Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
gratipa1929
Οι ομάδες που συμμετέχουν:

1. ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
2. ΨΥΧΙΚΟ
3. ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
4. ΠΑΓΚΡΑΤΙ
5. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
6. ΗΡΑΚΛΗΣ
7. ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
8. ΕΘΝΙΚΟΣ
9. ΜΑΧΗΤΕΣ/ΔΟΞΑ
10. ΓΣ ΚΥΜΗΣ
11. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
12. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
13. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ
14. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
15. ΟΦΗ (?)
16. ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ (?)

Και τα πρώτα φιλικά για την ομάδα μας το Παγκράτι:

16/9 Παγκράτι-Ίκαρος Καλλιθέας (ΜΕΤΣ)
17/9 Παγκράτι-Κορωπί (ΜΕΤΣ)

gspara
ΦΑΡΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ 91-74 (24-21,46-43,67-58).

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΞΟΝ
ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΤΡΟΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΡΟΥΜΠΑΛΙ
ΚΑΤΟΥΦΑΣ-ΠΕΡΡΑΚΗΣ

Αποντες Μοσχοβιτης-Περδικαρης.
Το Λαυριο ξεκινησε εντυπωσιακα με το γνωστο διδυμο Σακελλαριου-Γιαννακοπουλου να ηγειται και τους Νιξον-Κρουμπαλι να δειχνουν πληρως ενσωματωμενοι στο ροτεισον.

Η εισοδος του Μπατη μεταμορφωσε τον Φαρο,ενω ο Σκορδιλης με την σειρα του κυριαρχησε στην ρακετα.
Στο 2ο ημιχρονο ο Πολεμης ξεκινησε με την σωστη 5αδα βασει εικονας 1ου ημιχρονου.....Μπατης-Λιακοπουλος-Καραμπουλας-Κακιουζης(ναι επαιξε κανονικοτατα)-Σκορδιλης.
Ο Λιακοπουλος ανοιξε επιτελους λογαριασμο με τις γνωστες του περιτεχνες ενεργειες και σε ολοκληρο το 2ο ημιχρονο απολαυσαμε ομορφο μπασκετ απο τον Φαρο που εδειξε οτι μπορει ανετα να σταθει και στην Α1 ακομα και χωρις ξενους.

Το Λαυριο θελει σιγουρα ενισχυση(ειδικα στους ψηλους) για να μπορεσει να ειναι ανταγωνιστικο στην Α1.
Απο τους ξενους,ο αριστεροχειρας παουερ Κρουμπαλι ειναι εξαιρετικη περιπτωση αν και αδικειται απο την ελλειψη σεντερ διπλα του.
Ο Νιξον καλος παιχτης,κοντρολαρισμενος με πολυ καλο σουτ,περισσοτερο ομως 2αρι.
Ο Γιανγκ(3-4) ειναι βαρυς,επαιξε ελαχιστα και λογικα θα κοπει.
Κερδος η θετικη παρουσια των νεαρων Νικολακοπουλου(αχαστος)-Μπεμπη(εξαιρετικο potential αλλα υστερει σωματικα για 3αρι)-Καπωνη (απο Πρωτεα Βουλας,πολυ τσαγανο)!!
Gkos
Πωπω πάντα αναλυτικός ο Θοδωρής!!!!

Έτσι που τα περιγράφεις,κακώς δεν ήρθα ...
Ήταν να έρθω αλλά τελικά πήγα να δω Δούκα στον Άγιο Δημήτριο.
gspara
QUOTE (Gkos @ Sep 16 2015, 22:27 ) *
Πωπω πάντα αναλυτικός ο Θοδωρής!!!!

Έτσι που τα περιγράφεις,κακώς δεν ήρθα ...
Ήταν να έρθω αλλά τελικά πήγα να δω Δούκα στον Άγιο Δημήτριο.

Λογικα θα παιξει κιαλλο φιλικο το Σαββατο ο Φαρος.Αν αξιζει κανονισε,αν και σε βλεπω για Παπαγου rolleyes.gif
Δουκας καλος?
Gkos
QUOTE (gspara @ Sep 16 2015, 22:42 ) *
Δουκας καλος?



Έχασε...
harden
ο Νίξον δεν έπαιξε είναι τραυματίας, άσσος έπαιζε ο Γιανγκ και ο ότι ο Χιλ έπαιξε ελάχιστα και αδιάφορα διότι κόπηκε και γυρίζει πίσω. Ο άλλος ψηλός ο κρουμπαλι ήταν καλός και μένει.Τραυματίας το άλλο 4 ο Περδικάρης.Ψάχνουν για έναν ψηλό, ένα 3 και ένα 4 ξένους. Κάποια παιδιά θα φύγουν από την ομάδα τώρα που ανέβηκε.Να τρέξουν κάποιοι. Ο Φάρος πολύ καλός ειδικά ο Λιακο που έκανε ότι ήθελε.Πολλοί παίκτες,κακιά διαιτησία, πολλα φαουλ, πολλές βολές, καλύτερος και πιο πλήρης Φάρος.ερωτηματικό 2 παικτες play ,Μοσχοβίτης που ήταν εκτός αποστολής και ο Δανας από Λαύριο που δεν έπαιξε καθόλου.
kyrgiakos vidas

Ο Προμηθέας νίκησε τον Κόροιβο στην παράταση (69-74) 16/09/2015 [20:23]


Σε δυνατό φιλικό παιχνίδι, ο Προμηθέας νίκησε τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα με 74-69 στην παράταση (κ.α. 60-60). Διαιτήτευσαν οι Μπούσιας, Δαρλαμήτσος και Τσούνας. Τα 10λεπτα: 22-24, 31-29 (ημ.), 45-38, 60-60 (κ.α.), 69-74 (παρ.).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Νοέας 6 (2), Τσάμης 13 (1), Πάνος 10, Πέττας 9, Κουμπούρας 8, Γερομιχαλός 10 (1), Ντιμπ 5 (1), Μαναβόπουλος 2, Γιαννικόπουλος 2, Πέτροβιτς 5 (1), Χαμηλός, Αλίχοτζιτς 4.

Ανετοιμες και οι δυο ομαδες.Πολυ καλοι απο Κοροιβο οι νεοι Πουλιανητης και Χριστοδουλου,ο Βασιλοπουλος πολυ
βαρυς.Απο Προμηθεα που ειναι ακομα στο μονταρισμα Ντιπ και Γερομιχαλος καλοι,οι υπολοιποι ψαχνονται.
Gkos
Οριστικά στην Α2 το Πευκοχώρι!

Στην Α2 Εθνική κατηγορία θα αγωνίζεται το Πευκοχώρι καθώς αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ, και έτσι θα πάρει την θέση του Πανιωνίου, που θα αγωνίζεται στην Β' Εθνική κατηγορία. Έτσι, δικαιώνεται τα μέγιστα το ρεπορτάζ μας το οποίο μιλούσε για ντόμινο ανόδων, με την ομάδα της Χαλκιδικής να αποδέχεται την πρόσκληση, για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Αναλυτικά:
Ο ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου ανέρχεται στην Α2 Ανδρών και καταλαμβάνει τη θέση του Πανιώνιου ΓΣΣ μετά τη δήλωση συμμετοχής του τελευταίου στη Β΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.Qb3v9QDH.dpuf
Gkos
Μείνετε συντονισμένοι.
Θα σας πει ο gspara για κάτι ωραία ματς που είδε σήμερα...
gspara
QUOTE (Gkos @ Sep 17 2015, 21:10 ) *
Μείνετε συντονισμένοι.
Θα σας πει ο gspara για κάτι ωραία ματς που είδε σήμερα...

smiley.gif ......δεχομαι και παραγγελιες.Δεν εχετε παρα να το ζητησετε!!!!
Σημερα πρεπει να ικανοποιησουμε τον φιλο gratipa wink.gif .....
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΟΡΩΠΙ 94-92 (14-24,40-53,72-71).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ-ΑΜΠΑΡΑΣ
ΜΟΤΣΕΝΙΓΟΣ-ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΧΡΥΣΗΣ
ΜΗΤΣΙΑΛΟΣ-ΥΦΑΝΤΗΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ-ΤΥΡΛΑΣ

Δεν αγωνιστηκε ουτε σημερα ο Σπανος,ενω Αντωνακης-Φακοπουλιδης εφτασαν αργοπορημενοι και πηραν χρονο απο την 2η περιοδο και επειτα.
Το γεγονος ομως ειναι οτι με το Παγκρατι αγωνιστηκε για ενα 10λεπτο περιπου ο Μπαρλος.Περιμενουμε ενημερωση απο gratipa αν αποκτηθει τελικα.

Το Κορωπι εκανε οτι ηθελε στο 1ο ημιχρονο,ενω το Παγκρατι λογικα ψαχνοταν.

Στο 2ο ημιχρονο αλλαξε η εικονα με τους γηπεδουχους να πιεζουν στα 3/4 σχεδον σε ολη την διαρκεια και σταδιακα να ανεβαζουν την αποδοση τους και να βρισκουν ρυθμο.
Ειδικα οταν ο Καλαμπακος αποφασισε να σταθεροποιησει για αρκετη ωρα την καλυτερη σημερινη του 5αδα(Φακοπουλιδης-Κυριακοπουλος-Παπαδιονυσιου-Αντωνακης-Κουτρουλιας),καταφερε να φτασει μεχρι το +7 με τον Παπαδιονυσιου να ηγειται στο σκοραρισμα.
Το φιναλε ηταν ντερμπυ με τον Κυριακοπουλο να δινει τη νικη με 2/2 βολες.

Το Παγκρατι οταν ειναι ετοιμο θα ειναι και φετος ιδιαιτερα ανταγωνιστικο.
Σημερα,εκτος της 5αδας που προανεφερα(ειδικα Αντωνακης-Παπαδιονυσιου) ξεχωρισε ο Περσιδης(φουλ ενεργεια) και ο Δενδρινος(πολυ γυμνασμενο παιδι,αμυντικαρα).

Το Κορωπι εκανε πολλα λαθη οταν πιεστηκε,αλλα εχει το υλικο για να κανει πορεια πρωτης 5αδας στην Β Εθνικη.
Ειδικα αν ισχυει οτι ειναι πολυ κοντα στο να κλεισει δυνατο ψηλο.
Κορυφαιος παιχτης του σημερα ο Υφαντης!!!
gratipa1929
Καταρχήν ένα μεγάλο respect στον Θοδωρή για μία ακόμη μαγική ανάλυση!!! 77.gif

Θείο δώρο και για όσους Παγκρατιώτες (σαν εμένα) δεν έχουμε την ευκαιρία αυτή τη στιγμή να παρακολουθήσουμε από κοντά τα πρώτα φιλικά της ομάδας μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!!!

Επειδή μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες για τον Μπάρλο, ρώτησα και έμαθα ότι όντως συμμετέχει στην προετοιμασία μας, αλλά απλά για να βρίσκεται σε ρυθμό μέχρι να βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

giorgos14
QUOTE(gspara @ Sep 17 2015, 20:45 ) *


Χαιρομαι που ακουω καλα λογια για τον Δενδρινό γιατί είναι πολύ δουλευταράς και αξίζει να παίξει.Τα λεγα άλλωστε στο φίλο το gratipa για αυτόν.
6th player

Καταρχήν ένα μεγάλο respect στον Θοδωρή για μία ακόμη μαγική ανάλυση!!!

Θείο δώρο και για όσους Παγκρατιώτες (σαν εμένα) δεν έχουμε την ευκαιρία αυτή τη στιγμή να παρακολουθήσουμε από κοντά τα πρώτα φιλικά της ομάδας μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!!!

Επειδή μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες για τον Μπάρλο, ρώτησα και έμαθα ότι όντως συμμετέχει στην προετοιμασία μας, αλλά απλά για να βρίσκεται σε ρυθμό μέχρι να βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.


Για αλλού πήγαινα και ευτυχώς αλλού κατέληξα rolleyes.gif είδα και εγώ το φιλικό (πιο δίπλα μου καθόταν ο Φ. Βασιλόπουλος, που παίζει πρώτη αγωνιστική με το παγκράτι και έκανε πολύ χαβαλέ με όλους εκεί 41.gif ).
Το παγκράτι νομίζω ότι από το πουθενά έκανε μια χαρά ρόστερ και θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με πολλές πιθανότητες να σωθεί. Ομάδα που θα τρέχει και θα πιέζει, με πάρα πολύ ταλέντο και διάθεση. Ακόμη είναι νωρίς και θέλουν πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο.Γενικά όμως μου άρεσε πολύ το παγκράτι.
Το κορωπί με εντυπωσίασε στο πρώτο ημίχρονο. Πάρα πολύ δουλεμένη ομάδα, με φοβερή άμυνα, ενέργεια, καλές επιθετικές συνεργασίες και γενικότερα έδινε την εικόνα Ομάδας και μάλιστα σοβαρής. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση του παγκρατίου έγινε ποιο έντονη και το κορωπί έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο χωρίς καμμία δικαιολογία. Έχω την εντύπωση ότι ο Καρακώστας άφηνε να συμβεί αυτό γιατί δεν αντιδρούσε κανείς από τη μία και από την άλλη το κορωπί έπαιζε με σχήματα που μόνο ως πειράματα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο.Δύσκολο να βγαλει συμπέρασμα κανείς.
Χάρηκα που είδα φίλους που είχα να δω από τον μάιο και δίνουμε ραντεβού όλοι στα γήπεδα από τις 3 Οκτώβρη.
καλή μπασκετική χρονιά σε όλους σας bball.gif bball.gif bball.gif

gspara
QUOTE (6th player @ Sep 18 2015, 16:10 ) *
Για αλλού πήγαινα και ευτυχώς αλλού κατέληξα rolleyes.gif είδα και εγώ το φιλικό (πιο δίπλα μου καθόταν ο Φ. Βασιλόπουλος, που παίζει πρώτη αγωνιστική με το παγκράτι και έκανε πολύ χαβαλέ με όλους εκεί 41.gif ).

Kι'εγω καπου εκει καθομουνα για να εχω και ενημερωση για τον αγωνα της Εθνικης smile.gif
Συμφωνω σε ολα οσα γραφεις.Πολυ καλη δουλεια (ξανα)κανει ο Καλαμπακος.Μπορει να μην εχει οπως περυσι τους πιο εμπειρους και μπαρουτοκαπνισμενους στην κατηγορια,αλλα εχει νειατα και γενικα αθλητες με υψηλο κινητρο να κανουν το step up στην καριερα τους.
Επισης εκτος του Κουτρουλια εχει και τον απαραιτητο εμπειρο μπομπερ(Κυριακοπουλος),ο οποιος στο χθεσινο φιλικο ηταν ωριμος και οργανωτικος και μονο στο φιναλε πηρε προσπαθειες,

Για τον Δενδρινο που εγραψε και ο giorgos14,τον ειδα πρωτη φορα και μου κεντρισε το ενδιαφερον με το δυναμικο του στυλ απο τα πρωτα δευτερολεπτα,θυμιζοντας μου τον Γιαννικο rolleyes.gif
Απο ολα τα παιδια που αγωνιστηκαν,ο πιο γυμνασμενος και σε φοβερη φυσικη κατασταση.
Τωρα που το θυμηθηκα,δεν ηταν καθολου στο γηπεδο ο Μπασδεκης.Δικαιολογημενος απων?
Gkos
Επειδή βλέπω ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για Παγκράτι(και λογικό) και επειδή δεν (βλέπω να) έχει γραφτεί στα σαιτ,σημερα 11:30 το πρωί στο ΜΕΤΣ,φιλικό με Ικαρο Καλλιθεας.
gratipa1929
QUOTE (Gkos @ Sep 19 2015, 01:41 ) *
Επειδή βλέπω ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για Παγκράτι(και λογικό) και επειδή δεν (βλέπω να) έχει γραφτεί στα σαιτ,σημερα 11:30 το πρωί στο ΜΕΤΣ,φιλικό με Ικαρο Καλλιθεας.

Όποιος το παρακολουθήσει και επιθυμεί ας μας διαφωτίσει και εμάς τους απόντες smiley.gif
Gkos
QUOTE (gratipa1929 @ Sep 19 2015, 13:07 ) *
Όποιος το παρακολουθήσει και επιθυμεί ας μας διαφωτίσει και εμάς τους απόντες smiley.gif


Nικήσατε .
Ενημέρωσα smiley.gif
Δεν είμαι gspara εγώ . smiley.gif
Gkos
Λύγισε” στο τέλος


Η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αναβλήθηκε λόγω των εκλογών, με τον Φάρο Κερατσινίου και το Λαύριο να βρίσκουν την ευκαιρία να δώσουν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι. Οι Κερατσινιώτες ηττήθηκαν με 68-65, παρότι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Η ομάδα του Ανδρέα Πολέμη προηγήθηκε με 53-39 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά το Λαύριο πραγματοποίησε μία μεγάλη ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήρε τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 11-21, 24-38, 39-53, 68-65.


http://www.ebasket.gr/2015/09/ligise-sto-telos
gspara
ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΚΥΜΗ 84-88 (24-15,40-41,65-67).

Απολαυστικη ματσαρα επιπεδου πλειοφς εγινε στην Ερυθραια με πολυ δυνατες μονομαχιες και εντυπωσιακες φασεις.

ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΣ-ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ
ΚΑΛΛΑΝΙΩΤΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΡΙΤΣΟΣ-ΣΙΓΚΟΥΝΑΣ
ΣΟΛΩΜΟΣ-ΤΟΥΝΤΖΙΑΡΑΚΗΣ

Απο την Ερυθραια(δεν ηξερα οτι ειχε αποκτησει και τον Σοφρωνα) δεν αγωνιστηκε ο Αντωνιου,ενω ο Σολωμος επαιξε μονο στο 1ο ημιχρονο.
Απο την Κυμη απουσιαζε ο Καρινιαουσκας sad.gif (επιστρεφει αυριο απο Λιθουανια και τον γαμο του αδελφου του),ο Κακιουζης δεν επαιξε καθολου,ενω ο Αραπης θα ειναι εκτος γυρω στον 1 μηνα ακομα.

Οι γηπεδουχοι ξεκινησαν εντυπωσιακα,με το μαχαιρι στα δοντια.Με ηγετη τον εκπληκτικο Γεωργοπαπαδακο πηγαν το ματς στην δυναμη αιφνιδιαζοντας την Κυμη που ειχε μεγαλο προβλημα στην κυκλοφορια και τον Μιλοσεβιτς να δινει την μπαλα απο το δεξι στο αριστερο!!!!!

H εισοδος στην 2η περιοδο του Παπαντωνιου απελευθερωσε τον Μιλοσεβιτς και νοικοκυρεψε την Κυμη που ανεβασε σταδιακα την αποδοση της.
Καταλυτικη και η παρουσια του πολυεργαλειου Κωνσταντακοπουλου στην καλυτερη κυκλοφορια της Κυμης που με μπροσταρηδες Σιγκουνα και Γκιζογιαννη(3/3τριποντα στην 2η περιοδο) ειχε ισχνο εστω προβαδισμα σε ολη την υπολοιπη διαρκεια.

Η Ερυθραια δεν το εβαλε κατω σε κανενα σημειο και ηταν συνεχως κοντα στο σκορ(και ισοπαλη ενιοτε) με κορυφαιο παιχτη τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΛΛΙΟ 41.gif που εκανε εκπληκτικο παιχνιδι κατω και απο τις δυο ρακετες!!!!

Συμπερασματικα η Ερυθραια εδειξε οτι με το σκληροτραχηλο παιχνιδι της θα ειναι πολυ ζορικος αντιπαλος ακομα και για ομαδες με πρωταγωνιστικους στοχους
ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΣ--ΣΟΦΡΩΝΑΣ
ΚΑΛΛΑΝΙΩΤΗΣ-ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΟΥ(1-2)-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ(3-4)-ΜΠΑΡΔΑΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ
ΠΡΙΤΣΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΟΛΩΜΟΣ-ΔΕΛΛΙΟΣ-ΓΚΑΙΤΑΣΟΦ

Η Κυμη ακομα ειναι πισω σε ετοιμοτητα,ειχε και τις απουσιες της,αλλα ηταν διαστηματα που εδειξε την μεγαλη δυναμικη της.Εξακολουθω να την πιστευω παρα πολυ.Στα πολυ θετικα και το ωραιο κλιμα που φαινεται να υπαρχει αναμεσα στους παιχτες.
ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΣΕΤΤΟΣ
ΚΑΡΙΝΙΑΟΥΣΚΑΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΤΡΑΝΑΣ
ΣΙΓΚΟΥΝΑΣ-ΨΑΘΑΣ-ΛΟΛΑΣ-ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ
ΤΟΥΝΤΖΙΑΡΑΚΗΣ-ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ
Gkos
Καθάρισε» με Τζίλχριστ το Περιστέρι...

Το Περιστέρι, όντας πλέον στην Α2 Εθνική κατηγορία θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός του κενού του Κυπέλλου Ελλάδας, και έτσι λίγο πριν ταξιδέψει στην Χαλκιδική για να αντιμετωπίσει το Πευκοχώρι, φιλοξένησε στο κλειστό «Γιώργος Στεφανόπουλος», τον σκληροτράχηλο Αμύντα, την αντίσταση του οποίου κατέβαλε με 72-69, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο κοινοτικός παίκτης της ομάδας του Κώστα Παπαμάρκου, με τον Ρόμπερτ Τζίλχριστ να έχει 19 πόντους, και ο Αμύντας να έχει την πρώτη «φιλική» απώλεια του στην περίοδο της προετοιμασίας του.
Δεκάλεπτα: 15-15, 33-37, 52-54, 72-69

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.1dmfOFlj.dpuf

QUOTE (gspara @ Sep 19 2015, 21:14 ) *
ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΚΥΜΗ 84-88 (24-15,40-41,65-67).

Απολαυστικη ματσαρα επιπεδου πλειοφς εγινε στην Ερυθραια με πολυ δυνατες μονομαχιες και εντυπωσιακες φασεις.


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.1TjOYJEE.dpuf

Τα γράφεις καλύτερα από τα σάιτ Θοδωρή !
gate14
Εθνικος Π. - ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 87-79 (50-41 ημιχρονο)

Οι ποντοι του Εθνικου :
Tζολος 6, Παλαιοχωριτης 2, Τζιαλας 6, Ραπτης 6, Βασιλοπουλος 8 (2), Μαντζαρης 13(3), Γκιζογιαννης 9 (1), Μαγκουνης 17(1), Τοτσιος 15(3),Ψυλεας 5(1)

Πολυ καλο το πρωτο μας ημιχρονο .Πολυ καλες και γρηγορες επιθεσεις ενω και αμυντικα παρα τους 41; ποντους που δεχθηκαμε δεν πηγαμε ασχημα (οταν υπαρχει Γκαγκαλουδης στην αντιπαλη ομαδα καθε οτυ ενεργεια που φανταζει δυσκολη η πολυ δυσκολη για αυτον ειναι παιχνιδακι ).Θα ξεχωρισω επισης 3 ταπες που ξεσηκωσαν τους 100 περιπου φιλους της ομαδας μας (2 απο τον Μαντζαρη !!!!! και μια απο τον Τζιαλα) .Απο την Λιβαδεια στο πρωτο μερος ξεχωρισε μακραν ο Γκαγκα ενω πολυ καλος ηταν και ο Μαχαιρας.
Απο την ομαδα μας πολυ καλοι στο πρωτο μερος ο Βασιλοπουλος οργανωτικα , ο Μαγκουνης επιθετικα και ο Γκιζο .στο πρωτο δεκαλεπτο οπως και ο Τζιαλας στο δευτερο δεκαλεπτο.Εξαιρετικη εμφανιση και του Τζιαλα στην δευτερη περιοδο .
Στο δευτερο μερος ειχαμε ενα σχετικα κακο πρωτο 6λεπτο και μια μεταμορφωμενη Λιβαδεια στο αμυντικο της κομματι.Η διαφορα κατεβηκε στους 3 ποντους λιγο πριν το τελος της 3ης περιοδου.Εκει και στο τεταρτο δεκαλεπτο μιλησε ο πολυ εμπειρος Τοτσιος (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ 80 τοις εκατο ευστοχια στα διποντα και 3 στα 3 τριποντα) και ο Μαντζαρης (ΕΔΩ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΗΡΕ). Βελτιωθηκε και η αμυνα μας φτασαμε την διαφορα στους 10 ποντους για να κλεισει το παιχνιδι στους 8.
Στο δευτερο μερος για την Λιβαδεια εκτος του Γκαγκαλουδη πολυ καλοι ηταν ο Ντακουλιας (κερδισε πολλα φαουλ και πηγε καλα και οργανωτικα) , ο Δημητριαδης ο Βουκαντινωφ και ο Χειλαρης
Θεωρω πως η Λιβαδεια με το υλικο της και την εμπειρια της θα ειναι στην πρωτη πενταδα ........οσο γα την εδρα της ?
Εκει πιστευω θα σκονταψουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ..........

Αρχικες πενταδες :
ΕΘΝΙΚΟΣ : Βασιλοπουλος-Τοτσιος-Μαγκουνης-Γκιζογιαννης-Ραπτης
ΛΙΒΑΔΕΙΑ : Γκαγκαλουδης-Βουκαντινωφ-Καλαμπακας-Δημητριαδης-Μαχαιρας
gspara
QUOTE (gate14 @ Sep 19 2015, 23:14 ) *

Πολυ ωραια η αναλυση σου gate14,μας εδωσες ακριβη εικονα!!!!
Λογικα η βασικη 5αδα εχει κλειδωσει.Εχεις μηπως ενημερωση για επιστροφη Βουγιουκα?

Μας εδωσες και ειδηση για Χειλαρη σε Λιβαδεια.Υποθετω ακομα δεν εχει κλεισει επισημα,κατι διαβασα οτι αναθερμανθηκε το ενδιαφερον του Ηρακλη.Θα συμφωνησω παντως για την δυναμικοτητα της ομαδας,μου αρεσει και εμενα πολυ.Αρκει να παραμεινει ηρεμος και συγκεντρωμενος ο Γκαγκα.
Για Εθνικο θα μου επιτρεψεις να δηλωσω τον θαυμασμο μου για τον Κωστα Τζιαλλα.Εχει παψει πλεον να ειναι μονο ενας αμυντικος ογκολιθος και εχει μαθει να χρησιμοποιει και επιθετικα την δυναμη και τα αθλητικα του προσοντα.Υπερπολυτιμος και πολυ σοβαρο παιδι!!!!

Για την ομαδα μου,το Περιστερι,με προβληματιζει για την ωρα η εικονα της στα φιλικα.Θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για την παραμονη.Δεν υπαρχει κλασικος οργανωτης και η κυκλοφορια ειναι προβληματικη.Ο Σκουλιδας δεν αξιοποιειται καθολου και Παπαδιονυσιου-Πολυταρχου κρατανε πολυ ωρα την μπαλα,με τον τελευταιο να αναλωνεται πολλες φορες σε βιαστικα και βεβιασμενα σουτ.
Επισης λειπει το κορμι που θα σπρωξει στην ρακετα(δεν αντικατασταθηκε ο Ρεκουνιωτης).Ο Κατιακος ειναι σουπερ επιθετικα,αλλα αδυναμος αμυντικα και ο Πετρουλας απλα δεν μπορει πλεον.
Βλεποντας και την εκπληκτικη κατασταση που βρισκεται η Ερυθραια,που ειναι ανταγωνιστρια,απογοητευτηκα ακομα περισσοτερο.Θα ηθελα πολυ να δω την ομαδα μου να παιζει με το μισο εστω παθος και ψυχη που αγωνιστηκε η καλοκουρδισμενη αρμαδα του κοουτς Χουχουλη (τεραστιο Respect 41.gif 41.gif )............
gate14
Φιλε gspara απο λαθος μου εδωσα ειδηδη.
Τον ΧΑΛΑΡΗ.......τον εγραψα ΧΕΙΛΑΡΗ..............Ο ΧΑΛΑΡΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ smiley.gif
Ο Βουγιουκας μπαινει κανονικα στις προπονησεις οποτε πολυ συντομα θα ειναι στην διαθεση του προπονητη μας.
Ο Τζιαλας οντως μεχρι στιγμης δειχνει ενα προσωπο πολυ καλο ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ .
Ευχομαι να συνεχισει ετσι

Για την ομαδα σου τωρα επειδη την ειδα θεωρω πως δεν θα κινδυνεψει ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ
Η προσθηκη του Τσιοτρα ειναι πολυ σημαντικη..........αν βγει και ο Γκιλχριστ ολα οκ.
Στο Περιστερι δεν περνα ευκολα κανεις
sacarame
Τα ποστ μεταφέρθηκαν στο τόπικ του Κυπέλλου
gratipa1929
Αλλαγή προέδρου υπήρξε στις εκλογές που έλαβαν τόπο στον ΑΟ Παγκρατίου τις 23/9, με τον παλιό άσσο του συλλόγου, Λεωνίδα Βατάκη να αναλαμβάνει την προεδρία, αντικαθιστώντας τον Θοδωρή Σχίζα, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στο ΔΣ.
Αναλυτικά:
Νέο ΔΣ προέκυψε μετά τις εκολογές του ΑΟ Παγκατίου και το οποίο αποτελείτε από τους:
ΛΕΝΙΔΑΣ ΒΑΤΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΧΙΖΑΣ ΤΑΜΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΖΑΡΑΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΔΟΥΛΑΒΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΛΟΣ
ΠΟΝΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ
ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΙΚΆ ΜΕΛΗ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΑΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΓΕΛΑΝΤΑΛΙΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΤΑΡΝΑΤΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.Q8eGxBOJ.dpuf
gspara
Τον αγωνα Φαρος-Λιβαδεια θα μεταδωσει η ΕΡΤ στην πρεμιερα.
MENEGIN11
QUOTE(gspara @ Sep 27 2015, 00:02 ) *
Τον αγωνα Φαρος-Λιβαδεια θα μεταδωσει η ΕΡΤ στην πρεμιερα.

Ελπίζω να μη μεταδίδει Χατζηγεωργίου.κανονικά το τηλεοπτικο πρεπει να γίνεται αλλη ωρα γιατί με τόσες καλες ομάδες επιβάλεται να γεμίζουν τα γηπεδα
gspara
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ 66-75 (24-16,39-30,53-49).

Περιστερι........Λακκας-Τσιοτρας-Ψαροπουλος-Γκιλχριστ-Κατιακος
Εθνικος..........Βασιλοπουλος-Τοτσιος-Ψηλεας-Γκιζογιαννης-Τζιαλλας

Αποντες Πολυταρχου-Πετρουλας και Βουγιουκας-Ραπτης-Λατοβιτς.

Βελτιωμενη η εικονα του ΓΣΠ στο α ημιχρονο,αλλα στο β οταν πατησε γκαζι ο Εθνικος εμφανιστηκαν τα γνωστα προβληματα στο 1 και στο 5.

Στους ψηλους οπως εχω πει λειπει το δυνατο κορμι που θα βαλει αγκωνες και θα ποσταρει.
Ο Κατιακος ηταν πρωτος σκορερ σημερα,αχαστος απο τα 4-5 μετρα.Θα ελεγα οτι ειναι ο Μαυροκεφαλιδης της Α2.
Ο Γκιλχριστ τρομερα αθλητικος,μπλοκαρει και αλλοιωνει,αλλα απειλει και αυτος με μακρινα σουτ,ακομα και τριποντα.
Ο χρονος και ο ρολος του Παπαντωνακου εχει περιοριστει και ενω ειχε ξεκινησει φουριοζος δειχνει πεσμενος τωρα.

Στον ασσο Λακκας-Παπαδιονυσιου δεν μπορουν να ειναι οι βασικοι.Το πολυ θετικο οτι ηρθε ο Τσιοτρας και ειδαμε επιτελους ομαδικοτητα και αμυνα.Οικονομικοτατος και επιθετικα.Λιρα εκατο ο Θοδωρης!!!!!!
Αλλο θετικο ατομικα,η εξαιρετικη κατασταση του Ψαροπουλου,σε αμυνα και επιθεση,που δειχνει να κερδιζει την θεση του βασικου 3αριου απο τον Σκουλιδα.

Ο Εθνικος 2 κλασεις ανωτερος,παταγε το γκαζι οταν και οπως ηθελε.Πιο ποιοτικος και δουλεμενος,αλλοι στοχοι βεβαια για τις 2 ομαδες.
Εβλεπα τον Τζιαλλα να σπρωχνει στην ρακετα(εκανε και εντυπωσιακο στοπ στον Γκιλχριστ) και τον μη-αθλητικο Γκιζογιαννη να ποσταρει οπως θελει και ζηλευα.
Τεραστιο Respect στον Κωστα Τοτσιο!!!!Παραδειγμα για ολους τους αθλητες,απειρους τονους ιδρωτα ανεξαρτητα της κρισιμοτητας του αγωνα.
Ο Βασιλοπουλος οταν ηρεμησε ηταν πολυ καλος.

Το Περιστερι τελικα θα δωσει το φιλικο με τον Ιωνικο το Σαββατο στον Πλατωνα(μαλλον 12.30).
Το πρωτο επισημο ματς με το Πευκοχωρι θα το δωσει την Τεταρτη 21/10.
Gkos
Μόνο Α1


Ο Φάρος Κερατσινίου έχει δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ρόστερ, το οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2, όντας το μεγάλο φαβορί για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Πολέμης μιλώντας στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport FM, ξεκαθάρισε πως αποκλειστικός στόχος του Φάρου είναι η άνοδος στην Α1.

Για το φετινό Φάρο Κερατσινίου: “Έχουμε δημιουργήσει καλή ομάδα. Το καλύτερο είναι ότι έχει δημιουργηθεί καλή χημεία, καθώς η ομάδα είναι καλή παρέα. Οι παίκτες έχουν πολλή διάθεση, αν και μερικοί είναι προς το τέλος της καριέρας τους. Βλέπουν, όμως, την ομάδα ως μεγάλο κίνητρο και είμαι ευχαριστημένος για αυτό. Ήρθαν κι αυτά τα αποτελέσματα που έχουν φέρει χαρά”.

Για τη νίκη-πρόκριση επί των Τρικάλων BC: “Μιλάμε στα παιδιά, ότι θέλουμε να κάνουν κάποια πράγματα, και εκείνα αντιλαμβάνονται τι θέλουμε, σε αντίθεση με τα νέα παιδιά. Σε συνάρτηση με την καλή χημεία στην ομάδα, έρχονται κι αυτά τα αποτελέσματα. Παιδιά σαν τον Κακιούζη, τον Παπαμακάριο και το Λιακόπουλο έχουν υψηλό δείκτη μπασκετικής ευφυΐας. Είμαι τυχερός για αυτό”.

Για την άνοδο στην Basket League: “Αυτός είναι ο στόχος. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε αυτά τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Εμείς ξεκινάμε το Σάββατο (03/10) με τη Λιβαδειά. Θέλουμε να πάμε βήμα βήμα, για να βάλουμε την ομάδα σε μια ρότα. Έχουμε τις δυνατότητες να κοιτάξουμε την Α1 και ξεκάθαρα ο στόχος είναι η άνοδος. Οι παίκτες μας θεωρούν τους εαυτούς τους παίκτες της Α1, αλλά πρέπει να πατήσουμε στο έδαφος”.

Για την πορεία τους στο Κύπελλο: “Τελειώνοντας το ματς με τα Τρίκαλα, είπα μέσα στα αποδυτήρια να πάμε να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε τη δυναμική να νικήσουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να νικήσουμε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Το ζητούμενο είναι να δείξουμε την ίδια όρεξη και διάρκεια στο πρωτάθλημα. Να συνειδητοποιήσουμε πως στόχος είναι η άνοδος και όχι το Κύπελλο”.

Για τον Κώστα Ζώρζο, ο οποίος θα συνεχίσει στον Πανιώνιο: “Μιλήσαμε με τον Ζώρζο και η πρόθεση είναι βοηθήσουμε τον Πανιώνιο. Είπαμε στον Κώστα να πάει εκεί να αγωνιστεί, πως θα τον παρακολουθούμε και θα δούμε την επόμενη σεζόν τι θα γίνει με εκείνον”.

http://www.ebasket.gr/2015/10/mono-a1
Gkos
Στα χαρτιά η Δόξα τον ΟΦΗ

Δεν άργησε να έρθει επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ μας αναφορικά με τον ΟΦΗ, καθώς όπως ενημέρωσε επίσημα η ΕΟΚ, η ομάδα της Κρήτης δεν θα αγωνιστεί στην Λευκάδα, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται με 2-0 υπέρ της Δόξας.
Αναλυτικά:
Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΟΦ Ηρακλείου στον αγώνα ΑΕ Δόξα Λευκάδας – ΟΦΗ, της 03/10/2015 για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΕ Δόξα Λευκάδας με σκορ 20 – 0.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.EHP9j24V.dpuf

Γεύμα...πριν την μάχη στα Πέυκα!

Στην πρώτη του σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία μπαίνουν αύριο (Σάββατο 3/10) τα Πεύκα, τα οποία φιλοξενούν στην έδρα τους την Κύμη, θέλοντας να μπούνε με το δεξί στο νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά τους. Η διοίκηση της ομάδας, παρέθεσε γεύμα χθες (Πέμπτη 1/10) σε όλο το επιτελείο της, δείχνοντας το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στους Μαχητές.
Αναλυτικά:
Η σκληρή προετοιμασία έφτασε σχεδόν στο τέλος της. Η ομάδα μέσα από τις προπονήσεις, τα φιλικά, αλλά και τους 2 αγώνες κυπέλλου που έδωσε, τέσταρε τις δυνάμεις της και έκανε μια εκτίμηση του αρχικού επίπεδου ετοιμότητας της.
Άπαντες στα Πεύκα γνωρίζουν ότι τους περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά υπάρχει αισιοδοξία και ενθουσιασμός ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως και τα προηγούμενα χρονιά, ανταγωνιστική. Η πρεμιέρα ξεκινάει το Σάββατο με την ομάδα της Κύμης που ενισχύθηκε σημαντικά και με το μπάτζετ και το ροστερ που έχει σίγουρα αποτελεί ένα από τα φαβορί της κατηγορίας.
Η διοίκηση παρέθεσε χθες γεύμα σε μια παραδοσιακή ταβέρνα των Πεύκων τον "Μιχάλη" που αποτελεί χρόνια μπασκετικό στέκι στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες, Παναγιώτη και Τάσο για την άψογη εξυπηρέτηση τους άλλα και την βοήθεια τους καθώς αποτελούν χρόνια ένθερμους υποστηρικτές της ομάδας. (Ψητοπωλείο ΜΙΧΑΛΗΣ, Λ Παπανικολάου 71)

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.WTo2eBQ0.dpuf
Gkos
Μια υπερδύναμη, πέντε - έξι διεκδικητές της δεύτερης θέσης, οκτώ νεοφώτιστοι (!) και οι... υπόλοιποι. Αυτή θα μπορούσε να είναι με μια πρόταση η εικόνα του νέου πρωταθλήματος της Α2, το οποίο σηκώνει το Σάββατο (3/10) αυλαία και υπόσχεται - όπως πάντα άλλωστε τα τελευταία χρόνια - πολλές συγκινήσεις...

Των Γιάννη Ευδαίμων - Θωμά Κυρίτση

Το φετινό πρωτάθλημα ξεκινά με δύο μεγάλες ιδιαιτερότητες. Η πρώτη είναι η θέσπιση - για πρώτη φορά - των πλέι οφ και πλέι άουτ. Πράγμα που σημαίνει ότι ο πρώτος ανεβαίνει αυτόματα ενώ θα γίνουν αγώνες μπαράζ (μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου) ανάμεσα σε ομάδες που έχουν τερματίσει στις θέσεις 2-5, για την δεύτερη ομάδα που θα ανέβει στην Α1. Για τον υποβιβασμό, οι δύο τελευταίοι πέφτουν ακαριαία και θα γίνουν μπαράζ στις θέσεις 11-14, για άλλους τρεις που θα πάρουν τον δρόμο για τη Β΄ Εθνική (συνολικά θα υποβιβαστούν πέντε).

Η δεύτερη ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με την παρουσία 8 νεοφώτιστων ομάδων, αποτέλεσμα των συνεχόμενων αναδιαρθρώσεων των κατηγοριών το καλοκαίρι, που είχε ως αποτέλεσμα την "μετακόμιση" της μισής Β΄ Εθνικής στην Α2.

Επί της ουσίας... Η υπερδύναμη που λέγαμε στην αρχή είναι ο Φάρος Κερατσινίου. Με μια πλειάδα αστέρων της Α1 στο δυναμικό του, έχει βάλει από το ξεκίνημα βασική υποψηφιότητα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου. Από εκεί και πέρα ακολουθεί ένα γκρουπ ομάδων που θα διεκδικήσει να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Ο λόγος για τους Ψυχικό, Προμηθέα Πατρών, Εθνικό, Γ.Σ. Κύμης,Ηρακλή και Δόξα Λευκάδας, που είναι - θεωρητικά πάντα - από τις πολύ δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Η παρουσία των Παγκρατίου και Περιστερίου, δύο εκ των ιστορικότερων Αθηναϊκών ομάδων με "βαριά" φανέλα και σκληρές έδρες, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σεζόν και ίσως να δούμε κάποια... έκπληξη. Όσον αφορά στους Λιβαδειά, Δούκα, Μαχητές Δόξας Πεύκων, Πανερυθραικό, Ευρώπη Πευκοχωρίου και Φίλιππο Βέροιας, έχουν ως θεωρητικό στόχο την παραμονή σε και αν την πετύχουν (όπως βέβαια και το Παγκράτι με το Περιστέρι) θα είναι επιτυχημένη για αυτούς η σεζόν... Είναι και ο ΟΦΗ... Στα χαρτιά μόνο, καθώς η κατάντια της ιστορικής Κρητικής ομάδας, με τη σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Α2 είναι τέτοια, που ούτε μια ανακοίνωση απόσυρσης δεν έχει βγει...

Αυτή είναι "μπακάλικη" εκτίμηση των φετινών "μονομάχων" της Α2 και είναι πολύ πιθανό να πέσει παντελώς έξω, μιας και η κατηγορία μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις και τα απρόβλεπτα. Στην Α2 "έπεσαν" φέτος πολλά χρήματα (στις μισές τουλάχιστον ομάδες) και το βέβαιο είναι ότι οι φίλαθλοι αξίζει να παρακολουθήσουν από κοντά το πρωτάθλημα και να γεμίσουν τα γήπεδα. Άλλωστε καλύτερος "αναλυτής" είναι το... παρκέ και εκεί φαίνεται αν μετράνε τελικά τα "μεγάλα" ρόστερ ή όχι...


Αναλυτικά τα 15 ρόστερ (ο ΟΦΗ δεν διαθέτει ρόστερ):


Δούκας


Στέφαν Τζόρτζεβιτς

Center

26

2,02

Παναγιώτης Καυκής

Guard

35

1,96

Αντώνης Μιχάλογλου

P.Forward

27

2,05

Γιώργος Κουκάς

Guard

30

1,80

Γιώργος Πέτρου

Guard

22

1,96



Αναστάσιος Σπυρόπουλος

P.Forward

20

2,05

Διονύσης Καραμπάτσος

Guard

29

1,96

Γιάννης Ροδοστόγλου

Guard

32

1,95

Γιάννης Μολφέτας

Forward

23

1,96

Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς

Guard

18

1,85

Ανδρέας Χαϊκάλης

Guard

18

1,80

Θοδωρής Καρράς

Center

18

2,08

Βένος Μαστόρος

Guard

18

1,96

Ανδριανός Περδικάρης

P.Forward

24
2,05

Μάριος Γούναρης

Προπονητής


Προμηθέας Πατρών


Θοδωρής Κυρίλης

Guard

16

1,87

Φάνης Κουμπούρας

Guard

32

1,87

Άγγελος Τσάμης

Guard

34

1,92

Ανδρέας Σκούφης

Guard

17

1,90

Γιάννης Ντιμπ

Guard

29

1,96

Γιάννης Χαμηλός

Guard

31

1,87

Νίκος Πέττας

Forward

34

1,95

Βασίλης Γιαννικόπουλος

Forward

27

1,95

Βλαντιμίρ Πέτροβιτς

Forward

38

1,99

Νίκος Κουμουνδούρος

Forward

16

1,98

Όλεγκ Τσέρσακ

Forward

16

1,97

Βασίλης Μαλτέζος

Forward

16

1,99

Πέτρος Γερομίχαλος

P.Forward

21

2,02

Πέτρος Νοέας

P.Forward

28
2,04

Σωκράτης Μαναβόπουλος

P.Forward

34
2,00

Φάχρο Αλίχοτζιτς

Center

26
2,08

Παναγιώτης Βύρλας

Center

16
2,06

Στιβ Πάνος

Center

27
2,06

Μάκης Γιατράς

Προπονητής


ΓΣ Κύμης


Παντελής Σέττος

Guard

29

1,80

Θανάσης Κωνσταντακόπουλος

Forward

27

1,97

Ιγκόρ Μιλόσεβιτς

Guard

29

2,00

Στέλιος Σκουλούδης

P.Forward

21

2,04

Δημήτρης Παπαντωνίου

Guard

34

1,85

Γιάννης Ψαθάς

Forward

32

1,98

Δημήτρης Λόλας

P.Forward

30

2,03

Βαίντας Καρινιάουσκας

Forward

22

1,98

Παναγιώτης Κατράνας

P.Forward

29

2,03

Σωκράτης Γκιζογιάννης

Forward

33

2,00

Στάυρος Τουντζιαράκης

Center

28

2,10

Γιάννης Κακιούζης

P.Forward

36

2,05

Αλέξανδρος Σιγκούνας

P.Forward

27

2,02

Δημήτρης Αράπης

P.Forward

25
2,02

Βασίλης Μπρατσιάκος

Προπονητής


Εθνικός Πειραιά


Αντώνης Μάντζαρης

Guard

29

1,90

Βαγγέλης Τζόλος

Guard

24

1,92

Κώστας Τότσιος

Guard

37

1,91

Φώτης Βασιλόπουλος

Guard

29

1,87

Άλεξ Βουγιούκας

Center

26

2,08

Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης

Guard

20

1,90

Αλέξης Ράπτης

P.Forward

34

2,00

Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης

P.Forward

33

2,00

Σπύρος Μαγκουνής

Forward

30

2,00

Κώστας Τζιάλλας

Center

32

2,07

Νίκος Ψυλέας

Forward

35

1,98

Γιάννης Μονέος

Guard

18

1,92

Νταμίρ Λάτοβιτς

P.Forward

35

2,04


Βαγγέλης Βλάχος

Προπονητής


Ψυχικό


Θωμάς Νίκου

Guard

35

1,85

Ντίνος Αχής

Guard

28

1,85

Νίκος Παπανικολάου

P.Forward

30

2,06

Γιάννης Δημάκος

Guard

25

1,92

Παύλος Αχής

Guard

26

1,91

Σπύρος Πάνου

Center

23

2,06

Φίλιππος Μοσχοβίτης

Guard

36

1,85

Τζόι Γκάτζο

Forward

18

1,95

Πέτρος Μελισσαράτος

Center

22

2,06

Άλεξ Στέβοβιτς

Guard

25

1,95

Νίκος Τσιώκος

P.Forward

24

2,05

Βασίλης Αγγελακόπουλος

P.Forward

36

2,03

Άλκης Σακελλαρίου

Guard

18

1,87

Λευτέρης Χρυσός

Guard

18
1,92

Γιώργος Ρεμεντέλας

Προπονητής


Παγκράτι


Γιάννης Κυριακόπουλος

Guard

32

1,85

Σπύρος Παναγιωταράς

Guard

22

1,90

Κώστας Δενδρινός

Guard

26

1,88

Κώστας Φακοπουλίδης

Guard

20

1,92

Σπύρος Μοτσενίγος

Guard

23

1,94

Αλέξης Σπανός

Forward

24

2,01

Τάσος Αντωνάκης

P.Forward

23

2,05

Αποστόλης Κουτρούλιας

P.Forward

40

2,03

Γιάννης Σαχπατζίδης

Center

22

2,09

Στάθης Παπαδιονυσίου

Guard

23

1,95

Νίκος Περσίδης

Forward

23

2,00

Αλέξανδρος Μήτσιαλος

P.Forward

21

2,03

Γιάννης Λεκάκης

Forward

25

1,98


Ντίνος Καλαμπάκος

Προπονητής


Ηρακλής


Μάικ Ντι Νούνο

Guard

25

1,80

Ευθύμης Κοθράς

Guard

34

1,93

Γιώργος Αποστολίδης

Guard

31

1,99

Αποστόλης Αποστολίδης

Guard

22

1,92

Μπάμπης Μουρατίδης

Guard

29

1,86

Δημήτρης Δέσπος

Center

39

2,09

Σταμάτης Μπένας

Center

30

2,06

Σωτήρης Γκιουλέκας

P.Forward

36

2,03

Δημήτρης Ταραμάς

Guard

19

1,95

Χρήστος Καραθανάσης

Guard

18

1,91

Αλέξανδρος Σταματογιάννης

P.Forward

18

2,02

Λεωνίδας Κοντόπουλος

P.Forward

18

2,03

Γιάννης Καραγκιολίδης

Forward

26

2,00

Δημήτρης Χείλαρης

P.Forward

25
2,03

Στέφανος Πέρκος

Προπονητής


ΑΕ Λιβαδειάς


Δημήτρης Καλαμπάκας

Forward

26

2,01

Σωτήρης Μαράντος

Forward

22

1,98

Κώστας Μαχαίρας

Center

31

2,05

Ιβάν Βουκαντίνοφ

Guard

33

1,92

Κώστας Σταύρου

Guard

25

1,95

Στέλιος Χάλαρης

P.Forward

23

2,05

Χρήστος Ντακούλιας

Guard

29

1,80

Τάσος Δημητριάδης

P.Forward

32

2,02

Νίκος Βούλγαρης

Guard

36

1,92

Γιώργος Τερματζίδης

Guard

32

1,97

Γιάννης Γκαγκαλούδης

Guard

37

1,91

Παναγιώτης Βισβίκης

Guard

18

1,75



Σάββας Κατσούνης

Προπονητής


Πανερυθραϊκός


Γιώργος Δέλλιος

P.Forward

34

2,02

Αλέξανδρος Μπάρδας

Guard

36

1,96

Τάσος Καλλιανιώτης

Guard

32

1,92

Νίκος Πρίτσος

Forward

34

1,97

Νίκος Γεωργοπαπαδάκος

Guard

29

1,92

Γιάννης Προδρόμου

Forward

28

1,96

Λουκάς Γιαουρτόγλου

Guard

28

1,86

Μάρκος Γεωργακόπουλος

Guard

24

1,92

Στέφανος Σολωμός

P.Forward

35

2,01

Τάσος Αντωνίου

Forward

27

1,98

Αλέξανδρος Γκαϊτάσοφ

P.Forward

27

1,98

Νίκος Χαραλάμπης

P.Forward

19

2,03

Ηλίας Σοφρωνάς

Guard

29

1,81


Δημήτρης Χουχουλής

Προπονητής


Φίλιππος Βέροιας


Απόλλωνας Δεληγιώργης

Guard

22

1,92

Νίκολα Ότοβιτς

Guard

26

1,90

Γιώργος Τριχόπουλος

Guard

28

1,93

Δημήτρης Σαμαράς

Guard

25

1,93

Αποστόλης Ναούμης

Forward

22

1,97

Γιάννης Τόζιος

Center

25

2,09

Τάσος Κασαμπαλής

Center

31

2,08

Ραφαήλ Πεχλιβάνος

P.Forward

18

2,05

Γιώργος Σιδηρόπουλος

Guard

19

1,90

Χριστόφορος Ποταμόπουλος

Guard

28

1,88

Παύλος Τόκας

Guard

18

1,85

Αλέξης Τόκας

Guard

17

1,86

Αυγουστίνος Κυριακού

Guard

21

1,89




Δημήτρης Γκίμας

Προπονητής


Περιστέρι


Χρήστος Λάκκας

Guard

24

1,88

Γιώργος Παπαδιονυσίου

Guard

20

1,90

Διογένης Γοργόνης

Guard

17

1,94

Θοδωρής Τσιότρας

Guard

28

1,98

Μιχάλης Πολυτάρχου

Guard

32

1,90

Κώστας Παπαντωνάκος

P.Forward

24

2,02

Διονύσης Σκουλίδας

Forward

18

2,00

Σωκράτης Ψαρόπουλος

Guard

23

1,91

Δημήτρης Κατιάκος

P.Forward

28

2,05

Αλέκος Πέτρουλας

P.Forward

37

2,02

Ρόμπερτ Γκίλχριστ

P.Forward

25

2,06

Γιώργος Ξιούρας

Guard

19

1,95

Θανάσης Δομπρογιάννης

Forward

16

2,00




Κώστας Παπαμάρκος

Προπονητής


Ευρώπη 87’ Πευκοχωρίου


Θωμάς Αράπης

Guard

22

1,93

Κωνσταντίνος Αμπατζίδης

Guard

21

1,87

Νικόλαος Τέρπος

Guard

23

1,93

Φώτιος Ζώτος

Guard

30

1,93

Θεόδωρος Ονάσογλου

Guard

28

1,91

Γεώργιος Θεοδωράκος

Forward

27

1,97

Παναγιώτης Κιγμέτογλου

Forward

30

2,00

Νικόλαος Ανδρεάδης

P.Forward

19

2,01

Ευστράτιος Νησιώτης

P.Forward

34

2,03

Φίλιππος Συμεωνίδης

P.Forward

35

2,03

Πάρης Μάρτζος

Forward

30

1,97

Στέφαν Νίκολιτς

Guard

28

1,93


Άγγελος Καραμανλής - Σάββας Ντολόπουλος

Προπονητής


Δόξα Λευκάδας


Σάκης Καρύδας

Guard

36

1,86

Κρίστιαν Κούτρας

Guard

27

1,89

Δημήτρης Τσαλδάρης

Guard

35

1,96

Ανδρέας Πετρόπουλος

Forward

21

1,96

Τριαντάφυλλος Πεταλωτής

Forward

22

1,97

Στέλιος Ιωάννου

Forward

28

1,98

Σάββας Χρυσόπουλος

Guard

26

1,95

Χρήστος Γεωργάκης

Guard

20

1,90

Ανδρέας Κανονίδης

Guard

24

1,91

Βασίλης Βαγενάς

Forward

35

2,02

Γιάννης Σίμος

Guard

20

1,95

Ματτέο Κέντζο

Center

31

2,09

Σάββας Μανούσος

Center

30

2,08




Βαγγέλης Ζιάγκος

Προπονητής


Φάρος Κερατσινίου


Δημήτρης Κομποδιέτας

Guard

30

1,95

Χρήστος Πετροδημόπουλος

Center

35

2,05

Σωτήρης Κατούφας

Center

36

2,06

Ανδρέας Παπαδόπουλος

Guard

35

1,87

Γιώργος Κουντουράς

Guard

25

1,90

Βαγγέλης Καράμπουλας

Forward

34

2,00

Νίκος Λιακόπουλος

Guard

32

1,91

Νίκος Αγγελόπουλος

P. Forward

31

2,05

Μιχάλης Κακιούζης

P. Forward

38

2,07

Βαγγέλης Χόρτσας

Guard

21

1,90

Μανώλης Παπαμακάριος

Guard

35

1,92

Μάριος Μπατής

Guard

35

1,91

Γάιος Σκορδίλης

Center

27

2,08




Ανδρέας Πολέμης

Προπονητής


Μαχητές Δόξας Πευκών


Δημήτρης Απιδόπουλος

Forward

20

1,99

Σωρτήρης Μπουρδάνος

Guard

28

1,92

Θάνος Χονδρογιάννης

Guard

18

1,97

Δημήτρης Γερομιχαλός

Guard

21

1,82

Δάνης Ελευθεριάδης

Forward

26

1,98

Γιώργος Μαυρογιάννης

Guard

23

1,87

Φώτης Θωμαΐδης

Forward

20

1,98

Δημήτρης Στόλης

Forward

20

2,00

Δημήτρης Γράβας

Forward

23

1,98

Νίκος Θεοδωράκος

P.Forward

27

2,01

Σιγκουρντούρ Θορστέινσον

Center

27

2,06

Σπύρος Λευκαδίτης

P.Forward

26

2,03

Νίκος Αζίζης

Guard

18

1,91

Σπύρος Βαρδής

Guard

17
1,82

Νεκτάριος Μάρουστις

Guard

25
1,93

Γιάννης Χατζηκυριακίδης

Guard

17
1,93

Έρι Χότζα

Guard

19
1,96

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης

Προπονητής




http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.4tbv3MbS.dpuf
Gkos
Με τηλεοπτική κάλυψη η Α2...αλλά όχι στην πρεμιέρα!


Ξεκινάει αύριο (Σάββατο 3/10) το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, η οποία αναμένεται να μαζέψει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας μαζέψει σπουδαίους παίκτες στις τάξεις της.
Κοντά της αναμένεται να είναι και η δημόσια τηλεόραση, η οποία θα μεταδίδει παιχνίδια της δεύτερης τι τάξει Εθνικής κατηγορίας, αλλά όχι από την πρώτη αγωνιστική. Γίνονται προσπάθειες οι μεταδόσεις να ξεκινήσουν από την δεύτερη αγωνιστική (10/10), αλλά όπως όλα δείχνουν, η πρεμιέρα θα γίνει την τρίτη αγωνιστική, με το εξαιρετικό πρωτάθλημα της Α2 να μεταφέρεται στην μικρή οθόνη, και από εκεί στα σπίτια των τηλεθεατών.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.iYWEN6ls.dpuf

Πω ρε π@@@@....
Gspara θα πρέπει να πας Ιχθυόσκαλα πάλι
smiley.gif
Gkos
Την Κυριακή (11/10) το Παγκράτι - Φάρος

Λόγω της συμμετοχής του Φάρου στο Κύπελλο Ελλάδας, το παιχνίδι του για την 2η αγωνιστική με το Παγκράτι, μετατέθηκε από το Σάββατο (10/10) για την Κυριακή (11/10) και ώρα 18:00 στο κλειστό του Μέτς.
Αναλυτικά:
O αγώνας ΑΟ Παγκρατίου – ΑΟ Φάρος Κερατσινίου για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών αντί της 10/10/2015 και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί στις 11/10/2015 και ώρα 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΜΕΤΣ Α’.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.NDeLn3iL.dpuf
Gkos
Λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ενόπλων ανεβλήθησαν πολλά ματς,αλλά οι "θιγόμενες" ομάδες,δεν εμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Σήμερα στις 11:30 φιλικό Παγκράτι-Δούκας στο Μετς και 16:30  στο Ψυχικό, ΑΕΨ-Εθνικός.

Φιλικάρες.
Σαν να είχαμε αγωνιστική.

(Εχει και Ιωνικός-Περιστέρι στον Πλάτωνα,αλλά είπανε θα γίνει κεκλεισμένων)
aionio talento
QUOTE(Gkos @ Oct 3 2015, 02:10 ) *
Λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ενόπλων ανεβλήθησαν πολλά ματς,αλλά οι "θιγόμενες" ομάδες,δεν εμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Σήμερα στις 11:30 φιλικό Παγκράτι-Δούκας στο Μετς και 16:30  στο Ψυχικό, ΑΕΨ-Εθνικός.

Φιλικάρες.
Σαν να είχαμε αγωνιστική.

(Εχει και Ιωνικός-Περιστέρι στον Πλάτωνα,αλλά είπανε θα γίνει κεκλεισμένων)



Εσυ το εχεις ''τερματισει'' τι ενημερωση ειναι αυτη ??
gratipa1929
Αν και είναι νωρίς για τις προβλέψεις, ας κάνουμε σιγά σιγά μια πρώτη εκτίμηση για το τι θα γίνει φέτος στο πρωτάθλημα της Α2!

Προσωπικά θεωρώ ότι ο Φάρος Κερατσινίου θα είναι 100% σίγουρα πρώτος με βάση και τις εμφανίσεις του στο κύπελλο. Έχει ξεφύγει πολύ σε επίπεδο ρόστερ σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Στην πεντάδα θα βρίσκεται σίγουρα η Κύμη (προβλέπω ότι θα είναι η δεύτερη ομάδα που τελικά θα ανέβει στην Α1).

Από εκεί και πέρα υπάρχουν 7 ομάδες που θα παλέψουν για τις υπόλοιπες 3 θέσεις των πλέι οφς (Εθνικός, Ψυχικό, Προμηθέας, Λιβαδειά, Περιστέρι, Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής).

Οι υπόλοιποι θα πάνε για παραμονή, με τον ΟΦΗ να είναι ήδη υποβιβασμένος καθώς αποσύρθηκε και ο Πανερυθραϊκός και ο Φίλιππος Βέροιας οι άλλοι δύο αδύναμοι κρίκοι. Λογικά αυτές θα είναι οι ομάδες που θα αποχαιρετήσουν απευθείας.

Υποβιβάζονται άλλοι 2 και θα παλέψουν για να αποφύγουν τις δύο θέσεις οι Δούκας, Πευκοχώρι, Μαχητές/Δόξα και η ομάδα μας το Παγκράτι. Ο Δούκας είναι το απόλυτο φαβορί για παραμονή ανάμεσα στους 4, ίσως πάει και υψηλότερα με τους άλλους 3 να παλεύουν επί ίσοις όροις και τελικά οι δύο από αυτούς να αποχαιρετούν.

Άρα,

1-2 (Φάρος Κερατσινίου, Κύμη)
3-9 (Εθνικός, Ψυχικό, Προμηθέας, Λιβαδειά, Περιστέρι, Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής)
10-13 (Δούκας, Παγκράτι, Μαχητές/Δόξα, Πευκοχώρι)
14-16 (Πανερυθραϊκός, Φίλιππος Βέροιας, ΟΦΗ)


Για ρίξτε τα προγνωστικά σας!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Gkos
QUOTE (aionio talento @ Oct 3 2015, 09:49 ) *
Εσυ το εχεις ''τερματισει'' τι ενημερωση ειναι αυτη ??


Σιγά τα μυστικά μωρέ smile.gif

QUOTE (gratipa1929 @ Oct 3 2015, 12:55 ) *
Άρα,

1-2 (Φάρος Κερατσινίου, Κύμη)
3-9 (Εθνικός, Ψυχικό, Προμηθέας, Λιβαδειά, Περιστέρι, Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής)
10-13 (Δούκας, Παγκράτι, Μαχητές/Δόξα, Πευκοχώρι)
14-16 (Πανερυθραϊκός, Φίλιππος Βέροιας, ΟΦΗ)


Για ρίξτε τα προγνωστικά σας!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif


Παίζει η Παγκρατάρα(και έχει ισοπεδωσει Δούκα) και δεν είσαι στο κλειστό ;;;;

Καλά μου έλεγε ο gspara,μουφα Παγκρατιώτης εισαι smiley.gif


Εγώ θα πάρω παραμονή Παγκρατάρας!
Gkos
Το Παγκράτι είναι ΕΔΩ

Παγκράτι-Δούκας 74-64
(22-15 ,41-30,59-44,74-64 )

Άρεσε το Παγκράτι,συνεχίζει να  προβληματίζει ο Δούκας.
gratipa1929
QUOTE (Gkos @ Oct 3 2015, 13:18 ) *
Σιγά τα μυστικά μωρέ smile.gif



Παίζει η Παγκρατάρα(και έχει ισοπεδωσει Δούκα) και δεν είσαι στο κλειστό ;;;;

Καλά μου έλεγε ο gspara,μουφα Παγκρατιώτης εισαι smiley.gif


Εγώ θα πάρω παραμονή Παγκρατάρας!

Χαχαχα πήγες τελικά? Έμαθα παίξαμε καλά σήμερα!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Gkos
QUOTE (gratipa1929 @ Oct 3 2015, 14:03 ) *
Χαχαχα πήγες τελικά? Έμαθα παίξαμε καλά σήμερα!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif




Στενοχωρήθηκε ο Κουτρούλιας που δεν ήρθες και είχε χαμηλές πτήσεις smiley.gif
giorgos14
Προβλέπω οτι Πευκοχωρι και Βέροια θα ειναι οι 2 ομάδες που θα ακολουθήσουν τον ΟΦΗ. Φαρος,Προμηθεας α1. Τρίτη η Κύμη ,τέταρτος ο εθνικός.
Gkos
ΑΕΨ-Εθνικός 80-78 (20-23 ,43-38 ,58-52 ,80-78 )

Αν δεν ήταν φιλικό,δύσκολα θα τελειωνε.
Φιλικό στα χαρτιά.
atweb
καλησπέρα!

Ξέρει κανείς φέτος που μπορούμε να βρούμε πλήρη στατιστικά για την Α2?

Από όσο μπορώ να δω στο galanissportsdata.com δεν έχει κάτι(ακόμα τουλαχιστον)
mixis13
QUOTE (atweb @ Oct 3 2015, 19:36 ) *
καλησπέρα!

Ξέρει κανείς φέτος που μπορούμε να βρούμε πλήρη στατιστικά για την Α2?

Από όσο μπορώ να δω στο galanissportsdata.com δεν έχει κάτι(ακόμα τουλαχιστον)



Οριστε

http://www.sportsdata.gr/basketball/mena2/...6/a2day.asp?d=u

(απο το galanissportsdata ειναι παντως smile.gif )
atweb
QUOTE (mixis13 @ Oct 3 2015, 19:56 ) *
Οριστε

http://www.sportsdata.gr/basketball/mena2/...6/a2day.asp?d=u

(απο το galanissportsdata ειναι παντως smile.gif )


Ωραίος! Ευχαριστώ!
gratipa1929
Τρομερός Φάρος 105-79 την Λιβαδειά, έχοντας 85% βολές, 74% δίποντα και 58% τρίποντα!!!

Στα άλλα αποτελέσματα,

μεγάλη έκπληξη από την ομάδα της Βέροιας των 6 παικτών και οι υπόλοιποι από τις ακαδημίες (ο Τόζιος μάλιστα έπαιξει 40 στα 40 λεπτά!), έριξε στο καναβάτσο τον Ηρακλή που έχει φιλοδοξίες πλέι οφς
Φίλιππος Βέροιας-Ηρακλής 68-66

Ο Ντι Νούνο κατάχρηση στο τρίποντο με 3/12!

Μαχητές/Δόξα-Κύμη 54-69, κακό παιχνίδι με πολλά λάθη εκατέρωθεν (η Κύμη 22 λάθη!!!!!), ωστόσο η Κύμη πήρε εύκολα το αποτέλεσμα που ήθελε

Προμηθέας-Πανερυθραϊκός 82-66, μέτρια εμφάνιση για τους γηπεδούχους αλλά με τον Τσάμη να έχει 6/7 δίποντα και 3/3 τρίποντα!


gspara
QUOTE (Gkos @ Oct 2 2015, 14:44 ) *
Gspara θα πρέπει να πας Ιχθυόσκαλα πάλι smiley.gif

Ολα καλα φιλε μου,βρηκα και γκαρσονιερα να μεινω μεχρι την Πεμπτη που παιζουν Φαρος-ΑΕΝΚ icon_drunk.gif

Οπως σου ειχα πει περιμενα 2πλο σημερα και εννοειται απετυχα παταγωδως sad.gif
Ο Φαρος χαιδευε το γκαζι οπως και οταν ηθελε και η τελικη διαφορα ηρθε φυσιολογικα.

Με απλο μαν-του-μαν εξουδετερωσε τον εκνευρισμενο απο το πρωτο δευτερολεπτο Γκαγκαλουδη και δεν ειχε κανενα προβλημα ουτε απεναντι στην ζωνη της 2ης περιοδου.
Πολυ καλος στο συγκεκριμενο μαρκαρισμα ο Μπατης που ηταν ο σημερινος mvp του Φαρου,ενω ασταματητος επιθετικα ηταν ο Αγγελοπουλος,ειτε στο ποστ ειτε στο 3ποντο.

Η Λιβαδεια με σφιχτο ροτεισον 6 μολις παιχτων δεν μπορουσε να περιμενει κατι καλυτερο απεναντι στην λερναια υδρα του Φαρου.
Σφιγμο εδειξε ουσιαστικα μονο στο διαστημα 17'-20΄ με τον Γκαγκαλουδη να πετυχαινει 10 ποντους.
Η αναμενομενη ζωνη(βλεπε Τρικαλα) εφερε μονο προσκαιρα αποτελεσματα καθως ο Φαρος ειχε πολυ υψηλα ποσοστα απο τα 6.75.
Παλεψαν Βουκαντινοφ-Μαχαιρας-Καλαμπακας,ενω ο Γκαγκαλουδης μπορει να ηταν πρωτος σκορερ,αλλα μαλλον εκνευριζε τους συμπαιχτες του παρα τους βοηθαγε.

Να δωσουμε και τις αρχικες 5αδες........ο Φαρος κλασσικα......Μπατη-Παπαμακαριο-Καραμπουλα-Αγγελοπουλο-Πετροδημοπουλο.
Η Λιβαδεια.....Γκαγκαλουδης-Βουκαντινοφ-Σταυρου-Δημητριαδης-Μαχαιρας.
gspara
gspara
QUOTE (gratipa1929 @ Oct 3 2015, 12:55 ) *
1-2 (Φάρος Κερατσινίου, Κύμη)
3-9 (Εθνικός, Ψυχικό, Προμηθέας, Λιβαδειά, Περιστέρι, Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής)
10-13 (Δούκας, Παγκράτι, Μαχητές/Δόξα, Πευκοχώρι)
14-16 (Πανερυθραϊκός, Φίλιππος Βέροιας, ΟΦΗ)


Για ρίξτε τα προγνωστικά σας!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Βλεπω εχουμε αρκετες και διαφωνιες και μου αρεσει αυτο....να δω ποιος θα βαλει το μπουκαλι το Μαιο icon_drunk.gif

Να αρχισω με τους 'κατω' και την ομαδα μου το ΓΣΠ για να σε ευχαριστησω για την υπερμετρη αισιοδοξια σου tongue.gif
Αυτη τη στιγμη πιστευω οτι το Περιστερι μαζι με τις 2 ομαδες που ειπε ο Γιωργος (Πευκοχωρι-Φιλιππος) πανε για τα πλει-αουτ.

Ερυθραια ειναι η αγαπημενη μου ομαδα φετος(μαζι με Λιβαδεια) και δεν την εχω με τιποτα για 14-16.Προβλεπω ανετη σωτηρια.

1.Κυμη
2.Προμηθεας
3.Φαρος
-----------------
4.Λιβαδεια
5.Εθνικος
6.Δοξα
7.Δουκας
8.Ψυχικο
9.Ηρακλης
-----------------
10.Ερυθραια
11.Μαχητες
12.Παγκρατι
13.Περιστερι
14.Φιλιππος
15.Πευκοχωρι
16.ΟΦΗ

Αρκει η Κυμη να σταματησει να στηριζεται τοσο υπερβολικα στον Μιλοσεβιτς και να μοιραστει καλυτερα η επιθετικη πιτα.
Κωνσταντακοπουλος-Παπαντωνιου ρολαρουν υποδειγματικα την ομαδα και εκμεταλευονται καλυτερα πχ τον Σωκρατη που ειναι πυρηνικο οπλο μπροστα.

harden
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.

1.ΦΑΡΟΣ
2-5. ΕΘΝΙΚΟΣ,ΚΥΜΗ,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,ΛΕΥΚΑΔΑ
6-10.ΔΟΥΚΑΣ,ΛΙΒΑΔΕΙΑ,ΨΥΧΙΚΟ,ΗΡΑΚΛΗΣ
11-14.ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΠΕΥΚΑ,ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ
15-16.ΒΕΡΟΙΑ,ΟΦΗ

Ο ΦΑΡΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΚΥΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΑ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.
ΔΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΛΑ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ.ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΟΣ ΠΑΓΚΟΥ.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΛΟΓΟ ΕΔΡΑΣ.
ΒΕΡΟΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΦΗ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.