Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ελλάδα-Σερβία
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Eurobasket 2011
Pages: 1, 2, 3, 4
EIMAI ARIANOS
QUOTE(zorba @ Sep 16 2011, 20:38 ) *
Αν εργάζεσαι είτε έχεις εργαστεί ποτέ, θα ξέρεις πως ό,τι και να γίνει στην προσωπική σου ζωή, είσαι υποχρεωμένος να πας στη δουλειά σου... (στο γραφείο σου, στο μπακάλικό σου, στο σχολείο σου κλπ) πίστεψέ με, σου μιλώ εκ πείρας...
και το κάνεις όχι από επαγγελματική συνείδηση αλλά από υποχρέωση στο συμβόλαιό σου, ουσιαστικά για να μη χάσεις τη δουλειά σου και η οικογένειά σου πεινάσει...

Φυσικά δεν είναι η περίπτωση του Σόφο...


Ποσα χαμηλα μας εχουν φτασει...... Ρε φιλε μην νιω8εις αναλωσιμος το να μην πας στην δουλεια λογο προσωπικων λογων και αρρωστιας ειναι δικαιωμα σου . Ας παρουν αλλον αν 8ελουν οι εταιριες ... που δε τους συμφερει αλλωστε γιατι 8α 8ελουν κανα τριμηνο υπομονης και πολυ λιγο λεω, μεχρι να μα8ει την δουλεια οπως την ηκσερες εσυ .

παντως ο ζορμπας που εχεις για νικ δεν 8α εκανε τετοια .....

Στα του μπασκετ νομιζω οτι ε8νικη αυτη απεδωσε οτι ακριβως 8α περιμενε καποιος απο αυτην. Τιποτα παραπανω .
Προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο Ζουρο εχοντας στο μυαλο μου οτι αν ηταν ενας πολυ καλος τεχνικος 8α καταφερνε ισως να οδηγουσε την ομαδα σε μια εστω υπερβαση . Δυστηχως δε διχνει να το εχει αυτο συν το οτι δεν καταφερε να περασει ηρεμια στην ομαδα στα τελευταια λεπτα

ΠΣ1 καλα ο Βασιλειαδης πρεπει να σουταρει με την ταχυτητα των χιλιων κεραυνων ακομα και οταν ειναι αμαρκαριστος??
ΠΣ2 (Αν εργάζεσαι είτε έχεις εργαστεί ποτέ .....) και δεν ειναι αναγκη καποιος να εχει εργαστει για να καταλαβει οτι η δουλεια δεν ειναι το παν στην ζωη ... ισα ισα το αντι8ετο... οταν πιασεις δουλεια καταλαβαινεις σε ακομα μεγαλυτερο βα8μο οτι η οικογενεια και εσυ πανω απο ολα
ΠΣ3 γεσ γκιβ μι α φαουλ για το εκτος 8εματος
ΠΣ4 ο καλα8ης ειναι ο πρωτος αυτιστικος μπασκετμπολιστας ( με την καλη εννοια ) το παιδι ειναι το nerd του ελληνικου μπασκετ .... σαν το φωτση απο την αναποδη
zorba
QUOTE(EIMAI ARIANOS @ Sep 16 2011, 21:19 ) *
Ποσα χαμηλα μας εχουν φτασει...... Ρε φιλε μην νιω8εις αναλωσιμος το να μην πας στην δουλεια λογο προσωπικων λογων και αρρωστιας ειναι δικαιωμα σου . Ας παρουν αλλον αν 8ελουν οι εταιριες ... που δε τους συμφερει αλλωστε γιατι 8α 8ελουν κανα τριμηνο υπομονης και πολυ λιγο λεω, μεχρι να μα8ει την δουλεια οπως την ηκσερες εσυ .

παντως ο ζορμπας που εχεις για νικ δεν 8α εκανε τετοια .....


Οεο icon_drunk.gif
saleasss
Για να καταλάβω...

1. Παίζουμε καλά και νικάμε -> Τύχη , Χάνουμε -> Ειμαστε ανίκανοι ...
2. Παραλίγο να νικήσουμε χθές την Γαλλία και να είμασταν στους 4

Γιατί αυτή η ηττοπάθια ρε παιδιά? Η αλήθεια είναι ότι κατεβηκαμε με τα δεύτερα με μόνους καλούς παίκτες τον Μπουρού και τον Φώτση και πιάσαμε την 5-6 θέση και νικήσαμε και στο χαλαρό την Σερβία ...

Φανταστείτε την Ισπανία χωρίς τους καλύτερους παίκτες τις -> Μαρκ Γκαζόλ (ας αφήσω τον Παου μέσα γιατί εμείς έχουμε τον Ντίρκ-Μπουρούση) , Ναβάρο, Ρούμπιο, Καλντερόν, Ρούντι Φερνάντεζ, Ιμπάκα, Διαιτητές και να δούμε τι θα έκαναν σε αυτό το τουρνουά...

Εγώ πιστεύω ότι έχουμε φοβερή και τρομερή ομάδα !!! Αν δεν είχαμε το κόμπλεξ κατωτερότητας του Έλληνα θα παίζαμε καλύτερα και θα νικάγαμε εχθές την Γαλλία.

Ενα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά!!!

vastravoud
Υπάρχει μια διαφορά!

Αν παίζεις στην ομάδα σου και συμβει κατι στον άνθρωπο σου μπορεις ΑΝΕΤΑ να εισαι διπλα του, απουσιάζοντας απλά μονο της ώρες της προπόνησης καθώς και 2 ημέρες κάθε δεύτερη βδομάδα για τα ταξιδια της ΕΥρωλιγκας. Τίποτα το ιδιαίτερο λοιπόν!

Σε καλοκαιρινό τουρνουά όμως θα λείπεις 1 μηνα σερί, και προσωπικά αν ήμουν υποψήφιος μπαμπάς δε θα με ένοιαζε τίποτε άλλο όσο η οικογένεια μου. ΑΝ λοιπόν όντως ο Σόφο ήθελε να είναι κοντά στην κοπέλα του, καλά έκανε κι έφυγε.
Nuntius
QUOTE (vastravoud @ Sep 16 2011, 23:31 ) *
Υπάρχει μια διαφορά!

Αν παίζεις στην ομάδα σου και συμβει κατι στον άνθρωπο σου μπορεις ΑΝΕΤΑ να εισαι διπλα του, απουσιάζοντας απλά μονο της ώρες της προπόνησης καθώς και 2 ημέρες κάθε δεύτερη βδομάδα για τα ταξιδια της ΕΥρωλιγκας. Τίποτα το ιδιαίτερο λοιπόν!

Σε καλοκαιρινό τουρνουά όμως θα λείπεις 1 μηνα σερί, και προσωπικά αν ήμουν υποψήφιος μπαμπάς δε θα με ένοιαζε τίποτε άλλο όσο η οικογένεια μου. ΑΝ λοιπόν όντως ο Σόφο ήθελε να είναι κοντά στην κοπέλα του, καλά έκανε κι έφυγε.


+10000
EIMAI ARIANOS
QUOTE(zorba @ Sep 16 2011, 22:28 ) *
Οεο icon_drunk.gif


τερας επιχειρηματολογιας...

τεσπα δε βαριεσαι ...

αν ειμασταν σε κανα ρακαδικο τωρα ειμαι σιγουρος οτι 8α ειχαμε πραγματα να λεμε για κανα διωρο . smiley.gif

αρκει βεβαια να μην εχεις να πας δουλεια αυριο σαββατο smiley.gif
petrovic
ο Ζούρος δήλωσε ότι "η επιτυχία να πάμε στο προολυμπιακό είναι για μας σα να πήραμε το χρυσό", (!!!) ο Παπαδογιάννης άρχισε να μοιράζει συγχαρητηρια και ύμνους για αυτούς που χάσανε τις διακοπές τους (και το ΔΔ-Παπαλουκα με κάτι τετοια τους γλείφανε τα προηγούμενα χρόνια μεχρι που το ρίξανε πράγματι στις διακοπές) και γενικώς υπαρχει μια ακατανόητη "ευχάριστη ατμόσφαιρα".
το ουσιαστικό είναι ότι στο κρίσιμο νοκ-άουτ αγώνα δεν μπορέσαμε να βάλουμε πάνω από ....56 πόντους, δε μπορεσαμε να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας.αυτή η νέα γενιά θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ στο επιθετικό κομμάτι για να κάνει κάτι καλό και εάν δώσουν βάση στους αυλοκόλακες που τους παίρνουν και μας παίρνουν τα αυτιά με τα "είστε πετυχημένοι", "τα δώσατε όλα", "κρατήσατε ψηλά το ελληνικό μπάσκετ" και άλλες τετοιες ανοησίες , θα μείνουν βαλτωμενοι.
μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι πιστευω ότι πρέπει να πετάξουμε από πάνω μας τη μιζέρια και την κακομοιριά του "είναι πετυχημένοι γιατί δεν είχαμε φαινόμενα Ντιζόν" , "είναι πετυχημένοι γιατί θα είμαστε στο Προολυμπιακό" και να βάλουμε σα στόχο να φτιάξουμε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα.

εννοείται ότι του χρόνου έχουν θέση στην ομάδα Σπανούλης-Σόφο και ΔΔ ακόμα αν το θέλει. στην Εθνική πρεπει να παίζουν πάντα οι καλύτεροι.
(Περπερογλου-Τσαρτσα δεν τους αναφέρω για παικτικούς αποκλειστικά λόγους. προτιμω Παπανικολάου-Κουφό)
kotzito
Παντως το γεγονος οτι μολις μια μερα μετα απο τον αποκλεισμο απο την τετραδα,η ομαδα οχι μονο βρηκε το κουραγιο αλλα εκανε περιπατο με την Σερβια λεει πολλα.Τα παιδια εχουν ψυχη και δειχνουν να ειναι δεμενα μεταξυ τους και να νιωθουν ως μελη της ομαδας.Αυτο αλλωστε φανηκε και απο τις δηλωσεις μετα τον αγωνα αλλα και το χαρουμενο κλιμα.Τα πανηγυρια και την ευχαριστηση των παικτων μετα τον αγωνα δεν τα εχουμε ηδη ακομα και σε μεγαλυτερες νικες.Δεν ειναι τρομερη επιτυχια για το ελληνικο μπασκετ η 5η ή 6η θεση,αλλα με αυτη την ομαδα που ειχαμε,αυτο μπορουσαμε.

Τελος παντων.Συγχαρητηρια στα παιδια για την προσπαθεια που εκαναν σε αυτο το Ευρωμπασκετ,με τους παλιους να παιρνουν πολλες φορες την ομαδα στις πλατες τους και τους περισσοτερους νεους να ανταποκρινονται στον ρολο τους.Περιμενω του χρονου να επιστρεψουν οσοι ελειπαν φετος και μπορουν να δωσουν πολλα ακομα να φτιαξουν με οσους απο την φετινη ομαδα μεινουν ενα πολυ ανταγωνιστικο συνολο.
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ Sep 16 2011, 22:07 ) *
Ρε guyz, δεν εχει ιδιαιτερη σημασια ο λογος. Χανουμε το δασος..
Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι ο Σοφο ΖΗΤΗΣΕ αδεια, και του ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ, αλλα παρολ'αυτα επελεξε να φυγει.
Δεν ειναι σωστο να κρινουμε την επιλογη του, κι αν επραξε καλα η οχι, γιατι δεν ξερουμε λεπτομερειες, και στο κατω κατω ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ. Μπορει να ηταν απολυτως δικαιολογημενος και να επραξε σωστα απο ανθρωπιστικης πλευρας, αλλα αυτο που εχει σημασια για την κουβεντα μας ειναι οτι ο παιχτης επελεξε να ΑΓΝΟΗΣΕΙ την αποφαση της ομαδας να μην του δωσει αδεια, και να σηκωθει να φυγει. Αυτο αμεσως δειχνει κατι. Το αν επρεπε τωρα να του δοθει αδεια η οχι, δεν εχει επισης πλεον σημασια. Εφοσον ο ιδιος διαχωρισε τη θεση του με αυτον τον τροπο απο την ομαδα, δεν χωρα σε αυτην. Απλα πραγματα. Καθε επιλογη εχει τις συνεπειες της. Ενδεχομενη επιστροφη του για μενα θα ειναι πολυ λαθος. Κατ'αρχην θα πρεπει να γινει παραδειγμα οτι οποιος αγνοει την ομαδα δεν ξαναπαιζει, κατα δευτερον θα ειναι αδικια για τους υπολοιπους που σκιστηκαν, και κατα τριτον οτιδηποτε ενδεχεται να διαταραξει τις καλες σχεσεις αυτης της ομαδας πρεπει να αποκλειεται χωρις δευτερη σκεψη. Στο κατω κατω δεν τον εχουμε και τοσο αναγκη..


Να βαλω μια αλλη παραμετρο μεσω ενος γνωστου και μη εξαιρετεου βιντεο?

Aν δηλαδη το προσωπικο προβλημα ειναι τοσο σοβαρο, τοτε το λαθος ξεκιναει απο εκεινους που δεν εδωσαν αδεια(γι αυτο και το βιντεο). Και αν εχει γινει ενα τοσο μεγαλο λαθος απο καποιους αλλους, εγω διαγραφω τι εγινε στη συνεχεια απο ολες τις αλλες πλευρες. Στο κατω κατω, θα ηταν καλυτερα να κατεβαινε να παιξει απο καθαρη υποχρεωση με κινδυνο να ηταν αρνητικος και αδιαφορος? Καλυτερα που ηρθε στη θεση του ο Μαυροειδης που για την εμπειρια που δεν ειχε ηταν θετικος και προσπαθησε οποτε χρειαστηκε να μπει.
Θα μου πεις, πρεπει λοιπον να ανεχομαστε καθε τι που θα κανει ο Σοφο και ο καθε Σοφο? Οχι, αλλα θα πρεπει να βλεπουμε και τη συνολικη εικονα. Οπως πρεπει ο (καθε) παιχτης να ειναι σωστος απεναντι στην ομαδα του και να εχει λογικες απαιτησεις, ετσι πρεπει και η ομαδα να εχει την αναλογη σταση. Ειτε προκειται για τον προπονητη ειτε για διοικηση ειτε για ομοσπονδια ειτε για το Βασιλακοπουλο που ειναι μια κατηγορια μονος του. Αν το πρωτο λαθος εχει γινει απ την ομαδα, ο παιχτης εχει ελαφρυντικα, παρολο που η σταση του ηταν λαθος.
Καθαρα αγωνιστικα το δεν τον εχουμε και τοσο αναγκη δε με βρισκει και τοσο συμφωνο. Αν εχουμε την πολυτελεια να ξεγραφουμε απο μονοι μας εναν παιχτη που θελει ειδικη αντιμετωπιση απ τους αντιπαλους, εστω και για 10' συμμετοχης, τοτε θα πει οτι ειμαστε μια απ τις υπερδυναμεις του μπασκετ και σημερα δε θα πρεπε κανεις μας(εκτος απο μενα γιατι κερδισαμε τη Σερβια tongue.gif ) να ειναι ικανοποιημενος. Επειδη ομως δεν ειμαστε τετοιοι, αλλα μια σκαλα παρακατω απ αυτο, θα ελεγα οτι χρειαζομαστε οποιονδηποτε παιχτη μπορει να βοηθησει. Τουλαχιστον απο αγωνιστικης αποψης(γιατι μετα μπαινουν κι αλλες παραμετροι).
Παντως η ιστορια εχει δειξει οτι παιχτες με ιδιαιτερο ταλεντο, μεγαλυτερο απ αυτο του Σχορτσανιτη, ειχαν τις παραξενιες τους. Ο Γκαλης σταματησε την καριερα του ουσιαστικα επειδη δεν τον ξεκινησαν στην πενταδα σε ενα ματς στους Αμπελοκηπους. Ο Γιαννακης εκανε απεργια μονος του και δεν κατεβαινε στους αγωνες της ομαδας του επειδη ηταν απληρωτος. Ο Χριστοδουλου εμεινε εξω μιση σεζον και ουσιαστικα κατεστρεψε το υπολοιπο της καριερας του στα 30 του λογω κοντρας με τον προπονητη του. Ο Φασουλας ασχοληθηκε με την πολιτικη μετα το μπασκετ(ασχετο, αλλα ειναι στα αρνητικα του smiley.gif ).

Αυτο που θα πρεπει να δουν στην ομοσπονδια δεν ειναι ποιοι θελουν και ποιοι δε θελουν να παιξουν, αλλα γιατι καποιοι δε θελουν. Επειδη δεν ειναι ενας, αλλα 4 ουσιαστικα, κατι παει στραβα κι αυτο δεν πρεπει να το κρυψει η προκριση στο προολυμπιακο, ουτε και η ενδεχομενη προκριση στους Ολυμπιακους.
Petran911
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 17 2011, 01:21 ) *
Να βαλω μια αλλη παραμετρο μεσω ενος γνωστου και μη εξαιρετεου βιντεο?

Aν δηλαδη το προσωπικο προβλημα ειναι τοσο σοβαρο, τοτε το λαθος ξεκιναει απο εκεινους που δεν εδωσαν αδεια(γι αυτο και το βιντεο). Και αν εχει γινει ενα τοσο μεγαλο λαθος απο καποιους αλλους, εγω διαγραφω τι εγινε στη συνεχεια απο ολες τις αλλες πλευρες. Στο κατω κατω, θα ηταν καλυτερα να κατεβαινε να παιξει απο καθαρη υποχρεωση με κινδυνο να ηταν αρνητικος και αδιαφορος? Καλυτερα που ηρθε στη θεση του ο Μαυροειδης που για την εμπειρια που δεν ειχε ηταν θετικος και προσπαθησε οποτε χρειαστηκε να μπει.
Θα μου πεις, πρεπει λοιπον να ανεχομαστε καθε τι που θα κανει ο Σοφο και ο καθε Σοφο? Οχι, αλλα θα πρεπει να βλεπουμε και τη συνολικη εικονα. Οπως πρεπει ο (καθε) παιχτης να ειναι σωστος απεναντι στην ομαδα του και να εχει λογικες απαιτησεις, ετσι πρεπει και η ομαδα να εχει την αναλογη σταση. Ειτε προκειται για τον προπονητη ειτε για διοικηση ειτε για ομοσπονδια ειτε για το Βασιλακοπουλο που ειναι μια κατηγορια μονος του. Αν το πρωτο λαθος εχει γινει απ την ομαδα, ο παιχτης εχει ελαφρυντικα, παρολο που η σταση του ηταν λαθος.
Καθαρα αγωνιστικα το δεν τον εχουμε και τοσο αναγκη δε με βρισκει και τοσο συμφωνο. Αν εχουμε την πολυτελεια να ξεγραφουμε απο μονοι μας εναν παιχτη που θελει ειδικη αντιμετωπιση απ τους αντιπαλους, εστω και για 10' συμμετοχης, τοτε θα πει οτι ειμαστε μια απ τις υπερδυναμεις του μπασκετ και σημερα δε θα πρεπε κανεις μας(εκτος απο μενα γιατι κερδισαμε τη Σερβια tongue.gif ) να ειναι ικανοποιημενος. Επειδη ομως δεν ειμαστε τετοιοι, αλλα μια σκαλα παρακατω απ αυτο, θα ελεγα οτι χρειαζομαστε οποιονδηποτε παιχτη μπορει να βοηθησει. Τουλαχιστον απο αγωνιστικης αποψης(γιατι μετα μπαινουν κι αλλες παραμετροι).
Παντως η ιστορια εχει δειξει οτι παιχτες με ιδιαιτερο ταλεντο, μεγαλυτερο απ αυτο του Σχορτσανιτη, ειχαν τις παραξενιες τους. Ο Γκαλης σταματησε την καριερα του ουσιαστικα επειδη δεν τον ξεκινησαν στην πενταδα σε ενα ματς στους Αμπελοκηπους. Ο Γιαννακης εκανε απεργια μονος του και δεν κατεβαινε στους αγωνες της ομαδας του επειδη ηταν απληρωτος. Ο Χριστοδουλου εμεινε εξω μιση σεζον και ουσιαστικα κατεστρεψε το υπολοιπο της καριερας του στα 30 του λογω κοντρας με τον προπονητη του. Ο Φασουλας ασχοληθηκε με την πολιτικη μετα το μπασκετ(ασχετο, αλλα ειναι στα αρνητικα του smiley.gif ).

Αυτο που θα πρεπει να δουν στην ομοσπονδια δεν ειναι ποιοι θελουν και ποιοι δε θελουν να παιξουν, αλλα γιατι καποιοι δε θελουν. Επειδη δεν ειναι ενας, αλλα 4 ουσιαστικα, κατι παει στραβα κι αυτο δεν πρεπει να το κρυψει η προκριση στο προολυμπιακο, ουτε και η ενδεχομενη προκριση στους Ολυμπιακους.


Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σχετικά με το ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε πίσω κανέναν, αλλά όχι ότι δεν είμαστε υπερδύναμη rolleyes.gif

Επειδή του χρόνου χρειαζόμαστε όλες τις δυνάμεις μας, μακάρι να επιστρέψει ο Σπανούλης και ο Διαμαντίδης να αφήσει την Μύκονο. Και ας γυρίσει και ο Σοφοκλής, αρκεί να το θέλουν πραγματικά. Μόνο αυτά τα πράγματα να γίνουν και έχουμε μια ομάδα ικανή να φτάσει στην Ολυμπιάδα και να διεκδικήσει το τελευταίο θέσφατο: Ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς. Αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο project της ομάδας του Βελιγραδίου και της Σαϊτάμα. Όποιος ικανός και πιστεύων ας προσέλθει!
Kanzler
Μπραβο στην ομαδα για την προκριση στο προολυμπιακο τουρνουα. Συγχαρητηρια ιδιαιτερα στον Μπουρουση, τον Φωτση και τον Ζηση. Εαν δεν ηταν αυτοι οι τρεις δεν θα εφτανε η ομαδα στο προολυμπιακο τουρνουα. Ειναι τρεις πολυ μεγαλοι παιχτες.
Η 5η η 6η θεση σε αυτο το Ευρωμπασκετ ειναι μια επιτυχια διοτι παρα πολλοι παιχτες ελειπαν φετος. Απο την αλλη πλευρα ομως αυτη η επιτυχια δεν μπορει να χρησιμοποιηθει απο δημοσιογραφους για να γραφουν οτι εχει μελλον αυτη η Εθνικη με τους νεους παιχτες. Εχει μελλον, αλλα χρειαζεται και τους παλιους παιχτες, μονο με τη βοηθεια τους μπορεσε να επιτευχθει ο στοχος. Δεν ηταν οι νεοι παιχτες, που ορισμενοι δημοσιογραφοι λενε θα φερουν παλι επιτυχιες στο μελλον, ηταν οι παλιοι παιχτες που κουβαλουσαν την ομαδα. Ο Μπουρουσης, ο Φωτσης, ο Ζησης. Και απο τους νεους περισσοτερο βοηθησαν ο Καλαθης και ο Κουφος, που ομως ειναι στην Εθνικη απο το 2009. Εχουμε πολλους καλους παιχτες με τους οποιους θα μπορουσαμε να χτισουμε μια πολυ δυνατη ομαδα. Να το κανουμε και να μην περιμενουμε εαν και ποτε θα γινουν παιχτες για ψηλο επιπεδο Ευρωμπασκετ ορισμενα ταλεντα οπως ο Σλουκας, ο Παπανικολαου η ο Μαντζαρης. Τωρα εχουμε ακομη την ευκαιρια να στελνουμε μια ομαδα δυνατη σε ολες τις θεσεις τα επομενα χρονια. Δεν θα μπορουμε να το κανουμε για παντα αυτο, δεν ειμαστε Αμερικη. Σε αυτη την ομαδα θα πρεπει να ειναι και ο Σχορτσανιτης. Ειχε ενα οικογενειακο προβλημα και ειναι δικαιολογημενος. Φανταστειτε μια εθνικη ομαδα με Σχορτσανιτη, Κουφο, Μπουρουση, Φωτση του χρονου κατω απο τα καλαθια, θα ειναι πολυ δυνατη.
Nuntius
QUOTE (Kanzler @ Sep 17 2011, 03:20 ) *
Φανταστειτε μια εθνικη ομαδα με Σχορτσανιτη, Κουφο, Μπουρουση, Φωτση του χρονου κατω απο τα καλαθια, θα ειναι πολυ δυνατη.


Ειδικά κι αν έχει βελτιωθεί ο Κουφός στα αμυντικά του καθήκοντα τότε θα έχουμε μια εξαιρετική γραμμή ψηλών.
Anaz
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 17 2011, 01:21 ) *
Ο Σοφο συγκεκριμενα ειναι κοινο μυστικο οτι ειναι το αγαπημενο παιδι της Ομοσπονδιας και του ευρυτερου κυκλου, μη κοροιδευομαστε.. Διολου τυχαιο εξαλλου οτι δεν τιμωρηθηκε οπως ο Λουκας, και να μου το θυμηθεις οτι θα ξανακληθει κιολας του χρονου.
Να ηταν λοιπον τοσο αυστηροι ειδικα μαζι του για ενα τοσο λεπτο ζητημα, sorry αλλα εγω δεν πολυπειθομαι για να'μαι ειλικρινης. Πιο λογικο μου φαινεται απλα να το χρησιμοποιησε ο Σοφο που εξ'αρχης δεν ψηνοταν κιολας ιδιαιτερα να παει αν θυμασαι, και δεν φημιζεται και για το φιλοτιμο του.
Αλλα εν πασει περιπτωσει, κι αν δεχτω οτι ηταν αδικια που δεν του δοθηκε η αδεια, και οτι πολυ καλα επραξε και εφυγε, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ για μενα αυτο που εχει σημασια ειναι η κινηση να σηκωθει να φυγει ΠΑΡΑ την αρνηση. Κινηση η οποια μπορει να ηταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ σωστη απο ανθρωπιστικης πλευρας, αλλα που συνιστα ξεκαθαρη ριξη. Οταν ο παιχτης σου ζητα να φυγει για συγκεκριμενο λογο κι εσυ ΚΡΙΝΕΙΣ οτι πρεπει να μεινει, αλλα αυτος σε ΑΓΝΟΕΙ, τοτε πως τον ξανακαλεις μετα ρε παιδια??? Ο Ζουρος εξαλλου θυμαμαι οτι μου'χε φανει σε μια συνεντευξη φανερα ενοχλημενος απο την επιλογη του,και ειμαι σχεδον βεβαιος οτι λογικα δεν θα θελει να τον ξανακαλεσει μετα απο αυτο, αλλα οπως ειπα να μου το θυμηθεις οτι θα κληθει.... wink.gif

Οσων αφορα την αξια του Σοφο, ΣΑΦΩΣ ειναι χρησιμος, αλλα μην τρελαθουμε κιολας.. Τοσο καιρο ο Σοφο ειχε το αλλοθι του ταλεντου-potential λογω του νεαρου της ηλικιας, τωρα παει μας τελειωσε αυτο. Αυτος ο Σοφο λοιπον για μενα αν μπορουσε να μαθει να παιζει ως ρολιστας των 10 λεπτων, ειναι εξαιρετικα χρησιμος.Επειδη ομως θελει να ειναι πρωταγωνιστης για να αποδωσει, και σαν πρωταγωνιστης εχει σημαντικοτατα μειονεκτηματα, ε δεν πιστευω οτι αξιζει αυτη την "ειδικη μεταχειριση". Στη τελικη, το μοναστηρι καλα θα'ναι με Κουφο-Μπουρουση. Δεν εχουμε ΑΝΑΓΚΗ κανεναν Σοφο. Δεν ειναι δα και..Διαμαντιδης!!
Ασε που οπως ειπα πρεπει να δωθει κι ενα μαθημα για το μελλον. Χωρις τιμωριες και ιστοριες, οποιος δεν θελει,δεν ξαναρχεται.τελος. Οχι στα δυσκολα λακιζουμε, αλλα αμα υπαρχει ευκαιρια διακρισης ερχομαστε.

Εν ολιγοις..Η ομαδα γυρισε σελιδα, και τα πηγε μια χαρα στο νεο της ξεκινημα, οποτε δεν βρισκω λογο για κανενα πισωγυρισμα ή οτιδηποτε μπορει να διαταραξει αυτη την εξαιρετικη χημεια. Ποσο μαλλον οταν αυτο δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο..

Τωρα αν ο Ζουρος τον θελει, εγω διαφωνω αλλα παω πασο, γιατι αυτος ξερει καλυτερα την ομαδα του. Ελπιζω μονο να μην του τον "επιβαλλουν"...
zorba
QUOTE(EIMAI ARIANOS @ Sep 16 2011, 21:50 ) *
τερας επιχειρηματολογιας...

τεσπα δε βαριεσαι ...

αν ειμασταν σε κανα ρακαδικο τωρα ειμαι σιγουρος οτι 8α ειχαμε πραγματα να λεμε για κανα διωρο . smiley.gif

αρκει βεβαια να μην εχεις να πας δουλεια αυριο σαββατο smiley.gif


Όπως φαίνεται κι απ' το νικ σου ζουμε σε διαφορετικούς πλανήτες smiley.gif
Στο δικό μου ο κόσμος δουλεύει... icon_wave.gif
Nuntius
QUOTE (zorba @ Sep 17 2011, 06:47 ) *
Στο δικό μου ο κόσμος δουλεύει... icon_wave.gif


Υπάρχει όμως διαφορά στο να δουλεύεις για να ζεις και στο να ζεις για να δουλεύεις smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Petran911 @ Sep 17 2011, 02:10 ) *
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σχετικά με το ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε πίσω κανέναν, αλλά όχι ότι δεν είμαστε υπερδύναμη rolleyes.gif


Υπερδυναμη οπως το βλεπω ειναι οι ΗΠΑ και η Ισπανια της τελευταιας 5ετιας(που κι αυτοι χωρις το Γκασολ δεν τα εχουν καταφερει καλα, πλην ενος ματς... sad.gif ). Μετα υπαρχουν μεγαλες δυναμεις οπως η Αργεντινη, η Ελλαδα, η Λιθουανια κλπ(οχι δε θα βαλω τη Σερβια μεσα! tongue.gif )
zorba
QUOTE(Nuntius @ Sep 17 2011, 04:14 ) *
Υπάρχει όμως διαφορά στο να δουλεύεις για να ζεις και στο να ζεις για να δουλεύεις smiley.gif


Σ' αυτό συμφωνώ και επαυξάνω... αλλά είναι και το άλλο: να το παίζεις μάγκας με τα λεφτά του μπαμπά... wink.gif
Nuntius
QUOTE (zorba @ Sep 17 2011, 12:58 ) *
να το παίζεις μάγκας με τα λεφτά του μπαμπά... wink.gif


Τι να σου πω. Όταν δεν έχεις λεφτά ούτε εσύ, ούτε ο πατέρας σου τότε δεν μαθαίνεις να κάνεις κάτι τέτοιο wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.