Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4
oktaba
Λοιπόν παίδες αποφάσισα να ανοίξω ενα topic για να γραψω για την ομαδα του Φοίνικα Λάρισας , ομάδα που παίζει στη Γ' Εθνική και φετος καταφερε την παραμονή της .

Στο Φοίνικα παίζω κ εγώ στούς παμπαίδες ,παίδες και έφηβους .

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ομάδας www.foinix.gr

Ευχαριστώ πολυ
airmav
gia pes kanenan palio exei meinei apo tin periodo 2000-2001? ekana proponiseis me nikaia larisas tote k tin epomeni xronia epaiksa apollwn larisas.... coach poion exei?
oktaba
Τον Θεωδορόπουλο ενώ πέρυσι είχε τον Κυρατζή .
Εσυ πόσο καιρο έχεις να ασχοληθείς με τις Λαρισινες ομάδες?
airmav
QUOTE(oktaba @ Jun 12 2008, 08:25 ) *
Τον Θεωδορόπουλο ενώ πέρυσι είχε τον Κυρατζή .
Εσυ πόσο καιρο έχεις να ασχοληθείς με τις Λαρισινες ομάδες?

apo to 2003. tote o kyratzis itan nikaia..... eixe akoma toys aderfous nikopoulous ton polyzo...... egw nikaia k apollwn imoun me coach stayropoulo....
oktaba
QUOTE(airmav @ Jun 12 2008, 08:30 ) *
apo to 2003. tote o kyratzis itan nikaia..... eixe akoma toys aderfous nikopoulous ton polyzo...... egw nikaia k apollwn imoun me coach stayropoulo....

Ο ενας Νικόπουλος παίζει ακόμα . Εχεις μπεί στο site του ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ?

www.gs-nikaias.gr
airmav
QUOTE(oktaba @ Jun 12 2008, 08:34 ) *
Ο ενας Νικόπουλος παίζει ακόμα . Εχεις μπεί στο site του ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ?

www.gs-nikaias.gr

twra mpika k to eida....... kserw mono ton nikopoulo k ton patsiani..... itan palia se emas fantasou efivos...
oktaba
twra meneis larisa? paizeis pouthena?
airmav
[quote name='oktaba' date='Jun 12 2008, 08:45 ' post='207502']
twra meneis larisa? paizeis pouthena?
[/qeimai apo tin elefsina paizw c eskana, twra anevikame ston o.k.elefsinas
oktaba
ok re file erxesai katholou larisa?
Air Kef
Παιδια σας παρακαλώ μην χρησιμοποιείται γκρικλις. smile.gif
airmav
QUOTE(oktaba @ Jun 12 2008, 10:29 ) *
ok re file erxesai katholou larisa?

sorry moder.....ερχομαι σπανια για βολτα απλα..... εσυ παιζεις στον φοινικα?
airmav
oktaba na dwseis polla xairetismata ston tsitrouli ton fani pes toy apo ton taso apo eleysina itan gia ligo proponitis stin nikaia k egw boithos tou....
oktaba
ΝΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ,ΠΑΙΔΕΣ,ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΝ ΤΣΙΤΡΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟΝ ΔΩ ΘΑ Τ ΤΟ ΠΩ
Jabar
greeklish.jpeg
Χρησιμοποιείτε μικρά ελληνικά γράμματα
Ευχαριστώ.
oktaba
Ο Σάκης Σπήλιος συμφώνησε να παραμείνει και την επόμενη περίοδο στο Φοίνικα. Σε συμφωνία με τη Διοίκηση έχει έρθει και ο Τσακνάκης, αλλά θα πρέπει να υπάρξει και η σύμφωνη γνώμη του Γ.Σ.Αμπελώνα (στον οποίο ανήκει). Επίσης κοντά στην παραμονή στην ομάδα βρίσκεται και ο Αχ.Σουλιώτης, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Τέλος την Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα ενός "ψηλού" και ενός περιφερειακού, με τους οποίους υπάρχει ήδη συμφωνία για την ένταξή τους στο δυναμικό της ομάδας.
Fireball
Ο ψηλός είναι ο Γκαγκανάτσιος που πέρυσι ήταν στον Κεραυνό ενώ ο Βλαχούλης είναι κατά πάσα πιθανότητα ο περιφερειακός.
Βασικά οι Νικόπουλοι θα παίζουν και οι δύο φέτος στον Αστέρα Λάρισας που λέγεται ότι τελικά θα πάρει το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική, αφού ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου υπάρχει μόνο στα χαρτιά...
oktaba
Αυτό πίστευα κ εγώ φιλε
nestoras kommatos
Τα παρακολουθω τα αποτελεσματα της ομαδας σχεδον καθε Κυριακη που παιζει ειτε μεσω του site της ειτε μεσω της Ελευθεριας.

Συμπαθητικη ομαδα, νομιζω πως δικαια σωθηκε, καθως στο πρωτο μισο της σεζον ειχε χασει αν θυμαμαι καλα πολλα ματς στις λεπτομερειες(ειδικα εκτος εδρας).

Μακαρι να τα καταφερει και φετος.
oktaba
Ανακοινώθηκε και επίσημα από το Δ.Σ. του Φοίνικα η μεταγραφή του Γιώργου Γκαγκανάσιου από την ομάδα του Κεραυνού, κάτι που ανεπίσημα είχε γίνει γνωστό εδώ και δύο εβδομάδες. Ο Γιώργος Γκαγκανάσιος είναι 28 ετών, έχει ύψος 2,03μ. και με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του Φοίνικα στη Γ' Εθνική. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ομάδες της Α.Ε.Λ., του Πανοράματος, του Αίαντα Ευόσμου και του Αστέρα Λάρισας.
oktaba
Το 16χρονο Βασίλη Κυριακόπουλο απέκτησε σήμερα ο Φοίνικας από την Α.Ε.Λ. με υποσχετική ενλος χρόνου. Ο Κυριακόπουλος αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 με αρκετές κλήσεις στην εθνική παίδων.

Το Δ.Σ. του Φοίνικα με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Λ. κο Ηλία Φασούλα καθώς και τον Γ.Γραμματέα κο Τάσο Τριανταφύλλου για τη βοήθειά τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αλλά και στην εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα του Φοίνικα, παραχωρώντας έναν τόσο φέρελπι αθλητή.
oktaba
Στο Φοίνικα παρέμεινε για τέταρτη συνεχόμενη περίοδο ο Λευτέρης Παρβαντώνης παρά το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν γι' αυτόν πολλά σωματεία του νομού. Τελικά επικράτησε η επιθυμία του κου Θεοδωρόπουλου να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα.

Στην Ε.Α.Λ. θα συνεχίσει την επόμενη περίοδο ο Τάσος Ξανθόπουλος. Ο παίκτης από το Κιλκίς δόθηκε δανεικός από το σωματείο του για ένα χρόνο.
oktaba
Με την απόκτηση τριών παικτών ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των μεταγραφών για το Φοίνικα. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσακνάκης αποκτήθηκε για έναν ακόμα χρόνο με υποσχετική από το Γ.Σ.Αμπελώνα, ενώ ως αντάλλαγμα δόθηκε στην ομάδα του Αμπελώνα ο Σωκράτης Κουκουράβας, μετά από τετραετή προσφορά στην ομάδα.

Στο Φοίνικα επέστρεψε μετά από δύο χρόνια και ο Γιώργος Βλαχούλης με ελεύθερη μεταγραφή από το Γ.Σ.Νίκαιας. Ο έμπειρος γκάρντ, που συμμετείχε στην ομάδα που πέτυχε την άνοδο στη Γ' Εθνική, έρχεται για να αναπληρώσει το κενό του Αλεξίου, ο οποίος απ' ότι φαίνεται θα καταλήξει στον Αίολο Τρικάλων.


Τέλος ο Φοίνικας ανακοίνωσε και την απόκτηση του 19χρονου φοιτητή Κώστα Καρατζόγλου με υποσχετική δύο χρόνων από την Α.Ε.Κ. Βατανικού-Σάρισσας Κατερίνης. Ο Καρατζόγλου είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 και ουσιαστικά ανήκει στον Αρχέλαο Κατερίνης.

Με την απόκτηση αυτών των παικτών αρχίζει σιγά σιγά να διαμορφώνεται το ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο και πλέον απομένει να οριστικοποιηθεί και η παραμονή των Παπαδόπουλου, Λιάκου, Σουλιώτη και Λυτόπουλου.
oktaba
Στο Φοίνικα παρέμεινε για τέταρτη συνεχόμενη περίοδο ο Λευτέρης Παρβαντώνης παρά το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν γι' αυτόν πολλά σωματεία του νομού. Τελικά επικράτησε η επιθυμία του κου Θεοδωρόπουλου να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα.

Στην Ε.Α.Λ. θα συνεχίσει την επόμενη περίοδο ο Τάσος Ξανθόπουλος. Ο παίκτης από το Κιλκίς δόθηκε δανεικός από το σωματείο του για ένα χρόνο.

Αποδεσμεύτηκε σήμερα από το Φοίνικα ο Ανδρέας Κόκκας μετά την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα του Βόλου όπου και σπουδάζει.

Ο νεαρός center πιθανότατα θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά στην ομάδα της Μεταμόρφωσης Βόλου, στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.


Ανανέωσε για μία ακόμα χρονιά την παρουσία του στην ομάδα του Φοίνικα ο Αχιλλέας Σουλιώτης. Ο υψηλόσωμος center παρά τις πολλές προτάσεις που είχε από ομάδες της Θεσσαλίας, με επικρατέστερη αυτή του Γ.Σ.Πασιαλής Μουζακίου (απ' όπου και η καταγωγή του), αποφάσισε να βοηθήσει και φέτος την ομάδα (για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν) στην προσπάθειά της στη Γ' Εθνική.


Τη συνεργασία με το γυμναστή Βασίλη Μητσόπουλο, ως επιστημονικό συνεργάτη-σύμβουλο σε θέματα εργοφυσιολογίας, ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Φοίνικα. Η συνεργασία αυτή γίνεται στα πλαίσια της πλέον επιστημονικής εκγύμνασης των αθλητών του συλλόγου, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες τραυματισμών κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
oktaba
Για μία ακόμα χρονιά παραμένει στο δυναμικό του Φοίνικα ο Γιώργος Λυτόπουλος. Ο Λυτόπουλος είχε ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Φοίνικα αλλά έπρεπε να συμφωνήσει και η ομάδα της Ε.Α.Λ., η οποία είχε τα δικαιώματα του παίκτη κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Λάρισα. Ετσι μετά και την επίτευξη της συμφωνίας με τη Διοίκηση της Ε.Α.Λ. οριστικοποιήθηκε η παραμονή του.

O Φοίνικας αποτελεί το νέο σταθμό στην καριέρα του Λεωνίδα Τριανταφύλλου. Ο Τρικαλινός play maker μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές στην ομάδα της Ε.Α.Λ. (τόσο στη Γ' Εθνική όσο και στην Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.) αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλές ομάδες εθνικών κατηγοριών. Τελικά επέλεξε να παραμείνει στη Λάρισα και όπως δείχνουν τα πράγματα αποτελεί και την τελευταία μεταγραφή του Φοίνικα.

Eπιστροφή του Κ.Βαλιώτη σε ενεργό ρόλο στην ομάδα του Φοίνικα, στη θέση του γενικού αρχηγού. Ο Κώστας Βαλιώτης είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ και η ενεργή παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει την όλη εν γένει λειτουργία της ομάδας.
nestoras kommatos
Τελικα στο κλειστο του αγιου Θωμα θα παιζει αυτη τη χρονια ο Φοινικας. Επιστρεφει, καθως περσι ειχε παιξει στο κλειστο του Αλκαζαρ.
oktaba
Με μέτρια εμφάνιση και "χωρίς διάθεση" όπως ανέφερε ο κος Θεοδωρόπουλος, ο Φοίνικας επικράτησε του Γ.Σ.Αμπελώνα με 77-60. Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Φοίνικα να έχει συνεχώς μία μικρή πρωτοπορία στο σκορ, χωρίς όμως ποτέ να καταφέρει να ξεφύγει. Ετσι το α' δεκάλεπτο έληξε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 22-18. Στη δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Φοίνικα προηγήθηκαν με 32-25 στο 15' (η μεγαλύτερη υπέρ τους διαφορά) αλλά οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν πάντα τον τρόπο να πλησιάζουν και τελικά να ισοφαρίσουν στο 20' σε 37-37. Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Αμπελώνα ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο σκορ για να δημιουργήσουν με τη σειρά τους τη μεγαλύτερη υπέρ τους διαφορά στο 29' με 53-58. Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι θυμήθηκαν την καλή άμυνα των τελευταίων φιλικών και πέρασαν μπροστά στο 38' με 70-63, για να λήξει τελικά το παιχνίδι με 70-67.

Τα δεκάλεπτα 22-18, 37-37, 55-58, 70-67.

Φοίνικας: (Θεοδωρόπουλος) Παπαδόπουλος 10 (2), Σιάτρας 7, Λυτόπουλος 9, Λιάκος 9 (1), Σουλιώτης 5, Βογιατζής, Βλαχούλης 5 (1), Τριανταφύλλου 10 (2), Τσακνάκης 12, Παρβαντώνης 3 (1), Καρατζόγλου.

αθορίστηκαν τα φιλικά παιχνίδια του Φοίνικα για τις επόμενες εβδομάδες. Συγκεκριμένα ο Φοίνικας θα αντιμετωπίσει τις εξής ομάδες:

Τετάρτη 10/9 με Ε.Α.Λ. στον Αγιο Θωμά

Σάββατο 13/9 με Ολυμπιακό Βόλου ατο Ε.Α.Κ.Βόλου

Τρίτη 16/9 με Γ.Σ.Αμπελώνα στον Αγιο Θωμά

Σάββατο 20/9 με Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή 21/9 με Γ.Α.Σ.Χαλκηδόνας στη Χαλκηδόνα

Σάββατο 27/9 με Νίκη Βόλου στο Αλκαζάρ στο τουρνουά Αστέρα-Φοίνικα

Κυριακή 28/9 με Αστέρα Λάρισας ή Γαλαξία Αδένδρου στο Αλκαζάρ στο τουρνουά Αστέρα-Φοίνικα

Βέβαια ενδιάμεσα μπορεί να διεξαχθεί και κάποιο άλλο φιλικό που δεν έχει οριστεί ακόμα ή να τροποποιηθεί κάπως το υπάρχον πρόγραμμα.
oktaba
παιδια πηγα στο ματσακι με τον αιολο φοβερο τριποντο του τσακνακη στο τελος φασαριες με τον αβρααμ παπαδοπουλο!!!!!!!!!
Fireball
γιατί τι έγινε με τον Αβραάμ;
oktaba
ε δεν ξερω αν μπορει καποιος να μας πει θα ηταν πολυ καλο
PngsLArisa
QUOTE(oktaba @ Nov 24 2008, 18:27 ) *
ε δεν ξερω αν μπορει καποιος να μας πει θα ηταν πολυ καλο



enas fila8los stin diarkeia tou agwna fwnakse "bgale eksw ton m.....a mas exei g.....ei sta la8i kai ola tou ftaine" kai o avraam ton eide ton stampare kai molis teleiwse o agwnas pidikse tin kerkida kai tou eipe kati to opoio dn akousa..

par ola auta triantafullou FTW mages
oktaba
φιλε ησουν και εσυ στο ματς ε???? παιζεις σε καμια ομαδα ????? ωραιο το τριποντο στο τελος
oktaba
εισαι ο παναγος?????
oktaba
δεν με ξερεις περηφανης λεγομαι
PngsLArisa
ok.!
nestoras kommatos
Μετα την μαλλον ανελπιστη ηττα στην Εδεσσα(με 74-65) ο Φοινικας Λαρισας επανηλθε στις νικες με 75-58 και πλουραλισμο στο σκοραρισμα.

Την επομενη αγωνιστικη, 10η, ο Φοινικας ταξιδευει στο νομο Καστοριας για ενα πολυ δυσκολο ματς με το ισοβαθμο Αργος Ορεστικο σε ενα ματς-ντερμπι.
nestoras kommatos
Η παλιοπαρεα της Ολυμπιας Λαρισας ξαναχτυπησε! Με πρωτο σκορερ τον Θοδωρη Λιακο(24 ποντοι με 3 τριποντα) και εκτελεστη τον Γιωργο Σιατρα(πετυχε το καθοριστικο τριποντο 6 δευτερα πριν το τελος), αλλα και πολυ καλο τον Αβρααμ Παπδοπουλο(11 ποντοι) ο Φοινικας Λαρισας απεδρασε με το διπλο απο το Αργος Ορεστικο με 70-71.

Ετσι, μετα απο 10 αγωνιστικες ο Φοινικας ειναι στην πρωτη θεση(με πολλους συγκατοικους παντως) με απολογισμο 7 νικων και 3 ηττων.

Κρισιμο το ερχομενο ματς-ντερμπι με τη Νικη Βολου στο κλειστο του Αγιου Θωμα.
nestoras kommatos
Νικη στο ντερμπι με τη Νικη Βολου με 68-61.
nestoras kommatos
Αναμενομενη νικη επι της Σιατιστας εντος με 100-47.
nestoras kommatos
Φυσιολογικα θα λεγαμε ηρθε η ηττα απο τη Λασσανη με 79-61, καθως υπηρχαν οι σημαντικοτατες απουσιες των Σιατρα και Τσακνακη (που φετος κανει πολυ καλη χρονια).

Ο Φοινικας παραμενει βεβαια πρωτος, ωστοσο το προγραμμα του στο δευτερο γυρο ειναι πολυ δυσκολο με επισκεψεις σε εδρες οπως στο Αιγινιο, στα Τρικαλα, στο Βολο, στα Γρεβενα κτλ.

Ουτως η αλλως αυτοσκοπος στην αρχη της σεζον δεν ηταν η ανοδος, αλλα η καλη ποορεια και μια καλη θεση.
nestoras kommatos
Η πρωτη δυσκολη εδρα για τον δευτερο γυρο εφυγε απο το προγραμμα.

Νικη μεσα στο Αιγινιο επι του παραδοσιακα δυνατου Αιγινιακου με 80-83 με τριποντο του Σακαρη ακριβως στη ληξη!

Πιο συγκεκριμενα απο το σαϊτ της ομαδας:


Κυριακή 18/1/09: Μεγάλη νίκη στο Αιγίνιο με 80-83
Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε ο Φοίνικας εκτός έδρας επί του Αιγινιακού με 80-83 χάρη σε τρίποντο του Σακάρη (στην πρώτη του φετινή εμφάνιση) 4 δέκατα του δευτερολέπτου πριν από τη λήξη. Μία νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου αλλά και δύο πολύ κακών διαιτητών.

Ο Φοίνικας έχοντας ως κορυφαίο παίκτη το Λ.Παρβαντώνη (14π., 1/1 β., 5/5 δίπ., 1/2 τρ.,5 ριμπ.) κατάφερε να ξεφύγει στο 4' με 5-13. Τα πολλά λάθη όμως (9 στο α' δεκ.) των παικτών του Φοίνικα έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να περάσουν μπροστά στο 10' με 22-19. Το παιχνίδι στο β' δεκάλεπτο πήγαινε πόντο πόντο , με τις δύο ομάδες να εναλάσσονται στην πρωτοπορία στο σκορ. Με χαλαρές τις δύο άμυνες το α' ημίχρονο έληξε με τον Αιγινιακό να προηγείται με 47-45.

Το ίδιο σκηνικό, όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ επιφύλασσε και η τρίτη περίοδος. Μόνη διαφορά ότι έσφιξαν οι δύο άμυνες και τα καλάθια έμπαιναν με "αίμα". Η τρίτη περίοδος έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες με 62-62. Στην τελευταία περίοδο ο Φοίνικας μπήκε πιο αποφασισμένος και κατάφερε να πάρει μία διαφορά 7 πόντων στο 34' (64-71). Οι παίκτες του Φοίνικα προσπαθούσαν να κρατήσουν τη διαφορά αλλά εκτός από τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων είχαν να αντιμετωπίσουν και την εχθρική διαιτησία των κ.κ. Σαλικίδη και Ασλανίδη. Οι εν λόγω διαιτητές με συνεχόμενα σφυρίγματα εις βάρος του Φοίνικα οδήγησαν το παιχνίδι 7,5" πριν από το τέλος στο 80-80. Στην τελευταία επίθεση του Φοίνικα η μπάλλα έφτασε στο Λιάκο που επιχείρησε ντράιβ, μάζεψε επάνω του όλη την άμυνα του Αιγινιακού και έβγαλε την μπάλλα στη γωνία του τρίποντου, στον ξεμαρκάριστο Σακάρη. Ο Σακάρης που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι ευστόχησε στο σουτ 3 πόντων σχεδόν σε νεκρό χρόνο δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της Λάρισας με 80-83.

Τα δεκάλεπτα 22-19, 47-45, 62-62, 80-83.

Φοίνικας: (Θεοδωρόπουλος):Παπαδόπουλος 15 (3), Σακάρης 3 (1), Λυτόπουλος 8, Λιάκος 18, Σουλιώτης 2, Τριανταφύλλου 11 (1), Βογιατζής, Παρβαντώνης 14 (1), Κυριακόπουλος, Βλαχούλης 7, Σπήλιος, Γκαγκανάσιος 5.

Αιγινιακός: (Κοκκινόπουλος) Αργυρόπουλος, Ακσεχέρογλου 7, Λοτζανιώτης 17 (2), Μιχαηλίδης 21 (2), Αρνίδης 4, Στυλιανίδης, Βουλτσίδης 16, Δένης 9, Παπαδόπουλος 6.

nestoras kommatos
Με μεγαλο πρωταγωνιστη τον αειθαλη Θοδωρη Λιακο που πετυχε 30 ποντους με 3 τριποντα ο Φοινικας Λαρισας επικρατησε στο καταμεστο κλειστο του Αγιου Θωμα του Φιλιππου Βεροιας με 83-79 σε ενα πραγματικο ντερμπι με πολλες εναλλαγες στο σκορ.

Ο Φοινιξ ετσι παρεμεινε πρωτος με 11 νικες και 4 ηττες και προετοιμαζεται πλεον για το πολυ δυσκολο παιχνιδι με τον Πρωτεα στα Γρεβενα, η μοναδικη ομαδα που την υποχρεωσε σε εντος εδρας ηττα στον πρωτο γυρο.
nestoras kommatos
Σπουδαια νικη μεσα στα Γρεβενα επι του Πρωτεα με 88-76!

Ο Φοινικας μαλιστα επαιξε χωρις τον Σιατρα, ωστοσο καταφερε και να κερδισει και μαλιστα με διαφορα που υπερκερασε την ηττα του πρωτου γυρου.

Ειναι πραγματικα πολυ σπουδαια η προσπαθεια που κανουν στον Φοινικα.
nestoras kommatos
Φυσιολογικη η νικη επι του Ολυμπιακου Βολου στο κλειστο του Αγιου Θωμα με 99-64 με πλουραλισμο στο σκοραρισμα και πρωτο σκορερ για μια ακομη φορα τον Λεωνιδα Τριανταφυλλου με 17 ποντους.

Καλη εμφανιση και απο τον πιτσιρικα Κυριακοπουλο, δανεικο απο την ΑΕΛ, με 10 ποντους. Ευκαιρια ειναι σε αυτα τα παιχνιδια να παιζουν περισσοτερο τα παιδια που δεν παιζουν τοσο στα αλλα ματς.

Επομενο παιχνιδι αυτο στη Θεσσαλονικη επι του Μαντουλιδη σε ενα ακομα ντερμπι.
pass
QUOTE(nestoras kommatos @ Feb 9 2009, 10:59 ) *
Φυσιολογικη η νικη επι του Ολυμπιακου Βολου στο κλειστο του Αγιου Θωμα με 99-64 με πλουραλισμο στο σκοραρισμα και πρωτο σκορερ για μια ακομη φορα τον Λεωνιδα Τριανταφυλλου με 17 ποντους.

Καλη εμφανιση και απο τον πιτσιρικα Κυριακοπουλο, δανεικο απο την ΑΕΛ, με 10 ποντους. Ευκαιρια ειναι σε αυτα τα παιχνιδια να παιζουν περισσοτερο τα παιδια που δεν παιζουν τοσο στα αλλα ματς.

Επομενο παιχνιδι αυτο στη Θεσσαλονικη επι του Μαντουλιδη σε ενα ακομα ντερμπι.

Φίλοι Λαρισαίοι η ομάδα ΕΑΛ υπάρχει ο Γιάννης ο Λαλάκης είναι ακόμα προπονητής;Ποιές ομάδες υπάρχουν.Ο Γ.Σ.Λ διαλύθηκε;Θυμάμαι την πολύ μεγάλη ομάδα Σταυρόπουλο,Ζώη,Κουραμά,Σπηλιώτη,Λέκκα.
nestoras kommatos
Ναι φιλε, η ΕΑΛ υπαρχει, αλλα δυστυχως τη τελευταια διετια παιζει στο τοπικο της ΕΣΚΑΘ (αν και την ειχαμε συνηθισει να παιζει στη Γ Εθνικη, αλλα και στη Β Εθνικη πριν πολλα χρονια βεβαια) και μαλιστα φετος η πορεια της ειναι πολυ κακη.


Ο ΓΣΛ δυστυχως εχει διαλυθει επειτα απο την απορροφηση της απο την ΑΕΛ, αλλα τουλαχιστον υπαρχει η θυγατρικη του ομαδα, ο Κεραυνος στην Α1 ΕΣΚΑΘ που κανει τρομερη δουλεια στα τμηματα υποδομης. Η ομαδα που λες ειναι αυτη που ανεβασε το 1980 τον ΓΣΛ για πρωτη φορα στην Α Εθνικη με προπονητη τον Γιαννη Ιωαννιδη αηττητη και επαιξε 5 χρονια σερι στην πρωτη κατηγορια.


Για τον Λαλακη ξερω οτι ειναι προπονητης, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σε καποια ομαδα αυτη τη στιγμη. Παλιος σεντερ της Ολυμπιας Λαρισας δεν ηταν αυτος;
pass
QUOTE(nestoras kommatos @ Feb 11 2009, 14:50 ) *
Ναι φιλε, η ΕΑΛ υπαρχει, αλλα δυστυχως τη τελευταια διετια παιζει στο τοπικο της ΕΣΚΑΘ (αν και την ειχαμε συνηθισει να παιζει στη Γ Εθνικη, αλλα και στη Β Εθνικη πριν πολλα χρονια βεβαια) και μαλιστα φετος η πορεια της ειναι πολυ κακη.


Ο ΓΣΛ δυστυχως εχει διαλυθει επειτα απο την απορροφηση της απο την ΑΕΛ, αλλα τουλαχιστον υπαρχει η θυγατρικη του ομαδα, ο Κεραυνος στην Α1 ΕΣΚΑΘ που κανει τρομερη δουλεια στα τμηματα υποδομης. Η ομαδα που λες ειναι αυτη που ανεβασε το 1980 τον ΓΣΛ για πρωτη φορα στην Α Εθνικη με προπονητη τον Γιαννη Ιωαννιδη αηττητη και επαιξε 5 χρονια σερι στην πρωτη κατηγορια.


Για τον Λαλακη ξερω οτι ειναι προπονητης, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σε καποια ομαδα αυτη τη στιγμη. Παλιος σεντερ της Ολυμπιας Λαρισας δεν ηταν αυτος;
Ο Λαλάκης ξεκίνησε απο την Εαλ. Η ΕΑΛ είναι μετα τον Γυμναστικό η πιο ιστορική ομάδα.Ο Γκολαντας πρέπει να ξεκίνησε απο Ολύμπια και μετά πήγε Γυμναστικό.Φίλε να ξέρεις ότι στο παλιο ιστορικό γήπεδο του Αλκαζαρ εχουν γίνει
σπουδαία παιχνίδια, οχι μόνο του Γυμναστικού αλλά και μεγάλα ντέρμπι όπως Αρη-Παοκ Ιωνικού-Αρη που έβαλε 65 πόντους ο Γιαννάκης και 60 πόντους ο Γκάλης.Η Λάρισα είναι πάντως μπασκετομάνα που πάντα έβγαζε μεγάλα ταλέντα.
nestoras kommatos
Ναι, η ΕΑΛ ιδρυθηκε το 1968 και εχει πολυ μεγαλη προσφορα στον λαρισινο αθλητισμο, στις αθλοπαιδειες (κυριως στο βολεϊ βεβαια). Απο αυτη την ομαδα ξεκινησε και ο Γιωργος Τσιαρας.

Ο (Παναγιωτης) Γκολαντας ηταν ο πρωτος μπασκετμπολιστας που πηγε απο την Ολυμπια στον ΓΣΛ, το 1982 νομιζω.


Ο Λαλακης επαιξε και εκτος Λαρισας; Στην Ολυμπια τον θυμαμαι παντως πρεπει να επαιξε πολλα χρονια.




Fireball
Ο Νίκος Λαλάκης είχε προτάσεις να αναλάβει κάποιες ομάδες φέτος, όπως τον Ολυμπιακό Βόλου μετά την απομάκρυνση του Μαυρομιχάλη αλλά ο ίδιος δεν ήθελε. Ασχολείται ωστόσο με τα μικρά τμήματα του Κεραυνού.

Χαίρομαι πάντως που ένας ακόμη ξέρει ότι ο Τσιάραας ξεκίνησε από την ΕΑΛ και μετά πήγε στην ΑΕΚ από εκεί, και όχι από την Ολύμπια όπως αναφέρουν κάποιοι.
Νες δεν μου το βγάζεις από το μυαλό εσύ ξέρεις πολλά... Και από το παρασκήνιο...
pass
QUOTE(Fireball @ Feb 12 2009, 13:37 ) *
Ο Νίκος Λαλάκης είχε προτάσεις να αναλάβει κάποιες ομάδες φέτος, όπως τον Ολυμπιακό Βόλου μετά την απομάκρυνση του Μαυρομιχάλη αλλά ο ίδιος δεν ήθελε. Ασχολείται ωστόσο με τα μικρά τμήματα του Κεραυνού.

Χαίρομαι πάντως που ένας ακόμη ξέρει ότι ο Τσιάραας ξεκίνησε από την ΕΑΛ και μετά πήγε στην ΑΕΚ από εκεί, και όχι από την Ολύμπια όπως αναφέρουν κάποιοι.
Νες δεν μου το βγάζεις από το μυαλό εσύ ξέρεις πολλά... Και από το παρασκήνιο...

Μολις τώρα δάβασα ότι η ολύμπια διαλύεται και στεναχωρήθηκα πολύ. Αν και όταν ήμουν Λάριοσα ήμουν φανατικός Γυμναστικός με αρχηγό Αποστόλη δεν έχανα αγώνα και ήμουν παρών στις μεγάλες εκδρομες με Πιερικό,Νίκη Βόλου διπλά και τα δυο στην Α εθνική.Θυμάμαι ακόμη την αγωνία μας αν θα έρθει ο Ζωης καθε Παρασκευή απο Βρυξέλλες για να παίξει το Σάββατο.
nestoras kommatos
Ναι, κριμα για την Ολυμπια, αλλα θα δουμε.


Απο Λαρισα εισαι pass η σπουδαζες εδω; Ο αρχηγος Αποστολης που λες ειναι καποιος παικτης;


Ο Ζωης μονο στον ΓΣΛ επαιξε; Γιατι απο αυτα που εχω ακουσει ηταν πολυ καλος παικτης (παουερ φοργουορντ νομιζω) και μαλιστα επαιξε και στην εθνικη ανδρων (ηταν και μελος της εθνικης σε ενα Ευρωμπασκετ, του 1983 νομιζω) και θα μπορουσε ενδεχομενως να παιξει σε μεγαλυτερη ομαδα (οπως το εκανε ο Ματζικ στον ΠΑΟΚ η ο Σπηλιωτης στον Αρη πχ).


Και για να μην ξεχνιομαστε ο Φοινικας Λαρισας παιζει την Κυριακη στη Θεσσαλονικη με τον Μαντουλιδη σε ενα ακομα ντερμπι κορυφης στη Γ Εθνικη. Μακαρι να τα καταφερει ο Φοινικας!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.