιος,Ίκαρος,ΚΑΠ,Deree,Κουκουβάουνες κ.α ) την  προηγούμενη Δευτέρα 25/08.

Άργησα να γράψω το ξέρω,αλλά ήμουνα απασχολημένος και ήταν και διακοπές αφενός ,αφετέρου περίμενα να τα γράψω όλα μαζεμένα(κακώς,γιατί και τα αποκλειστικά χάνονται και πρέπει τώρα να ψάχνω μηνυματα,μέιλ και σημειώσεις ένα μήνα να τα μαζέψω όλα) .
Μην γκρινιάζετε,δεν με πληρώνετε κιόλας.

Τέλος πάντων.
Ξεκινάω από ΕΣΚΑΝΑ που τα πράματα είναι πιο μαζεμένα και έχουμε λιγότερα να πούμε.

Στα του παιδικού ,ξεκινάμε από τον πρωταθλητή Πανιώνιο ,που είναι ίδιος με το περσινό παμπαιδικό.
Ούτε ήρθε ,ούτε έφυγε κανείς.
Τον είδα και σε προπόνηση του,που λείπανε Αρμάος και Ρουμελιώτης(λόγω εθνικής)

Στον Ίκαρο,τα έχουμε γράψει νωρίς ,δεν έχω κάτι να προσθέσω.
Μοιάζει το φαβορί.

Στα του Ολυμπιακού,έχω μαύρα μεσάνυχτα .
Εκτός των 3 2001 που πήρε ( οι 2 μεταγραφές που γράψαμε συν η επιστροφή Πετρόπουλου από την υποσχετική στο Deree) ,δεν ξέρω για 2000 τίποτα (δεν είναι το φόρτε μου ο Ολυμπιακός-χαχα).

Στα του εφηβικού,ξεκινάμε με τον πρωταθλητή Ίκαρο,που αποδυναμώθηκε πολύ.
Όπως είπαμε ο Τάρλας πήγε Αμερική,ενώ και ο Σκούφης υπέκυψε στις σειρήνες του Προμηθέα Πατρών(το σκεφτόταν αρκετά).
Όσο για Στάθη Παπαδάκη που πήγε στο Περιστέρι ,γράφαμε 29 Ιούνη "Το λοιπόν , όπως ενημερώθηκα μέσα στο ΣΚ , 98ρης της ΕΣΚΑΝΑ ( μιλάμε για -πολύ- δυνατό όνομα ) κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για να μπορέσει να πάρει την ελευθερία του και να μετακομίσει στην Δυτική Όχθη .. ".
Από μεταγραφές πήρε τον 99ρη της εθνικής παίδων Άρη Ψαρά,από τον Ζαφειράκη Νάουσας (δεν τους ενθουσιασε στο πανευρωπαικό-είχε γίνει πιο πριν η μεταγραφή) και αναμένεται δύσκολη χρονιά αφου και από παιδικό δεν "ανέβηκε" κάποιο εξαιρετικό παιδί ( ο Περσίδης πήγε ΠΑΟ).
Θα έχουν δύσκολο έργο ο Κουρέπης με τον Σαλέχ.


Για Πανιώνιο να πούμε ότι επίσης δύσκολα τα πράματα,και η κατάσταση της αντρικής ομάδας επηρεάζει και το εφηβικό.
Ουσιαστικά μια μεταγραφή,ένα παιδί από τον Μύλωνα και κατι αλλα παιδιά που πήγαν να δοκιμαστουν .


Έχουν αποχωρήσει οι 99ρηδες Μωραίτης(ΑΕΚ) και Λιουνης(Μπαταλόνα),Σταμουλης(πήγε Αμερικη) και ο Ρετσινας που πήγε σε ΑΟΝΑ,ενώ ακούγεται και για έναν ακόμα.
Από 98ρηδες αποχώρησε ο Δούκας,που ήταν με υποσχετική από Ελευσίνα,ένας ψηλός ξανθός(δεν ξέρω επίθετο) που έπαιζε ελάχιστα,ενώ και ο
Μελλισουργός  μπορει να μην κατεβαινει για να διαβασει.
Δεν τα λες και καλά τα πράματα.

Και αφού Ικαρο και Πανιώνιο δεν τους λες δυνατούς,ποιος μπορεί να κάνει την έκπληξη;

Όλοι σκέφτεστε Ολυμπιακό,αλλα πάλι έχω κενά εδώ.
Ακούγαμε πολλά,αλλά όπου ακούς πολλά κεράσια...
Ποιος ξέρει καλά να μας πει;

Υπάρχει και η Ελευσίνα που παρέμεινε ο Γκουαλτιέρι και επέστρεψε και ο Δούκας όπως είπαμε.
Θα δούμε.



Ακολουθει πιο αργά η ΕΣΚΑ.
thalassa
QUOTE (Gkos @ Aug 31 2015, 21:33 ) *
Καλησπερίζω και καλή βδομάδα.

Διανύουμε ήδη την τρίτη βδομάδα μετά τον Δεκαπεντάυγουστο ,και αυτό σημαίνει ότι  όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοίμασια τους...

Οι πρώτες  την  Δευτέρα 17/08 (Παναθηναικός,Bac,Δούκας,Περιστέρι κ.α  ) και οι τελευταίες (Πανιώνιος,Ίκαρος,ΚΑΠ,Deree,Κουκουβάουνες κ.α ) την  προηγούμενη Δευτέρα 25/08.

Άργησα να γράψω το ξέρω,αλλά ήμουνα απασχολημένος και ήταν και διακοπές αφενός ,αφετέρου περίμενα να τα γράψω όλα μαζεμένα(κακώς,γιατί και τα αποκλειστικά χάνονται και πρέπει τώρα να ψάχνω μηνυματα,μέιλ και σημειώσεις ένα μήνα να τα μαζέψω όλα) .
Μην γκρινιάζετε,δεν με πληρώνετε κιόλας.

Τέλος πάντων.
Ξεκινάω από ΕΣΚΑΝΑ που τα πράματα είναι πιο μαζεμένα και έχουμε λιγότερα να πούμε.

Στα του παιδικού ,ξεκινάμε από τον πρωταθλητή Πανιώνιο ,που είναι ίδιος με το περσινό παμπαιδικό.
Ούτε ήρθε ,ούτε έφυγε κανείς.
Τον είδα και σε προπόνηση του,που λείπανε Αρμάος και Ρουμελιώτης(λόγω εθνικής)

Στον Ίκαρο,τα έχουμε γράψει νωρίς ,δεν έχω κάτι να προσθέσω.
Μοιάζει το φαβορί.

Στα του Ολυμπιακού,έχω μαύρα μεσάνυχτα .
Εκτός των 3 2001 που πήρε ( οι 2 μεταγραφές που γράψαμε συν η επιστροφή Πετρόπουλου από την υποσχετική στο Deree) ,δεν ξέρω για 2000 τίποτα (δεν είναι το φόρτε μου ο Ολυμπιακός-χαχα).

Στα του εφηβικού,ξεκινάμε με τον πρωταθλητή Ίκαρο,που αποδυναμώθηκε πολύ.
Όπως είπαμε ο Τάρλας πήγε Αμερική,ενώ και ο Σκούφης υπέκυψε στις σειρήνες του Προμηθέα Πατρών(το σκεφτόταν αρκετά).
Όσο για Στάθη Παπαδάκη που πήγε στο Περιστέρι ,γράφαμε 29 Ιούνη "Το λοιπόν , όπως ενημερώθηκα μέσα στο ΣΚ , 98ρης της ΕΣΚΑΝΑ ( μιλάμε για -πολύ- δυνατό όνομα ) κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για να μπορέσει να πάρει την ελευθερία του και να μετακομίσει στην Δυτική Όχθη .. ".
Από μεταγραφές πήρε τον 99ρη της εθνικής παίδων Άρη Ψαρά,από τον Ζαφειράκη Νάουσας (δεν τους ενθουσιασε στο πανευρωπαικό-είχε γίνει πιο πριν η μεταγραφή) και αναμένεται δύσκολη χρονιά αφου και από παιδικό δεν "ανέβηκε" κάποιο εξαιρετικό παιδί ( ο Περσίδης πήγε ΠΑΟ).
Θα έχουν δύσκολο έργο ο Κουρέπης με τον Σαλέχ.


Για Πανιώνιο να πούμε ότι επίσης δύσκολα τα πράματα,και η κατάσταση της αντρικής ομάδας επηρεάζει και το εφηβικό.
Ουσιαστικά μια μεταγραφή,ένα παιδί από τον Μύλωνα και κατι αλλα παιδιά που πήγαν να δοκιμαστουν .


Έχουν αποχωρήσει οι 99ρηδες Μωραίτης(ΑΕΚ) και Λιουνης(Μπαταλόνα),Σταμουλης(πήγε Αμερικη) και ο Ρετσινας που πήγε σε ΑΟΝΑ,ενώ ακούγεται και για έναν ακόμα.
Από 98ρηδες αποχώρησε ο Δούκας,που ήταν με υποσχετική από Ελευσίνα,ένας ψηλός ξανθός(δεν ξέρω επίθετο) που έπαιζε ελάχιστα,ενώ και ο
Μελλισουργός  μπορει να μην κατεβαινει για να διαβασει.
Δεν τα λες και καλά τα πράματα.

Και αφού Ικαρο και Πανιώνιο δεν τους λες δυνατούς,ποιος μπορεί να κάνει την έκπληξη;

Όλοι σκέφτεστε Ολυμπιακό,αλλα πάλι έχω κενά εδώ.
Ακούγαμε πολλά,αλλά όπου ακούς πολλά κεράσια...
Ποιος ξέρει καλά να μας πει;

Υπάρχει και η Ελευσίνα που παρέμεινε ο Γκουαλτιέρι και επέστρεψε και ο Δούκας όπως είπαμε.
Θα δούμε.



Ακολουθει πιο αργά η ΕΣΚΑ.




Πάλι βιάζεσε να βγάλεις πρωταθλητή ε? χαχαχαχαχ κατσε περίμενε λιγο βρε συ......κατι καλο ετοιμαζετε και θα ξαφνιαστεις.χαχαχαχαα
Gkos
Έβγαλα κανέναν πρωταθλητή;
Εγώ εγραψα τις κινήσεις των ομάδων (όσες ξέρω δηλαδή) και είπα ότι όλα είναι ανοιχτά,καθώς καμιά ομάδα δεν φαίνεται φοβητρο.

Τώρα εσυ,για Πανιώνιο είναι το θέμα σου.
Τι ετοιμάζεται δηλαδή;
Γιατί η κατάσταση που υπάρχει στο αντρικό επηρεάζει και την ακαδημία.
Αν ο Πανιώνιος ήταν όπως πριν δυο χρόνια πχ,ο Μωραίτης δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει.
Αυτό στο υπογράφω.

Αν έχεις να προσθέσεις-διορθώσεις κάτι,σε ακούω.

Anyway,πριν γράψω για την ΕΣΚΑ(που ενδιαφέρεται η συντριπτική πλειοψηφία ) να πω για την ΕΣΚΑΝΑ παίδων ότι ξέχασα να αναφέρω Κρόνο Αγιου Δημητρίου(τον πρωταθλητή της παμπαίδων),γιατί δεν ήξερα καμιά μεταγραφη.
Σίγουρα ειναι από τα φαβορί,παρά την μετακόμιση Χατζηδάκη(που στο κάτω κάτω έλειπε και όταν νίκησαν Πανιώνιο).
thalassa
QUOTE (Gkos @ Sep 1 2015, 13:56 ) *
Έβγαλα κανέναν πρωταθλητή;
Εγώ εγραψα τις κινήσεις των ομάδων (όσες ξέρω δηλαδή) και είπα ότι όλα είναι ανοιχτά,καθώς καμιά ομάδα δεν φαίνεται φοβητρο.

Τώρα εσυ,για Πανιώνιο είναι το θέμα σου.
Τι ετοιμάζεται δηλαδή;
Γιατί η κατάσταση που υπάρχει στο αντρικό επηρεάζει και την ακαδημία.
Αν ο Πανιώνιος ήταν όπως πριν δυο χρόνια πχ,ο Μωραίτης δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει.
Αυτό στο υπογράφω.

Αν έχεις να προσθέσεις-διορθώσεις κάτι,σε ακούω.

Anyway,πριν γράψω για την ΕΣΚΑ(που ενδιαφέρεται η συντριπτική πλειοψηφία ) να πω για την ΕΣΚΑΝΑ παίδων ότι ξέχασα να αναφέρω Κρόνο Αγιου Δημητρίου(τον πρωταθλητή της παμπαίδων),γιατί δεν ήξερα καμιά μεταγραφη.
Σίγουρα ειναι από τα φαβορί,παρά την μετακόμιση Χατζηδάκη(που στο κάτω κάτω έλειπε και όταν νίκησαν Πανιώνιο).


μην βιαζεσε.περιμενε λιγακι......θα γινουν πολλες και καλες κινησεις στην εσκανα.
mpek
περιμένουμε βρε άνθρωπε αλλά όσο περιμένουμε γράφουμε κιόλας: ΕΣΚΑΝΑ: Συμφωνώ με Gkos ότι ο πανιώνιος δεν είναι δυνατός και δεν βλέπω πως μπορεί να δυναμώσει (περιμένω όμως ). Διαφωνώ με Gkos στο γεγονός ότι δεν αναφέρεσαι στον Πρωτέα Βούλας, ο οποίος έχει θαυμάσια ομαδούλα και θα χτυπηθεί με τον Ίκαρο. Ο Κρόνος για να τους χτυπήσει πρέπει ο Χατζηβέρογλου να γίνει lebron, πράγμα απίθανο rolleyes.gif ) ΕΣΚΑ: Εκεί το πράγμα είναι απλό: Αν ο σακελαρίου πάει στον Δούκα οριστικά (και ο Μπακοζωρζ δεν κάνει τίποτε εξυπνάδες), ο δούκας θα βγει πρωταθλητής. Ο ΠΑΟ μπορεί να ενισχύθηκε αλλά ακόμη απέχει.
Gkos
Κατά την -ταπεινή- μου άποψη,ο Δούκας δεν ειναι φαβορί στους παίδες,αλλα είναι το αδιαμφισβήτητο στους εφήβους.
Στους παίδες φαβορί είναι η Ακαδημία.
Αμα με αφήσετε να ξεδιπλώσω την σκέψη μου,θα δείτε.

Μιας και αναφέρθηκες σε Σακ,ουτε αυτός,ούτε ο Διγενής,ούτε ο Παλπανίδης έχουν πάρει ακόμα δελτία από Μαρούσι.
thalassa
[quote name='Gkos' date='Sep 1 2015, 14:59 ' post='733326']
Κατά την -ταπεινή- μου άποψη,ο Δούκας δεν ειναι φαβορί στους παίδες,αλλα είναι το αδιαμφισβήτητο στους εφήβους.
Στους παίδες φαβορί είναι η Ακαδημία.
Αμα με αφήσετε να ξεδιπλώσω την σκέψη μου,θα δείτε.

Μιας και αναφέρθηκες σε Σακ,ουτε αυτός,ούτε ο Διγενής,ούτε ο Παλπανίδης έχουν πάρει ακόμα δελτία από Μαρούσι.
[/q


φαβορί στους εφήβους? και το περιστέρι με τις τόσες μεταγραφες? ο Παο? εισαι σιγουρος για το πονταρισμά σου? η θα πας κουβά? χαχχαχαχαχα
Gkos
QUOTE (thalassa @ Sep 1 2015, 15:06 ) *
φαβορί στους εφήβους? και το περιστέρι με τις τόσες μεταγραφες? ο Παο? εισαι σιγουρος για το πονταρισμά σου? η θα πας κουβά? χαχχαχαχαχα



Αν όλα εξελιχτούν ομαλά (υπάρχουν εκκρεμότητες) : Τζελάλης,Κουτρας Αρτεμης,Κουτρας Χρήστος,Αγραβανης,Μαστόρος,Καρράς(σαν 98ρης),Φιλιππου,Διγενης,Δραγατης,Φωτόπουλος,
Δουβλης,Γκινης,Γεραμανης.
Και ξεχνάω και κάποιους !
mpek
QUOTE (Gkos @ Sep 1 2015, 14:59 ) *
Στους παίδες φαβορί είναι η Ακαδημία.
Αμα με αφήσετε να ξεδιπλώσω την σκέψη μου,θα δείτε.

Ξεδιπλωσε ντε ! Καθε 15 δευτερόλεπτα κανω refresh ... smiley.gif
jhantzop
QUOTE(Gkos @ Sep 1 2015, 15:22 ) *
Αν όλα εξελιχτούν ομαλά (υπάρχουν εκκρεμότητες) : Τζελάλης,Κουτρας Αρτεμης,Κουτρας Χρήστος,Αγραβανης,Μαστόρος,Καρράς(σαν 98ρης),Φιλιππου,Διγενης,Δραγατης,Φωτόπουλος,
Δουβλης,Γκινης,Γεραμανης.
Και ξεχνάω και κάποιους !


Επιλέγουν οι αθλητές ηλικία; :-P

QUOTE(mpek @ Sep 1 2015, 16:19 ) *
Ξεδιπλωσε ντε ! Καθε 15 δευτερόλεπτα κανω refresh ... smiley.gif


Έχει δουλειές! :-P
thalassa
QUOTE (jhantzop @ Sep 1 2015, 22:13 ) *
Επιλέγουν οι αθλητές ηλικία; :-P



Έχει δουλειές! :-P


Καράς 98ρης???????? Διγενής? Φιλίπου? τίποτε απ όλα αυτά δεν είναι σίγουρο.με το εάν........
MB0
QUOTE (thalassa @ Sep 1 2015, 14:02 ) *
μην βιαζεσε.περιμενε λιγακι......θα γινουν πολλες και καλες κινησεις στην εσκανα.


Ποτε ομως? Η μεταγραφικη περιοδος δεν τελειωσε?
giorgos14
QUOTE(MB0 @ Sep 3 2015, 19:46 ) *
Ποτε ομως? Η μεταγραφικη περιοδος δεν τελειωσε?



Οχι,μια ομαδα μπορει να πει οτι δηλωσε εκ παραδρομης εναν αθλητη(αφου πρωτα πληρωσει ενα 50αρικο παραβολο)και να τον αφησει ελευθερο.
AS1972
Δύο φορές την ημέρα μπαίνω στο συγκεκριμένο topic, αλλά δεν βλέπω τίποτα καινούργιο και ενδιαφέρον...
Αυτό το post του Gkos για την Α' παίδων κ εφήβων της ΕΣΚΑ, ακόμα το περιμένουμε..
κόκκαλα έχει;;; ή το ξέχασες ρε φίλε;;;;;
mpek
Ε λοιπον αφου ο Gkos μας ξεχασε, γραφω εγω τη γνωμη μου: Αν ο σακ μετακομισει στον Δουκα, ο Δουκ γινεται το πρωτο φαβορι. Αν παραμεινει μαρουσι, φαβορι ειναι ο παο. Η ακαδημια ειναι καλη και αγια, ομως ακομη και με αρσενο, αν δεν επιστρεψει σε ηλυσιακο, δεν καταλαβαινω πως μπορει να χτυπησει δουκα και παο. Αυτα τα ολιγα.

Προσθετο πλεονεκτημα του Δουκα ο μπακοζωρζ στον παγκο. Αρεσει δεν αρεσει ειναι πλεονεκτημα για τον δουκα.
AS1972
QUOTE (mpek @ Sep 4 2015, 20:07 ) *
Ε λοιπον αφου ο Gkos μας ξεχασε, γραφω εγω τη γνωμη μου: Αν ο σακ μετακομισει στον Δουκα, ο Δουκ γινεται το πρωτο φαβορι. Αν παραμεινει μαρουσι, φαβορι ειναι ο παο. Η ακαδημια ειναι καλη και αγια, ομως ακομη και με αρσενο, αν δεν επιστρεψει σε ηλυσιακο, δεν καταλαβαινω πως μπορει να χτυπησει δουκα και παο. Αυτα τα ολιγα.

Προσθετο πλεονεκτημα του Δουκα ο μπακοζωρζ στον παγκο. Αρεσει δεν αρεσει ειναι πλεονεκτημα για τον δουκα.


Δεν σε πειράζει να το κάνω copy-paste και να το βάλω στο θέμα της α' εσκα παίδων ε??? έτσι, για να το διαβάσουμε και απρίλη-μάιο.. στο τέλος... smile.gif
Gkos
Καλημέρα.
Η συζήτηση έχει ανάψει,αλλά εγώ δεν έχω προλάβει να σας ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου ,παρά τις...απειλές που δέχομαι στα εισερχόμενα.

Για να μην περιμένετε λοιπόν έμενα και τον κάθε Gkos να σας πει τα ρόστερ,σας παραθέτω κάποια πολύ ενδιαφέροντα φιλικά που διεξάγονται το ΣΚ να πάτε να χαζέψετε.


* Σαββατο 5/09/15 14:00 στο Deree

Deree (παιδικό) -ΑΟΝΑ (παιδικό)

*Σαββατο 5/09/15 14:45 στην Ελληνογερμανική

Ακαδημια(παιδικό)-Νεα Μακρη (εφηβικό)

*Κυριακή 6/09/15 11:00 στο Deree

Deree (παιδικό) -Παο (παιδικό)

*Κυριακή 6/09/15 17:00 στο Παπαδάκης

Προμηθέας Χαλανδριου(αντρικο)-Εφηβικό ΠΑΟ


Κυριακή 6/09/15 17:00
στο Βριλησσίων

Εφηβικό Μελισσιων με αντερ 22 ή αντρικό Βριλησσίων/Βριλησσιακού (δεν έχω καταλάβει ακριβώς χαχα)

Κυριακή 6/09/15 19:00 στο Κοντόπευκο

ΚΑΠ(εφηβικό)-Αργοναύτης Ραφήνας
AS1972
QUOTE (Gkos @ Sep 5 2015, 04:18 ) *
Καλημέρα.
Η συζήτηση έχει ανάψει,αλλά εγώ δεν έχω προλάβει να σας ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου ,παρά τις...απειλές που δέχομαι στα εισερχόμενα.

Για να μην περιμένετε λοιπόν έμενα και τον κάθε Gkos να σας πει τα ρόστερ,σας παραθέτω κάποια πολύ ενδιαφέροντα φιλικά που διεξάγονται το ΣΚ να πάτε να χαζέψετε.


* Σαββατο 5/09/15 14:00 στο Deree

Deree (παιδικό) -ΑΟΝΑ (παιδικό)

*Σαββατο 5/09/15 14:45 στην Ελληνογερμανική

Ακαδημια(παιδικό)-Νεα Μακρη (εφηβικό)

*Κυριακή 6/09/15 11:00 στο Deree

Deree (παιδικό) -Παο (παιδικό)

*Κυριακή 6/09/15 17:00 στο Παπαδάκης

Προμηθέας Χαλανδριου(αντρικο)-Εφηβικό ΠΑΟ


Κυριακή 6/09/15 17:00
στο Βριλησσίων

Εφηβικό Μελισσιων με αντερ 22 ή αντρικό Βριλησσίων/Βριλησσιακού (δεν έχω καταλάβει ακριβώς χαχα)

Κυριακή 6/09/15 19:00 στο Κοντόπευκο

ΚΑΠ(εφηβικό)-Αργοναύτης Ραφήνας

Σαν τον Αλέξη κι εσύ..... Άλλα υπόσχεσαι κι άλλα κάνεις....
mpek
QUOTE (AS1972 @ Sep 4 2015, 20:21 ) *
Δεν σε πειράζει να το κάνω copy-paste και να το βάλω στο θέμα της α' εσκα παίδων ε??? έτσι, για να το διαβάσουμε και απρίλη-μάιο.. στο τέλος... smile.gif

Γιατί να με πειράξει φίλε μου ; Εκεί είναι η πλάκα, να προβλέπω τι θα γίνει σε εννέα μήνες και τα πιτσιρίκια να με διαψεύδουν μέσα στο γήπεδο.
Gkos
QUOTE (AS1972 @ Sep 5 2015, 07:31 ) *
Σαν τον Αλέξη κι εσύ..... Άλλα υπόσχεσαι κι άλλα κάνεις....



Pfff...
Αχάριστε smile.gif

Ξέρεις ότι είναι δύσκολο να μαζευτούν οι πληροφορίες που σας παραθέτω.

Αν θες να χορτάσεις έναν άνθρωπο για μία μέρα δώσ'του ένα ψάρι. Αν θες να τον χορτάσεις για μια ζωή μάθε του ψάρεμα. [Κινέζικη παροιμία] smile.gif


Λοιπόν,ας πω στα πεταχτά ότι ο Παππάς του Ευνικού έχει καταλήξει(μαζί με αρκετούς αλλους) στον Δούκα,όπως και ο μπρο του στο εφηβικό.
Στο παιδικό του ΠΑΟ κάνανε τελικά 9 μεταγραφες,μαζί με έναν 2002 από Δούκα (όνομα δεν λέω-καταλάβατε),στην Ακαδημια ακολούθησε τον Γιαννόπουλο ο Λεωνιδας Καραγιώργης του Αμαρουσιου,ενώ στους εφήβους έχει κανει πολυ δυνατή ομάδα και η ομάδα των Μελισσίων ,με τελευταίες κινήσεις αυτες των Παλπανίδη από Μαρούσι και Ζάχου Θεοδωρακη από ΚΑΠ.

Είπα λίγα πράματα !
tekton
QUOTE(Gkos @ Sep 5 2015, 04:18 ) *
Καλημέρα.
Η συζήτηση έχει ανάψει,αλλά εγώ δεν έχω προλάβει να σας ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου ,παρά τις...απειλές που δέχομαι στα εισερχόμενα.

Για να μην περιμένετε λοιπόν έμενα και τον κάθε Gkos να σας πει τα ρόστερ,σας παραθέτω κάποια πολύ ενδιαφέροντα φιλικά που διεξάγονται το ΣΚ να πάτε να χαζέψετε.


* Σαββατο 5/09/15 14:00 στο Deree

Deree (παιδικό) -ΑΟΝΑ (παιδικό)

*Σαββατο 5/09/15 14:45 στην Ελληνογερμανική

Ακαδημια(παιδικό)-Νεα Μακρη (εφηβικό)

*Κυριακή 6/09/15 11:00 στο Deree

Deree (παιδικό) -Παο (παιδικό)

*Κυριακή 6/09/15 17:00 στο Παπαδάκης

Προμηθέας Χαλανδριου(αντρικο)-Εφηβικό ΠΑΟ


Κυριακή 6/09/15 17:00
στο Βριλησσίων

Εφηβικό Μελισσιων με αντερ 22 ή αντρικό Βριλησσίων/Βριλησσιακού (δεν έχω καταλάβει ακριβώς χαχα)

Κυριακή 6/09/15 19:00 στο Κοντόπευκο

ΚΑΠ(εφηβικό)-Αργοναύτης Ραφήνας


Κυριακή 6/09/15 17:00 Κλειστό Μελισσίων

ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΓΣ (ΕΦΗΒΟΙ)
Gkos
Περιμένοντας να αρχίσει το φιλικό στην Ελληνογερμανική (πόσο ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ είναι,που όλα τα φιλικά ξεκινάνε με 15-30 λεπτά καθυστέρηση από την ώρα έναρξης που μας λένε ; ),παμε να γράψουμε λίγο το ρόστερ του παιδικού του ΠΑΟ που το έχουμε έτοιμο( και με νούμερα φανελας παρακαλώ ! ) .



4  Καρολος Αλβερτης (από Τριπλη Κορώνα)
5  Σαββας Γεωργιαδης(2001)
6  Στράτος Πολιτόπουλος (από Αιγάλεω)
7 Νικος Σωτηριου(2001 από Ολυμπιάδα Παπάγου)
8  Στέφανος Ψαρράς (από ΚΑΠ)
9  Γιαννης Μπαλαμώτης (2001)
10 Παπακώστας (από Αγιους Αναργύρους) 
11  Κεφαλάς
12  Γκίντι (από Γκράβα)
13  Λιαράκος (2001)
15  Φουντουλης (Ενωση Ιλιου)
16  Θανος Σολούκος (2001)
17  Παναγιωτης Ζέρβας
18 Νικος Οικονόμου
19  Πατιτάκης
*Αναστάσης Σπυρόγλου (2002  από Δουκα)
a bullet for your head
QUOTE(Gkos @ Sep 5 2015, 11:34 ) *
Στο παιδικό του ΠΑΟ κάνανε τελικά 9 μεταγραφες,μαζί με έναν 2002 από Δούκα (όνομα δεν λέω-καταλάβατε),

9 μεταγραφες? Ομάδα κραχτης όπως ο ΠΑΟ και χρειάζεται 9 μεταγραφες στο παιδικό? Οι προπονητές στα από κάτω τμήματα τι κάνουν? Αμολανε αετό?
Gkos
Μετά απόσα ειδα στην Ελληνογερμανικη λεω να δώσω πρώτο φαβορι παιδικού τον Δούκα,χαχαχαχαχα. smiley.gif


QUOTE (a bullet for your head @ Sep 5 2015, 16:08 ) *
9 μεταγραφες? Ομάδα κραχτης όπως ο ΠΑΟ και χρειάζεται 9 μεταγραφες στο παιδικό? Οι προπονητές στα από κάτω τμήματα τι κάνουν? Αμολανε αετό?




9 γιατί υπάρχει και όριο. smiley.gif
Και στο εφηβικό πλάκα πλάκα,κάπου τόσοι πήγανε smile.gif
AS1972
QUOTE (Gkos @ Sep 5 2015, 18:49 ) *
Μετά απόσα ειδα στην Ελληνογερμανικη λεω να δώσω πρώτο φαβορι παιδικού τον Δούκα,χαχαχαχαχα. smiley.gif






9 γιατί υπάρχει και όριο. smiley.gif
Και στο εφηβικό πλάκα πλάκα,κάπου τόσοι πήγανε smile.gif


Το όριο αν δεν κανω λαθος ειναι 10 συνολικά....
Οποτε 9+9=18....
Και καποιες ακομα σε παμπαιδικο κλπ.... Φθανουμε τις 20+....
Ευτυχώς που η ΕΟΚ βαζει οριο..... Χαχααααα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.