Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Παναθηναικός 1η Αγωνιστική Stoiximan.gr Basket League.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
SteveNashidis
To πως καταφέραμε να βιδώσουμε τον Στρέκλιενς ένας θεός ξέρει. Ενώ ο Γκριν στη Βαλένθια βάζει τη μία εικοσάρα μετά την άλλη. Μπράβο μας.

Επίσης είδαμε πως πρέπει να χρησιμοποιείται ο Λοτζέσκι. Ποιοτικά και ουσιαστικά 5-6 λεπτα. Και ρυθμό βρήκε και τα σουτ έβαλε και δεν χτύπησε . Είχε πρόγραμμα tongue.gif

Mεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Σφαιρό είναι μεγάλο κεφάλαιο στον Ολυμπιακό και δεν πρεπει να φύγει. Τον παραδέχομαι γιατί κρατάει τα πιστεύω και τις ιδέες του. Απλά απορώ ορισμένες φορές στην αδιαλαξία του σε κάποια πράγματα που είμαι σίγουρος ότι τα βλέπει.

Anyway, o Παο με το σπαθί του πήρε το ματς.

QUIZ της ημέρα: Αν ο Σπανούλης έκανε τα ίδια , θα έφευγε στα αποδυτήρια; (και όχι δεν το εμπνεύστηκα από τον τίτλο του άρθρου που βγήκε πριν λίγα λεπτά. Το σκέφτηκα χθες σε ένα κοντινό που του έκαναν tongue.gif )
jazz thrilos
QUOTE (value basket @ Oct 9 2017, 15:26 ) *
Ο σφαιρο ειναι πολυ μετριος κοουτς και μου δειχνει ψευτικος. Δειχνει σοβαροφανης , αυστηρος και πειθαρχημενος. Βλεποντας τον ομως στα κρισιμα ταιμ αουτ, ακομα κ αποτην τιβι ετρεμε σαν το ψαρι κ μπερδευε τα λογια του. Πως να πεισει και να εμψυχωσει επειτα τους παιχτες του;προβλεψη -δεν θα βγαλει τη χρονια.


"H KAE Oλυμπιακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο γιατί ο τελευταίος δείχνει σοβαροφανής και φαίνεται ψεύτικος σε έναν φίλο που γράφει στο basketforum."

Ευτυχώς όμως που δεν δουλεύουν έτσι οι σοβαρές ομάδες και δεν πρόκειται να δούμε ποτέ την παραπάνω, χιουμοριστική εννοείται και χωρίς να θέλω να προσβάλω τον φίλο συμφορουμίτη, ανακοίνωση. Άλλωστε την άποψη του φίλου την ασπάζονται πολλοί φίλοι της ομάδας και ίσως αποδειχθούν και σωστοί στην κρίση τους στο μέλλον. Αλλά...

...Όπως ανέφερε ο rankin ο Σφαιρό υπηρετεί ένα πετυχημένο δόγμα που με τον Μπαρτζώκα έδειξε να απειλείται (σύμφωνα με αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις, όχι με εμένα). Με την έλευση του Σφαιρόπουλου το "δόγμα/αίρεση" βρήκε ξανά τον δρόμο των επιτυχιών με τον κόουτς ναι μεν να μην βάζει νέα στοιχεία αλλά να δείχνει οτι είναι φτιαγμένος γι' αυτό ακριβώς το στυλ μπάσκετ.

Για μένα το μόνο πρόβλημα που αχνοφαίνεται στον ορίζοντα είναι οτι ο Σφαιρόπουλος σε μια εποχή όπου το "δόγμα/αίρεση" πραγματικά πλέον δείχνει να "αμφισβητείται" μπασκετικά, δεν δείχνει εύκολος στο να βάλει τα νέα εκείνα στοιχεία που θα το έκαναν πιο ...θελκτικό. Φέτος ειδικά που πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα ρόστερ με πιο επιθετικό προσανατολισμό πρέπει να μας δείξει οτι μπορεί να σχεδιάσει και να υπηρετήσει ένα πιο επιθετικογενές μπάσκετ, διατηρώντας βέβαια την αμυντική μας σκληράδα (είπαμε, το δόγμα!). Και φυσικά είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα επί τούτου.

Αλλά πέρα απο όλα αυτά, το να βγάλουμε τον κόουτς αποτυχημένο, ή να αρχίσουμε να τον πυροβολούμε για την ιδιοσυγκρασία του (που κάθε άλλο παρά ψεύτικη δείχνει κατά την άποψη μου) νομίζω οτι είναι κάτι παραπάνω απο υπερβολή. Δύο πρωταθλήματα, δύο τελικούς ευρωλίγκας σε τρία χρόνια, με αισθητά πιο περιορισμένα μπάτζετ σε σχέση με προηγούμενες εποχές. Μην τρελαθούμε εντελώς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.