Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ACB 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
RipCity
Δεν υπάρχουν αυτά που έκανε ο Μπουρούσης σήμερα. Και ηρωικός James επίσης.
ashton
το τελος της κδ ...
απιστευτο καλαθι του Μπουρουση
D-Wade
Και εγώ φυσικά είχα παίξει διπλό στο 2,30. Στο 61-67 μου έδινε σχεδόν όλο το ποσό πλην μίας τσίχλας. . . Το αγαπώ το cash out.
Πολύ κωλοφαρδία έχει πέσει τώρα τελευταία. Ανησυχώ.
ashton
που εκανε όργια, με 32π και 39 rating ..
Ginobili
Ρε παιδιά...βιντεο με τις φάσεις του αγώνα έχετε πουθενά? Ψάχνω παντού...και βρίσκω μόνο το καλάθι του Μπουρούση στην εκπνοή.
Quincy
QUOTE(bodiroga10 @ Jun 8 2016, 22:14 ) *
φυσικα η πασα του χανγκα γινεται μια φορα στις χιλιες



Αλήθεια, άλλες χίλιες να προσπαθούσε μπορεί και να μην τον ξανάβρισκε έτσι! Φοβερό καλάθι! ohmy.gif ohmy.gif
sircharles
Απιστευτη πασα, τρομερη υποδοχη και εκτελεση απο το γιαννη αλλα...
Ο τομιτς πιο σοφτ, πιο λιγος πεθαινεις. Αυτο το παιδι κριμα το μποι του και την τεχνικη του
Zoys
QUOTE(Ginobili @ Jun 9 2016, 01:22 ) *
Ρε παιδιά...βιντεο με τις φάσεις του αγώνα έχετε πουθενά? Ψάχνω παντού...και βρίσκω μόνο το καλάθι του Μπουρούση στην εκπνοή.

ashton
τελικο η Ρεαλ, νικησε 80-82 τη Βαλενθια
23π-10ρ ο Χαμιλτον αλλα δε φτανανε
5/19 3π η Βαλενθια / 13/31 η Ρεαλ .
Ginobili
QUOTE(Zoys @ Jun 9 2016, 09:26 ) *

Σ'ωραίος! thumbsup.gif
ashton
σημερα εχει αλλο εργο ομως..
37-57 γυρω στο 25' ειναι μπροστά η Μπαρτσα
ashton
πέρασε αέρα η Μπάρτσα στον τελικο, 63-85
ο Μπουρουσης σημερα είχε 1/6 2π, 0/1 3π αλλά και 11ρ.. ο Ανταμς 2/12 σουτ
4π ο Βεζενκοφ, 5π ο Περπερογλου
troll_ey
Θεούλης
ashton
Με τον Περάσοβιτς να έχει κλείσει στην Εφες, ο Κατσικάρης είναι 1ος υποψήφιος για αντικαταστάτης σύμφωνα με διάφορα ΜΜΕ (ελληνικα και ισπανικα)
https://t.co/sIY40kzSh3
το επιπεβαιώνει και η Μουρθια
https://t.co/06RG5smQKc
str
φοβερο τελος στον 1ο τελικο....ποτε προλαβαν σε 3 δευτερα να κανουν δυο πασεσ και μινι μπασιμο...τρομερο...


αλλα

ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΒΑΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ!!
Zoys
QUOTE(str @ Jun 15 2016, 23:28 ) *
φοβερο τελος στον 1ο τελικο....ποτε προλαβαν σε 3 δευτερα να κανουν δυο πασεσ και μινι μπασιμο...τρομερο...


αλλα

ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΒΑΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ!!

Lol, δεν είδα, αλλά μήπως ήταν η Milena Martin;

199 πόντοι,50% τρίποντα και 60% δίποντα και από τις δύο ομάδες συνιστούν σίγουρα μια αρκετά χορταστική έναρξη τελικών. Προσωπικά περίμενα χειρότερα βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στα play-off που είδα μια Barcelona να διαλύει τη Laboral και μια Real να δυσκολεύεται απέναντι σε... ό,τι είχε απομείνει από τη χτυπημένη από τραυματισμούς Valencia. Το ότι χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας στην τελευταία φάση μάλλον σαν θετικό το βλέπω σε αυτή τη φάση, ειδικά από τη στιγμή που αυτή τη φορά δεν χάθηκε από τρίποντο από τα 10 μέτρα, αλλά τουλάχιστον από μια normal φάση... tongue.gif

Πέρπε, ο Μπουρούσης έβαλε το buzzer beater της χρονιάς ότι και να κάνεις... tongue.gif
Α και Doellman ξέρουμε ότι όποτε παίζεις απέναντι στη Real κάνεις ματσάρα, αλλά αυτό το 6/8 τρίποντα παραπάει...
ashton






το καλαθι του Περπερογλου

παραλιγο τριπλ νταμπλ ο Τομιτς : 14π-8ρ-8ασ
10ασ-14π ο Lull, 21 o Taylor απο Ρεαλ
Zoys
QUOTE(ashton @ Jun 15 2016, 23:47 ) *
10ασ-14π ο Lull, 21 o Taylor απο Ρεαλ

Διορθώνω: 21 ο Carroll, 2 ο Taylor. Όσο και να πιστεύω στο επιθετικό ταλέντο του Σουηδού στη Real αποδείχθηκε όπως φοβόμουν ότι δεν ήταν αυτό που χρειαζόταν και δεν κόλλησε...
nikolas12
Φοβερή σεζόν κάνει ο Πέρπε στη Barca. Σκεφτείτε ότι είχε ακουστεί οι Καταλανοί να τον αφήσουν τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι για να χωρέσει ο ντεφορμέ Παπανικολάου tongue.gif Γενικά πάντως μεγάλο ματς και τρομερή τελευταία φάση, νόμιζα είχαν περάσει 5-6 δεύτερα και μόλις σε 3 είχαν γίνει όλα. Επίσης τεράστιος Navarro, συνήθως το τελευταίο σουτ πάει στον ηγέτη, αλλά εκείνος έδωσε την πάσα για τον Περπέρογλου που θα έπαιρνε προσπάθεια με καλύτερες προϋποθέσεις.
Weekendman
Πάει να πάρει τίτλο η Ρεάλ, με το άλλοτε βαρόμετρο της ομάδας τον Ροντρίγκεθ να κάνει χαλαρά πλέι-οφ από τα ημιτελικά και μετά. Όμως μπορεί η Μπαρτσελόνα να παίζει στην άμυνα πιο μαλθακά, από εμάς στο Ποσειδώνιο πάνω στην Θεσσαλονική, αλλά οι δικαιολογίες ισχύουν μέχρι ενός σημείου.

Αφού υπάρχουν καλοί περιφερειακοί αμυντικοί με Σατοράνσκι, Όλεσον, Ρίμπας, ο Λαγουάλ δεν είναι για τρία λεπτά μόνο, η Ρεάλ με εξαίρεση τον Τόμπκινς, δεν έχει σέντερ να τιμωρήσει με το σουτ του, την Μπαρτσελόνα. Και αν πρέπει να παίζει η Κροατική τίγρης ο Τόμιτς, υπάρχει και η ζώνη. Αλλιώς ας ελπίζουν σε ενδεχόμενη ελλειπή νοημοσύνη της Ρεάλ ,στα επόμενα ματς, λόγω του γνωστού παιχνιδιού ενστίκτου που εξασκεί.

Σήμερα πάντως η Ρεάλ πήγε να χαλάσει το καλό πρώτο ημίχρονο της, χωρίς να βλέπει τα μεγάλα κενά της Μπαρτσελόνα στην ρακέτα, και επιχειρώντας μέχρι τότε τον ίδιο σχεδόν αριθμό τριπόντων με διπόντων. Όμως και είχε καλή διαφορά ήδη από την πρώτη περίοδο, και στο δεύτερο ημίχρονο, φάνηκε πιο έξυπνη, χτυπώντας κοντά στο καλάθι, με μεγαλύτερη συνέπεια...
Zoys
Επίδειξη δύναμης σήμερα με εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο σε μια πιο χαλαρή ισοφάριση της σειράς απ' ότι περίμενα. Η Real έκανε πάρτι με τον Llull να κόβει και τον Ayon να ράβει ενώ ο Thompkins έδωσε απρόσμενα αποτελεσματική βοήθεια στο να ανοίξει η άμυνα καθώς η πεντάδα με αυτόν μέσα δημιουργούσε μεγάλο χάσμα στο περιφερειακό σουτ με τις αντίστοιχες της Barcelona που αυτή τη φορά παρουσίασε μεγάλη επιθετική δυσλειτουργία και δεν ήταν ικανή να αντιδράσει μετά από τόσο κακό ξεκίνημα στο ματς.

Με τη Real να μην χαρακτηρίζεται από σταθερότητα ειδικά φέτος, δεν μπορώ να προβώ σε σχόλια του στυλ "ο Περπέρογλου τους γλίτωσε από τη σκούπα φέτος". Όχι από τη στιγμή που η ομάδα του Laso είναι ικανή στη Μαδρίτη τόσο για νέα εικοσάρα όσο και για ήττα. Πάντως η ψυχολογία γύρισε 180 μοίρες αφού νομίζω ότι το σημερινό ήταν ένα βαρύ χτύπημα στο ηθικό της Barcelona μετά τον ενθουσιασμό της νίκης στον πρώτο αγώνα.
ashton
Ourense will not play in ACB next season.
The Spanish team did not fulfill the requests of the main Spanish league and won’t play in Liga Endesa in 2016-2017.
Melilla and Palencia already gave up.
The two free spots will be offered to Estudiantes and Gipuzkoa which finished the season in 17th and 18th position.

http://www.sportando.com/en/europe/spain/2...ext-season.html

Μπορει να υποβιβάστηκαν αλλά παρέμειναν - πιο κλειστή κι απο την ευρωλιγκα η acb :-)
ashton
ευκολα το 2-1 η Ρεαλ με 91-74 . 21π-7ασ-4ρ ο Llull - 18π-5ρ o Rudy, Ayon 12π-6ρ
Doelman 17π(αλλά 0/2 3π)-8ρ, Tomic 18π-5ρ-4ασ
Weekendman
Αν κάποτε η Ρεάλ μετάνιωσε για κάποιους τίτλους που έχασε εξαιτίας της αποχώρησης Τόμιτς, σήμερα, δεν θα νιώθει πια το ίδιο, με τον Άντε να κάνει εμφάνιση MVP υπέρ της Ρεάλ...
Zoys
Η Real προστάτευσε την έδρα της, ολοκλήρωσε την ανατροπή και κατέκτησε το Πρωτάθλημα ολοκληρώνοντας με θετικό τρόπο μια περίεργη χρονιά και επιβεβαιώνοντας αναμφίβολα την κυριαρχία της στην Ισπανία. cool.gif Το αχτύπητο δίδυμο Llull και Rodriguez έδωσε συνολικά 35 πόντους και 11 ασίστ ενώ οφείλω να αναφέρω και τον Thompkins που λειτούργησε σαν x-factor στη σειρά με 14 π. και 6/6 σουτ απόψε δίνοντας σημαντική έξτρα βοήθεια στους βασικούς παίκτες της ομάδας. Η Real παρά τις όποιες δυσαρμονίες παρουσίασε φέτος στο παιχνίδι της σε μια χρονιά που ο κορεσμός οδήγησε και σε μια κοιλιά που δεν ξεπέρασε ποτέ οριστικά η ομάδα παραμένει ένα σκαλί πάνω από την βασική της αντίπαλο στην ACB. Με τους star της σε ακμή και ρόστερ δομημένο με πλουσιότερη επιθετική παραγωγή δεν χωράει αμφιβολία ότι το άξιζε περισσότερο.

Η διετία 2014-16 είναι η πρώτη από τότε που ανέλαβε ο Xavi Pascual την Barcelona που η ομάδα του δεν προκρίνεται στο Final 4 και δεν κατακτά κανέναν εγχώριο τίτλο*. Ένας μεγάλος κύκλος φαίνεται πως κλείνει στη Βαρκελώνη...

*με εξαίρεση το super copa στην αρχή της χρονιάς που με το ζόρι το λες τίτλο...

QUOTE(Weekendman @ Jun 22 2016, 23:23 ) *
Αν κάποτε η Ρεάλ μετάνιωσε για κάποιους τίτλους που έχασε εξαιτίας της αποχώρησης Τόμιτς, σήμερα, δεν θα νιώθει πια το ίδιο, με τον Άντε να κάνει εμφάνιση MVP υπέρ της Ρεάλ...

Ο Tomic βρέθηκε στη Real στα χρόνια κυριαρχίας της Barcelona και πήγε στην Barcelona στα χρόνια κυριαρχίας της Real. laugh.gif
ashton
11π ο Περπέρογλου που ειναι ψιλοαντιστοιχη φαση / αν θυμάμαι καλα πηγε ΣΕΦ όταν έχασε ο Ολυμπιακός τον τίτλο από τον ΠΑΟ .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.