Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Διαμαντίδης vs Γιασικεβίτσιους
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4
il postino
πραγματικα ειναι το πιο αλλοπροσαλο poll που εχω δει. οι υπερμαχοι του σαρας θεωρουν οτι ο δδ ειναι ενα τιποτα μπροστα του και μαλιστα οτι οποιοι υποστηριζουν τον δδ ειτε δε γνωριζουν απο μπασκετ ,ειτε τους αρεσει το ξυλο , η αμυνα και το μοτο "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" , ειτε ειναι υπερ του δεοντως εθνικιστες και θα ψηφιζαν ακομα και γιωργο λημνιατη (καλος παικτης και ακομα πιο συμπαθητικος ως φυσιογνωμια) μονο και μονο επειδη ειναι ελληνας!!!!!!!!


ειπα και τις προαλλες , οτι στο συγχρονο μπασκετ που καθε χρονο γινεται ακομα πιο σκληρο , αθλητικο και απαιτητικο ο δδ ειναι πιο χρησιμος απο τον σαρας! αυτη ειναι η δικη μου θεση (το τελευταιο που θα ηθελα ειναι να με ειρωνευτει καποιος για κατι τετοιο).

ο δδ προσφερει παντου. θα σου παιξει φοβερη αμυνα ,αν χρειαστει θα πιασει τον καλυτερο επιθετικο και θα στον περιορισει μη παραβλεποντας να δινει βοηθειες παντου καλυπτοντας ολους τους συμπαικτες του (ακομα και τους ψηλους) , θα σου κατεβασει τα ριμπαουντς , θα κλεψει μπαλες , θα δυσκολεψει την κυκλοφορια μονο με την παρουσια του . επισης , στην επιθεση θα οργανωσει υποδειγματικα , δε θα κανει λαθη , θα βρει οποιον συμπαικτη του ειναι ελευθερος , θα κανει το ντραιβ του , θα σουταρει με αρκετα καλα ποσοστα και αν δε βρεθει και καποιος να τραβηξει στο τελος , θα το παρει πανω του. καποια απο αυτα τα κανει σε καλο βαθμο , καποια αλλα σε πολυ καλο βαθμο , τιποτα δεν κανει κατω του μετριου!

ο σαρας απλα ειναι παιχταρας (οσον αφορα το επιθετικο κομματι). εχει το μπασκετ μεσα του , ειναι πανεξυπνος και ειναι ηγετης! εχει τρελη πασα και τρελο σουτ! σε ολα αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι καλυτερος απο τον δδ. σε αλλα λιγο καλυτερος, σε αλλα απλα καλυτερος.

ομως φιλοι μου , το μπασκετ δεν ειναι μονο επιθεση , ασχετα αν σε ολους μας αρεσει περισσοτερο να βλεπουμε επιθεση (ή και να παιζουμε επιθεση εμεις οι ιδιοι). για να κανει αυτα που κανει ο σαρας μπροστα καποιος εχει εξασφαλισει ολες τις απαραιτητες προυποθεσεις απο πισω! καποιος εχει φροντισει να μη φαει καλαθι η ομαδα , καποιος εχει φροντισει να παρει το ριμπαουντ κ.ο.κ και σιγουρα αυτος δεν ειναι ο σαρας!

εκει λοιπον ερχεται το φιλοσοφικο ερωτημα , τι μετραει παραπανω? η αμυνα ή η επιθεση? εγω λεω ο συνδιασμος αυτων των δυο, εστω και στο ενα κομματι καποιος δεν ειναι το ιδιο καλος οσο στο αλλο. απο τον σαρας παιρνει τα παντα στην επιθεση , απο τον δδ παιρνεις τα παντα στην αμυνα και πολλα στην επιθεση.


ο καθενας μπορει να προτιμησει τον εναν ή τον αλλον! ειδικα καποιος προπονητης θα διαλεγε τον εναν ή τον αλλο βασει και του διαθεσιμου ροστερ που θα ειχε στα χερια του! ολα ειναι κατανοητα! αυτο που δεν ειναι κατανοητο ειναι να θεωρει καποιος οτι ο σαρας ή ο δδ υστερει σε ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ εναντι του αλλου και μαλιστα να μη μπαινει σε διαδικασια να το συζητησει κιολας!


QUOTE(kseplenhs @ Mar 3 2010, 21:34 ) *
πάντως το μέχρι στιγμής ποσοστό το θεωρώ στα πλαίσια του λογκού αν αναλογιστεί κανείς οτι είμαστε σε ελληνικό μπασκετικό φόρουμ.αν βρισκόμασταν σε πιο διεθνή κλίμακα πιθανότατα να ήμασταν στο 95-5.με το 5% να ήταν έλληνες... tongue.gif

αν σε αυτο το poll δε ψηφιζαν ουτε ελληνες ουτε λιθουανοι , εισαι σιγουρος για το 95-5 ?
kseplenhs
ναι βέβαια.γιατί αναμεσά τους πιθανότατα να υπήρχαν σλοβένοι,ισπανοί,ισραηλινοί....κτλ...

αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.ακόμα και ένας εντελώς ουδέτερος τον έχει τον σάρας σαν hall of famer ενώ τον διαμαντίδη σαν ένα πολύ καλό παίχτη.

με λίγα λόγια αν τέλειωνε σήμερα το μπάσκετ σαν άθλημα,ο σάρας θα ήταν πιο πάνω.ήταν ότι πιο διπλωματικό μπορούσα να πω... tongue.gif

εντάξει σχετικά δικαιολογημένη η σύκριση αν αναλογιστεί κανείς τις φετινές συγκυρίες αλλά ακόμα δεν μου κάθεται καλά στο μάτι... tongue.gif

συν τοις άλλοις εχω χρόνια το κολλημά μου με τον σάρας οπότε μπορείς να με πεις μη αντικειμενικό...
lightday
Σε απόλυτα νούμερα - κλίμακες συνολικά ο ΔΔ βγαίνει πρώτος ,αλλά ποδοσφαιροποιώντας την απάντηση

Βάλτε τον Ρενε Χενρικσεν ,μια μισοριξια , καθόλου δύναμη , μηδέν άλμα, παρόλα αυτά έτρωγε για πρωινό όλους τους αμυντικούς της ελλάδας και βάλε .

Ετσι και ο Σαρας , ώρες ώρες ήταν σαν να έβλεπε οράματα από φάσεις 2 3 δευτερόλεπτα μετά, σαν οιωνούς ένα πράγμα . Ο τύπος βγάζει μια μαγεία που δεν μετριέται σε απόλυτους αριθμούς στυλ "καλύψεις στην άμυνα" , "σωστές αποστάσεις στην επίθεση" "εκμετάλλευση μις ματς" και άλλα.
Απλά κομπιουτερίστικα αυτά τα κάνει ο ΔΔ .

Ο ΔΔ υπηρετεί καλύτερα ίσως από κάθε έλληνα μπασκεμπολίστα το μπάσκετ , ο Σάρας είναι το μπάσκετ . Αυτή είναι η διαφορά τους .

Υγ . και αυτά περί Μποντι είναι λιγάκι μικρόψυχα. Ηταν ο μεγαλύτερος τελευταιος winner μέχρι τον επόμενο .
panos75
QUOTE(lightday @ Mar 3 2010, 23:29 ) *
Υγ . και αυτά περί Μποντι είναι λιγάκι μικρόψυχα. Ηταν ο μεγαλύτερος τελευταιος winner μέχρι τον επόμενο .


Δεν είναι καθόλου μικρόψυχα, είναι η αλήθεια.
Αρκεί να κάτσει κάποιος να σκεφτεί πόσα πραγματικά μεγάλα ματς πήρε ο Μποντίρογκα, είτε σε συλλογικό, είτε σε επίπεδο εθνικών ομάδων.
Ελάχιστα.
traveller
QUOTE(Air Kef @ Mar 3 2010, 20:11 ) *
Σκέφτομαι τι έχω διαβάσει εδώ μέσα ένα-ένα και μου γυρίζει σιγά σιγά.

Είμαστε κομπλεξικοι με τον ΔΔ που μας εχει γλεντήσει 5 φορές, ενώ με τον Σαρας, που άλλαξε πέρσι τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας μονος του, το μονο ματς της τελευταίες 3ετίας που οποιον Ολυμπιακό ρωτήσεις θα σου πει "φιλε, έχασα 100% δίκαια", που το 2007 ο Πρωταθλητής έγραψε ότι είναι παίκτης του Ολυμπιακου, που τον υποδέχτηκαν με κασκόλ στο αεροδρόμιο και αυτος το πέταξε κάτω, που βγήκε και ειπε ο Γκέρσον οτι ο Σαρας απλώς προτίμησε τον ΠΑΟ απο τον Ολυμπιακό εκεινο το καλοκαίρι, με αυτόν τον Σαρας, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα! Cool!

77.gif


Mia προσεκτικότερη ματιά στον περσινό ημιτελικό θα δείξει ότι ο Σπανούλης είχε την ίδια συμβολή εάν όχι και μεγαλύτερη από τον Γιασικεβίτσιους. Έβαλε παλικαρίσια καλάθια και όχι με καραμπόλες και γλιστρίματα όπως ο Λιθουανός, οργάνωνε άψογα, εκτελούσε με όποιον τρόπο ήθελε μπροστά σε τεράστια κορμιά κοκ. Επίσης ήταν αυτός που κέρδισε σχεδόν μόνος τους τη Σιένα, σε ένα παιχνίδι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καλά του Σάρας και κέρδισε μόνος του τον Ολυμπιακό στο 1ο παιχνίδι στο ΣΕΦ όπου έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση. Δεν είμαι off topic , καταλήγω :Εάν τις είχε κάνει αυτές τις εμφανίσεις ο Λιθουανός, θα είχε πέσει ο server Μιλάμε για μια σειρά συγκλονιστικών εμφανίσεων και όχι για ένα μεμονωμένο παιχνίδι.

Όπως και θα είχαν πέσει πέντε servers εάν αυτός που έκανε τα απίστευτα προχθές στο ΟΑΚΑ, αντί για το 13 φορούσε το "κατάλληλο" νούμερο.

Εχω δίκιο ναι ή όχι? (ρητορικό)

Ελπίζω να μου επιτρέπεται να ποστάρω, ξέρω όλες τις 12άδες των ομάδων τις Ευρωλίγκα και όχι μόνο τα σέντερ της Σιένα peace.gif

Πάντως δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί η αποτυχία ή οι διάφορες συγκυρίες που απέτρεψαν τον Κωρωνιό να κάνει καριέρα και επέπτρεψαν να κάνει ο Σιγάλας, έχουν σχέση με το μέγεθος του Διαμαντίδη σαν μπασκετική οντότητα. Επειδή έκανε καριέρα ο Μπακατσιάς και κάνει και ο Διαμαντίδης σημαίνει ότι έχουν κάποια σχέση οι δυο τους?? ή το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ είναι τόσο χαμηλό που επιτρέπει στο Διαμαντίδη να είναι ο καλύτερος εκφραστής του?? (επίσης δε χρήζουν απάντησης)


@ilpostino : + ναι σε όλα, όπως -σχεδόν-πάντα

@ playmaker raketas : Μy men laugh.gif, δικός μου είσαι εσύ. Πού ήσουν τόσο καιρό? laugh.gif laugh.gif
traveller
Επανέρχομαι, γιατί πέρασε η ώρα και δεν μπορώ να κάνω εδιτ. Διαβάζοντας προσεκτικότερα το νήμα, είδα να μπαίνει και ο Ντέγιαν στην κουβέντα.

Μια επισήμανση μόνο :Ο Γιασικεβίτσιους ήταν στην Μπάρτσα ή από το 2000 ή από το 2001 δε θυμάμαι καλά. Η Μπάρτσα πήρε triple crown το 2003 όταν πήγε εκεί ο Ντέγιαν. Μπορεί να λέει και κάτι μπορεί και τίποτα.
il postino
QUOTE(lightday @ Mar 3 2010, 23:29 ) *
Σε απόλυτα νούμερα - κλίμακες συνολικά ο ΔΔ βγαίνει πρώτος ,αλλά ποδοσφαιροποιώντας την απάντηση

Βάλτε τον Ρενε Χενρικσεν ,μια μισοριξια , καθόλου δύναμη , μηδέν άλμα, παρόλα αυτά έτρωγε για πρωινό όλους τους αμυντικούς της ελλάδας και βάλε .

Ετσι και ο Σαρας , ώρες ώρες ήταν σαν να έβλεπε οράματα από φάσεις 2 3 δευτερόλεπτα μετά, σαν οιωνούς ένα πράγμα . Ο τύπος βγάζει μια μαγεία που δεν μετριέται σε απόλυτους αριθμούς στυλ "καλύψεις στην άμυνα" , "σωστές αποστάσεις στην επίθεση" "εκμετάλλευση μις ματς" και άλλα.
Απλά κομπιουτερίστικα αυτά τα κάνει ο ΔΔ .

Ο ΔΔ υπηρετεί καλύτερα ίσως από κάθε έλληνα μπασκεμπολίστα το μπάσκετ , ο Σάρας είναι το μπάσκετ . Αυτή είναι η διαφορά τους .

Υγ . και αυτά περί Μποντι είναι λιγάκι μικρόψυχα. Ηταν ο μεγαλύτερος τελευταιος winner μέχρι τον επόμενο .

επαναλαμβανω , μπασκετ δεν ειναι μονο επιθεση! να ξερες σε ποσες φασεις στην αμυνα ο δδ ειναι 2-3 δευτερολεπτα μπροστα απο τη φαση που επικειται.... υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος!

συμφωνω με το υφος του ποστ σου, οτι πολλα απο αυτα που κανει ο σαρας δε μετριουνται σε αριθμους! οπως και το κοψιμο του δδ στον ακερ δε μπορει να μετρηθει σε αριθμους , πλην ενος απλου κοψιματος στη στατιστικη (που μετραει οσο μια ταπα π.χ του μπουρουση στον καλαθη). αντε βρες εσυ εναν παικτη με τα αντανακλαστικα του μητσου , να βλεπει τον ακερ να κλεβει τη μπαλα απο τον καλυτερο παικτη της ομαδας του σε κεινο το χρονικο σημειο και να φευγει σφαιρα απο το κεντρο του γηπεδου (και λιγο πλαγια..) και να κοβει τη μπαλα χωρις ιχνος φαουλ!

σε μια τετοια κουβεντα ολα ειναι θεμιτα και αποδεκτα οταν μιλαμε για συγκρισεις τετοιων παικτων , απλα η υπερβολη υπερ του ενα ή του αλλου δε χωραει , εκει θελω να καταληξω εγω προσωπικα!

Air Kef
H άμυνα μαθαίνεται, η επίθεση όχι. Ρητό όλων των προπονητών.
Οποισδήποτε παίζει άμυνα.



Ματς σαν κι αυτά που έκανε ο ΔΔ προχθες, έκανε ο Σαρας στα καλά του όποτε ήθελε και σε σημαντικότερα και δυσκολότερα ματς. Όχι σε ματς τσίρκο.
Είναι 35 πλέον, με τραυματισμούς.

QUOTE
Πάντως δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί η αποτυχία ή οι διάφορες συγκυρίες που απέτρεψαν τον Κωρωνιό να κάνει καριέρα και επέπτρεψαν να κάνει ο Σιγάλας, έχουν σχέση με το μέγεθος του Διαμαντίδη σαν μπασκετική οντότητα. Επειδή έκανε καριέρα ο Μπακατσιάς και κάνει και ο Διαμαντίδης σημαίνει ότι έχουν κάποια σχέση οι δυο τους?? ή το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ είναι τόσο χαμηλό που επιτρέπει στο Διαμαντίδη να είναι ο καλύτερος εκφραστής του?? (επίσης δε χρήζουν απάντησης)



Λυπάμαι που δν μπορώ να γίνω κατανοητός, μάλλον έχω εγώ το πρόβλημα.


Πέρσι, ΠΑΟ, ίδιο ρόστερ, Τριπλ Κράουν.
Φέτος, ΠΑΟ, ίδιο ρόστερ πλην Σάρας, τίποτα.


Επίσης, traveller, λιγότερο ύφος σε παρακαλώ. smile.gif

Πραγματικα, ενώ συνήθως οταν διαφωνώ τόσο πολύ σε ενα τοπικ απλώς αποχωρώ, αυτό δεν νιώθω ακόμα να το αφήσω, ντρέπομαι να παει ενας Ελληνας σε διεθνές φόρουμ και να λεει οτι ο ΔΔ υπερισχύει του Σάρας.
il postino
QUOTE(Air Kef @ Mar 4 2010, 00:57 ) *
H άμυνα μαθαίνεται, η επίθεση όχι. Ρητό όλων των προπονητών.
Οποισδήποτε παίζει άμυνα.



Ματς σαν κι αυτά που έκανε ο ΔΔ προχθες, έκανε ο Σαρας στα καλά του όποτε ήθελε και σε σημαντικότερα και δυσκολότερα ματς. Όχι σε ματς τσίρκο.
Είναι 35 πλέον, με τραυματισμούς.




Λυπάμαι που δν μπορώ να γίνω κατανοητός, μάλλον έχω εγώ το πρόβλημα.


Πέρσι, ΠΑΟ, ίδιο ρόστερ, Τριπλ Κράουν.
Φέτος, ΠΑΟ, ίδιο ρόστερ πλην Σάρας, τίποτα.


Επίσης, traveller, λιγότερο ύφος σε παρακαλώ. smile.gif

Πραγματικα, ενώ συνήθως οταν διαφωνώ τόσο πολύ σε ενα τοπικ απλώς αποχωρώ, αυτό δεν νιώθω ακόμα να το αφήσω, ντρέπομαι να παει ενας Ελληνας σε διεθνές φόρουμ και να λεει οτι ο ΔΔ υπερισχύει του Σάρας.

- επιθεση-αμυνα ή τα εχεις ή οχι! απλα η αμυνα πιο ευκολη αφου χρειαζεται θεληση και πεισμα , σε αντιθεση με την επιθεση που θελει ταλεντο. δεν παιζουν ολοι αμυνα ειτε γιατι απλα δεν τους ενδιαφερει και τοσο (που ειναι το συνηθες) ειτε γιατι δε μπορουν να αποδωσουν παιζοντας αμυνα-επιθεση ταυτοχρονα (ειναι απιστευτα δυσκολο να τα δινεις ολα και στις 2 ακρες).

-ματς τσιρκο γιατι? επειδη δεν ηταν παιχνιδι που εκρινε τιτλο? μπορει και να εκρινε...

επειδη ειχαμε μεγαλο σκορ?επειδη ελειπαν 2 βασικοι παικτες του οσφπ?


-στο πρωτο ποστ μου εγραψα οτι ειναι αδικη για τον σαρας αυτη η συγκριση τη δεδομενη χρονικη στιγμη. για ευνοητους λογους!

- περσι , παο , ιδιο ροστερ , τριλ κραουν
φετος, παο , ιδιο ροστερ πλην σαρας-σπαν-τσαρτσα-φωτση + συχνα πηγαινελα ολων των υπολοιπων παικτων στην injury list , τιποτα

ισως ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα.

- υπαρχουν και χειροτερα πραγματα για να ντραπουμε σε αυτη τη ζωη.





Air Kef
Σπανούλης Φώτσης δεν τους βλέπω να μην παιζουν.
Ο Τσάρτσα και πέρσι παρων-απων ηταν.

Χειρότερα πράγματα στην ζωή όντως υπάρχουν για να ντραπούμε.
Αλλά εδώ μιλάμε για μπάσκετ.
traveller
QUOTE(Air Kef @ Mar 3 2010, 22:57 ) *
Λυπάμαι που δν μπορώ να γίνω κατανοητός, μάλλον έχω εγώ το πρόβλημα.


Δε χρειάζεται να έχει κάποιος πρόβλημα όταν δεν γίνεται κάτι κατανοητό. Σε φόρουμ είμαστε δεν τα λέμε τετ α τετ

QUOTE(Air Kef @ Mar 3 2010, 22:57 ) *
, ΠΑΟ, ίδιο ρόστερ, Τριπλ Κράουν.
Φέτος, ΠΑΟ, ίδιο ρόστερ πλην Σάρας, τίποτα.


Όχι συγγνώμη δε λειτουργεί έτσι το πράγμα!! Δηλαδή προπερσι με Σάρας και χωρίς Πέκοβιτς τον πούλογλου, πέρσι με Πέκοβιτς κούπα. Άρα ο Πέκοβιτς πήρε την κούπα. Οι άλλες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ ήταν ελάχιστες. Έτσι πάει?? Ασε που μπορεί να έχει και δόση αλήθειας γιατί το μοσχάρι πέρσι ήταν τοπ και είχαν στηθεί τα μισά plays γύρω του.

QUOTE(Air Kef @ Mar 3 2010, 22:57 ) *
, traveller, λιγότερο ύφος σε παρακαλώ. smile.gif


E βλέπεις τώρα!! Εδώ μόνο στα ίσα δεν έχει ειπωθεί και όχι μόνο από σένα ότι και ο Μήτσος και όσοι τον γουστάρουν είναι άμπαλοι (αλήθεια ο Σισέ τη σχέση έχει?? εγώ ξερνάω με το ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα) και δεν ξέρουν εάν η μπάλα έχει κοτσάνι και φταίει το ύφος μου μετά! Εάν λες αυτό για τα σέντερ της Σιένα, εντάξει σόρυ αλλά δεν το είπα εγ΄ψ πρώτος. Τε σπα άστο εδώ.


QUOTE(Air Kef @ Mar 3 2010, 22:57 ) *
, ενώ συνήθως οταν διαφωνώ τόσο πολύ σε ενα τοπικ απλώς αποχωρώ, αυτό δεν νιώθω ακόμα να το αφήσω, ντρέπομαι να παει ενας Ελληνας σε διεθνές φόρουμ και να λεει οτι ο ΔΔ υπερισχύει του Σάρας.


Δεν το λες για μένα νομίζω αλλά προσωπικά δεν έχω συμμετοχή σε κανένα άλλο φόρουμ, πλην αυτού. Και ούτε κι εδώ ψήφισα. Πιθανό σαν mod να μπορείς να το δεις.
PARISINOS
Αιρ κεφ παρ οτι σε σεβομαι και συνηθως συμφωνω σε αυτα που γραφεις, οφειλω να ομολογησω οτι κατα τη γνωμη μου σε αυτη τη συγκριση δεν εισα αντικειμενικος

QUOTE(Air Kef @ Mar 3 2010, 23:57 ) *
H άμυνα μαθαίνεται, η επίθεση όχι. Ρητό όλων των προπονητών.
Οποισδήποτε παίζει άμυνα.


Η ΜΕΤΡΙΑ αμυνα μαθαινεται. Αυτο δεκτο . Η καλη αμυνα οχι. Η αμυνα του μητσου με τιποτα. Ο σαρας οσο και να προσπαθησει ( και δεν μιλαω για τωρα που ειναι 35 και απλα ανυπαρκτος αμυντικα ) , εστω καλος αμυντικος δεν προκειται να γινει.

QUOTE(Air Kef @ Mar 3 2010, 23:57 ) *
Ματς σαν κι αυτά που έκανε ο ΔΔ προχθες, έκανε ο Σαρας στα καλά του όποτε ήθελε και σε σημαντικότερα και δυσκολότερα ματς. Όχι σε ματς τσίρκο.
Είναι 35 πλέον, με τραυματισμούς.


Ματς με 50 αξιολογηση χωρις χαμενο σουτ σχεδον και με στατιστικη τριπλ νταμπλ δεν εκανε οποτε ηθελε ουτε ο τζορνταν , για τον σαρας ουτε σηζητηση λοιπον.
Το ματς που εκανε ο μητσος προχθες απλα δεν υπαρχει, ειναι απο τα ματς που κανουν μεχρι και τοπ παιχτης 1 φορα τα 5 χρονια.

QUOTE(Air Kef @ Mar 3 2010, 23:57 ) *
Πέρσι, ΠΑΟ, ίδιο ρόστερ, Τριπλ Κράουν.
Φέτος, ΠΑΟ, ίδιο ρόστερ πλην Σάρας, τίποτα.


Με την ιδια λογικη
2007 , ΠΑΟ τριπλ κραουν
2008 , ΠΑΟ ιδιο ροστερ μειον σισκα, συν σαρας ΤΙΠΟΤΑ. Οποτε τι σημαινει αυτο ακριβως ?


Τωρα η αποψη μου επι του θεματος.

Αν κοιταξουμε τα νουμερα θα δουμε οτι στα 29 τους οι παιχτες ειναι πανω κατω ιδιοι. Ο σαρας ειχε 3 ευρωλιγκες , ο μητσος δυο, ωστοσο εχει αλλα 5-6 χρονια να φτασει τον σαρας.
Στα δε στατιστικα , στην αξιολογηση παλι ιδιοι ειναι πανω κατω. Πανω κατω βγαινουν συνεχεια οι πλευ με το υψηλοτερο ρανκινγκ στην ευρωλιγκα , με περιπου 16 ανα σεζον.
Ο σαρας σκοραρε περισσοτερο, αλλα ο μητσος κανει αλλα πραγματα στο παρκε ,που ειναι αξισου σημαντικα στο μπασκετ.

Τωρα αν αφησουμε στην ακρη τα νουμερα.
Ο σαρας ηταν ενας ηγετης μια ομαδας μυθου στην ευρωπη , της μακαμπι του 2004-2005 ( συν της εκπληκτικης λιθουανιας βεβαια) , μιας ομαδας που συμφωνω οτι επαιζε εκπληκτικο μπασκετ.
Ωστοσο και ο μητσος ειναι ηγετης μιας ομαδας μυθου. Του εκπληκτικου ΠΑΟ των 00ς.

Εγω βλεπω δυο ηγετες δυο εκπληκτικων ομαδων και στα ματια μου θεωρω οτι διαφορα δεν υπαρχει.

Ολα αυτα δεχομενος βεβαια την αποψη οτι καποιος μπορει να θεωρει τον σαρας καλυτερο. Αλλα το να θεωρειται η αποψη οτι ο πραιμ διαμαντιδης ειναι καλυτερος του πραιμ σαρας , παλι δεν μου ακουγεται παραλογη. Ιδιοι παιχταραδες και οι δυο κατα την αποψη μου, γουστο του καθενος ποιον θα διαλεξει.

lightday
Μαλλον η διαφορά τους είναι απλή
ο ΔΔ μπορεί να σηκώσει ένα ΟΑΚΑ και να τον χειροκροτήσει
ο Σαρας μπορεί να κάνει ένα κάνει ένα ΟΑΚΑ να λέει ένα αργόσυρτο "ΟΟΟΟ" μένοντας σαν τα γνωστά ψάρια με το στόμα ανοιχτο .

Και οι δύο τεράστιοι ,αναμφίβολα , ο ένας "με τα κάνω όλα και συμφέρω" λογική και ο άλλος" κοίτα τι θα κάνω τώρα" λογική.

Θέμα προτίμησης είναι πάνω από όλα .
Air Kef
QUOTE
ο ΔΔ μπορεί να σηκώσει ένα ΟΑΚΑ και να τον χειροκροτήσει
ο Σαρας μπορεί να κάνει ένα κάνει ένα ΟΑΚΑ να λέει ένα αργόσυρτο "ΟΟΟΟ" μένοντας σαν τα γνωστά ψάρια με το στόμα ανοιχτο


Όχι φίλος.
Η διαφορά είναι ο Σάρας μπορεί να κάνει και το ΣΕΦ να τον χειροκροτήσει. smile.gif


Παρισινός το ξέρω ότι είμαι κάπως υπερβολικός και απόλυτος, ωστόσο δεν μου κάθεται καν να συγκρίνω ως μπασκετικό μέγεθος και όνομα τον ΔΔ με τον Γιασικεβίτσιους.

Επίσης, το 2008, ο ΠΑΟ στερήθηκε το Τσαρτσαρή στα τοπ του, στο Τοπ 16, όχι αυτόν που στερείται τώρα.
Τέλος παντων ξεχάστε το, όντως αποτυχημένο και μπάζει απο παντού.
traveller
QUOTE(lightday @ Mar 4 2010, 00:37 ) *
Μαλλον η διαφορά τους είναι απλή
ο ΔΔ μπορεί να σηκώσει ένα ΟΑΚΑ και να τον χειροκροτήσει
ο Σαρας μπορεί να κάνει ένα κάνει ένα ΟΑΚΑ να λέει ένα αργόσυρτο "ΟΟΟΟ" μένοντας σαν τα γνωστά ψάρια με το στόμα ανοιχτο .

Και οι δύο τεράστιοι ,αναμφίβολα , ο ένας "με τα κάνω όλα και συμφέρω" λογική και ο άλλος" κοίτα τι θα κάνω τώρα" λογική.

Θέμα προτίμησης είναι πάνω από όλα .


σόρυ για το τρολάρισμα peace.gif αλλά προχθές με τη Μπάρτσα το ΟΑΚΑ ( η 15 που ήμουν εγώ κι άκουγα) έλεγε "άντε ρε απατεώνα" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
panos75
Δεν έχει νόημα πια αυτή η συζήτηση.
Είναι προφανές πια ότι κάποιοι έχουν πάψει να είναι φίλαθλοι και έχουν γίνει (επίδοξοι) προπονητές. Αυτό σε συνδυασμό με τον παλιό, καλό οπαδισμό του Έλληνα μας κάνει να διαβάζουμε πράγματα που πριν δέκα, είκοσι χρόνια θ'ακούγονταν τρελά.

Προσωπικά δεν έχω αμφιβολία ότι αν κάνουμε κάνα πολ "Ναβάρο ή Χατζηβρέττας" θα έχουμε γερό ντέρμπυ. Μην ξεχνάμε ότι ο Χατζηβρέττας είναι πολύ καλύτερος αμυντικός από τον Ισπανό και το σημαντικότερο, ήταν στέλεχος του Παναθηναϊκού των δύο τριπλ κράουν.
Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, "ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει".
traveller
QUOTE(panos75 @ Mar 3 2010, 23:48 ) *
Δεν έχει νόημα πια αυτή η συζήτηση.
Είναι προφανές πια ότι κάποιοι έχουν πάψει να είναι φίλαθλοι και έχουν γίνει (επίδοξοι) προπονητές. Αυτό σε συνδυασμό με τον παλιό, καλό οπαδισμό του Έλληνα μας κάνει να διαβάζουμε πράγματα που πριν δέκα, είκοσι χρόνια θ'ακούγονταν τρελά.

Προσωπικά δεν έχω αμφιβολία ότι αν κάνουμε κάνα πολ "Ναβάρο ή Χατζηβρέττας" θα έχουμε γερό ντέρμπυ. Μην ξεχνάμε ότι ο Χατζηβρέττας είναι πολύ καλύτερος αμυντικός από τον Ισπανό και το σημαντικότερο, ήταν στέλεχος του Παναθηναϊκού των δύο τριπλ κράουν.
Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, "ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει".


Κανένας αρχαίος ημών πρόγονος δεν είπε "ράβδος εν γωνία , άρα βρέχει" . Είναι ένα πολύ μεταγενέστερο γνωμικό και σημαίνει ότι και το "από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα"

Επίσης σύμφωνα με μια άλλη εξήγηση , αφού το γεροντί άφησε το μπαστούνι (ράβδο , μαγκούρα) στη γωνία, πήρε την ομπρέλα, άρα βρέχει.



Αντίθετα οι αρχαίοι ημών πρόγονοι (και συγκεκριμένα ο αρχαίος ημών Ευριπίδης) έχει πει τη φράση (που κακώς αποδίδεται στη Βίβλο) :

"Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι"

που χρησιμοποιείται με δυο τρόπους

α) θέλει να καταστρέψει κάποιον ο θεός και του δίνει χαζομάρα

και

β) η χαζή συμπεριφορά κάποιου αποδίδεται στον θεό.
playmaker raketas
Για όνομα του Θεού. Για το Διαμαντίδη μιλάμε... Όχι για το Βασιλόπουλο... Διαβάζοντας ορισμένες απαντήσεις και μη έχοντας δει τους παίκτες θα νόμιζε κάποιος ότι ο Διαμαντίδης είναι ένας φιλότιμος στην άμυνα άνθρωπος με μακριά χέρια που τρέχει πολύ και πηδάει ψηλά...

Air Kef
QUOTE(playmaker raketas @ Mar 4 2010, 02:40 ) *
Για όνομα του Θεού. Για το Διαμαντίδη μιλάμε... Όχι για το Βασιλόπουλο... Διαβάζοντας ορισμένες απαντήσεις και μη έχοντας δει τους παίκτες θα νόμιζε κάποιος ότι ο Διαμαντίδης είναι ένας φιλότιμος στην άμυνα άνθρωπος με μακριά χέρια που τρέχει πολύ και πηδάει ψηλά...



Επίσης, καποια ποστ για τον Σαρας φαίνονται σαν ο Σαρας να είναι ένας παίκτες επιπέδου Μάκη Νικολαίδη, που μονο σουτάρει και που όταν σκάει την μπάλα περισσότερο την κυνηγάει παρά την ελέγχει ο ίδιος.
PanosIlio
Μιας και ο Parisinos είπε πως ο ΔΔ είναι ο ηγέτης του ΠΑΟ της μυθικής ομάδας των '00ς (εγώ προσωπικά διαφωνώ, όχι για το μυθική ομάδα, για το ηγέτης) και μιας και δεν θέλω να πω τη γνώμη μου για άλλη μια φορά σας παραπέμπω εδώ.

http://www.euroleague.net/history/50-years/main

Στη λίστα με τους 50 καλύτερους για τα 50 χρόνια Ευρωλίγκας (όχι όπως την ξέρουμε σήμερα, εννοούσαν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από το 1958 μέχρι και το 2008) που δεν βγήκε από ψηφοφορία άρα κανένας γραφικός λαός δεν θα μπορούσε να παρέμβει, η λίστα αυτή έχει μέσα 35 παίκτες, 10 προπονητές και 5 διαιτητές.

Στη λίστα των παικτών λοιπόν έχει τον Γιασικεβίτσιους και 3 Έλληνες μόνο που δεν έχει το Διαμαντίδη. Έχει τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τον Αλβέρτη (τον πραγματικό φύση και θέση ηγέτη της όντως μυθικής ομάδας του ΠΑΟ των '00ς κατά τη γνώμη μου).

Προφανώς ούτε και αυτοί ξέρουν...
panos75
QUOTE(TRAVELLER @ Mar 4 2010, 02:13 ) *
Αντίθετα οι αρχαίοι ημών πρόγονοι (και συγκεκριμένα ο αρχαίος ημών Ευριπίδης) έχει πει τη φράση (που κακώς αποδίδεται στη Βίβλο) :

"Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι"

που χρησιμοποιείται με δυο τρόπους

α) θέλει να καταστρέψει κάποιον ο θεός και του δίνει χαζομάρα

και

β) η χαζή συμπεριφορά κάποιου αποδίδεται στον θεό.


Αν έχεις κάτι να πεις, πέστο ευθέως και μην παριστάνεις τον Μπαμπινιώτη.
Επειδή ο Kef είναι καλό παιδί και ανέχεται τις προσβολές σου επί δύο ημέρες αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις το ίδιο με όλα τα μέλη.


QUOTE(PanosIlio @ Mar 4 2010, 10:48 ) *
Μιας και ο Parisinos είπε πως ο ΔΔ είναι ο ηγέτης του ΠΑΟ της μυθικής ομάδας των '00ς (εγώ προσωπικά διαφωνώ, όχι για το μυθική ομάδα, για το ηγέτης) και μιας και δεν θέλω να πω τη γνώμη μου για άλλη μια φορά σας παραπέμπω εδώ.

http://www.euroleague.net/history/50-years/main

Στη λίστα με τους 50 καλύτερους για τα 50 χρόνια Ευρωλίγκας (όχι όπως την ξέρουμε σήμερα, εννοούσαν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από το 1958 μέχρι και το 2008) που δεν βγήκε από ψηφοφορία άρα κανένας γραφικός λαός δεν θα μπορούσε να παρέμβει, η λίστα αυτή έχει μέσα 35 παίκτες, 10 προπονητές και 5 διαιτητές.

Στη λίστα των παικτών λοιπόν έχει τον Γιασικεβίτσιους και 3 Έλληνες μόνο που δεν έχει το Διαμαντίδη. Έχει τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τον Αλβέρτη (τον πραγματικό φύση και θέση ηγέτη της όντως μυθικής ομάδας του ΠΑΟ των '00ς κατά τη γνώμη μου).

Προφανώς ούτε και αυτοί ξέρουν...


Ανέμενε τους συνήθεις υπόπτους ν'αρχίσουν να ρωτάνε πόσοι Λιθουανοί ήταν μέλη της επιτροπής που έβγαλε τη συγκεκριμένη λίστα.
pinelo
QUOTE(PanosIlio @ Mar 4 2010, 08:48 ) *
Μιας και ο Parisinos είπε πως ο ΔΔ είναι ο ηγέτης του ΠΑΟ της μυθικής ομάδας των '00ς (εγώ προσωπικά διαφωνώ, όχι για το μυθική ομάδα, για το ηγέτης) και μιας και δεν θέλω να πω τη γνώμη μου για άλλη μια φορά σας παραπέμπω εδώ.

http://www.euroleague.net/history/50-years/main

Στη λίστα με τους 50 καλύτερους για τα 50 χρόνια Ευρωλίγκας (όχι όπως την ξέρουμε σήμερα, εννοούσαν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από το 1958 μέχρι και το 2008) που δεν βγήκε από ψηφοφορία άρα κανένας γραφικός λαός δεν θα μπορούσε να παρέμβει, η λίστα αυτή έχει μέσα 35 παίκτες, 10 προπονητές και 5 διαιτητές.

Στη λίστα των παικτών λοιπόν έχει τον Γιασικεβίτσιους και 3 Έλληνες μόνο που δεν έχει το Διαμαντίδη. Έχει τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τον Αλβέρτη (τον πραγματικό φύση και θέση ηγέτη της όντως μυθικής ομάδας του ΠΑΟ των '00ς κατά τη γνώμη μου).

Προφανώς ούτε και αυτοί ξέρουν...


+1

Γενικά πιστεύω ότι δεν έχει την ηγετική φυσιογνωμία ούτε του Σαρούνας ούτε του Αλβέρτη ο Διαμαντίδης. Σίγουρα είναι πάρα πολύ καλός μπασκετμπολίστας, σίγουρα είναι εξαιρετικός αμυντικός, σίγουρα είναι ένας από τους κορυφαίους guard αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη αλλά όταν τον συγκρίνεις με παίκτες-αρχηγούς όπως Αλβέρτη, Σαρας κλπ κάπου υστερεί.

Υ.Γ. 4 Έλληνες περιέχει η λίστα. Δεν πρόσεξες τον Παπαλουκά.
Germany96
QUOTE(PanosIlio @ Mar 4 2010, 10:48 ) *
..Στη λίστα των παικτών λοιπόν έχει τον Γιασικεβίτσιους και 3 Έλληνες μόνο που δεν έχει το Διαμαντίδη. Έχει τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τον Αλβέρτη (τον πραγματικό φύση και θέση ηγέτη της όντως μυθικής ομάδας του ΠΑΟ των '00ς κατά τη γνώμη μου).

Προφανώς ούτε και αυτοί ξέρουν...

Παρ' οτι συμφωνουμε πως ο Λιθουανος υπηρξε ανωτερος παικτης του Διαμαντιδη και παρ' οτι σε γενικες γραμμες η λιστα της Euroleague δεν ειναι ασχημη, αυτο δεν κανει τον Αλβερτη καλυτερο παικτη απο τον Διαμαντιδη (ουτε απο τον Παπαλουκα, ουτε κι απο αλλους Ελληνες παικτες αν μιλαμε καθαρα αγωνιστικα). Ο Αλβερτης εχει σιγουρα θεση στις 35 μεγαλυτερες μορφες της 50αετιας αλλα στους 35 καλυτερους παικτες, ξερα οχι.

Ο Δημητρης για μενα ανηκει στις μεγαλες μορφες του Ευρωπαικου μπασκετ και σε δεκα χρονια σε αντιστοιχη λιστα πιστευω θα βρισκεται οπωσδηποτε.
PanosIlio
QUOTE(pinelo @ Mar 4 2010, 11:15 ) *
Υ.Γ. 4 Έλληνες περιέχει η λίστα. Δεν πρόσεξες τον Παπαλουκά.


Σωστά τον ξέχασα τον Τεό tongue.gif

Πάντως παίδες κανένας δεν λέει πως ο Διαμαντίδης είναι άχρηστος και απλά παίζει άμυνα. Παιχταράς είναι και μάλιστα μεγάλος.

Απλά εγώ είμαι της άποψης αυτής

QUOTE("lightday")
Ο ΔΔ υπηρετεί καλύτερα ίσως από κάθε έλληνα μπασκεμπολίστα το μπάσκετ , ο Σάρας είναι το μπάσκετ . Αυτή είναι η διαφορά τους .
rchos
οταν καποιοι γραψαμε οτι δεν βρισκουμε το νοημα υπαρξης αυτου του πολ δεν το καναμε γιατι μειωνουμε τον διαμαντιδη σαν παιχτη.ο ανθρωπος ειναι μεγαλη παιχτουρα και αυτο δεν αλλαζει με τιποτα.
το θεμα ειναι απο την αλλη πλευρα.ο σαρας μπαινει στην κλειστη λιγκα συγκεκριμενων ανθρωπων που απο μονοι τους διαφημιζουν το μπασκετ.αυτη ειναι η διαφορα.
playmaker raketas
QUOTE(PanosIlio @ Mar 4 2010, 10:48 ) *
Μιας και ο Parisinos είπε πως ο ΔΔ είναι ο ηγέτης του ΠΑΟ της μυθικής ομάδας των '00ς (εγώ προσωπικά διαφωνώ, όχι για το μυθική ομάδα, για το ηγέτης) και μιας και δεν θέλω να πω τη γνώμη μου για άλλη μια φορά σας παραπέμπω εδώ.

http://www.euroleague.net/history/50-years/main

Στη λίστα με τους 50 καλύτερους για τα 50 χρόνια Ευρωλίγκας (όχι όπως την ξέρουμε σήμερα, εννοούσαν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από το 1958 μέχρι και το 2008) που δεν βγήκε από ψηφοφορία άρα κανένας γραφικός λαός δεν θα μπορούσε να παρέμβει, η λίστα αυτή έχει μέσα 35 παίκτες, 10 προπονητές και 5 διαιτητές.

Στη λίστα των παικτών λοιπόν έχει τον Γιασικεβίτσιους και 3 Έλληνες μόνο που δεν έχει το Διαμαντίδη. Έχει τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τον Αλβέρτη (τον πραγματικό φύση και θέση ηγέτη της όντως μυθικής ομάδας του ΠΑΟ των '00ς κατά τη γνώμη μου).

Προφανώς ούτε και αυτοί ξέρουν...


Βάζουμε ένα στοίχημα ότι σε 5 χρόνια που ο Διαμαντίδης θα είναι 34 θα είναι?
pinelo
QUOTE(playmaker raketas @ Mar 4 2010, 11:54 ) *
Βάζουμε ένα στοίχημα ότι σε 5 χρόνια που ο Διαμαντίδης θα είναι 34 θα είναι?


Δεν έχει και πολύ σημασία αν είναι ή δεν είναι στη λίστα. Δεν θα τον κάνει ούτε καλύτερο, ούτε χειρότερο παίκτη ψηφοφορεία. Ο Διαμαντίδης είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, και θα μπει όπως λες και συ σε παρόμοιες λίστες. Σημασία έχει ότι ακόμα και αν ήταν μέσα στους 50 κορυφαίους, καλύτερος από τον Γιασικεβίτσιους δεν θα ήταν. Όπως πολλοί από αυτούς δεν είναι.
traveller
QUOTE(PanosIlio @ Mar 4 2010, 09:48 ) *
Στη λίστα των παικτών λοιπόν έχει τον Γιασικεβίτσιους και 3 Έλληνες μόνο που δεν έχει το Διαμαντίδη. Έχει τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τον Αλβέρτη (τον πραγματικό φύση και θέση ηγέτη της όντως μυθικής ομάδας του ΠΑΟ των '00ς κατά τη γνώμη μου).

Προφανώς ούτε και αυτοί ξέρουν...


Μην τα παίρνεις υπόψη σου αυτά. Κοίτα μόνο τα άλλα ονόματα. Κοίτα ποιοι είναι δίπλα στον Αλβέρτη. Εχει καμια σχέση με αυτούς??? ¨Οχι βέβαια. Μιλάμε για έναν παίχτη που σταδιοδρόμησε μόνο με το σουτ του. Δεν έκανε κάτι άλλο μέσα στο γήπεδο. Μια διαφορετική έκδοση του Σούμποτιτς αν θες. Λίγο καλύτερη λίγο χειρότερη δεν έχει σημασία. Δεν έχει καμια σχέση ο Αλβέρτης με τον Διαμαντίδη!


QUOTE(panos75 @ Mar 4 2010, 09:56 ) *
Αν έχεις κάτι να πεις, πέστο ευθέως και μην παριστάνεις τον Μπαμπινιώτη.
Επειδή ο Kef είναι καλό παιδί και ανέχεται τις προσβολές σου επί δύο ημέρες αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις το ίδιο με όλα τα μέλη.


Μετά από ποστ σαν το παρακάτω , μιλάς για προσβολές???? Μα 9 στα 10 ποστ σου είναι προσβολές προς τους άλλους

QUOTE(panos75 @ Mar 4 2010, 00:48 ) *
Δεν έχει νόημα πια αυτή η συζήτηση.
Είναι προφανές πια ότι κάποιοι έχουν πάψει να είναι φίλαθλοι και έχουν γίνει (επίδοξοι) προπονητές. Αυτό σε συνδυασμό με τον παλιό, καλό οπαδισμό του Έλληνα μας κάνει να διαβάζουμε πράγματα που πριν δέκα, είκοσι χρόνια θ'ακούγονταν τρελά.


Προσωπικά δεν έχω αμφιβολία ότι αν κάνουμε κάνα πολ "Ναβάρο ή Χατζηβρέττας" θα έχουμε γερό ντέρμπυ. Μην ξεχνάμε ότι ο Χατζηβρέττας είναι πολύ καλύτερος αμυντικός από τον Ισπανό και το σημαντικότερο, ήταν στέλεχος του Παναθηναϊκού των δύο τριπλ κράουν.
Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, "ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει".


Τέτοια ποστ, είναι ορισμός της προσβολής και να'ταν το μόνο καλά θα ήταν.

Δεν ξέρω τι είναι ο Air Kef (και ο κάθε μοντ) και ούτε με ενδιαφέρει. Μπορεί να είναι ο καλύτερος , μπορεί και ο χειρότερος. Είναι δικό του θέμα και όχι δικό μου.

Το να επαινείς δημόσια έναν mod όμως και να λες ότι κάνει χατήρια σε ένα μέλος, το αφήνω ασχολίαστο. Γιατί αν το σχολιάσω, θα ξαναμπώ στο φόρουμ σε 10 χρόνια
Air Kef
Hρεμίστε και οι δύο και μην ψάχνεστε.

Είναι που είναι το τόπικ, μην το κάνετε περισσότερο. tongue.gif
PanosIlio
QUOTE(TRAVELLER @ Mar 4 2010, 13:57 ) *
Μην τα παίρνεις υπόψη σου αυτά. Κοίτα μόνο τα άλλα ονόματα. Κοίτα ποιοι είναι δίπλα στον Αλβέρτη. Εχει καμια σχέση με αυτούς??? ¨Οχι βέβαια. Μιλάμε για έναν παίχτη που σταδιοδρόμησε μόνο με το σουτ του. Δεν έκανε κάτι άλλο μέσα στο γήπεδο. Μια διαφορετική έκδοση του Σούμποτιτς αν θες. Λίγο καλύτερη λίγο χειρότερη δεν έχει σημασία. Δεν έχει καμια σχέση ο Αλβέρτης με τον Διαμαντίδη!


Και τι να παίρνω υπόψη μου?

Κοιτάω και τα άλλα ονόματα και βλέπω και ποιοι είναι δίπλα στον Αλβέρτη και λέω με τη σειρά μου πως ένας παίχτης με τα χαρακτηριστικά του Αλβέρτη έκανε τέτοιο impact που τον τοποθέτησαν δίπλα σε τέτοιους παίκτες.

Γιατί? Γιατί είναι ο μεγάλος αρχηγός της μυθικής ομάδας του ΠΑΟ και όλοι έτσι τον αποδέχονται, όλοι, καθολικά στην Ευρώπη.

Τέσπα πολύ το κουράσαμε πραγματικά και οι γνώμες είναι τελείως διαφορετικές, μα τόσο αντίθετες που φτάνουμε στα όρια του τραγικού και τέτοιες κουβέντες μπορώ να κάνω μόνο με κολλητούς μου που αναλόγως μπορώ να συνομιλήσω μαζί τους. Εδώ απλά ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε και ας προχωρήσουμε.
playmaker raketas
Οι απαντήσεις των φανατικών Γιασικεβιτσιακών, μου θυμίζουν αντίστοιχες απαντήσεις σε θέματα όπως Jordan vs Kobe ή Jordan vs Lebron James. Ο Σάρας έγινε μύθος όπως κι ο Τζόρνταν και κάθε σύγκριση γίνεται άτοπη. Κι όμως Τζαίημς και Κόμπι μπορούν ΑΝΕΤΑ να συγκριθούν μαζί του. (με το Τζόρνταν, όχι με το Διαμαντίδη tongue.gif )

Τώρα είδα πως υπάρχει και σε αυτό το φόρουμ αντίστοιχο πολλ. Τουλάχιστον εδώ κρατηθήκαν πιο κόσμια τα πράγματα καθώς εκεί πληροφορηθήκαμε ότι ο Κόμπε είναι το κουράδι του Τζόρνταν... Πάλι καλά δηλαδή...
panos75
QUOTE(Air Kef @ Mar 4 2010, 14:07 ) *
Hρεμίστε και οι δύο και μην ψάχνεστε.

Είναι που είναι το τόπικ, μην το κάνετε περισσότερο. tongue.gif


Προσωπικά είμαι ηρεμότατος. Δεν ήμουν εγώ που έδωσα διάλεξη περί μωρίας.

Τώρα αν θεωρείται προσβλητικό να αναφέρεις ότι κάποιων το μυαλό έχει δηλητηριαστεί από τους δημοσιογράφους/προπονητές της πλάκας που αποθεώνουν κάθε τσουρούκι επειδή είναι καλός αμυντικός, θάβοντας ταυτόχρονα όσους ξεφεύγουν από το καλούπι, και από τις οπαδικές φυλλάδες που μιλούν για πελάτες, δήμιους, εφιάλτες, κλπ., τότε καλύτερα να το μετονομάσουμε το φόρουμ σε "Φίλοι του Τέννις" και να τεθούμε υπό την αιγίδα του "Εξωραϊστικού Συλλόγου Πνεύμα και Ηθική".

Και κάτι τελευταίο: όταν λες σε ένα μοντ ότι κάνει χατίρια, αυτό δεν θεωρείται κομπλιμέντο.
Just saying.
Air Kef
QUOTE
Και κάτι τελευταίο: όταν λες σε ένα μοντ ότι κάνει χατίρια, αυτό δεν θεωρείται κομπλιμέντο.


Όντως. happy.gif

traveller
QUOTE(PanosIlio @ Mar 4 2010, 12:09 ) *
Και τι να παίρνω υπόψη μου?


Na πάρεις υπόψη τον εαυτό σου. Ασχολείσαι με το μπάσκετ, βλέπεις παιχνίδια , ενημερώνεσαι, βλέπεις ευρωπαϊκό μπάσκετ, βλέπεις αμερικάνικο.

Συγκρίνουμε ενα παίχτη που δε μπορούσε να βγει σε ένα αιφνιδιασμό και να τον τελειώσει, που δε μπορούσε να κανει ντρίπλα με το αριστερό και να πάει αριστερά, που δε μπορούσε να πηδήσει ούτε εφημερίδα πού ...πού...με το Διαμαντίδη??

Ο Αλβέρτης απολαμβάνει αυτά που απολαμβάνει όχι χάρη στις μπασκετικές επιδόσεις και την μπασκετική του παιδεία αλλά χάρη στη συνέπειά του και ότι ρίζωσε στην ομάδα για καμια 20αριά χρόνια. Έγινε παίχτης - σύμβολο και η ζωντανή ιστορία της. Δεν είπα ότι είναι κανένας άσχετος αλλά δεν είναι ούτε το μισό του Διαμαντίδη
PanosIlio
Ας απαντήσω αν και ξαναλέω είμαστε σε διαφορετικό μήκος κύματος.

Δεν έκανα σύγκριση ποτέ του Διαμαντίδη και του Αλβέρτη σαν παίκτες. Δεν υπάρχει καν σύγκριση, είναι η μέρα με τη νύχτα. Αλλά αν θες να συγκρίνουμε το τι σημαίνει ο Αλβέρτης για το οικοδόμημα που λέγεται μπασκετικός ΠΑΟ σε σύγκριση με το Διαμαντίδη εκεί σαφώς και του ρίχνει.

Ο ΔΔ είναι η φυσική συνέχεια του Αλβέρτη (καλύτερη μπασκετικά έκδοση εννοείται). Φυσιογνωμικά, σαν προσωπικότητα.

Ο ΔΔ έχει ακόμα να δώσει για να φτάσει εκεί που είναι ο Αλβέρτης. Θα φτάσει, είναι σίγουρο, αλλά όχι δεν έχει φτάσει ακόμα. (Ακόμα δεν έχω καταλάβει που ακριβώς μπλέχτηκε ο Αλβέρτης στην κουβέντα μας αλλά τέσπα)

Τώρα για να ξαναπώ άλλη μια φορά την άποψή μου θα ξαναποστάρω το εξής και I rest my case που λένε και στο χωριό μου.

QUOTE("Εγώ tongue.gif")
Απλά εγώ είμαι της άποψης αυτής

QUOTE("lightday")

Ο ΔΔ υπηρετεί καλύτερα ίσως από κάθε έλληνα μπασκεμπολίστα το μπάσκετ , ο Σάρας είναι το μπάσκετ . Αυτή είναι η διαφορά τους .


Δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά.

Over and out από εμένα. smile.gif
PARISINOS
O Αλβερτης ηταν ηγετης του ΠΑΟ μεχρι το 2006 περιπου.

Μετα απλα ηταν μια εμβληματικη φιγουρα στον παγκο, ενας ηγετης εκτος στα αποδυτηρια, η ψυχη της ομαδας κλπ.

Απο το 2007 και μετα ουσιαστικος ηγετης ηταν ο διαμαντιδης . Ειναι ο μονος παιχτης του ΠΑΟ μαζι με τον μπατιστ/τσαρτσαρη νομιζω που βρισκεται σε ολα τα χρονια της νεοτερης εποχης του ΠΑΟ ( δηλαδη τη μετα μποντιρογκα και σπορτινγκ εποχη , που δημιουργηθηκαν οι βασεις της νεας τωρινης ομαδας).

Πανω σε αυτον χτιστηκε η ομαδα. Ολη οι αμυντικη λειτουργια βασιζεται πανω του ( η switching Defense που εγινε trademark του ΠΑΟ του ζοτς αυτα τα χρονια βασιζεται ουσιαστικα εξ ολοκληρου πανω του και στη δυνατοτητα του να μαρκαρει 4 θεσεις ), το συστημα με τρια γκαρντ παλι δομηθηκε ακριβως επειδη ειναι ο μονος ισως περιφερειακος της ευρωπης που μπορει να παιξει ανετα απο το 1 εως το 3 και στην αμυνα και στην επιθεση ( οποτε δεν χρειαζεσαι οποσδηποτε τριαρι), ενω η αψογη εφαρμογη του στο πικ εν ρολλ παλι ηταν ο λογος που ο ζοτς αποφασισε να παιζει μετα μανιας αυτο το συστημα .

Ο διαμαντιδης συμβολιζει ΟΛΟ το παιχνιδι του ΠΑΟ απο το 2004 και μετα. Πανω στις δικες του δυνατοτητες δομησε ο ζοτς ολο το παχνιδι του ΠΑΟ. Η ομαδα μυθος του ΠΑΟ λοιπον , που πηρε τα δυο ευρωπαικα ειναι η ομαδα του ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ. Ο διαμαντιδης ειναι ο ηγετης της.

Αλλωστε ο ζοτς το εχει πει πολλες φορες. Ο διαμαντιδης ειναι το πλεον σημαντικο κομματι της ομαδας.

Οσο και να μην αρεσει σε πολλους, οτι ειχε κανει ο σαρας στα 29 του, το εχει κανει και ο διαμαντιδης ( εκτος απο διαφημιση εσωρουχων και γαμο με γνωστο μοντελο). Ο σαρας ειναι ενα κλικ καλυτερος ακριβως γιατι ειναι 35 και μετραμε και οτι αλλο εκανε απο τα 29 του εως σημερα.

Οταν ο διαμαντιδης γινει και αυτος 35 και εν τελη αποσηρθει, θα μιλαμε για ιδους παιχτες.

Υ.γ. Ο μποντιρογκα ειναι μεγαλυτερο μπασκετικο μεγεθος απο τον σαρας και απο οποιοδηποτε παιχτη της ευρωλιγκας απο το 2000 και μετα( πλην ισως τζινομπιλι).
il postino
σιγουρα ο διαμαντιδης αδικειται απο τον τροπο παιχνιδιου του και δεν εννοω οτι αδικει ο ιδιος τον εαυτο του (θα μπορουσε βεβαια να παιρνει ανετα περισσοτερες προσπαθειες) αλλα το παιχνιδι του αρκετες φορες ειναι τετοιο που ισως περνα απαρατηρητο σε πολλους αλλα ταυτοχρονα ειναι απιστευτα σημαντικο και τετοιο που να ρυθμιζει καταστασεις.

ενα απτο παραδειγμα ,

περυσι ηταν off ουσιαστικα με τη σιενα αφου προερχοταν απο τραυματισμο. ταξιδευει λοιπον στο βερολινο και στον ημιτελικο ηταν φανερα ανετοιμος να παρει εστω και μιση προσπαθεια στην επιθεση. στο ματι καποιου ισως περασε απαρατηρητηη αποδοση του στο ματς με τον οσφπ.

ομως ,

ηταν ο παιχτης με το μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης, 32 λεπτα! τι εκανε σε αυτα τα 32 λεπτα? κυριως κλειδωσε τον γκριρ στους 0 ποντους στο β ημιχρονο οταν ειχε βαλει 16π στο πρωτο μερος και κραταγε στην ουσια τον ολυμπιακο στο παιχνιδι. ειχε αρχισει να θυμιζει το ματς τελικο κυπελλου 2008 οταν μας ειχε βαλει 28π σε ενα ημιχρονο ο τυπος! αυτο φιλοι μου δεν εχει αναφερθει και πολλες φορες και φυσιολογικο ειναι κατι τετοιο αφου μιλαγαμε περισσοτερο για την ματσαρα που ειχαμε δει! και φυσικα οταν εχεις εναν σαρας στο β ημιχρονο να κανει τα απιστευτα μπροστα τοτε λογικο (και πιο υγιες) ειναι να σχολιασεις την αποδοση του μεγαλου λιθουανου και οχι τις μαγκιες του δδ πισω!

για μενα το μπασκετ ειναι 50 50! 50 η αμυνα και 50 η επιθεση! απλα πραγματα! ασχετα τι ειναι πιο ελκυστικο , η αληθεια ειναι αυτη (τουλαχιστον για μενα). οσο και σουπερ να εισαι στην επιθεση , αμα εισαι τρυπα στην αμυνα τοτε δεν εισαι τοσο αποδοτικος για την ομαδα σου οσο νομιζεις! ο δδ ειναι σουπερ πισω και αρκετα καλος μπροστα (ειδικα οταν το απαιτουν οι συνθηκες).

δε θα κανει ποτε το οακα στηλη αλατος με μια του κινηση (οπως ο σαρας) αλλα ολοι ξερουν στο οακα οτι οσο παιζει ο μητσος μεσα everything is gonna be alright (like bobby said).

υ.γ ηγετης ο αλβερτης? δηλαδη ο μποντι , ο ρατζα , ο σκοτ, ο ρεμπρατσα, ο γκαλης και ολοι οι αλλοι παικταραδες που περασαν απο τον παο τι ηταν ακριβως? καλος παικτης επιπεδου πρωταθλητισμου ναι , ηγετης του παο οχι βεβαια!!!!!!

υ.γ οσο για τον μποντι , ο πιο dominant παικτης που φορεσε την πρασινη φανελα ever! σπασιμο σεφ 1999+3 σερι τελικοι με 2 τροπαια με αυτον στο τιμονι!!!! τι αλλο να εκανε?
Germany96
QUOTE(PARISINOS @ Mar 4 2010, 19:45 ) *
...Οσο και να μην αρεσει σε πολλους, οτι ειχε κανει ο σαρας στα 29 του, το εχει κανει και ο διαμαντιδης ( εκτος απο διαφημιση εσωρουχων και γαμο με γνωστο μοντελο). Ο σαρας ειναι ενα κλικ καλυτερος ακριβως γιατι ειναι 35 και μετραμε και οτι αλλο εκανε απο τα 29 του εως σημερα.

Οταν ο διαμαντιδης γινει και αυτος 35 και εν τελη αποσηρθει, θα μιλαμε για ιδους παιχτες.

Υ.γ. Ο μποντιρογκα ειναι μεγαλυτερο μπασκετικο μεγεθος απο τον σαρας και απο οποιοδηποτε παιχτη της ευρωλιγκας απο το 2000 και μετα( πλην ισως τζινομπιλι).

Μεχρι αυτες τις τρεις τελευταιες παραγραφους συμφωνω απολυτα με τον Parisino. Κι εγω την τελευταια ηγετικη εμφανιση εντος παρκε του Αλβερτη την οριοθετω στο τελευταιο σκοτωμενο τριποντο εναντιον της Taugres στο ΟΑΚΑ το 2006.

Οι διαφωνιες μου ειναι οι εξης, ο prime Saras ειναι ανωτερος του prime Διαμαντιδη. Μακαρι οταν αποσυρθει ο Διαμαντιδης να αντιμετωπιζεται ως ισαξιος του Jasikevicius αλλα δε νομιζω πως κατι τετοιο ειναι απλα φυσικο επακολουθο της παροδου του χρονου, θα πρεπει να ανεβασει ακομα περισσοτερο τα αγωνιστικα του standrds ο Δημητρης για να γινει κατι τετοιο, δεν λεω οτι αποκλειεται αφου χρονος υπαρχει, αλλα εμενα δε μου φαινεται κι ως το πιθανοτερο.

Στο κομματι που αφορα τον Βodiroga, αν μιλαμε αυστηρα για την δεκαετια του 2001-10, θεωρω πως ο Saras ειναι οριακα ανωτερος, αν μιλαμε γενικοτερα για ολοκληρες τις καριερες τους τοτε ο Σερβος ειναι καλυτερος. Ειναι καλυτεροι του Bodiroga ομως οι Sabonis, Gasol, Ginobili συμφωνα με το κριτηριο που εθεσε ο Parisinos, δηλαδη να εχουν απλα αγωνιστει στην Ευρωπη απο το 2000 κι επειτα. Ο Dejan κι ο Jasikevicius ομως σημαδεψαν αυτη την δεκαετια (ο Bodiroga κι ενα κομματι της προηγουμενης) σε αντιθεση μου τους αλλους που ειχαν απλα εμφανισεις guest star στα 00's.
panos75
QUOTE(il postino @ Mar 4 2010, 20:13 ) *
υ.γ οσο για τον μποντι , ο πιο dominant παικτης που φορεσε την πρασινη φανελα ever! σπασιμο σεφ 1999+3 σερι τελικοι με 2 τροπαια με αυτον στο τιμονι!!!! τι αλλο να εκανε?


O Μποντίρογκα ήταν ουσιαστικά απών στους δύο τελικούς που νίκησε ο Παναθηναϊκός. Τον πρώτο τον καθάρισε ο Ρέμπρατσα με τον Κάτας και στην Μπολόνια ο Κουτλουάϊ με τον Παπαδόπουλο.
Την μοναδική καλή εμφάνιση την έκανε στη συντριβή από τη Μακάμπι στο Παρίσι. Σύμπτωση; Μπορεί.

Και για το ματς εκείνο στο ΣΕΦ εγώ θυμάμαι έναν άλλο παίκτη ονόματι Νίκο Οικονόμου, ο οποίος βέβαια θεωρείται πλέον persona non grata από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και δεν αναφέρεται ποτέ.
lightday
QUOTE(panos75 @ Mar 4 2010, 20:35 ) *
O Μποντίρογκα ήταν ουσιαστικά απών στους δύο τελικούς που νίκησε ο Παναθηναϊκός. Τον πρώτο τον καθάρισε ο Ρέμπρατσα με τον Κάτας και στην Μπολόνια ο Κουτλουάϊ με τον Παπαδόπουλο.
Την μοναδική καλή εμφάνιση την έκανε στη συντριβή από τη Μακάμπι στο Παρίσι. Σύμπτωση; Μπορεί.
...



Ε δεν τον λες και άφαντο σε αυτόυς τους αγώνες .Νομίζω στην Μπολόνια ήταν ο mvp , και επειδή θυμάμαι καλύτερα αυτόν τον αγώνα ήταν περίπου μονος μου και όλοι σας , όταν άρχιζε η μπολόνια να δείχνει τα δόντια της στον πάο.
Είχε το feeling που έχει και ο ΔΔ. Με αυτόν δηλαδή θα κερδίσουμε ,θα το γυρίσουμε κτλ κτλ .
Είναι όσο και αν δεν το θέλεις ο μεγαλύτερος ευρωπαίος ,μέχρι να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του ο Σαρας .

panos75
QUOTE(lightday @ Mar 4 2010, 20:54 ) *
Ε δεν τον λες και άφαντο σε αυτόυς τους αγώνες .Νομίζω στην Μπολόνια ήταν ο mvp , και επειδή θυμάμαι καλύτερα αυτόν τον αγώνα ήταν περίπου μονος μου και όλοι σας , όταν άρχιζε η μπολόνια να δείχνει τα δόντια της στον πάο.
Είχε το feeling που έχει και ο ΔΔ. Με αυτόν δηλαδή θα κερδίσουμε ,θα το γυρίσουμε κτλ κτλ .
Είναι όσο και αν δεν το θέλεις ο μεγαλύτερος ευρωπαίος ,μέχρι να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του ο Σαρας .


Στη Μπολόνια ο Μποντίρογκα είχε αποβληθεί στο τελευταίο πεντάλεπτο οπότε και κρίθηκε το ματς.
Germany96
Κατσε ρε Πανο, ή εισαι υπερβολικος ή δεν τα θυμασαι πολυ καλα. Να δεχτω οτι στον τελικο της Θεσσαλονικης δεν ηταν καλος ο Bodiroga (αν και στον ημιτελικο αυτος ηταν ο καλυτερος παικτης του ΠΑΟ), στην Bologna οντως ηταν πολυ σημαντικοι και οι παικτες που ανεφερες αλλα με 21 π. (και με πολυ καλα ποσοστα), 7 ρ. και 4 ασ. σε 38 λεπτα συμμετοχης πως ειναι δυνατον να τον αποκαλεις ουσιαστικα αποντα; Αν προσθεσουμε και τον τελικο της Βαρκελωνης, εχουμε 3 σερι τελικους για τον Σερβο με dominant εμφανισεις.
PARISINOS
QUOTE(panos75 @ Mar 4 2010, 20:00 ) *
Στη Μπολόνια ο Μποντίρογκα είχε αποβληθεί στο τελευταίο πεντάλεπτο οπότε και κρίθηκε το ματς.


Στον τελικο επαιξε 38 λεπτα, οποτε λιγο δυσκολο να αποβληθηκε στο τελευταιο 5λεπτο. Στο τελευταιο λεπτο ειχε αποβληθει.

Τωρα παιχτης που ειχε 30 ρανκινγκ μεσο ορο σε φαιναλ 4 ( δεν νομιζω να εχει ξαναγινει, τουλαχιστον απο τοτε που μετραμε το ρανκινγκ, μιας και ο ντομινικ πχ ετσι οπως το υπολογιζω το 96 θα ειχε σιγουρα 30 και αυτος) δεν γινεται να ειναι αποντας.

Επισης για να μην πιασουμε μονο τα της ευρωλιγκας, η εμφανιση του μποντιρογκα στον τελικο της ινδιαναπολις το 2002 , οποτε με 28 ποντους πηρε μονος του το ματς με την αργεντινη πρεπει τουλαχιστον να αναφερεται.

Ο ντεγιαν ηταν απο τους μεγαλυτερους winner εβερ στην ευρωλιγκα. Τον επαιρνες στην ομαδα σου, και ηξερες οτι θα εχεις ομαδαρα.
Germany96
QUOTE(PARISINOS @ Mar 4 2010, 21:12 ) *
Στον τελικο επαιξε 38 λεπτα, οποτε λιγο δυσκολο να αποβληθηκε στο τελευταιο 5λεπτο. Στο τελευταιο λεπτο ειχε αποβληθει.

Για την ακριβεια αποβληθηκε 12" πριν ληξει ο τελικος που προφανως ειχε ηδη κριθει. Μεγαλη εμφανιση απο τον Kutluay, με κρισιμα καλαθια του Τουρκου αλλα αυτο δεν βλεπω σε τι μειωνει την επισης σπουδαια εμφανιση του Bodiroga.

Ισως καποια παιδια να περιμεναν Τζορντανοειδεις εμφανισεις σε ολους τους τελικους απο τον Bodiroga λογω της τεραστιας κλασης του, αλλα Τζορντανοειδεις εμφανισεις δεν εκανε ουτε ο ιδιος ο Jordan σε ολους τους τελικους της καριερας του.
panos75
Μπορεί να μη θυμάμαι με ακρίβεια τα στατιστικά του τελικού στη Μπολόνια, δεν αλλάζω όμως άποψη γιατί το είδα το ματς. Ο Μποντίρογκα ελάχιστο ρόλο έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου και κρίθηκε το αποτέλεσμα, ειδικά σε σύγκριση με τους δύο παίκτες που ανέφερα.
Το ότι βγήκε MVP δε μου λέει τίποτα. Και ο Πάσπαλιε είχε βγει το 1994 στο Τελ Αβίβ.

Και μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορώ να εκλάβω την αναφορά του τελικού της Ιντιανάπολις ως αποδεικτικού στοιχείου για τη νοοτροπία νικητή του Μποντίρογκα. Δόξω τω Θεώ, δεν έχω ξεμωραθεί ακόμη τόσο πολύ ώστε να ξεχάσω τον χασάπη από τον Βόλο και τα εγκλήματα του.
PARISINOS
QUOTE(panos75 @ Mar 4 2010, 22:07 ) *
Μπορεί να μη θυμάμαι με ακρίβεια τα στατιστικά του τελικού στη Μπολόνια, δεν αλλάζω όμως άποψη γιατί το είδα το ματς. Ο Μποντίρογκα ελάχιστο ρόλο έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου και κρίθηκε το αποτέλεσμα, ειδικά σε σύγκριση με τους δύο παίκτες που ανέφερα.
Το ότι βγήκε MVP δε μου λέει τίποτα. Και ο Πάσπαλιε είχε βγει το 1994 στο Τελ Αβίβ.

Και μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορώ να εκλάβω την αναφορά του τελικού της Ιντιανάπολις ως αποδεικτικού στοιχείου για τη νοοτροπία νικητή του Μποντίρογκα. Δόξω τω Θεώ, δεν έχω ξεμωραθεί ακόμη τόσο πολύ ώστε να ξεχάσω τον χασάπη από τον Βόλο και τα εγκλήματα του.


Το οτι υπηρξε διαιτητικη παρεμβαση στο τελος του ματς και καρδισαν οι σερβοι , δεν αναιρει το γεγονος οτι ο ντεγιαν εκανε το παιχνιδι της ζωης του σε τελικο παγκοσμιου πρωταθληματος.

Μεγαλος παιχτης , για μεγαλα ματς. Και στην μπολονια , δεν ξερω τι ειδες εσυ, αλλα παιχτης με αξιολογηση 30 δεν μπορει να περναει απαρατηρητος. 21 ποντοι, 7 ριμπαουντ και 4 ασσιστ ειναι αυτες. Και ολα στο πρωτο ημιχρονο να εγιναν - που δεν ισχυει μιας και ο ντεγιαν ηταν καθοριστικος και στο τελος- παλι απο τους κορυφαιους η ο κορυφαιος θα ηταν.
panos75
QUOTE(PARISINOS @ Mar 4 2010, 23:16 ) *
Το οτι υπηρξε διαιτητικη παρεμβαση στο τελος του ματς και καρδισαν οι σερβοι , δεν αναιρει το γεγονος οτι ο ντεγιαν εκανε το παιχνιδι της ζωης του σε τελικο παγκοσμιου πρωταθληματος.

Μεγαλος παιχτης , για μεγαλα ματς. Και στην μπολονια , δεν ξερω τι ειδες εσυ, αλλα παιχτης με αξιολογηση 30 δεν μπορει να περναει απαρατηρητος. 21 ποντοι, 7 ριμπαουντ και 4 ασσιστ ειναι αυτες. Και ολα στο πρωτο ημιχρονο να εγιναν - που δεν ισχυει μιας και ο ντεγιαν ηταν καθοριστικος και στο τελος- παλι απο τους κορυφαιους η ο κορυφαιος θα ηταν.


Ναι, μεγάλο ματς: πόσταρε με τον κώλο και μόλις τον πλησίαζε παίκτης της Αργεντινής σε απόσταση ενός μέτρου σφύριζε φάουλ ο Πιτσίλκοβιτς.
Τύφλα να'χουν ο Τζόρνταν και ο Κόμπι.
Με τέτοια διαιτησία κι'εγώ που είμαι 1.75 και 150 κιλά γίνομαι winner.
Marciulionis
QUOTE(panos75 @ Mar 4 2010, 23:27 ) *
εγώ που είμαι 1.75 και 150 κιλά.


Αυτό εξηγεί πολλά rolleyes.gif

Ο Διαμαντίδης πιο πλήρης άρα καλύτερος. Κι ο Σάρας έτσι κι αλλιώς μου είναι από τους πιο αντιπαθείς παίκτες. Στην ιστορία του αθλήματος...
panos75
QUOTE(Marciulionis @ Mar 5 2010, 01:28 ) *
Αυτό εξηγεί πολλά rolleyes.gif


Και το εκ γενετής πρόβλημα κινητικότητας ακόμη περισσότερα.
kseplenhs
QUOTE(Marciulionis @ Mar 5 2010, 01:28 ) *
Αυτό εξηγεί πολλά rolleyes.gif


under the belt rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.