QUOTE (basketikos13 @ May 15 2017, 23:30 )

Nαι ειναι πολυ μετριος προπονητης ο πασκουαλ δεν το χεις καταλαβει?
Το αντιπαλο δεος στην ισπανια ειναι ο αστειος λασο.
Οταν λεμε ειναι μετριος δεν εννοουμε να παει στον καοδ, εννοουμε για το κορυφαιο επιπεδο της ευρωλιγκα.
Ο ανθρωπος εχει αποκλειστει 4 φορες με πλεονεκτημα εδρας και εχει φαει 40 ποντους σε φαιναλ φορ τι αλλο να πουμε δηλαδη...
Εφερε τζεντιλε, το καλοκαιρι ετοιμασου για τομιτς και ντοελμαν...
Η ομαδα αυτο που χρειαζεται τωρα ειναι να απαλλαγει απο τον καλαθη και να κρατησει τους τζειμς γκιστ και σινγκλετον.
Ενα ιδανικο ροστερ:
1. Ερτελ, ααρον τζακσον μποχωριδης
2. Τζειμς, παππας
3. ριβερς, μπραμος, χαραλαμποπουλος
4. γκιστ, σινγκλετον
5. ντανστον, μπουρουσης, ογκαστ
Τι να κανουμε μπασκετικε. δε το είχα καταλάβει. Η μπασκετική μου παιδεία δε μου επιτρεπει να βλέπω πιο μακριά από αυτά που βλέπουν οι πλειοψηφεία στην ευρώπη και την ισπανία. Χρειαζομαικαποιον να μου ανοίξει τα μάτια σαν νεος διανοουμενος του διαφωτισμου.
Συγγνωμη που δεν κατάλαβα ότι ανθρωπος που εχει πάρει ευρωλίγκα (μη ξεχνάμε ότι ευρωλίγκα έχουν παρει καμια 50αριά προπονητές) και εχει πάει φ4, ότι τελικά δεν κανει για φ4 όπως ο πεδουλάκης που τα έχει φάει με το κουτάλι. εφαγε και 40 ποντους σε φ4? απαπα. Τουλάχιστον πήγε μέχρι εκεί. τι άλλο να πω και εγώ δηλαδή. Αφου και οι τιτλοι του δε φτάνουν.
Αλλά αυτή η φτωχή μου μπασκετική παιδεία δε μου επιτρέπει να δω την τρομερή αναβαθμιση στη θεση του ασσου με τον ερτελ μέσα. Αυτόν τον υπερπαίχτη των κρισίμων (σε αντίθεση με τον νικ) που σήκωσε την ομάδα του στις πλάτες του για να περάσει τον ολυμπιακό και να πάει φ4. Αυτόν τον υπερπαίχτη που βοήθησε τα μέγιστα την εφές να κερδίσει την φενερ με 40 πόντους. Τον παίχτη που πληρωνεται όσα αξίζει και τα 1,5+ μυρια που θα ζητήσει τα αξίζει.
Κατα τα άλλα συμφωνώ. Να φύγει ο καλάθης που δε μας πηγε φ4, αλλα να κρατήσουμε σιγκλετον, τζεημς, γκιστ που στα κρίσιμα ήταν παρώντες και από τους καλύτερους πανευρωπαικά. ειδικά ο τζεημς αξίζει και αύξηση αποδοχών, γιατί δνε είναι ότι σπαει και τζαμαρίες και βοηθά στην ανακαίνηση του ΟΑΚΑ, αλλά ξέρει να βαζει στη θεση τους τα παρασιτα σαν τον ''λιγο'' τον τσαβι, αγνοώντας τον και αρνούμενος να παίξει μπασκετ κρατώντας μουτράκια. Συγγνωμη που δε τα είχα καταλάβει όλα αυτά. Οπότε να πω το ροστερ της νέας σεζόν:
Προπονητικό τιμ: Πεδουλάκης, Πριφτης, Λυκογιάννης (τιμή για τις μορφές που χάρισαν τις ενδοξότερες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου)
Ουκιτς,Τζεημς, Ερτελ
Σπανούλης, Παππάς
Μπράμος, Θ.αντετοκουμπο
Γιστ,Σιγκλετον, Ραντολφ
Μπογρης, Βουγιουκας
Καλυμμένες σωστά οι θέσεις χωρίς υπεράριθμους ξένους. Αθλητικότητα (θ.αντετο, γκιστ, σιγκλετον, ραντολφ, τζεημς). Τριποντο. Αμυναρα. Και τρανζίσιον και σκεπτομενο σε αργό τεμπο με τον ουκιτς μαέστρο κα τον ερτελ να τον ξεκουράζει.