Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107
str8.84
QUOTE (derek58 @ Nov 12 2012, 22:04 ) *
αχαιός σαρ - ΕΑΠ 51 - 52

14/11/12 7:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο - ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ 2 αν χάσει η Γαλήνη μπλέξει χοντρά στο κόλπο του από κάτω...
14/11/12 8:00: ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΣΦΗΚΑ ΑΣ 1 με τις ευλογίες Λογοθέτη (γνωστή η επι χρόνια κόντρα του με Σφηγκαίους που όπου τους βρίσκει έχει χειρουργείο )
14/11/12 9:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 1 εύκολα λίγες οι Ιτιές , ο Πατρέας εάν είναι σοβαρός και πιέσει δεν θα έχει πρόβλημα κανενα
14/11/12 8:00: ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ 2 δύσκολα εκτός αν έχουμε δωράκι από τους γείτονες που είναι όπως και να έχει πιο ξεανγχωτοι .
14/11/12 8:30: ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π 1 δύσκολα ακόμα δεν εχεί πιάσει καλή απόδοση ο καλός φέτος Δικεφαλος που τον έχετε όλοι στο ντούκου
vlammis
7:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο - ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ ...1 ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΜΕΓΑΛΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΓΑΛΗΝΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΠΥΡΣΟΣ,ΘΑ ΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ!
8:00: ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΣΦΗΚΑ ΑΣ 2...ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΦΗΚΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΤΛ ΝΟΜΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ
9:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΩ 2...ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΤΙΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΜΑΔΑ
8:00: ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ 2..ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π 1...ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΠΙΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΞΟΥΝ
indian11

7:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο - ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑΙΟΣ 2
8:00: ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΣΦΗΚΑ ΑΣ 2 ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΩΡΑ
9:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 1 ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ..
8:00: ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ 1 ΝΤΕΡΜΠΥ
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΟ 2
saras_13
QUOTE(indian11 @ Nov 13 2012, 16:09 ) *

7:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο - ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑΙΟΣ θα πονταρω στον 1 αν και το βλεπω δυσκολο οχι ομως ακατορθωτο.
8:00: ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΣΦΗΚΑ ΑΣ 1 το θελουν πιο πολυ.
9:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 2 αν παιξουν κομπλε οι ιτιες λογο ποιοτητας στους ψηλους.
8:00: ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ 1 λογο εδρας.
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ λογικα 1 εκτος και αν αντεξουν στην πιεση και κανουν ματσαρα οι ψηλους τους.
saras_13
QUOTE(indian11 @ Nov 13 2012, 16:09 ) *

7:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο - ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑΙΟΣ θα πονταρω στον 1 αν και το βλεπω δυσκολο οχι ομως ακατορθωτο.
9:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 2 αν παιξουν κομπλε οι ιτιες λογο ποιοτητας στους ψηλους.
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ λογικα 1 εκτος αν αντεξουν στην πιεση οι φιλοξενουμενοι και κανουν ματσαρα οι ψηλοι τους.
PATRASSPORT
QUOTE (saras_13 @ Nov 13 2012, 17:27 ) *
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ λογικα 1 εκτος αν αντεξουν στην πιεση οι φιλοξενουμενοι και κανουν ματσαρα οι ψηλοι τους.

7:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο - ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑΙΟΣ 1 τελευταια ευκαιρια αλλιως αντιο Α2
8:00: ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΣΦΗΚΑ ΑΣ 2 +15
9:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 1 +10
8:00: ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ 1 ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ 1 +20
proodeutiki4
ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΑΕ ΛΕΧΑΙΝΩΝ = 58 - 38 KAI ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ - ΣΦΗΚΑ = 59 - 64
PATRASSPORT
QUOTE (str8.84 @ Nov 12 2012, 21:52 ) *
14/11/12 7:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο - ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ 2 αν χάσει η Γαλήνη μπλέξει χοντρά στο κόλπο του από κάτω...
14/11/12 8:00: ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΣΦΗΚΑ ΑΣ 1 με τις ευλογίες Λογοθέτη (γνωστή η επι χρόνια κόντρα του με Σφηγκαίους που όπου τους βρίσκει έχει χειρουργείο )
14/11/12 9:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 1 εύκολα λίγες οι Ιτιές , ο Πατρέας εάν είναι σοβαρός και πιέσει δεν θα έχει πρόβλημα κανενα
14/11/12 8:00: ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ 2 δύσκολα εκτός αν έχουμε δωράκι από τους γείτονες που είναι όπως και να έχει πιο ξεανγχωτοι .
14/11/12 8:30: ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π 1 δύσκολα ακόμα δεν εχεί πιάσει καλή απόδοση ο καλός φέτος Δικεφαλος που τον έχετε όλοι στο ντούκου

Αραχωβιτικα - Σφηκα 59-64
πηγε κανεις αλεξιωτισσα??? ακουσα οτι εγινε χαμος.......
atithasos7
QUOTE(vlammis @ Nov 13 2012, 14:14 ) *
8:00: ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΣΦΗΚΑ ΑΣ 2...ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΦΗΚΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΤΛ ΝΟΜΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ

Πραγματικά δεν έπεσαν στη παγίδα φίλε βλαμη..όμως δεν ήταν ο λογοθέτης τλκ......τον άλλαξαν τελευταία στιγμή και να σου το αψηλό το απαιδί να τα κάνει για μία ακόμα φορά μαντάρα,γέλαγε όλο το Τόφαλος.Σε ενα τράβηγμα τησς φανελας λεει δεν ειδα τιποτα ενω ηταν διπλα ,κριμα γτ ειναι και παραγοντας ποδοσφαιρου,ισως επρεπε να δωσει πεναλντι... wink.gif εγώ ουδέτερος είμαι αλλά ο ο ρεφ τα έσφαξε τα αραχωβίτικα.κρίμα γτ ήταν ωραίος αγώνας.Τεχνική ποινή στον προπονητή των αραχωβιτίκων στη αρχή στο πουθενα ενω ο παγκος τη σφιγγας μόνο που δεν έπαιζε άμυνα,φαουλ συμπληρωμένα απο το 2ο λεπτό της 4ης περιόδου υπερ των σφιγκεων,τραγικα λάθη,φάουλ στο 59-59 του βαρδικου και ο ψηλός ξανακλείνει τα μάτια,στο 61-59 υπερ σφιγγας παταει γραμμή ο παναγόπουλος,ξανά ύπνο ο αθανασόπουλος,ο Σταυρουλακης πρεπει να ειναι γεματος μελανιες, οπως και ο βαρδικος κατς απο κατω.Ο αθανα όλο γελακια και ειρωνια ηταν.....αλήθεια με πληροφορησαν κατι αραχωβιτες οτι ο αθανα τους εχει παιξει σε 3 απο τους 6 αγωνες δεν υπαρχει αλλος?(2 ηττες μια νικη με αιμα οπως μου ειπαν χαρακτηριστικα,με τον πατρεα εμφανιστηκε απο το πουθενα παλι το αψηλο το παιδι ενω ηταν αλλος διαιτητης αλλα ως δια μαγειας αλλαξε και τα εκανε μανταρα ...)και παλι κριμα γτ ηταν το πιο ωραιο παιχνιδι που εχω δει φετος..ο σοφιανοπουλος υποφερτος..αυτα καληνυχτα..σφιγκα για κουπα πλεον..
DACRAZYG
Αλλα αποτελεσματα? ξερω κερδισε κ ο Πυρσος!!!
patreas
QUOTE (DACRAZYG @ Nov 15 2012, 00:40 ) *
Αλλα αποτελεσματα? ξερω κερδισε κ ο Πυρσος!!!

Πατρέας -Ιτιές 63-73 πολύ καλύτερη η ομάδα των ιτεών στο τέταρτο δεκάλεπτο κέρδισε δίκαια το παιχνίδι.Δημιουργήθηκε επεισόδιο στην λήξη και κρατήθηκαν τα δελτία δύο αθλητών του Πατρέα.
str8.84
QUOTE (atithasos7 @ Nov 15 2012, 01:18 ) *
Πραγματικά δεν έπεσαν στη παγίδα φίλε βλαμη..όμως δεν ήταν ο λογοθέτης τλκ......τον άλλαξαν τελευταία στιγμή και να σου το αψηλό το απαιδί να τα κάνει για μία ακόμα φορά μαντάρα,γέλαγε όλο το Τόφαλος.Σε ενα τράβηγμα τησς φανελας λεει δεν ειδα τιποτα ενω ηταν διπλα ,κριμα γτ ειναι και παραγοντας ποδοσφαιρου,ισως επρεπε να δωσει πεναλντι... wink.gif εγώ ουδέτερος είμαι αλλά ο ο ρεφ τα έσφαξε τα αραχωβίτικα.κρίμα γτ ήταν ωραίος αγώνας.Τεχνική ποινή στον προπονητή των αραχωβιτίκων στη αρχή στο πουθενα ενω ο παγκος τη σφιγγας μόνο που δεν έπαιζε άμυνα,φαουλ συμπληρωμένα απο το 2ο λεπτό της 4ης περιόδου υπερ των σφιγκεων,τραγικα λάθη,φάουλ στο 59-59 του βαρδικου και ο ψηλός ξανακλείνει τα μάτια,στο 61-59 υπερ σφιγγας παταει γραμμή ο παναγόπουλος,ξανά ύπνο ο αθανασόπουλος,ο Σταυρουλακης πρεπει να ειναι γεματος μελανιες, οπως και ο βαρδικος κατς απο κατω.Ο αθανα όλο γελακια και ειρωνια ηταν.....αλήθεια με πληροφορησαν κατι αραχωβιτες οτι ο αθανα τους εχει παιξει σε 3 απο τους 6 αγωνες δεν υπαρχει αλλος?(2 ηττες μια νικη με αιμα οπως μου ειπαν χαρακτηριστικα,με τον πατρεα εμφανιστηκε απο το πουθενα παλι το αψηλο το παιδι ενω ηταν αλλος διαιτητης αλλα ως δια μαγειας αλλαξε και τα εκανε μανταρα ...)και παλι κριμα γτ ηταν το πιο ωραιο παιχνιδι που εχω δει φετος..ο σοφιανοπουλος υποφερτος..αυτα καληνυχτα..σφιγκα για κουπα πλεον..

Σίγουρα ήσουν στο κεντρικό Τόφαλος και όχι στο βοηθητικό;; Ο φράγκι πήρε Τεχνική ποινή γιατί κλωτσησε τον κάδο χωρις λογο και του την είπε και ο Σταυρουλάκης ενώ στην τρίτη περίοδο τα φάουλ ήταν 0-7 και το Ακταίο σούταρε βολές απο το τρίτο λεπτό! Τες πά κακή η Σφήγκα κέρδισε μόνο λόγο παικτών και προσωπικοτήτων , το Ακταίο για πρώτη φορά εφέτος μου άρεσε και ο Σταυρουλάκης έκανε πάρτι... Στο Πατρέας - Ιτιές οι φήμες λένε για επίθεση στούμπανων ξενούλη σε Τσούνα και για εκτενές φύλλο αγώνα και κράτηση δελτίων... Τι έγινε εκεί;;;
Όπως και να χει Σφήγκα - Σπόρτινκ πάνε τραίνο!!!
patreas
QUOTE (atithasos7 @ Nov 15 2012, 00:18 ) *

Για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή διάσταση ο διαιτητής που άλλαξε με τον Πατρέα νομίζω αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και επομένως δεν άλλαξε για να εξυπηρετήσει κάποια θεωρία συνομοσίας.
basketotrol
QUOTE (patreas @ Nov 15 2012, 02:54 ) *
Για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή διάσταση ο διαιτητής που άλλαξε με τον Πατρέα νομίζω αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και επομένως δεν άλλαξε για να εξυπηρετήσει κάποια θεωρία συνομοσίας.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους πες μας και τι έγινε στο τέλος στο παιχνίδι σας.
patreas
[quote name='str8.84' date='Nov 15 2012, 01:12 ' post='577388']
Σίγουρα ήσουν στο κεντρικό Τόφαλος και όχι στο βοηθητικό;; Ο φράγκι πήρε Τεχνική ποινή γιατί κλωτσησε τον κάδο χωρις λογο και του την είπε και ο Σταυρουλάκης ενώ στην τρίτη περίοδο τα φάουλ ήταν 0-7 και το Ακταίο σούταρε βολές απο το τρίτο λεπτό! Τες πά κακή η Σφήγκα κέρδισε μόνο λόγο παικτών και προσωπικοτήτων , το Ακταίο για πρώτη φορά εφέτος μου άρεσε και ο Σταυρουλάκης έκανε πάρτι... Στο Πατρέας - Ιτιές οι φήμες λένε για επίθεση στούμπανων ξενούλη σε Τσούνα και για εκτενές φύλλο αγώνα και κράτηση δελτίων... Τι έγινε εκεί;;;
[/quo
Κρατήθηκαν τα δελτία των δύο στούμπανων καμμία ανάμιξη ο προπονητής μας που όπως αναφέρεται στο φ.α προσπάθησε να συγκρατήσει τα δυο παιδιά(δυστυχώς στάθηκε αδύνατο) που όντως νομίζω αντέδρασαν υπερβολικά.
Μην αγχώνεσαι φίλε μου δεν θα παίξουν αντιπαλοί σου την άλλη εβδομάδα τουλάχιστον.
Συγχαρητήρια στην ομάδα των ιτεών για την δίκαιη νίκη τους
proodeutiki4
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ = 69 - 57 ΚΑΙ ΠΥΡΣΟΣ - ΓΑΛΗΝΗ = 61 - 54
patreas
QUOTE (basketotrol @ Nov 15 2012, 02:05 ) *
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους πες μας και τι έγινε στο τέλος στο παιχνίδι σας.

Νομίζω πως σου απάντησα στο προηγούμενο post
kleiza
QUOTE(str8.84 @ Nov 15 2012, 01:12 ) *

Έτσι ακριβώς
Η κακή Σφήκα κέρδισε τα Αραχωβίτικα πολύ δύσκολα λόγω της εμπειρίας των παιχτών της
Καλή ομάδα τα Αραχωβίτικα στηρίχτικαν σε Βαρδίκο Σταυρουλάκη όμως στο τέλος ενώ μπορούσαν να κερδίσουν προδόθηκαν από τραγικα λάθη και στην ουσία αυτοκτόνησαν
Όσο για τον γνωστό ψηλό διαιτητή ήταν κακός όπως πάντα icon_wave.gif

Τα αποτελέσματα κι η βαθμολογία
http://www.ilia-sport.gr/%CE%BC%CF%80%CE%A...%BA%CE%AE%CF%82
PATRASSPORT
QUOTE (str8.84 @ Nov 15 2012, 01:12 ) *

Μαλλον σε αλλο γηπεδο πρεπει να ηταν ο ατιθασος και γραφει αυτα που του μετεφεραν καποιοι αλλοι.... στην τεχνικη οντως κλωτσησε τον καδο που ηταν διπλα απο τον παγκο του ο Φραγκισκατος και τα φαουλακια ηταν καμια 12αρι παραπανω υπερ των αραχωβιτικων.... οντως το αψηλο το παιδι τα εκανε μανταρα δεν εβγαλε τον Κανελλοπουλο τον Λου Τον Παναγοπουλο τον Ζεβλα και τον Τζαμακο με 5 φαουλ ηταν τουλαχιστον απαραδεκτος.....
Aggelos13
QUOTE(patreas @ Nov 15 2012, 02:09 ) *
.
Μην αγχώνεσαι φίλε μου δεν θα παίξουν αντιπαλοί σου την άλλη εβδομάδα τουλάχιστον.

ολα δουλευουν για τη σφιγγα μου φαινεται. εκτος απο ικανη και αρκετα τυχερη...
DUSSAN
QUOTE (str8.84 @ Nov 15 2012, 01:12 ) *

Καλημέρα,

Φωτια παιρνει το πρωταθλημα σιγα σιγα.
Στο ντερμπυ της αγωνηστικης η Σφηγκα ηταν καλυτερη απο τα αραχωβιτικα και κερδισε δικαια, αν και πηγε να αυτοκτωνησει στο τελος (0/2 βολες στο 59-61 ο κανελλοπουλος και αστοχο τριποντο αμεσως μετα που δεν εκανε και το καλυτερο παιχνιδι επιθετικα). Σταυρουλακης και Βαρδικος επαιζαν μονοι τους και φόρτωσαν τους ψηλούς της Σφηγκας με 4 φαουλ έκαστο.
Η διαιτησια κακη επαιξε λιγο εδρα μετα την τεχνικη ποινη και ιδιαιτερα στο 3 δεκαλεπτο με τα φαουλ 1-8!!!
Στο τελος δεν εγινε καμια δυσκολη φαση οποτε....
Πάντως καμία σχέση η Σφηγκα με την περσινή ομάδα σε ολα τα επιπεδα απο τον πάγκο μέχρι τον πρόεδρο.
Το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα (αλλες 20) και τιποτα δεν εχει κριθεί.
Ρισκαρω μια προβλεψη:
Σπορτιγκ και Σφηγκα για πρωτια
Ιτιές - ΕΑΠ - Αραχωβιτικα- ΑΧΑΙΟΣ 47- Πατρέας (αν δεν διαληθούν) για playoff
Δικεφαλος και Λεχαινα θα κάνουν ζημιές
Πυρσος - Γαλήνη - Πύργος99- Σαραβάλι-Ληξούρι (αν δεν μαζευτούν) για Β.

indian11
Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΕΨΕΥΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΗΤΤΕΣ ΜΕ ΧΑΙΟ 47 ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 17 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
bill28
Άλλη μια ήττα για την ομάδα μου την Γαλήνη χθες. Το πάλεψε το παιχνίδι αλλά ο Πυρσός το ήθελε περισσότερο και πιο ψύχραιμος κέρδισε δίκαια. Δυστυχώς η ομάδα κατεβαίνει με απουσίες πολλές στα τελευταία παιχνίδια καθώς λείπουν 4 από τους λεγόμενους βασικούς λόγω σοβαρών τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πιστεύω βέβαια ότι η εικόνα θα βελτιωθεί αισθητά αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι και με τις σταδιακές επιστροφές θα παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο που δεν είναι αυτό που έχει δείξει μέχρι τώρα. Καλή συνέχεια σε όλους μας και να ευχαριστηθούμε το μπασκετάκι!
sotiris berpos
Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα μας στο μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑ-Η με αντίπαλο τα Αραχωβίτικα στο κλειστό Δ. Τόφαλος. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η ομάδα των Αραχωβιτίκων παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο μπήκε πιο δυνατά και πήρε το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο 16-14 . Η δεύτερη περίοδος συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο με τους παίχτες μας να εξακολουθούν να είναι υπνωτισμένοι και άστοχοι και με τους Βαρδίκο , Σταυρουλάκη να φθείρουν συνέχεια τους ψηλούς μας και να φορτώνουν το καλάθι μας με πόντους με το σκορ να κλείνει στο ημίχρονο 31-28. Στην ανάπαυλα οι φωνές του Γιάννη Φραγκοπαναγιώτη και η στρατηγική αλλαγή του Παναγιώτη Βασιλείου που κατέβασε ρολά στην άμυνα σε συνδυασμό με την επιθετική συμβολή των Τζαμάκου , Λού γύρισαν το παιχνίδι και έστειλαν την ομάδα μας προηγούμενη στο τέλος της τρίτης περιόδου με σκορ 47-53 με τους γηπεδούχους να μένουν κοντά στο σκορ μόνο εξ αιτίας των πολλών ελεύθερων βολών με τα ομαδικά φάουλ να είναι 3-9 !!!! Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι με τους Ζέβλα , Παναγόπουλο , Βασιλείου καθηλωμένους στον πάγκο με 4 φάουλ και παρ’ότι η ομάδα μας στο 38 προηγήθηκε με σκόρ 51-59 με κακές επιλογές στην επίθεση έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν εκ νέου σε 59-59 . Κάπου εκεί όμως με ένα μεγάλο καλάθι του αρχηγού μας Ηλία Παναγόπουλου και μια εξαιρετική άμυνα με κλέψιμο του Τζαμάκου η ομάδα μας κλείδωσε την νίκη. Τελικό σκορ 59-64. Και επειδή μετά το τέλος του παιχνιδιού ακούστηκαν διάφορα τα ομαδικά φάουλ του παιχνιδιού ήταν 17- 19 με την ομάδα μας να εκτελεί βολές από ομαδικά φάουλ για πρώτη φορά στο 39’.

Ακολουθεί προσωπική δήλωση του Αρχηγού μας Ηλία Παναγόπουλου:

Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας . Θα θέλαμε όλοι να καλωσορίσουμε στην ζωή τον γιο του συναθλητή μας Νίκου Παπαδόπουλου και να του αφιερώσουμε την νίκη αυτή αλλά και να ευχηθούμε περαστικά στον συναθλητή μας Βαγγέλη Ξάνθο που υποβλήθηκε σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση.

ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ – ΣΦΗΚΑ CARNA
59-64

Δεκάλεπτα
16-14 , 31-28 ημ. , 47-53 , 59-64

ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ

ΒΑΡΔΙΚΟΣ 15
ΓΙΟΒΑΣ 09
ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ 03 (1)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 00
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ 00
ΣΤΡΕΚΛΑΣ 09 (1)
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ 19 (2)
ΣΚΟΡΠΟΛΙΘΑΣ 00
ΠΑΓΑΝΗΣ 00
ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΤΟΣ

ΣΦΗΚΑ CARNA

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ 00
ΣΚΟΥΤΑΣ 00
ΛΟΥ 17 (3)
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 07 (1)
ΛΑΔΑΣ 00
ΚΟΝΤΩΣΗΣ 05 (1)
ΤΖΑΜΑΚΟΣ 14 (3)
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 07
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 03
ΠΙΤΣΟΣ 00
ΠΑΛΗΟΘΟΔΩΡΟΣ 00
ΖΕΒΛΑΣ 11 (1)

πηγή : http://sfigabasketballclub.blogspot.gr/

PATRASSPORT
QUOTE (sotiris berpos @ Nov 15 2012, 13:46 ) *
Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα μας στο μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑ-Η με αντίπαλο τα Αραχωβίτικα στο κλειστό Δ. Τόφαλος. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η ομάδα των Αραχωβιτίκων παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο μπήκε πιο δυνατά και πήρε το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο 16-14 . Η δεύτερη περίοδος συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο με τους παίχτες μας να εξακολουθούν να είναι υπνωτισμένοι και άστοχοι και με τους Βαρδίκο , Σταυρουλάκη να φθείρουν συνέχεια τους ψηλούς μας και να φορτώνουν το καλάθι μας με πόντους με το σκορ να κλείνει στο ημίχρονο 31-28. Στην ανάπαυλα οι φωνές του Γιάννη Φραγκοπαναγιώτη και η στρατηγική αλλαγή του Παναγιώτη Βασιλείου που κατέβασε ρολά στην άμυνα σε συνδυασμό με την επιθετική συμβολή των Τζαμάκου , Λού γύρισαν το παιχνίδι και έστειλαν την ομάδα μας προηγούμενη στο τέλος της τρίτης περιόδου με σκορ 47-53 με τους γηπεδούχους να μένουν κοντά στο σκορ μόνο εξ αιτίας των πολλών ελεύθερων βολών με τα ομαδικά φάουλ να είναι 3-9 !!!! Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι με τους Ζέβλα , Παναγόπουλο , Βασιλείου καθηλωμένους στον πάγκο με 4 φάουλ και παρ’ότι η ομάδα μας στο 38 προηγήθηκε με σκόρ 51-59 με κακές επιλογές στην επίθεση έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν εκ νέου σε 59-59 . Κάπου εκεί όμως με ένα μεγάλο καλάθι του αρχηγού μας Ηλία Παναγόπουλου και μια εξαιρετική άμυνα με κλέψιμο του Τζαμάκου η ομάδα μας κλείδωσε την νίκη. Τελικό σκορ 59-64. Και επειδή μετά το τέλος του παιχνιδιού ακούστηκαν διάφορα τα ομαδικά φάουλ του παιχνιδιού ήταν 17- 19 με την ομάδα μας να εκτελεί βολές από ομαδικά φάουλ για πρώτη φορά στο 39’.

Ακολουθεί προσωπική δήλωση του Αρχηγού μας Ηλία Παναγόπουλου:

Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας . Θα θέλαμε όλοι να καλωσορίσουμε στην ζωή τον γιο του συναθλητή μας Νίκου Παπαδόπουλου και να του αφιερώσουμε την νίκη αυτή αλλά και να ευχηθούμε περαστικά στον συναθλητή μας Βαγγέλη Ξάνθο που υποβλήθηκε σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση.

ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ – ΣΦΗΚΑ CARNA
59-64

Δεκάλεπτα
16-14 , 31-28 ημ. , 47-53 , 59-64

ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ

ΒΑΡΔΙΚΟΣ 15
ΓΙΟΒΑΣ 09
ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ 03 (1)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 00
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ 00
ΣΤΡΕΚΛΑΣ 09 (1)
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ 19 (2)
ΣΚΟΡΠΟΛΙΘΑΣ 00
ΠΑΓΑΝΗΣ 00
ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΤΟΣ

ΣΦΗΚΑ CARNA

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ 00
ΣΚΟΥΤΑΣ 00
ΛΟΥ 17 (3)
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 07 (1)
ΛΑΔΑΣ 00
ΚΟΝΤΩΣΗΣ 05 (1)
ΤΖΑΜΑΚΟΣ 14 (3)
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 07
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 03
ΠΙΤΣΟΣ 00
ΠΑΛΗΟΘΟΔΩΡΟΣ 00
ΖΕΒΛΑΣ 11 (1)

πηγή : http://sfigabasketballclub.blogspot.gr/

Στα Ροιτικα λεει ψαχνουν μαραγκο να φτιαξει την πορτα που εσπασε ο Στουμπανος..... shot.gif shot.gif shot.gif
antidrastikos
QUOTE (PATRASSPORT @ Nov 15 2012, 16:47 ) *
Στα Ροιτικα λεει ψαχνουν μαραγκο να φτιαξει την πορτα που εσπασε ο Στουμπανος..... shot.gif shot.gif shot.gif

χαχαχαχαχαχαχσχα

No pain ρέστα εχθές στο τόφαλος , τι σταυρουλάκης και Βαρδίκος;;;;
ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕΕ ΟΕΕ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕΕ ΟΕΕ
proodeutiki4
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ - ΝΕΟΛ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ = 75 - 73 (Τα 10 λεπτα: 15-13, 20-20, 17-19, 23-21)
ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ
τι εγινε ρε παιδια εκει στο ληξουρι φετος?γιατι ετσι?
saras_13
QUOTE(ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ @ Nov 19 2012, 09:24 ) *
τι εγινε ρε παιδια εκει στο ληξουρι φετος?γιατι ετσι?

ΤΣΑΜΠΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΛ
Δεν τα κατάφερε ο ΝΕΟΛ στην Πάτρα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ που ηττήθηκε δύσκολα με (75-73) στο
παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η "αυλαία" της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ. Η ομάδα μας αν και έπαιξε κάλο μπάσκετ δεν ήταν τυχερή και έχασε μια τεραστία ευκαιρία να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Τα 10 λεπτα: 15-13, 20-20, 17-19, 23-21.

Υ.Γ Ο ΝΕΟΛ κατεβαινει με παιδια νεαρα σε ηλικια και εχει κρατηση 3-4 μεγαλους και προσπαθει να μεινει στην κατηγορια.
Απο παιχνιδι σε παιχνιδι βελτιωνεται παιζοντας κατα διαστηματα ωραιο μπασκετ.
Θεμα χρονου ειναι να ερθουν οι νικες εχασε τα δυο τελευταια του παιχνιδια στον ποντο και ειδικα το χθεσινο τελειως τσαμπα.

antidrastikos
QUOTE (saras_13 @ Nov 19 2012, 09:39 ) *
ΤΣΑΜΠΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΛ
Δεν τα κατάφερε ο ΝΕΟΛ στην Πάτρα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ που ηττήθηκε δύσκολα με (75-73) στο
παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η "αυλαία" της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ. Η ομάδα μας αν και έπαιξε κάλο μπάσκετ δεν ήταν τυχερή και έχασε μια τεραστία ευκαιρία να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Τα 10 λεπτα: 15-13, 20-20, 17-19, 23-21.

Υ.Γ Ο ΝΕΟΛ κατεβαινει με παιδια νεαρα σε ηλικια και εχει κρατηση 3-4 μεγαλους και προσπαθει να μεινει στην κατηγορια.
Απο παιχνιδι σε παιχνιδι βελτιωνεται παιζοντας κατα διαστηματα ωραιο μπασκετ.
Θεμα χρονου ειναι να ερθουν οι νικες εχασε τα δυο τελευταια του παιχνιδια στον ποντο και ειδικα το χθεσινο τελειως τσαμπα.

ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ - Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 2 όλη μου την περιουσία σε αυτό το διπλό!
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ 2 με τον βλάκα τον Λογοθέτη και χωρίς Κανελλόπουλο τολμάω το διπλό ανόδου του Πατρέα!
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99 ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 χωρίς πολλά πολλά!
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΟΤΣΙΡΗΣ 2 το στημένο τραίνο δεν σταματάει πουθενά! Σκέψου στέλνουν τον φουκαρά τον Παναγιώτου Λεχαινά για να μην κινδυνέψει η αρμάδα του χορηγού!
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο ΔΑΡΛΑΜΗΤΣΟΣ ΑΘΑΝ/ΛΟΣ 1 δια περιπάτου
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ ΤΣΟΥΝΑΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ 1 δια περιπάτου ( σε οραίο ντέρμπι βρήκαν να βάλουν τον Τσούνα)
Aggelos13
QUOTE(antidrastikos @ Nov 20 2012, 02:44 ) *
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ 2 με τον βλάκα τον Λογοθέτη και χωρίς Κανελλόπουλο τολμάω το διπλό ανόδου του Πατρέα!
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΟΤΣΙΡΗΣ 2 το στημένο τραίνο δεν σταματάει πουθενά! Σκέψου στέλνουν τον φουκαρά τον Παναγιώτου Λεχαινά για να μην κινδυνέψει η αρμάδα του χορηγού!

καλα κανεις και φτιαχνεις το κλιμα για την ομαδα σου. και εγω το ιδιο θα εκανα αν επαιζα στη σφηκα. δεν νομιζω ομως οτι οι ''βλακες'' οι διαιτητες ειναι τοσο ''βλακες'' οσο νομιζεις
antidrastikos
QUOTE (Aggelos13 @ Nov 20 2012, 12:52 ) *
καλα κανεις και φτιαχνεις το κλιμα για την ομαδα σου. και εγω το ιδιο θα εκανα αν επαιζα στη σφηκα. δεν νομιζω ομως οτι οι ''βλακες'' οι διαιτητες ειναι τοσο ''βλακες'' οσο νομιζεις

Δεν ξέρω αν είναι φίλος σου η όχι ο ρέφ αλλά το σχόλιο μου είναι καθαρά για το διαιτητικό επίπεδο του και οχι για τον ίδι σαν άνθρωπο οπότε δεν τον νομίζω βλάκα όπως το έθεσες..Ούτε τον ξέρω σαν άνθρωπο ούτε θα τον κρίνω αλλά σαν διαιτητή τον ξέρω καλά . όπως και να έχει ο χαρακτηρισμός δημοσίος ήταν λάθος και άτοπος και τον αποσύρω αλλά εξακολουθώ να τον θεωρώ κακό διαιτητή για τέτοια παιχνίδια .. Επίσης αν παρατηρήσεις παλαιότερα πόστ μου ποτέ δεν έφτιαξα κλίμα πρίν απο οποιοδήποτε παιχνίδι..
Προγνωστικά έχεις εσύ???
Aggelos13
QUOTE(antidrastikos @ Nov 20 2012, 13:10 ) *
Δεν ξέρω αν είναι φίλος σου η όχι ο ρέφ αλλά το σχόλιο μου είναι καθαρά για το διαιτητικό επίπεδο του και οχι για τον ίδι σαν άνθρωπο οπότε δεν τον νομίζω βλάκα όπως το έθεσες..Ούτε τον ξέρω σαν άνθρωπο ούτε θα τον κρίνω αλλά σαν διαιτητή τον ξέρω καλά . όπως και να έχει ο χαρακτηρισμός δημοσίος ήταν λάθος και άτοπος και τον αποσύρω αλλά εξακολουθώ να τον θεωρώ κακό διαιτητή για τέτοια παιχνίδια .. Επίσης αν παρατηρήσεις παλαιότερα πόστ μου ποτέ δεν έφτιαξα κλίμα πρίν απο οποιοδήποτε παιχνίδι..
Προγνωστικά έχεις εσύ???

ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ - Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 2 ανετα
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ 1 ανετα (χωρις στουμπανο ο πατρεας)
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99 ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 δυσκολα
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΟΤΣΙΡΗΣ 1 ηρθε η ωρα για την πρωτη ηττα σε μια πολυ δυσκολη εδρα
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο ΔΑΡΛΑΜΗΤΣΟΣ ΑΘΑΝ/ΛΟΣ 1 ανετα
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ ΤΣΟΥΝΑΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ 1 ανετα απο τα πρωτα φαβορι της κατηγοριας ο 47
PATRASSPORT
QUOTE(Aggelos13 @ Nov 20 2012, 13:18 ) *
ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ - Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 2 ανετα
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ 1 ανετα (χωρις στουμπανο ο πατρεας)
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99 ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 δυσκολα
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΟΤΣΙΡΗΣ 1 ηρθε η ωρα για την πρωτη ηττα σε μια πολυ δυσκολη εδρα
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο ΔΑΡΛΑΜΗΤΣΟΣ ΑΘΑΝ/ΛΟΣ 1 ανετα
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ ΤΣΟΥΝΑΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ 1 ανετα απο τα πρωτα φαβορι της κατηγοριας ο 47

ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ - Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ 1
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99 ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΟΤΣΙΡΗΣ 2
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο ΔΑΡΛΑΜΗΤΣΟΣ ΑΘΑΝ/ΛΟΣ 1
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ ΤΣΟΥΝΑΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ 1
urban basket

συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου!!!
patreas
QUOTE (antidrastikos @ Nov 20 2012, 02:44 ) *
ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ - Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 2 όλη μου την περιουσία σε αυτό το διπλό!
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ ΤΣΟΥΝΑΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ 1 δια περιπάτου ( σε οραίο ντέρμπι βρήκαν να βάλουν τον Τσούνα)

Φίλε μου o Πατρέας έχει τέσσερις μπορεί και πέντε απουσίες βασικών στελεχών οπότε να μιλάμε για πιθανή νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Σφήκας μάλλον μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Επιπλέον σας το υπογράφω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ευνοηθεί από διαιτητή ο Πατρέας σε κανένα παιχνίδι.Οπότε μην φτιάχνεις κλίμα εκτός αν επενδύεις για το ντέρμπυ με το Σπόρτινγκ.
indian11

ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ - Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 2 dyskola
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ 1 efkola
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99 ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 poli dyskola..pontaro sto egoismo ton paikton
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΟΤΣΙΡΗΣ 1 derby
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο ΔΑΡΛΑΜΗΤΣΟΣ ΑΘΑΝ/ΛΟΣ 1
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ ΤΣΟΥΝΑΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ 1 dyskola..isos kai ekpliksi
[
antidrastikos
QUOTE (patreas @ Nov 20 2012, 21:52 ) *
Φίλε μου o Πατρέας έχει τέσσερις μπορεί και πέντε απουσίες βασικών στελεχών οπότε να μιλάμε για πιθανή νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Σφήκας μάλλον μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Επιπλέον σας το υπογράφω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ευνοηθεί από διαιτητή ο Πατρέας σε κανένα παιχνίδι.Οπότε μην φτιάχνεις κλίμα εκτός αν επενδύεις για το ντέρμπυ με το Σπόρτινγκ.

Όλα καλα ρε παιδιά αλλά ούτε παίζω στην Σφήγκα ούτε κλίμα θέλω να φτιάξω.. Βασικά ένα καφέ πάω να φτιάξω γιατί είμαι ξύπνιος απο τις 6.30!!
laugh.gif
Απλά δηλώνω ένθερμος υποστηρικτής Ηλία Παναγόπουλου και απο εφέτος και της ομάδας αυτό είναι όλο !!! Καλημέρα σας
str8.84

ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ - Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 2 efkola
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ 1 derby
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99 ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΟΤΣΙΡΗΣ 2 derby
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο ΔΑΡΛΑΜΗΤΣΟΣ ΑΘΑΝ/ΛΟΣ 1 efkola
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ ΤΣΟΥΝΑΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ 1 dyskola
MAGGANI
σε ενα πολυ καλο παιχνιδι αναμεσα σε δικεφαλο και νεολ η ομαδα της πατρας επικρατησε του ληξουριου με 75 - 73.το παιχνιδι ηταν σε ολη του την διαρκεια ποντο ποντο ποτε η μια ομαδα μπροστα ποτε η αλλη και ετσι οπως πηγαινε η νικητρια ομαδα θα κερδιζε στις λεπτομεριες οπως και εγινε για την ομαδα του δικεφαλου.το κακο της υποθεσης ηταν ο κυριος παναγιωτου που μονο με τις ανασες των παιχτων εδινε τεχνικες ποινες λες και ηταν φυστικια.κατα την γνωμη μου στην τελευταια επιθεση του νεολ κακως σφυριχτηκαν βηματα με αποτεεσμα να μην επιτραπει στους νησιωτες να στειλουν το ματς στην παραταση.δεν εχω προβλημα με την ηττα αλλα εχουμε φετος τα προβληματα μας ταξιδευουμε ανα δευτερο σαββατοκυριακο στην πατρα οχι και να μας αντιμετοπιζουν και ετσι.επαναλαμβανω οτι ο συγκεκριμενος κυριος ηταν κακος και για τις 2 ομαδες οχι μονο για την δικη μου.κατα τα αλλα εαν συνεχισουμε να παιζουμε ετσι πιστευω οτι οι νικες δεν θα αργησουν να ερθουν.καλη επιτυχια σε ολους
proodeutiki4
ΣΦΗΚΑ - ΠΑΤΡΕΑΣ = 68 - 40
kleiza
QUOTE(MAGGANI @ Nov 21 2012, 17:48 ) *
σε ενα πολυ καλο παιχνιδι αναμεσα σε δικεφαλο και νεολ η ομαδα της πατρας επικρατησε του ληξουριου με 75 - 73.το παιχνιδι ηταν σε ολη του την διαρκεια ποντο ποντο ποτε η μια ομαδα μπροστα ποτε η αλλη και ετσι οπως πηγαινε η νικητρια ομαδα θα κερδιζε στις λεπτομεριες οπως και εγινε για την ομαδα του δικεφαλου.το κακο της υποθεσης ηταν ο κυριος παναγιωτου που μονο με τις ανασες των παιχτων εδινε τεχνικες ποινες λες και ηταν φυστικια.κατα την γνωμη μου στην τελευταια επιθεση του νεολ κακως σφυριχτηκαν βηματα με αποτεεσμα να μην επιτραπει στους νησιωτες να στειλουν το ματς στην παραταση.δεν εχω προβλημα με την ηττα αλλα εχουμε φετος τα προβληματα μας ταξιδευουμε ανα δευτερο σαββατοκυριακο στην πατρα οχι και να μας αντιμετοπιζουν και ετσι.επαναλαμβανω οτι ο συγκεκριμενος κυριος ηταν κακος και για τις 2 ομαδες οχι μονο για την δικη μου.κατα τα αλλα εαν συνεχισουμε να παιζουμε ετσι πιστευω οτι οι νικες δεν θα αργησουν να ερθουν.καλη επιτυχια σε ολους

Άνετα ο 47 icon_wave.gif
proodeutiki4
ΙΤΙΕΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99 = 77 - 70 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ( 68 - 68 Κ.Α.)
ΛΕΧΑΙΝΑ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ = 47 - 74
ΑΧΑΙΟΣ 47 - ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ = 61 - 44
patreas
QUOTE (proodeutiki4 @ Nov 21 2012, 22:43 ) *
ΣΦΗΚΑ - ΠΑΤΡΕΑΣ = 68 - 40

Πολύ καλύτερη η Σφήκα στο δεύτερο ημίχρονο μας κέρδισε δίκαια και εύκολα.Δεν αντεξε η ομάδα στην τριτη περιοδο οπου η καλή άμυνα του αντιπάλου τον βοήθησε να βρεί ρυθμο και στην επιθεση και με ρεσιταλ ευστοχίας έξω απο την γραμμη των τριων πόντων να καθαρίσει το παιχνίδι.Χρεώθηκε και με δύο γρήγορα φάουλ ο ψηλός μας οπότε οι επιθετικές λύσεις περιορίστηκαν
Μαζι με το Σπορτινγκ είναι οι δυο καλύτερες ομάδες μέχρι τώρα και νομίζω οι διεκδικητές της απευθείας ανόδου.Εμείς όσο θα λείπουν οι πέντε παίχτες θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και όπου βγει.Συγκινητική η προσπάθεια του νεαρού Κόλλια που έπαιξε με δεμένο το δεξί του χέρι .
PATRASSPORT
QUOTE(patreas @ Nov 22 2012, 00:19 ) *
Πολύ καλύτερη η Σφήκα στο δεύτερο ημίχρονο μας κέρδισε δίκαια και εύκολα.Δεν αντεξε η ομάδα στην τριτη περιοδο οπου η καλή άμυνα του αντιπάλου τον βοήθησε να βρεί ρυθμο και στην επιθεση και με ρεσιταλ ευστοχίας έξω απο την γραμμη των τριων πόντων να καθαρίσει το παιχνίδι.Χρεώθηκε και με δύο γρήγορα φάουλ ο ψηλός μας οπότε οι επιθετικές λύσεις περιορίστηκαν
Μαζι με το Σπορτινγκ είναι οι δυο καλύτερες ομάδες μέχρι τώρα και νομίζω οι διεκδικητές της απευθείας ανόδου.Εμείς όσο θα λείπουν οι πέντε παίχτες θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και όπου βγει.Συγκινητική η προσπάθεια του νεαρού Κόλλια που έπαιξε με δεμένο το δεξί του χέρι .

Αραχωβιτικα και εαπ τι εκαναν ρε παιδια ξερει κανεις?
kleiza
QUOTE(PATRASSPORT @ Nov 22 2012, 00:22 ) *
Αραχωβιτικα και εαπ τι εκαναν ρε παιδια ξερει κανεις?

στο ηλεία σπορ λέει ότι έχασε η ΕΑΠ απ'τον Πυρσό αλλά δεν αναφέρει σκορ
patreas
[quote name='antidrastikos' date='Nov 20 2012, 02:44 ' post='578060']
[/quote

Μέσα έπεσες!!!!(και για τους διαιτητές)
PATRASSPORT
QUOTE(kleiza @ Nov 22 2012, 00:25 ) *
στο ηλεία σπορ λέει ότι έχασε η ΕΑΠ απ'τον Πυρσό αλλά δεν αναφέρει σκορ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w00t.gif
Aggelos13
[/quote

Μέσα έπεσες!!!!(και για τους διαιτητές)
[/quote]
επειδη το ειδα το παιχνιδι χθες βραδυ θελω να μου σχολιασεις το time out που πηρε ο συναδελφος σου στα 12 sec και με τη διαφορα στους 28 ποντους. οσον αφορα τη διαιτησια (του δημοπουλου και οχι του λογοθετη) ηταν μαγικη... Θελουν ολοι το στουμπανο τους τελικα. το κλιμα που εφτιαξε ο αντιδραστικός πετυχε και με το παραπανω. well done antidrastike λοιπον παμε για το επομενο. δυνατη σε ολους τους τομεις η σφιγξ
indian11
[ικανοι για το καλυετερο και το χειροτερο η ομαδα μου...ευτυχως το γλυτωσαμε το εγκεφαλικο..προς το παρον...συνεχιζουμε
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.