benchwarmer
Sep 12 2011, 21:34
Ρε παιδια, τι σχολιαζετε απο το σημερινο μας ματς, πραγματικα??
Ολοι και ολα θα κριθουν στο επομενο ματς (και ω μη γενοιτο, στο ματς 5-8).
Razorblade Fish
Sep 12 2011, 21:40
Τι να φτα ρε...
Gidovoskos
Sep 12 2011, 21:41
Εντελη οι σκοπιανοί εχουν δυνατή ομάδα - μακαλεμπ ,ιλιεφσκι , αντιτσ μια ομάδα μόνοι τους με 40 λεπτά ο καθένας μας βάρεσαν όλους (σχεδον) μέχρι τώρα - παλικαρίσια μπορώ να πω ...τελικα
priest
Sep 12 2011, 21:43
τυχερη η ρωσια.2ο μπαζερ μπιτερ απο τον μονια.πολυ καλη αμυνα εκτος απο την τελευταια φαση απο τα σκοπια..γενικα εχουν κερδισει τις εντυπωσεις στο φετινο ευρωμπασκετ...
captain charisma
Sep 12 2011, 21:44
επρεπε να κερδισουν τα σκοπια για να περασουν ως πρωτοι...στους 8 θα παιζαν με σερβους που δεν τους νικανε με τιποτα ετσι ωστε να τους βρουμε μπροστα μας στο δρομο για την 6αδα....
ελα ντε που εβαλε ο μονια δευτερο buzzer beater....και η εξαδα δυσκολευει επικυνδινα για μας δυστυχως.....διοτι παιζουμε με τον ηττημενο του ρωσια σερβια
πως γινεται να παιζουν με μια 5αδα μονο οι σκοπιανοι?πως αντεχουν?τους εδωσε δυνατο πραγμα ο κυριος μακης?
Α ΡΕ ΜΟΝΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ?
όχι ρε γμτ... τι έβαλε πάλι ο Μόνιας;;;
Ήταν και τυχερό, δε νομίζω να σημάδεψε με ταμπλό!
ο Ιωάννου γιατί πανηγυρίζει;;; χαίρεται που έχασαν τα Σκόπια; Τώρα που θα παίξουμε με τη Ρωσία ή τη Σερβία αντί για τα Σκόπια θα κάνει και πάρτυ;
Απίστευτη ομάδα τα Σκόπια, δεν έχουμε να πούμε τίποτα απολύτως. Ακόμα κι αν τους ξαναπετυχαίναμε δεν ξέρω αν θα τους κερδίζαμε. Ο Μπο εν τω μεταξύ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την καλύτερη πεντάδα του τουρνουά. Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει ο Πάρκερ τη Γαλλία από δω και πέρα αλλά εγώ θα ψήφιζα Μπο με τα δύο χέρια. Αυτοί βέβαια είναι ικανοί να βγάλουν καλύτερο άσσο κάνα Ρούμπιο...
natouralistis
Sep 12 2011, 21:50
Πραγματικα δε νομιζω οτι τα Σκοπια ετσι οπως παρουσιαζονται στο τουρνουα θα ηταν τοσο πιο ιδανικοι αντιπαλοι απο τη Σερβια..
QUOTE(Gidovoskos @ Sep 12 2011, 20:41 )

Εντελη οι σκοπιανοί εχουν δυνατή ομάδα - μακαλεμπ ,ιλιεφσκι , αντιτσ μια ομάδα μόνοι τους με 40 λεπτά ο καθένας μας βάρεσαν όλους (σχεδον) μέχρι τώρα - παλικαρίσια μπορώ να πω ...τελικα
Έτσι ακριβώς είναι. Είναι πράγματι εκπληκτικό ότι δώσαν το όγδοο παιχνίδι τους μέσα σε τόσες λίγες μέρες με αυτούς τους 3 να έχουν μ.ο. 34+ λεπτά... Και ακόμα κερδίζουν ή χάνουν με τρίποντα buzzer beater με ταμπλό. Μπάσκετ άλλων εποχών
Α ρε Μόνια...
natouralistis
Sep 12 2011, 22:44
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Sep 11 2011, 11:43 )

Ξερει κανεις αν υπαρχουν wild cards για το προολυμπιακο ή οι θεσεις ειναι fixed?
Καπου διαβασα οτι η FIBA ειπε οτι δε θα δωσει wild cards.
επαθα λαστιχο
Sep 13 2011, 01:40
εχεις δικιο,το βρηκα σημερα και εγω ειναι οντως κλεισμενες οι θεσεις
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.