Επειτα απο 2 χρονια, ειπα να ανανεωσω λιγο τις φωτογραφιες, και ταυτοχρονα να γραψω και κανενα σχολιο παραπανω
Αλμπα
πλεον ειναι παντρεμενη και περιμενει παιδι, ο τυχερος ειναι ο Cash Waren, o οποιος ειναι απλα βοηθος σκηνοθετη!
Portman
συνεχιζει τις καλες δουλειες, να μην προκαλει και γενικα να ειναι μια νορμαλ γυναικα, αλλα το μονο αρνητικο της ειναι ο φιλος της Devendra Banhart, μουσικος, αλλα τερας.
Bledel
συνεχιζει να ειναι ψιλοαδιαφορη, τελευταια της σχεση ηταν ο Milo Ventimiglia (Heroes), πριν απο 2 χρονια, τωρα ο Μιλο ειναι με την Hayden Panettiere (μπλεξαν οι 2 ηρωες!)
Miller
Nαι ενταξει η γυναικα ειναι θεα, αλλα αταλαντη, κι εκτος απο αταλαντη τελευταια και κακογουστη. Ο φιλος της Rhys Ifans ειναι οτι πιο ασχημο κυκλοφορει (παρολα αυτα τα ειχε και με την Kate Moss)
Kirsten Dunst
Συνεχιζει αν ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ηθοποιους, σε λιγο βγαινει κι η καινουρια της ταινια (με τους θεους Jeff Bridges και Simon Pegg. Αλλα το πιο καυτο νεο ειναι οτι βγαινει με τον Ryan Gosling υστερα απο ενα συντομο ειδηλιο με τον Josh Hartnett!
Kreuk
Ok ειναι κουκλα... αλλα δεν ξερω κανενα νεο (ουτε καν με ποιον βγαινει)
Scarlett Johansson
Ενα λεπτο σιωπης και τα ρεστα μου! Η γυναικα δεν ειναι απλα ομορφη, αλλα και πανεξυπνη (δε γινεται να την εχρηζε μουσα του ο ΘΕΟΣ ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ διαφορετικα) και περα απο αυτο εβγαλε προσφατα και δισκο που ερμηνευει τραγουδια του Τομ Γουειτς. Δεν τον εχω ακουσει αλλα θα επανελθω. Α! και για να μην ξεχνιομαστε, βγαινει με τον Ryan Reynolds.
Keira
Oχι, θα το πω και θα το παραδεχτω, γιατι πολλα ειμαι αλλα οχι αδικη! Στο Atonement (παρεπιπτοντως παρα πολυ καλη ταινια να τη δειτε) ηταν μια κουκλα, κι επαιξε σε μια απο τις πιο ερωτικες στιγμες που εχω δει στο σινεμα (οσοι το εχετε δει θα καταλαβατε οτι μιλαω για τη σκηνη στη βιβλιοθηκη!). Το φιλο της, Rupert Friend, δεν το λες ασχημο, και γενικα αν συνεχισει με επιλογες στυλ "Εξιλεωσης" θα τη συζηταμε ακομα για καιρο!
Lindsay Lohan
Ενα μονο εχω να πω για την κοπελα αυτη... ΚΡΙΜΑ.
Πραγματικα πολυ μεγαλο κριμα, γιατι και ομορφη ειναι και δεν τη λες κι αταλαντη. Δυστυχως ειναι μονο 22 χρονων (δεν τα χει κλεισει κι ακομα) και την εχουν συλλαβει 200 φορες ειτε επειδη ηταν μεθυσμενη ειτε λογο κοκαινης. Το μελλον της μαλλον μαυρο κι αραχνο (καλα οσο για το "με ποιον βγαινει" δεν μπορω να πω, καθε βδομαδα και με αλλον τη βλεπεις)
Hilary Duff
Και μετα τη Λοχαν σου ερχεται η Νταφ, η οποια σιγουρα περισσοτερο αταλαντη ειναι απο τη Λοχαν , αλλα η κοπελα ηταν εξυπνη. Και μακρυα απο τια σκανδαλα κρατηθηκε και συνεχως η καριερα της ανεβαινει. Στα προσεχως ειναι η ταινια της με τον Κιουζακ (War Inc) , ο οποιος δηλωσε για αυτην οτι ειναι αξιαγαπητη και αντιστοιχα δηλωσε κι αυτη τα καλυτερα για αυτον (κι ετσι ανεβηκε πολυ στα ματια μου!). Για να μη ξεχνιομαστε, βγαινει με τον Mike Comrie (του χοκει αθλητης).