Jessica Alba (28/04/81)
Click to view attachment
Έγινε γνωστή από το Sin City (Nancy). Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και περισσότερες πληροφορίες, πέρα του ότι μικρή ασχολούταν με τον αθλητισμό (εξ’ού και το θεϊκό κορμί). Είναι μισή μεξικάνα. Άλλες ταινίες, Fantastic4, Honey.
Natalie Portman (09/06/81)
Click to view attachment
Γνωστή από το Leon, έπονται Πόλεμος των Άστρων και πρόσφατα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο V for Vendetta. Η καταγωγή της είναι από το Ισραήλ.
Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω πως δεν έχει κάνει ποτέ της γυμνή φωτογράφιση. Αν θέλετε, διαψεύστε με!
Alexis Bledel (16/09/81)
Click to view attachment
Το Gilmore Gilrs είναι η σειρά που την έκανε διάσημη στον κόσμο (λέμε τώρα, σιγά μην τη βλέπει κανείς). Ακόμα, έδωσε ρέστα ως άλλη Ανέστης Μάτσας στο Sin City και η ατάκα της στον horny Benicio Del Toro “I don’t do group jobs” κατέχει περίοπτη θέση στις ιστορικότερες ατάκες του Hollywood.
Sienna Miller (28/12/81)
Click to view attachment
Γνωστή από το δεσμό της με τον Jude Law (για να μη πω από το κέρατο που έφαγε, και γίνω κακιά ) παρά για την ηθοποιία της. Τέλος πάντων, έπαιξε στο Alfie μαζί με τον Jude, of course…ακούγεται ότι τα έφτιαξε με τον Orlando Bloom για να τον εκδικηθεί. Τελευταία της ταινία είναι το Casanova με τον Heath Ledger («Ι’m not gay!»).
Kirsten Dunst (30/04/82)
Click to view attachment
Πρώτη της ταινία ήταν το Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα (όπου προτάθηκε αν δε με απατάει η μνήμη μου, για χρυσή Σφαίρα). Ακολούθησαν καταπληκτικές ταινίες (Virgin Suicides, Eternal sunshine of a spotless mind) αλλά και μετριότητες ("Get over it"). Τέλος πάντων, είναι η αγαπημένη μου, οπότε αν πω κάτι παραπάνω θα φαίνεται σαν να μειώνω τις υπόλοιπες.
Α, ξέχασα να αναφέρω το Spiderman, το blockbuster που την έκανε γνωστή στον περισσότερο κόσμο.
Ένα από τα αγαπημένα της συγκροτήματα είναι οι καταπληκτικοί Air.
Kristin Kreuk (30/12/82)
Click to view attachment
Η τηλεοπτική κοπέλα του «Σούπερμαν στα χρόνια της νιότης». Ακόμα, έχει παίξει έναν πολύ μικρό ρόλο στην επική ταινία (εδώ γελάμε) eurotrip. Διαφημίζει και εταιρία καθαρισμού προσώπου…μιλάμε για επίπεδο.
Scarlett Johansson (22/11/84)
Click to view attachment
Μία από τις πρώτες της ταινίες ήταν ο Γητευτής των αλόγων, με το Χαμένοι στη μετάφραση καθιερώθηκε και με το πρόσφατο Match Point αποθεώνεται (δεν πρόκειται να αναφέρω με τίποτα το Νησί, τη μοναδική της blockbuster ταινία). Το 2006 ψηφίστηκε ως η πιο σέξι ηθοποιός με δεύτερη και καταϊδρωμένη την Αντζελίνα Τζολί (κι ένα hot gossip τώρα: στα περσινά βραβεία Όσκαρ, ακούστηκε ότι γλεντοκόπησε στο ξενοδοχείο με τον Μπενίτσιο Ντελ Τόρο).
Keira Knightley (26/03/85)
Click to view attachment
Ταινίες που έχει παίξει: Bend it like Beckham, Love Actually (απ’τις αγαπημένες μου ταινίες και ο πιο γλυκός της ρόλος), Πειρατές της Καραϊβικής, Περηφάνεια και προκατάληψη.
Είναι δυσλεξική και αν και κορμάρα, νιώθει κόμπλεξ επειδή έχει μικρό στήθος (κάποιος να τη χτυπήσει please…)
Lindsay Lohan (02/07/86)
Click to view attachment
Απ’τις πρώτες της ταινίες ήταν «οι δίδυμοι μελάδες» (ριμέηκ άλλης ταινίας) ακολούθησαν Freaky Friday, Mean Girls και τελευταία το Κατσαριδάκι. Λένε ότι πάσχει από ανορεξία (οι fan της μειώθηκαν αισθητά όταν αδυνάτισε κι έβαψε τα μαλλιά της ξανθά) κι ο μπαμπάς της είναι στη φυλακή. Είναι κολλητή και με την Paris Hilton (ποιο από τα 2 τελευταία δεδομένα είναι χειρότερο?).
Hillary Duff (28/09/87)
Click to view attachment
Έπαιξε σε ένα σήριαλ το Λίζι Μακουάιρ. Έχει παίξει σε κάτι φλωρο-ταινίες πχ Cinderela Story (νομίζω έτσι τη λένε) και είναι wannabe τραγουδίστρια. Αυτό που με αηδιάζει είναι ότι ενώ είναι καραπόπ, προσπαθεί να πλασαριστεί σαν ροκαμπίλι (ανήκουστο, ακόμα και τα «Ζουζούνια» είναι καλύτερά της τραγουδιστικά.)
Όπως καταλάβατε από τα λεγόμενά μου, ψηφίζω την Kirsten Dunst, γιατί τη θεωρώ καλή ηθοποιό, όμορφη και μ’αρέσει η αισθητική της. Επίσης, μου βγάζει μία απίστευτη αισιοδοξία σαν άτομο (ακόμα και στο Virgin Suicides όπου έκανε το τσουλί και αυτοκτόνησε). Αν δεν υπήρχε αυτή, η αμέσως επόμενη ψήφος θα πήγαινε στην Scarlett Johansson, λόγω πληθωρικότητας, εμφάνισης και χαρακτήρα και λόγω αισθησιακής φωνής.