QUOTE (stellar @ Jul 31 2017, 19:25 )
Την οικογένεια σου ξέχασες να ευχαριστήσεις. Και τον καθηγητή που σε βοήθησε στην τουαλέτα όταν είχες σπάσει το χέρι σου... Έχεις εμμονή μαζί μου.. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Σου συνιστώ να μείνεις.
Aχου το μωρε το τρολλάκι μου! Το παιξε και θιγμενο, επειδή σε καποιον δε περνανε οι ψευτομαγκιες και οι ειρωνιες και τον στολισε. Αλλα στις ειρωνιουλες πρωτο πρωτο το τρολλακι μου. Περαστικουλια. Και τι χιουμορ!!
Αντε γραψε τωρα οτι θα σηκωσουμε το 7ο με παιχταραδες και την προεδραρα. Μετα κανε κωλοτουμπες και γραφε οτι εχουμε μετριους παιχτες, αθλητες του στιβου, καπριτσιοζο προεδρο που ειναι τσιγγουνης... Βρισε και κανεναν με τον κοσμιο τροπο σου μιας και μας ειπες οτι εισαι πολλα επιπεδα πανω. ξερεις αυτα που εκανες πριν λιγες εβδομαδες και ετρωγες τα φαουλ αβερτα, που πολλες συμπαθειες σου εδω δε τα ειδαν μαλλον.
Α και μεταλαμπαδευσε τις γνωσεις ενως φτασμενου μανατζερ (ραγμπι μαλλον) που εχει πτυχιο φιμπα και ντιλαρει σαν πολυ καλος broker που διαβαζει ελυτη. Μορφωση βεβαιως βεβαιως για τον επιπεδατο δικηγόρο μας. Ανταλλαξε ντενμον με κονιαρη σαν μανατζεραρα. Μη σου πω και σιγκλετον με κονιαρη, ω βαθυ γνωστη που εισαι μεσα στα πραγματα. κραξε τον παοκ και τους ανυπαρκτους παιχτες του κολεγιου. Ξερεις αυτά που κανουν ολοι οσοι ασχολουνται με τον αθλητισμο συνεχισε να τα κανεις. Πολυ θα εκτιμησουν τις τρολιες σου αρχοντα της φαπας.
Εννοειται πως εχω εμμονη με τυπακια σαν και σενα. Εμετος.
YΓ: Προς stefkorner: Δεν εχεις καμια δουλεια να ζητας τα προσωπικα μηνυματα. Ετσι εχεις μαθει στη ζωή σου; Χαφιεδισμοι και κατινιές; Μου αρέσει που λες για να πεσει το προσωπειο των συνομιλητών.
1) Αμα διαβαζες τα σχολια μου θα το ειχες καταλαβει. Θα ειχες καταλαβει ποιος ειναι εδω να μιλαει για μπασκετ και ποιος οχι.
2)Αν διαβαζες τα σχολια θα εβλεπες γιατι τα εχω παρει με τον στελαρ. Επισης αν διαβαζες τα σχολια θα εβλεπες για το τι ξεμπροστιασμα εφαγε ο στελαρ τπριν κατι βδομαδες. Εξακολουθεις να μην ψαχνεσαι να δεις τι εννοουσα. Δε σε νοιαζει μαλλον το προσωπείο του στελαρ. Σε εξιταρουν μαλλον οι κατινιες. Δεν μενεις πιστός στα λεγομενα σου. Μπορεις καλλιστα αφου σε νοιάζει τόσο να ανατρεξεις στα δημόσιο σχολια. Οταν Μπαινεις στο προφιλ καποιου εχεις την επιλογη να διαβαζεις ολα τα ποστ που εχει κανει. Τα κρατανε σαν ιστορικό. Τα δημόσια γραπτα ειναι εκει. Στο δικο μου ιστορικό μπορει να δεις και το δικο μου ποστ που ειχα παραθεσει τα ποστ του στελαρ που δειχναν οτι ειναι τρολ, κωλοτουμπας, και ειρωνας.
3) Δεν εχεις καταλαβει ακομα το προσωπειο του στελαρ απο οσα γραφονται δημοσια και εχεις και εσύ προσβαση και ζητας τα προσωπικά μηνυματα στην φορα. Σωθηκες.
4) Για να σου φύγει η απορια, στο προσωπικο μου μηνυμα δεν απειλουσα τον στελαρ και οι συναφεις αηδιες που γραφεις. Απλα τον εβρισα και τον ξεχεσα πατοκορφα. Τον ειπα ψευταρα, οτι λεει πεπις με κερασια, οτι τον μαμησα ηδη μια φορα που τρολλαρε ασυστολα. Του εξηγουσα γιατι δεν κανω προπαγανδα αλλα οτι οσα του προσαψα τα ειχε οντως πει. Του ειπα οτι ειναι ασχετος και δε σκαμπαζει τιποτα. Οτι ειναι παπαπτζας. Τρολ. Ψαυταράς. Οτι αν ειναι αυτος μανατζερ εγω ειμαι προπονητης στο nba. Iκανοποιηθηκες στεφ; Αν ειναι λαθος μου και ειμαι κακο παιδι δε σε αφορά, ουτε θα γινω γαμπρος σου. Δεν εστειλα σε σενα προσωπικό μηνυμα, αλλα σε εναν που με νευριασε. Που κολλας εσύ και πεταγεσαι να μαθεις; Επισης δεν εισαι μπατσος του φορουμ και δικηγορος (αυτο ειναι ο στελαρ χαχαχαχα) ουτε συζυγός του να σε νοιαζει.
5) Δε θα του απαντουσα καν, αλλα σε ενα ποστ ελεγε κατι για μονταζιερες, οτι κανω προπαγανδα, οτι δε γνωριζω καλα τα πραγματα, οτι προσπαθω να κλεψω τις εντυπωσεις, οτι ειμαι ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. Με τετοιο στυλακι μου απευθυνθηκε. Το κλιμακωσα και εγω λοιπον. Και τολμα το τραγι να ζηταει φαουλ και να το παιζει αδικημενος οταν μιλα ετσι. Σαν τα παιδακια που κανουν βλακειες και πανε να κλαφτουν και στην μαμακα τους απο πανω. Αντινα κοιταξει την μουτσουνα του στον καθρεφτη. Κατηγορει τους αλλους λες και αυτος παει πισω. ειναι που εχει χιλιαδες σκαλια πιο πανω επιπεδο οπως μας ενημερωσε.
6) Ειχε οπως μπορεις να δεις το στυλάκι που εδειξε στ πανω του μηνυμα της ειρωνίας με το να πω λεει ευχαριστω στην οικογενεια και τον καθηγητη για το σπασμενο χερι.Αυτο το βαφτιζει χιουμορ. Αυτο δε σε πειραξε στεφκορνερ ε; Οποτε δε παιρνω τιποτα απο οσα ειπα στο τραγι αυτό. Τα αξιζε ολα. Ουτε θα απολογηθώ, ουτε θα ζητησω συγγνωμη. Θα του πω μονο περαστικά.
7) Απο το να σε νοιαζει να γινεσαι κατινα μικρυνε την εικονα που βαζεις υπογραφη. Εχεις βγαλει τα ματια ολων. Δυο οθονες πιανει.
Αυτα στο τελευταιο μου ποστ. Καλες κουβεντουλες να εχετε.
Να περιμενετε και τον thodoro οσονουπω. Ειδικα αν ανανεωσει ο καλαθης. Θα περάσετε φινα. Θα κανουν παρεα και με τον στελαρ αχτυπητη.
GUARDIAN KAI STEF ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΖΕΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ. ΣΑ ΤΗΣ ΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΘΑ ΚΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΘΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ. ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΛΛΟΥ.