Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Best Celebrity-Actress (Ηλικία 20-25)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
sihainas
Ναι κι εμένα μ'αρέσει γενικά η εγγλέζικη προφορά...btw εγώ δεν έχω ψηφίσει καθώς δεν ξέρω ποια να διαλλέξω...


Μάλλον θα διαλλέξω Natalie Portman...


btw για την Kirsten... ε μην υπερβάλουμε..όχι και δεν βλέπετε... δεν είναι και σαν την Natalie αλλά ε... το "δε βλεπετε" είναι κάπως υπερβολικό
liolias
Γεια σου ρε Κεφ!! Ωραιο το μωρο!!
Flash
XOXOXOXOXO

Συνειδητοποίησα ότι έχει θαφτεί αυτό το υπέροχο και άκρως κουλτουριάρικο τόπικ για το οποίο δεν έχω πει τη σοφή άποψη μου. Το ανασυρω λοιπόν γιατί βλέπω ότι έχει πέσει η....συμμετοχή στο off topic τις τελευταίες μέρες (μπορεί να μην είναι ακριβώς το αντικείμενο μου αλλά κάτιτις ξέρουμε κι εμείς από μαρκετιγκ για)

Λοιπόν Σκαρλετάρα εύκολα. Γενικά δεν ανήκω με τίποτα στην κατηγορία "οι αντρες προτιμούν τις ξανθές" αλλά αυτή η κοπελάρα είναι το κάτι άλλο. Πληθωρικότατη, με αδρά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, και ανάλογα με το υφάκι μπορεί να σε πείσει εξίσου εύκολα ότι πρόκειται για άγγελο ή για μοιραία γυναίκα...

Αντε να ψηφίζουμε γιατί η άλλη η ξερακιανή πολλές ψήφους έχει πάρει (τα γράφω αυτά τώρα που λείπει ο Κεφ και δεν μπορεί να με κάνει ban tongue.gif )

BTW αυτό είναι ίσως το μόνο θέμα στο οποίο συμπλέω με τον τζοις και προτείνω ανακωχή και σύμπνοια εντός του τοιαυτου νήματος :Ρ
Gravedigger
Holly shit...Τι spam έχω κάνει εδώ?Ευτυχώς έχει περάσει καιρός από τότε και δεν μπορούν να με τιμωρήσουν...Έτσι ελπίζω τουλάχιστον....!

Jessica Alba! 77.gif 77.gif 77.gif
Τέλεια φάτσα,τέλειο σώμα και από ότι έχω καταλάβει και γαμώ τα άτομα...!
Xaroumenos loukoumas
Εντάξει τις μισές δεν τις ξέρω smile.gif

Θα ψήφιζα Kira κανονικά (ταιριάζει ονομαστικά και με το Yagami Raito από το Death Note, μετράει αυτό tongue.gif), αλλά εχοντας δει τουλάχιστον 5 φορές το "Περηφάνια και Προκατάληψη" μπορώ να πω ότι με εκνευρίζει το μονίμως ειρωνικό υφάκι της. Είναι τρομερή ηθοποιός, το κάνει λες και ειναι ο εαυτός της, οπότε μου τη σπάει όντως (ε;; τι ειπα τώρα; )

Τέσπα, εν μέσω αυτού του παραληρήματός μου, και επειδή αυτό που προσπαθώ ώρα να κάνω στο pc δε μου βγαίνει, θα συνεχίσω τις σκέψεις μου πάνω σε αυτό το (για ακόμη μια φορά) μεγαλειώδες θέμα.

Θα έβαζα τη Scarlet, αλλά μου φαίνεται λίγο εξώλης (σωστά το έγραψα; ) και αυτό μου την ψιλοσπάει.. Παρόλα αυτά δεν απορρίπτεται, έστω και αν έχει παίξει σε ταινία του Woody Allen (μπλιαχ!!).

Η Kirsten Dunst είναι όντως ένα χάλι. Απορώ πώς τη φίλησε ο Spiderman και δεν έφτυσε μετά. shot.gif shot.gif

Η Alba καλή είναι, αλλά μου φαίνεται "λίγη" σχετικά με τις υπόλοιπες προαναφερθείσες.

Για τις υπόλοιπες δεν εχω άποψη, καθώς δεν τις θυμάμαι / ξέρω και φυσικά βαριέμαι να τις ψάξω.

Μετά από πολύ διαλογισμό θα ψηφίσω την Scarlet..

Scarlet ftw!!!
jois21
Kαι μη ξεχας οτι μοιαζει στη Μισα περισσοτερο απ τις αλλες.
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(jois21 @ Apr 14 2008, 22:13 ) *
Kαι μη ξεχας οτι μοιαζει στη Μισα περισσοτερο απ τις αλλες.


[whisper mode]
Όχι ρε, αυτή είναι πλήρως ηλίθια! Είπαμε!
[/whisper mode]
jois21
65.gif 65.gif glare.gif
captain charisma
Keira Knightley και μονο που την ειδα στους πειρατες της καραιβικης με αναψε 69.gif laugh.gif smiley.gif
kotzito
Η μια καλυτερη απο την αλλη ειναι.Παντως με διαφορα στηθους ψηφισα Σκαρλετ και λογω ταλεντου και επειδη μαζι με την Αλμπα την θεωρω ως η ομορφοτερη.
Rondo
Τζέσικα Άλμπα, απλά ΘΕΑ!!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
nikolas12
Την Τζεσικα Αλμπα γιατι παιζει στο Fantastic 4 μια αρκετα καλη ταινια.
eftychia
Επειτα απο 2 χρονια, ειπα να ανανεωσω λιγο τις φωτογραφιες, και ταυτοχρονα να γραψω και κανενα σχολιο παραπανω

Αλμπα




πλεον ειναι παντρεμενη και περιμενει παιδι, ο τυχερος ειναι ο Cash Waren, o οποιος ειναι απλα βοηθος σκηνοθετη!

Portman




συνεχιζει τις καλες δουλειες, να μην προκαλει και γενικα να ειναι μια νορμαλ γυναικα, αλλα το μονο αρνητικο της ειναι ο φιλος της Devendra Banhart, μουσικος, αλλα τερας.

Bledel




συνεχιζει να ειναι ψιλοαδιαφορη, τελευταια της σχεση ηταν ο Milo Ventimiglia (Heroes), πριν απο 2 χρονια, τωρα ο Μιλο ειναι με την Hayden Panettiere (μπλεξαν οι 2 ηρωες!)
Miller




Nαι ενταξει η γυναικα ειναι θεα, αλλα αταλαντη, κι εκτος απο αταλαντη τελευταια και κακογουστη. Ο φιλος της Rhys Ifans ειναι οτι πιο ασχημο κυκλοφορει (παρολα αυτα τα ειχε και με την Kate Moss)

Kirsten Dunst




Συνεχιζει αν ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ηθοποιους, σε λιγο βγαινει κι η καινουρια της ταινια (με τους θεους Jeff Bridges και Simon Pegg. Αλλα το πιο καυτο νεο ειναι οτι βγαινει με τον Ryan Gosling υστερα απο ενα συντομο ειδηλιο με τον Josh Hartnett!

Kreuk




Ok ειναι κουκλα... αλλα δεν ξερω κανενα νεο (ουτε καν με ποιον βγαινει)

Scarlett Johansson


Ενα λεπτο σιωπης και τα ρεστα μου! Η γυναικα δεν ειναι απλα ομορφη, αλλα και πανεξυπνη (δε γινεται να την εχρηζε μουσα του ο ΘΕΟΣ ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ διαφορετικα) και περα απο αυτο εβγαλε προσφατα και δισκο που ερμηνευει τραγουδια του Τομ Γουειτς. Δεν τον εχω ακουσει αλλα θα επανελθω. Α! και για να μην ξεχνιομαστε, βγαινει με τον Ryan Reynolds.

Keira




Oχι, θα το πω και θα το παραδεχτω, γιατι πολλα ειμαι αλλα οχι αδικη! Στο Atonement (παρεπιπτοντως παρα πολυ καλη ταινια να τη δειτε) ηταν μια κουκλα, κι επαιξε σε μια απο τις πιο ερωτικες στιγμες που εχω δει στο σινεμα (οσοι το εχετε δει θα καταλαβατε οτι μιλαω για τη σκηνη στη βιβλιοθηκη!). Το φιλο της, Rupert Friend, δεν το λες ασχημο, και γενικα αν συνεχισει με επιλογες στυλ "Εξιλεωσης" θα τη συζηταμε ακομα για καιρο!

Lindsay Lohan




Ενα μονο εχω να πω για την κοπελα αυτη... ΚΡΙΜΑ.
Πραγματικα πολυ μεγαλο κριμα, γιατι και ομορφη ειναι και δεν τη λες κι αταλαντη. Δυστυχως ειναι μονο 22 χρονων (δεν τα χει κλεισει κι ακομα) και την εχουν συλλαβει 200 φορες ειτε επειδη ηταν μεθυσμενη ειτε λογο κοκαινης. Το μελλον της μαλλον μαυρο κι αραχνο (καλα οσο για το "με ποιον βγαινει" δεν μπορω να πω, καθε βδομαδα και με αλλον τη βλεπεις)

Hilary Duff




Και μετα τη Λοχαν σου ερχεται η Νταφ, η οποια σιγουρα περισσοτερο αταλαντη ειναι απο τη Λοχαν , αλλα η κοπελα ηταν εξυπνη. Και μακρυα απο τια σκανδαλα κρατηθηκε και συνεχως η καριερα της ανεβαινει. Στα προσεχως ειναι η ταινια της με τον Κιουζακ (War Inc) , ο οποιος δηλωσε για αυτην οτι ειναι αξιαγαπητη και αντιστοιχα δηλωσε κι αυτη τα καλυτερα για αυτον (κι ετσι ανεβηκε πολυ στα ματια μου!). Για να μη ξεχνιομαστε, βγαινει με τον Mike Comrie (του χοκει αθλητης).
dizzy_fingers
38.gif
Ωραίες φωτό biggrin.gif.
Πράγματι καλύτερες από τις προηγούμενες 41.gif .

QUOTE
Το φιλο της, Rupert Friend, δεν το λες ασχημο, και γενικα αν συνεχισει με επιλογες στυλ "Εξιλεωσης" θα τη συζηταμε ακομα για καιρο!

Αυτός δεν είναι γκέι?
ios
Μάλλον τον Rupert Everet εννοείς.
Rondo
Ωραίες φωτογραφίες, τα συγχαρητήρια μου σου αξίζουν 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif ...Και μετά αυτές τις φώτο αν και η Μίλερ με εντυπωσίασε συνεχίζω να υποστηρίζω τη μελλουσα μαμά Τζέσικα Άλμπα αφού σας ανακοινώσω ότι σκοπεύω πλέον να γίνω βοηθός σκηνοθέτη!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nikolas12
QUOTE(Rondo @ May 4 2008, 23:01 ) *
Ωραίες φωτογραφίες, τα συγχαρητήρια μου σου αξίζουν 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif ...Και μετά αυτές τις φώτο αν και η Μίλερ με εντυπωσίασε συνεχίζω να υποστηρίζω τη μελλουσα μαμά Τζέσικα Άλμπα αφού σας ανακοινώσω ότι σκοπεύω πλέον να γίνω βοηθός σκηνοθέτη!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif


Φιλε αυτη τη δουλεια τη χρειαζομαι εγω!!!!Καλα ενα ποστ μετα απο μενα εβαλες τις φωτογραφιες!!!!!!!!!!!Τωρα μου αρεσει και η Κιρα.
apkat
H Kιρα ειναι φανταστικη.Δεν εχει αντιπαλο για μενα.Στο Νο2 η Μιλλερ..
rchos
Lindsay Lohan αααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχ. sad-smiley-009.gif κανενα αλλο σχολιο.ειμαι πολυ στεναχωρημενος για να γραψω κατι αλλο για αυτην.παντως ευελπιστουμε να ξεφυγει απο τον βουρκο.παντως οπως εχω ξαναπει παραμενει το κολλημα της ζωης μου! wub.gif


QUOTE
αλλα δεν ξερω κανενα νεο (ουτε καν με ποιον βγαινει)


εγω στη θεση σου θα ντρεπομουνα!ντροπη σου που δεν το ξερεις.κατι τοσο σημαντικο! tongue.gif tongue.gif
Igor
Λειπει μια Ευτυχια,: Jessica Biel
Οχι η καλυτερη, αλλα πρεπει να βρεθει στο πολ !


Eπισης η Ελισα Καθμπερτ !!
eftychia
QUOTE(eftychia @ May 4 2008, 22:02 ) *
Miller
Ο φιλος της Rhys Ifans ειναι οτι πιο ασχημο κυκλοφορει (παρολα αυτα τα ειχε και με την Kate Moss)


Οσοι εχετε δει το "Μια βραδυα στο Νότινγκ Χιλ", ειναι ο "psycho" συγκατοικος του Χιου Γκραντ.

Ιgor, πολλες ειναι οι ελλειψεις , (πχ Μισα Μπαρτον, Ρειτσελ Μπιλσον κλπ), περιμενω προσθηκες.
Ασε που το τοπικ πρεπει να αλλαξει τιτλο μιας κι εχουν ξεπερασει μερικες απο αυτες τα 25 πλεον!
Pierce
Mισα μπαρτον δεν υπαρχει πλεον.&-
Igor
Δεν υπαρχει ?

http://www.facebook.com/photo_search.php?o...483733&view=all
Air Kef
Update κι απο μενα....της Κιρα ασφαλώς. tongue.gif

Click to view attachment


Κατω το χέρι ρε απο το κοριτσι.

Click to view attachment





Κοιτα εκει φατσα το αγορι της..Ε ρε αδικιες.

Click to view attachment


Click to view attachment

Click to view attachment


Ματαρες.

Click to view attachment

Click to view attachment
Gravedigger
QUOTE(Igor @ May 6 2008, 00:49 ) *

Παλιά στο Texas!Την έχεις δει τελευταία?Την έφαγε την παλιά Mischa Barton.! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.