Ρε παιδια δεν βαρεθηκαμε να λεμε συνεχεια για Ντανστον-Ταιους...Πολυ γραφικο εχει καταντησει με αυτους τους 2.Εδω δεν ηρθαν τα προηγουμενα χρονια που ηταν στο πικ τους θα ερθουν τωρα που αρχιζουν να παιρνουν τη φθινουσα πορεια;
Λεσορ για μενα το ΜΑΠακι που θα γινει ΜΑΠαρος και ο ηδη ετοιμος και φτιαγμενος στα μετρα μας αλλα τραυματιας και πανακριβος Σεραφεν.
Και για Χεζονια πολυ δυσκολο το θεωρω εως απιθανο...
Ποσα εκατομμυρια θα θελει ο συγκεκριμενος και τι μας κανει να πιστευουμε οτι ολο αυτο με τις φωτο ειναι για αγαπη καθαρα προς το συλλογο και τη 13 και οχι κατι επαγγελματικο.Πιστευω θα βρει ομαδα στο ΝΒΑ ο συγκεκριμενος το καλοκαιρι που θα μεινει ελευθερος.Αν οχι,Τσαβι εδω που τον ξερει αλλα γενικα ειναι ψιλοαπιθανο.
dexterous
Feb 10 2018, 04:40
QUOTE (SC13 @ Feb 10 2018, 03:36 )
Ρε παιδια δεν βαρεθηκαμε να λεμε συνεχεια για Ντανστον-Ταιους...Πολυ γραφικο εχει καταντησει με αυτους τους 2.Εδω δεν ηρθαν τα προηγουμενα χρονια που ηταν στο πικ τους θα ερθουν τωρα που αρχιζουν να παιρνουν τη φθινουσα πορεια;
Λεσορ για μενα το ΜΑΠακι που θα γινει ΜΑΠαρος και ο ηδη ετοιμος και φτιαγμενος στα μετρα μας αλλα τραυματιας και πανακριβος Σεραφεν.
Και για Χεζονια πολυ δυσκολο το θεωρω εως απιθανο...
Ποσα εκατομμυρια θα θελει ο συγκεκριμενος και τι μας κανει να πιστευουμε οτι ολο αυτο με τις φωτο ειναι για αγαπη καθαρα προς το συλλογο και τη 13 και οχι κατι επαγγελματικο.Πιστευω θα βρει ομαδα στο ΝΒΑ ο συγκεκριμενος το καλοκαιρι που θα μεινει ελευθερος.Αν οχι,Τσαβι εδω που τον ξερει αλλα γενικα ειναι ψιλοαπιθανο.
Θα δυσκολευόταν να βρει συμβόλαιο ο Χεζόνια στην ευρώπη και θέλει να έχει στανταράκι τον Παναθηναικό;Θα σφάζονταν οι ομάδες με τα μύρια ποιος θα τον πρωτοπάρει...
Dreamerpanos
Feb 10 2018, 10:25
Εν τω μεταξύ μιλάμε όλοι για τον Τζέιμς,αλλά ακόμα ελεύθερος δεν έχει μείνει.
Ελπίζω να μην παιχτεί τίποτα περίεργο από τους Πελικανς.
MustGK
Feb 10 2018, 11:07
QUOTE (Dreamerpanos @ Feb 10 2018, 10:25 )
θα πάμε για Λανγκφορντ.
QUOTE (Dreamerpanos @ Feb 10 2018, 10:25 )
Το συμβολαιο του ληγει γυρω στο all star δηλαδη σε περιπου καμια εβδομαδα αν ισχυουν οσα ειχαν γραψει οι αμερικανοι οταν υπεγραψε
Οχι οτι ειναι εντελως απιθανο να γινει καμια ανατροπη αλλα δεν εχουν δειξει να τον θελουν σε κανονικο συμβολαιο
Απλα δεν εχουν κανενα λογο να τον αφησουν πριν ληξει το συμβολαιο του
thanvot
Feb 10 2018, 16:13
Έλα το χω για του χρόνου:
1-2 Καλάθης, Νέντοβιτς, Τζέιμς, Παππάς, Κόνιαρης
3: Rivers, Αντετοκούμπο, Χαραλαμπόπουλος
4-5 Senghelia, Γκιστ, Βεζένκοφ, Παπαγιάννης, Lessort ή Rubit ή Payne
Αν είχε ελληνοποιηθεί ο Γκιστόπουλος θα μ'άρεσε ο Roll (ώς ένας νεότερος, υγιής Λότζο)
Μίτογλου και Καλαϊτζάκης ή Λούτζης, δανεικοί όπως ο Χαραλαμπόπουλος, στα πλαίσια της μεταγραφής Κόνιαρη..
Σας έφτιαξα λίγο;
KOLOSSOS13
Feb 10 2018, 16:18
QUOTE (zoze_13 @ Feb 9 2018, 15:03 )
Λοιπόν έχω την ομάδα για του χρόνου!!!
Ακούω γνώμες
Μια ιδανική και εφικτή ομάδα για μένα με τις συνθήκες που υπάρχουν θα ήταν:
1: Καλάθης - Ζήσης
2: Παππάς - James - Lekavicius
3: Rivers - Lojeski - Antetokounmpo
4: Singelton - Μήτογλου - Payne (αν μας βγει)
5: Παπαγιάννης - Gist - Auguste
Λούντζης, Χαραλαμπόπουλος και Καλαιτζακης δανεικοί. O τελευταίος για δύο χρόνια.
- Ο Ζήσης για μένα είναι ο τέλειος ρολιστας για να πάρει τα 10 λεπτά που θα ξεκουραστεί ο Καλάθης, ταιριάζει και καλύτερα με τον James.
- Θα ήθελα ένας τρομερός σουτερ που δεν θέλει την μπάλα πολύ, στην θέση του James, αλλά από αυτά που διαβάζω ο τελευταίος θα υπογράψει συμβόλαιο για τουλάχιστον και την επόμενη χρονιά.
- Leka για μένα είναι ένας δυάρι που για κάποιο λόγο κάνει καριέρα σαν άσσος. Δεν κάνει για βασικός, αλλά σαν πέμπτος γκαρντ σε ενδεχόμενους τραυματισμούς στις δύο θέσεις (1-2) είναι πολύ χρήσιμος.
- Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούμαστε με τον Vezenkov από την στιγμή που ήδη έχουμε δύο πρότζεκτς στις θέσεις του (Μήτογλου-Χαραλαμπόπουλος), ενώ υπάρχει και τρίτος Έλληνας σε καλή ηλικία (Antetokounmpo).
Σεζόν 2019/20:
1: Καλάθης - Ζήσης/Κόνιαρης
2: Παππάς - James - Λούντζης
3: Rivers - Χαραλαμπόπουλος - Antetokounmpo
4: Singelton - Μήτογλου - Payne
5: Παπαγιάννης - Auguste - Gist
Αν κάποτε υπάρχει δυνατότητα να γίνει η υπέρβαση με τον Hezonja, φυσικά δεν θα έλεγα όχι.
tanasen01
Feb 10 2018, 17:15
QUOTE (KOLOSSOS13 @ Feb 10 2018, 16:18 )
- Ο Ζήσης για μένα είναι ο τέλειος ρολιστας για να πάρει τα 10 λεπτά που θα ξεκουραστεί ο Καλάθης, ταιριάζει και καλύτερα με τον James.
- Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούμαστε με τον Vezenkov από την στιγμή που ήδη έχουμε δύο πρότζεκτς στις θέσεις του (Μήτογλου-Χαραλαμπόπουλος), ενώ υπάρχει και τρίτος Έλληνας σε καλή ηλικία (Antetokounmpo).
O Zήσης δεν πρόκειται να έρθει ούτε σαν coach πλέον (αλήθεια στα 35 και ακόμα τον θέλετε μερικοί), όσο του δίνουν συμβόλαια ομάδες ανά την Ευρώπη.
Όσο για τον Βεζένκοφ, ο παίκτης αυτός δεν είναι project. Έτοιμος είναι. Αν λήγει το συμβόλαιό του πρέπει να τον χτυπήσεις το καλοκαίρι.
Thodoros
Feb 10 2018, 20:35
QUOTE (Thodoros @ Feb 10 2018, 20:35 )
Πως να βρει ρυθμο ενω δεν παιζει;Καιγεται ο Βεζενκοφ στην Μπαρτσελονα...Πρεπει να σηκωθει να φυγει...Βεβαια δεν ξερω αν μπορει να βρει θεση το καλοκαιρι στον Παναθηναικο με τοσο ανεβασμενο Μητογλου.Επισης περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και με Χαραλαμποπουλο.Ιδιο στυλ εχει με Βεζενκοφ.Ενδεχομενως να μην χωρανε γιατι και ο Θανασης ειναι 3-4αρι.
G-arenas
Feb 10 2018, 20:55
QUOTE (Thodoros @ Feb 10 2018, 20:35 )
δεν μπορει να κανει κ κατι. δεν παιζει καθολου και εχει μπροστα του κλαβερ και οριολα ενω στο 3 εχουν χανγκα και σαντερς. ισως και καποιον ακομα που ξεχναω.
επισης σε 2-3 αγωνες που επαιξε ηταν πολυ καλος!
tanasen01
Feb 10 2018, 23:03
Έτσι είναι. Σαν σημείο αναφοράς να βλέπουμε περισσότερο την περσινή σεζόν που έπαιζε και ήταν και κομβικός σε αρκετά παιχνίδια.
Όσο για τον Χαραλαμπόπουλο, ας δείξει πρώτα τι αξίζει στον ΠΑΟΚ, γιατί ακόμα περιμένουμε και βλέπουμε μετά αν αξίζει να είναι στο ρόστερ το 2018-2019. Ενδεχομένως να πρέπει να συνεχίσει και του χρόνου δανεικός.
KOLOSSOS13
Feb 10 2018, 23:22
QUOTE (tanasen01 @ Feb 10 2018, 16:15 )
O Zήσης δεν πρόκειται να έρθει ούτε σαν coach πλέον (αλήθεια στα 35 και ακόμα τον θέλετε μερικοί), όσο του δίνουν συμβόλαια ομάδες ανά την Ευρώπη.
Όσο για τον Βεζένκοφ, ο παίκτης αυτός δεν είναι project. Έτοιμος είναι. Αν λήγει το συμβόλαιό του πρέπει να τον χτυπήσεις το καλοκαίρι.
Ναι, ακόμα στα 35 τον θέλουμε.
Όσο για τον Vezenkov, είπα ότι είναι πρότζεκτ? Γιατί πρέπει να τον χτυπήσεις το καλοκαίρι?
http://www.nba.com/pelicans/rosterΕπειδη το παρακολουθουσα,ο James ,δεν ειναι πλεον στο ροστερ...
SkyFall
Feb 10 2018, 23:46
M02975
Feb 11 2018, 00:49
πριν από λίγο
http://www.gazzetta.gr/basketball/nba/arti...hinaiko-pic-vidμετά από αυτό όμως, ποσους ξένους θα έχουμε;;; θα φύγει κάποιος;;
muldergre
Feb 11 2018, 07:42
Την στιγμή που άπαντες είτε είναι ξοφλημένοι είτε θα πρέπει να εξοφληθούν έως το τέλος της σεζόν, δεν υπάρχει λόγος να φύγουν πριν το τέλος της Ευρωλίγκας. Εκτός κι αν βρουν ομάδα.
nikiforos
Feb 11 2018, 07:45
QUOTE (M02975 @ Feb 10 2018, 23:49 )
πριν από λίγο
http://www.gazzetta.gr/basketball/nba/arti...hinaiko-pic-vidμετά από αυτό όμως, ποσους ξένους θα έχουμε;;; θα φύγει κάποιος;;
Lekavicius, James, Denmon, Lojeski, Rivers, Gabriel, Singleton, Gist και Payne.
9 λοιπόν οι ξένοι. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα φύγει κάποιος. Τουλάχιστον όσο υπάρχει η Euroleague. Μετά βλέπουμε.
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιοι θα παίζουν στο πρωτάθλημα. Ειδικά αφού γυρίσει ο Lojeski.
Η λογική λέει πως Denmon και Gabriel θα είναι δύο που θα μείνουν έξω. Ο τρίτος ποιος λέτε να είναι; Ο Payne?
M02975
Feb 11 2018, 07:51
πιστεύω ότι ο τρίτος θα είναι οΛεκαβίτσιους. Δεν έχει αποδώσει αυτό που περίμεναν. Μπορεί να συνεχίσει εκτός και ο Λοτζεφσκι
Dreamerpanos
Feb 11 2018, 07:54
Βασικά στην Ελλάδα εφόσον έχουμε καθαρίσει την κατάσταση για το πλεονέκτημα πιστεύω πως μέχρι τα πλέι οφ θα μείνει ο Λοτζεσκι έξω μαζί με Ντενμον και Γκάμπριελ.
Είναι επίφοβος σε τραυματισμούς και έχουμε 3 αλλαγές να κάνουμε στον δεύτερο γυρο. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο.
basketikos13
Feb 11 2018, 13:48
9 ξενοι λοιπον... απο τους 9 πρεπει:
-να αποχωρησει ο ντενμον αγωνιστια (εχει προσφερει ελαχιστα, σε 4-5 απο τα 22 παιχνιδια, γενικως αρνητικος)
-να αποχωρησει ο λοτζεσκι αν το θεμα τραυματισμου του ειναι σοβαρο. Αν επιστερεψει εστω και σε ενα μηνα να μεινει, τετοια ποιοτητα παικτη δυσκολα βρισκεις.
Στο πρωταθλημα: τζειμς, ριβερς, σιγκλετον, γκαμπριελ, γκιστ και πειν.
Με τους λεκαβιτσιους και λοτζεσκι να ειναι εκτος...
zodiac
Feb 11 2018, 13:52
Εγω θα αφηνα εναν εκ των Γκιστ, Σινγκλετον εκτος, για να μην πω και τους 2.
QUOTE (zodiac @ Feb 11 2018, 13:52 )
Εγω θα αφηνα εναν εκ των Γκιστ, Σινγκλετον εκτος, για να μην πω και τους 2.
Μεχρι το τελος του πρωταθληματος εχουμε δικαιωμα για μονο 3 αλλαγες ακομα
Αν βγαλουμε και τους 2 ενας απο τους δυο δεν θα ειναι διαθεσιμος στους τελικους
Εγω πιστευω οτι η λιστα του πρωταθληματος για τωρα πρεπει να μεινει ως εχει εκτος αν φυγει ο ντενμον οπου εκει δηλωνεις κατευθειαν τζειμς στην θεση του
Λιγο πριν τα πλει οφ οταν θα εχεις δει αν ειναι καλα ο λοτζεσκι,τι θα μας βγει ο πειν και πως θα ειναι ο γκαμπριελ αποφασιζεις με ποια 6αδα θα πας στους τελικους
zodiac
Feb 11 2018, 14:02
QUOTE (pan24 @ Feb 11 2018, 12:57 )
Μεχρι το τελος του πρωταθληματος εχουμε δικαιωμα για μονο 3 αλλαγες ακομα
Αν βγαλουμε και τους 2 ενας απο τους δυο δεν θα ειναι διαθεσιμος στους τελικους
Εγω πιστευω οτι η λιστα του πρωταθληματος για τωρα πρεπει να μεινει ως εχει εκτος αν φυγει ο ντενμον οπου εκει δηλωνεις κατευθειαν τζειμς στην θεση του
Λιγο πριν τα πλει οφ οταν θα εχεις δει αν ειναι καλα ο λοτζεσκι,τι θα μας βγει ο πειν και πως θα ειναι ο γκαμπριελ αποφασιζεις με ποια 6αδα θα πας στους τελικους
Εχεις δικιο, σωστος! Ισως ομως επειδη ο Τζειμς τον ξερουμε και μας ξερει, να βαζαμε τον Πειν μεσα να παρει περισσοτερα παιχνιδια και να εχουμε σαφεστερα συμπερασματα..
ziroud
Feb 11 2018, 14:45
O Γκιστ έχει περισσότερο ανάγκη από ξεκούραση.. Πέιν και Τζέιμς έχουν ανάγκη από παιχνίδια, οπότε καλύτερα να έβγαινε ο Γκιστ και να ξαναμπει μετά από έναν μήνα
jonaldidhs
Feb 11 2018, 15:07
spysta
Feb 11 2018, 15:23
QUOTE(jonaldidhs @ Feb 11 2018, 13:07 )
Οι συμφωνιες κυριων σπανε για πλακα αν πεσει το μπαγιοκο απο αλλους κυριους
Dreamerpanos
Feb 11 2018, 15:58
QUOTE (spysta @ Feb 11 2018, 15:23 )
Ε θα υπάρχουν συνομιλίες στα messenger
jonaldidhs
Feb 11 2018, 16:26
QUOTE (spysta @ Feb 11 2018, 15:23 )
Ο Παπαγιαννης εχει ορο στο συμβολαιο του που του απαγορευει να παιξει στην Ελλαδα, εκτος Παναθηναικου, καθως εχει και τη δυνατοτητα ο Παναθηναικος να ματσαρει καθε προταση απο την υπολοιπη Ευρωπη,.
Περα απο αυτο ο Παπαγιαννης και το περιβαλλον του εχουν δεσμευτει (οπως και ο Καλαθης) οτι αν ποτε γυρισε στην Ευρωπη θα ειναι μονο για χαρη του Παναθηναικου.Αυτο το διαβασα σε σχολιο στον Κατσιωνη..
basketikos13
Feb 11 2018, 19:17
QUOTE(spysta @ Feb 11 2018, 15:23 )
Aπ οτι βλεπεις αγαπητε ολοι θελουν να παιξουν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Μα ο καλαθης ειναι αυτος, μα ο παπαγιαννης, μα ο τζειμς που αφησε το nba, μα ο σλουκας που αν γυρισει ελλαδα ο ΠΑΟ θα ειναι η μοναδικη του επιλογη...
dexterous
Feb 11 2018, 23:43
QUOTE (basketikos13 @ Feb 11 2018, 19:17 )
Aπ οτι βλεπεις αγαπητε ολοι θελουν να παιξουν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Μα ο καλαθης ειναι αυτος, μα ο παπαγιαννης, μα ο τζειμς που αφησε το nba, μα ο σλουκας που αν γυρισει ελλαδα ο ΠΑΟ θα ειναι η μοναδικη του επιλογη...
Για Σλουκα απο που προκυπτει αυτο;
basketikos13
Feb 12 2018, 00:07
QUOTE(dexterous @ Feb 11 2018, 23:43 )
Για Σλουκα απο που προκυπτει αυτο;
Aπο τον ίδιο τον παίκτη.
Αν ποτέ ο Σλουκάς έρθει Ελλάδα ο Παναθηναϊκός θα είναι η πρώτη και ουσιαστική η μόνη επιλογή του.
dexterous
Feb 12 2018, 00:28
QUOTE (basketikos13 @ Feb 12 2018, 00:07 )
Aπο τον ίδιο τον παίκτη.
Αν ποτέ ο Σλουκάς έρθει Ελλάδα ο Παναθηναϊκός θα είναι η πρώτη και ουσιαστική η μόνη επιλογή του.
ομολογω οτι πρωτη φορα το ακουω αυτο,και δε βρηκα να εχει πει κατι τετοιο ποτε
Stojako
Feb 12 2018, 00:31
QUOTE (dexterous @ Feb 12 2018, 00:28 )
ομολογω οτι πρωτη φορα το ακουω αυτο,και δε βρηκα να εχει πει κατι τετοιο ποτε
Η αλήθεια είναι πως δεν το έχει πει, άσχετα με τι πιστεύουν μερικοί.
QUOTE (Stojako @ Feb 12 2018, 00:31 )
Η αλήθεια είναι πως δεν το έχει πει, άσχετα με τι πιστεύουν μερικοί.
Μπα ,ποτέ
Για το πόσο δύσκολο θα ήταν για τον ίδιο αν έρθει μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει παίξει στον Ολυμπιακό: «Τονίζω ότι πρώτα θα μιλήσω με τη Φενέρ και συγκεκριμένα με τον κόουτς. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Μιλώντας υποθετικά και καθώς είμαι επαγγελματίας, είναι λογικό να εξετάσω άλλες προτάσεις αν πρέπει να το πράξω. Οι επιλογές σου ορίζουν τι θα διαλέξεις. Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια πως θα σκεφτώ ιδιαιτέρως την περίπτωση του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εύκολη απόφαση, θέλω όμως να εκμυστηρευτώ και το εξής: η ψυχρή έως αρνητική αντίδραση που είχε ο κόσμος στο ΣΕΦ όταν πήγα με τη Φενέρ με στενοχώρησε πολύ. Με πλήγωσε! Εξι χρόνια, αναγνωρίζω ότι με υποστήριξαν και ότι ο Ολυμπιακός μού έδωσε πολλά, αλλά έδωσα κι εγώ. Ποτέ δεν κρύφτηκα, ποτέ δεν κορόιδεψα. Με πλήγωσε που με αντιμετώπισαν τόσο ψυχρά»
aegeansheed
Feb 12 2018, 02:23
QUOTE(grvrs @ Feb 12 2018, 02:14 )
Μπα ,ποτέ
Για το πόσο δύσκολο θα ήταν για τον ίδιο αν έρθει μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει παίξει στον Ολυμπιακό: «Τονίζω ότι πρώτα θα μιλήσω με τη Φενέρ και συγκεκριμένα με τον κόουτς. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Μιλώντας υποθετικά και καθώς είμαι επαγγελματίας, είναι λογικό να εξετάσω άλλες προτάσεις αν πρέπει να το πράξω. Οι επιλογές σου ορίζουν τι θα διαλέξεις. Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια πως θα σκεφτώ ιδιαιτέρως την περίπτωση του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εύκολη απόφαση, θέλω όμως να εκμυστηρευτώ και το εξής: η ψυχρή έως αρνητική αντίδραση που είχε ο κόσμος στο ΣΕΦ όταν πήγα με τη Φενέρ με στενοχώρησε πολύ. Με πλήγωσε! Εξι χρόνια, αναγνωρίζω ότι με υποστήριξαν και ότι ο Ολυμπιακός μού έδωσε πολλά, αλλά έδωσα κι εγώ. Ποτέ δεν κρύφτηκα, ποτέ δεν κορόιδεψα. Με πλήγωσε που με αντιμετώπισαν τόσο ψυχρά»
πηγή or never happened
Dreamerpanos
Feb 12 2018, 02:27
Α μπράβο.
Και έλεγα κι εγώ με τι θα φαγωθουμε τώρα που δεν έχει αγωνιστική δράση...
QUOTE (aegeansheed @ Feb 12 2018, 02:23 )
πηγή or never happened
Θα με τρελανετε;;;; ειχε βουηξει ο τοπος και ειχε γινει θεμα τεραστιο
Συνεντευξη στα νεα πριν 8 μηνες ( 27/5/2017)
Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα»:
Για το συναίσθημά του όταν κέρδισε την Ευρωλίγκα με την Φενέρ: «Έχω εισπράξει μεγάλο σεβασμό από την ομάδα μου και τους οπαδούς της. Μου το έδειξαν την Τετάρτη, με τις ελληνικές σημαίες σε όλο το γήπεδο και το ζεστό χειροκρότημά τους. Με στηρίζουν και με έχουν αγκαλιάσει. Τα μηνύματα που λάμβανα όταν ήμουν τραυματίας μού έδωσαν δύναμη και δεν το ξεχνώ. Με την ευκαιρία θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί κάποιοι με επέκριναν επειδή δεν πανηγύρισα με τη σημαία μας. Δεν το έκανα γιατί στη ζωή μου έχω μάθει να μην προκαλώ. Δεν ήθελα να βρεθεί ένας οπαδός που να νιώσει πρόκληση και δεν ήθελα να υπάρξει περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος με κάτι άλλο πέρα από την επιτυχία της Φενέρ. Και ειλικρινά θεωρώ πως είναι καλύτερο που την Τετάρτη για χάρη μου γέμισε το γήπεδο με ελληνικές σημαίες τις οποίες κρατούσαν Τούρκοι οπαδοί παρά να ήμουν εγώ στο βάθρο με τη σημαία μας, με τον κίνδυνο κάποιος από την κερκίδα, έστω και ένας, να αντιδράσει».
Γι΄ αυτό που είχε η Φενέρ και έφτασε στον τίτλο: «Σίγουρα το κοινό βοήθησε. Αλλά δεν είναι τόσο καθοριστικός παράγοντας. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε 100% δίκαια και όλοι πρέπει να θυμούνται ότι στο Βερολίνο φθάσαμε σε απόσταση ενός ριμπάουντ από τον τίτλο. Μας πόνεσε πολύ ο περσινός τελικός. Τον πόνο αυτό τον είχαμε όλη τη σεζόν συνοδηγό και στο τέλος θέλαμε να τον πετάξουμε από το αμάξι μας. Είχαμε ομοιογένεια και δίψα για να πετύχουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρυσι».
Για τα όσα γράφτηκαν περί... ψυχρής χειραψίας με τους Αγγελόπουλους μετά τον τελικό: «Η αντίδρασή τους στα αποδυτήρια δεν ήταν τόσο δραματική όσο περιγράφτηκε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις είχε τελειώσει ένας τελικός που δεν είχε το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν και αυτό είναι στενάχωρο για όποιον φθάνει τόσο κοντά. Οι Αγγελόπουλοι έχουν συμβάλει τα μέγιστα για να φθάσει ο Ολυμπιακός ψηλά και ως μέλος αυτής της ομάδας έχω προσθέσει στο βιογραφικό μου δύο από τους τρεις τίτλους της Ευρωλίγκας. Ξέρουμε και οι δύο πλευρές πώς είχε η κατάσταση και εγώ εκείνο που κρατάω είναι το πώς έφυγα από το γραφείο τους μετά το τελευταίο ραντεβού μας. Τους σέβομαι και θα τους ευχαριστώ για πάντα που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο για έξι χρόνια στον Ολυμπιακό».
Για τον Ομπράντοβιτς: «Είναι ο καλύτερος όλων! Έχω την τύχη να δουλέψω με μεγάλους προπονητές. Όλοι αξιόλογοι, αλλά ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος από όλους. Αντιλαμβάνεται καλύτερα από κάθε άλλον πότε θα φωνάξει για να προκαλέσει τον παίκτη, πότε θα τον επιβραβεύσει, πώς θα τον κάνει να νιώσει ευτυχισμένος. Για παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι είναι ξεχωριστός θα πω ότι πήραμε την Κυριακή την Ευρωλίγκα και την Τετάρτη στο ματς με την Τόφας ήταν πιο σκυλιασμένος από ποτέ. Είχε μεγαλύτερη δίψα από όλους για να νικήσει και μας τη μετέφερε. Αλλά θα πω και κάτι αγωνιστικό. Όταν ρε φίλε σε κάθε τάιμ άουτ σχεδιάζει από το μυαλό του τις επόμενες δύο-τρεις επιθέσεις για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο και οι επιθέσεις εφόσον τις εφαρμόσουμε σωστά έχουν 100% ποσοστό επιτυχίας για ελεύθερο σουτ και τεράστιο ποσοστό ευστοχίας, τι να λέμε;».
Για το γεγονός πως με το 5/5 στους ημιτελικούς προσπέρασε και τον Κούκοτς: «Είμαι τυχερός και ευλογημένος που ήμουν μέλος σημαντικών ομάδων, με σπουδαίους προπονητές και μεγάλους παίκτες. Εφθασα τα τρία ευρωπαϊκά. Όσα και ο Σπανούλης. Συγκρίνεται ο Σπανούλης με εμένα; Η αξία και το ταλέντο του πολλαπλασιάζουν την τιμή που νιώθω, επειδή έφθασα αριθμητικά τους τίτλους του. Ούτε με τον Κούκοτς μπορώ να συγκριθώ ούτε με τον Σπανούλη. Σκέψου ότι όλο το βράδυ στο γλέντι της ομάδας μονολογούσα "τι λέτε ρε; Φθάσαμε τα τρία ευρωπαϊκά". Ακόμη δυσκολεύομαι να το πιστέψω».
aegeansheed
Feb 12 2018, 02:35
Μία url ζητήσαμε οι άνθρωποι
dexterous
Feb 12 2018, 03:55
Κάποιοι απτούς παίκτες(απο ΕΛ) που πρέπει έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και θα μπορούσαν να βοηθήσουν από την επόμενη σεζόν χωρίς μεγάλο χρόνο προσαρμογής(ανα θέση)
1)Kαλνιέτις,Πάνγκος,Ζήσης,Θίοντορ
2)Νέντοβιτς,Μουμπουα(πως τον λένε),Ντιο,Κόπονεν
3)Κάλινιτς(Δε θα δεχόμουν να έχω 9 λεπτά Μ.Ο. με τέτοια προσόντα),Μίλερ,Τίμα,Κλαβέρ
4)Σενγκέλια( <3 ),Mοτουμ,Βεζενκοφ,Μοερμαν,Ντουμπλιεβιτς
5)Πλαις,Λεσορ,Ντανστον
ΟΣΟ μπορούσα περιόρισα τα πιο "απίθανα".
!ΑΝ τυχόν την κάνει ο Νικ,τότε πρέπει να ξεπαραδιαστείς και να φέρεις Σλούκα για οποιοδήποτε αντίτιμο.!
Lazeras
Feb 12 2018, 10:51
QUOTE(dexterous @ Feb 12 2018, 03:55 )
Κάποιοι απτούς παίκτες(απο ΕΛ) που πρέπει έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και θα μπορούσαν να βοηθήσουν από την επόμενη σεζόν χωρίς μεγάλο χρόνο προσαρμογής(ανα θέση)
1)Kαλνιέτις,Πάνγκος,Ζήσης,Θίοντορ
2)Νέντοβιτς,Μουμπουα(πως τον λένε),Ντιο,Κόπονεν
3)Κάλινιτς(Δε θα δεχόμουν να έχω 9 λεπτά Μ.Ο. με τέτοια προσόντα),Μίλερ,Τίμα,Κλαβέρ
4)Σενγκέλια( <3 ),Mοτουμ,Βεζενκοφ,Μοερμαν,Ντουμπλιεβιτς
5)Πλαις,Λεσορ,Ντανστον
ΟΣΟ μπορούσα περιόρισα τα πιο "απίθανα".
!ΑΝ τυχόν την κάνει ο Νικ,τότε πρέπει να ξεπαραδιαστείς και να φέρεις Σλούκα για οποιοδήποτε αντίτιμο.!
Αν η ομάδα μείνει ως έχει δεν χρειαζόμαστε κάποιον. Εγώ προσωπικά θέλω Σενγκέλια αντί Σίγκλετον. (Θεωρώ ότι θα χαιρετήσει ο Κρις)
zodiac
Feb 12 2018, 11:21
QUOTE (grvrs @ Feb 12 2018, 01:49 )
Και το video της συνεντευξης στις 4/11/2017.
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=296618Τα συμπερασματα δικα σας.
shtarkws
Feb 12 2018, 11:43
Αν και οταν ο Σλουκας φυγει απο την Φενερ και αν αποφασισει να γυρισει στην Ελλαδα αντι να μεινει στο εξωτερικο, κατα την γνωμη για να αποφασισει μεταξυ Ολυμπιακου και Παναθηναικου θα ζυγισει τα εξης.
- Ποσα χρηματα του δινει η καθε ομαδα
- Τι ρολο θα εχει στην ομαδα και τι μπασκετ θα παιζει αυτη
- Ποιον προπονητη και ποιους παικτες εχει η ομαδα
- Τι στοχους εχει η ομαδα και τι προτζεκτ για να τους υλοποιησει
- Ποιος ειναι ο μανατζερ του παικτη και ποιες σχεσεις εχει με την ομαδα
Το φαβορι θα ειναι ο Ολυμπιακος. Σαφως το οτι ηταν εκει και ξερει το περιβαλλον και τον οργανισμο θα παιξει τον ρολο του. Οτι και να συνεβη σε ενα η δυο ματς, ο χρονος τα ξεπερναει. Αλλωστε στο τελευταιο αγωνα της Φενερ στο Σεφ τον χειροκροτησαν. Ο Παναθηναικος για να τον πεισει πρεπει να κανει το κατι παραπανω και στο πως θα προσεγγισει τον ιδιο αλλα και τον μανατζερ του και στο τι θα του παρουσιασει για να τον πεισει. Σιγουρα τα ξεκατινιασματα με τους μανατζερ παικτων δεν βοηθουν. Κατι τετοιο ομως ειναι πολυ μελλοντικο και δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε απο τωρα
jazz thrilos
Feb 12 2018, 11:50
Πάντως εγώ να την πω την κακιούλα μου, τον Καλάθη τον ρώτησε κανείς για την επιστροφή του Τζέημς στην ομάδα;;
Και δεν εννοώ το αμίμητο "..μήπως έχουν κόντρα...", απλά νομίζω οτι η τρομερή κατάσταση και οι εμφανίσεις του Καλάθη φέτος οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο οτι δεν έχει δίπλα του τον Τζέημς ή έναν παίχτη τύπου Τζέημς. Προσωπικά πιστεύω οτι είναι λάθος κίνηση να αποκτάς παίχτη Φεβρουάριο μήνα που "απαιτεί" 25 λεπτά χρόνου στο παρκέ. Όπως και να το κάνεις διαταράσσονται οι ισορροπίες, αλλάζουν τα σχήματα, οι χρόνοι, ίσως και η χημεία.
Σε κάθε περίπτωση ο Τζέημς είναι πολυτέλεια για ομάδες ευρωλίγκας. Αν επιθυμεί να γυρίσει δεν το προσπερνάς εύκολα, αλλά τα ερωτηματικά παραμένουν για το πως θα ενταχθεί στο φετινό σύνολο.
Όσο για τον Παπαγιάννη, θα κάνει μεγάλο λάθος ο Παναθηναικός αν έχει την αποκλειστικότητα του παίχτη και τον αφήσει να πάει οπουδήποτε αλλού. Τον παίρνει τώρα και παρκάρει τον Βουγιούκα. Τέλος.
villiskabas
Feb 12 2018, 12:09
QUOTE (jazz thrilos @ Feb 12 2018, 11:50 )
Πάντως εγώ να την πω την κακιούλα μου, τον Καλάθη τον ρώτησε κανείς για την επιστροφή του Τζέημς στην ομάδα;;
Και δεν εννοώ το αμίμητο "..μήπως έχουν κόντρα...", απλά νομίζω οτι η τρομερή κατάσταση και οι εμφανίσεις του Καλάθη φέτος οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο οτι δεν έχει δίπλα του τον Τζέημς ή έναν παίχτη τύπου Τζέημς. Προσωπικά πιστεύω οτι είναι λάθος κίνηση να αποκτάς παίχτη Φεβρουάριο μήνα που "απαιτεί" 25 λεπτά χρόνου στο παρκέ. Όπως και να το κάνεις διαταράσσονται οι ισορροπίες, αλλάζουν τα σχήματα, οι χρόνοι, ίσως και η χημεία.
Σε κάθε περίπτωση ο Τζέημς είναι πολυτέλεια για ομάδες ευρωλίγκας. Αν επιθυμεί να γυρίσει δεν το προσπερνάς εύκολα, αλλά τα ερωτηματικά παραμένουν για το πως θα ενταχθεί στο φετινό σύνολο.
Όσο για τον Παπαγιάννη, θα κάνει μεγάλο λάθος ο Παναθηναικός αν έχει την αποκλειστικότητα του παίχτη και τον αφήσει να πάει οπουδήποτε αλλού. Τον παίρνει τώρα και παρκάρει τον Βουγιούκα. Τέλος.
εγω παντως πιστευω οτι ο Καλαθης περσυ εμφανισε κακη εικονα οταν επεστρεψε ο Τζειμς πιο πολυ επειδη τα ειχε φτυσει απο δυναμεις παρα λογω της παρουσιας του Τζειμς, ο Παναθηναικος μονο καλυτερος μπορει να γινει στην περιφερεια με την προσθηκη του Τζειμς, τετοιον παικτη δεν τον αφηνεις με τπτ, και επειδη λεμε για ατομισμο κτλ στους περσινους τελικους ποσες ασιστ ειχε ο τζειμς? Επισης ο Τζειμς μπαινει σε μια ομαδα που ειναι καλοδουλεμενη και θα βρει τον ρολο του ενω περσυ ο Παναθηναικος του Πασκουαλ δεν ειχε προλαβει τετοια περιοδο να δουλεψει και πολυ
shtarkws
Feb 12 2018, 12:13
QUOTE(jazz thrilos @ Feb 12 2018, 11:50 )
Πιστευω πως ναι. Οχι γιατι θα κανει ο οποιοσδηποτε Καλαθης κουμαντο στην ομαδα, αλλα γιατι ειναι φυσιολογικο οταν κανεις μια προσθηκη μεσουσης της περιοδου να το συζητησεις με καποιους παικτες κλειδια
Nemesakos
Feb 12 2018, 12:31
QUOTE (shtarkws @ Feb 12 2018, 12:13 )
Πιστευω πως ναι. Οχι γιατι θα κανει ο οποιοσδηποτε Καλαθης κουμαντο στην ομαδα, αλλα γιατι ειναι φυσιολογικο οταν κανεις μια προσθηκη μεσουσης της περιοδου να το συζητησεις με καποιους παικτες κλειδια
Βασικά και να μην τον ρώτησε έχει κάποια σημασία? Ο Καλάθης αποφάσισε να έρθει ο Τζέιμς ή ο Πασκουάλ? Ή αν ο Καλάθης έλεγε όχι να μην έρθει ο Τζέιμς, ο Πασκουάλ θα τον άκουγε?
Εγώ γενικότερα έχω τις ενστάσεις μου για το δίδυμο. Το είδαμε πέρσι. Θεωρώ ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Από την μία μέχρι να γνωρίσουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου είδαμε τον Καλάθη μέτριο, ωστόσο με τον καιρό έδεσαν μέχρι και την κορύφωση στους τελικούς που συνεργάστηκαν άψογα. Παράλληλα πρέπει να θέσουμε και θέμα κούρασης Καλάθη μέχρι και την επιστροφή του Τζέιμς από τραυματισμό, αλλά και το να μπει στην ομάδα ο Μάικ αφού έχασε σχεδόν 2 μήνες και στην πραγματικότητα είχε μόλις έναν επίσημο αγώνα με όλη την ομάδα. Μέσω των αγώνων έρχεται και η χημεία. Και η χημεία της περσινής ομάδας, η χημεία στα γκαρντ, δεν ήρθε εξαρχής αλλά στην πορεία των αγώνων, αφού πέρα από τραυματισμούς υπήρχαν και 8 καινούριοι παίκτες.
Τώρα η ομάδα έχει κορμό, και στην ουσία προστίθεται ένας παίκτης που έλειψε 4 αγωνιστικούς μήνες από το σύνολο. Πιθανά να θέλει χρόνο ξανά.. Πιθανά και όχι.. Ωστόσο μπαίνει σε ένα ρόστερ όπου με τους περισσότερους παίκτες έχει συνεργαστεί ξανά... (Καλάθης, Ρίβερς, Γκιστ, Σίνγκλετον, Παππάς, Γκάμπριελ)
jazz thrilos
Feb 12 2018, 12:50
Ποιά κούραση είχε πέρυσι ο Καλάθης μέχρι να επιστρέψει ο Τζέημς; Φέτος νομίζω οτι παίζει το ίδιο χρόνο απο την αρχή της σεζόν όπως και πέρυσι. Φέτος δεν κουράζεται; Νομίζω οτι πέρυσι τουλάχιστον, ο Καλάθης είχε προβλήματα με την επιστροφή Τζέημς όχι λόγω κούρασης όσο αδυναμίας συντονισμού στο παιχνίδι τους.
Φέτος μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ο Πασκουάλ έχει δουλέψει περισσότερο την ομάδα. Θα δούμε. Πάντως πιστεύω οτι σίγουρα ρωτήθηκε ο Καλάθης, όχι γιατί αποφασίζει ο ίδιος, αλλά γιατί είναι ο πνευματικός και αγωνιστικός ηγέτης της ομάδας και η γνώμη του για το πλάνο της ομάδας είναι σημαντική για τον Πασκουάλ. Αυτό νομίζω τουλάχιστον θεωρητικά οτι θα ήταν το σωστό, να ρωτηθεί ο Καλάθης για το πως βλέπει την κατάσταση.
basket72
Feb 12 2018, 12:52
QUOTE (Nemesakos @ Feb 12 2018, 12:31 )
Παράλληλα πρέπει να θέσουμε και θέμα κούρασης Καλάθη μέχρι και την επιστροφή του Τζέιμς από τραυματισμό, αλλά και το να μπει στην ομάδα ο Μάικ αφού έχασε σχεδόν 2 μήνες και στην πραγματικότητα είχε μόλις έναν
Όντως πέρυσι γινόταν συζήτηση για την κούραση του Καλάθη, ωστόσο φέτος που ο χρόνος συμμετοχής παραμένει το ίδιο ψηλός και με περισσότερες από πέρσι αρμοδιότητες στο παιχνίδι -στην επίθεση- κι έχοντας επιπλέον διανύσει μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου σε σχέση με το σημείο που ξεκίνησε πέρσι η κατακόρυφη πτώση του, αυτό που λέγεται είναι ότι ο Καλάθης δεν έχει κούραση, δεν καταλαβαίνει από τέτοια ενώ κάποιοι υπερθεματίζουν λέγοντας ότι όσο παραπάνω παίζει ο συγκεκριμένος τόσο καλύτερα για αυτόν.
Οπότε ο κυριότερος λόγος που έπεσε δεν ήταν η κούραση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κουράζεται ο ωραίος αυτός αθλητής κι ότι δεν χρειάζεται αντικαταστάτη καλύτερο του Λέκα.
Λαμβάνοντας υπόψη το εξαιρετικά ιδιάζον σημείο που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός αναφορικά με τη γενικότερη σχέση του με τη διοργάνωση και τις επίσης εξαιρετικά (...)ιδιάζουσες παρεμβάσεις του προέδρου της ΚΑΕ, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η μεταγραφή Τζείμς είναι όλη δικιά του. ¨Οπως πέρσι του Τζεντίλε.
Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Η γνώμη μου είναι ότι σίγουρα σας βγάζει από την κανονικότητα που πάσχιζε φέτος ο Τσάβι να σας βάλει και είναι ικανή είτε να σας πάει στα πολύ ψηλά (πρώτη συμμετοχή στο f4 από τον Ζοτς και δώθε κι μπορεί και ψηλότερα από μια απλή συμμετοχή)είτε να νας ρίξει χαμηλότερα από κει που είστε τώρα (δηλαδή στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και μάλιστα για ένα σημαντικό κομμάτι της σαιζόν κι όχι ως πυροτέχνημα.)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.