Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Khimki - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
Quincy
Η ομάδα του Μπαρτζώκα βρίσκεται σε μάλλον άσχημο φεγγάρι, όμως νίκες σε παιχνίδια όπως το αυριανό οι Ρώσοι τις έχουν ανάγκη αν θέλουν να σιγουρέψουν την 8αδα και να συνεχίσουν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο από την 6η-7η θέση, πράγμα που κάνει την αποστολή του Ολυμπιακού ακόμα δυσκολότερη. Η απόδοση της Khimki είναι συνδεδεμένη σε μεγάλο βαθμό από τα κέφια του Sved που παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες τις ομάδας του, ενώ συχνά δεν υπάρχει άλλο σημείο αναφοράς στο σκοράρισμα της ομάδας του. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι πολύ απρόβλεπτη ομάδα άρα οι προβλέψεις είναι δύσκολες.

Μια νίκη στην Μόσχα θα βοηθούσε πολύ βαθμολογικά και ψυχολογικά μπαίνοντας στην τελευταία ευθεία της κανονικής περιόδου. Περισσότερο απ όλα με προβλιματίζει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός όταν δεν είναι σε must win κατάσταση -ή έστω δεν αισθάνεται έτσι- εμφανίζεται από κακός εως τραγικός.

Στιγμιότυπα από τον αγώνα του πρώτου γύρου.

rahxephon13
Όπως και στο ματς με την μακαμπι δίνω φαβορί των ολυμπιακο, ο μπαρτζωκας βασίζεται στην συνταγή σας κυρίως άμυνα πολύ physical game και ένας μαέστρος να τα κατευθύνει όλα και με την λοκομοτιβ έφτασε κοντά στο ιδανικό του αντίθετα στην κιμκι δυσκολεύεται αρκετά κυρίως γιατί δεν μπορεί να κοντρολάρει των σβεντ και γιατί μετά των τραυματισμό του ρομπισον δεν έχει βρει των ψηλό μαπ που θα του θωρακίσει την ρακέτα.

Γενικά νομίζω πιο εύκολα μπορεί να βραχυκυκλώσετε εσείς το παιχνίδι των ρωσων πάρα αυτοί το δικό σας βασικά αν βγάλετε των σβεντ εκτός παιχνιδιού και αρχίσει πάλι τα δικά του το έχετε πάρει το ματσάκι, δίνω μια μικρή πιθανότητα επειδή είναι εκτός και ο μπαρτζω σας ξέρει καλά να βρει τρόπο να σας βραχυκυκλώσει και να κάνει ντερπι το ματσάκι διαφορετικά εύκολο διπλακακι.
Zephyr
Όσο καλά και να παίξει ο Σβεντ, που αντικειμενικά αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει παίχτη που θα τον περιορίσει, αν σταθούμε σοβαροί το έχουμε το παιχνίδι. Αρκεί βέβαια να μην γίνουν τραγικές επιπολαιότητες από τα γκαρντ και να υπάρχει μια στοιχειώδης ευστοχία. Μεγάλη η απουσία του Ρόμπινσον που θα έκανε άλλη ομάδα την Χίμκι, γκαντεμιάστηκε ο Μπαρτζώκας.

rankin
QUOTE(Quincy @ Jan 17 2018, 13:00 ) *
Η ομάδα του Μπαρτζώκα βρίσκεται σε μάλλον άσχημο φεγγάρι

Δε ξέρω σε πόσο κακό φεγγάρι βρίσκονται, με δεδομένο και το διπλό που πέτυχαν απέναντι στον Ερ. Αστέρα (εστω και αν ηταν ενα παιχνίδι Σβεντ Vs Ροτσεστι)
Ειναι γεγονός οτι ο κοουτς Μπαρτζώκας δεν έχει βρει (τουλάχιστον για την ώρα) τη συνταγή για να δημιουργήσει κάτι κορυφαίο, βρίσκεται ομως ενα κλικ πίσω απο το γκρουπ 1-6.
Δεν θεωρώ οτι θα καταφέρει να φτάσει F4. Θα είναι ομως σίγουρα στην 8αδα και θα παίξει τα ρέστα του ως το τέλος.

Αν με ρωτούσε κανείς πριν απο ενα μηνα, θα έλεγα πως αυτό το παιχνίδι ειναι δυσκολότερο απο το αντίστοιχο με τη Μπάσκονια.
Σημερα θα πω οτι δεν περιμένω να δω κάτι ανάλογο με αυτο που ειδαμε στην Ισπανία, αλλά αυτο δε σημαίνει οτι θα πάρουμε και το διπλό.
απο τους -32 μέχρι το διπλό η απόσταση ειναι τεράστια.

*Βεβαίως, το -32 εχει τις δικαιολογίες του, με τη λογική πως οταν ενα παιχνίδι δε σου πάει, εύκολα το -15 γίνεται -30... Και χθες κάτι αντίστοιχο συνέβη απέναντι στην Μακάμπι.

Εν πάσι περιπτώσει, φαβορί η Κιμκι, αλλά το κλειδί σε αυτά τα παιχνίδια θεωρώ οτι το κρατάει ο Ολυμπιακός (και αυτο ισχύει και για το παιχνίδι με τη Μπασκόνια).

Θεωρώ δηλαδή οτι ο καλός Ολυμπιακός ειναι καλύτερος απο την καλή Κίμκι και μπορεί να πάρει διπλό.
Ενας κακός ή έστω μέτριος Ολυμπιακός, για να πάρει διπλό, θα πρέπει να βρει απέναντι του εναν αντίπαλο σε αντίστοιχα κακή ημέρα.




benchwarmer
Τα επόμενα 4 ματς είναι πολύ σημαντικά.

Κίμκι έξω
Αστέρας έξω
Φενέρ μέσα
Ρεάλ έξω


Τα σημαντικότερα φυσικά είναι με Φενέρ και Ρεάλ. Με Φενέρ χρειάζεται νίκη έστω και με 0.5-0, ξεκινάμε από εκεί.
Στη Μαδρίτη είναι δύσκολα τα πράγματα, θα έλεγα να κρατήσουμε την διαφορά (+9) αλλά είναι από παράταση επομένως δεν μετράει....

Στα πρώτα 2 τώρα, πραγματικά μπορούμε το ίδιο εύκολα να κάνουμε 0/2 και 2/2. Εκτιμώ πάντως ότι καλώς ή κακώς δεν θα ρισκάρουμε συμμετοχή του ΜακΛιν αύριο, οπότε θεωρώ ότι ξεκινάμε από το 51-49 υπέρ Κίμκι. Με ΜακΛιν υγιή και στην φόρμα που έδειξε, και μετά γενικά την πολύ καλή χθεσινή εμφάνιση θα έλεγα κανονικά ότι ξεκινάει από το 40-60 υπέρ μας. Θα δούμε, σίγουρα θα έχει ήδη καταστρωθεί κάποιο πλάνο για τον Σβεντ, και σε κάθε περίπτωση είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για πραγματικά καθοριστικό παιχνίδι. Το πρώτο μας τέτοιο για φέτος θα είναι με την Φενέρ....
kotzito
Φαντάζομαι το σχέδιο είναι να πηγαίνει στην άμυνα ο Παπανικολάου πάνω στον Σβεντ, ίσως και ο Μάντζαρης σε καμιά φάση. Το να περιορίσεις τον Ρώσο βέβαια κάτω από τους 15 - 20 πόντους μοιάζει αρκετά δύσκολο, οπότε νομίζω ο στόχος θα είναι να τον κρατήσουμε τουλάχιστον σε ποσοστά κάτω του 40 - 45% χοντρικά. Πάντως οι Ρώσοι έχουν ψηλά γκαρντ γενικά (Μάρκοβιτς, Σβέντ, Άντερσον που παίζουν πολύ συχνά μαζί στην περιφέρεια είναι όλοι κοντά στα 2 μέτρα), οπότε φοβάμαι ότι θα σημαδέψουν αρκετά τα αντίστοιχα δικά μας, ιδίως Σπανούλη και Ρόμπερτ. Ίσως θα ήταν καλή λύση για κάποια λεπτά να δοκιμαστεί σχήμα με Τόμπσον στο 2.

Μικρό προβάδισμα ίσως η Κίμκι, ειδικά αν δεν παίξει ο Μακλίν. Θα ήθελα πάντως να δω πως θα το διαχειριστεί. Ειδικά ο Μπαρτζώκας, που ενώ τον θεωρώ ένα κλικ πιο πάνω από τον Σφαιρόπουλο προπονητικά, όταν δεν του βγαίνει το ματς μπερδεύεται πολύ.
qspock
QUOTE(benchwarmer @ Jan 17 2018, 14:10 ) *
Τα επόμενα 4 ματς είναι πολύ σημαντικά.

Κίμκι έξω
Αστέρας έξω
Φενέρ μέσα
Ρεάλ έξω


Τα σημαντικότερα φυσικά είναι με Φενέρ και Ρεάλ.


Ολα τα λεφτα ειναι το ματς με Φενερ μεσα. Αν παρει αυτο και τον Αστερα, δε χρειαζεται ουτε το αυριανο ουτε της Μαδριτης. Το οποιο στη Μαδριτη ειναι τελειωμενο αν θελετε τη γνωμη μου. Τελειωμενο απο καθε πιθανη αποψη...

Παντως αυριο το κλειδι ειναι η αμυνα στον Σβεντ. Δε ξερω ποιος θα παει πανω του, ο Παπ ο Τομπσον ή καποιος αλλος, αλλα τρεμω στην ιδεα να παει ενας εκ των Σπανουλη Μαντζαρη πανω του. Στην περιπτωση αυτη, θα εχουμε βοηθειες, με το γνωστο αλλαλουμ στις αλλαγες που επικρατει στη μετα επιστροφη-Σπανουλη εποχη. Οποτε θα γινουν μαγκες ολοι οι αλλοι της Χιμκι, ο Μπαρτζωκας ξερει λιγουλακι τον Σπανουλη...
Και γενικα, ενας ΒΑΣΙΚΟΣ λογος που η ομαδα αποδιδει πολυ καλα χωρις τον Σπανουλη, ειναι γιατι οι αντιπαλοι δεν ξερουν πως να στηθουν απεναντι στον νεο φετινο Ολυμπιακο: Η πενταδα με Ρομπερτς, Στρελνιεξ, Τομπσον ή Παπανικολαου, Πριντεζη ή Παπαπέτρου ή Γουιλτζερ, Μιλουτινοφ ή Μακλιν, δεν εχει αντιπαλο φετος. Ενω με τον Σπανουλη, ολοι παιζουν το ιδιο συστημα πανω του, που δειχνει να λειτουργει.

Η ομαδα χρειαζεται φρεσκαδα, και εχει τα μεσα και τον τροπο να το κανει αυτο. Τη θεληση δε ξερω.
Δε σημαινει πως πρεπει να θαψει τον Σπανουλη ή τον Μαντζαρη. Πρεπει να βρει το σωστο ροτεισον και τους σωστους συνδιασμους παιχτων. Κατι που μεχρι τωρα δεν το εχει βρει με την καμια. Τουλαχιστον το ροτεισον. Αλλα πιστευω κι ελπιζω οτι υπαρχει σχεδιο για αυτο. Οσο βλεπω το σχημα που λειτουργει να διατηρειται, εστω και για λιγοτερο χρονο απο οσο θα επρεπε στο παρκε, ειμαι αισιοδοξος!

Ιδωμεν.
benchwarmer
Νομίζω είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεκινήσει ο Παπ στον Σβεντ. Το οποίο θα αφήσει τον Άντερσον στον Μάντζαρη και τον Τζένκινς στον Σπανούλη (με αυτούς έχει ξεκινήσει στα τελευταία ματς). Και υπάρχει από τον πάγκο και ο Μάρκοβιτς.
Το πρόβλημα(?) θα υπάρξει σε κάποιο ψηλό σχήμα με τον Χάνικατ στο 3 (ο οποίος βέβαια απόντος και του Ρόμπινσον περισσότερο μοιράζεται μεταξύ 3 και 4). Σε αυτήν την περίπτωση να δούμε αν θα επιλέξουμε άλλον παίχτη πάνω στον Σβεντ, ή κάποιο αντίστοιχο ψηλό σχήμα δικό μας, που δεν θα είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Το οποίο πάλι βέβαια θα είναι ίσως και σε συνάρτηση του αν θα έχουμε τον ΜακΛιν ή όχι....

Γενικά θα έχει ενδιαφέρον το ματς και προπονητικά, αλλά και πάλι είναι ίσως τόσο απρόβλεπτες και οι 2 ομάδες που δεν αποκλείω και το απλά η μία από τις 2 να μην "κατέβει" καν και να δούμε ένα άνετο +/- 15 από την αρχή ως το τέλος
Mr_Cadwell
"Τολιοπουλος τελικά. Ένιωσε ενοχληση ο ΜακΛιν."
-Στεφάνου

Να δούμε πότε θα κατέβουμε πλήρεις σε ένα παιχνίδι.

jazz thrilos
QUOTE (Mr_Cadwell @ Jan 18 2018, 18:05 ) *
"Τολιοπουλος τελικά. Ένιωσε ενοχληση ο ΜακΛιν."
-Στεφάνου

Να δούμε πότε θα κατέβουμε πλήρεις σε ένα παιχνίδι.


Με κάνα Κόροιβο στον δεύτερο γύρο. Μέχρι εκεί φτάνει η τύχη μας. smiley.gif

Πάμε απόψε με Μιλουτίνοφ κι ας ευχηθούμε να είναι σε καλή βραδιά ο Σέρβος γιατι αν παίξει ΚΑΙ σεντερ ο Πρίντεζης βλέπω να χάνουμε κι άλλο παίχτη (κούφια η ώρα!)
stefkorner
κονσεντρεισιον φορ φορτι μινιτς ,φαιτ φορ εβρι μπολ! το αντιδοτο και για καθε τραυματισμο wink.gif
Quincy
Άσχημο που φορτώθηκε γρήγορα με 2 φαουλ ο Παπανικολάου
Conan1982
Απορώ τι περιμένει για αλλαγές το ρολόι;
Αφου δεν τραβάει το συγκεκριμένο σχήμα.
jazz thrilos
Οκ, καλά το πάει ο Σφαιρό. 16πόντους διαφορά στα έξι πρώτα λεπτά παιχνιδιού. Όταν φτάσει 25 πόντους η διαφορά θα βάλει κανά Στρέλνιεκς και Τόμπσον, θα χάσουν κανά σουτ, δεν θα καταλάβουν τα συστήματα και όλα ωραία για τους υπόλοιπους!
rankin
Τέλειο ξεκίνημα
Νομίζω πως αν παίξουμε αλλα 18 πικ εν ρολ, που καταλήγουν σε τριποντο του Πρίντεζη, θα επιστρέψουμε στον αγώνα
Conan1982
2 ριμπάουντ ως τώρα....
RipCity
Ειπα να μη το δω γιατι ειχα κακο προαισθηνα. Μπαινω livescore 25-10.... Νεα 30αρα ερχεται μαλλον. Τοσο μαυρα παλι;
rankin
Εξαιρετική πρώτη περίοδος.
Ομάδα χαμένη στο διάστημα, χωρίς κανένα πλάνο εκτός απο ανελέητα, ασταμάτητα, κουραστικά, Pick n Roll
το_καλύτερο_3d
Πανωλεθρια.
Μερικες φορες ο ολυμπιακος στην επιθεση δείχνει να παιζει το πιο εγκλωβισμένο μπασκετ της ευρωλιγκας.
Conan1982
έχουν και 5/7 τρίποντα οι άλλοι ενώ δεν διστάζουν να κάνουν όσα φάουλ χρειαστεί για να μας σταματήσουν.
tuareg
Λιονταρια Χριστιανοι
rankin
τεράστια επιτυχία να ευνουχίζεις την ομάδα σου για να υπηρετήσεις ενα πλάνο που δεν ειναι ποια λειτουργικό...
Stojako
Τι να πρωτοπεις..
Stavros7
Αλλαγή ΑΜΕΣΑ σε Roberts!Το Παλικάρι δεν μπορεί!Ευθυνόφοβος,άτολμος,άνοστος,άχρωμος και άοσμος!
Τον ευχαριστούμε για το ματς με την Φενέρ στην Τουρκία και ας μας αδειάσει την γωνιά!
Να ετοιμάζεται και ο Χόλις σιγά σιγά.Για σουτέρ ήρθε και έχει καταντήσει οικοδόμος.
Αρκετά,μας κούρασαν.Δεν είναι αυτοί ξένοι επιπέδου Ολυμπιακού.
Και ο Σφαιρόπουλος να αναλογιστεί τις ευθύνες της επιλογής των ξένων και γενικότερα της εικόνας της ομάδας.Πιο Στατική ομάδα,ούτε...σε άγαλμα.
Gkos
Κατάθλιψη ο Ολυμπιακός...
Stojako
QUOTE (Gkos @ Jan 18 2018, 19:39 ) *
Κατάθλιψη ο Ολυμπιακός...


Κάτσε να δούμε πόσο ακόμα θα έχει ασυλία ο Σφαιροπουλος γι αυτό που δείχνουμε στα εκτός φέτος. Και δεν μιλάω για απλές ήττες όπως με Μπαμπεργκ η Ζαλγκιρις που και έχει αυτοκτονησαμε, τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα, Μπασκονια και το σημερινό είναι αδικαιολόγητα.

Ειδικά όταν χάσουμε την 4αδα γιατί χωρίς διπλο στο δεύτερο γύρο αυτό θα συμβεί. Θέλουμε τουλαχιστον 3 και ήδη πετάξαμε στα σκουπίδια 2 ευκαιρίες, αν συνυπολογίσουμε πώς έχουμε να παίξουμε με ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και ΠΑΟ.
T.W.Is.M.
Οπως και στη Βιτορια δεν υπαρχει ενεργεια. Προβλεψιμη επιθεση, αργη αμυνα. Η ομαδα του 2012 ειχε σαν κυριο πλεονεκτημα την ταχυτητα και την ενεργεια. Διδυμο σεντερ Χαινς-Ντορσει, στο 4 ο Πριντεζης στα 27 του, πιο ελαφρυς και αθλητικος απ οτι στα 33, στο 3 ο Παπανικολαου, ο Σπανουλης στα 30 με πιο γρηγορα ποδια απ οτι στα 36(εστω κι αν τα εκμεταλλευεται μονο στην επιθεση), ο Μαντζαρης πριν τους τραυματισμους. Τι σχεση εχει αυτο το μοντελο με το φετινο;
Οταν βλεπεις τον Παναθηναικο να μπορει να κατεβασει μαζι Θαναση-Σινγκλετον-Γκιστ, καταλαβαινεις γιατι δεν μπορουμε να τους αντιμετωπισουμε ως τωρα.
Αν ανεβουν τα επιπεδα ενεργειας στη συνεχεια της σεζον, μπορει να γινει κατι καλο. μεχρι τοτε το σημερινο και το ματς της Μπασκονια θα ειναι ο κανονας εκτος εδρας και οχι η εξαιρεση.
rankin
QUOTE(Stavros7 @ Jan 18 2018, 19:37 ) *
Αλλαγή ΑΜΕΣΑ σε Roberts!Το Παλικάρι δεν μπορεί!Ευθυνόφοβος,άτολμος,άνοστος,άχρωμος και άοσμος!
Τον ευχαριστούμε για το ματς με την Φενέρ στην Τουρκία και ας μας αδειάσει την γωνιά!
Να ετοιμάζεται και ο Χόλις σιγά σιγά.Για σουτέρ ήρθε και έχει καταντήσει οικοδόμος.
Αρκετά,μας κούρασαν.Δεν είναι αυτοί ξένοι επιπέδου Ολυμπιακού.
Και ο Σφαιρόπουλος να αναλογιστεί τις ευθύνες της επιλογής των ξένων και γενικότερα της εικόνας της ομάδας.Πιο Στατική ομάδα,ούτε...σε άγαλμα.

Να ναι καλά η πρώτη ομάδα που παίζει μπασκετάρα
Για δες ποιος έχει το χειρότερο PIR
Για δες πως ακριβώς αγωνιζόμαστε...
Πως έχουμε καταφέρει να κάνουμε μετριο, μέχρι και τον Στρελνιεξ

Ο Σπανούλης επέστρεψε στο 8-2
ποιο ειναι, αληθεια το ρεκορ της ομάδας απο την επιστροφή του και μετά; μετά και το σημερινό θα ειναι 5-4

Ελάτε ρε παιδιά. Μας έχει πάρει χαμπαρι ολη η ευρώπη, μπροστά και πίσω και μας ξεφτυλίζουν
ή θα το αλλάξουμε αυτό ή τέλος

Μόνο οι ηλίθιοι επαναλαμβάνουν το ίδιο πείραμα περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα.
Stavros7
Λέω κάποια πράγματα που φαίνονται με πρώτο μάτι.
Για τα άλλα συμφωνώ.
SteveNashidis
Aυτός είναι ο εγωισμός που ήταν πληγωμένος πριν το ματς με την Μακάμπι; Να χάνουμε πάλι με τόση μεγάλη διαφορά στο ημίχρονο. Δε συζητάμε να πάρουμε νίκη σε έδρες σαν της Κίμκι, αλλά αν στοχευμένα επιλέγουμε να μη παρουσιάσουμε ούτε 1% των δυνατοτήτων μας σε ματς που θεωρητικά τα έχουμε χαμένα για λόγους εξοικονόμισης ενέργειας, τότε λυπάμαι αλλά το μέταλλο για να χτίσεις ομάδα δε χτίζεται με τέτοιες ήττες.

Αλήθεια άλλη ομάδα της Ευρολίγκας έχει παρουσιάσει τόσα μεγάλα σκαμπανευάσματα; Και ρωτάω χωρίς δόση ειρωνίας.

xaris1986
Λιονταρια Χριστιανοι το παιχνιδι.Τι να σχολιασουμε.Ο Σφαιροπουλος ειναι καλος προπονητης αλλα δεν ξερει να επιλεγει παιχτες.

rankin
QUOTE(Stavros7 @ Jan 18 2018, 19:48 ) *
Λέω κάποια πράγματα που φαίνονται με πρώτο μάτι.
Για τα άλλα συμφωνώ.

Μονίμως, παίχτες σαν το Ρομπερτς και τον Τομπσον, μπαίνουν μέσα για 5 λεπτά και μετά ξανα όξω
Μπηκαν σήμερα στο -18 για να κάνουν τι?
Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους και δεν παίρνουν χρόνο.
Το περίεργο θα ηταν να παίζαν καλά.
T.W.Is.M.
Η αληθεια ειναι οτι βλεποντας το σημερινο Σπανουλη σκεφτομαι οτι αν ο Τομιτς εβγαζε το κοστουμι και εβαζε ξανα τη φανελα, δε θα επαιζε χειροτερα...
patissiotis
Απιστευτο... Οχι το αποτελεσμα αλλα το οτι το you tube δειχνει live το Khimki - Olympiakos!!! Δεν θυμαμαι τι εψαχνα και μου το εβγαλε φαστα-καρτα!!! Μπορω να ποσταρω το link?
rankin
Καθαρά σαν λάτρης του αθλήματος πάντως, αυτό το πράγμα, με τον Σπανούλη Ολυμπιακό να ψάχνει το πικ εν ρολ για 23", εχει πλέον καταντήσει αηδία.

Ειναι οπως βλέπεις τον Ναβάρο να κάνει αποτυχημένες μπομπίτες ή αποτυχημένα σουτ απο το 9 μέτρα, και σου φαίνεται τόσο θλιβερό όσο και γραφικό.

Kudos στο Μπαρτζώκα για το εξαιρετικό παιχνίδι της ομάδα του στο Α μερος
Stavros7
Rankin δεν είναι παίκτες επιπέδου Ολυμπιακού και οι 2 τους.Πλήρης αποτυχία επιλογής ξένων.ΛΙΓΟΙ.
RipCity
1/11 τριποντα βλεπω χαχαχα παιδια ειναι θεμα πιστης, αν το πιστεψουν θα μπουν! Στα ταιμ αουτ να φανταστω τους λεει για την αμυνα;
Sokos
Μήπως απλά τα έχουν φτύσει και στοχεύουμε παιχνίδια? Αλλιώς το Dr. Jekyll & Mr. Hyde αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού.

Καλό είναι βέβαια και στα παιχνίδια που "αφήνουμε" να μην γινόμαστε περίγελος της Ευρώπης... Να παλεύουμε να φτάσουμε τους 50-60 πόντους είναι από αστείο ως θλιβερό.

Παρά την δεύτερη θέση, δεν βλέπω πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε σειρά αγώνων. Με λίγη τύχη δηλαδή να πάρουμε το κύπελλο.

Υ.Γ. Ας το παλέψουμε λίγο τουλάχιστον για τα προσχήματα. Σε λίγο θα κατεβαίνουμε στα εκτός και θα έχουμε δεδομένη την 20άρα...



rankin
QUOTE(Stavros7 @ Jan 18 2018, 20:03 ) *
Rankin δεν είναι παίκτες επιπέδου Ολυμπιακού και οι 2 τους.Πλήρης αποτυχία επιλογής ξένων.ΛΙΓΟΙ.

Δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά δεν ειναι και για τα μπάζα
basket72
QUOTE (RipCity @ Jan 18 2018, 20:08 ) *
1/11 τριποντα βλεπω χαχαχα παιδια ειναι θεμα πιστης, αν το πιστεψουν θα μπουν! Στα ταιμ αουτ να φανταστω τους λεει για την αμυνα;



Εγώ στο πολύ χαλαρό που το βλέπω (μιας και την φάπα την έφαγα στη Βιτόρια κι από τότε μου έχει καθήσει ότι πάπαλα για φέτος) σκέφτομαι μην είναι καλύτερα να πάμε στους -30 από το να πάμε για το ¨τιμητικό¨ -10-15. Έτσι να ταρακουνηθούν οι αφοί και να το ξαναδούνε για το καλοκαίρι για προπονητή και χειρισμό Σπανούλη.

Εννοείται ότι δεν είναι για τα μπάζα, Ρομπερτς- Τόμπσον. Ο Τόμπσον ιδίως. Ας όψεται η διαχείριση.
Εγώ τον Σφαιρό τον υπερασπίζομαι -
και νομίζω δικαίως -χρόνια τώρα, αλλά το τελευταίο μήνα- δίμηνο δεν είναι πράγμα αυτό που βλέπουμε.
rankin
QUOTE(basket72 @ Jan 18 2018, 20:13 ) *
Εγώ στο πολύ χαλαρό που το βλέπω (μιας και την φάπα την έφαγα στη Βιτόρια κι από τότε μου έχει καθήσει ότι πάπαλα για φέτος) σκέφτομαι μην είναι καλύτερα να πάμε στους -30 από το να πάμε για το ¨τιμητικό¨ -10-15. Έτσι να ταρακουνηθούν οι αφοί και να το ξαναδούνε για το καλοκαίρι για προπονητή και χειρισμό Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει τη κατάσταση για φέτος, αρκεί να του κάτσουν οι σωστοί τραυματισμοι...

basket72
QUOTE (rankin @ Jan 18 2018, 20:15 ) *
Ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει τη κατάσταση για φέτος, αρκεί να του κάτσουν οι σωστοί τραυματισμοι...

Το σκέφτηκα κι εγώ βρε μπαγάσα...με κάνες και γέλασα... smiley.gif
jazz thrilos
QUOTE (rankin @ Jan 18 2018, 20:15 ) *
Ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει τη κατάσταση για φέτος, αρκεί να του κάτσουν οι σωστοί τραυματισμοι...


ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ!! smiley.gif

Πάντως το γεγονός οτι ο Ολυμπιακός δείχνει ποιότητα ομάδας που μπορεί να τρώει τριαντάρες αριστερά και δεξιά απο δευτεροκλασάτες ομάδες είναι μια μεταμόρφωση που δεν με χαροποιεί καθόλου. Απο εκεί που έφτυναν αίμα για να μας κερδίσουν όλοι, φτύνουν τα τσόφλια απο τον πασατέμπο κάτι Χίμκι και Μπασκόνια καθώς μας βλέπουν να παίζουμε πικ εν ρολ στα 23 δευτερόλεπτα.

Αλήθεια ο Μιλουτίνοφ τι απέγινε στο τρίτο δεκάλεπτο; Μήπως δεν κατάλαβε τα συστήματα;;
shtarkws
Ρε σεις πως γινεται να εχει γινει ξαφνικα τοσο κακος ο Ολυμπιακος στην αμυνα?? Απο εκει που ετρωγε 60 ποντους στο παιχνιδι πλεον δεχεται 60 σε 3 δεκαλεπτα? Το οτι ενας οι δυο παικτες δεν παιζουν καλη αμυνα ειναι γνωστο, τωρα μιλαμε ομως οτι ολη η ομαδα ειναι τραγικη
rankin
QUOTE(shtarkws @ Jan 18 2018, 20:22 ) *
Ρε σεις πως γινεται να εχει γινει ξαφνικα τοσο κακος ο Ολυμπιακος στην αμυνα?? Απο εκει που ετρωγε 60 ποντους στο παιχνιδι πλεον δεχεται 60 σε 3 δεκαλεπτα? Το οτι ενας οι δυο παικτες δεν παιζουν καλη αμυνα ειναι γνωστο, τωρα μιλαμε ομως οτι ολη η ομαδα ειναι τραγικη

κρατάμε δυνάμεις για το Λαύριο
ή απλά, μολις στραβώνει το παρατάμε.
Stavros7
Για μένα ο 32χρονος πλέον Roberts,αυτός που βλέπω εγώ απο την αρχή της σεζόν,είναι για ομάδα επιπέδου ΑΕΚ.
O Roberts της Μπάμπεργκ ήταν ένα Level πιο ταχύς,πιο δημιουργικός και ιδίως πιο ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ.Αυτό που βλέπω εγώ απο τον Roberts αλλά και από το 60% των αγώνων του Holis,με θλίβει.
RipCity
QUOTE (shtarkws @ Jan 18 2018, 19:22 ) *
Ρε σεις πως γινεται να εχει γινει ξαφνικα τοσο κακος ο Ολυμπιακος στην αμυνα?? Απο εκει που ετρωγε 60 ποντους στο παιχνιδι πλεον δεχεται 60 σε 3 δεκαλεπτα? Το οτι ενας οι δυο παικτες δεν παιζουν καλη αμυνα ειναι γνωστο, τωρα μιλαμε ομως οτι ολη η ομαδα ειναι τραγικη


Παντα θα υπαρχουν παιχνιδια που πανε ψηλα στο σκορ, το θεμα ειναι αυτο να μη σημαινει ντε φακτο ηττα. Κι ερχεται κι αλλη τριανταρα στη Μαδριτη. Ποιος πιστευει οτι εκει θα χασουμε με μικρη διαφορα η θα το παλεψουμε εστω;
benchwarmer
Μέχρι το 29' είχαμε καταφέρει να δώσουμε μόλις 7(!!!!!!) αμυντικά φάουλ. Αυτό σημαίνει είτε ότι παίξαμε καταπληκτική καθαρή άμυνα είτε ότι δείξαμε απαράδεκτη αδιαφορία.

Βλέποντας το σκορ καταλαβαίνει κανείς ποιο από τα δύο συνέβη.
SteveNashidis
QUOTE(RipCity @ Jan 18 2018, 20:27 ) *
Παντα θα υπαρχουν παιχνιδια που πανε ψηλα στο σκορ, το θεμα ειναι αυτο να μη σημαινει ντε φακτο ηττα. Κι ερχεται κι αλλη τριανταρα στη Μαδριτη. Ποιος πιστευει οτι εκει θα χασουμε με μικρη διαφορα η θα το παλεψουμε εστω;


Γιατί βγάζεις εκτός το ματς με τον Ερυθρό;
icon_drunk.gif
rankin
QUOTE(RipCity @ Jan 18 2018, 20:27 ) *
Παντα θα υπαρχουν παιχνιδια που πανε ψηλα στο σκορ, το θεμα ειναι αυτο να μη σημαινει ντε φακτο ηττα. Κι ερχεται κι αλλη τριανταρα στη Μαδριτη. Ποιος πιστευει οτι εκει θα χασουμε με μικρη διαφορα η θα το παλεψουμε εστω;

χαλαρά διπλό στη Μαδρίτη

το αφήνω αδέρφια.
Δεν αντέχεται αυτό
Κριμα για την ομάδα που ξεκίνησε με σοβαρή εικόνα και έχει αρχίσει και θυμίζει περιοδεύων θίασο

Το έγραψα και πριν το παιχνίδι με τη Μακαμπι
Η νικη δεν θα έχει τοση σημασία, οση ο τρόπος.
Οσο η προσέγγιση μας δεν αλλάζει, τόσο θα πέφτει η φάπα σύννεφο

Σταματάω κάπου εδώ γιατί γινόμαστε γραφικοί
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.