Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ζαλγκιρις Καουνας-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
T.W.Is.M.
Να υποθεσω οτι στο ταιμ αουτ θα πουμε για την αμυνα παλι; shot.gif
Νομιζα οτι με την εθνικη του Γιαννακη στο τουρνουα που ηταν τραυματιας ο Φωτσης ειχα δει οτι χειροτερο υπηρχε στην επιθεση. Τελικα υπαρχουν και χειροτερα...
Sokos
Πάμε για την 20άρα να στανιάρουμε....

Αίσχος πραγματικά. Κάναμε μάγκες και τους λιθουανούς....

yorgos
Καλά όλα τ' α΄΄λα , αλλά ο χειρότερος Πρίντεζης που έχω δει ποτέ, απών στην άμυνα, στην επίθεση 2/10.

Η αλήθεια είναι ότι αν έπαιζε ο Τζέιμς θα υπήρχαν άλλες επιλογές, αλλά κακά τα ψέμματα, απέναντι σε αυτή τη Ζαλγκίρις σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας, δεν υπάρχει δικαιολογία. Τώρα θέλει πολύυυ τρέξιμο...
bodiroga10
ο σαρας την προηγουμενη εβδομαδα πηγε να ξεφτιλισει τον λασο αλλα τελικα ξεφτιλισε αυτην την εβδομαδα τον σφαιροπουλο

το χειροτερο για τον ολυμπιακο αν χασει ειναι οτι η ζαλγκιρις οσο περναει ο καιρος θα αποδυναμωνεται φευγει και ο καλνιετις οποτε ειναι ηττα που δυσκολο να την κανει αλλος τουλαχιστον απ αυτους που θα διεκδικησουν πλεονεκτημα εδρας
Zephyr
Ο χειρότερος ίσως φετινός Ολυμπιακός στην χειρότερη στιγμή. Το παρατάω το παιχνίδι κάπου εδώ και πάω να βρω φαρμακείο για κολλύριο.
RipCity
Ντροπή, αυτό μόνο. Ας κάτσουν να βρουν τι φταίει γιατί θα πέσει σφαλιάρα τη Δευτέρα και θα μας κλαίνε οι ρέγγες.
T.W.Is.M.
QUOTE(bodiroga10 @ Jan 22 2016, 21:26 ) *
ο σαρας την προηγουμενη εβδομαδα πηγε να ξεφτιλισει τον λασο αλλα τελικα ξεφτιλισε αυτην την εβδομαδα τον σφαιροπουλο

το χειροτερο για τον ολυμπιακο αν χασει ειναι οτι η ζαλγκιρις οσο περναει ο καιρος θα αποδυναμωνεται φευγει και ο καλνιετις οποτε ειναι ηττα που δυσκολο να την κανει αλλος τουλαχιστον απ αυτους που θα διεκδικησουν πλεονεκτημα εδρας


Με 2-6 δεν πας οχι για πλεονεκτημα εδρας, ουτε για προκριση.
TakeshyKurosawa
QUOTE (RipCity @ Jan 22 2016, 21:28 ) *
Ντροπή, αυτό μόνο. Ας κάτσουν να βρουν τι φταίει γιατί θα πέσει σφαλιάρα τη Δευτέρα και θα μας κλαίνε οι ρέγγες.


Έχουμε χάσει ήδη. Ο Ραντούλιτσα παίζει και να βάλλει καμιά 30 πόντους. Εδώ μας ξεφτίλισε ο Βουγιούκας!
Manu7
QUOTE(RipCity @ Jan 22 2016, 21:28 ) *
Ντροπή, αυτό μόνο. Ας κάτσουν να βρουν τι φταίει γιατί θα πέσει σφαλιάρα τη Δευτέρα και θα μας κλαίνε οι ρέγγες.

Καλά είσαι σοβαρός; Τον ΠΑΟ δεν τον κερδίζουμε στα καλά μας, τώρα θα τον κερδίσουμε;
shtarkws
Στο συγκεκριμένο ματς το πρόβλημα του ολυμπιακού δεν είναι η επίθεση αλλά η άμυνα. Όπως και απαράδεκτο να παρατάς το ματς όταν μπορεί να παίξουν ρόλο οι διαφορές. Δεν ξεγραφω τον Ολυμπιακό ομως γιατι ειναι ποιοτική ομάδα.

Πολύ καλή η εικόνα της Ζαλγκιρις, μπράβο στον Σάρας
troll_ey
Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 5 χρόνια που η ομάδα με έκανε να νιώσω ντροπή.
D-Wade
Ωραία φτασαμε τους 50 πόντους. Πιάσαμε τον πρώτο στόχο 41.gif
TakeshyKurosawa
Άρα τώρα επιβάλλεται διπλό σε Κίμκι ή Ρεάλ!
bodiroga10
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 22 2016, 21:28 ) *
Με 2-6 δεν πας οχι για πλεονεκτημα εδρας, ουτε για προκριση.

το θεμα ειναι οτι και με νικη με ρεαλ περισσοτερο αφηνεις εκτος προκρισης την ρεαλ παρα αποκτας εσυ κανενα τεραστιο πλεονεκτημα για προκριση(καθολου απιθανο παντως το διπλο η ρεαλ ειναι τραγικη ουτε την φουενλαμπραδα δεν κερδιζει)

ειναι τεραστια η νικη με λαμποραλ που ειναι διεκδικητρια της προκρισης αν δεν ειχε γινει και αυτη τωρα στον συγκεκριμενο ομιλο θα ηταν ηδη εκτος ο ολυμπιακος.

απο εκει που λεγαμε για τουλαχιστον μια ομαδα στο φαιναλ4 τελικα δεν θα εχουμε ουτε μια στα νοκ αουτ ετσι οπως παει
nikolas12
Απαράδεκτο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που αφού της δώσαμε την ψυχολογία, μας βαρούσε αλύπητα στην επίθεση της, ενώ εμείς δεν υπάρχουμε πουθενά στο γήπεδο. Κάναμε κοιλιά στο χειρότερο σημείο και αν η μία ήττα ήρθε επειδή ο αντίπαλος δεν έχανε τίποτα, η δεύτερη είναι απλά απαράδεκτη απέναντι σε μία ομάδα που λογικά δύσκολα θα κάνει κι άλλη νίκη. Είμαι απογοητευμένος από αυτήν την εικόνα, έπρεπε τώρα να έχουμε 4-0 και να προετοιμαζόμαστε για πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια, αντίθετα δεν έχουμε ρυθμό, στην επίθεση σκοράρουμε με το σταγονόμετρο, στην άμυνα που είναι το δυνατό μας σημείο, μας κάνουν πλάκα κατώτερες ομάδες και εν τέλει στην επόμενη φάση δε θα περάσουμε. Είναι ένας όμιλος που επιτρέπονται ήττες εντός προγράμματος και έχουν ήδη γίνει 2 εκτός προγράμματος και μάλιστα σε ομάδες που θα κάνουν ζημιές μόνο σε εμάς. Χρειάζεται restart από τη Δευτέρα και πρέπει να ξυπνήσουμε.
rankin
Αφου δωσαμε στη Μπαμπεργκ την ευκαιρία να κανει το παιχνίδι και τη νίκη της δεκαετίας, είπαμε να κανουμε το ίδιο και με τη Ζαλγκίρις!
Συγχαρητήρια σε όλους για τη μεγάλη εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση!
Ilias7
Η ομαδα ειχε ελλειψη ενεργεια τοσο σε αμυνα οσο και σε επιθεση..Σε ολα ημασταν ανάπτελεσματικοι,ακομα και οταν παιζαμε καλη αμυνα δε μπορουσαμε να παρουμε τα ριμπαουντ..Στην επιθεση πολυ στατικη,περισσοτερο απο καθε αλλη φορα..

Ο Πριντεζης ειναι βαρομετρο για την ομαδα..Ειναι κακος σε αμυνα και επιθεση..

Ο μονος που ήταν θετικός σήμερα ήταν ο Οντομ..

Εχει πολυ δρομο ακομα ο ομιλος και ειναι πολυ νωρις..Αλλα απο εδω και περα και για 4 αγωνιστηκες εχουμε πολυ δυσκολο προγραμμα..Βεβαια ειδαμε και τα αποτελεσματα στα δυο θεωρητικα ευκολα..
T.W.Is.M.
QUOTE(bodiroga10 @ Jan 22 2016, 21:33 ) *
το θεμα ειναι οτι και με νικη με ρεαλ περισσοτερο αφηνεις εκτος προκρισης την ρεαλ παρα αποκτας εσυ πλεονεκτημα για προκριση

ειναι τεραστια η νικη με λαμποραλ που ειναι διεκδικητρια της προκρισης αν δεν ειχε γινει και αυτη τωρα στον συγκεκριμενο ομιλο θα ηταν ηδη εκτος ο ολυμπιακος.

απο εκει που λεγαμε για τουλαχιστον μια ομαδα στο φαιναλ4 τελικα δεν θα εχουμε ουτε μια στα νοκ αουτ ετσι οπως παει


Στο πρωτο εχεις δικιο.
Στο δευτερο, αν δεν ερθουν δυσκολες εκτος εδρας νικες, αυτο το αποτελεσμα θα ειναι μειον της Λαμποραλ και τιποτα παραπανω.
Οσο για το τριτο, νομιζω οτι ο Παναθηναικος πια εχει πιο πολλες πιθανοτητες προκρισης!

Οταν μετα απο τις νικες της πρωτης φασης ελεγα οτι θα μας παιξουν κλειστη αμυνα και θα εχουμε προβλημα, επαιρνα την απαντηση οτι βιαζομαι, μιλαω υποθετικα και αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Τωρα που ειναι να δουν στην ομαδα και στο τεχνικο τιμ τι θα κανουν για να το αντιμετωπισουν.
badder
Όταν φτιαχνεις ομάδα που παίζει άμυνα, αλλά στην επίθεση βασίζεται στην τύχη αυτά συμβαίνουν. Γιατί επιθετικά δεν υπήρχε σύστημα και οργάνωση. Τα ποσοστά στα 3ποντα δεν είναι πια εξαίρεση. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση. Φαίνεται σαν να νομίζουν ότι έχουν ήδη προκριθεί στο Φ4.

Χωρίς να φταίει μόνο ένας, αλλά από αυτόν που παίρνει τα περισσότερα και υποτίθεται ότι στα δύσκολα κουβαλάει την ομάδα και την εμπνέει, περιμένεις αν μη τι άλλο να βοηθάει ή έστω να μην κάνει ζημιά. Καλοί οι συναισθηματισμοί αλλά δεν αρκούν για να σε βγάλουν από τα δύσκολα. Στα δύσκολα χρειάζεσαι τον ηγέτη με ενέργεια, ταχύτητα και αξιοπιστία στο σκοράρισμα. Αυτό που κάνει ο ΔΔ ακόμα και τώρα και ας μην ακολουθεί όλη η ομάδα του. Όταν αντι για αυτά παίρνεις καθυστέρηση, λάθη και απογοήτευση, είναι λογικο να επηρεάζεται όλη η υπόλοιπη ομάδα που έχει χτιστεί γύρω από τον ηγέτη. 6 πόντοι, 0/5 τρίποντα, 2/4 βολές, 4 λάθη, 3 ασίστ. Και οι υπόλοιποι χάλια έπαιξαν, αλλά όταν έχει ομάδα χτισμένη με αυτή την ιεραρχία το leading by example κάνει την διαφορά.

Το καλό είναι ότι οι 2 νίκες είναι επί αντιπάλων για την πρόκριση και με μεγάλες εκτός εδρας νίκες, σώζεται ακόμα και το πλεονέκτημα έδρας. Απλά χρειάζεται να αλλάξει το επιθετικό μοντέλο και να μην τα περιμένει όλα η ομάδα από την καθοδήγηση ενός παίκτη μεγάλης προσφοράς μεν, αλλά εκτός φόρμας και ικανότητας να κάνει όσα στο παρελθόν. Η εμμονή στο παρελθόν και στο συναίσθημα θα κοστίσει άμεσα. Είναι σαν να έχει μια άγκυρα στο γήπεδο.
rankin
Στη Βιλαρίμπα οι δικοί μας ακόμα χτίζουν και εσεις ονειρεύεστε διπλα στη Ρεαλ και στη Χιμκι;
Μπηκαμε για τα καλά σε νεο κυκλο ντεφορμαρίσματος και οταν βγούμε θα ειναι αργά...
Ας τα βάλουν κατω, ας τα σκεφτουν και ας δουν πως μπορουν να μαζευτούν τα κομματια οσο γρηγοροτερα γίνεται.
Συνηθως παντως, μας παιρνει κανα μηνα αυτη η ιστορία. Θελουμε τουλαχιστον δυο βδομαδες ακόμα και βλέπουμε
anton2
Αυτές οι ήττες έχουν σχέση με το ντέρμπι με ΠΑΟ την Δευτέρα. Τι ακριβώς σχέση δεν ξέρω ακριβώς.

Πάντως βλέπω μπάσκετ αρκετές δεκαετίες και είμαι σίγουρος όταν κάτι δεν πάει καλά. Και εδώ όπως και την προηγούμενη βδομάδα κάτι δεν πήγαινε σοβαρά καλά.

Αυτή η ομάδα που είδαμε δεν μπορεί να έχει τόσο ακραία πρόσωπα χωρίς κάτι πονηρό να συμβαίνει αφού δεν βλέπω άλλωστε και κανέναν ιδιαίτερα αγχωμένο.



Nemesakos
Πρέπει να μαζέψει τώρα 2 πολύ κακές ήττες... Αυτό είναι το χειρότερο. Και δυσκολεύει κι άλλο καθώς έχει έξω Ρεάλ, εντός Κίμκι έξω ΤΣΣΚΑ και ο β γύρος ξεκινάει με εκτός Βαρκελώνη.

Παράλληλα κακή ήττα για τον Ολυμπιακό ήταν και η νικη της Λαμποράλ καθώς θεωρητικά την αφήνει μέσα στο παιχνίδι ακόμα...

Όσο δεν μπαίνει με τίποτα η μπάλα στο καλάθι, δύσκολα θα κερδίζεις. Το ένοιωσε ο Παναθηναϊκός την εποχή του Πεδουλάκη. Πόσο ματς θα πάνε στους 60-65 πόντους και θα τα κερδίσεις? Καλή χρυσή η άμυνα αλλά πρέπει να μπει στο πλεκτό κιόλας. Και όταν στα ταιμ αουτ ακούω μόνο stick to the plan play defence, ε κάτι δεν πάει καλά

Να το δεχτώ το ντεφορμάρισμα. Και του Πρίντεζη και του Σπανούλη και την έλλειψη του μοναδικου αξιόπιστου σουτερ/σκορερ του Λοτζέσκι. Όμως το να χάνεις 20 πόντους από την Ζαλκγίρις είναι αυτοκτονικό..
ag97
Ο Σπανουλης πρεπει να χαιρετησει το καλοκαιρι δυστυχως..ειναι εγκλημα να προσφερει ο Οντομ περισσοτερα στο γηπεδο απο αυτον...για οποιον νομιζει οτι ειμαι υπερβολικος απλα ας κοιταξει στο προφιλ μου ποιον εχω στους αγαπημενους παικτες...
Weekendman
Μακάρι να είναι μόνο οι σουτέρ, και με την επιστροφή Λότζε, Παπανικολάου να ισορροπήσουν τα πράγματα. Το μόνο αισιόδοξο, αν πιστεύει κανείς σε γούρια, είναι ότι κάποτε ομάδα που εξευτελίστηκε από την Ζαλγκίρις, πήρε στην πορεία ευρωπαϊκό, τίποτε απολύτως άλλο!
benchwarmer
Είχα πει μετά το ματς με την Μπάμπεργκ ότι όλοι δικαιούνται ΜΙΑ τραγική βραδιά.
Το σημερινό όμως ήταν αποκαρδιωτικό, απαράδεκτο και ότι άλλος χαρακτηρισμός θέλετε... Και το κυριότερο, οι 2 εμφανίσεις της τελευταίας βδομάδας δεν έχουν καμία λογική εξήγηση. Παίχτες όπως ο Στρόμπερι κλπ είχαν ενταχθεί πλέον στην ομάδα πλήρως, είχαμε τις μεγάλες νίκες με Μπάρτσα και Λαμποράλ και μετά ξαφνικά... αυτό.

Για την πρόκριση επιμένω πως δεν έχει κριθεί τίποτα, είμαστε στα 2/7 της διαδρομής. Αλλά η εικόνα είναι παντελώς αφύσικη.
Και επίσης, είμαι από αυτούς που μετά το 2010 αδιαφορώ πλήρως για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά την Δευτέρα υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα (+ διαφορά), αλλιώς.. icon_wave.gif icon_wave.gif
tuareg
ρε σεις συγγνωμη αλλα δε κρατιεμαι θα το πω (επηρεασμενος απο το πριφτη) μηπως η αποκτηση παπ χαλασε τη χημεια? biggrin.gif
kotzito
Ακόμα πιο κακοί απ'οτι με την Μπάμπεργκ. Και σίγουρα το χειρότερο παιχνίδι μας μετά την 30αρα από την Αρμάνι.

Όλα λάθος. Στην επίθεση βρήκαμε μια ομάδα που έριχνε ξύλο (τα ακούς Ιτούδη; ) και πίεζε πολύ και μπλοκάραμε. Στην άμυνα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο σαν σύστημα, έφταναν εύκολα στο καλάθι. Πρέπει να φάγαμε τουλάχιστον 4-5 καλάθι και φάουλ και άλλα τόσα που χάθηκε ο παίκτης στις αλλαγές. Μέχρι και ο Χάντερ που μπορεί να μην είναι ο σούπερ αμυντικός αλλά πάντα τα πηγαίνει σχετικά καλά απέναντι στα αντίπαλα σέντερ, σήμερα μαζί με τον ΜΙλουτίνοφ έκαναν τον Βουγιούκα να μοιάζει Ολάζουον. Επίσης κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι πρώτη φορά πάιζει να είμαστε τόσο μείον στο συσχετισμό ασίστ - λάθη. Πιο πολύ δεν με στεναχώρησε ίσως η ήττα, αλλά το γεγονός ότι από τις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ήταν σαν να είχαμε παρατήσει το ματς. Ούτε καθαρό μυαλό ούτε τίποτα. Μια φορά το μειώσαμε στους 6 πόντους, το ξαναπήγαν μετά στο +10 οι Λιθουανοί και εκεί πετάξαμε λευκή πετσέτα.

Αν και είναι λίγο νωρίς βέβαια, νομίζω η σημερινή ήττα καλύπτεται μόνο με ένα διπλό σε κάποια εκ των Ρεάλ - Μπάρτσα - ΤΣΣΚΑ, και να μην χάσουμε άλλο ματς στο ΣΕΦ.
assistant
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΗΤΤΑ...........από την ομαδα που θα κανει 1-13 στον ομιλο..........δε νομιζω ότι θα διαλλυθουμε,την άλλη βδομαδα θα ειμαστε πολύ καλυτεροι με Ρεαλ αλλα ισως δε θα φτανει.........ισως χαθηκαμε στο μεγαλο ροτεισον.....την ωρα που ο Οντομ ηταν καλος''επρεπε''να βγει για να μπει ο επομενος......ο Πριντεζης ηταν αθλιος σε αμυνα κι επιθεση και από πισω υπαρχει το χαος,ο Μαντζαρης από τοτε που ακουστηκε για ΝΒΑ σερνεται.......ο Τζειμς υπαρχει για να υπαρχει στο ροστερ,δεν τον πιστευει ο Σφαιρο και παιζει 20' ο Μιλουτινιφ.............εχουμε ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ........που τη Δευτερα θα γινουν πιο εμφανεις απέναντι σε έναν Παο που ζε μονο γι αυτά τα παιχνίδια..............ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ.....
Manu7
Αδιανόητο πραγματικα...

Σε διάστημα 10 ημέρων (ως τη Δευτερα) πολύ πιθανό να έχουν χαθεί και οι 2 εναπομείναντες στόχοι...
bodiroga10
και κατι για το κοουτσαρισμα του σαρας κερδισε τον ολυμπιακο και εβαλε 75 ποντους με μονο δυο ευστοχα τριποντα και μονο 6 συνολικα προσπαθειες για τριποντο

το ντερμπι εντωμεταξυ πλεον ειναι λιγοτερο σημαντικο και για τον παναθηναικο και για τον ολυμπιακο σε σχεση με τα ματς που εχουν την επομενη εβδομαδα στην ευρωλιγκα
badder
Αγαπητέ Μίλαν όταν έχεις 5/25 τρίποντα απέναντι στην χειρότερη (θεωρητικά) ομάδα του τοπ16 και τελειώνεις τον αγώνα με 55 πόντους, ναι πρώτα βλέπεις τα νούμερα και φροντίζεις να κάνεις κάτι για αυτό.

Κοιλιές κάνουν όλες οι ομάδες. Η Ρεαλ έκανε σε όλη την πρώτη φάση. Μακάρι αυτή να ήταν η κοιλιά και να αλλάξει η κατάσταση. Αλλα τα ποσοστά σε τρίποντα και βολές είναι θέμα βασικά προπόνησης. Όποιος έχει παίξει μπάσκετ το καταλαβαίνει.
salonikatasos
Ο σαρας το πηγε στην αμυνα και το ξυλο και δικαιωθηκε πανηγυρικα. Ηξερε τι ηθελε μεσα στο παρκε και το ιδιο και οι παιχτες του με μοναδικη παραφωνια τον χανλαν
Sokos
Μπασκετικό έκτρωμα το σημερινό δυστυχώς... Έπεται και συνέχεια. Φοβάμαι ότι πάμε για ένα 0-4 με ΠΑΟ, Real, Khimki, CSKA και την καρέκλα του Σφαιρόπουλου να τρίζει πολύ έντονα...

Όπως έγραψε κι ένας φίλος νωρίτερα, σήμερα ένιωσα ντροπή...

Μία ήττα εκτός προγράμματος να την καταλάβω. Δεν διαβάσαμε σωστά το ματς, υποτιμήσαμε τον αντίπαλο κτλ κτλ. Σήμερα τι διάολο δικαιολογία είχαμε?

Μας έχουν μάθει και θα περάσουμε πολύ άσχημες μέρες... Ταμπούρι όλοι και 3ποντο βροχή... Δεν ξέρω πως θα βρει απάντηση το τεχνικό επιτελείο.

Μυρίζει έντονα το 2-5 στον πρώτο γύρο και μετά τρέχα γύρευε... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η εικόνα στα 2 τελευταία ματς δεν δίνει ελπίδες για τίποτα..

T.W.Is.M.
QUOTE(benchwarmer @ Jan 22 2016, 21:49 ) *
Για την πρόκριση επιμένω πως δεν έχει κριθεί τίποτα, είμαστε στα 2/7 της διαδρομής. Αλλά η εικόνα είναι παντελώς αφύσικη.
Και επίσης, είμαι από αυτούς που μετά το 2010 αδιαφορώ πλήρως για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά την Δευτέρα υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα (+ διαφορά), αλλιώς.. icon_wave.gif icon_wave.gif



QUOTE(bodiroga10 @ Jan 22 2016, 21:53 ) *
το ντερμπι εντωμεταξυ πλεον ειναι λιγοτερο σημαντικο και για τον παναθηναικο και για τον ολυμπιακο σε σχεση με τα ματς που εχουν την επομενη εβδομαδα στην ευρωλιγκα


Θα τα γραψω στο εισαγωγικο ποστ του ντερμπι. Διαφωνω ομως με τον bodiroga10. Το ντερμπι ειναι πολυ σημαντικο, αλλα το πλεονεκτημα εδρας περναει σε δευτερη μοιρα!

QUOTE(Sokos @ Jan 22 2016, 21:58 ) *
Μπασκετικό έκτρωμα το σημερινό δυστυχώς... Έπεται και συνέχεια. Φοβάμαι ότι πάμε για ένα 0-4 με ΠΑΟ, Real, Khimki, CSKA και την καρέκλα του Σφαιρόπουλου να τρίζει πολύ έντονα...

Όπως έγραψε κι ένας φίλος νωρίτερα, σήμερα ένιωσα ντροπή...

Μία ήττα εκτός προγράμματος να την καταλάβω. Δεν διαβάσαμε σωστά το ματς, υποτιμήσαμε τον αντίπαλο κτλ κτλ. Σήμερα τι διάολο δικαιολογία είχαμε?

Μας έχουν μάθει και θα περάσουμε πολύ άσχημες μέρες... Ταμπούρι όλοι και 3ποντο βροχή... Δεν ξέρω πως θα βρει απάντηση το τεχνικό επιτελείο.

Μυρίζει έντονα το 2-5 στον πρώτο γύρο και μετά τρέχα γύρευε... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η εικόνα στα 2 τελευταία ματς δεν δίνει ελπίδες για τίποτα..


Με τη Χιμκι παιζουμε εντος και με την ΤΣΣΚΑ εκτος; Ειχα την εντυπωση οτι ηταν αντιστροφα και εγραψα για 2-6 μετα. Ισως τελικα να ειναι 3-5, αν η Χιμκι ερθει για να παιξει μονο run n gun.
Ilias7
Παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο..Βλεπω γραφετε για καρεκλες που τριζουν,για χαμενες προκρισεις απο τη 4η αγωνιστικη,για χαμενα πρωταθληματα απο το Γεναρη κλπ..

Σιγουρα η ομαδα κανει κοιλια και στο τελος μπορει να στοιχησει καποιο αποτελεσμα αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα..

Η ομαδα εχει και ποιοτητα και ποσοτητα παιχτων και η λυση θα βρεθει..Εχει μεγαλους παιχτες που εχουν βρεθει σε δυσκολες αγωνιστηκες φασεις και τα προηγουμενα χρονια και εχουν την εμπειρια να ανατρεψουν τη κατασταση..

Δεν υπαρχει λογος να τα ισωπεδονουμε ολα ακομα και μετα απο αυτες τις 2 κακες ηττες..Ο ομιλος ειναι πολυ δυσκολος και ακομα και οι κακες ομαδες μπορουν να κανουν ζημιες..Η Ζαλγκιρις στη πρωτη φαση κερδισε μεσα στη Βαρκελωνη..
kotzito
QUOTE(bodiroga10 @ Jan 22 2016, 21:53 ) *
το ντερμπι εντωμεταξυ πλεον ειναι λιγοτερο σημαντικο και για τον παναθηναικο και για τον ολυμπιακο σε σχεση με τα ματς που εχουν την επομενη εβδομαδα στην ευρωλιγκα

Δεν θα το έλεγα αδιάφορο. Ο μεν Ολυμπιακός θέλει ένα αποτέλεσμα ώστε να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις, καθώς ακολουθούν μετά Ρεάλ, Κίμκι και ΤΣΣΚΑ, οπότε δεν αποκλείεται να πάει στο εντός με την Κίμκι με 4 συνεχόμενες ήττες ουσιαστικά. Ενώ για τον δε Παναθηναϊκό, ειδικά για αρκετούς οπαδούς του, εδώ και ένα μήνα υπάρχει μόνο το επερχόμενο ντέρμπι λόγω των κακών εμφανίσεων του τελευταίου δίμηνου.

Πάντως αν κάποιος κινδυνεύει περισσότερο από το αποτέλεσμα του ντέρμπι αυτός νομίζω είναι ο Τζόρτζεβιτς.


Γενικά νομίζω σήμερα ο Σφαιρόπουλος έπεσε λίγο στην παγίδα του rotation. Κι αυτό είναι ένα από τα κακά ίσως του να έχεις μεγάλο ρόστερ. Λέμε για τον Λάσο ότι κάνει τις αλλαγές με το χρονόμετρο, αλλά κι ο κόουτς τελευταία δείχνει κάποιες φορές τέτοιες εμμονές. Θέλω να έχω εμπιστοσύνη πάντως ότι ακόμα και με την προσθήκη του Παπανικολάου θα μπορέσει να βρει λύσεις σε αυτό το θέμα. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Σε λίγες εβδομάδες θα δείξει αν θα έχουμε συνέλθει και όχι από την 4η αγωνιστική.
rankin
Εγω απο σήμερα σταματαω το μετρημα. Νομιζω οτι φετος δεν εχει πλέι οφ. Τα κάνανε μανταρα και οπως σωστα γραφτηκε, ο κοουτς σιγα σιγα θα βρεθεί υπο πίεση.
Δυο ήττες, απο αρκετα πιο αδύναμους αντιπαλους, τον εθνικό σταρ και τον ρουκι Σαρας, τον βαζουν ηδη σε δύσκολη θεση
bodiroga10
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 22 2016, 22:00 ) *
Θα τα γραψω στο εισαγωγικο ποστ του ντερμπι. Διαφωνω ομως με τον bodiroga10. Το ντερμπι ειναι πολυ σημαντικο, αλλα το πλεονεκτημα εδρας περναει σε δευτερη μοιρα!

φυσικα και ειναι σημαντικο και απο ψυχολογικης αποψης δυο συνεχομενες ηττες στην ευρωλιγκα και για τους δυο

αλλα αν μου ελεγαν να επιλεξω ενα απ τα δυο να κερδισεις τον ολυμπιακος ή την νταρουσαφακα εγω θα επελεγα το 2ο γιατι εκει αν χασω κατα 90% τελειωσα ενω στο πρωταθλημα εστω και με μειονεκτημα μπορω να ελπιζω

πανω κατω τα ιδια ισχυουν και για τον ολυμπιακο αν και ηττα στην ρεαλ με μικρη διαφορα που να καλυπτεται στο σεφ θα ειναι ανεκτο αποτελεσμα. ο τελικος για τον ολυμπιακο ειναι την επομενη με την χιμκι

Dred11
Tα πράγματα είναι πολύ απλά και τα είπε με απόλυτη ειλικρίνεια ο Βουγιούκας στη συνέντευξή του στην ερτ2. Προσαρμοσμένη άμυνα στον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, ξύλο αλύπητο (στα 100 φάουλ θα σφυριχτούν τα 40) και κλείσιμο στην ρακέτα και αποτροπή του pnr. Μόνο ο Λοτζέσκι ως προσθήκη μπορεί να αλλάξει κάπως τα πράγματα.
T.W.Is.M.
QUOTE(kotzito @ Jan 22 2016, 22:07 ) *
Δεν θα το έλεγα αδιάφορο. Ο μεν Ολυμπιακός θέλει ένα αποτέλεσμα ώστε να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις, καθώς ακολουθούν μετά Ρεάλ, Κίμκι και ΤΣΣΚΑ, οπότε δεν αποκλείεται να πάει στο εντός με την Κίμκι με 4 συνεχόμενες ήττες ουσιαστικά. Ενώ για τον δε Παναθηναϊκό, ειδικά για αρκετούς οπαδούς του, εδώ και ένα μήνα υπάρχει μόνο το επερχόμενο ντέρμπι λόγω των κακών εμφανίσεων του τελευταίου δίμηνου.

Πάντως αν κάποιος κινδυνεύει περισσότερο από το αποτέλεσμα του ντέρμπι αυτός νομίζω είναι ο Τζόρτζεβιτς.


Γενικά νομίζω σήμερα ο Σφαιρόπουλος έπεσε λίγο στην παγίδα του rotation. Κι αυτό είναι ένα από τα κακά ίσως του να έχεις μεγάλο ρόστερ. Λέμε για τον Λάσο ότι κάνει τις αλλαγές με το χρονόμετρο, αλλά κι ο κόουτς τελευταία δείχνει κάποιες φορές τέτοιες εμμονές. Θέλω να έχω εμπιστοσύνη πάντως ότι ακόμα και με την προσθήκη του Παπανικολάου θα μπορέσει να βρει λύσεις σε αυτό το θέμα.


Για το ντερμπι κανε λιγη υπομονη. Πιστευω μεχρι αυριο να εχει ανοιξει το τοπικ και θα γραψω εκει γιατι πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο και για τους δυο.
SkyFall
Παίζει τη Δευτέρα ο χαμένος κόουτς να πηγαίνει και σπίτι του..

Κάτι παίζει στον Ολυμπιακό, δεν είναι δυνατόν να παίζουν τόσο αδιάφορα παίχτες που λυσσάνε στο παρκέ.
MaJesty23
Προσπαθώ να καταλάβω πως σχετίζεται το σημερινό με το ντέρμπι...ειλικρινα!Καταλαβαίνω απογοητευση αλλά ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι.

Στα του σημερινού αγώνα τι να πείς....απλά σε τέτοιους ομίλους είναι εγκλημα αυτές οι ήττες!Πάντως ο Ολυμπιακος σε αντίθεση με μας τους πράσινους, έχει μέταλλο και τσαμπουκά. wink.gif .Μην τον ξεγραφετε!
anton2
Οι ήττες αυτές και του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού δεν πιστεύω ότι θα σημαίνουν τίποτα μετά από 6-7 αγωνιστικές καθώς όλοι θα χάνουν από όλους, έτσι φαίνεται κατ' αρχήν. Αρκεί να μπορούμε τότε να κερδίζουμε και τους θεωρητικά πιο δυνατούς αντιπάλους.



erwi grey
H oμαδα δεν εχει επιθετικο πλανο παρα μονο αμυντικο και αυτο ειναι ευθυνη Σφαιροπουλου.
Ο Σπανουλης θυμιζει παλαιμαχο και η ομαδα δεν εχει ενεργεια στην επιθεση. Κακος μεταγραφικος σχεδιασμος σε μια ομαδα που πλην Λοτζεσκι ολοι ειναι μετριοι σουτερ και χτιστηκε για να παιζει μονο αμυνα.
Δε μπορουμε ουτε την 4η θεση πλεον με αυτες τις ητττες, οποτε το αναποφευκτο με τον κοοουτς καλυτερα να επισπευθει μηπως και αλλαξει κατι.
Ilias7
QUOTE(SkyFall @ Jan 22 2016, 22:10 ) *
Παίζει τη Δευτέρα ο χαμένος κόουτς να πηγαίνει και σπίτι του..

Κάτι παίζει στον Ολυμπιακό, δεν είναι δυνατόν να παίζουν τόσο αδιάφορα παίχτες που λυσσάνε στο παρκέ.


Εγω δε θα το ελεγα αδιαφορια..Ελλειψη ενεργειας βλεπω..Σε πολλες φασεις να πηγαινουν σε δευτερο χρονο..Σαν να ειναι βαρια τα ποδια τους ενα πραγμα..Ισως θεωρησαν οτι με τον εναν η με τον αλλον τροπο θα παρουν τα ευκολα ματς με Μπαμπεργκ και Ζαλγκιρις και να εχει υπαρξει μεγαλυτερη καταπονηση λογω των σκληρων προπονησεων..Γιατι αν ο Ολυμπιακος ειχε παρει τα δυο θεωρητικα ευκολα ματς..Τωρα θα ηταν ετοιμος για τα πραγματικα δυσκολα..οπου με 2 νικες στα 4 ματς θα ηταν φαβορι για το πλεονεκτημα..

Προφανως αυτο δε βγηκε και πλεον καθε παιχνιδι θα εχει τη κρισημοτητα του..Το μονο σιγουρο ειναι πως μεχρι το τελος θα γινετε χαμος στο ομιλο..Γνωμη μου ειναι πως Καχα,Ζαλγκιρις και Μπαμπεργκ δε θα αντεξουν..
AJSlaughter6
Δυο σερι καταστροφικες ηττες για τον Οσφπ που εχει μπροστα του 4 ματς-φωτια, απο τα οποια αν συνεχισει να εχει τετοια εικονα δυσκολα θα κερδισει καποιο.Και η Χιμκι δειχνει ικανη να κανει τη ζημια. Διπλο της Χιμκι στο Σεφ θα ειναι οτι χειροτερο για τον ΟΣΦΠ.
Petran911
QUOTE(AJSlaughter6 @ Jan 22 2016, 22:25 ) *
Δυο σερι καταστροφικες ηττες για τον Οσφπ που εχει μπροστα του 4 ματς-φωτια, απο τα οποια αν συνεχισει να εχει τετοια εικονα δυσκολα θα κερδισει καποιο.Και η Χιμκι δειχνει ικανη να κανει τη ζημια. Διπλο της Χιμκι στο Σεφ θα ειναι οτι χειροτερο για τον ΟΣΦΠ.



Το θέμα με τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν μπαίνουν τα σουτ, και καμία Ζαλγκίρις. Με 5/25 τρίποντα και περίπου 60% στις βολές με μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατή άμυνα στο ζωγραφιστό θα έχεις θέμα.

Τα δε 3πόντα ήταν πολλά ελεύθερα. Θέμα ψυχολογίας μάλλον, αν δεν μπουν τα πρώτα σουτ, δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. αν μπουν, όλα οκ, ανοίγει ή άμυνα, και τέρμα.
Nik Tepits
Μου θυμισε Παναθηναικο ο Ολυμπιακος σημερα. Δεν ξερανε τι να κανουνε την μπαλα στην επιθεση. Παντως το Καουνας ειναι δυσκολη εδρα να περασεις, ειδικα αμα δεν τους κοψεις τις ορεξεις νωρις. Ελειψε πολυ ο Λοτζεσκι σημερα.
T.W.Is.M.
QUOTE(Nik Tepits @ Jan 22 2016, 22:43 ) *
Μου θυμισε Παναθηναικο ο Ολυμπιακος σημερα. Δεν ξερανε τι να κανουνε την μπαλα στην επιθεση. Παντως το Καουνας ειναι δυσκολη εδρα να περασεις, ειδικα αμα δεν τους κοψεις τις ορεξεις νωρις. Ελειψε πολυ ο Λοτζεσκι σημερα.


Τωρα που ειπες για τον Παναθηναικο, εχεις σκεφτει οτι αν μας κερδισετε τη Δευτερα, ο Σφαιροπουλος θα εχει φετος 0-3 με τον ΠΑΟ τη στιγμη που ο Μπαρτζωκας, που εφυγε επειδη δεν κερδιζε τα ντερμπι, θα εχει 3-0;;;
yorgos
QUOTE
Παίζει τη Δευτέρα ο χαμένος κόουτς να πηγαίνει και σπίτι του..

Ο Σφαιρό δεν πάει πουθενά, ο Ολυμπιακός διοικείται από ανθρώπους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.