Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lokomotiv Kuban vs. Barcelona
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2015-16
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Zoys
vs.

Η ευχάριστη έκπληξη του Κράσνονταρ απέναντι στην παραδοσιακή δύναμη Barca.
Weekendman
Ακόμα ένας προημιτελικός ανάμεσα σε ομάδα του Μπαρτζώκα και την Μπαρτσελόνα, και υπάρχουν μεν τα αμυντικά εργαλεία στην Λοκομοτίβ ,για να πνίξει την επίθεση της Μπαρτσελόνα όπως πέρσι, αλλά λείπει το αντίστοιχο ΣΕΦ. Και απο πλευράς εμπειρίας στα προημιτελικά, μόνο Τζάνιγκ, Ντρέιπερ και Κλαβέρ έχουν να επιδείξουν μερικά πράγματα στους Ρώσους. Επιπλέον ο Μπαρτζώκας έχει καταφέρει να πάρει ματς απο άμυνα, και ακόμα και σε μέρες που δεν βασίστηκε στο τρίποντο όπως στο διπλό της Κωνσταντινούπολης απέναντι στον Ντούντα, αλλά δεν έχει βρεί ακόμα το αντίδοτο στις κακίες μέρες του Ντιλέινι, όποτε ο φίλος του Twitter πρέπει να παίξει καλά...
A.CAB
Λοκομοτίβ Κουμπάν

Η Λοκομοτίβ μου δείχνει πολύ δυνατή στην έδρα της και η Μπαρτσελόνα πολύ πεσμένη φέτος και όχι τόσο πλούσια σε υλικό. Θα γίνουν πολύ δυνατά ματς αλλά βλέπω τον Μπαρτζώκα στο Φ4.

Zoys
QUOTE(Weekendman @ Apr 8 2016, 01:04 ) *
Ακόμα ένας προημιτελικός ανάμεσα σε ομάδα του Μπαρτζώκα και την Μπαρτσελόνα

Ο Σφαιρόπουλος ήταν πέρυσι. tongue.gif
Weekendman
QUOTE(Zoys @ Apr 8 2016, 01:07 ) *
Ο Σφαιρόπουλος ήταν πέρυσι. tongue.gif


Με την φετινή πορεία το χέρι πάει αυτόματα να γράψει κακίες για αυτόματους πιλότους, αλλά σε κάθε περίπτωση έτσι όπως έχτισε ο Σφαιρό τον Ολυμπιακό, δεν έδειξε την ίδια αγάπη για σουτέρ, όπως ο Μπαρτζώ...
tuareg
το πιο αμφιρροπο ζευγαρι.
Νομιζω πως η Μπαρτσα λογω εμπειριας θα βρει την ακρη τελικα.
more stars
Λοκο δαγκωτό.
Δε νομίζω ότι τα συνεχόμενα παιγνίδια θα επηρεάσουν περισσότερο την Λοκο, έχει γεροντια η Μπαρτσα, μαλιστα αυτούς που μπορούν να κανουν τη διαφορα. Πιο ομαδα η Λοκο, αυτο θα φανει πιο πολυ σε σειρά αγώνων.
j.browning
η λοκο εχει καλυτερη ομαδα,αλλα εχει πολυ μικρο ροτεσιον,αν αντεξουν οι παιχτες στα συνεχομενα παιχνιδια προβλεπω νικη λοκο με 3-1,
αν παει σε πεμπτο ματς τοτε η μπαρτσα εχει των πρωτο λογο,γιατι θα εχει περισσοτερη ενεργεια και εχει το know how.οι αλλοι νομιζω θα πελαγοδρομησουν .
αρα 3-1 λοκο ή 2-3 μπαρτσα
Zoys
Πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Η Lokomotiv ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις στον όμιλο του Παναθηναϊκού ενώ από την άλλη, η Barcelona πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε για να εξασφαλίσει την πρόκριση φτάνοντας όμως σε οριακά σημεία κινδύνου (πολύ σπάνιο για τη συγκεκριμένη ομάδα να δυσκολεύεται στο Top-16, κάτι που οφείλεται εν πολλοίς και στον ισχυρό όμιλο στον οποίον να μην ξεχνάμε την έστειλε η Kuban...) και σε γενικές γραμμές δεν έδειξε καλό πρόσωπο τουλάχιστον όπως το είδα εγώ. Η Kuban δείχνει πιο φρέσκια, πιο αθλητική και πιο ταχυδύναμη από την Barcelona, που έχει όμως σαφέστατα το know-how και τη φανέλα για να αντιμετωπίσει την ανερχόμενη δύναμη. Πολύ δύσκολο να προβλέψω οτιδήποτε. Ψήφισα Kuban γιατί βλέπω εφικτή την έκπληξη (που βάσει της εικόνας των δύο ομάδων και όχι μόνο των ονομάτων δεν θα είναι και τεράστια), αλλά όλοι ξέρουμε ότι αν το πλεονέκτημα ήταν στην πλευρά των Καταλανών λίγοι θα πίστευαν στην υπέρβαση για τους Ρώσους. Οπότε λευκό και περιμένω να δω μεγάλα ντέρμπι.
mόrfeas79
Πιστεύω 3-2 υπέρ Λοκο. Φέτος θεωρώ πολύ αδύναμη την Μπάρτσα εκτός (και ας νίκησε την Ρεάλ στο TOP 16 όπως την νίκησε) και ειδικά μετά το χτεσινό παιχνίδι με την Ζαλγκίρις που μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να ήταν καθώς υπήρχε συνδυασμός που την άφηνε εκτός, απογοητεύτηκα εντελώς. Από την άλλη η εμπειρία της θα την βοηθήσει στην Βαρκελώνη αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να κάνει break σε μια καλύτερη και πιο αθλητική ομάδα ειδικά ενώ θα έχουν μεσολαβήσει 5 παιχνίδια. Ίσως βέβαια να μην το βλέπω και πολύ καθαρά καθώς πλέον οι περισσότεροι φίλοι του ΟΣΦΠ πιστεύω υποστηρίζουμε Μπαρτζώκα.
troll_ey
Καλή επιτυχία στην λοκομοτιβ!
Εύχομαι να πάει final4 και να το σηκώσει!
rahxephon13
Το πιο δυνατο ζευγαρι των πλευ οφ παρολα αυτα ψηφισα 3-1 υπερ της λοκο, μου αρεσει πολυ η ομαδα που εχει φτιαξει ο μπαρτζωκας και πιστευω οτι αν κανει το 2-0 μετα μπορει να κανει το μπρεικ στην καταλονια ειδικα αν εμφανιστη η γνωστη μπαρτσα του τοπ 16.
Ben30
Βίοι παράλληλοι για Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό.Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου των 16 δεν βλεπόμασταν,μετά και οι δυο ανασκουμπωθήκαμε και ενισχυθήκαμε μεταγραφικά,ύστερα ανεβήκαμε θέσεις και τελικά πήραμε το εισιτήριο για τους 8.
Ομάδες που αρχίζουν και ανεβαίνουν από τον Μάρτιο και μετά, να τις φοβάσαι.Πολύ περισσότερο αν είναι και μεγάλες.
Η Μπάρτσα τόσα χρόνια ,μας είχε συνηθίσει στην ακριβώς αντίθετη διαδρομή.Δηλαδή να κάνει εκπληκτικά σερί νικών μέχρι τον Μάρτιο και μετά να εκτροχιάζεται. Προκοπή δεν είδε με αυτήν την τακτική.Είναι το σύστημα διεξαγωγής τέτοιο,που σε σημαντικό βαθμό περιορίζει,για να μην πω ''σβήνει'',το διάστημα Οκτωβρίου-Μαρτίου,και δίνει δυσανάλογα μεγάλη σημασία στο τρίμηνο Μαρτίου-Μαΐου.Αρκεί να βρίσκεσαι εκεί τον Μάρτιο,αν είσαι μεγάλη ομάδα,και μετά είσαι το φαβορί είτε με μειονέκτημα είτε με πλεονέκτημα έδρας.Φέτος λοιπόν,η Μπάρτσα μπορεί να έχει καλύτερη τύχη στη διοργάνωση.
Σέβομαι πολύ την εξαιρετική ομάδα του κορυφαίου κόουτς Μπαρτζώκα,η οποία διαθέτει ορισμένους εκπληκτικούς παίκτες.Όμως νομίζω ότι το φαβορί της σειράς είναι η Μπαρτσελόνα και ότι οι Καταλανοί θα πάνε στο Βερολίνο,το πιθανότερο με 3-0,αλλιώς με 3-1.
rahxephon13
Συνεντευξη μπαρζτωκα http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...dialego-paiktes
Οσο περνα ο καιρος τοσο ανεβαινει η εκτιμηση μου για αυτον τον ανθρωπο, νομιζω και ο ιδιος εχει αλλαξει σε σχεση με την θητεια του στον ολυμπιακο και εχει βελτιωθει πολυ, αλλα κυριως μου αρεσει η προσεγγιση του για το μπασκετ, και εις ανωτερα κοουτς.
more stars
Πάντα έτσι ήταν, τώρα απλά είναι λίγο πιο έμπειρος. Στο οσφπ απλά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον αρρωστημένο ανταγωνισμό με τον παο. Δεν τον βοήθησε και η διοίκηση σε αυτό.
Εμείς ευτυχίσαμε σε αυτό το τομέα αλλα ατυχήσαμε στα προσόντα... εξ άλλου η διοίκηση αρκεί / αρκούσε (?)

Μακάρι ο άνθρωπος να μην ξαναπατήσει πόδι στη μπασκετική Ελλάδα, έχει όλα τα φόντα να μεγαλουργήσει σε πιο υγιή περιβάλλον.

Ο επόμενος μεγάλος προπονητής μετά τον Ζέλικο.
pk13
Εγω ψηφιζω Μπαρτσα....Δεν ξερω αν θα αντεξει η Λοκο αν και ειναι καλοδουλεμενη ομαδα σε αντιθεση με την Μπαρτσα...Ακομα και ετσι ειναι επικινδυνη η Μπαρτσα...Το βλεπω να πηγαινει στα πεντε ματς η σειρα...

Ενταξει ο Μπαρτζωκας ειναι καλος προπονητης...Εξαιρετικο ματι στις μεταγραφες,καλο κοουτσινγκ,πολυ κακος οταν πρεπει να παρει αποφασεις υπο πιεση...Με βαση το φετινο του ροστερ δεν ειναι και καμια απιστευτη υπερβαση το οτι βρεθηκε στους οχτω...Το ροστερ του ηταν για τους οχτω....Αν παει φαιναλ φορ τοτε ναι θα εχει κανει υπερβαση τωρα εχει κανει μια καλη πορεια....
TakeshyKurosawa
Για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι θα γίνει μπρέικ με το καλημέρα.. Τα χέρια των παιχτών της Κούμπαν έτρεμαν στο ματς με τον ΠΑΟ.. Δεν θα με εκπλήξει ιδιαίτερα αν λιγοψυχήσουν και δούμε εύκολη πρόκριση της Μπάρτσα! Αυτό που θα με εκπλήξει ιδιαίτερα είναι αν καταφέρουν και περάσουν στο φάιναλ 4..
assistant
ψηφισα 3-1 για την Κουμπαν......θεωρω ότι αρκετοι παιχτες της Μπαρτσα εχουν αργα ποδια για να αμυνθουν στο μπάσκετ Μπαρτζωκα......το μονο μου ερωτηματικο είναι μηπως οι παιχτες της Κουμπαν ''κωλωσουν'' μπροστα στην ευκαιρεια που ανοίγεται μπροστα τους......κακα τα ψεματα δεν εχουν τις παραστασεις από τετοιου είδους σειρες......πολύ καλυτερο μπάσκετ η Κουμπαν,μεγαλυτερη εμπειρια η Μπαρτσα.......
yorgos
Κουμπάν. Η περιφέρεια της Μπαρτσελόνα δε βλέπεται και θα χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Δύσκολα πιστεύω να γίνει μπρέικ από οποιονδήποτε στη σειρά.
Ben30

Την άποψή μου για την έκβαση της σειράς την έγραψα,δεν προσθέτω κάτι σε αυτήν.
Ειδικά όμως όσον αφορά 3 παίκτες της Λοκομοτίβ,θέλω να τους δω πώς θα παίξουν σε νοκ-άουτ σειρά που οδηγεί σε φάιναλ φορ.
Αναφέρομαι στον Ντιλέινι,στον Κλαβέρ και στον Ράντολφ.
Αντίθετα,έχω την αίσθηση ότι παίκτες όπως ο Σίγκλετον,ο Ντρέιπερ,ο Τζάνινγκ,θα ανταποκριθούν στον ρόλο τους και δεν θα υστερήσουν.Μου φαίνονται πιο ''σίγουροι'' παίχτες.
yorgos
Tα ριξα σε νίκη του Μπαρτζώ σήμερα.
rahxephon13
Ντερπυ στην αρχή το λοκο ντολερμαν laugh.gif ο ντολ...συγνώμη η μπαρτσα μπήκε δυνατά από την αρχή και δείχνει τα δόντια της για να δούμε αν η κουμπαν αντίδρασή η αν υποκύψει στην απειρία της.
TakeshyKurosawa
Δεν βλέπεται ο Τόμιτς! Το ντεφορμάρισμα του φέτος είναι πρωτοφανές!
rahxephon13
Για ομάδα που βασίζεται τόσο πολύ στο τρίποντο έχει πολύ κακά ποσοστά σήμερα η κουμπαν, ξέρει κάνεις αν έχει ξανά ξεκινήσει με 10% 1/10?
TakeshyKurosawa
Είναι και ελεύθερα.
yorgos
1/10 τρίποντα στο ξεκίνημα η Λόκο, που έχει και αναμενόμενο πρόβλημα στην άμυνα μέσα στη ρακέτα.
RipCity
Ο Μπαρτζώκας πάντως τώρα λέει don't worry we'll make the shots και να προσέχουν την άμυνα περισσότερο. Είναι άλλωστε ελεύθερα τα πιο πολλά οπότε να τους ηρεμήσει θέλει. Λογικά θ'αρχίσουν να μπαίνουν.
yorgos
Σωστή η είσοδος του Τζάννινγκ σε αυτό τη σημείο, για να δούμε τι θα κάνει.

Η Μπαρτσελόνα αν έβαζε τις βολές θα είχε διψήφιο προβάδισμα...

1/12 τρ η Λόκο...σκούρα τα πράγματα, αλλά έχει παίκτες για να κάνει γρήγορα σερί και χρόνος υπάρχει.

2π σε 8' έχει βάλει η Λόκο σ εεντός έδρας ματς. Δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό, αλλά αν μείνει 12-15π πίσω να δω πώς θα το γυρίσει, δεν παίζουν και με το Λάσο...
assistant
πολύ αστοχη η Κουμπαν και πολύ διαβασμένος ο Πασκουαλ.....η Μπαρτσα χτυπάει συνεχως στις αλλαγες στα σκριν με οποιον εχει το μιςματς......γι αυτην την εικονα η Κουμπαν πρεπει να αισθάνεται ομορφα που χανει μονο τοσο.......λιγο καλυτερη να ταν επιθετικα η Μπαρτσα θα ταν τωρα στους 15 και αντιο ζωη.......
rahxephon13
Πολύ σημαντικό τελικά να έχεις παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο και η αλήθεια είναι ότι το χα υποτίμησή αυτό, δεν έχω εικόνα play by play το παρακολουθώ άλλα μάλλον οι παίχτες της κουμπαν είναι νευρικοί σήμερα αντίθετα η μπαρτσελονα έχει φάει αυτά τα ματς με το κουτάλι.

Πρέπει να προσπαθήσει να τους ξυπνήσει στο ημίχρονο ο μπαρτω διαφορετικά αν χάσουν σήμερα η σειρά τελείωσε, αν σήμερα έχουν άγχος τι θα γίνει όταν βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο? δεν νομίζω ότι μετά μπορούν να επιστρέψουν.
assistant
QUOTE(rahxephon13 @ Apr 13 2016, 20:47 ) *
Πολύ σημαντικό τελικά να έχεις παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο και η αλήθεια είναι ότι το χα υποτίμησή αυτό, δεν έχω εικόνα play by play το παρακολουθώ άλλα μάλλον οι παίχτες της κουμπαν είναι νευρικοί σήμερα αντίθετα η μπαρτσελονα έχει φάει αυτά τα ματς με το κουτάλι.

Πρέπει να προσπαθήσει να τους ξυπνήσει στο ημίχρονο ο μπαρτω διαφορετικά αν χάσουν σήμερα η σειρά τελείωσε, αν σήμερα έχουν άγχος τι θα γίνει όταν βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο? δεν νομίζω ότι μετά μπορούν να επιστρέψουν.

μετα αν τους θεωρουν ολοι τελειωμένους γιατι να εχουν αγχος;;;;;;σημερα είναι τα σκουρα που πρεπει να δικαιολογησουν το πλεονεκτημα εδρας και τη μεχρι τωρα πορεια τους........
yorgos
Noμίζω εξακολουθεί να είναι φαβορί η Λόκο, τόσα χαμένα ελεύθερα δε νομίζω να ξαναέχει, η Μπαρτσελόν θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερη διαφορά.

Είναι απίστευτα φτωχό το backcourt της Μπαρτσελόνα για ομάδα που χτυπάει Φ4. Σατοράνσι η απογοήτευση της χρονιάς για μένα, ειδικά μετά το φανταστικό Ευρωμπάσκετ που έκανε. Ο δε Τόμιτς ήδη από τα τέλη της περσινής σαιζόν δείχνει ότι είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι δεν έχει τα κότσια για το ΝΒΑ.

Τρία φάουλ σε 2' στο ξεκίνημα της τρίτης η Μπάρτσα... μεγάλη ευκαιρία για ομάδα με ευκίνητους παίκτες να κερδίζει βολές πλέον όλη την περίοδο η Λόκο και να ξεμπουκώσει από την περιφερειακή της αστοχία.
rahxephon13
QUOTE (assistant @ Apr 13 2016, 20:51 ) *
μετα αν τους θεωρουν ολοι τελειωμένους γιατι να εχουν αγχος;;;;;;σημερα είναι τα σκουρα που πρεπει να δικαιολογησουν το πλεονεκτημα εδρας και τη μεχρι τωρα πορεια τους........

Και με break σήμερα έχουν ελπίδες για come back και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να τους φάει, άλλα πρώτο και κύριο με τέτοια εμφάνιση δεν νικάνε με τίποτα στην βαρκελώνη.
Σήμερα δεν είναι απλός κακοί είναι άλλη ομάδα έχουν άθλια ποσοστά και όχι μόνο στα τριποντά, έχουν χάσει και τι μάχη τον ριμπάουντ που ήταν ένα από τα δυνατά τους στοιχειά αν δεν ήταν τα φάουλ και οι βολές που έχουν κερδίσει θα μιλάγαμε για εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο.
yorgos
Και 2 φάουλ σε 20'' ο Ράντολφ... Δε θα βαρεθούμε καθόλου σήμερα, αλλά θα το πάρει ο Μπαρτζώ, επιμένω.

0/4 βολές ο ΝΤιλέινι! Το έχει ξανακάνει ποτέ; Πολλά νεύρα, μεγάλο πράγμα η εμπειρία...

Kαι ο Πασκουάλ εμπιστεύεται τον Βεζένκοφ σε αυτό το σημείο. Διαφωνώ, αλλά ρισπέκτ για τα κοχόνες του...

Πολλές δεύτερες επιθέσεις οι Καταλανοί αλλά γιοκ...
ssoulliss
Στα τελευταία ματς ο Samuels είχε DNP ή ψύχουλα σε χρόνο συμμετοχής. Σήμερα ο Πασκουάλ τον "θυμήθηκε" και τον χρησιμοποιεί χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός. Πρώτα τον παρόπλισε και τώρα περιμένει να δείξει το επαγγελματικό του πρόσωπο ο Τζαμαϊκανός.

Υ.Γ. Σιγκλετον με fade-away!!!! tongue.gif
rahxephon13
Χτιζουνε κι δυο τώρα στα τελειώματα, ο φετινός τομιτς είναι για πολλές σφαλιάρες.
RipCity
Τι απίστευτος παίκτης ο Ράντολφ, απίστευτος πραγματικά!

Το πήρε πολύ μάγκικα η Kuban.
pan24
Απιστευτο φιναλε αλλα ακομα αμφιβαλλω οτι η λοκο θα αντεξει
Η μπαρτσελονα χανει πολυ αν ο ντορσει επαθε κατι σοβαρο
Coach Periklis
Πολύ χάρηκα για την ομάδα του Μπαρτζώκα.....
rahxephon13
Χάλια η λοκομοτιβ σήμερα είναι τυχερή που παίζει με την χειρότερη μπαρτσα των τελευταίων ετών στο τέλος τους το έδωσαν, 8 πόντους σε ένα δεκάλεπτο τραγικοί και οι δυο σήμερα.

Η απειρία της λοκο βγάζει μάτι σήμερα τραγικό που δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτή αυτό η μπαρτσελονα άλλα με την σημερινή εικόνα δεν ξέρω τι να περιμένω στο δεύτερο παιχνίδι και δεν θεωρώ ποια τόσο φαβορί την κουμπαν, πρέπει ο μπαρτζωκας να πιάσει να τους χαλάρωση γιατί με τέτοια εικόνα δεν περνάνε, οι βάσκοι μπορεί να έχασαν την ευκαιρία σήμερα άλλα αφού μυρίστηκαν αίμα πιστεύω ότι στην συνεχεία θα προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για το break.
yorgos
Πήγαμε ταμείο, πάμε και Μεξικό τώρα με τα κέρδη, Μπαρτζώ σε αγαπώ θα σου στείλω καρτ ποστάλ από το Calakmul.
benchwarmer
Η διαίσθησή μου λέει ότι θα είναι περισσότερο λυμένη η Λοκομοτίβ στο 2ο ματς. Από την άλλη, δεν έχει να παρουσιάσει κάτι άλλο, αυτή είναι. Θα πρέπει ο Πασκουάλ (που έχει και το πληρέστερο ρόστερ από τους 2 σε επίπεδο 12άδας) να δοκιμάσει να μπερδέψει κάπως τα πράγματα. Η εικόνα του Τόμιτς ήταν αποκαρδιωτική.
Επίσης, δεν είχα παρατηρήσει καλά ως τώρα ότι η έδρα της Λοκομοτίβ είναι όντως έδρα, καμία σχέση με άλλες ρωσικές ομάδες.
Για τον Ράντολφ δε τι να πω, είναι πολλές φορές έξω από κάθε σύστημα του "σκεπτόμενου" μπάσκετ αυτά που κάνει, αλλά τέτοιο παίχτη είχαμε πολύ καιρό να δούμε από την εδώ όχθη του Ατλαντικού.
sinkazama82
Μεγάλο παιχνίδι εχθές στο Κουμπάν, με εξαιρετικό κοουτσάρισμα και από τις δύο πλευρές και το παιχνίδι να κρίνεται τελικά από την απόδοση του Anthony και σε κάποιο βαθμό από την απουσία του Dorsey, ο οποίος είναι αμφίβολος και από το επόμενο παιχνίδι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά αγχωτικά, ιδιαίτερα για την ομάδα του Μπαρτζώκα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Delaney, ο οποίος δεν μπορούσε να βάλει ούτε βολή (ξεκίνησε με 0/4 ενώ το ποσοστό του είναι γύρω στο 85% ). Αποτέλεσμα ήταν να σημειώσει μόλις 27 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Κρατούσε όμως λόγω της εξαιρετικής της άμυνας, μην αφήνοντας την Barcelona να ξεφύγει (33 πόντοι αντίστοιχα).

Ο Pascual ξεκίνησε στην πεντάδα τον Navarro σε μια σαφέστατη προσπάθεια να αντλήσει από την «αύρα» του παίκτη σε τέτοια παιχνίδια, αλλά δεν του βγήκε.

Από κει και πέρα το παιχνίδι κύλησε στον ίδιο περίπου ρυθμό σε όλη την διάρκειά του. Πολύ αστοχία εκατέρωθεν, ειδικά στα μακρινά σουτ (5/23 η Locomotiv 5/20 η Barcelona), σκληρές άμυνες και πολύ δυνατές μονομαχίες. Εφόσον και οι δύο προπονητές είχαν ουσιαστικά εξολοθρεύσει τα επιθετικά συστήματα του αντιπάλου, το παιχνίδι πήγε πολύ στο ατομικό παιχνίδι, με τον Anthony να διαπρέπει τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Να σημειώσουμε επίσης πως η ομάδα του Μπαρτζώκα, αν και δεν σκόραρε με ευκολία, εντούτοις πήγαινε πολύ εύκολα στις βολές, παίζοντας αρκετά μέσα από το ζωγραφιστό με αποτέλεσμα να έχει στο τέλος 17/22 βολές έναντι 4/8 της Barcelona. Εφαρμογή μπάσκετ Α1 στην εντέλεια από Μπαρτζώκα.

Προσωπικά περίμενα μεγάλες εμφανίσεις και σκορ από τους δύο playmaker, Delaney και Satoransky, αλλά σε ένα ακόμα δείγμα εξαιρετικού διαβάσματος από τους δύο προπονητές, κανείς εκ των δύο δεν κατάφερε να βρει ρυθμό. Οργανωτικά βέβαια ήταν και οι δύο εξαιρετικοί, με τον Αμερικάνο να έχει 7 ασίστ και τον Τσέχο 8, αριθμοί τεράστιοι για τέτοιο παιχνίδι.

Θεωρώ πως η Loco θα «ξεμπουκώσει» όσο προχωράει η σειρά, γεγονός που κάνει την χθεσινή νίκη ακόμα πιο σημαντική, μιας και η ομάδα του Μπαρτζώκα απέδειξε πως μπορεί να νικήσει και χωρίς τρίποντο. Για τους Καταλανούς, αν τυχόν η ζημιά του Dorsey του κρατήσει εκτός σειράς, οι πιθανότητές του για πρόκριση μειώνονται αρκετά.

Τέλος, να σημειώσω πως εντυπωσιάστηκα από τις μαζορέτες της ρώσικης ομάδας, οι οποίες φάνηκαν να ζουν το παιχνίδι σαν φανατικοί οπαδοί. Αν δείτε τις περιπτώσεις που οι παίκτες της Barcelona σουτάρουν βολές θα καταλάβετε τι εννοώ.

Για μια ελαφρώς πιο λεπτομερή περιγραφή, με φωτογραφίες, βίντεο και στατιστικά εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2016/04/lokom...a-13042016.html
assistant
τα χερια των Κουμπαναιων τρεμουν τωρα γιατι ΠΡΕΠΕΙ ν διακιολογησουν το αβανταζ εδρας και τη μεχρι τωρα πορεια τους.....πολλοι τους δινουν φαβορι απέναντι σε ομαδα-θρυλο όπως η Μπαρτσα κι αυτό βαραινει τη μπαλα γι αυτους.....

αν όμως πανε φαιναλ-4 απέναντι στην Τσσκα θα είναι ''λυμενοι''......κανεις δε θα χει να τους προσαψει το παραμικρο αν χασουν......γι αυτό κι εγω λεω ότι ΑΝ η Κουμπαν παει στο φαιναλ-4 απέναντι στην Τσσκα ο Μπαρτζωκας θα ξαναπαιξει τελικο.......επισης σκέφτομαι ότι αν σημερα η Κουμπαν κανει το 2-0 θα παρει μετα και μια νικη στη Βαρκελωνη......
Nemesakos
Χωρίς Ντόρσει η Μπαρτσελόνα....Μόλις το διάβασα έπαιξα νίκη Κούμπαν με 6+
sircharles
Τι κανει αυοτς ο Ντιλεινι....
Nemesakos
Η Λοκο δεν μπήκε ποτέ στο ματς... Λες και ξέχασαν να σουτάρουν...Επαθαν Παναθηναϊκό...
louie
η αμυνα τους εχει παει περιπατο και μοιαζουν τρομοκρατημενοι. δεν πληρωσαν την νευρικοτητα στο προηγουμενο αγωνα και πιστευα θα εμφανιστουν καλυτεροι
Zoys
Εάν οι παίκτες της Kuban καταφέρουν να επιστρέψουν στο ματς και αυτή τη φορά απέναντι σε μια Barcelona που πραγματοποιεί εξαιρετικό πρώτο 15λεπτο θα έχουν δώσει ισχυρά διαπιστευτήρια ως προς το mentality, αλλά και για το πόσο αξίζουν μια θέση στο Final 4. Περισσότερο από το θέμα αν θα μπουν ή όχι τα τρίποντα (που μέχρι στιγμής δεν είναι πρόβλημα) η ομάδα του Μπαρτζώκα καλείται να βρει λύσεις κι από παίκτες που δεν λέγονται Delaney και Randolph από τη στιγμή που αντιμετωπίζει μια ομάδα με μεγαλύτερο πλουραλισμό. Χαρακτηριστικά, έχουν σκοράρει όλοι όσοι έχουν παίξει μέχρι τώρα.
RipCity
Καλά εκτός τόπου και χρόνου ο Μπαρτζώκας, δεν μπαίνει τίποτα τα τρώνε αβέρτα και δεν καλεί ένα τάιμ-άουτ ούτε επαναφέρει τον Delaney. Ο τύπος πρέπει να χει πάθει εγκεφαλικό, δεν εξηγείται αλλιώς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.