Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ACB 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
Weekendman

Σήμερα έχουμε , τον μάλλον πρόωρο τελικό ,μεταξύ της Λαμποράλ Κούτσα και της Ρεάλ, και ένα ματς μεταξύ των Γκραν Κανάρια και Μπιλμπάο, που νομίζουν ότι ο τελικός θα γίνει την Κυριακή. Θα προτιμούσα πάντως νίκη της Γκραν Κανάρια, για πιο αμφίρροπο κυριακάτικο ματς, αλλά έτσι και αλλιώς το Copa del Rey 2016, δεν είναι το τουρνουά που επικρατούν εύκολα τα φαβορί μέχρι στιγμής.


QUOTE(RipCity @ Feb 20 2016, 14:53 ) *
Ο δικός τους Στρόμπερι!



Αν και ο δικός μας είναι πιο πολυεργαλείο, έχοντας την άνεση να ανεβεί στο 2, και καλύτερος σουτέρ, ο Ούγγρος είναι αυτό ακριβώς που λες!


TakeshyKurosawa
Βλέπω τη σημερινή νίκη της Ρεάλ με 6+ σαν καλή στοιχηματική ευκαιρία για σήμερα! Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πιθανότητα ήττας από την Λαμποράλ. Κακά τα ψέματα ακόμα δεν έχω πειστεί για αυτή την ομάδα. Περιμένω τόσο καιρό να ξεφουσκώσει! Για να δω πόσο έξω θα πέσω..
Weekendman
Ξύπνησε επιτέλους ο Άνταμς σε αυτήν την διοργάνωση, ο Μπουρούσης κρατάει καλά, αν αναλογιστούμε ότι είχε χρεωθεί με 2 φάουλ νωρίς, και έπρεπε να παίξει προσεκτικά στην άμυνα, και για τα υπόλοιπα φροντίζει ,ο μανιακός ο Χάνγκα που τρέχει και δίνει ενέργεια σαν τρελός. Σε ένα πρώτο ημίχρονο που έδειχνε να κυριαρχεί η Ρεαλ, αλλά η Λαμποράλ είναι μπροστά…


Zoys
Καλύτερη για τρία δεκάλεπτα η Real και δίκαιη νικήτρια με τον Llull να αναδεικνύεται για ακόμα μια φορά στον παίκτη των κρίσιμων σουτ σημειώνοντας τους τελευταίους 8 πόντους των Πρωταθλητών.

Σε ένα τουρνουά που η φόρμα παίζει τεράστιο ρόλο δεν είναι και παράλογο που τόσο η Barcelona όσο και η Valencia αποκλείστηκαν με το καλημέρα. Οι Καταλανοί έμειναν εκτός τελικού για πρώτη φορά μετά το 2009. Επίσης μετά την περυσινή πορεία της Gran Canaria μέχρι τους τελικούς του Eurocup οι κίτρινοι προκρίθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό Κυπέλλου. Πάντως τόσο η Fuenlabrada όσο και η Laboral Kutxa είχαν νικήσει τη Real στο πρωτάθλημα πριν συναντηθούν στο τριήμερο του Copa Del Rey σε αντίθεση με τους νησιώτες.
Weekendman
Η υπεροχή και το πιο καθαρό μυαλό των 2 Σέρχι έναντι των γκαρντ της Λαμποράλ ήταν το κλειδί, αφού ο καλύτερος πλέι-μεικερ της Κούτσα, ο Άνταμς ήταν υπαρκτός εκτελεστικά, αλλα μέτριος οργανωτικά και στα 2 ματς, μαζί με το γεγονός ότι στους τελευταίους 8 πόντους του Γιουλ, η άμυνα των Βάσκων ήταν διακριτική. Όμως δεν είναι δυνατόν να τα καλύπτει όλα ο Χάνγκα, και δεν μπορούσαν να αφήσουν έξω τον Μπουρούση για καλύτερη άμυνα στα κρίσιμα...
Anubis
Αφελης η ρεαλ αλλα αρκετο βαθος ωστε να μπορει να κερδισει ακομα και ετσι το κυπελλο
Manu7
Σέρχιο Γιουλ

Στεφ Καρι της Ευρώπης είσαι ανάμεσα μας!!!

wos_sport3.gif ohmy.gif ohmy.gif
Weekendman
Και το έχει κάνει ξανά απέναντι στην Βαλένθια, αν και αυτό το σουτ έμοιαζε εύκολο μπροστά στο σημερινό...

Zoys
Εκεί που λες ότι η έκπληξη της αγωνιστικής είναι η γκέλα της Real στην Τενερίφη έρχεται η Unicaja και ρίχνει μια ξεγυρισμένη τριαντάρα στη Laboral (!!) και μένεις άφωνος. Την ώρα που γράφω είναι στο +35!!!
Zoys
Ο Campazzo γλεντάει τον Nachbar. laugh.gif

Weekendman
QUOTE(Zoys @ Mar 27 2016, 23:19 ) *
Ο Campazzo γλεντάει τον Nachbar. laugh.gif



Συμπαθητικό κολπάκι, αλλό αυτό το έχουμε δει ήδη από τον Τζαννή Σταυρακόπουλο 20 και κάτι χρόνια πριν...

Zoys
QUOTE(Weekendman @ Mar 27 2016, 23:32 ) *
Συμπαθητικό κολπάκι, αλλό αυτό το έχουμε δει ήδη από τον Τζανή Σταυρακόπουλο 20 και κάτι χρόνια πριν...


Το ξέρω, σου έδωσα την πάσα να μας το θυμήσεις. cool.gif
Weekendman
QUOTE(Zoys @ Mar 27 2016, 23:38 ) *
Το ξέρω, σου έδωσα την πάσα να μας το θυμήσεις. cool.gif


Είσαι καλός πλέι-μεικερ! biggrin.gif
Weekendman
Και ξαφνικά ο Λάσο θυμήθηκε να βάλει τον Τόμπκινς στα 16 από τα 20 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου...
bodiroga10
30 ποντους στο 1ο ημιχρονο με την φουενλαμπραδα εβαλε ο ανταμς με 7/8 διποντα και 4/6 τριποντα

ο καλυτερος παικτης στην ευρωπη αυτον τον μηνα αν συνεχισει σε τετοιο ρυθμο μεχρι και οι ισορροπιες του φαιναλ4 αλλαζουν
Weekendman
Αν και έπαιξε ο Πασκουάλ χωρίς Ναβάρο, και με το χρονόμετρο, βάζοντας π.χ τον Βενζέκοφ για πολλαπλάσιο χρόνο σε σύγκριση με τον μέσο χρονικό μερίδιο του , στα ματς με την Λοκομοτίβ, η Μπαρτσελόνα δεν καταλαβε πως έχασε το παιχνίδι , και αν πάει με αυτήν την περιφερειακή άμυνα , και τις σημερινές δυναμικές εξόδους της πλάκας, που επέτρεψαν ακόμα και στον Αγιον να γίνει δημιουργός μέσω pnr, δεν ξέρω αν οι σουτέρ της Λοκομοτίβ χαριστούν αυτήν την φορά...
sinkazama82
Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε πάρα πολύ με το τελευταίο ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Ρεάλ κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη, αν και βρέθηκε πίσω μέχρι και με 16 πόντους στο 15', όταν το σκορ ήταν 36-20.

Ο Λάσο φάνηκε να θέλει να δοκιμάσει να φρεσκάρει κάπως την ομάδα του, η οποία μοιάζει αρκετά κουρασμένη την φετινή σεζόν, δίνοντας χρόνο από την αρχή στους Ντόνσιτς και Τόμπκινς. Ο τελευταίος λοιπόν τον δικαίωσε στο έπακρο όντας ο καλύτερος παίκτης του αγώνα με 23 πόντους και συνολικά 9/13 σουτ και 7 ριμπάουντ, θυμίζοντας τον παίκτη που θαυμάσαμε πέρσι στην Νίζνι, δείχνοντας παράλληλα στον Λάσο το λάθος του που τον είχε παροπλίσει στην Ευρωλίγκα.

Από κει και πέρα, αυτό που είδα είναι δυο ομάδες που δεν παίζουν πραγματικά μπάσκετ, αλλά βασίζονται σχεδόν αποκλειστικά στο ατομικό ταλέντο των παικτών τους και στο τρίποντο. Το δεδομένο αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τη Ρεάλ, μιας και η Μπαρτσελόνα κάνει και μια προσπάθεια να ακουμπήσει την μπάλα στους ψηλούς, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται ο Τόμιτς, ο οποίος σημειωτέον φαίνεται να ξαναβρίσκει την φόρμα του. Σήμερα είχε 19 πόντους με 7/8 και 12 ριμπάουντ σε 23:34. Επιπλέον, δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου σκοπιμότητα στο παιχνίδι, με χαρακτηριστικό το γεγονός πως και οι δύο ομάδες εκτέλεσαν συνολικά 34 βολές. Σε αντίστοιχο παιχνίδι της Α1 όπως ξέρετε κάτω από 45-50 πολύ δύσκολα. Γενικότερα το παιχνίδι είναι αρκετά σοφτ, με τους διαιτητές να σφυρίζουν σχεδόν όλες τις επαφές, ιδιαίτερα στους Ισπανούς παίκτες (βλ Ροντρίγκεζ, Φερνάντεθ), κάτι που δικαιολογεί τα νεύρα που έχουν οι συγκεκριμένοι παίκτες στην Ευρωλίγκα, που το παιχνίδι είναι κάπως πιο σκληρό.

Έτσι όμως όπως έπαιζαν οι δύο ομάδες σήμερα ήταν φανερό πως θα νικούσε αυτός που θα είχε μεγαλύτερη ευστοχία στα τρίποντα. Όπερ και εγένετο. 14/28 η Ρεάλ, 11/33 η Μπαρτσελόνα και νοκ άουτ. Χειρότερος όλων ο Αμπρίνες, ο οποίος ξεκίνησε με 3/3 και τελείωσε με 3/10, όντας εκνευριστικά άστοχος από ένα σημείο και μετά. Πέραν του Τομιτς, ο μόνος που ξεχώρισε από την Μπαρτσελόνα ήταν ο Αρόγιο, ο οποίος στα 37 του αποδεικνύει πως το έχει ακόμα, με 9 πόντου και 8 ασίστ.

Από την Ρεάλ, πέραν του Τόμπκινς, ξεχώρισαν οι Ροντρίγκεζ, Φερνάντεθ, Κάρολ και Ματσιούλις ενώ κουρασμένοι φαίνονται εδώ και αρκετό καιρό οι Γιουλ και Αγιόν.

Από τα γύρω από το ματς να σημειώσω τους τσαμπουκάδες του Ντόελμαν με Ροντρίγκεζ, Φερνάντεθ (ο Αμερικάνος είχε δίκιο και τις δύο φορές) σε ισπανικό στυλ όμως οπότε μην φανταστείτε και τίποτα το ιδιαίτερο, την χρησιμοποίηση για πρώτη φορά μετά από καιρό του Λαβάλ καθώς και τη μη χρησιμοποίηση του Ναβάρο, που λογικά θα θέλει να τον έχει ξεκούραστο για το παιχνίδι της Τρίτης. Τέλος, εντύπωση μου έκανε όχι μόνο υπάρχει εικόνας και ήχος από τους προπονητές σε κάθε τάιμ άουτ, αλλά και πως στην οθόνη εμφανίζονται ταυτόχρονα διαφημίσεις από χορηγούς. Τώρα αν αυτό δείχνει πόσο μπροστά είναι οι Ισπανοί δεν είμαι σίγουρος.


kotzito
Δεν ξέρω αν στα play-off θα παρουσιαστούν πιο σοβαρές Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά φέτος αναμένεται να έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Υπάρχει και η Βαλένθια η οποία μπορεί από τον Φεβρουάριο και μετά να ξεφούσκωσε κάπως, αλλά γενικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση φέτος και δεν αποκλείεται να έχει και το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην Ρεάλ. Ακόμα και η Λαμποράλ η οποία μέχρι 1-2 μήνες πριν στην Ισπανία απογοήτευε μάλλον, τώρα έχει ανέβει αρκετά και λογικά θα έρχεται και με φόρα από τα πρόσφατα αποτελέσματα.

Αίσθηση μου είναι πάντως ότι ένας εκ των Πασκουάλ, Λάσο δύσκολα θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα του. Ειδικά ο δεύτερος αν δεν πάρει τον τίτλο ή έστω φτάσει να το διεκδικήσει στο τελευταίο παιχνίδι, αποκλείεται να μείνει.
Weekendman
Κοιμισμένο ξεκίνημα από την Λαμποράλ με 6 πόντους στα πρώτα 10 λεπτά, η όποια έτρωγε σουτ μετά απο σκριν πάνω η εκτός μπάλας απο τον Ρίμπας. Δοκίμασε πιο δυναμική άμυνα με Ντιοπ και Μπουρούση, αλλά ο Ρίμπας απλά έπαιζε το πικ εν ρολ με Λαβάλ, Σάμουελς και Τόμιτς, και παρόλα αυτά ,και ότι ο Άνταμς δεν έβαζε...γκολ με τίποτα, έχουμε αμφίρροπο ματς με 37-30 στο ημίχρονο, χάρη μεταξύ των άλλων, στα off the ball screen του Μπέρτανς, και τις ατομικές ποικιλίες του Τζειμς...
Weekendman
Σούπα με εύκολη νίκη της Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς που θα το ξεχάσει ακόμη και ο καλύτερος του παίκτης Σατορανσκι, θα θυμάται μόνο ο Ντιοπ που ψιλοάρπαξε την ευκαιρία απο τα μαλλιά, και είχαμε την επιστροφή ενός γνωστού απο το παρελθόν, του Ντιρκ Μπουρούση. Αφού δεν μπορούσε να σκοράρει απο κοντά, και υπήρχε πρόχειρο στην μνήμη, το γάζωμα της Μπαρτσελόνα από τα σουτ των ψηλών της Λοκομοτίβ..
benchwarmer
Fans want Facundo Campazzo as MVP of ACB regular season
Campazzo got more than 11.000 votes. Three times more than the second, Gustavo Ayon, who got just 3.800.


Συνεχίζουμε μέχρι να δικαιωθούμε cool.gif
ashton

Barça Lassa-Iberostar 93-58
Laboral-ICL Manresa 83-80
Dominion BB-CAI Zarag. 72-73
Montakit F.-UCAM Mur. 61-73
Rio Natura-Unicaja 64-77
Valencia-MoraBanc A. 81-67
FIATC Jov.-Herbalife 96-76
RETAbet.es-Movistar 78-73
B. Sevilla-R. Madrid 90-97

τελικη βαθμολογια
1 FC Barcelona Lassa 29 5
2 Real Madrid 29 5
3 Valencia Basket Club 28 6
4 Laboral Kutxa Bask. 24 10
5 Herbalife G. Canaria 21 13
6 Unicaja 20 14
7 UCAM Murcia CB 18 16
8 Montakit Fuenla 17 17
-------------------------------------
9 Iberostar Tenerife 16 18
10 Dominion Bilbao B. 16 18
11 Baloncesto Sevilla 14 20
12 CAI Zaragoza 13 21
13 FIATC Joventut 13 21
14 MoraBanc Andorra 12 22
15 Rio Natura Monbus 10 24
16 ICL Manresa 10 24
----------------------------------
17 Movistar Estudiantes 9 25
18 RETAbet.es GBC 7 27


και τα πλειοφ


η Fuenlabrada βγηκε πλειοφ χαρη στο τριποντο κάτω απο τη σεντρα στη ληξη απο τη Zaragoza που κερδισε ετσι 73-72 τη Μπιλμπαο και την αφησε εξω
ashton
99-65 η Barcelona την Fuenlabrada
6π-2ρ ο Βεζένκοφ σε 13'
13π με 3/6 3π ο Περπέρογλου
ashton
Laboral - Gran Canaria 81-76
ο Μπουρουσης double-double (10π με 4/4 1π, 3/7 2π, 10-2 ρημπάουντ)
24 ο Adams (4ασ), 0/4 3π κ 11π-4ασ ο James.

ashton
Valencia - Malaga 79-75
οι νικητές πιο ισορροπημένοι (18/36 2π, 9/21 3π - οι ηττημενοι στηριχθηκαν στα 3π με 13/24, ενω μεσα μονο 12/31)

στο αλλο ο κατσικαρης το παλεψε, Real - Murcia 107-103
70% 2π και 43% 3π η Ρεαλ. αλλά και 13 χαμενες βολές (24/37)
64% 2π, 45% 3π, 83% βολές η Μουρθια
Rodriguez 22π-1ασ, Llull 26π-4ασ-4ρ, Ayon 15π-5ρ, Carroll 20π
Antelo 27π (5/6 3π), Campazzo 25π-9ασ τραβηξανε το κουπί
ashton
o Reneses και η Gran Canarias ισοφάρισαν τη Laboral, 93-87
6 παικτες διψηφιοι, 46% 3π, 37-25 ρημπαουντ
James 2/6 σουτ, Adams 2/7 2π,
ο Μπουρουσης το παλεψε με 9 ρημπαουντ, και 15π (3/5 3π, 1/3 2π, 4/4 1π) με 5 ασιστ σε 29'20"
ashton
αέρα πέρασε (59-88) απο τη Μαλαγα η Βαλένθια και πήρε με 0-2 την πρόκριση,
ο Νεντοβιτς καπως διασωθηκε με 17π και 4/11 σουτ.
Ο Τζαστιν Χαμιλτον με 22π από 5/5 2π, 4/4 3π κορυφαιος των νικητων
ssoulliss
Ντέρμπι στην πρώτη περίοδο στο Μούρθια-Ρεάλ. Εντύπωση μου προκαλεί το καλό ρόστερ της ομάδας του Κατσικάρη. Πολύ καλές επιλογές που δικαιολογούν την είσοδο στα Play-offs.

Αρνητική εντύπωση μου έχει κάνει μέχρι στιγμής τα 12 φάουλ που έχουν σφυρίξει υπέρ της Ρεάλ και οι 18 εκτελεσμένες βολές!!!! ugly_tocktock.gif
ashton
το πήρε το ματς η Μουρθια του Κατσικάρη ! 91-87 τη Ρεαλ και πάμε σε 3ο ματς στη Μαδριτη .
περιορισε το 3ποντο των Μαδριλενων που τα έσπασαν (3/19). Ρεγιες 21π-8ρ, Λουλλ 15π με 1/7 3π
απο τους νικητες Campazzo 19, Faverani 19.



ευκολα περασε η Μπαρτσα, 68-84 τη Φουενλαμπραντα
Βεζενκοφ 3π-4ρ-3ασ σε 21' και ο Περπερογλου 11π-3ρ σε 24'
Weekendman
QUOTE(ashton @ May 29 2016, 21:33 ) *
αέρα πέρασε (59-88) απο τη Μαλαγα η Βαλένθια και πήρε με 0-2 την πρόκριση,
ο Νεντοβιτς καπως διασωθηκε με 17π και 4/11 σουτ.
Ο Τζαστιν Χαμιλτον με 22π από 5/5 2π, 4/4 3π κορυφαιος των νικητων


Η ευκαιρία που έχασε η Μάλαγα στην έδρα της Βαλένθια ήταν απίστευτη, παρά τις απουσίες, το γεγονός ότι ο Βάσκεθ, είχε μια μέτρια χρονιά, και ο Κουζμίνσκας, δεν έκανε καλό επιθετικό παιχνίδι, λόγω της τρίποντης υπέρβασης, που είχαν στο πρώτο ματς οι Νέντοβιτς,Μάρκοβιτς και Ντιαζ, που έδωσαν ιδιαίτερα οι 2 τελευταίοι, έξτρα πόντους από τα 6 και 75. Βέβαια όταν κατά το τέλος του ματς ο Νέντοβιτς βάζει το κρισιμότατο καλάθι, με το όποιο η Μάλαγα έκανε την προσπέραση, που θα μπορούσε να δώσει την νίκη, και στην αμέσως επόμενη άμυνα, και αφήνουν εντελώς ελεύθερο τον Σούρνα, και καταφέρνουν ταυτόχρονα οι μικροί Θεοί της Μάλαγα να του κάνουν φάουλ πάνω στο εύστοχο τρίποντο, είναι κλασσική περίπτωση άξιων της μοίρας τους. Αν και το επόμενο ματς έδειξε, ότι η Βαλένθια , σε φυσιολογικές συνθήκες αγώνα, ήταν μια κλάση ανώτερη ως ομάδα

QUOTE(ashton @ May 29 2016, 17:49 ) *
o Reneses και η Gran Canarias ισοφάρισαν τη Laboral, 93-87
6 παικτες διψηφιοι, 46% 3π, 37-25 ρημπαουντ
James 2/6 σουτ, Adams 2/7 2π,
ο Μπουρουσης το παλεψε με 9 ρημπαουντ, και 15π (3/5 3π, 1/3 2π, 4/4 1π) με 5 ασιστ σε 29'20"


Η αναμενόμενη μάχη .Και απαιτείται προσοχή στην Λαμποράλ Κούτσα, απέναντι στα κλεψίματα, και στον πολύ γρήγορο ρυθμό, που έχει ήδη επιβάλει η Γκραν Κανάρια στα 2 πρώτα ματς. Αλλά , και το αν θέλει, με τα βαριά σέντερ, που διαθέτει, να επιλέξει να ρισκάρει δίνοντας σουτ, με σκριν πάνω στην μπάλα, στους Πάνγκος, Όλιβερ και DJ Seeley , με το όποιο μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημία, με το παράδειγμα του τελευταίου προημιτελικού να είναι φρέσκο. Αν επιπλέον μπορέσει και ο Όμιτς με το ύψος του να δυσκολέψει τον Μπουρούση αμυντικά, ίσως αυξηθούν οι πιθανότητες για ένα break σους Βάσκους…

QUOTE(ssoulliss @ May 29 2016, 22:00 ) *
Ντέρμπι στην πρώτη περίοδο στο Μούρθια-Ρεάλ. Εντύπωση μου προκαλεί το καλό ρόστερ της ομάδας του Κατσικάρη. Πολύ καλές επιλογές που δικαιολογούν την είσοδο στα Play-offs.

Αρνητική εντύπωση μου έχει κάνει μέχρι στιγμής τα 12 φάουλ που έχουν σφυρίξει υπέρ της Ρεάλ και οι 18 εκτελεσμένες βολές!!!! ugly_tocktock.gif


Και άλλες χρονιές είχε καλούς παίκτες η Μούρθια, όμως ο Κατσικάρης κατάφερε, να πάει πλέι-οφ, και επιπλέον να παίζει στα ίσια την (ακόμα) πρωταθλήτρια!
ashton
78-71 η Λαμποραλ την Γκραν Καναριας και πέρασε ημιτελικά
Μπουρούσης 17π (5/7 2π, 1/2 3π, 4/4 1π), 9-2 ρημπάουντ, 4 ασιστ σε 27'43"
ashton
ευκολα 93-72 η Ρεάλ τη Μούρθια και πέρασε και αυτή με 2-1 .
Weekendman
Οποιαδήποτε ομάδα τρώει μόνο 31 πόντους από την Ρεάλ, με την γνωστή άμυνα ελβετικού τυριού, και χάνει με 5 στο ημίχρονο είναι το κορόιδο της ημέρας. Ειδικά όταν η Βαλένθια σταμάτησε το εύκολο σκοράρισμα μέσα, και άρχισε τα τρίποντα, στα όποια έχει 0/14, και τα επιχειρούσε ακόμα και σε Fast Break...
Weekendman
Πιστεύα και πιστεύω ακόμα, ότι παρά τις προσωπικότητες της Ρεάλ, η Βαλένθια, έχει μια μεγάλη ευκαιρία, απέναντι στην φετινή μέτρια Ρεάλ, την όποια δεν πρέπει να αφήσει. Όσο όμως και αν ο Σίκμα έδινε λίγο σκληρότητα στους ψηλούς, και καλές συνεργασίες με τον Χάμιλτον, ,η απουσία του, δεν αποτελεί λόγο διάλυσης αγαπητή Βαλένθια, απέναντι σε μια αντίπαλο, που μόνο διαστημική δεν ήταν, και σε μια έδρα υποτονική...


Zoys
QUOTE(Weekendman @ Jun 2 2016, 23:49 ) *
Πιστεύα και πιστεύω ακόμα, ότι παρά τις προσωπικότητες της Ρεάλ, η Βαλένθια, έχει μια μεγάλη ευκαιρία, απέναντι στην φετινή μέτρια Ρεάλ, την όποια δεν πρέπει να αφήσει. Όσο όμως και αν ο Σίκμα έδινε λίγο σκληρότητα στους ψηλούς, και καλές συνεργασίες με τον Χάμιλτον, ,η απουσία του, δεν αποτελεί λόγο διάλυσης αγαπητή Βαλένθια, απέναντι σε μια αντίπαλο, που μόνο διαστημική δεν ήταν, και σε μια έδρα υποτονική...

Πολύ υποτονική και μου έκανε εντύπωση. Κι εγώ πιστεύω ότι παρά το ξέσπασμα και τη διαφορά που τελικά συνόδεψε το 1-0 η Real δεν πείθει απέναντι σε μια Valencia που παρά την κατάρρευση δεν είναι δα και για σκούπα και οφείλει να τα δώσει όλα στη συνέχεια για να διεκδικήσει τις πιθανότητες της.

Γενικά, περιμένω με αγωνία την σειρά που ξεκινάει αύριο και ελπίζω η Laboral να είναι αυτή που θα αποτρέψει 5η σερί φορά τελικούς Real-Barcelona.
Weekendman
QUOTE(Zoys @ Jun 2 2016, 23:56 ) *
Πολύ υποτονική και μου έκανε εντύπωση. Κι εγώ πιστεύω ότι παρά το ξέσπασμα και τη διαφορά που τελικά συνόδεψε το 1-0 η Real δεν πείθει απέναντι σε μια Valencia που παρά την κατάρρευση δεν είναι δα και για σκούπα και οφείλει να τα δώσει όλα στη συνέχεια για να διεκδικήσει τις πιθανότητες της.

Γενικά, περιμένω με αγωνία την σειρά που ξεκινάει αύριο και ελπίζω η Laboral να είναι αυτή που θα αποτρέψει 5η σερί φορά τελικούς Real-Barcelona.


Στο Ρεάλ-Βαλένθια, ξέρεις περίπου τι να περιμένεις, τώρα αν ο Λάσο γίνει ξαφνικά ο αμυντικός προπονητής, είναι άλλο θέμα. Στο Μπαρτσελόνα-Λαμποράλ υπάρχουν διάφοροι παράμετροι π.χ. με όσα έχουμε δει, όσο παίξει περισσότερο ο Σατοράνσκι, και λιγότερο ο Αρόγιο, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για την Μπαρτσελόνα, επίσης δεν ξέρουμε αν δούμε τον παλιό καλό Ναβαρο της σειράς με την Λοκομοτίβ, στα ματς αυτά, αν ο Άνταμς είναι σταθερός προς το καλό, και πόσο ακόμα, μπορεί να προσαρμοστεί ο Ρολ, που έχει ήδη πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Η Λαμποράλ έχει πάντως την δυνατότητα παρά την αδυναμία των Άνταμς, Τζειμς στα σκριν, και την παρουσία βαρίων σκαριών στο 5, να καλύψει κάπως τα πράγματα, όχι μόνο εξαιτίας του παράγοντα Χάνγκα, η με help and recover εξόδους από τα τεσσάρια. Αλλά και επειδή ο Σατοράνσκι προσφέρει μια δυνατότητα να ρισκάρεις με under προσέγγιση, και οι Μπουρούσης, Πλάνινιτς, μπορούν να δώσουν μάχες στο ποστ με τον Τόμιτς. Απο καταλανικής πλευράς, θα ήταν σημαντικό, αν ο Λαβάλ , εμποδίζε με δυναμικές η switch άμυνες τυχόν τρίποντα του Μπουρούση, γιατί ακόμα θυμούνται στην Μπαρτσελόνα, το σχετικό προβληματάκι στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, και τον Ράντολφ, αλλά δεν έπαιξε πολύ στα πλέι-οφ ο πρώην της Σάσσαρι, όποτε δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει τόσο τα πράγματα…
Zoys
Πλήρης απογοήτευση η Laboral στο 1ο ματς στη Βαρκελώνη. Παράτησε από νωρίς το παιχνίδι και έδειξε άδεια και χωρίς κανένα προσανατολισμό στο παιχνίδι της απέναντι στην προσηλωμένη και σοβαρότατη Barcelona. Το μόνο θετικό για τους Βάσκους είναι ότι παρά την έκταση που παίρνει η διαφορά είναι απλά το 1-0, όχι ότι η τραγική εικόνα τους φαίνεται εύκολο να αναστραφεί.
ashton
82-57 η Ρεαλ, 84-57 η Μπάρτσα πάλι οι δυο τους φαινεται πως θα πανε τελικό και φετος..
Weekendman
Και υποτίθεται περιμένουμε δυνατούς ημιτελικούς...
Weekendman
Εντάξει με Ντούμπλιεβιτς σέντερ, θα παίξεις άμυνα, όταν πέσει μαύρο χιόνι. Είχε πάντως την ευκαιρία της η Βαλένθια, δέχτηκε αρκετά τρίποντα στο τέλος, που έδωσε με καλές προυποθέσεις στην αντίπαλο της. Όμως δεν μπορεί να πει τίποτα για αυτά, όταν επέτρεψε στην Ρεάλ να σκοράρει με 71% στα δίποντα!
RipCity
Ματσάρα κάνει η Λαμποράλ από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα. Ίσως έχουμε και σπάσιμο έδρας σήμερα.

Αγάπη μόνο για τους τρελούς Adams και James.
RipCity
Έχασε κάρφωμα στον αιφνιδιασμό ο Adams, τον μάτιασα tongue.gif

ashton
δεν τα καταφερε η Λαμποράλ, 73-68 η Μπάρτσα έκανε κι αυτή το 2-0 (όπως και η Ρεαλ χθες με 97-88)
Περπερογλου 11π(3/4 2π, 1/4 3π) -5ρ / Μπουρουσης 12π(3/7 2π, 2/5 3π)-6ρ
Zoys
Το πάλεψε η Laboral, αλλά κάποιες μοιραίες στιγμές στο τελευταίο πεντάλεπτο (το χαμένο κάρφωμα του Adams, η αχρείαστη διεκδίκηση ριμπάουντ του Hanga που τελικά έδωσε κατοχή στην Barcelona 2' πριν το τέλος και οι 2 χαμένες βολές του Μπορούση στο 1' πριν τη λήξη) δεν της άφησαν περιθώριο να ολοκληρώσει την προσπάθεια της.
Zoys
Η Valencia μείωσε σε 2-1 νικώντας στην παράταση με 87-86 από το σουτ του Vives 2'' πριν το τέλος. 22 πόντοι από τον Rudy, κορυφαίοι για τις νυχτερίδες ο San Emeterio με 17 και ο εντυπωσιακός Lucic με 18 πόντους.

edit
ssoulliss
Άθλος της Βαλένθια!! Αλήθεια πόσους τραυματίες έχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ της?

Υ.Γ. Έχω μια απορία επειδή δεν το είδα από την αρχή. Ο Diot χτύπησε και αυτός?
Zoys
QUOTE(ssoulliss @ Jun 8 2016, 00:01 ) *
Υ.Γ. Έχω μια απορία επειδή δεν το είδα από την αρχή. Ο Diot χτύπησε και αυτός?

Ναι, τραυματίστηκε νωρίς στο ματς.
Zoys
Χαχαχαχα συνέβη και αυτό από τον Καρντίτσαν τζάιαντ. laugh.gif w00t.gif Στέλνει το ματς παράταση με καλάθι που ήρθε από επαναφορά ολόκληρου γηπέδου σε χρόνο 9 δέκατα δευτερολέπτου!!
more stars
Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδει κάτι τέτοιο.
Και γύρισαν και ματς απο το -10 προηγουμένως με τρία τρίποντα και τα γνωστά ηρωικά της κούτσα.

Δεν έχει φεγγάρι η Μπάρτσα.
bodiroga10
δεν υπαρχει προπονητης πασκουαλ, ο ανθρωπος εχει 100 διαφορετικους τροπους για να χασει.

αφηνω την επιλογη ενω ειναι μπροστα 3 ποντους να μην κανει φαουλ και να δεχεται ξεμαρκαριστο τριποντο ισοφαρισης

στην τελευταια φαση ενω εχεις δικαιωμα αλλαγων κατι που κανει ο περασοβιτς και βαζει μπουρουση αντι του ντιοπ εσυ αφηνεις μεσα τον τομιτς που δεν μπορει να πηδηξει ουτε εφημεριδα....

φυσικα η πασα του χανγκα γινεται μια φορα στις χιλιες
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.