Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σπόρτιγκ 2008-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
sporting b.c.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...11336&Itemid=27

Ζητείται ελπίς

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
22/05/2008 (22:52)

Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;
Πόσο εύκολο είναι άραγε για μια ομάδα να βρεθεί από τον... παράδεισο στην... κόλαση και να επιστρέψει; Πόσο εύκολο είναι να συνεχίσουν τα... κουρέλια να τραγουδάνε; Πόσο εύκολο είναι να δηλώσει "παρών" σε έναν κόσμο που δεν έχει φτιαχτεί για τα μέτρα της, σ' έναν κόσμο που δεν ανήκει;

Αναρωτιόμαστε γιατί την αγωνιστική περίοδο που πέρασε περιμέναμε να δούμε τον Σπόρτιγκ να παίξει στα... μεγάλα σαλόνια και του χρόνου θα τον βλέπουμε στα γήπεδα της Β' Εθνικής κατηγορίας. Η καρδιά δεν έχει πάψει να χτυπά, αλλά οι... λειτουργίες έχουν νεκρώσει.
Στον φιλολογικό ερώτημα "αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο" θα κληθεί να δώσει απαντήσεις η ομάδα του Σπόρτιγκ, που έχει πλέον το πιο δύσκολο έργο της ιστορίας της: Να επιστρέψει και πάλι εκεί που της αξίζει... Αυτό, όμως, μόνο εύκολο δεν είναι.

Άνθρωποι που αγαπούν αυτήν την ομάδα, προσπαθούν να βρουν οικονομικούς πόρους, προκειμένου να διασχίσουν ανάποδα το μονοπάτι που περπάτησαν. Το Σάββατο (31/05) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις, που θα ζωντανέψουν και πάλι τον σύλλογο και θα τον επαναφέρουν στα "σαλόνια".
Η Γενική Συνέλευση θα είναι ανοιχτή για όλους, σε μια προσπάθεια συσπείρωσης, σε ένα άνοιγμα στον κόσμο. Άλλωστε, στο σημείο που έχει φτάσει ο Σπόρτιγκ, μόνο με ανοιχτές διαδικασίες μπορεί να διατηρηθεί ζωντανός. Και αυτό δεν είναι απόλυτα σίγουρο.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις σε ένα μικρό χρονικό διάστημα στο επίπεδο της Α1, από τη στιγμή μάλιστα που μια ομάδα βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν, ωστόσο ο Σπόρτιγκ έχει καταφέρει κατά καιρούς να μας εντυπωσιάσει. Μοιάζει να είναι μια ομάδα φτιαγμένη με παλιά συνταγή, παρωχημένη ίσως, αλλά που ως τώρα έχει την... κακή συνήθεια να επιβιώνει. Θα το κάνει και τώρα;
sporting b.c.
ανέβηκε στο site μας http://www.sportingbc.gr το κάλεσμα


Γενική Συνέλευση
Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ καλεί όλους σε ανοιχτή συνέλευση στο κλειστό των Πατησίων το Σάββατο 31/3/2008 και ώρα 18:00. Η παρουσία όλων των φίλων του συλλόγου είναι σημαντική και επιβεβλημένη !

Από εδώ αδέρφια θα έχουμε παρώντες και παρούσες ;
sporting b.c.
QUOTE(sporting b.c. @ May 27 2008, 14:13 ) *
ανέβηκε στο site μας http://www.sportingbc.gr το κάλεσμα
Γενική Συνέλευση
Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ καλεί όλους σε ανοιχτή συνέλευση στο κλειστό των Πατησίων το Σάββατο 31/5/2008 και ώρα 18:00. Η παρουσία όλων των φίλων του συλλόγου είναι σημαντική και επιβεβλημένη !

Από εδώ αδέρφια θα έχουμε παρώντες και παρούσες ;



την τεχνολογια μου μεσα smiley.gif 31/5 είναι φυσικά !!!
sporting b.c.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...&pubid=1072071#

«Διαιτησία, ανακύκλωση και οικονομικό»

Πέρα από τη «χρυσόσκονη» που φέρνει μαζί της η άνοδος στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ και κοιτάζοντας προς τα... πολύ χαμηλά της βαθμολογίας, θα βρούμε ομάδες που αφού ανέβηκαν το δικό τους «Γολγοθά» μέσα στη σεζόν, εν συνεχεία... κατέβηκαν κατηγορία.

Ο Σπόρτιγκ ξεκίνησε... στραβά το πρωτάθλημα (στελέχωση ομάδας σε 15 ημέρες πριν από τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις) και δεν μπόρεσε ουδέποτε να ορθοποδήσει. Ο πρόεδρος του ΤΑΚ Σπόρτιγκ Βασίλης Σακόπουλος θέτει τα προβλήματα επί τάπητος: «Τρία είναι τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει τούτη τη στιγμή η κατηγορία. Το πρώτο είναι το πρόβλημα της διαιτησίας. Το δεύτερο είναι η συνεχής ανακύκλωση παικτών και προπονητών και το τρίτο είναι το οικονομικό».

«Τον Σπόρτιγκ τον έριξε ο Καρούσης»
Για την πτώση του Σπόρτιγκ ο κ. Σακόπουλος στρέφει τα βέλη του προς τη διαιτησία. «Τον Σπόρτιγκ τον έριξε ο κύριος Καρούσης στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Ενα παιχνίδι που ήταν δικό μας, μας το πήραν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μηδενιστεί η ομάδα» δηλώνει ο Βασίλης Σακόπουλος και συνεχίζει: «Η διαιτησία έπαιξε καταλυτικό παράγοντα. Αλλωστε ένα από τα κυριότερα ''αγκάθια'' της κατηγορίας είναι η διαιτησία. Ενα άλλο θέμα που όλοι στον Σπόρτιγκ παρατηρήσαμε, ήταν πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η διαιτησία σφύριζε τελείως διαφορετικά σε σχέση με πρόπερσι όταν και η ομάδα πήρε την άνοδο στην Α1. Αυτό, πάντως, που θα πρέπει άμεσα να κάνει η ΕΟΚ είναι να βρει μια λύση στο θέμα της διαιτησίας. Δεν μπορεί να υπάρχουν διαιτητές που να παίζουν 50 χρόνια στην Α2. Η πρότασή μου είναι να υπάρχει ένας έμπειρος διαιτητής από την Α1 και ένας εξελίξιμος διαιτητής στους αγώνες της κατηγορίας».

Ο πρόεδρος του Σπόρτιγκ αναλύει και την ανακύκλωση παικτών και προπονητών που παρατηρείται στην κατηγορία: «Η Α2 μαζί με τη Β' Εθνική θα έπρεπε να είναι δύο κατηγορίες που θα τροφοδοτούν με ταλέντα την Α1. Ομως αυτό ουδέποτε έχει γίνει. θα πρέπει οπωσδήποτε η Α2 να γίνει κατηγορία παραγωγής παικτών και προπονητών». Ενα από σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της κατηγορία είναι το οικονομικό. Ο Βασίλης Σακόπουλος καταθέτει την άποψή του γι' αυτό το καίριο ζήτημα: «Θα πρέπει οι ομάδες να σταματήσουν να είναι ΤΑΚ και να γίνουν Αθλητικά Σωματεία, κατοχυρώνοντας τα δικαιώματα των παικτών. Επίσης, το μπάτζετ των ομάδων να είναι από 150.000-200.000 ευρώ μέχρι 400.000 ευρώ. Θα πρέπει να μπει στην κατηγορία ένα κατώτατο μπάτζετ ύψους 150.000 ευρώ. Να δίνει δηλαδή τα 100.000 ευρώ το κράτος από τις επιχορηγήσεις και να βάζουν τα υπόλοιπα 50.000 οι ομάδες».
iliaszervos
QUOTE(sporting b.c. @ May 27 2008, 17:13 ) *
ανέβηκε στο site μας http://www.sportingbc.gr το κάλεσμα
Γενική Συνέλευση
Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ καλεί όλους σε ανοιχτή συνέλευση στο κλειστό των Πατησίων το Σάββατο 31/5/2008 και ώρα 18:00. Η παρουσία όλων των φίλων του συλλόγου είναι σημαντική και επιβεβλημένη !

Από εδώ αδέρφια θα έχουμε παρώντες και παρούσες ;
iliaszervos
QUOTE(sporting b.c. @ May 27 2008, 17:13 ) *
ανέβηκε στο site μας http://www.sportingbc.gr το κάλεσμα
Γενική Συνέλευση
Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ καλεί όλους σε ανοιχτή συνέλευση στο κλειστό των Πατησίων το Σάββατο 31/5/2008 και ώρα 18:00. Η παρουσία όλων των φίλων του συλλόγου είναι σημαντική και επιβεβλημένη !

Από εδώ αδέρφια θα έχουμε παρώντες και παρούσες ;


Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 02/06/08 18,00
sotis
Μακαρι η ομαδα να βρει τον δρομο της αλλα καλο θα ειναι να αναλαβουν τις ευθυνες αυτοι που έχουν την ομαδα και οχι αυτη που δεν εχουν σχεση με αυτη! Ας κοιταξουμε τον Σπορτιγκ και ας αφησουμε τις δικαιολογιες για τους διαιτητες! Σιγουρα εχουν ευθυνες αλλα την μεγαλυτερη την εχετε εσεις κυριε προεδρε, manager, παραγοντα του Σπορτιγκ! Δεν ειδες πως η ομαδα εχει 5 παικτες και μετα το χαος?οι υπολοιποι 5-6 ηταν για τοπικες κατηγοριες και υπηρχαν ατομα που μεχρι πριν 2-3 χρονια δοκιμαζονταν σε ομαδες β εσκα. Σιγουρα ολα τα παιδια προσεφεραν τα μεγιστα σε αυτη την προσπαθεια για την σωτηρια της ομαδας.
Αυτο που ξερω ειναι πως οταν ο Σπορτιγκ επεσε απο Α1-Α2 πριν αρκετα πλεον χρονια ειχε αλλαξει παλι διοικηση και τα εκανε ολα σκ...... μετα επεσε η ομαδα Β και παλι καλα που δεν εγινε πολυκατοικια το γηπεδο.Ας ειναι καλα ο παναθηναικος που την εσωσε με τα λεφτα που εδινε για να νοικιασει το γηπεδο.Εκει οταν η ομαδα επεσε β εθνικη που εισασταν να κανετε δηλωσεις για διαιτησιες? Οταν εφυγε ο παναθηναικος μηπως ξεχνατε πως δεν ειχατε λεφτα να πληρωσετε ουτε την γραμματεα του γηπεδου? Αυτος που αγαπαει την ομαδα δινει και λεφτα για να την συντηρει! Δεν περιμενει το κρατος να δωσει 100000 ευρω για την ανδρικη ομαδα ετσι ωστε να συντηρηθει το γυναικειο. Που ειναι οι γυναικες? Και αυτες επεσαν απο τους διαιτητες?
Μαλλον καποιος αλλος εχει το προβλημα......
Δεν θα αναφερω φυσικα τιποτα για τον Δροσο γιατι και αυτος ειναι επαγγελματιας και δεν ειναι και ατομο για να βασιστει η ομαδα αλλα ο Σπορτιγκ και πριν Δροσου εποχη δεν ηταν σε καλυτερη μοιρα! Απλα υπηρχε ο Λυκογιαννης που ειχε εναν κορμο παικτων που επαιζαν για αυτον και οχι για τα λεφτα που δεν επαιρναν ποτε στην ωρα τους....Πριν ερθει ο Δροσος ο Λυκογιαννης ηθελε παλι τον Φωτιου!Αλλα που λεφτα ο προεδρος! Που να δωσει ο αλλος χορηγια σε μια διοικηση με παπουδες!χωρις οραματα αλλα με παραισθησεις χωρις μυαλο αλλα με γεροντικη ανοια...
Θα βοηθησω και εγω φυσικα την ομαδα μου οσο μπορω σε αυτο το δυσκολο δρομο και πιστευω καποια στιγμη να την δω να κερδιζει παλι τον παναθηναικο και ολοι να φωναζουμε εδω ειναι το σπιτι του καθε σπορτιγκιτη και οσοι μπαινουν μεσα φευγουνε νεκροι!
paris13
Τι εγινε την κυριακη??βρεθηκε λυση??
iliaszervos
QUOTE(sporting b.c. @ May 28 2008, 18:45 ) *
την τεχνολογια μου μεσα smiley.gif 31/5 είναι φυσικά !!!



QUOTE(sotis @ Jun 1 2008, 17:49 ) *
Μακαρι η ομαδα να βρει τον δρομο της ...
Θα βοηθησω και εγω φυσικα την ομαδα μου οσο μπορω ...



QUOTE(paris13 @ Jun 3 2008, 10:02 ) *
Τι εγινε την κυριακη??βρεθηκε λυση??


Την Κυριακή;

Ούτε Κυριακή ήτανε,
ούτε 31
ούτε /3/
ούτε /5/
ούτε 18,00
ούτε "ανοιχτή"
ούτε "γενική"
"συνέλευση" ... άντε, ήτανε αλλά όπως ακριβώς το έγραψα!

και το χειρότερο, απο φίλους του Σπορτιγκ (εξαιρουμένων όσων ασχολήθηκαν απο μέσα 5 έως 6) ήρθαν sad.gif 2!!! άτομα!

Μην παρεξηγηθώ, δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός, απλά λυπάμαι για την ερημιά που αντίκρυσα και συμπεραίνω οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο!
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...11910&Itemid=28

"Παίζει" ο Νασούφης

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
13/06/2008 (16:47)

Καθοριστική συνάντηση με τους ιθύνοντες του Σπόρτιγκ και τον Δημήτρη Νασούφη θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συζητηθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες, άρα δεν αποκλείεται και την επόμενη σεζόν να τον δούμε στο πάγκο του Σπόρτιγκ.

Όπως και να έχει, στο ρόστερ του Σπόρτιγκ δεν θα βρίσκεται ο Φωτίου, που έχει προτάσεις από ομάδες της Α2 (βρίσκεται πολύ κοντά στη Νήαρ Ηστ), ο Μουτράν, ο Περράκης (θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με τη φανέλα του Λαυρίου). Πάντως, υπάρχουν πιθανότητες την επόμενη σεζόν να ξαναφορέσει την φανέλα του συλλόγου ο Χούμας.
paris13
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 14 2008, 14:52 ) *
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...11910&Itemid=28

"Παίζει" ο Νασούφης

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
13/06/2008 (16:47)

Καθοριστική συνάντηση με τους ιθύνοντες του Σπόρτιγκ και τον Δημήτρη Νασούφη θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συζητηθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες, άρα δεν αποκλείεται και την επόμενη σεζόν να τον δούμε στο πάγκο του Σπόρτιγκ.

Όπως και να έχει, στο ρόστερ του Σπόρτιγκ δεν θα βρίσκεται ο Φωτίου, που έχει προτάσεις από ομάδες της Α2 (βρίσκεται πολύ κοντά στη Νήαρ Ηστ), ο Μουτράν, ο Περράκης (θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με τη φανέλα του Λαυρίου). Πάντως, υπάρχουν πιθανότητες την επόμενη σεζόν να ξαναφορέσει την φανέλα του συλλόγου ο Χούμας.

Υπαρχει κανενα νεο μεταγραφες,διοικιτηκα,ενημεροσεμας λιγο γιατι στο φορουμ του σπορτινγκ βλεπω δεν γραφει κανεις
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12211&Itemid=28

Υπάρχει ελπίδα

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
23/06/2008 (17:53)

Είναι λυπηρό να βλέπεις μια ομάδα με μεγάλη ιστορία να υποβιβάζεται από την Α1 στην Β' Εθνική κατηγορία τόσο απλά. Το θέμα είναι πλέον αν αυτή η ομάδα θα μπορέσει να ορθοποδήσει κάποια στιγμή και θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στα... μεγάλα σαλόνια. Ο λόγος για τον Σπόρτιγκ που ξεκίνησε την μεγάλη προσπάθεια της επιστροφής.

Το μεγάλο ερώτημα του ήταν, αν ο Δημήτρης Νασούφης θα συνεχίσει στον πάγκο του συλλόγου. Η απάντηση είναι θετική. Ο Έλληνας τεχνικός θα είναι ο προπονητής του Σπόρτιγκ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και έχει ξεκινήσει ήδη την προσπάθειά του προκειμένου να στελεχώσει το ρόστερ του συλλόγου με τους καλύτερους δυνατούς παίκτες.

Πρώτο μέλημα λοιπόν για τον Έλληνα τεχνικό είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων και στην ομάδα των Πατησίων είναι πολύ πιθανό την επόμενη αγωνιστική περίοδο να συνεχίσουν οι Καϊμενάκης και Δολαπτσής. Παράλληλα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου οι Χούμας, Μόρφης και Μουτράν να συνεχίζουν να φορούν την ίδια φανέλα.
sporting b.c.
Ο Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΨΑΧΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ !!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ! ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

πληροφοριες
2102283273
2102114538

http://www.sportingbc.gr
http://sporting.freeforums.org



paris13
QUOTE(sporting b.c. @ Jul 4 2008, 19:56 ) *
Ο Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΨΑΧΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ !!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ! ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

πληροφοριες
2102283273
2102114538

http://www.sportingbc.gr
http://sporting.freeforums.org

Γινεται να μας πεις καποια νεα για την ομαδα κ να αφησεις τις επισημες ανακυνωσεις.Πως το βλεπεις τι γινεται θα πεσουμε ακομα ποιο κατω??????
sporting b.c.
αδερφε paris13 τρέξε για διαρκείας... Σεραφείμ Παπάνογλου !

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12701&Itemid=28
Πήρε δύο, ανανέωσε έναν
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
09/07/2008 (12:50)

Στην απόκτηση δύο παικτών προχώρησε o Σπόρτιγκ που ξεκίνησε ήδη την προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν. Τη φανέλα της ομάδας των Πατησίων θα φορέσουν οι Σεραφείμ Παπάνογλου και Άρης Γυφτάκης οι οποίοι ανακοινώθηκαν από τον σύλλογο, ενώ με τον Σπόρτιγκ ανανέωσε ο Πάρης Βεκρής.

"Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητών Σεραφείμ Παπάνογλου όπου την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα του Ζωγράφου, και του Άρη Γυφτάκη που αγωνιζόταν στην ομάδα των Μεγάρων.
Τέλος ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Πάρη Βεκρή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και την περασμένη χρονιά στελέχωσε την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Jabar
QUOTE(sporting b.c. @ Jul 9 2008, 16:30 ) *
αδερφε paris13 τρέξε για διαρκείας... Σεραφείμ Παπάνογλου !

Ναι αλλά έχει αλλάξει το λούκ του Αρη Βελουχιώτη που τον καθιέρωσε στη συνείδηση μας.
Χωρίς να το συσχετίζω με τη μεταγραφή εύχομαι τα καλύτερα για τον ιστορικό Σπόρτιγκ.
Καλά κουράγια παιδιά γιατί δεν βλέπω φως .
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12827&Itemid=28

Ανακοίνωσε Θύμιο

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
13/07/2008 (12:11)

Μετά την απόκτηση των Σεραφείμ Παπάνογλου και Άρη Γυφτάκη, ο Σπόρτιγκ συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ του. Έτσι τη φανέλα της ομάδας των Πατησίων θα φορέσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Θύμιος ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από το συγκρότημα του Δημήτρη Νασούφη.

Πέρα πάντως από τη μεταγραφή του Δημήτρη Θύμιου, ο Σπόρτιγκ ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καυμενάκη."Ο Α. Ο. Σπόρτιγκ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Θύμιου και την ανανέωση την συνεργασίας με τον Δημήτρη Καυμενάκη", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου. Πλέον οι ιθύνοντες της ομάδας συνεχίζουν την αναζήτηση, προκειμένου να αποκτήσουν τους παίκτες που θέλουν και να "κλείσουν" το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.
zigolo7
τι γίνεται τελικά με τον Σπόρτινγκ?? θα βάλει λεφτά να παραμείνει στην κατηγορία ή θα πάει όπως πέρσυ??
sporting b.c.
QUOTE(zigolo7 @ Jul 14 2008, 21:09 ) *
τι γίνεται τελικά με τον Σπόρτινγκ?? θα βάλει λεφτά να παραμείνει στην κατηγορία ή θα πάει όπως πέρσυ??


όλα καλά... σαμπάνιες ανοίγουμε... απο το καλό στο καλύτερο... ΟΛΑ ΚΑΛΑ 41.gif


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12859&Itemid=28
Παραιτήθηκε ο Νασούφης

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
14/07/2008 (14:56)

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Σπόρτιγκ ο Δημήτρης Νασούφης. Πάνω που η ομάδα των Πατησίων είχε πραγματοποιήσει ήδη κάποιες κινήσεις για την στελέχωση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν, ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση που καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Δημήτρης Νασούφης φαίνεται πως σκέφτονταν εδώ και καιρό να υποβάλει την παραίτησή του, καθώς τις τελευταίες ημέρες σταμάτησε και τις προπονήσεις του συλλόγου. Πλέον η διοίκηση του Σπόρτιγκ ψάχνει τον αντικαταστάτη του στην άκρης του πάγου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Basket-time
Παρά τη φυγή του κόουτς, Δημήτρη Νασούφη ο σχεδιασμός του Σπόρτιγκ συνεχίζεται κανονικά. Έτσι η ομάδα των Πατησίων προχώρησε στην τέταρτη μεταγραφή του, αφού απέκτησε τον Μάκη Καττή, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Προοδευτικής κατακτώντας την άνοδο από την Α' ΕΣΚΑΝΑ στη Γ’ Εθνική.
Η ανακοίνωση του Σπόρτιγκ αναφέρει:
"Ο Α.Ο Σπόρτιγκ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάκη Καττή που την περσινή χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Προοδευτικής".


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12887&Itemid=28




Ουδέν σχόλιον.... blink.gif
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12904&Itemid=28

Πήρε Μαστροκωστόπουλο

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
15/07/2008 (17:45)

Παίκτης του Σπόρτιγκ είναι πλέον ο Δημήτρης Μαστροκωστόπουλος ο οποίος υπέγραψε πριν από λίγο με την ομάδα των Πατησίων. Παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων ο Έλληνας παίκτης διάλεξε τον Σπόρτιγκ, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του και κινήθηκε... αστραπιαία για την απόκτησή του.

Έτσι άλλος ένας σημαντικός παίκτης θα βρίσκεται στο ρόστερ του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Δημήτρης Μαστροκωστόπουλος είναι 21 χρονών, έχει ύψος 1μ94 και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Νίκη Αμαρουσίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Από κει μετακόμισε στον Δούκα και στη συνέχεια στη Κομοτηνή. Πέρυσι πραγματοποίησε καλές εμφανίσει με αποτέλεσμα να μπει στο μάτι πολλών ομάδων, ωστόσο ο Σπόρτιγκ ήταν αυτός που τον κέρδισε.
gatos
QUOTE(sporting b.c. @ Jul 15 2008, 17:54 ) *
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12904&Itemid=28

Πήρε Μαστροκωστόπουλο

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
15/07/2008 (17:45)

Παίκτης του Σπόρτιγκ είναι πλέον ο Δημήτρης Μαστροκωστόπουλος ο οποίος υπέγραψε πριν από λίγο με την ομάδα των Πατησίων. Παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων ο Έλληνας παίκτης διάλεξε τον Σπόρτιγκ, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του και κινήθηκε... αστραπιαία για την απόκτησή του.

Έτσι άλλος ένας σημαντικός παίκτης θα βρίσκεται στο ρόστερ του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Δημήτρης Μαστροκωστόπουλος είναι 21 χρονών, έχει ύψος 1μ94 και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Νίκη Αμαρουσίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Από κει μετακόμισε στον Δούκα και στη συνέχεια στη Κομοτηνή. Πέρυσι πραγματοποίησε καλές εμφανίσει με αποτέλεσμα να μπει στο μάτι πολλών ομάδων, ωστόσο ο Σπόρτιγκ ήταν αυτός που τον κέρδισε.

Αφου καταφερατε και πηρατε αυτον τον παιχτη κατι καλο μαλλον αρχιζει να γινεται στο Σπορτικγ.Μακαρι γιατι ειναι ιστορικο σωματειο.
paris13
apo τους περσινους ποιος εμεινε στην ομαδα.μακαι να μεινει κακκαβας μορφης tsiotras καιμενακης.θα ηθελα να μεινουν κ αλλοι αλλα δεν αξιζουν στην β εθνικη
sporting b.c.
QUOTE(paris13 @ Aug 21 2008, 08:09 ) *
apo τους περσινους ποιος εμεινε στην ομαδα.μακαι να μεινει κακκαβας μορφης tsiotras καιμενακης.θα ηθελα να μεινουν κ αλλοι αλλα δεν αξιζουν στην β εθνικη


εμειναν μονο Καυμενάκης, Βεκρης
profitisilias9
QUOTE(sporting b.c. @ Aug 30 2008, 18:43 ) *
εμειναν μονο Καυμενάκης, Βεκρης


Ποιος είναι προπονητής στον Σπόρτιγκ; Αληθεύει ότι θα αναλάβει τη θέση του μάνατζερ ο Στάθης Σμύρης;
sporting b.c.
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 31 2008, 06:36 ) *
Ποιος είναι προπονητής στον Σπόρτιγκ; Αληθεύει ότι θα αναλάβει τη θέση του μάνατζερ ο Στάθης Σμύρης;


Μπέκες, πρώην βοηθός του Άρη Λυκογιάννη
diaskedastis
QUOTE(sporting b.c. @ Aug 31 2008, 07:25 ) *
Μπέκες, πρώην βοηθός του Άρη Λυκογιάννη



χθες νομιζω ειχε συναντηση ο αγγελοπουλος με 2 κυριους απο στο ιντερκοντινενταλ στις 11π.μ τι εγινε εκει φιλε του σπορτιγκ μπορεις να μαθεις??????
sporting b.c.
QUOTE(diaskedastis @ Aug 31 2008, 08:05 ) *
χθες νομιζω ειχε συναντηση ο αγγελοπουλος με 2 κυριους απο στο ιντερκοντινενταλ στις 11π.μ τι εγινε εκει φιλε του σπορτιγκ μπορεις να μαθεις??????


να ρωτησω, να μαθω και να σου πω... σαν τι κυριους λες ; tongue.gif
sporting b.c.
QUOTE(diaskedastis @ Aug 31 2008, 08:05 ) *
χθες νομιζω ειχε συναντηση ο αγγελοπουλος με 2 κυριους απο στο ιντερκοντινενταλ στις 11π.μ τι εγινε εκει φιλε του σπορτιγκ μπορεις να μαθεις??????


οι ανακοινώσεις αύριο στις εφημερίδες smiley.gif
λεφτάκια λεφτάκια γιατι... no money, no honey !!!
sporting b.c.
απο sportingbc.gr

Ανακοίνωση συμφωνίας Α.Ο. Σπόρτιγκ με κυπριακή Εταιρεία management

H Κυπριακή εταιρεία SPORTS MANAGEMENT MARKETING PROMOTIONS και SPORTS AGENCIES με την επωνυμία "BASKETBALL TRANSFERS CO", συμφώνησε για 1+1 χρόνο να αναλάβει σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ το management του αντρικού τμήματος, το οποίο συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας.

Στόχος της συνεργασίας αυτής, είναι η πλήρης και άμεση αναδιοργάνωση του τμήματος σε όλα τα επίπεδα, η εισροή νέων εσόδων, η άμεση παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και με την σωστή οργάνωση, η δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο με σωστό προγραμματισμό τα επόμενα δυο χρόνια, θα επανέλθει στην Α2 κατηγορία. Ηδη συστάθηκε και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος, αποτελούμενη από τους: Μιχάλη Νικολάου (Διευθύνων Σύμβουλος), Αναστάσιο Ηλία (Ταμίας), Στάθη Σμύρη (Γενικός Διευθυντής) και Δημήτρη Αγγελόπουλο (team manager).

ΑΘΗΝΑ, 2 Σεπτεμβρίου 2008
profitisilias9
QUOTE(sporting b.c. @ Sep 2 2008, 13:53 ) *
απο sportingbc.gr

Ανακοίνωση συμφωνίας Α.Ο. Σπόρτιγκ με κυπριακή Εταιρεία management

H Κυπριακή εταιρεία SPORTS MANAGEMENT MARKETING PROMOTIONS και SPORTS AGENCIES με την επωνυμία "BASKETBALL TRANSFERS CO", συμφώνησε για 1+1 χρόνο να αναλάβει σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ το management του αντρικού τμήματος, το οποίο συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας.

Στόχος της συνεργασίας αυτής, είναι η πλήρης και άμεση αναδιοργάνωση του τμήματος σε όλα τα επίπεδα, η εισροή νέων εσόδων, η άμεση παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και με την σωστή οργάνωση, η δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο με σωστό προγραμματισμό τα επόμενα δυο χρόνια, θα επανέλθει στην Α2 κατηγορία. Ηδη συστάθηκε και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος, αποτελούμενη από τους: Μιχάλη Νικολάου (Διευθύνων Σύμβουλος), Αναστάσιο Ηλία (Ταμίας), Στάθη Σμύρη (Γενικός Διευθυντής) και Δημήτρη Αγγελόπουλο (team manager).

ΑΘΗΝΑ, 2 Σεπτεμβρίου 2008


Παιδιά, κουράγιο..................!
Augmon
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 3 2008, 01:35 ) *
Παιδιά, κουράγιο..................!


Πω πω γενικός διευθυντής ο Σπόρτιγκ???Πάμε για μεγάλα πράγματα από 10 εώς ισόβια fast.gif fast.gif fast.gif
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 3 2008, 01:35 ) *
Παιδιά, κουράγιο..................!

γιατι κουραγιο? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
berry the truth
www.betsmart.gr

Ανακοίνωση για τα διαρκείας
Αρχίζει να κινείται πάλι το τμήμα μπάσκετ με την βοήθεια εταιρίας που ανέλαβε το μάνατζμεντ

Δραστηριοποιείται και πάλι το τμήμα μπάσκετ του Σπόρτιγκ που εντείνει τις προσπάθειές του για ενίσχυση της ομάδας με σκοπό να φανεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Πιο συγκεκριμένα...

"Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος εντείνει τις προσπάθειές της για την ενίσχυση της ομάδας και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει τις μεταγραφές που έχει ήδη προσυμφωνήσει. Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή συμφώνησε για 1+1 χρόνο την ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την εταιρεία ιματισμού , η οποία θα προμηθεύει την ομάδα με αθλητικό υλικό. Ακόμη, το τμήμα θα συνεργαστεί ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008/2009 σε θέματα PROMOTION + MARKETING με την εταιρεία .

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τιμή 50 ευρώ. Οι κάτοχοί τους θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους 15 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας, τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και όλα τα φιλικά προετοιμασίας. ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται από τον < ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ >, ο οποίος είναι ήδη στην διαδικασία αναδιοργάνωσης και σύντομα με την αρωγή της Διοικούσας Επιτροπής θα στεγάζεται σε νέα ιδιόκτητα γραφεία".
Augmon
QUOTE(berry the truth @ Sep 5 2008, 13:48 ) *
www.betsmart.gr

Ανακοίνωση για τα διαρκείας
Αρχίζει να κινείται πάλι το τμήμα μπάσκετ με την βοήθεια εταιρίας που ανέλαβε το μάνατζμεντ

Δραστηριοποιείται και πάλι το τμήμα μπάσκετ του Σπόρτιγκ που εντείνει τις προσπάθειές του για ενίσχυση της ομάδας με σκοπό να φανεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Πιο συγκεκριμένα...

"Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος εντείνει τις προσπάθειές της για την ενίσχυση της ομάδας και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει τις μεταγραφές που έχει ήδη προσυμφωνήσει. Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή συμφώνησε για 1+1 χρόνο την ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την εταιρεία ιματισμού , η οποία θα προμηθεύει την ομάδα με αθλητικό υλικό. Ακόμη, το τμήμα θα συνεργαστεί ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008/2009 σε θέματα PROMOTION + MARKETING με την εταιρεία .

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τιμή 50 ευρώ. Οι κάτοχοί τους θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους 15 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας, τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και όλα τα φιλικά προετοιμασίας. ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται από τον < ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ >, ο οποίος είναι ήδη στην διαδικασία αναδιοργάνωσης και σύντομα με την αρωγή της Διοικούσας Επιτροπής θα στεγάζεται σε νέα ιδιόκτητα γραφεία".

Για το ποιος θα φάει το ξύλο στο τέλος ανακοινώσανε??????? torture.gif torture.gif torture.gif
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Sep 5 2008, 10:50 ) *
γιατι κουραγιο? tongue.gif tongue.gif tongue.gif


Δε θέλει και ρώτημα. Οποιος ξέρει, καταλαβαίνει.
sporting b.c.
εγω ομως δεν ξερω... γιατι τοσο αινιγματικος ? δωσε μας μια ιδεα...
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 5 2008, 15:12 ) *
Δε θέλει και ρώτημα. Οποιος ξέρει, καταλαβαίνει.

ejηγησε μας εμεις δεν ξερουμε!!! 19.gif 19.gif 19.gif
iliaszervos
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 5 2008, 15:12 ) *
Δε θέλει και ρώτημα. Οποιος ξέρει, καταλαβαίνει.



Φίλε προφήτηλία, θεωρώντας δεδομένο οτι εχεις καλή πρόθεση με τα γεμάτα υπονοούμενα σχόλιά σου, αλλά τώρα νομίζω πρέπει να πεις ξεκάθαρα τι γνώρίζεις που εχει σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρία και πιθανόν αφορά το Σπορτιγκ!
profitisilias9
QUOTE(iliaszervos @ Sep 5 2008, 22:33 ) *
Φίλε προφήτηλία, θεωρώντας δεδομένο οτι εχεις καλή πρόθεση με τα γεμάτα υπονοούμενα σχόλιά σου, αλλά τώρα νομίζω πρέπει να πεις ξεκάθαρα τι γνώρίζεις που εχει σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρία και πιθανόν αφορά το Σπορτιγκ!


Σας έχω απαντήσει ήδη στη σελίδα Β' ΕΘΝΙΚΗ 08-09!
mentat
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 6 2008, 00:44 ) *
Σας έχω απαντήσει ήδη στη σελίδα Β' ΕΘΝΙΚΗ 08-09!


Οχι φιλε δεν μας έχεις απαντήσει. Και στο άλλο thread που επικαλείσαι και εκεί όλο υπονοούμενα είσαι. "Τι κοινο έχουν οι ομάδες" κλπ ...

Εγώ δεν ξέρω τι κοινό έχουν αυτές οι ομάδες ή ποιά είναι αυτή η εταιρία γιατί είμαι άσχετος με τον χώρο. Είναι δύσκολο να μας πεις αυτά που γνωρίζεις ? Για ποιο λόγο πρέπει να σπαταλάς 5-6 posts και να ρωτάνε εδώ κι εκεί διάφοροι φίλοι και να μην μας λές ? Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σου ...
sporting b.c.
περιμενωντας τον προφητη, βάζω τα νεα της ημερας απο την σελιδα μας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1991
Monday, 08 September 2008 10:27
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Σπόρτιγκ 1991 με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στην οικογένεια του Α.Ο. την εταιρεία BASKETBALL TRANSFERS CO. Η ανακοίνωση έναρξης της συνεργασίας της ομάδας με την εν λόγω εταιρεία γέμισε ικανοποίηση τον κόσμο του συλλόγου, καθώς είναι φανερό πως πρόκειται για ένα σύνολο σοβαρών ανθρώπων που με σκληρή και ομαδική δουλειά, φιλοδοξούν μακροπρόθεσμα (και όχι μέσα σε ένα χρόνο), να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που ανήκει. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Σπόρτιγκ 1991 σε αυτή την προσπάθεια θα σταθεί δίπλα τους, βοηθώντας τους με όποιον τρόπο χρειαστεί. Καλούμε τον κόσμο να συσπειρώσει εμάς και την διοικούσα επιτροπή, έτσι ώστε όλοι μαζί σαν μια γροθιά να πετύχουμε στους στόχους που έχουμε θέσει.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Monday, 08 September 2008 13:28

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Σπόρτιγκ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ της με τους καλαθοσφαιριστές Νίκο Κρίτσαλο, Θανάση Ευθυμίου και Αλέξη Μπαλτά, σε συνέχεια των προσπαθειών της για ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΥΝΟΛΟ ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Σπόρτιγκ ΕΠΕΝΔΥΣΕ σε αθλητές με ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ενώ προτίθεται να προχωρήσει σε ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΙΣ (3) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ για να ολοκληρώσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει της δύσκολης, αλλά γεμάτης φιλοδοξίες χρονιάς.

Ο Νίκος Κρίτσαλος είναι 31 ετών, έχει ύψος 1μ.92 και θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό για την ομάδα, όπως συνέβη και στους προηγούμενους συλλόγους στους οποίους αγωνίστηκε. Ξεκίνησε από τον Λέοντα Μοσχάτου, συνέχισε στην ΑΕΚ και από εκεί μετακόμισε για το Παλαιό Φάληρο. Η επόμενη ομάδα του ήταν το Ηράκλειο, πριν παίξει για τον Πανελλήνιο, τη Νήαρ Ηστ, τον Ποσειδώνα Καλαμάτας και τελικά καταλήξει να αγωνίζεται την περσινή σεζόν στον Δούκα.

Δύναμη στη ρακέτα θα προσθέσει ο Θανάσης Ευθυμίου, ο οποίος στα 30 του χρόνια και με ύψος 2μ.08, έχει γευτεί δις την εμπειρία της συμμετοχής σε πρωταθλήματα του εξωτερικού. Εκτός από το Παλαιό Φάληρο, τον Δούκα, τον Απόλλωνα Πάτρας, το Περιστέρι και τη Νήαρ Ηστ, ο Ευθυμίου αγωνίστηκε στην Κόρδοβα (Α2 Ισπανίας) και τη Χάβρη (Α1 Γαλλίας).

Ο Αλέξης Μπαλτάς, τέλος, θα καλύψει με την εμπειρία του τη θέση του πλέι μέικερ και θα προσπαθήσει να κερδίσει την άνοδο στην Α2, κάτι που κατάφερε να κάνει δυο φορές στο παρελθόν με πρώην ομάδες του. Ο ύψους 1μ.83 29χρονος γκαρντ φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του Αρκαδικού και πανηγύρισε μαζί του την άνοδο στη Β’ εθνική, ενώ έχει προβιβαστεί στην Α2 με τον Αρίωνα και την Ολυμπιάδα. Εχει παίξει, επίσης, για το Ρέθυμνο, την Προοδευτική, τον Ηρόδοτο και τον Πανελευσινιακό.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
berry the truth
και άλλοι 3 ακόμα...

Β ΕΘΝΙΚΗ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Ανακοινώθηκαν άλλοι τρεις από τον Σπόρτιγκ!

Τσούπας, Χούμας και Γράτσος στην ομάδα των Πατησίων

Τρεις-τρεις ανακοινώνονται οι μεταγραφές στον Σπόρτιγκ. Μετά τους Κρίτσαλο, Ευθυμίου και Μπαλτά, η ιστορική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση και των Τσόπη, Χούμα και Γράτσο. Αναλυτικά…

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Σπόρτιγκ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την συμφωνία της με τον Ηλία Τσόπη, τον Χριστόφορο Χούμα και τον Χρήστο Γράτσο.

Ο Ηλίας Τσόπης φόρεσε τη φανέλα του Σπόρτιγκ τη σεζόν 2006/2007 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2, όντας το κορυφαίο αμυντικό όπλο της ομάδας. Εχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, τη Δάφνη, τον Πανελλήνιο και στους τρεις Ιωνικούς (Νικαίας, Νέας Φιλαδελφείας, Λαμίας). Είναι 33 ετών και έχει ύψος 2μ.03.

Ο Χριστόφορος Χούμας, από την άλλη, έπαιξε στον Σπόρτιγκ τη χρονιά που πέρασε (2007/2008), είχε 9,3 πόντους ανά παιχνίδι, μαζί με 3,4 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 23,6 λεπτά συμμετοχής. Είναι 23 ετών και έχει ύψος 1,.94, ενώ έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, τη Νήαρ Ηστ και τον Ιωνικό Νικαίας.

Ο Χρήστος Γράτσος, τέλος, προέρχεται από τις ακαδημίες τους Ολυμπιακού, ενώ έχει αγωνιστεί στην Προοδευτική, τον Μίλωνα και τον Αλιμο. Είναι 23 ετών και έχει ύψος 1μ.81.

Παράλληλα με τις μεταγραφές, η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Κόκκορη, αλλά και το ιατρείο του Χρήστου Παπαδάκη. Υπάρχουν συζητήσεις, στο μεταξύ, με κυπριακούς συλλόγους, ώστε να ταξιδέψει ο Σπόρτιγκ στην Κύπρο και να πάρει μέρος σε τουρνουά, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας. Σύντομα, τέλος, θα υπάρξει ενημέρωση και για τη νέα μασκότ του τμήματος, η μορφή της οποίας θα αποφασιστεί από κοινού με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Α.Ο. Σπόρτιγκ».

betsmart.gr
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...14265&Itemid=28

Οι νέοι παίκτες, αλλά και αυτοί που υπήρχαν στην ομάδα, πρόκειται να... δοκιμαστούν σε φιλικό προετοιμασίας που θα γίνει την Πέμπτη, με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας.
profitisilias9
Παιδιά, σας απάντησα στη σελίδα Β' ΕΘΝΙΚΗ 08-09.
profitisilias9
Με ποιον τρόπο πληρώνονται οι καινούριοι παίκτες που αποκτήθηκαν από την κυπριακή εταιρεία; cool.gif
sporting b.c.
προφητη μου ασε τους χρησμους... σε παρακαλαμε και δεν μας λες τι εχει γινει...


http://www.superbasket.gr/?c=309&a=106800
ΑΟ Σπόρτιγκ - ΓΣ Ηρακλής Σάββατο 20/09

όλοι θυμόμαστε πως ήρθε η ήττα στα Πατήσια... 08/12/2007 τριποντο ισοφαρισης του Ηρακλή στη λήξη και ηττα στην παραταση... τι αγωνας !!! Ο ΧΟΥΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ wink.gif

ο αγωνας 08/12/2007 http://www.sport-fm.gr/article/111672
magickaminia
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 10 2008, 16:10 ) *
Με ποιον τρόπο πληρώνονται οι καινούριοι παίκτες που αποκτήθηκαν από την κυπριακή εταιρεία; cool.gif

Φιλε οσο καλοπροαιρετος και να σαι, μπορεις να μου πεις τι ενδιαφερει τον απλο οπαδο εστω του Σπορτιγκ πως θα πληρωθουν οι παικτες. Εδω μεχρι πριν λιγο καιρο η ομαδα ειχε προβλημα βιωσιμοτητας. Γιατι θετεις τετοιο θεμα . Ο Δροσος μηπως τα ειχε πληρωσει ολα οταν εφυγε απ την ομαδα. Οι υπολοιπες ομαδες της Α1 , Α2 και Β Εθνικης πληρωνουν ολες τις υποχρεωσεις τους; Απο κει που ο Σπορτιγκ ειχε παρει πορεια για την Γ Εθνικη βρεθηκε με ενα αξιοπρεπες ροστερ. Καλη συνεχεια στον Ιστορικο ευχομαι ολα να πανε καλα και να ξαναδει καλες μερες το τμημα .
timoros123
QUOTE(magickaminia @ Sep 10 2008, 17:41 ) *
Φιλε οσο καλοπροαιρετος και να σαι, μπορεις να μου πεις τι ενδιαφερει τον απλο οπαδο εστω του Σπορτιγκ πως θα πληρωθουν οι παικτες. Εδω μεχρι πριν λιγο καιρο η ομαδα ειχε προβλημα βιωσιμοτητας. Γιατι θετεις τετοιο θεμα . Ο Δροσος μηπως τα ειχε πληρωσει ολα οταν εφυγε απ την ομαδα. Οι υπολοιπες ομαδες της Α1 , Α2 και Β Εθνικης πληρωνουν ολες τις υποχρεωσεις τους; Απο κει που ο Σπορτιγκ ειχε παρει πορεια για την Γ Εθνικη βρεθηκε με ενα αξιοπρεπες ροστερ. Καλη συνεχεια στον Ιστορικο ευχομαι ολα να πανε καλα και να ξαναδει καλες μερες το τμημα .



Με αυτούς που μπλέξατε αδέρφια η πορεία του ιστορικού θα σταματήσει κάπου στα τοπικά της Ε.Σ.Κ.Α
sporting b.c.
QUOTE(timoros123 @ Sep 10 2008, 14:53 ) *
Με αυτούς που μπλέξατε αδέρφια η πορεία του ιστορικού θα σταματήσει κάπου στα τοπικά της Ε.Σ.Κ.Α


ρε φιλε γιατι μιλατε με χρησμους ; αν ξερεις, πες...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.