Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΣΚΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3
Jabar
Επειδή κατά καιρούς, σε τόπικ "επικίνδυνων" παιχνιδιών (ντέρμπυ, κυρίως) έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο η διαιτησία να μονοπωλεί τη συζήτηση, αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτήν την τολμηρή, για τα δεδομένα μας, κίνηση.

Βασική μας θέση στο basketforum είναι να συζητάμε πολιτισμένα για το μπάσκετ.

Τα παρακάτω τρία δεδομένα, όμως:

1) Η φύση της αναφοράς στη διαιτησία έχει να κάνει πάντα με κάποιο παράπονο ή/και με κάποια υπόνοια καταγγελίας και σχεδόν πάντα το κλίμα καταλήγει να δυναμιτίζεται με αποτέλεσμα η εκάστοτε συζήτηση να αποκλίνει από τα καθαρά μπασκετικά πλαίσια.
2) Παρόλο που δε θέλουμε να γίνονται αυτές οι παρεκτροπές, δε μπορούμε από την άλλη να απαγορεύουμε τη συζήτηση περί διαιτησίας, μιας και αυτή είναι μέρος του παιχνιδιού.
3) Επειδή αυτά τα δύο δε μπορούν να συνδιαστούν και έχουμε μεν άτομα που θέλουν να γράψουν για το ένα, και από την άλλη άτομα που θέλουν να γράψουν για το άλλο.

...μας οδήγησαν σε αυτήν την πειραματική (και θα δείξει αν θα είναι προσωρινή ή μόνιμη) κίνηση.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Τα "Παρασκηνιακά" δεν έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε μπορεί να έχετε δει σε άλλα φόρουμ, όπου έχουν το ρόλο του "σάκου του μποξ" για να εκτονώνονται τα μέλη.
Οι κανόνες που ισχύουν σε όλο το basketforum, συνεχίζουν να ισχύουν κι εδώ!
ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ.
Απλώς εδώ θα συζητάτε για τη διαιτησία στο κάθε ματς.
Θα αναλύετε κάποια αμφισβητούμενη φάση.
Μπορείτε (και μακάρι κιόλας) να συζητάτε και να μαθαίνετε για τους κανονισμούς της διαιτησίας. Έχουμε κάποια άτομα εδώ μέσα που μπορούν να βοηθήσουν σ'αυτό και μακάρι να αλλάξω σύντομα το όνομα του υποφόρουμ από "Παρασκηνιακά" σε "Περί διαιτησίας" (με όλο αγνό νόημα της φράσης).

Ωστόσο, επειδή σε αυτού του είδους τα τόπικ η γραμμή μεταξύ συζήτησης και προσωπικής αντιπαράθεσης είναι πολύ λεπτή, είναι πολύ πιθανόν αρκετοί να νιώσουν αδικημένοι από τις ποινές που ίσως τους επιβληθούν.
Τονίζω πως για το παρόν υποφόρουμ, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Επομένως, μπαίνετε με δική σας ευθύνη.

Επεξηγώ και συγκεκριμενοποιώ για να έχουμε ξεκάθαρους λογαριασμούς από την αρχή: εφόσον ακολουθείτε τις γραμμές των κανονισμών δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Αν, όμως, επιλέξετε να μπείτε στη λογική της προσωπικής αντιπαράθεσης με χαρακτηρισμούς-προκλήσεις-ύβρεις, τότε δε θα κοιτάξουμε ποιός το ξεκίνησε, αλλά θα τιμωρηθούν και οι δύο πλευρές.


Ασφαλώς, δε χρειάζεται να αναφέρω πως πλέον ΚΑΝΕΝΑ ποστ σχετικά με τη διαιτησία δε θα γίνεται αποδεκτό στο υπόλοιπο υποφόρουμ του ανδρικού μπάσκετ κι αν καταλάθος γίνει κάτι τέτοιο, είτε θα σβηστεί είτε θα μεταφερθεί και σε επανειλλημένες περιπτώσεις, το μέλος θα τιμωρείται.

Θεωρώ πως τα παραπάνω έχουν ήδη διαβαστεί από όλους, επομένως δε θα αναγνωριστεί περίπτωση αγνοίας αυτών.


Καλή αρχή και καλές συζητήσεις .

1. Υποσημείωση οι πρώτοι που θα τα διαβάζουν θα είναι οι διαιτητές.Οπότε ναι μπορεί να υπάρχει άδικη γκρίνια αλλά από την άλλη, όταν για το ίδιο άτομο υπάρχουν παράπονα σε όλα τα ματς σε όλες τις κατηγορίες κάτι θα λέει.
2.Σίγουρα θα γράψουν και διαιτητές και θα υπάρξουν και απλές εξηγήσεις σε φάσεις που απλά υπάρχει άγνοια κανονισμού.
3.Κανένας αλάνθαστος και παίκτες και προπονητές από την άλλη αυτό δεν είναι άλλοθι.Συμπέρασμα ο καθένας από εμάς δίνει έμφαση στα λάθη, που έγιναν σε βάρος της ομάδας του και ίσως παραβλέπει την αυτοκριτική που θα έπρεπε να προηγείται. Όλοι τη διαιτησία την βλέπουμε κάπως, χωρίς αυτό να αποτελεί άλλοθι για τους διαιτητές.Στο κάτω κάτω ο κόσμος δεν πάει να δει αυτούς, αλλά τους παίκτες.Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί μέτριοι διαιτητές και αυτό χειροτερεύει λόγω συμπεριφοράς,συντεχνιακού χαρακτήρα και χαρακτήρα ορισμένων.Η διαιτησία είναι εξουσία και αυτό αλλοιώνει χαρακτήρες.Επίσης η διαιτησία είναι ταλέντο και δεν θα έπρεπε η έλλειψη διαιτητών να βοηθά να επιβιώνουν και οι ατάλαντοι.Για τους παίκτες υπάρχει και η Δ ΕΣΚΑ αν είναι ατάλαντοι.Αλλά η δικαιοσύνη και στη Δ ΕΣΚΑ πρέπει να απονέμεται σωστά.
Jabar
Θα δω στα τόπικ των διαφόρων κατηγοριών αυτά που κατά καιρούς έχουν γραφτεί.Κυρίως από ουδέτερους και που συμφωνούσαν ότι υπήρχε κακή διαιτησία και για τις δύο ομάδες και θα κάνω μία σύνοψη.Από περιέργεια να δω υπάρχει κοινή αναφορά σε ονόματα? smiley.gif
Jabar
Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε στο www.basketblog.gr είναι του Γ.Κογκαλίδη και προκάλεσε την παρακάτω συζήτηση

QUOTE(neopen32 @ Nov 21 2009, 13:59 ) *
Κολλημένοι με την ΕΣΚΑ
Του Γιώργου Κογκαλίδη
20/11/2009 (21:18)

Απλή αριθμητική είναι, παρατηρητικότητα χρειάζεται και εύκολα καταλήγει κανείς σε ασφαλή συμπεράσματα. Ακόμα, όμως, και αν στερείται των δύο προϋποθέσεων που προαναφέραμε, αρκεί μια κουβέντα με ανθρώπους από τον αθηναϊκό χώρο της διαιτησίας, να βρεθείς σε δύο μπασκετικά - διαιτητικά στέκια και η είδηση… βγαίνει. Όπως και το… κόλλημα με ομάδα της ΕΣΚΑ!

Υπάρχει μια ομάδα, περιμένουμε να προκληθούμε για να γράψουμε και κατηγορία, και το όνομά της, και… άλλα ονόματα, που παίζει με "κύκλοδιαιτητών ".
Τί εννοούμε; Σταθερά υπάρχουν 3-4 διαιτητές στα παιχνίδια της. Η ομάδα είναι καλή, όμως αυτή η εμμονή να διευθύνουν τους αγώνες της συγκεκριμένοι διαιτητές (τα ονόματά τους είναι στη διάθεσή μας, έχουν "τσεκαριστεί" και ανά πάσα στιγμή μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε), της αφαιρεί κομμάτια αξιοπιστίας.

Το γιατί δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς… Αναρωτιέμαι, πόσο δύσκολο είναι, παίρνοντας ο πρόεδρος της ΚΕΔ (Θοδωρή, εδώ έχεις κάνει λάθος) τη σειρά των αγώνων να αντιληφθεί πως σφυρίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι τα παιχνίδια της συγκεκριμένης ομάδας; Αν είναι… τυχαίο γεγονός, επιτρέψτε μας να διορθώσουμε: Είναι ατυχές. Αν δεν είναι τυχαίο, ατύχησαν οι εμπνευστές του, γιατί απλά το θέμα συζητιέται παντού.

Αλήθεια, οι διοικούντες την ΕΣΚΑ ασχολούνται καθόλου με τα πρωταθλήματα; Ενδιαφέρονται για το τι λένε οι ομάδες; Λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις διαμαρτυρίες; Αν δεν αδιαφορούν, τότε είναι υπεύθυνοι γι' αυτό που συμβαίνει, αλλά αν πάλι αδιαφορούν τότε είναι επιζήμιοι για την Ένωση.

Μάθαμε πως έχει γίνει και σχετική καταγγελία, αλλά δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε. Δεν έχει μεγάλη σημασία. Το λάθος έτσι ή αλλιώς καταγράφηκε και περιμένουμε να διορθωθεί…

Υ.Γ.: Γιατί οι δύο από τους τέσσερις διαιτητές που παίζουν διαρκώς, θεωρούνται "άνθρωποι του προέδρου";



QUOTE(pusher @ Nov 21 2009, 15:17 ) *
Καλημέρα φίλε neopen32.
Η αναδημοσίευση που ποστάρεις, πολύ απλά επιβεβαιώνει ότι κανείς δεν έχει τα cohones (αυγά τα είχε πει κάποιος άλλος), να βγει και να μιλήσει για ότι συμβαίνει, στην διαιτησία και όχι μόνο.
"Ξέρουμε ποιοι είναι, αλλά....", "οι άνθρωποι του προέδρου", "τα ονόματα στη διάθεσή μας" και πολλές άλλες ασάφειες, για να τρομάξουν ποιοί? Αυτοί που τα κάνουν, ή αυτοί που όταν συμβαίνουν κοιτάνε τον ουρανό.

Ή θα υπάρξει τομή στο θέμα (είμαι ο τάδε και καταγγέλω ότι οι εξής διαιτητές, έχουν πάρει γραμμή από τον τάδε, να ευνοήσουν την τάδε ομάδα), ή μπορούμε όλοι να λέμε το γνωστό "τους προειδοποιώ και ξέρουν αυτοί ποιοι είναι"...
Είμαστε αστείοι φίλε neopen32. Άπαντες που ασχολούμαστε, είμαστε αστείοι, εάν γνωρίζουμε, αλλά φοβόμαστε να μιλήσουμε με ονόματα...
Είμαστε αστείοι και φοβίτσουλες, γιατί θα "κυνηγήσουν" την ομάδα μας μετά, αυτοί που κρατάνε το μαχαίρι και το καρπούζι και δεν θα μας πετάξουν ούτε τα κουκούτσια.
Το "θα μιλήσουμε αν προκληθούμε" είναι τουλάχιστον ασόβαρο.
Ή πρεσβεύεις την δημοσιογραφία και βοηθάς τον χώρο που καλύπτεις και αγαπάς, ή ...κοιτάς ψηλά.
Όπως κοιτάνε ψηλά και οι παράγοντες όλων των ομάδων και αφήνουν μεταγραφές μετά το τέλος των προθεσμιών, όπως κοιτάει ψηλά η ΕΣΚΑ στις διαμαρτυρίες των σωματείων κτλ.
Αλήθεια, Τι κόστος μπορεί να έχει κάποιος που γράφει την αλήθεια?

Γι αυτό σε προηγούμενο ποστ, σου ζήτησα να ασχολούμαστε με την ομορφιά του παιχνιδιού. Με τους παίκτες, τους προπονητές (τους αληθινούς πρωταγωνιστές) κι όχι με αυτούς που προσπαθούν να ελέγξουν τα μπασκετικά δρώμενα (και τα οικονομικά δεδομένα) των ερασιτεχνικών κατηγοριών.
Αποβάλεις από το χώρο ότι δεν είναι αναγκαίο, μόνο αδιαφορώντας. Να μην "τσιμπήσουν" οι παράγοντες, να γράψουν στα παλαιά των υποδημάτων τους τους διαιτητοπατέρες. Να μην "φορτώσει" κανείς για μία μόνο σαιζόν. Και τότε ίσως να αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους τα πράγματα.

Διαφορετικά, οι ομάδες θα παθαίνουν, ότι προηγουμένως έκαναν, ή στην καλύτερη περίπτωση, θα κάνουν ότι είχαν πάθει. Και σταματημός δεν θα υπάρξει...

Να είσαι καλά...

ΥΓ. Πάσες, καλάθια, άμυνες, αιφνιδιασμοί, αδρεναλίνη, τελευταίο σουτ, παράταση, και όλα τα άλλα που μας κάνανε να το αγαπήσουμε, αυτά ας μας κρατήσουνε κοντά του. Οι "φτιαγμένες" νίκες, ΧΑΡΙΣΜΑ τους...



QUOTE(Jabar @ Nov 21 2009, 15:26 ) *
77.gif 41.gif
Αν το άρθρο αυτό το είχε γράψει ο οποιοσδήποτε χρήστης θα είχε διαγραφεί.Θα ήταν μία ανώνυμη καταγγελία,που θα συκοφαντούσε το άθλημα και δεν θα προσέφερε τίποτα.Είναι ο εύκολος δρόμος,αλλά δεν οδηγεί πουθενά.

Jabar
Στα διαιτητικά μεταφέρθηκαν ήπια ποστ και ανθρώπων που δεν γκρινιάζουν συνήθως για τη διαιτησία.Ακόμα έμφαση δόθηκε σε ποστ ουδέτερων.Το συγκεκριμένο ματς ήταν εξ αναβολής και δεν ξέρω τα ονόματα των διαιτητών.

QUOTE(pusher @ Oct 30 2009, 01:11 ) *
Καλησπέρα σε όλους
Απόψε είδα το Θωμάς-Απόλλων
Κέρδισε ο Απόλλωνας (αν δεν κάνω λάθος 6 πόντους) σε ένα παιχνίδι χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο. Οι Απουσίες των Ασημένιου, Θεοδωρίδη έχουν αποδυναμώσει σαφώς τον Θωμά. Ο Κόκκινος προσπάθησε πολύ στο πρώτο ημίχρονο (μετά "κρέμασε"). Ο Τασιόπουλος με ατομικές ενέργειες προσπάθησε να κρατήσει τον Θωμά στο παιχνίδι. Από ομαδική δουλειά λίγα πράγματα, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που είχε σε κακή βραδυά τον Μπάρτζο, αλλά με καλούς Παγόπουλο, Κονταξή (πολύ δουλειά στα ρημπάουντ και στις βοήθειες στην άμυνα) και ομαδική δουλειά κατάφερε στο τέλος να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του.
Οι διαιτητές εκνεύρισαν όλο τον κόσμο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, έδωσαν τρία σφυρίγματα στον Απόλλωνα, αλλά μετά πέντε συνεχόμενα στο Θωμά και δεν καταλάβαμε εάν θέλανε να ευνοήσουν κάποιον.Παράπονα θα πρέπει να έχουν και οι δύο.
Η ζωή συνεχίζεται

Να είστε καλά...



QUOTE(xontros7 @ Oct 30 2009, 18:46 ) *
Οντως οι διαιτητες τα εκαναν μανταρα...στα τελευταια 3 λεπτα δεν πετυχαν σφυριγμα!!!!ξερει κανεις τι θα γινει στο θωμα?ακουσα οτι το μαγαζι παει για κλεισιμο...

Jabar
Για αυτό το ματς υπήρξαν τα παρακάτω σχόλια
Ζωγράφου - Νεοπεντελικός 64-56 (34-27)
Διαιτητές: Παπασταματίου-Ζερβούδης
Ζωγράφου (Τσίκος - Τσιούμας): Παρβαντώνης, Ντάφλος, Αλεξόπουλος 2, Καλοβυρνάς 23 (4), Φοσσές 6, Κοντόπουλος 15, Ξενάκης 8, Αργυρόπουλος 5, Παπαϊωάννου 3, Καναβός, Καλογερόπουλος, Τσαπατσάρης 2.
Νεοπεντελικός (Βουρτζούμης - Λιουδάκης): Φώσκολος, Μάντζιος 7, Παναγιωτόπουλος 12 (2), Σοφαδίτης, Μανιάτης 8 (2), Ρεντίφης, Καττής, Πουλής 3, Αττίκος 19 (2), Μπίγκος, Λυγγερίδης 6, Κόρβινγκτον 1.

QUOTE(Rouf @ Nov 3 2009, 01:05 ) *
Τραγικη διαιτησια σημερα στο ματς του ζωγραφου απίστευτα λαθη διαιτητικα που παραλιγο να στοιχισουν στην ομαδα του ζωγραφου... Παραπονα και απο τις 2 ομάδες. Αυτοι οι ανθρωποι δεν πρεπει να εουν παιξει ποτε τους μπασκετ δεν εξηγειται αλλιως...



QUOTE(johnis @ Nov 3 2009, 15:07 ) *
Φίλε το είδα το παιχνίδι, δε μου φάνηκε τραγική η διαιτησία αν κ εκαναν κάποια λάθη. Για πες πιο συγκεκριμένα



QUOTE(Rouf @ Nov 3 2009, 17:36 ) *
πολλα ανάποδα σφυριγματα και στις 2 ομΑΔΕΣ. δινονταν φαουλ που δεν ηταν και αλλα που ηταν δεν δινονταν. αφου το ειδες το παιχνιδι πως οι ψηλοι και ττων δυο ομαδων ηταν με 4 φαουλ και πανω παρολο που ειναι απο τους πιο σοφτ ψηλους της κατηγοριας;!;!;!;

Jabar
Για το ματς Πεντέλη-Τυφών.Διαιτητές ΒΑΡΔΑΛΟΣ-ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ

QUOTE(dominik @ Nov 17 2009, 01:13 ) *
καλησπερα!
σημερα πηγα και παρακολουθησα το πεντελη- τυφων,με τους φιλοξενουμενους
να κερδιζουν δικαια για 7 ποντους.Και πως να μην κερδισουν αλλωστε οταν ολα κυλησαν υπερ τους:
1)με το που αρχιζει το ματς τραυματιζεται ενας απο τους καλυτερους παικτης της πεντελης,
ο Αττικος.σημειωτεων οτι και ο τυφων επαιξε χωρις τον ψηλο του(καλατζης πρεπει να λεγεται).
2)η πεντελη δεν εβαζε γκολ με τιποτα.τριποντο δεν πρεπει να εβαλε παρολο που σουταρε πολλα.
3)η διαιτησια,χωρις να το επιδιωξει,αλλα λογικα εξαιτιας μη υπαρξης της απαιτουμενης ικανοτητας τα
εκανε θαλασσα,εκνευριζοντας και τους μεν(κυριως)και τους δε.χαρακτηρηστικα η πεντελη τελειωσε το ματς
με 4 παικτες να χουν αποβληθει και 3 να εχουν 4 φαουλ,ενω συνολικα εκανε 40 φαουλ!!!απο την αλλη ο τυφων μπορει να διαμαρτυρεται για τις δυο τεχνικες που δεχτηκε.
Στον καθαρα μπασκετικο τομεα ο τυφων νικησε δικαια καθως σε σχεδον ολο το πρωτο ημιχρονο ηταν μπροστα και στο
δευτερο ειχε μια σταθερη διαφορα 6 με 12 ποντων.
θεωρω οτι καμια απο τις δυο ομαδες δε θα κινδυνεψει,θα κανουν αρκετες ζημιες και οτι θα βρεθουν στο πρωτο μισο του πινακα στο τελος της σεζον.
να στε καλα



QUOTE(DORIAN @ Nov 17 2009, 13:20 ) *
O NEOΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ αθλιος οπως σε ολα σχεδον τα μεχρι τωρα παιχνιδια .
Ομως το παιχνιδι κριθηκε απο την κακή διαιτησια που χωρις προσχηματα καταδικασε την ομαδα της ΠΕΝΤΕΛΗΣ σε ηττα
και την εβαλε σε περιπετειες ...... ειναι ο ηπιος χαρακτηρισμος που θα μπορουσε να χρησιμοποιησει καποιος.



QUOTE(digital @ Nov 17 2009, 14:37 ) *
Αλήθεια ησουν στο γήπεδο γιατί μάλλον σε αλλο γήπεδο θα ησουν η δεν φορούσες τα γυαλιά σου .Η διαιτησία κυρίως του Κανακάρη ηταν κάκιστη αλλά και του Μπαρδάλου πολλή κακή βεβαίως σαν εμπειρος διαιτητής τα σφυρίγματα του ηταν εξυπνα ,τέτοια διαιτησία δεν εχω ξαναδεί και θεωρώ οτι ηταν ................................................................................
.................................................................................
.................Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του τυφώνα αλλα στους 66 πόντους οι 35 ηταν απο βολές και οι 31 ηταν απο διποντα τρίποντα .τα 40 φάουλ κατα της Πεντέλης δεν θα εχει προυγούμενο στην ιστορία του μπάσκετ στην κατηγορία και μάλιστα στην γηπεδούχο ομάδα.Το οτι οι φίλαθλοι κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν εγινε το ελα να δείς ειναι απορίας αξιον γιατί πέρα απο τα μπινελικια που ακούστηκαν κατά κόρον δεν εγινε το παραμικρό.



QUOTE(terastios @ Nov 18 2009, 00:52 ) *
Φίλε pusher έχεις απόλυτο δίκιο με τη φράση "Μην ασχολείσαι με τους διαιτητές. Ποτέ δεν θα κερδίσεις.Πάντα θα βρίσκουν τρόπους να σε πιέζουν. Και συ πρέπει να βρίσκεις τρόπους να τους εκθέτεις".....
Απλώς αυτή τη φορά που και οι δύο ομάδες έπαιξαν street basket νομίζω ότι η διαφορά των φάουλ έδειξε και τον νικητή.
Και αυτό που αναφέρεις για τις διαμαρτυρίες της ΦΕΑ στον προηγούμενο αγώνα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο τι σφύριζαν οι διαιτητές στο χθεσινό παιχνίδι.
Αφήστε τους διατητές και ασχοληθείτε με την ομάδα σας. bball.gif



QUOTE(dominik @ Nov 18 2009, 01:34 ) *
φιλε pusher,neopen και οι δυο στα περισσοτερα που λετε εχετε δικιο,εγω απλα
παρεθεσα τις εντυπωσεις που αποκομισα απο τον αγωνα,και ουτε εχω σκοπο να
υποτιμησω η να ευνοησω καποια ομαδα,οντας ουδετερος...
τη διαιτησια,που δυστυχως αυτη ειναι και δεν αλλαζει,την ανεφερα λογω του
μεγαλου αριθμου φαουλ που σφυριχθηκαν,γεγονος που εκανε τους παντες στο γηπεδο
να τραβαν τα μαλλια τους!!
οσο για το σκηνικο με τα τρια συνεχομενα φαουλ με την μπαλα στην επαναφορα(δινοταν
απο ενα φαουλ σε αμυνομενο και επιτιθεμενο!)δεν πρεπει να εχει προηγουμενο!! 77.gif
χαρακτηρηστικα η πεντελη απο πολλα εφτασε τα ακομα περισσοτερα φαουλ και αποβληθηκαν,αμα
θυμαμαι καλα,2 παικτες ενω ο τυφων βρεθηκε σουμπιτος με 4 φαουλ 77.gif 77.gif 77.gif
να στε καλα
Jabar
Επόμενο Μάτς Γαλάτσι -Φιλαθλητικός 63-70
Διαιτητές Μαλανδρής-Ραχιώτης


QUOTE(dm_7 @ Nov 17 2009, 02:19 ) *
....σ' ένα ματς οπού το Γαλάτσι ήταν για 35 λεπτά μπροστά στο σκορ.

Αν και θα γίνω γραφική, δυστυχώς δε μπορώ να μη το αναφέρω....
σήμερα η διαιτησία ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝ!!!! Επιεικώς απαράδεχτη..



QUOTE(HighLow @ Nov 17 2009, 14:16 ) *
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Αυτό το τρίποντο που μέτρησαν ενώ η κόρνα των 24 είχε χτυπήσει, έκανε το σκόρ από 63 όλα, 63-66 υπέρ του Φιλαθλητικού, και τέλος!!! 68.gif 68.gif 68.gif
Μήπως δεν πρέπει να ξαναπάμε σε γήπεδο σε τέτοιες κατηγορίες με τέτοιους....... διαιτητές ???
Κρίμα για τα παιδιά και στον ιδρώτα που χύνουν...!!!

Jabar
Επόμενο παιχνίδι Φιλαθλητικός-Νίκη με διαιτητές Τραγάκη -Παυλόπουλο


QUOTE(jaske @ Nov 20 2009, 00:45 ) *
Καλησπερα..σημερα παρακολουθησα το ματς φιλαθλητικος-νικη που εληξε με 5 ποντους υπερ των γηπεδουχων..71-66 αν δεν κανω λαθος..δεν μπορω να καταλαβω αυτη την ευνοια διαιτησιας για την ομαδα του φιλαθλητικου..σε δευτερο παιχνιδι που την παρακολουθω χρεωνεται ακριβως 16 φαουλ σε ολοκληρο το παιχνιδι παιζοντας 40 λεπτα πρεσινγκ..τουτεστιν 4 φαουλ σε καθε περιοδο ωστε η αντιπαλη ομαδα να μην παει σε βολες..χαρακτηριστικα θυμαμαι 3 φασεις του παιχνιδιου σημερα εξοφθαλμες που πιστευω κ ο προπονητης του Φιλαθλητικου θα τις σφυριζε υπερ της ομαδας της νικης..φαινεται περασε απαρατηρητη απο καποιους η τιμωρια του κυριου Σκουτα και συμβαινουν τα ιδια πραγματα..



QUOTE(adrigiot @ Nov 20 2009, 02:30 ) *
Δεν εχεις δικιο φιλε.ημουν κι εγω στο γηπεδο.αν μια ομαδα αδικηθηκε αυτη ηταν ο φιλαθλητικος.
αποκορυφωμα η τεχνικη ποινη ,προς το τελος.στον παγκο του φιλαθλητικου .μαλλον αναιτια.
Μπορουσε να κρινει το παιχνιδι.
Οσον αφορα τις βολες και οι δυο ομαδες εκελεσαν περιπου τις ιδιες.
Αυτη η καραμελα με τους διαιτητες πρεπει να σταματησει.
Σημερα εκαναν λαθη αλλα δεν επηρεασαν το αποτελεσμα.
ο φιλαθλητικος ηταν καλυτερος σημερα.οσο εμπαιναν τα τριποντα, η Νικη, ηταν μεσα στο παιχνιδι.
Μολις κουραστηκαν εχασαν φυσιολογικα.



QUOTE(zigolo7 @ Nov 20 2009, 02:41 ) *
Μάλλον σε άλλο γήπεδο ήσουν ή έβλεπες άλλο ματς....



QUOTE(jaske @ Nov 20 2009, 03:38 ) *
Εγω δεχομαι οτι ημουν σε αλλο γηπεδο αλλα θελω να μου απαντησεις σε κανα δυο ερωτησεις πανω σε φασεις του παιχνιδιου..1.καθαρο κοψιμο αφου η μπαλα ειχε χτυπησει στο ταμπλο μπροστα στα ματια του διαιτητη δεν κατοχυρωνεται ως καλαθι κ κατευθειαν τεχνικη ποινη στον παγκο της νικης..2.ανυπαρκτο φαουλ κοντογιαννη στο κεντρο του γηπεδου ενω η νικη ειναι 3 ποντους μπροστα κ 2 βολες στον φιλαθλητικο..3.σωστη τεχνικη ποινη σε παικτη της νικης επειδη κλωτσησε την μπαλα..στα 30 δευτερα κ με 2 ποντους μπροστα ο φιλαθλητικος παικτης τ χτυπαει την μπαλα αφου εχει σφυριχθει τζαμπολ απο τους διαιτητες..καμια ποινη για τον συγκεκριμενο..μαλλον σφυριζουμε με δυο μετρα κ δυο σταθμα..αυτη ειναι η γνωμη μου..αν εχω αδικο σε καποια απο τις φασεις σε περιμενω να με διαψευσεις..κ επισης μην λες στον κοσμο μονο για την τεχνικη ποινη στον φιλαθλητικο γιατι αν δεν κανω λαθος ειχαν προηγηθει 3 στην ομαδα της νικης..



QUOTE(zigolo7 @ Nov 20 2009, 14:14 ) *
+1. Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος. Και υπάρχουν και ανύπαρκτα φάουλ στον Κουτσώνα και άλλα πολλά!

Jabar
Σε αυτό το παιχνίδι έπαιξαν ΜΑΝΟΣ-ΠΕΤΡΟΥ

QUOTE(paiktoura @ Dec 1 2009, 00:49 ) *
Ζωγραφου-ΕΦΟΑ 2πλο με 3ποντους. Μολις πηγε να το παρει ο Ζωγραφου το παιχνίδι το καθαρισε ο διαιτητης ο Μανος με ανυπαρκτητεχνικη ποινη σε φαση που δεν εγινε τιποτα και σε κανεναν,αμυντικο αντι επιθετικο φαουλ στον ΑΟΖ και δεν εδωσε τιποτα σε τρεις συνεχόμενες φασεις στον ΑΟΖ και ενω το παιχνιδι ηταν στον ποντο.
Jabar
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ, 62 - 79 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ-ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

QUOTE(playmaker @ Feb 2 2010, 15:15 ) *
πηγα και παρακολουθησα χθες εφοα-φιλαθλητικο, απιστευτα πραγματα βγηκα απο τα ρουχα μου, τετοια διαιτησια δεν εχω ξαναδει, προκλητικα σφυριγματα, ημιχρονο 28-38 και στο τριτο δεκαλεπτο ισοφαρισε η εφοα αλλα της εκοψαν τον βηχα οι διαιτητες, εδωσαν υπερ της μονο 2!!!!!!!!!! φαουλ σε ολοκληρο το ημιχρονο, πρεπει να ειναι παγκοσμιο ρεκορ νομιζω, αλητεια πραγματικα και κριμα γιατι πιστευω οτι δεν εχει αναγκη καν τετοια ευνοια για να ανεβει ο φιλαθλητικος, αδικουν τους εαυτους κανοντας τετοια πραγματα και κανουν τους παντες να αντιπαθουν δικαιως αυτην την ομαδα



QUOTE(petza168 @ Feb 2 2010, 17:10 ) *
κάνεις λάθος φίλε....
όχι 2 φάουλ στο 2ο ημίχρονο...1 φάουλ και μία τεχνική ποινή στο 10.....
και στο πρώτο ημίχρονο έδωσε 6 φάουλ
δηλαδή τα φάουλ ήταν
22 ΕΦΟΑ
8 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ...
ΚΑΙ μην ξεχνάμε αυτοί πιέζουν παντού...
τελικά αυτά τα παιχνίδια είναι χαμένα από χέρι.Ούτε την ευκαιρία να το διεκδικήσεισ δεν έχεις...



QUOTE(kkk @ Feb 2 2010, 18:34 ) *
file kaneis lathos oi diaitites itan tragikoi k gia tis 2 pleures o enas ithele na teleiwsei to paixnidi na paei spiti tou giati eixe ponodonto k o allos sfurize giati prospathouse na swsei tn katastasi xwris epituxia



QUOTE(playmaker @ Feb 2 2010, 20:47 ) *
οχι φιλε ο ενας δεν σφυριζε καθολου και τον παρακαλαγαν απο τον παγκο της εφοα αν παρατηρησες να παρει και αυτος κανενα σφυριγμα αλλα ματαια, προτιμησε να σφυριζει αδιαφορα γιατι προφανως ηξερε τι προκειται να γινει αλλα δεν ναι θελησε να εκτεθει οσο ο αλλος......ειναι γνωστα αυτα που κανει ο φιλαθλητικος χρονια τωρα και το τι διασυνδεσεις εχει.....και το ποσο τυχαιο ειναι που ολα τα ντερμπι τα τελευταια χρονια τα εχει παιξει με συγκεκριμενο διαιτητη (σκ.....) που διατηρει στενη φιλια με την ομαδα
Jabar
Παιχνίδι Φιλαθλητικός-Αετός Διαιτητές Παπαδημητρίου Πηλοϊδης

QUOTE(john 1960 @ Feb 27 2010, 02:43 ) *
Ο Αετος περασε & 15 ποντους στο Γ΄δεκαλεπτο & ομως εχασε.
1. Ο Καθε παικτης κανει οτι θελει στο παιχνιδι.
2.Χωρις ρολους.
3.Προπονητης χωρις εμπειρια & προσωπικοτητα για να πεισει να παιξουν ομαδικα.
4.Οσο για την διαιτησια δεν αμφισβητεις διαιτητες Α1[Πηλοιδη-Παπαδημητριου] απλα τα σφυριγματα τους ευνοουν την πιεση & το σκληρο παιχνιδι του Φιλαθλητικου.
Νομιζω οτι ο Αετος για μια ακομη χρονια δεν θα ανεβει. Προεδρε οταν θα καταλαβεις οτι θα πρεπει να ασχολεισαι μονο με τα διοικητικα & οχι να κανεις & τον προπονητη τοτε πραγματι θα πιασουν τοπο τα χρηματα σου[βαζεις & αρκετα] & θα δικαιωθεις.
Η Ραφηνα θα ειναι η2' ομαδα που θα ανεβει.



QUOTE(pusher @ Feb 27 2010, 04:02 ) *
Καλημέρα john 1960.
Eίσαι υπέρ του δέοντος επικριτικός και μάλλον άδικος με τον Διδάχο. Τους ανέλαβε από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά??? Γιατί δεν βλέπω πως μπορεί ο Αετός να παίζει οργανωμένα και σωστά, να προηγείται με 15 (35-50) με τον Διδάχο προπονητή και στο επόμενο δεκάλεπτο, ο Διδάχος να χάνει την προσωπικότητά του, την εμπειρία του και παίζουν ατομικά και ο καθένας ότι θέλει.

Θα μου πεις σε παρακαλώ τους ρόλους των παικτών του νικητή, για να καταλάβω τι εννοείς ρόλους? Γιατί αυτό που κατάλαβα βλέποντας το παιχνίδι είναι ότι το ματσάκι γύρισε με μπάσκετ κωλοτούμπα και πολύ σπρώξιμο από αυτούς που δεν αμφισβητούμε γιατί είναι αξιολογημένοι στην Α1. Με το ίδιο κριτήριο δεν θα αμφισβητούσαμε υπουργούς και βουλευτές. Και η ιστορία μας έχει δείξει πως όταν είναι να γίνει "πλιάτσικο" οι μεγάλοι το αναλαμβάνουνε.

Κατά την άποψή μου, ο Αετός ήταν πιο μπασκετική ομάδα από τον Φιλαθλητικό. Είχε τρόπο σκέψης στο παιχνίδι του και όσο έπαιζε με μυαλό ήταν μπροστά. Ο Φιλαθλητικός πίεσε πολύ από το 25 και μετά. Εκεί οι φιλοξενούμενοι χάσανε την αυτοσυγκέντρωσή τους και παρασυρθήκανε σε παιχνίδι με πολλές επιθέσεις. Παιχνίδι που ευνοεί τον Φιλαθλητικό.

Εάν ήσουν στο γήπεδο (προφανώς ήσουν) θα άκουσες σχόλια ουδετέρων. Μπορείς να τα αναφέρεις???

Η Ραφήνα όταν έχασε στο Κορωπί πριν δυο βδομάδες, δεχόμενη 54 πόντους από τον ίδιο παίκτη, τους περισότερους με τον ίδιο τρόπο, είχε παίκτες με ρόλους, πειθαρχημένους, που ήξεραν τι έκαναν??? Είχε έμπειρο και με προσωπικότητα προπονητή??? Μάλλον είναι καλύτερα να κρίνουμε όχι μόνον ότι γίνεται σε μία αγωνιστική, αλλά σε συνολική εικόνα...

Περιμένω τα σχόλια σου...
Να είσαι καλά...

ΥΓ. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για τον κόουτς Μάντη. Πραγματικά. Αλλά εάν ήθελα να τον θίξω κάποια στιγμή, θα επικαλούμουν τον αγώνα της Ραφήνας που προανέφερα...Εάν ήθελα να τον εκθέσω.



QUOTE(nollas @ Feb 27 2010, 05:04 ) *
οταν αναφερεσαι σε σκληρο basket φιλε pusher του φιλαθλητικου τι εννοεις?οτι βαραγανε?γιατι με την ιδια λογικη υπηρχαν αλλες τοσες φασεις στο παιχνιδι που 8α μπορουσαν να ειχαν δοθει φαουλ στους παιχτες του αετου κ δεν δοθηκαν..δεν ειναι τυχαιο οτι περα απο τον ζαχαρη που βγηκε με 5 faoul ολοι οι αλλοι παιχτες ειχαν το πολυ 2..παιχτες που παιξανε τουλαχιστον 30 λεπτα ο καθενας τους..δηλαδη μου λες οτι στο 4 δεκαλεπτο εγινε σκληρο παιχνιδι αλλα στο 3 οχι που πηρε διαφορα ο αετος?χαρακτηριστικα παραθετω το παραδειγμα του παιχτη που μπηκε αλλαγη στο 3 δεκαλεπτο με σκοπο να πιασει το playmaker του φιλαθλητικου και του εριξε και για το σπιτι..εκει γιατι δεν δοθηκαν foul?δεν εγιναν?μου φαινεται πως υπαρχει μια εχ8ρα προς το προσωπο του φιλαθλητικου κ δεν μπορω να καταλαβω το γιατι..



QUOTE(john 1960 @ Feb 27 2010, 11:48 ) *
Καλημερα pusher.
Xαιρομε να ανταλασω αποψεις μαζι σου γιατι ηκριση σου & η γνωμη σου προσπαθεις να ειναι τεκμηριωμενες.
Καταρχας η διαθεση μου δεν ειναι να αβανταρω η' να καταδικασω καποιο προπονητη. Εκεινο που θελω να γινει κατανοητο ειναι οτι
μια ομαδα σαν τον Αετο με παικτες επιπεδου Γ' εθνικης δεν επιτρεπεται να χανει με αυτο τον τροπο απο τα παιδαρελια του Φιλαθλητικου. Βεβαια στον αθλητισμο ολα συμβαινουν. Οσο για τους ρολους του νικητη. Ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο
θα πρεπει να παιζει ομαδικα & οχι να στηριζεται στις ατομικες προσπαθειες των παικτων του. Αυτο για να γινει πρεπει να εχεις προπονητη που θα το επιβαλει στους παιχτες του. Φυσικα με Διδαχο οΑετος περναγε 15π,& παλι ομως στηριζομενος σε ατομικες
προσπαθειες παικτων του. Οταν ομως ηρθαν τα δυσκολα οι παικτες συνεχιζαν να παιζουν ατομικα στη πιεση του Φιλαθλητικου & πεταγαν τις μπαλλες στην εξεδρα. Αν δεις & αλλα αποτελεσματα του Αετου θα διαπιστωσεις οτι με πολυ κατωτερες ομαδες κερδισε
στο ποντο & αυτο γιατι εχει πολλους & ποιοτικους αθλητες. Αν θεωρεις ρολλους παικτων, οποιος παιρνει τη μπαλλα[σεντερ-περιφερειακος] να παιζει open & ενας εναντιον ενος ο.κ συμφωνω.
Οσο για τη διαιτησια το ανεφερα οτι διαιτητες Α1 ευνοουν το παιχνιδι του Φιλαθλητικου[σκληρο παιχνιδι κ.λ.π].Για τον Μαντη νομιζω
οτι δε υπαρχει επιπεδο συγκρισης με τον Διδαχο. Ο Μαντης εχει δουλεψει σε ολα τα επιπεδα & ο Διδαχος; Τρανη αποδειξη φετος δες Ν. Αμαρουσιου & Θωμα μετα τις αλλαγες προπονητων[Χουχουλης-Μαντζιωρης] τι μπασκετ παιζουν & τι αποτελεσματα εχουν φερει. θελω λοιπον να καταληξω οτι δεν μπορει ενας προεδρος να δαπανει τοσα χρηματα για παικτες για να κανει πρωταθλητισμο
& ναεπιλεγει προπονητη χωρις εμπειρια.
Αναμενω.
Ευχαριστω.


QUOTE(pusher @ Feb 27 2010, 16:49 ) *
Γειά σου φίλε nollas
Να ξεκινήσω από κει που άρχισες. Δεν αναφέρω πουθενά στο ποστάρισμά μου ότι ο Φιλαθλητικός έπαιξε σκληρό μπάσκετ. Έγραψα για πίεση. Είναι τελείως διαφορετικές ένοιες.
Εάν έχεις λίγο παρακολουθήσει τα ποσταρίσματά μου, θα καταλάβεις ότι δεν έχω τίποτε εναντίον του Φιλαθλητικού. Αντιθέτως πιστεύω πως τόσο διοικητικά-οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά είναι ένα σκαλοπάτι πάνω απ' όλους τους άλλους. Και μιλάω όχι μόνον για ένα παιχνίδι, αλλά για όλη τη χρονιά έως τώρα.Είναι μια προσπάθεια χρόνων που κατά την άποψή μου είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αυτά για το σκέλος της "έχθρας".

Μιλώντας όμως για το συγκεκριμένο παιχνίδι, απλά έγραψα ότι είδα. Δεν ασχολούμαι ποτέ με την διαιτησία γιατί πιστεύω πως είναι ένας τομέας που νοσεί χρόνια, το σύστημα τον προστατεύει και για να αλλάξει κάτι πρέπει να ξηλωθούν όλοι όσοι κάνουν κουμάντο σήμερα στη διαιτησία. Θα σου απαντήσω όμως για να καταλάβεις τουλάχιστον το πνεύμα μου...

Πιστεύω ότι ο Φιλαθλητικός στην προσπάθειά του να πιέσει έκανε πολλά φάουλ στο κατέβασμα της μπάλας. Αυτά τα φάουλ για κάποιο λόγο δεν σφυρίχθηκαν. Εάν είχε συμβεί να έχει 4 ομαδικά στο πρώτο τρίλεπτο, θα βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αλλά παρ' όλη την πίεση και τις δεκάδες επαφές, τα 4 ομαδικά συμπληρώθηκαν στο τελευταίο δίλεπτο (συγκεκριμένα μέχρι το 5ο λεπτό δεν είχε κάνει φάουλ). Για να μην παρεξηγηθώ, η προσπάθεια των αθλητών του ήταν τεράστια (παίζανε και με σημαντικές απουσίες και μπράβο τους). Αλλά εάν αυτός είναι ο τρόπος που σφυρίζουν οι διαιτητές, πρέπει να το κάνουν σε όλα τα παιχνίδια. Σε άλλα παιχνίδια το ταμπλό είναι χριστουγιεννιάτικο δέντρο από το πρώτο ημίχρονο. Το ζητούμενο κατά την άποψή μου είναι να υπάρχει "σχολή" διαιτησίας και όχι ότι να 'ναι αναλόγως ποιος σφυρίζει...Επίσης για την οικονομία της συζήτησης (πάντα για το συγκεκριμένο παιχνίδι), αρκετοί ουδέτεροι, είχαν ταυτόσημη άποψη με την δική μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και η σωστή...

Ο Φιλαθλητικός θα ανέβει δίκαια στη Γ' Εθνική. Είναι η ομάδα με το περισσότερο βάθος και με την πιο δραστήρια διοίκηση. Αγωνιστικά καταφέρνει και επιβάλει τον ρυθμό του στα περισσότερα παιχνίδια. Έχει πιτσιρικαρία αξιολογότατη που προέρχεται μέσα από την παραγωγική διαδικασία των ακαδημιών του. Όλα οδηγούν ότι πρέπει να ανέβει. Αν όμως σε κάποιο παιχνίδι, κατά την γνώμη μου βοηθήθηκε για να κερδίσει, άσε με να εκφράσω αυτή τη γνώμη ακόμη κι αν με θεωρήσουν μεροληπτικό...

Να είσαι καλά



QUOTE(pusher @ Feb 27 2010, 17:10 ) *
Καλησπέρα john 1960
Κάθε ομάδα έχει τον δικό της τρόπο παιχνιδιού, διαμορφωμένο από τον προπονητή της και ανάλογο του ρόστερ της. Ο Αετός όντως έχει παίκτες με προσωπικότητα, παίκτες που θέλουν να κερδίζουν.
Συγκεκριμένα ο Αετός αγωνίζεται πολλές φορές με 5 περιφερειακούς (Βελιζιώτη, Διαμαντή, Κατσαρό, Σκούταρη, Πλατή) και έχουν όλοι την δυνατότητα να παίξουν 1 εναντίον 1 και να πασάρουν όταν πρέπει. Άρα είναι λάθος να σκεφτόμαστε γιατί παίζει ο Σκούταρης τον Ντιφαντή 1vs1, ή ο Πλατής τον Βαρυπάτη. Το κάνουν γιατί μπορούν, γιατί τραβάνε τον αντίπαλο ψηλό έξω, γιατί αδειάζουν από βοήθειες τη ρακέτα και κυρίως γιατί μπορούν να βρούν τον ξεμαρκάριστο. Είναι ένας τρόπος παιχνιδιού πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμος και ενδεχομένως να έχει επιλεγεί ως επί τούτου...
Έγραψα ότι ο Αετός έχασε την αυτοσυγκέντωσή του στην επίθεση και παρασύρθηκε σε παιχνίδι με πολλές επιθέσεις. Συνεχίζω και το πιστεύω. Και ο Διδάχος, έχασε την ψυχραιμία του και ασχολήθηκε με την διαιτησία περισσότερο απ' ότι έπρεπε. Εκεί ενδεχομένως να ήταν και το λάθος του...

Δεν σύγκρινα προπονητή με προπονητή. Για να το κάνω αυτό πρέπει να έχω δείγμα δουλειάς του ενός και του άλλου. Εμείς έχουμε δείγματα κοουτσαρίσματος. Έγραψα πολύ συγκεκριμένα τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω σαν σκεπτικό εάν ήθελα να "βάλω" κατά του Μάντη. Εάν ήμουν κακοπροσαίρετος. Σου έγραψα ήδη ότι εκτιμώ τον Μάντη και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο.

Τώρα για την αρχική επιλογή του Διδάχου. Μάλλον δικαιώνονται οι παράγοντες του Αετού. Η ομάδα είναι στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 16-3. Δηλαδή έπρεπε να έχει 19-0 για να είναι καλή η πορεία? Ακόμη και από κακή βραδυά μπορεί να χαθεί ένα παιχνίδι. Είσαι αυστηρός. Εκτός αν γνωρίζεις καταστάσεις που εμείς δεν γνωρίζουμε...

Να είσαι καλά



QUOTE(nollas @ Feb 27 2010, 23:33 ) *
φιλε pusher καταρχας σε ευχαριστω για την λεπτομερη απαντηση που μου εδωσες..
κατα δευτερον θα ηθελα να διατυπωσω το εξης..σημερα ξαναειδα το ματς στις 12 απο το sport tv..κ κατεληξα στο εξης..συμφωνω οτι στο 4 δεκαλεπτο το ματς εγινε ροντεο με πολλες συζητησιμες φασεις..συμφωνω οτι ο φιλαθλητικος επαιξε δυνατα και αρκετες φορες θα μπορουσε να ειχαν δοθει foul..ομως υπηρχαν αλλες τοσες φασεις που οι παιχτες του αετου υπεπεσαν σε τουλαχιστον 10 περιπτωσεις επιθετικων faoul (μονο στο 4 δεκαλεπτο) απο τα οποια δοθηκε μονο το ενα στον διαμαντη στο τελος..συνεπως τελικα η διαιτησια ηταν τοσο κακη?αμα μπορεις και εχεις αποψη για το γεγονος 8α η8ελα να μου την τεκμηριωσεις..σε ευχαριστω πολυ..

Jabar
Μεγάλα παράπονα υπήρξαν για αυτό το ματς αν και διαγράψαμε τα ποστς γιατί δεν ήταν ήπια διατυπωμένα αφήνοντας υπόνοιες.


QUOTE(Jabar @ Mar 24 2010, 07:39 ) *
Διαιτητικά ποστ από Α ΕΣΚΑ προς μεταφορά.

Φιλαθλητικός – Αργοναύτης Τρ. 80 – 74 (44-31)
Διαιτητές: Σκούτας - Μανουσόπουλος
Φιλαθλητικός (Ζήβας): Μακρής 3 (1), Κουμπούρας 17 (3), Λιακόπουλος 4 (1), Γκίκας 12 (2), Μπαζιώτης 7 (1), Γρύλης, Γεωργιάδης 4, Βαρυπάτης 17 (3), Ντυφαντής 16 (1).
Αργοναύτης Τρ. (Προκόπης): Προκόπης 9 (1), Μπαλαμπάνης 18 (1), Κορκοσούρας 20 (5), Ζωϊτσάκος, Κιούσης 6 (2), Στράγκας 8, Δαγκλής, Σκορδίλης, Τσιριγωτάκης 13 (2).

Ακολουθούν κάποια ποστς που σχετίζονται με άλλα παραπάνω

QUOTE(bachelor @ Mar 16 2010, 12:45 ) *
καταπληκτικη ατμοσφαιρα εχθες στο κλειστο της ραφηνας!ενα μεγαλο μπραβο σε ολους,!!ο φιλαθλητικος δεν υπηρχε στο γηπεδο,,απορω πως ειχε φτασει αυτη η ομαδα να εχει μια ηττα,,,(αν κ ξερουμε ολοι τον τροπο),,,
την χθεσινη νικη πιστευω την χαρηκανε ολοι!!!!!καλη συνεχεια σε ολους,,



QUOTE(bachelor @ Mar 16 2010, 13:35 ) *
πανω απο 500 ατομα για κατηγορια εσκα ειναι μεγαλη επιτυχια,,ο μονος που ελειπε,,ηταν ο σκουτας ,αλλα αυτον τον εχετε αποκλειστικοτητα,,!!



QUOTE(bachelor @ Mar 16 2010, 13:52 ) *
εγω φιλε μου ετσι πρωτος δεν θελω να ειμαι,!!κ εχθες φανηκε ποια ομαδα θα επρεπε να ητανε πρωτη,,ασε κ που με τον αετο,,μεχρι κ ο εκφωνητης γελαγε με τα σφυριγματα,,,,που ειχατε παρει,,



QUOTE(bachelor @ Mar 16 2010, 14:36 ) *
δεν ειναι μονο ο αγωνας ο χθεσινος,,ειναι κ με το γαλατσι,,με τιν νικη αμαρουσιου,,με αργοναυτη στο πρωτο γυρο,,τσπ,καλη συνεχεια κ περαστικα,,χαχαχ



QUOTE(Lolipop @ Mar 16 2010, 15:01 ) *
Είμαι σίγουρος ότι από όλα αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις μπορεί ... να είδες μόνο αυτό με τον Αργοναύτη στον πρώτο γύρο. Οπότε δε θα συζητήσω μαζί σου περισσότερο για τους υπόλοιπους αγώνες. Απλά όταν έχεις μία τόσο καλή ομάδα, όπως είναι όντως ο Αργοναύτης, πιστεύω ότι την μειώνεις γκρινιάζοντας πάντα για τους διαιτητές. Σου εύχομαι κι εγώ καλή συνέχεια και καλή πορεία προς την άνοδο. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Μήπως βιάζεσαι λίγο; Έχουμε ακόμη πορεία.



QUOTE(nollas @ Mar 17 2010, 05:31 ) *
25 ποντους δεν εχανες μεσα στον φιλαθλητικο ομορφε?για ποια διαιτησια μιλας?για ενα φαουλ που δεν δοθηκε στον στραγκα?για την σωστη τεχνικη ποινη μετα στον παγκο?για το οτι δεν αποβληθηκε ο κορκοσουρας μετα απο μπουνια στον σκουτα?για το αντε γ.... του δαγκλη στον προεδρο του φιλαθλητικου μπροστα στα ματια και των 2 διαιτητων και την απλη τεχνικη ποινη που δεχθηκε ενω επρεπε να τον στειλουν απο νωρις για μπανιο?
ΓΕΛΑΩ

Jabar
QUOTE(HighLow @ Mar 23 2010, 10:57 ) *
Καλημέρα,
Βρέθηκα χθές στο γήπεδο Ζωγράφου, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ 66-45.
Παρατηρήσεις μου:
1. Παιχνίδι παιδικής χαράς!
2. Διαιτησία για τα πανηγύρια!
3. Παίκτες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, για καράτε - τζούντο - σούμο - αλλά ΟΧΙ για μπάσκετ!
4. Αν δεν κάνω λάθος έπαιζαν ο πρωτοπόρος απέναντι σε υποψήφιο για υποβιβασμό! Αντί για χαλαρό θεαματικό μπάσκετ, ε'ιδαμε ένα παιχνίδι ΑΝΤΙ-μπάσκετ!!!
5. Απορώ πως μερικοί "φίλαθλοι" έχουν το κέφι(?) να ουρλιάζουνε με τέτοιο θέαμα...
6. Μάλλον ΔΕΝ πρόκειται να ξαναθυσιάσω το βράδυ μου για τέτοιο πράγμα...καλλίτερα το ξενύχτι για το NCAA...!!!

Περαστικά σε όλους μας που ελπίζουμε στο Ελληνικό Μπάσκετ...!!!

Διαιτητές Μπούκας-Σέληνας

Jabar
QUOTE(ΛΟΜΠΑΣ @ Mar 22 2010, 16:31 ) *
φιλε Τζαμπαρ θα μου επιτρεψεις μερες που ειναι να αναφερθω, αποτεινοντας ελαχιστο φορο τιμης στους προγονους μας, στην επνασταση του 1821 κατα των τουρκων.
Ο πρωτομαστορας οπλαρχηγος ΘΕΟΔΩΡΟΣ κολοκοτρωνης που εκανε μεγαλη ζημια στους τουρκους και το γενος μας του χρωσταει σχεδον τα παντα, πρεπει να γνωριζουμε οτι δεν ηταν μονος του, αλλα ειχε και τα πρωτοπαλικαρα του. Και σημερα δυστυχως η Ελλαδα γνωριζει ελαχιστους απο αυτους, μονο αυτους που συμμετειχαν στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ μαχες εναντιον των τουρκων.
Υπηρξαν ομως και αρκετα πρωτοπαλικαρα που εκαναν σημαντικη ζημια στον ΟΧΤΡΟ στις ΤΟΠΙΚΕΣ μικρες μαχες, στον κλεφτοπολεμο. Αυτοι ηταν πρωτοπαλικαρα-καμικαζι που θυσιαστηκαν στα τοπικα χωρια της ΡΟΥΜΕΛΗΣ για να προκαλεσουν φθορα και απωλειες ωστε μετα να φανουν τα αλλα πρωτοπαλικαρα στις μεγαλες μαχες. Το θεμα ομως ειναι οτι η Ελλαδα γνωριζει μονο αυτες τις φιρμες πρωτοπαλικαρα και οχι τα ΝΤΟΠΙΑ καμικαζι που επεσαν ηρωικως μαχομενοι στα ΤΟΠΙΚΑ της ΡΟΥΜΕΛΗΣ.
Βεβαια αυτοι στο τοπο τους ειναι πολυ διασημοι και με μεγαλη υστεροφημια. αλλα μονο στο τοπο τους.
Τιμης ενεκεν αναφερω καποια ονοματα ηρωων της ΡΟΥΜΕΛΗΣ : Αποστολος ΜΠΕΝΟΣ, Αποστολης ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, Τολης ΣΠΛΗΝΑΣ, Λακης ΓΙΟΚΑΣ, Αποστολακης ΣΟΥΠΙΑΣ, Αποστολης ΠΛΑΓΙΑΣ και σταματω εδω. Ολοι αυτοι επεσαν στις μικρες ΤΟΠΙΚΕΣ μαχες με τους τουρκους ετοιμαζοντας το εδαφος στους διασημους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ αλλα και στην ΕΥΡΩΠΗ συναδελφους τους - πρωτοπαλικαρα που εκτος απο τη νικη πηραν και τη δοξα στο πολεμο.


p.s. αν τα παραπανω ειναι εκτος θεματος για το τοπικ σε παρακαλω φιλε να τα μεταφερεις εσυ στο σωστο τοπικ, ή εν κατακλειδι να τα αποσυρεις.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Το μετέφερα στο Καφενείο αλλά ο χρήστης μου είπε ότι το προτιμά στο τόπικ της διαιτησίας.

QUOTE(Jabar @ Mar 22 2010, 19:24 ) *
Το μετακίνησα στο καφενείο παρότι έχει μεγάλη συνάφεια με άλλο τόπικ.Όχι εκείνο με τους τρελούς επιστήμονες.Φανερό είναι γιατί έχουν όλοι το όνομα Αποστόλης η Λάκης. Όπως γνωστά είναι και τα επίθετα,δεν είμαστε ανιστόρητοι.



QUOTE(nikefalin @ Mar 22 2010, 22:04 ) *
ολα τα λεφτά τούτο το πόστ! μόνο που εκτός από τη Ρούμελη υπάρχουν και οι ναυτικοί μπουρλοτιέρηδες. Για κάνε μια ανάλυση και για αυτούς σε περικαλώ.



QUOTE(Jabar @ Mar 23 2010, 10:47 ) *
Ξέχασε τον Κύπριο Αποστόλη Αποστόλου



QUOTE(ΛΟΜΠΑΣ @ Mar 23 2010, 11:07 ) *
Xαιρομαι που πολλοι δεν ειμαστε ανιστορητοι.
ΑΠΟΣΤΟΛΗΔΕΣ ειναι κι αλλοι και στο ΝΑΥΤΙΚΟ επισης. Ασε που πολλοι πολεμουσαν και στη στερια και στη θαλασσα συγχρονως.
αλλα (τα) ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ?

Jabar
Αυτά έχουν αναφερθεί φέτος στο τόπικ της Α ΕΣΚΑ για τη διαιτησία.Νομίζω ότι είναι σχετικά λίγα και γίνεται προσπάθεια βελτίωσης.Δεν σημαίνει ότι οι διαιτησίες,ήταν πράγματι κακές σε αυτά τα ματς.Απλά τα έβαλα όλα μαζί για να μην υπάρχουν διαιτητικά ποστ στα τόπικ των κατηγοριών και να μιλάμε για μπάσκετ.Σιγά σιγά θα μαζέψω και από τις υπόλοιπες κατηγορίες.
leonkalf
Διαβάστε σε αυτό το topic http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry396032 επιστολή της ΟΔΚΕ προς τους συνδέσμους διαιτητών όσον αφορά τις πληρωμές και το μεγάλο πρόβλημα με αυτές στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πολύ σημαντικό και αφορά και τις ομάδες.
Κάθε σχόλιο και συνέχεια της συζήτησης παρακαλώ εκεί, ώστε να είναι όλα μαζεμένα.
Jabar
"Βράζουν" στον Παναθηναϊκό!
Του Νίκου Βαγγέλη
30/03/2010 (17:08)

Η ήττα από τις Εσπερίδες έφερε προβληματισμό στον Παναθηναϊκό, καθώς εκμηδένισε κάθε ελπίδα που είχε για τη δεύτερη θέση. Πάντως, οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έχουν πολλά παράπονα από τα σφυρίγματα του δεύτερου ρέφερι της αναμέτρησης, Θανάση Μπούκα. Μάλιστα, χθες είδαν και το DVD του παιχνιδιού, στο οποίο φάνηκαν τα λάθη στα οποία υπέπεσε ο εν λόγω διαιτητής.


Στα αγωνιστικά, σε περίοδο αποθεραπείας βρίσκεται η Μαρία Χαλιβελάκη, η οποία ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από θλάση και θα δοκιμάσει να μπει σταδιακά στις προπονήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.
Jabar
Εδώ ξεκινάνε μαζεμένα τα διαιτητικά πόστ για την Β ΕΣΚΑ 1ος όμιλος
QUOTE(Ryan Stik @ Oct 2 2009, 01:42 ) *
Ετυχε να δω το ματς Ολυμπιαδα Παπαγου-Κεραμεικος αποψε οπου νικησε η Ολυμπιαδα. Εχω να πω πως κα ιοι δυο διαιτητες ηταν πολυ κακοι!!! Καταστρεψανε το παιχνιδι και ειχαν αγνοια για πολλους κανονισμους...Εχει τυχει και εχω δει πολλους αγωνες αυτων των διαιτητων και τους θεωρω απαραδεκτους..(δεν ξερω τα ονοματα τους να τα γραψω). Δεν υποστηριζα καμια ομαδα. Θεωρω πως η Ολυμπιαδα εχει περισσοτερες λυσεις σαν ομαδα και περισσοτερες καλες μοναδες απο τον Κεραμεικο οπως και φανηκε στη διαρκεια του παιχνιδιου. Καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες και χωρις τραυματισμους που δυστυχως ειχε 2 το ματς..

Δεν μπορώ να βρω το διαιτητικό δίδυμο αν κάποιος το ξέρει ας το αναφέρει.

QUOTE(to 10 to kalo @ Oct 2 2009, 16:40 ) *
....φίλε papalouk......το μπασκετάκι δεν το βλέπω απ έξω....το συγκεκριμένο μόνο είδα. Αν μήτε άλλο είμαι χρόνια αμέτρητα πλέον ενεργός. Φαντάζομαι ότι είσαι το Νο7....το play του Κεραμεικού....κ σαν play που μάλλον είσαι θα έπρεπε να έχεις διαφορετική άποψη. Μη κολλάς σε αυτό που είπα (για το σουτέρ)....η γενική εικόνα (επαναλαμβάνω αν κ αρχή) της ομάδας του Κεραμεικού απλά δε μου άρεσε. Προσωπική γνώμη εξέφρασα. Δεν είχε λύσεις, δεν γύρναγε καλά την μπάλα, έχασε πολλά reb, έφαγε εύκολα καλάθια, γύρναγε (ώρες ώρες) πολύ λάθος την μπάλα.

.....όσον αφορά τη διαιτησία κ τα φάουλ. είναι αλήθεια ότι η Ολυμπιάδα έπαιξε πιο δυνατά κ σωστά φτάνατε στο bonus των βολών. Το συγκεκριμένο όμως δίδυμο διαιτητών ήταν κωμικοτραγικό!!!!!!!.....κ η πλειοψηφία των σφυριγμάτων ήταν υπέρ σας.
......αυτά κ καλή συνέχεια.....smile.gif
Jabar
QUOTE(taper @ Oct 9 2009, 01:13 ) *
σπατα-καο 1 ( +12)

το παιχνιδι ειχε λήξει από το πρώτο δεκάλεπτο λόγω νεύρων με τους διαιτητές(τώρα αν μας αδίκησαν ή όχι είναι υποκειμενικό ) επειδή οι περισσότεροι είναι άσχετοι πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και με αυτούς
όλο το λέω το συγκεκριμένο και όλο το ξεχνάω.

Το δίδυμο ήταν Πόντας ,Τσουραπάς
Jabar

Αναστασίου,Γραμματόγλου το διαιτητικό δίδυμο


QUOTE(lazy @ Oct 16 2009, 02:03 ) *
Ολυμπιάδα-Ίριδα 73-70

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 38-37 υπέρ της Ολυμπιάδας νομίζω, χωρίς να έχει γίνει κάτι φοβερό από τις 2 ομάδες αφού καμία δεν μπόρεσε να ξεφύγει με πάνω από 4-5 πόντους. Στο 3ο η Ίριδα κατάφερε να πάρει διαφορά 10 πόντων (53-43) λόγω της καλής της άμυνας και της αστοχίας των γηπεδούχων. Το σκηνικό άλλαξε όμως στο 4ο, αφού τα σουτ της Ολυμπιάδας μπήκαν και με ένα σερί 14-1 άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού και προηγήθηκε 57-54 5 πριν τη λήξη. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν στους 2-3 πόντους υπέρ της Ολυμπιάδας μέχρι τη λήξη του.
Διαιτησία απαράδεκτη και για τους 2

Jabar
Διαιτητές Σκούτας/ΜανουσόπουλοςΔεν ξέρω σε ποιον αναφέρεται.
QUOTE(pain of salvation @ Nov 6 2009, 01:59 ) *
Μας διαλυσατε Greer...
πολυ καλη ομαδα,απιαστος ο Τρικαλ...
Μπηκαμε χωρις λογο φοβισμενοι...
Χαθηκαμε απο το 1ο δεκαλεπτο,τραγικη αρχη(7-28).
Δεν ειχαμε ψυχολογια,σουτ,τιποτα δεν μας εβγαινε...το προκαλεσατε και εσεις βεβαια.
Ελπιζω να ειμαστε πληρεις οταν σας βρουμε στο 2ο γυρο,μηπως σας κοντραρουμε και τουλαχιστον να χαρουμε το μπασκετακι...
ελπιζω να μας κανει καλο η ηττα αυτη...
Συνεχιζουμε...

υ.γ. ο ενας ο ρεφ ομως,γιατι συνεχιζει και σφυριζει ακομα σε αγωνες...αφου εχει ψυχολογικα...δεν το βλεπει καποιος?



QUOTE(pain of salvation @ Nov 6 2009, 02:46 ) *
Την διαιτησια δεν την ανεφερα φυσικα γιατι μας αδικησε,προς θεου...το ειπα γιατι ηταν προκλητικος ο ενας ρεφ(και για τις 2 ομαδες) χωρις να συντρεχει λογος(φωναζε σε παιχτες,παγκο κτλ.)

Υ.Γ. Εισαι Τρικαλιωτης 69.gif
Jabar
Mαγκούλης????Παυλόπουλος

QUOTE(mog#4 @ Nov 13 2009, 01:47 ) *
το οιον εχασε απο τα σπατα 2 ποντους στο τελος δικο του παιχνδι...ο ενας διαιτητης τραγικος και για τις δυο ομαδες οτι ηθελε εδινε οτι δεν ηθελε δε το εβλεπε...εχω βαρεθει να χανουμε ματσ στην εδρα μας στο τελος με 2 ποντους και με αυτο το τροπο...η θεση μας στη βαθμολογια ισως αξιζε για λιγο παραπανω...ομως κεφαλι ψηλα και συνεχιζουμε....!

Jabar
Αγνωστο δίδυμο.
QUOTE(GMIL31 @ Nov 27 2009, 12:42 ) *
Μεγάλο διπλό με τρομακτικά κακή εώς ύποπτη διαιτησία 80-20%....3 τεχνικές ποινές(η μία μόνο δικαιολογημένη)
Τουλάχιστον 6 φορές εφεύρεση 3δευτερολέπτων και πολλά αλλα....

Jabar
Εδώ τον έπιασαν από το λαιμό χωρίς να αντιδράσει.Αγνωστο δίδυμο,άγνωστο και το θύμα πνιγμού

QUOTE(taper @ Nov 27 2009, 14:23 ) *
Φίλιππος- Καο Γέρακας 62-59

διαιτησία φοβερή.....
μας έπιασε από το λαιμό για αυτό στο τέλος τον έπιασα και εγω.αλλά είναι τόσο μικροί που ντράπηκαν - φοβήθηκαν να κρατήσουν το δελτίο

τελοςπαντων μας ακύρωσαν την προσπάθεια και την ελπίδα

( υποκειμενικά τα σχόλια για τη διαιτησία .απλά έτσι τα είδα)



QUOTE(sthnapexw @ Nov 27 2009, 15:13 ) *
Kαλημέρα,

είδα το τελευταίο δεκάλεπτο στο οποίο ο Γέρακας ξεκινησε από την θέση του οδηγού με σκορ 39-48.
Κατά την γνώμη μου,ο λόγος της ήττας ήταν ότι δεν αντέξατε στην πίεση του Φίλιππου και οδηγηθήκατε σε λάθη και κακές επιλογές στην επίθεση.Αντίθετα ο Φίλιππος πέτυχε με ατομικές ενέργειες μακρινά σουτ με σημαντικότερο το σουτ στα 40 δευτερόλεπτα αν θυμάμαι από το Νο 4 στην λήξη της επίθεσης με το οποίο πέρασε μπροστά με 58-57.
Απλά νομίζω πέσατε στην παγίδα και ασχοληθήκατε με την διαιτησία περισσότερο από ότι έπρεπε και δεν είχατε το καθαρό μυαλό να διαχειριστείτε την διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο στο οποίο ήταν εμφανές το άγχος της ομάδας του Φίλιππου που προερχόταν από κάποιες συνεχόμενες ήττες.
Σίγουρα (χωρίς να έχω δει πάντως τα τρία πρώτα δεκάλεπτα) τα φάουλ ήταν όντως 13-20 αλλά νομίζω ότι όταν παίζεις εκτός έδρας στις κατηγορίες αυτές πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίζεις παρόμοια πίεση από τον γηπεδουχο.
Πάντως αν έπιασες τον διαιτητή από τον λαιμό και δεν το κατέγραψε νομίζω είναι λάθος...



QUOTE(taper @ Nov 27 2009, 15:59 ) *
ότι παραφέρθηκα ,παραφέρθηκα.... και όλα ήταν λάθος.από εμένα , από την αντίδραση της ομάδας, από τους διαιτητές...
συμφωνώ σε όλα όσα λες για τον λόγο που χάσαμε ,απλά μένεις με το παράπονο μερικές φορές για ποιο λόγο σφυρίζουν έτσι.εντοποιότητα ( επαιζε και παλιότερα στην ομάδα? ), ασχετοσύνη ( φάουλ γιατί είχα πρόθεση μου λέει ο άλλος, λες και παίζουμε μπάλα ) ή λάθη γενικώς...στα περισσότερα παιχνίδια πιστεύω ότι είναι απλά λάθη για αυτό όπως και εμεις βρισκονται σε αυτή την κατηγορία.απλά μερικές φορές......
όσο για τις κακές επιλογές στην επίθεση, είναι γεγονός όπως επίσης είναι γεγονός ότι συνήθως ομάδα που πιέζει για να γυρίσει παιχνίδι κάνει περισσότερα φάουλ από την άλλη που μάλιστα έπαιζε ζώνη ( για να μην κάνει φάουλ)...άρα όταν αφήνουν το σκληρό παιχνίδι σε μια ομάδα τότε η άλλη που δεν έχει και περίσσευμα ταλέντου και είναι και αυτή αγχωμένη, απλά δυσκολεύεται και κάνει κακές επιλογές.
Jabar
Aγνωστο δίδυμο

QUOTE(GREER @ Dec 4 2009, 03:29 ) *
ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΑΟΜ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 65-63: Τραγικο το Μαρκοπουλο για 35 λεπτα οπου εχανε και με 15 ποντους. Απιστευτο come back στο τελος και παραλιγο να κλεψει το παιχνιδι... Μετρια ομαδα οι Αγιοι Αναργυροι που ομως αξιζαν να κερδισουν, μονο και μονο απο την υπερπροσπαθεια που εκαναν τα παιδια αυτα!!! Τραγικοι διαιτητες!!! Επαιξαν εδρα, αλλα δεν εχουν ιδεα απο μπασκετ!!! Δεν ειχαν δολο, απλα ηταν ασχετοι...



QUOTE(παπι @ Dec 4 2009, 13:08 ) *
Κανονικα θα επρεπε το Μαρκοπουλο να κερδισει το καφενειο των Αγιων Αναργυρων με 30 ποντους διαφορα!! Αλλα το Μαρκοπουλο ηταν σε απαραδεκτη μερα και φυσικα οι διαιτητες ηταν για κλαμματα!! Αμφιβαλλω εαν εχουν σκασει ποτε μπαλα του μπασκετ στη ζωη τους!!! Οσο για το μεροκαμματο θα μπορουσαν να γινουν σερβιτοροι οχι διαιτητες!!!!
τελος!



QUOTE(GREER @ Dec 4 2009, 21:47 ) *
Διαβασες εσυ πουθενα να επικαλειται το Μαρκοπουλο τη διαιτησια ως αιτια της ηττας του??? Το οτι οι συγκεκριμενοι διαιτητες πρεπει να κανουν κατι αλλο στη ζωη τους απο το να διαιτητευουν, ειναι παντως γεγονος...

Jabar
Η αναφορά γίνεται στο όνομα του Κουνάνη
QUOTE(pain of salvation @ Mar 6 2010, 12:45 ) *
Καλημέρα φίλε...

Ναι,όντως το κλέψιμο είναι νομίζω καθαρό από όσο θυμάμαι...(αλλά εχω την εντύπωση οτι ο ρεφ πηγε να ισοφαρίσει μια λαλακία εις βάρος μας,1 ή 2 επιθέσεις πριν...)

αλλά...ποιος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις?
3 παικτες απο 4 φάουλ στο 12ο λεπτό και ένας από αυτούς ο Τρίκα?
Είχε 4 φάουλ ο Τρίκα στο 12ο λεπτό? Να πηδηχτώ από το παράθυρο? επείδη έχουμε(και εσεις) σε βιντεο το ματσάκι,δεν κανει να τα λεμε μπροστα σε κόσμο...
Ο ψηλός σας φορτώθηκε γρήγορα και λογω της τεχνικής,αλλα ούτε αυτός είχε 4 στο 12ο...
Βασιζόμαστε αρκετά αμυντικά και επιθετικά στον Μοσχονά.Τον έβγαλαν από το παιχνίδι? τον έβγαλαν(τα 2 από τα 5 φάουλ ήταν γελοία σφυρίγματα)
Βασιζόσαστε σχεδόν αποκλειστικά στον Τρίκα? τον έβγαλαν? όχι...
Γιατι έπρεπε να είχε βγει...(φαντάσου να είχε και 4 φάουλ από το 12ο που λες...στο 2ο ημίχρονο δεν έπρεπε να παίξει).
Ένα ημίχρονο ο κοουτς ήταν 1 μέτρο μέσα στο γήπεδο,σε κάθε φάση...μάλιστα...
και εσεις σηκωνοσασταν για διαμαρτυρία από τον πάγκο μόνο για αυτό...
και οι "φίλαθλοι" είδαν αυτή την αδικία από τον κοουτς μας και δεν άντεξαν άλλο και ξέσπασαν...
ΟΚ...
Δεν χάσαμε τον προσανατολισμό που λες...εχουμε και τα προβλήματά μας και εμείς.
Ξέρουμε τι ομάδα είμαστε,δεν έχουμε αυταπάτες...παίζαμε με δυνατότερο αντίπαλο και νικήσαμε...το έχουμε κάνει και άλλες φορές...χρόνια τώρα...
για αυτό ειναι ωραίο να είσαι Κουκακιώτης...μπαινει η ομάδα και δεν σου γεμίζει το μάτι,
και όμως...αυτα τα παιδια(καποια είναι φίλοι από μικροί) ,πάνω και από την από την υγεία τους καμιά φορά,τις σκοτούρες τους,την δουλειά,τα δίνουν όλα(ότι ξέρουν) για το μπασκετάκι,για την παρέα....
Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια,καλή συνέχεια και σε εσάς και καλη τύχη στην Α΄ΕΣΚΑ.



QUOTE(koukakaras @ Mar 7 2010, 02:25 ) *
Την πεμπτη το βραδυ στο Μαρκοπουλο εγινε φοβερο ματσακι με καλο θεαμα και αρκετες συγκινησεις οπου κερδισε η ομαδα που επαιξε καλυτερα το αξιζε και το ηθελε περισσοτερο!!Μην αναφερεστε σε διαιτητικα λαθη γιατι υπαρχει παντα και ο ανθρωπινος παραγοντας...οσο ανθρωπινα μπορει να χαρακτηριστουν αυτα που σφυραγε ο Κυριος Κουνανης στο δευτερο ημιχρονο...δεν σφυραγε οτι εβλεπε αλλα οτι ηθελε...παλι καλα που ηταν εκει και ο προεδρος της ΕΣΚΑ για να τα βλεπουν και οι απο πανω και να μην μας περνανε για τρελους!!!Και οι δυο ομαδες μπορουν να φωναζουν για διαιτησια αλλα νομιζω οτι δεν εκρινε αυτη το αποτελεσμα σε καμια περιπτωση!!! Ποσο μαλλον αγαπητε Pain οταν πισω απο μια ομαδα υπαρχει ενας Δημος ολοκληρος και καμια τριανταρια χιλιαδες ευρω διαφορα στο μπατζετ απο αυτο του Κουκακιου που ειναι 00000 ευρωπουλα,μην περιμενεις οποτε μεσα σε τετοια εδρα και μπραβο ΣΤΟ Μαρκοπουλο για την ωραια ατμοσφαιρα να σε σφυριξει κανενας διαιτητης 50-50!!!
Το Μαρκοπουλο βρισκεται δικαια στην πρωτη θεση και του αξιζει πραγματικα το πρωταθλημα και η ανοδος.Εχει σουπερ εδρα,πολυ καλη λαι δουλεμενη ομαδα και ισως τον καλυτερο παικτη της κατηγοριας μετα τον Μοσχονα βεβαια...
Οσο για το Κουκακι το μονο που ευχομαι ειναι υγεια και μονο υγεια στους παικτες γιατι εχουν τραβηξει πολλα φετος και εχουν κανει ηδη πολλες θυσιες(εχουν συνηθισει βεβαια τοσα χρονια)
Αν δεν υπηρχαν και οι τραυματισμοι ισως να ειχαμε κανει και 2 νικες παραπανω αλλα μην τα θελουμε κι ολα δικα μας ηδη εδω που εχουν φτασει τα παιδια τους αξιζουν πολλα μπραβο...
Και για να μην ξεχνιομαστε οποιος πιστευει οτι η ομαδα δεν του γεμιζει το ματι να παει σε οφθαλμιατρο...
Jabar
Ντάβαρης Αργυρούδης

QUOTE(pain of salvation @ Mar 12 2010, 04:25 ) *
Κουκάκι-Ολυμπιάδα Παπάγου 69-72(43-30)
Μπράβο στα παιδιά του Παπάγου για την δίκαιη νίκη.
Στο 1ο ημίχρονο είχαμε άνετα τον έλεγχο του αγώνα.
Στο 2ο σιγά σιγά γινόμασταν νευρικοί,άστοχοι, η Ολυμπιάδα είχε αυξήσει την πίεση της.
Αρχισαμε και χάναμε βολες(καμια 20αριά συνολικά!!!),εύκολα σουτ,η Ολυμπιάδα απέκτησε ψυχολογία,μας έφτασε,μας πέρασε και στο τέλος στην ρουλέτα των βολών,είμασταν άστοχοι.
Συνεχίζουμε (αν και δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω αν χάνουμε τετοια ματς...δεν πειράζει,υγεία και ότι βγει...)

ΥΓ. Βιδάλη,σε ρώτησα μετά το τέλος του ματς,γιατί έφερες διαιτητή που ζήτημα να είχε ξανασφύρίξει αγώνα(φαινόταν το παιδι,δεν την πάλευε και όντως,ήταν το 2ο παιχνίδι του), μου λες σαν δικαιολογία: "Ηταν εύκολο(θεωρητικά) παιχνίδι,ο 1ος με τον τελευταίο" blink.gif
Με δουλεύεις?



QUOTE(koukakaras @ Mar 12 2010, 22:12 ) *
ΑΓΑΠΗΤΕ PAIN χτες η ομαδα δεν επαιξε καλα αλλα επρεπε να κεριδει...δεν θελω να μειωσω τα παιδια της Ολυμπιαδας αλλα οταν εισαι 13 ποντους μπροστα στο ημιχρονο το να χανεις απο μια τετοια ομαδα προκειται για κατορθωμα...ΜΟΝΟ οι παικτες φταινε και κανεις αλλος,δεν ηταν συγκεντρωμενοι στο παιχνιδι και εχασαν,δικαιως η αδικως δεν με ενδιαφερει, απο μια ομαδα που εδειξε να θελει την νικη περισσοτερο γιατι ειχε παρει φωτια ο κωλ... της.
Δεν ειναι δικαιολογια οτι παιζαμε παλι με -4 παικτες γιατι η διαφορα δυναμικοτητας ειναι μεγαλη ουτως η αλλως,ουτε θα αναφερθω στην διαιτησια ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΒΑΛΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ γιατι αυτα τα λαθη γινονται παντα εντελως συμπτωματικα οταν ερχεται ο Κυριος Βιδαλης σε παιχνιδια της ομαδος!!!Απλως μου προξενει μεγαλη εντυπωση πως εγιναν τυχια λαθη στο παιχνιδι με τον Κρονο,στο παιχνιδι με την Δαφνη και χτες στο παιχνιδι με την Ολυμπιαδα και ολα εις βαρος του Κουκακιου!Χτες επεφτε το ξυλο της αρκουδας,πηγαιναν τα μπινελικια συνεφο (ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ καποιοι παικτες απο την Ολυμπιαδα ηταν ακρως ερειστικοι ειδικα το 12 με το τσουλουφι που να αισθανεται τυχερος που εφυγε σαν κυριος μετα απο αυτα που ελεγε στην διαρκεια του παιχνιδιου) και μονο 2 ατομα δεν τα βλεπανε.Προστασια απο την διαιτησια μηδεν και σφυριγματα εφευρεσεις παντα κατα λαθος οπως και οι ιδιοι παραδεχτηκαν!!!
Ας ελπισω οτι καποια στιγμη δεν θα ξεχειλισει το ποτηρι γιατι οπως ειπε και ενας αγνος φιλαθλος χτες δεν πρεπει να μας περνανε και για βλακες...βρισκουν εδαφος και τα κανουν.
Ως αναφορα την συνεχεια ευχομαι υγεια πανω απ'ολα στους παικτες και ταμειο θα γινει στο τελος!Μεχρι εδω που εχουν φτασει ειναι ηδη μια χαρα και μαγκια τους γιατι εχουν περασει δυσκολα.
Υ.Γ.Για τα υπολοιπα παιχνιδια αυτο που εχω να πω ειναι οτι καποια αποτελεσματα ηταν απροσμενα και μαλλον θα υπαρξουν κι αλλες εκπληξεις μεχρι το τελος.Καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες και φιλικους χαιρετισμους στους φιλους της Β εσκα



QUOTE(bop @ Mar 13 2010, 03:59 ) *
Απ'ότι ξέρω και από την Ολυμπιάδα λείπουν αρκετά παιδιά (απο προπονήσεις, από τραυματισμούς κλπ) οπότε όντως δεν είναι δικαιολογία. Είναι κρίμα για μια ΟΜΑΔΑ σαν το Κουκάκι να επικαλείται λάθη διαιτητών πάντως. Λες και η Ολυμπιάδα με τους πασίγνωστους παράγοντες που διαθέτει είναι σε θέση να "μιλάει" σε διαιτητές.
Επίσης για ποιο "χεράκι" μιλάς koukaras?
Αυτό που σας έστελνε στο bonus από το πρώτο τρίλεπτο κάθε περιόδου?
Αυτό που για κάποιο λόγο δεν σας σφύριξε ποτέ βήματα?
Αυτό που έστειλε στον πάγκο με 2 foul στο πρώτο 2λεπτο, και 3ο στην αρχή του 2ου ημιχρόνου (όλα ανύπαρκτα) το 17 που απ'οτι θυμάμαι σας είχε βάλει πολλά στου Παπάγου?

Πρόσεξε: δεν λέω ότι είχατε κάποια εύνοια, λέω αυτό που όλοι ξέρουμε, οι τύποι είναι άσχετοι.
Έγιναν τα γνωστά "αγαπημένα" μας λάθη, εκατέρωθεν (όπως μερικές βουτιές του 11 (νομίζω) του Παπάγου που έπρεπε να πάρει τεχνική ποινή κάποια στιγμή, όπως και το 12, άφησε πάάάάάρα πολύ την μουρμούρα και από τις 2 μεριές και γενικά ήταν ισορροπημένος στις μ*λ*κίες του, και αναφέρω τον έναν γιατί ο άλλος μάλλον περαστικός ήταν.)

Και για ποια "προφανή" διαφορά δυναμικότητας μιλάς? Είχατε κερδίσει εύκολα στου Παπάγου? Πιστεύω πως οι διαφορές δυναμικότητας φαίνονται στο γήπεδο.

Δεν θέλω να θιχτείς, με καλό τρόπο τα λέω.

Εσείς κάνατε ματσάρα και κερδίσατε τους πρώτους, γιατί οταν σας κερδίζει κάποιος "από κάτω" να μιλάμε για ατυχία/κωλοφαρδία (που να σου θυμήσω πως η διαφορά των 13 πόντων χτίστηκε με 9 (νομίζω) τρίποντα)/σφυρίγματα κλπ? κρίμα δεν είναι? έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι (ματσάρα απο τον καραφλό της Ολυμπιάδας και τον Μοσχονά), που πήγε να το τινάξει στον αέρα αυτός ο χαζός με το 12 (του Παπάγου).
ευτυχώς η πλειοψηφία των παίκτων και των 2 ομάδων φάνηκαν πειθαρχήμενοι και ΑΘΛΗΤΕΣ και δεν έδωσαν συνέχεια σε τέτοιες αχρείαστες συμπεριφορές. και θέλω να τονίσω το ύφος μου ξανά: καμία ειρωνεία/σαρκασμός κλπ, φιλικά (διότι έχω καταλάβει πως είναι δύσκολο να φανεί στο γραπτό και γίνονται παρεξηγήσεις). Αυτά smile.gif



QUOTE(lazy @ Mar 13 2010, 05:29 ) *
+1 φιλαράκι!
Έγραψες ότι ακριβώς ήθελα να γράψω! Επίσης διαφωνώ με διαφορά δυναμικότητας που λέει ο koukakaras γιατί αν εξαιρέσεις τον Μοσχονά που είναι αναμφισβήτητα απ τα καλύτερα 4αρια στην κατηγορία, αν όχι το καλύτερο, και το 11 ίσως, οι υπόλοιποι δεν ειναι και κάτι το τρομακτικό ώστε να κάνουν την διαφορά. Βέβαια κρίνοντας από τα αποτελέσματα ο koukakaras έχει δίκιο. Απλά αγνοεί το γεγονός ότι η Ολυμπιάδα δεν έχει παίξει ούτε 1 ματς και κυριολεκτώ με όλους τους παίχτες 100% έτοιμους. Ελπίζω η μεγάλη διακοπή να μας ευνοήσει ώστε να επανέλθουν όλοι και να κανουμε ένα καλό σερί στο τέλος και να σώσουμε την παρτιδα.

ps όσο για προστασία από τη διαιτησία που λεει ο φίλος παραπάνω, ας μην μιλήσουμε, αφού σε ένα drive στο δεύτερο ημίχρονο κάνει φάουλ το 11 και λέει στο διαιτητή "re ρεφ 4o?" και ως δια μαγείας το φάουλ δόθηκε στο 10 που απλώς παρακολουθούσε τη φάση...

Αυτά



QUOTE(pain of salvation @ Mar 13 2010, 13:24 ) *
Επιτέλους,λίγο κίνηση στο τόπικ...

@Bop
Και οι 2 ομάδες έχουν απουσίες(αν και πόσοι έλειπαν από την Ολυμπιάδα,που να κάνουν και λιγο την διαφορά έτσι?).
Οπότε ναι δεν είναι δικαιολογία.
Εισαι λιγο υπερβολικός με αυτα που γράφεις για τα φάουλ...(πρόσεξε γιατι έχουμε το βίντεο του αγώνα smiley.gif )
Δεν μας φταίει η διαιτησία...αλλά τα προφανή ζητάμε...2 ρεφς που να γνωρίζουν τους κανονισμούς(και να μην ξαναδώ τον Βιδάλη στο Ρουφ rolleyes.gif ).
Αδίκήθηκαν και οι 2.(νομίζω πάντως,πως οι ρεφς άφησαν το ξύλο της Ολυμπιάδας στο 4ο)
Ο Κουκακάρας πιστέυω πως δεν υποτιμά την Ολυμπιάδα,απλά ξέρουμε πως έχουμε καλύτερη ΟΜΑΔΑ(ναι νικήσαμε εύκολα εκτός).
Το λέω ομάδα, γιατι την Πέμπτη έβλεπα στην Ολυμπιάδα,να παίρνουν 2-3 παικτες(που μπορούσαν) προσωπικες ενέργειες...αυτο ήταν το παιχνίδι της ομάδας(εννοείται και αυτα μέρος του αγώνα είναι)
...αλλά αυτο αντιμετωπίζεται εύκολα αν κάνεις και τα προφανή...π.χ. να βάλεις τις μισές από τις βολές που κερδίζεις...δεν τις βάλαμε,χασαμε δίκαια τέλος.
(Ποιος μίλησε για κωλοφαρδία?
Επίσης,δεν είναι τυχαίο, τα τρίποντα που αναφέρεις με τα οποία χτίσαμε διαφορά...στηριζόμαστε αρκετά στο τρίποντο.
Αν δεις άλλα ματς,έχουμε αρκετά με 11-12 εύστοχα.)

@lazy
Δεν έχουμε απίστευτες μονάδες,έχουμε ομάδα όμως(προσπαθούμε τουλάχιστον smile.gif ).

Jabar
Αφορά το δίδυμο Μπούκα Μανουσόπουλου

QUOTE(nat#14 @ Mar 19 2010, 04:07 ) *
Kαι η διαιτησια στο παιγχνιδι ΑΡΙΩΝΑΣ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ ηταν αισχρη.Απορω γιατι το κανουν αυτο οι διαιτητες και μια φορα δν γινεται να σφυριξουν σωστα και δικαια.Χαλανε ολο το ματς και το κλιμα γενικοτερα.Και αναμεσα στους παιχτες αλλα και στην κερκιδα που εξαιτιας τους ξεσικωνεται.



QUOTE(royal @ Mar 19 2010, 22:41 ) *
Γειά σας. Παρακολουθώ το forum επί δύο χρόνια σχεδόν, σήμερα όμως έκανα εγγραφή επειδή αποφάσισα να γράψω κι εγώ κάτι και να θέσω ίσως, για πολλοστή φορά φαντάζομαι, κι έναν προβληματισμό.
Πολύ ωραία τα λες αγαπητέ φίλε nicolasec, αυτά όμως θα ήταν δυνατόν να συμβούν και πιθανότατα θα συνέβαιναν σε μία ειλικρινή και ΔΙΚΑΙΗ μπασκετική κοινωνία. Η ομάδα μου λοιπόν χθες ΔΕΝ έπαιξε καλά ή δεν έπαιξε τουλάχιστον σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Ποιός όμως είναι αυτός που θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα να νικήσω, αφού ήταν 100% σίγουρο οτι μπορούσα, ακόμη κι αν,επαναλαμβάνω, ΔΕΝ έπαιξα καλά; Ο Μπούκας κι ο κάθε Μπούκας κι ο κάθε Μανουσόπουλος κι ο κάθε νεαρούλης με τα τεράστια υπαρξιακά προβλήματα που έχει; Ο κάθε αποτυχημένος μπασκετμπολίστας που θέλησε να γίνει διαιτητής ΟΧΙ γιατί αγαπάει το άθλημα, αλλά για να τραβήξει επιτέλους λίγο ενδιαφέρον πάνω του και να νοιώσει οτι απέκτησε κάποια εξουσία που μπορεί να την ασκήσει πάνω σε όποιον εκείνος θέλει; Μήπως δεν γνωρίζουμε όλοι τί γίνεται αρκετά χρόνια τώρα; Την αυτοκριτική μας λοιπόν την κάνουμε, εκείνοι όμως; Αγαπητέ φίλε, είναι το πρώτο παιχνίδι που έχασε η ομάδα μου και σ'αυτό συνέβαλε αποφασιστικότατα η διαιτησία. Σε όλες τις άλλες ήττες δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα και δώσαμε συγχαρητήρια στους διαιτητές. Είχαμε όμως αρκετές φορές πάρα πολλά παράπονα, όσο κι αν φανεί παράξενο, σε αρκετές νίκες μας. Το λάθος ή τα λάθη που θα γίνουν σε ένα παιχνίδι από έναν σωστό κι ακριβοδίκαιο διαιτητή περνούν σχεδόν απαρατήρητα γιατί όλοι οι καλοπροαίρετοι τα καταλαβαίνουν, και βοηθούν σ'αυτό αφάνταστα τα παιδιά που αγωνίζονται σε όλες τις ομάδες με την συμπεριφορά τους η οποία πολλά χρόνια τώρα, αντίθετα με των διαιτητών, είναι ΑΨΟΓΗ. Φυσικά δεν θα βάλουμε στο ίδιο καζάνι με τους Μπούκες και τους Αντερριώτηδες όλους τους διαιτητές. Υπάρχουν στις τάξεις τους παιδιά με κατάρτιση, ισχυρή προσωπικότητα, ανεπτυγμένη αίσθηση δικαίου και αποφασιστικότητα που ξεχωρίζουν, γι αυτό άλλωστε σφυρίζουν στην Α1 και είναι και διεθνείς.
Χρησιμοποίησα και ονόματα γιατί δε θέλω να μιλάω με γρίφους. Ας ρωτήσουμε 20 ομάδες για τους διαιτητές που ανέφερα. Νομίζω οτι οι 12 (το 60%) θα πουν οτι είχαν προβλήματα. Γιατί; Σημείωσε σε παρακαλώ αν θέλεις αυτό: Ο Αντερριώτης έχει παίξει τους Αγ. Αναργύρους 4 ή 5 φορές μέχρι τώρα! Πιστεύω οτι δεν χρειάζεται να πω ποιό ήταν το αποτέλεσμα έστω κι αν οι Άγιοι ίσως δεν τον χρειάζονταν, τουλάχιστον όχι όλες τις φορές. Γιατί;
Του ανίκανου προπονητή, όπως σωστά είπες, του φταίει πάντα ο διαιτητής. Του ικανού όμως; Και του ανίκανου ή και σε εντεταλμένη πολλές φορές υπηρεσία διαιτητή ποιός του φταίει; Όχι πάντως τα παιδιά που αγωνίζονται και ιδρώνουν μέσα στο γήπεδο ούτε και κάποιοι ακόμη ρομαντικοί που πιστεύουν αφελώς, όπως μου λένε πολλοί από τότε που η ομάδα μου εδραιώθηκε στη δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, οτι θα ανέβουν κατηγορία χωρίς να δώσουν το "κατι τις" σε διαιτητές.

Jabar
QUOTE(dreamtheater @ Mar 21 2010, 13:55 ) *
Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα για συζήτηση και νομίζω ότι το συγκεκριμένο τόπικ είναι το κατάλληλο. Είναι εξουσιοδοτημένοι οι διαιτητές στις κατηγορίες της ΕΣΚΑ να βασίζουν τις όποιες αποφάσεις τους σε ένα παιχνίδι (πόσο μάλλον να τις αλλάζουν), έχοντας παρακολουθήσει σε επανάληψη μία φάση από ερασιτεχνικό βίντεο, που έτυχε να καταγράφει από την κερκίδα τον συγκεκριμένο αγώνα εκείνη την ημέρα;

Jabar
Αφορά τη διαιτησία Πόντα Τσαχάκη

QUOTE(assistant @ Oct 16 2009, 01:45 ) *
H Oλυμπιαδα κερδισε με 6 ποντους τις Κουκουβαουνες,χωρις να ξερω λεπτομερειες γιατι δεν ημουν εκει.
Στο Ηρακλειο τωρα οπου και ημουν μονομαχησαν δυο κατα τη γνωμη μου μετριες ομαδες που θα παλεψουν για τη σωτηρια αν και ο Μαιανδρος ειναι αηττητος ως τωρα.Στο 1ο δεκαλεπτο πηρε μια διαφορα γυρω στους 10-12 ποντους που κρατησε χωρις ν απειληθει ιδιαιτερα στο υπολοιπο παιχνιδι.Πιο εμπειρα παιδια οι φιλοξενουμενοι και γι αυτο κατα τη γνωμη μου επικρατησαν.

ΥΓ μερικα παιχνιδια των διαιτητων θα ηταν καλο να ανεβουν εδω,γιατι καθε Πεμπτη προσφερουν αφθονο γελιο.Σε καμια περιπτωση δε λεω οτι ειχαν καποιο ρολο στη διαμορφωση του αποτελεσματος,Απλα ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ. Δεν ξερω αν επιτρεπεται απο τους mods να μπουν φασεις εδω.



QUOTE(esperara @ Oct 16 2009, 02:00 ) *
Συμφωνώ μαζί σου... Παίξαμε μέτριο παιχνίδι και οι δύο ομάδες, νομίζω ότι το Ηράκλειο υστερεί λίγο σε ύψος και όσο αφορά τους διαιτητές, τόσα χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες έχω φτάσει την κακή διαιτησία που δεν διαμορφώνει αποτέλεσμα όμως να τη θεωρώ ανεκτή...Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει...

Το ότι έχουμε κάνει τρεις νίκες στην αρχή δεν μας αποπροσανατολίζει από το μοναδικό μας στόχο που είναι να σωθούμε... και να τρώμε σουβλάκια πίνοντας μπύρες... smiley.gif

Τελικά η ομάδα σου έφτασε κοντά στο να ανατρέψει την παράδοση κόντρα στην Ολυμπιάδα ή όχι?

Καλή συνέχεια
Jabar
Διαιτητές Ραχιώτης ,Σπετζής και μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.



QUOTE(Kobe 13 @ Nov 13 2009, 14:14 ) *
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.....
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΦΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.... 69.gif

ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ - ΜΕΛΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ...... 70-53 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥ 40-21... Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ...Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΕΛΛΕΙΝΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΚΙΣΤΗ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΑΛΛΑ ΧΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΚΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΙΔΡΩΝΟΥΝ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ......Κ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...!!!



QUOTE(assistant @ Nov 14 2009, 19:17 ) *
Να πω κι εγω τη γνωμη μου για τον αγωνα Κουκου-Μ.ε.λ.α.ς.Τις 2 ομαδες τις εχω δει φετος απο 3 φορες.Απο πλευρας ποιοτητας ειναι κατα τη γνωμη μου η μερα με τη νυχτα.Ειδικα μεσα στις Κουκουβαουνες νομιζω οτι ανεβαζουμε πολλη ταχυτητα και παιζουμε πραγματικα ωραιο μπασκετ.Πραγματικα θα εκπλαγω αν κανουμε μεσα εκει πανω απο μια ηττα.Απλα ρε μαγκες πρεπει να ξεκουνησετε λιγο τον εγκεφαλο σας(ακους his airness)και να αρχiσετε να νικατε κι εκτος γιατι απλα αδικειτε τον εαυτο σας.
Παμε τωρα και στο Μ.ε.λ.α.ς..Τα παιδια προσπαθουν πολυ,φαινεται να γουσταρουν πολυ αυτο που κανουν αλλα μεχρι εκει.Υστερουν πολυ σε ποιοτητα και ειδικα προχθες η εικονα ηταν κατα τη γνωμη μου σα να επαιζαν ομαδες διαφορετικης κατηγοριας.Ακομα και τις αρχικες πενταδες να βαλουμε κατω σε ποια θεση μπορει να γινει συγκριση.Αντε μονο στο 4 να πω που εχουν τον Ανδρικοπουλο που φαινεται το παιδι οτι το εχει.Μετα απο κει το χαος.Εχουν βεβαια και το ελαφρυντικο του τραυματισμου του Βενιου(για να μην ξαναπαρεξηγηθω του Βενιου του παλιου)που ειναι αναντικαταστατος σ αυτην την ομαδα.Κατα τη γνωμη το Μ.ε.λ.α.ς. πολυ δυσκολα θα σωθει φετος ειδικα αν επιβεβαιωθει στο τελος η φημη οτι μπορει να πεσουν κι εξι ομαδες απο τον καθε ομιλο.
Και μια τελευταια κουβεντα για τη διαιτησια.Εχει δικιο το παλικαρι σε πολλα απ αυτα που ειπε.Ο Ραχιωτης που ανεφερες ειναι και καλος διαιτητης(εννοω οτι ξερει ποιο ειναι σωστο και ποιο λαθος οχι οτι τα σφυραει) και καλο παιδι.Τον ξερω γιατι εχουμε μιλησει αρκετες φορες αφουν ως γνωστον ειναι Κουκουβανιωτης.Αυτο ειναι το ενα προβλημα του αφου φαινεται οτι κουβαλαει το αγχος μην του πουν οτι ευνοει την ομαδα της περιοχης του.Και παντα μας σφαζει.Δεν ειναι τυχαιο οτι προχθες στο τελος του τριτου 10λεπτου με το παιχνιδι στο +25 και τους φιλοξενουμενους να κυνηγανε ανελεητα και εμας α παιζουμε αμυνα στο 1/4 του γηπεδου ο δικος μας πινακας ειχε κατακοκκινησει απ τα φαουλ.6 παιχτες ειχαν 3ή4 φαουλ.Παλιοτερα που ασχολιομουν πιο ενεργα με τα της ομαδας ειχα εισηγηθει να στειλουμε εγγραφη αιτηση για να μη μας ξανασφυριξει ο συγκεκριμενος(αλλα και οι 2 κολλητοι του εννοειται).Για λογους που δε χρειαζεται ν αναληθουν εδω δεν εισακουστηκα.
Αυτα τα ολιγα για τωρα.Γεια χαρα.



QUOTE(Lebron08 @ Nov 14 2009, 23:18 ) *
Δεκτά όλα αυτά που γράφεις,την άποψη σου λες άλλωστε,μία παρατήρηση μόνο θέλω να κάνω,φιλικά πάντα... 6 παίχτες σας είχαν 3-4 φάουλ όπως λες γιατί αφενώς ,αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά, η ομάδα σου έπαιζε με 7,το πολύ 8 παίχτες,οπότε κάποιοι απ'αυτούς τους 8 θα έκαναν τα φάουλ αναγκαστικά και αφετέρου, οι διαιτητές έδιναν το 1 από τα αρκετά φάουλ που γίνονταν σε κάθε δική μας επίθεση....Οπότε και λίγα ήταν αυτά που έδειχνε ο πίνακας....... Όσον αφορά τους διαιτητές,άσχετοι είναι και προσπαθούν να καλύψουν τη μια μ....ια που δίνουν με μια άλλη μ....ια ακόμα μεγαλύτερη και στο τέλος τα κάνουν σαν τα μούτρα τους...Και επειδή η μ....ια είναι ανίκητη, δεν αξίζει να ασχολούμαστε μ'αυτούς, πράγμα που εμείς δεν κάναμε και βγήκαμε, ή καλυτερα δεν μπήκαμε καν, στον ρυθμό του αγώνα......



QUOTE(assistant @ Nov 15 2009, 18:18 ) *
Δε νομιζω οτι εξεθεσα καποιο διαιτητη.Ισα-ισα που εγραψα οτι ειναι καλος διαιτητης και καλο παιδι.Απλα εγω στη θεση του δε θα σφυραγα την ομαδα της περιοχης μου για να μην ερχομαι σε δυσκολη θεση.
Για το οικονομικο θεμα που αναφερεις ΜΠΡΑΒΟ σας.Εχω ξαναγραψει και παλιοτερα οτι ετσι πρεπει να ειναι ο ερασιτεχνικος αθλητισμος.Οποιος αξιζει φραγκα υπαρχουν οι 4 εθνικες κατηγοριες.Και εγραψα και εχθες οτι φαινεται η ορεξη και το παθος σας για το μπασκετ,κατι που ή υπαρχει ή δεν υπαρχει ανεξαρτητος χρηματων.
Jabar
Αφορά διαιτησία Παυλόπουλου Ορφανού

QUOTE(scarface7 @ Dec 4 2009, 17:31 ) *
Ντροπη του μπασκετ θα χαρακτηριζα το παιχνιδι Μελας-Μελισσια κ δεν εννοω παικτικα αλλα αυτα που εγιναν.Απο τη μια ειχαμε μια ομαδα που κατεβηκε να παιξει ενα ωραιο δυνατο παιχνιδακι κ απο την αλλη μια απαραδεκτη ομαδα που το μονο που ηξερε να κανει ειναι να βριζει να φτυνει κ να χτυπαει κ ολα αυτα με την επιεικεια των γκρι τα Μελισσια μπροστα σε ολο το δευτερο ημιχρονο αφου ειχαν σε μεγαλη βραδυα τον Κασαπακη που σκοραρε ασταματητα. 2 λεπτα πριν το τελος η διαφορα ηταν +11 για τα Μελισσια αλλα με χειρουργικη ακριβεια ο ενας διαιτητης περισσοτερο, με 3 σφυριγματα απιστευτα εφερε το παιχνιδακι στους +3 κ με τριποντο στη ληξη το παιχνιδι πηγε παραταση, εκει 3 μερες να επαιζαν δεν υπηρχε περιπτωση να κερδισουν τα Μελισσια.Το λαθος ηταν που δεν προλαβαν τα Μελισσια να κανουν φαουλ κ να τελειωνει το παραμυθι στη κανονικη διαρκεια.Ακουστε τη εκανε ο ενας γκρι κ για να γινω πιο σαφης ο κοντος που ειναι κ Α2 κ πολυ εμπειρος κατα τα λεγομενα του.Σε ελευθερες βολες των Μελισσιων παιχτης του Μελα εφτυνε κ εβριζε μπροστα στο (κοντο) τον παιχτη των Μελισσιων κ ο απιστευτος εδωσε 5 δευτερολεπτα στη βολη χωρις καμια παρατηρηση κ αναφερω κ αλλη μια χαρακτηρηστικη φαση για να καταλαβετε ολοι τη γινετε, παιχτης των Μελισσιων κυνηγαει τη μπαλα στο αουτ εχοντας πισω του 2 αντιπαλους να τον τραβανε κ σφυριζει φαουλ στον παιχτη των Μελισσιων, συν το σπασμενο δοντι σε παιχτη των Μελισσιων κ αλλα πολλα ειναι ντροπη να σφυραει αυτος ο τυπος ,αλλα μαλλον αυτα συμβαινουν οταν εχεις παιχτη διαιτητη κ εφορο στο Δ.Σ της ΕΣΚΑ.ΝΤΡΟΠΗ!



QUOTE(gk65 @ Dec 4 2009, 19:43 ) *
Καταλαβενω πως νιωθεις οταν παει στην παραταση ενα δικο σου παιχνιδι. Ο Μελας εχει χασει δυο τετοια φετος (οφη - μαιανδρο) οχι στην παραταση αλλα στο τελευταιο λεπτο. Οταν ομως 58 δευτερα εισαι 10 ποντους μπροστα και αφηνεις τον αντιπαλο να σουταρη τριποντα καμια φορα μπαινουν. Λες για τον διαιτητη τον (κοντο) για τον αλλο δεν γραφεις τιποτα. Βλεπεις τα σφυριγματα του αλλου ηταν υπερ τον Μελισσιων, τα ξεχναμε τη σφυριξε στα τελευταια δευτερολεπτα. Επιθετικο φαουλ στο 13 ενω σουταρη βολη, ριμπαουντ επιθετικο το 10 οχι φαουλ. Μεχρι και στα 16 δευτερα που εμεναν το 5 το δικο σου κανει επιθετικο στο 15 του μελας δεν σφυριζει κανεις και χανει το καλαθι. Παλι οι διαιτητες φταινε? Στην παραταση που εβαλες μονο 1 ποντο φταιει ο παιχτης διαιτητης η ο εφορος του ΔΣ της ΕΣΚΑ? Αμα αναλυσουμε το παιχνιδι θα βρουμε λαθει και για τις δυο ομαδες. Καλη συνεχεια και το ΝΤΡΟΠΗ στο επιστρεφω.



QUOTE(scarface7 @ Dec 6 2009, 14:01 ) *
Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι πρεπει να κερδιζεις κ τη διαιτησια πολλες φορες αν εισαι καλη ομαδα κ πιστεψε με μετα απο 20+ χρονια που ασχολουμε πρωτη φορα ηταν τοσο φανερο οτι ηθελε να ευνοησει διαιτητης ομαδα. ολοι παντα σφυριζουν εδρα κ ειδικα τετοιες εδρες κ δεν θα ειχα κ κανενα προβλημα να συμβει κ ας εχαναν τα Μελισσια αλλα αυτο ηταν προκλητικο ειλικρινα ,οπως επισης προκλητικη ηταν η συμπεριφορα των παιχτων του Μελα ,πες μου ρε φιλε αληθεια σε εχουν φτυσει ποτε στη βολη κ να σφυριξει 5 δευτερα γιατι αργησες να σουταρεις υπαρχει αυτο θα τρελαθω.Συμφωνω κ για τους 4-5 καλους που λες για τα Μελισσια κ το 7 ειναι ο Κασαπακης καλος κ εμπειρος αλλα λιγο μεγαλος.Ευχαριστω για το σχολιο.


Φιλε μου φυσικα κ επρεπε να κερδισουν τα Μελισσια γιατι ειναι καλυτερη ομαδα κ πιο καθαρη κ φυσικα εκαναν λαθη κ πολλα μαλιστα αλλιως θα ηταν +20.Σχετικα με τον δευτερο διαιτητη δεν τον ανεφερα γιατι σαν πιο νεος ακολουθουσε τον αλλον κ εκανε λαθη απλα θα σου πω μια εκφραση του στον παιχτη που του εσπασαν το δοντι, οταν του ειπε" κοιτα το δοντι μου "η απαντηση ηταν "να πας στον οδοντιατρο παιξε" για αυτο κ μονο ηδη τιμωρηθηκε με ενα μηνα αποκλεισμο απο οτι ακουσα.Λυπαμαι που δεν μπορω να πω συγχαρητηρια στο Μελα για τη νικη γιατι οι γκροι τους εδωσαν την αφορμη κ αυτοι την αρπαξαν κ καλα εκαναν, αλλα οχι μεσα σε αθλητικα πλαισια κ αυτο ειναι ντροπη, το περισσοτερο που μπορω να πω ειναι καλη συνεχεια.



QUOTE(scarface7 @ Dec 6 2009, 23:56 ) *
Οχι δεν ηταν η μεγαλυτερη σφαγη αλλα ηταν η πιο προκλητικη θα μπορουσα να αναφερω 10 φασεις αλλα δεν αξιζει οτι εγινε εγινε .Φυσικα κ εκαναν λαθος τα Μελισσια κ δεν εκαναν φαουλ κ το πληρωσαν δεν καλυπτω τα λαθη τους κ βεβαια δεν υπηρχαν στην παραταση, αλλα δεν θα ηθελα να σου ευχηθω να σε βριζουν να σε χτυπανε κ να σε φτυνουν με την ανοχη του διαιτητη κ να μην γινεται τιποτα γιατι τοτε θα καταλαβαινες οτι οχι παραταση αλλα ουτε δευτερολεπτο δεν θα αντεχες ηρεμος κ προσηλωμενος στο παιχνιδι .Η ηττα ειναι στο προγραμμα η προκλητικη αδικια ομως οχι κ επισημενω η "προκλητικη".Δεν ειναι του χαρακτηρα μου να γκρινιαζω για τους διαιτητες κ ειναι η πρωτη φορα που το κανω κ τοσο πολυ , γι αυτο οτι εγινε εγινε κ το τελειωνω εδω.Καλη συνεχεια.



QUOTE(NikRag15 @ Dec 7 2009, 13:16 ) *
Φίλε Scarface7 να κάνω μια ερώτηση??
Το παιδι που τον έφτυσαν τι έκανε?? Περιεργος ειμαι..!!



QUOTE(scarface7 @ Dec 7 2009, 13:51 ) *
Τι να κανει ρε φιλε μπροστα στο διαιτητη ηταν, να αρχισει τις σφαλιαρες μπασκετ παιζουμε.Ασε που αν γινοταν κατι τετοιο θα ειχε πλακα γιατι ειναι κ λιγο τεραστιος.
Jabar
Διαιτησία Γραμματόγλου, Ορφανός

QUOTE(stormrider13 @ Jan 15 2010, 15:36 ) *
Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά του ΟΦΗ. Άξια γύρισαν το παιχνίδι από το - 18 και μπράβο για την προσπάθεια τους.
Αυτά που θα παραθέσω στη συνέχεια αφορούν την ομάδα μου και μόνο. Εγώ θα δεχθώ τα όσα λέει ο assistant περί έπαρσης και αλλαζονείας και όχι μόνο για τον προπονητή, αλλά και για εμάς τους παίκτες, με πρώτη και καλύτερη την αφεντομουτσουνάρα μου. Αφού παρακολουθείς τόσο πολύ τον coach όμως, σου λέω κάποια πράγματα τα οποία ίσως θα έπρεπε να γνωρίζεις, πριν μιλήσεις. Θέος και Θάνος ήταν άρρωστοι και με ελάχιστη προπόνηση μέσα στην εβδομάδα και το πλάνο ήταν να μην καταπονηθούν και άλλο, πράγμα που εν τέλει δεν έγινε έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Αφού παρακολουθείς την ομάδα μου, θα έπρεπε να ξέρεις οτι ο Φίλιος δεν ξεκινάει ποτέ στην αρχική πεντάδα.
Και αφού, όπως λες, παρακολούθησες το παιχνίδι, δεν βλέπω να κάνεις καμία αναφορά στη διαιτησία και σε όσα έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Για τα 5΄΄ που χρεώθηκαν στην επαναφορά μετά από καλάθι που δεχθήκαμε, ενώ φωνάζαμε στους διαιτητές να σκουπιστεί το παρκέ από την πτώση παίκτη του ΟΦΗ, για να μην κινδυνέψει η σωματική μας ακεραιότητα. Και επειδή ο πάγκος διαμαρτυρήθηκε έντονα, από εκείνο το σημείο και μετά, ο γνωστός διαιτητής με τις ειδικές ικανότητες μετέτρεψε σε επιθετικό, ενα αμυντικό φάουλ στον Φίλιο, δεν σφύριζε καμία επαφή στα drive που κάναμε και το αποκορύφωμα, να μετρήσουν και οι δυο διαιτητές, αλλά και η γραμματεία που προφανώς ήταν στον κόσμο της, ένα εκπρόθεσμο τρίποντο, μετά το πέρας των 24΄΄ , και αφού έγινε και μια ακόμα πάσα πριν το σουτ και μετα το σήμα της κόρνας των 24΄΄. Που είναι γραμμένο κύριοι υπεύθυνοι οτι μια ομάδα που θεωρητικά είναι καλύτερη από κάποια άλλη, στην κακή της μέρα (και με έπαρση και αλλαζονεία), δεν επιτρέπετε να κερδίζει έστω και στον πόντο αυτό που της αναλογεί. Πρώτοι από όλους φταίμε εμείς που δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι από νωρίς, αλλά τα κόμπλεξ ορισμένων δεν ξεπερνιούνται με τίποτα και ποτέ. Καλά να πάθουμε, λοιπόν κύριοι υπεύθυνοι;

Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στα παιδιά του ΟΦΗ, γιατί με πολύ μεγάλα σουτ και καλάθια πήραν τη νίκη (ασχέτως διαιτησίας) και αυτά που γράφω δεν απότελούν μομφή για την προσπάθεια που κάνουν.

Υ.Γ. 1 : Η ομάδα μου έκανε ένσταση, αλλά όλοι ξέρουμε την τύχη της ...

Υ.Γ. 2 : Σύμφωνα με τα λεγόμενα του N-Argy η ομάδα μου πάει για άνοδο. Εμείς όμως δεν έχουμε υποστηρίξει ποτέ κάτι τέτοιο. Άλλος ήταν ο στόχος στην αρχή της σεζόν και παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε φτάσει στη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε, συμπεριλαμβανομένου και του καλού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα.

Υ.Γ. 3 : Τα παραπάνω αναφέρονται προς καλύτερη πληροφόρηση και αποκατάσταση της αλήθειας και όχι για να θίξουν πρόσωπα και ομάδες.



QUOTE(assistant @ Jan 15 2010, 16:25 ) *
Φιλε καλησπερα.Εγω για την προσπαθεια των παιχτων δε μιλησα καθολου,δεν την αμφισβητω προσπαθησατε αρκετα ειδικα στο τελος απλα δε σας βγηκε.
Η εικονα ομως του προπονητη σας σε ολο το ζεσταμα και το 1ο ημιχρονο ηταν πολυ ασχημη.Αυτο τονισα εγω.Ακομα και στη φαση για την οποια καταθεσατε ενσταση,αυτη δεν κατατεθηκε στο χρονικο σημειο που εγινε η υποτιθεμενη παραβαση προφανως γιατι ακομα και τοτε ο προπονητης σας ηταν σιγουρος οτι το ματσακι δε χανεται.Ενσταση μετα το τελος του παιχνιδιου για φαση που εγινε στο 33-34 δεν μπορει οπως καταλαβαινεις κι εσυ να ληφθει στα σοβαρα απο κανενα αρμοδιο οργανο.
Συμφωνω οτι ο Φιλιος δεν ξεκιναει ποτε πενταδα και δεχομαι οτι τα αλλα δυο παιδια ηταν αρρωστα.Βεβαια αφου τελικα ολοι τους επαιξαν κοντα στα 20 λεπτα αναρωτιεμαι μηπως θα μπορουσαν οι 2 στους 3 να ξεκινησουν για να δειξει ο προπονητης οτι παιρνει στα σοβαρα το παιχνιδι;;;;;;;;;
Επισης εγω δε μιλησα καθολου για διαιτησια.Αν και θα μπορουσα πολυ ευκολα να το κανω γιατι εχω και την ευκαιρεια του βιντεο.Αν εσυ μου απαριθμεις τρεις φασεις που πιστευεις οτι αδικηθηκατε εγω μπορω να σου γραψω τουλαχιστον 15 φασεις που αδικηθηκε ο Οφη και μαλιστα με λεπτο και δευτερολεπτο.Ελπιζω να μη χρειαστει να τις παραθεσω α)γιατι θα κουρασουμε αυτους που διαβαζουν και β)γιατι δα δωσουμε αξια σε δυο κυριους που συμφωνουμε νομιζψ και οι δυο οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για το αθλημα.
Αυτα απο εμενα εντελως φιλικα,δεν εχω τιποτα με την ομαδα σου την οποια και θεωρω πολυ καλη και ποιοτικη ομαδα.Καλη συνεχεια σου ευχομαι.
Jabar
Διαιτητές Παυλόπουλος Νικολόπουλος
QUOTE(don3pleta @ Mar 5 2010, 12:34 ) *
Καταρχην να πω κατι που το ξερεις και ο ιδιος γτ φαινεται οτι μιλας σωστα εν μερη!
Η διαφορα δυναμικοτητας ειναι τεραστια αναμεσα στισ 2 ομαδες και θελω να πω και 2 σχολια οτι ειδα εγω παντα....
Μπορω να πω πως η Ηλιουπολη για πρωτη φορα φετος (και εχω δει κι αλλα ματς) ηταν τραγικη....
και σε αμυνα (σηκα κατατεθεν της που ειδικα εκει μεσα σε πνιγει ασχημα) αλλα και η επιθεση της εδειχνε να προβληματιζεται στην ζωνη ρακετας που επαιξε ο Μαιανδρος...(κλειστε το παιδι που σουταρει και αφηστε τους αλλους και κανουμε και μια προσευχη) και μεχρι το 35 οπως ειπες δουλεψε! Γτ ειχε πολλα αστοχα σουτ η Ηλιουπολη! ΠΟυ αν εβαζε τα μισα απο αυτα που εχασε θα μιλαγαμε για αλλο παιχνιδι περιπατο! Με τα αν δεν παιζεις μπασκετ ομως!
Αλλα για να εισαι αντικειμενικος γτ δεν λες οτι καποιο σημειο παιζατε με 7 παιχτες! Νομιζω το ξερεις και ο ιδιος πως παρακαλας για να εχεις τετοια διαιτησια σε εκτος εδρας παιχνιδι! 5 παιχτες με 4 φαουλ και ενας με 5 και κανα 3 ακομα με 3! και το λεω αυτο γτ με 36 φαουλ τα οποια τα 20 ηταν βολες λογικο ειναι να εισαι μεσα στο παιχνιδι και ισωσ φανει ο3υμορο αλλα μπορει να εισαι και χαζος που δεν εκανες το "θαυμα" οπως λες. Οσο τωρα για τισ πορειες δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης! δεν ειναι το ιδιο το τοπικο πρωταθλημα με την Β εθνικη! Αλλωστε εδω ισχυει η παροιμια "Φρεσκα κουλουρια φωναζει ο κουλουρας"... Και αν οι συγκοιριες και οι κακοι χειρισμοι εφεραν την ομαδα να παιζει Β εσκα παρολα αυτα ειναι μιμηση προς τις αλλες ομαδες ο τροπος που δουλευει και ο προπονητης και οι παιχτες που ειναι εφαμιλος τησ Β εθνικης και το αποτελεσμα φαινεται και στην Βαθμολογια!

Καλη συνεχεια και χωρισ τραυματισμους!
leonkalf
Ο Σ.Ε.Δ.Κ.Α. σε συνεργασία με την Ε.Σ.Κ.Α.. προκηρύσσει λειτουργία Σχολής Διαιτητών με ημερομηνία έναρξης την 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι τις 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 στα γραφεία της Ε.Σ.Κ.Α., Πρωτοπαπαδάκη 42 & ΄Υδρας 4, Γαλάτσι τηλέφωνο επικοινωνίας 2102932220 με υπεύθυνη την κ.Σούλα Μπαρζούκα και στα γραφεία του Σ.Ε.Δ.Κ.Α. Ο.Α.Κ.Α., στο ισόγειο του ανοιχτού κολυμβητηρίου με υπεύθυνο τον κ.Γ.Θεολογίτη στο τηλέφωνο 2106821300 ή ακόμη και με αποστολή fax στα τηλέφωνα 2102932220 & 2106821301.

Επίσης αιτήσεις γίνονται δεκτές και από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας κ.Θεόδωρο Βιδάλη στο τηλέφωνο 2109643176 ή στο κινητό του 6972800277.
jhantzop
Διαιτητής: Χανιαδάκης
Ηλικία: 17,5
Αγώνας: ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΕΦΟΑ (εφηβικό)
Άφιξη: 2' μετά την έναρξη του παιδικού

Δύσκολα να με βγάλει διαιτητής από τα ρούχα μου, όμως ο εν λόγω κύριος το κατάφερε. Και το κατάφερε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος και μάλιστα σε ένα παιχνίδι εφηβικού. Το αποτέλεσμα του αγώνα ουδεμία σημασία έχει/είχε για εμένα. Μόνο η συμπεριφορά!

Μετά από έντονες παρατηρήσεις μου για το μέτρημα των 8" για να περάσει μία ομάδα το κέντρο του γηπέδου, γύρισε προς το μέρος μου (κερκίδα) λέγοντάς μου "τα μετράω". Προφανώς τα μετρούσε από μέσα του χωρίς να δείχνει με τα δάχτυλά του! Στη συνέχεια, και επειδή αισθάνθηκα να με κοροϊδεύει, επέμεινα λέγοντάς του εκ νέου πως θα έπρεπε να μετράει και αν μπορεί να το κάνει (με έντονο ύφος). Γυρίζοντας (πάλι) προς το μέρος μου, μου είπε "μπορώ, μπορώ επίσης να σε βγάλω από το γήπεδο"... και αμέσως μετά χωρίς να με κοιτάει ένα ειρωνικό χαμόγελο. Αυτό ήταν, μετά το τέλος του αγώνα τον πλησίασα και με έντονο ύφος απαιτούσα απαντήσεις που ήξερα πως δεν θα έπαιρνα! Απλά είχα βγει από τα ρούχα μου για το ύφος του, τον τρόπο του, το τουπέ του... Όχι πως εγώ είχα πιο ήρεμο ύφος αλλά είναι διαιτητής! Να σημειώσω πως ουδέποτε τον έβρισα ή/και έθιξα! Θα μπορούσε πολύ εύκολα, αν ήθελε κάτι να πει, να έλεγε "σωστά, έχετε δίκιο, θα τα μετράω, έκανα λάθος"... κάτι απ' όλα! Αντ' αυτού επέλεξε το λάθος, κατ' εμένα, δρόμο για έναν διαιτητή και μάλιστα στα πρώτα του βήματα! Δεν ξέρω πόσα παιχνίδια έχει σφυρίξει αλλά έδειξε πολύ άπειρος (και λογικό). Αλλά άλλο είναι τα λάθη και άλλο η συμπεριφορά!

Γιατί πρέπει να έχουμε ανήλικους διαιτητές, οι οποίοι αγωνίζονται σε εφηβική ομάδα! (ΑΟΝΑ) και να έχουν και ύφος χιλίων καρδιναλίων; Να μην μπορούν να πουν ένα "λάθος έκανα"! Δεν είναι κακό.........

Τώρα θα μου πείτε "σιγά τα ωα"... Έχει σημασία το πως βλέπει ο καθένας το άθλημα.

http://www.odke.gr/page.asp?pageID=322

--
Γιάννης Χαντζόπουλος
jhantzop
QUOTE(jhantzop @ Nov 9 2010, 12:00 ) *


Και για όποιον δεν πάτησε το παραπάνω link ας μεταφέρω εδώ το τι λέει...

"Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες των σχολών διαιτησίας έχουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, απόφοιτοι εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή άλλης ανεγνωρισμένης ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, με λευκό ποινικό μητρώο (να μην έχουν καταδικασθεί για αξιόποινη πράξη). Άτομα που είναι αθλητικογράφοι και αρθρογραφούν επώνυμα ή ανώνυμα στις αθλητικές εφημερίδες ή στις αθλητικές στήλες των πολιτικών εφημερίδων ή στον ηλεκτρονικό τύπο και όσοι διατηρούν οι ίδιοι ή οι σύζυγοί των κατάστημα αθλητικών ειδών , δύνανται να αποκτήσουν τον τίτλο του διαιτητού , αλλά δεν θα μπορούν να είναι ενεργοί διαιτητές (δεν έχουν το δικαίωμα να διαιτητεύουν και να υποβάλουν δήλωση ενέργειας)."

Και θέλω να ρωτήσω - όλο και κάποιος διαιτητής θα διαβάζει - πως και υπάρχουν διαιτητές που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος τους; ποια σχολή έβγαλαν; γιατί είναι προς αξιολόγηση; γιατί παίζουν αγώνες ανδρικών/γυναικείων πρωταθλημάτων;


* Σχολές Διαιτησίας - Όροι Συμμετοχής
* Ομάδες Αξιολόγησης Μη Αξιολογημένων Διαιτητών
* Α’ Γυναικών: Μεγάλη νίκη για τα Μελίσσια
teodor
QUOTE(jhantzop @ Dec 1 2010, 14:11 ) *
Και για όποιον δεν πάτησε το παραπάνω link ας μεταφέρω εδώ το τι λέει...

"Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες των σχολών διαιτησίας έχουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, απόφοιτοι εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή άλλης ανεγνωρισμένης ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, με λευκό ποινικό μητρώο (να μην έχουν καταδικασθεί για αξιόποινη πράξη). Άτομα που είναι αθλητικογράφοι και αρθρογραφούν επώνυμα ή ανώνυμα στις αθλητικές εφημερίδες ή στις αθλητικές στήλες των πολιτικών εφημερίδων ή στον ηλεκτρονικό τύπο και όσοι διατηρούν οι ίδιοι ή οι σύζυγοί των κατάστημα αθλητικών ειδών , δύνανται να αποκτήσουν τον τίτλο του διαιτητού , αλλά δεν θα μπορούν να είναι ενεργοί διαιτητές (δεν έχουν το δικαίωμα να διαιτητεύουν και να υποβάλουν δήλωση ενέργειας)."

Και θέλω να ρωτήσω - όλο και κάποιος διαιτητής θα διαβάζει - πως και υπάρχουν διαιτητές που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος τους; ποια σχολή έβγαλαν; γιατί είναι προς αξιολόγηση; γιατί παίζουν αγώνες ανδρικών/γυναικείων πρωταθλημάτων;


* Σχολές Διαιτησίας - Όροι Συμμετοχής
* Ομάδες Αξιολόγησης Μη Αξιολογημένων Διαιτητών
* Α’ Γυναικών: Μεγάλη νίκη για τα Μελίσσια




Για να ακριβολογούμε κιόλας και να δούμε πόσο τελευταίοι είμαστε σφυρίζει διαιτητής ο υιός ΠΗΛΟΙΔΗΣ ετών 17 με τις πλάτες των 15 ετών euroleague και των 20 ετών Α1
leonkalf
Τσάμπα έγινε τελικά το σεμινάριο διαιτητών την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό του Υμηττού. Η ΕΟΚ δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΕΣΚΑ (την οποία… ευλόγησε η ΚΕΔ) για την προσθήκη και τρίτου διαιτητή στην Α’ κατηγορία (επρόκειτο να γίνει η αρχή από την ερχόμενη Δευτέρα), επικαλούμενη την προκύρηξη του πρωταθλήματος.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη, 14η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ, όπως και οι υπόλοιπες 12, θα διεξαχθεί με δύο διαιτητές…


πηγή: infobasket.gr
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(leonkalf @ Jan 11 2011, 10:00 ) *
Τσάμπα έγινε τελικά το σεμινάριο διαιτητών την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό του Υμηττού. Η ΕΟΚ δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΕΣΚΑ (την οποία… ευλόγησε η ΚΕΔ) για την προσθήκη και τρίτου διαιτητή στην Α’ κατηγορία (επρόκειτο να γίνει η αρχή από την ερχόμενη Δευτέρα), επικαλούμενη την προκύρηξη του πρωταθλήματος.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη, 14η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ, όπως και οι υπόλοιπες 12, θα διεξαχθεί με δύο διαιτητές…


πηγή: infobasket.gr


κριμα παντως.μονο καλο θα μπορουσε να κανει η προσθηκη του τριτου ρεφ...
nikefalin
QUOTE(ronin @ Jan 12 2011, 01:04 ) *
κριμα παντως.μονο καλο θα μπορουσε να κανει η προσθηκη του τριτου ρεφ...


η ανθρώπινη εξίλιξη οδηγεί προς τα κει ούτως ή αλλως. Και αν είναι κάποιος να πει έναν καλό λόγο για τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ είναι οτί βλέπει λίγο παραπέρα.

Το ποιοί προσπαθούν να σταματούν την ..ανθρώπινη εξέλιξη στα πλαίσια του αθλήματος είναι γνωστό, έτσι κι αλλιώς.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(nikefalin @ Jan 12 2011, 07:43 ) *
η ανθρώπινη εξίλιξη οδηγεί προς τα κει ούτως ή αλλως. Και αν είναι κάποιος να πει έναν καλό λόγο για τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ είναι οτί βλέπει λίγο παραπέρα.

Το ποιοί προσπαθούν να σταματούν την ..ανθρώπινη εξέλιξη στα πλαίσια του αθλήματος είναι γνωστό, έτσι κι αλλιώς.


λεγεται οτι δεν προχωρησε το θεμα λογω της προκυρηξης του πρωταθληματος.δεν θα μπορουσε ομως να βρεθει ενα παραθυρακι απο την στιγμη που ολες οι ομαδες πλην μιας ειχαν συμφωνησει σε αυτο???
nikefalin
QUOTE(ronin @ Jan 12 2011, 10:13 ) *
λεγεται οτι δεν προχωρησε το θεμα λογω της προκυρηξης του πρωταθληματος.δεν θα μπορουσε ομως να βρεθει ενα παραθυρακι απο την στιγμη που ολες οι ομαδες πλην μιας ειχαν συμφωνησει σε αυτο???


δεν το σταμάτησε η μια ομάδα, αλλά η ΕΟΚ.

Βλέπεις δεν "γίνεται" να παίζει η Β και η Γ Εθνική με 2 και το Α τοπικό με 3. Και βρήκαν το "πάτημα" με την προκύρηξη κλπ
aop21
παιχνιδι:πολιτεια-κηφισια εφηβικο
δεν γνωριζω το ονομα του διαιτητη,ομως ηταν επειικος απαραδεκτος
το μονο που θελω να πω ηταν οτι απεβαλε το καλυτερο παιχτη της πολιτειας με 5 φαουλ(2 τεχνικες ποινες που μονο εκεινος τις γνωριζει) σε 2 λεπτα και 50 δευτερολεπτα!!!βεβαια,κανενα δεν ηταν,αλλα......
Nio24
QUOTE (aop21 @ Jan 16 2011, 19:28 ) *
παιχνιδι:πολιτεια-κηφισια εφηβικο
δεν γνωριζω το ονομα του διαιτητη,ομως ηταν επειικος απαραδεκτος
το μονο που θελω να πω ηταν οτι απεβαλε το καλυτερο παιχτη της πολιτειας με 5 φαουλ(2 τεχνικες ποινες που μονο εκεινος τις γνωριζει) σε 2 λεπτα και 50 δευτερολεπτα!!!βεβαια,κανενα δεν ηταν,αλλα......

Επειδή το ψέμα με πειράζει πιο πολύ από οτιδήποτε θα ήθελα να απαντήσω στη προηγούμενη ανάρτηση ότι ο διαιτητής ήταν ο ίδιος που ένα μήνα πριν ο κοουτς της πολιτείας του έδινε συγχαρητήρια κ ότι ήταν πολύ καλός ενώ εκείνη την μέρα τον έβριζε,δεύτερον πως αναφέρεις ως καλύτερο σου παίχτη αυτόν που μπήκε για πρώτη φορά στο τρίτο δεκάλεπτο να παίξει κ χτυπαγε τους παίχτες της Κηφισιάς προκλητικά μπροστά του,που ο λόγος που έφαγε μια τεχνική ποινή ήταν γιατί έβρισε τον διαιτητή κ συνέχισε να τον βρίζει κ να του μιλάει άσχημα από τον πάγκο κ να του λέει τι με κοιτάς ρε;τολμας;και τότε ο ρεφ απλά για να ηρεμήσει το παιχνίδι του έδωσε ντισκαλιφιε για να ηρεμήσει κ να παει στη εξέδρα...επίσης δεν αναφέρεις ότι στο πρώτο ημίχρονο είχες πάρει είκοσι φάουλ έναντι έξι που πήρε η Κηφισιά αλλά όταν ανέβηκε η Κηφισιά τότε θυμήθηκε η πολιτεία τον ρεφ!επιτέλους μην κοιταται κ μην λέτε τα πράγματα όπως σας συμφέρουν...γιατί κανονικά έπρεπε να είχε κρατηθεί κ το δελτίο του παίχτη.
Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;w=0&m=1
jhantzop

Αλλαγές στην ΚΕΔ/ΕΣΚΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ και ο πρόεδρος του, Δημήτρης Μπασούρης, ευχαριστεί τον Θοδωρή Βιδάλη για την προσφορά του στην Ένωση.

Το έργο του κ. Βιδάλη κρίνεται επιτυχημένο καθώς βοήθησε κυρίως τους νέους διαιτητές να αναδειχθούν, να βοηθήσουν, αλλά και να βοηθηθούν από την ΕΣΚΑ. Το Δ.Σ της Ένωσης αποφάσισε ορισμένες αλλαγές στην ΚΕΔ/ΕΣΚΑ, η οποία πλέον θα αποτελείται από τον κ. Κώστα Μουζάκη, κ. Νίκο Παπαδημητρίου και κ. Λευτέρη Ντίνο.

Πηγή: www.eska.gr


referee87
Www.dickbavetta.blogspot.com ενα site που δινει μια εκδοχη για την διαιτησια της εσκα και τα περσινα κ οχι μονο παραδοξα που συνεβησαν.
jhantzop
QUOTE(referee87 @ Nov 14 2011, 19:24 ) *
Www.dickbavetta.blogspot.com ενα site που δινει μια εκδοχη για την διαιτησια της εσκα και τα περσινα κ οχι μονο παραδοξα που συνεβησαν.


heh


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.