Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κρίση - True lies
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
επαθα λαστιχο
Εμετός.Κάνοντας μια βόλτα στα σοσιομύδια διαπίστωσα πως η πλειοψηφία των αναρχικών και αριστεριστών επιχαίρει,κάνει πλάκα ή αδιαφορεί για τον εμπρησμό της Athens Voice.Οι ίδιοι ακριβώς που πουλάνε αντιφασισμό επί 24ωρου βάσεως.Σας σιχάθηκα ρε
mephisto22
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Nov 6 2014, 23:23 ) *
Εμετός.Κάνοντας μια βόλτα στα σοσιομύδια διαπίστωσα πως η πλειοψηφία των αναρχικών και αριστεριστών επιχαίρει,κάνει πλάκα ή αδιαφορεί για τον εμπρησμό της Athens Voice.Οι ίδιοι ακριβώς που πουλάνε αντιφασισμό επί 24ωρου βάσεως.Σας σιχάθηκα ρε

Μη σου πω οτι τετοια περιστατικα προσφερονται για να φτιαχνουν κλιμα τα ΜΜΕ...Σαν να βλεπω μπροστα μου τιτλους εφημεριδων και δελτιων

"Στο στοχαστρο η δημοκρατια!Η τρομοκρατια απειλει την ελευθερια εκφρασης και την ελευθερια του τυπου!"

Οτι πρεπει για την προπαγανδα Σαμαρα δηλαδη, για καλλιεργεια φοβου, για συντηρητικοποιηση του κοσμου, και για συσπειρωση συντηρητικων ψηφοφορων.
επαθα λαστιχο
QUOTE(mephisto22 @ Nov 7 2014, 18:08 ) *
Μη σου πω οτι τετοια περιστατικα προσφερονται για να φτιαχνουν κλιμα τα ΜΜΕ...Σαν να βλεπω μπροστα μου τιτλους εφημεριδων και δελτιων

"Στο στοχαστρο η δημοκρατια!Η τρομοκρατια απειλει την ελευθερια εκφρασης και την ελευθερια του τυπου!"

Οτι πρεπει για την προπαγανδα Σαμαρα δηλαδη, για καλλιεργεια φοβου, για συντηρητικοποιηση του κοσμου, και για συσπειρωση συντηρητικων ψηφοφορων.

Nαι σαφώς και το συμβαν θα χρησιμοποιηθεί πολιτικά αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι τύποι που κάψαν την ΑV είναι φασίστες και ούγκανοι
επαθα λαστιχο
https://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY

Ένα διασκεδαστικό βιντεάκι που λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ
bballbill
Την προκήρυξη την είδες λάστιχε; Ότι να ναι.
Ήθελα να ξερα ποιος τις γράφει αυτές τις χαζομάρες;
mephisto22
Νίκος Ρωμανός-Τα γεγονότα 2008-2014, και τα πορίσματα

- Γύρω στις 9 μ.μ της έκτης Δεκεμβρίου 2008, ο αστυνομικός Επαμεινώνδας Κορκονέας πυροβολεί και σκοτώνει, δια "ασήμαντον αφορμή", τον δεκαπεντάχρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στην συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου. Μαζί με τον Γρηγορόπουλο βρίσκεται ο συμμαθητής και στενός φίλος του Νίκος Ρωμανός, επίσης δεκαπέντε χρονών τότε. Σύμφωνα με την μητέρα του Ρωμανού, ο Γρηγορόπουλος πέθανε στα χέρια του. Ο Ρωμανός απαθανιτίζεται ανάμεσα σ' αυτούς που σηκώνουν το φέρετρο του Γρηγορόπουλου και προσέρχεται στη δίκη του Κορκονέα, ξεκάθαρα οργισμένος. Για την μητέρα του Ρωμανού, "από εκεί ξεκίνησαν όλα". Ο πατριός του δηλώνει: "Ο Νίκος Ρωμανός, μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου, δεν είχε καμία σχέση με το παιδί που γνωρίζαμε έως τότε. Ήρθε μια φορά στην Αμφισσα, χωρίς να καταθέσει. Στο δικαστήριο τον διακατείχε θυμός, ήταν σε μεγάλη σύγχυση και νευρικότητα. Είχε μέσα του οργή και φόβο". Είναι η πρώτη φορά που ο Ν. Ρωμανός εκτίθεται στην ασύμμετρη προς την "πρόκληση" κρατική βία, με ψυχικά αποτελέσματα που δεν είναι δυνατό να εκτιμηθούν, ούτε καν από ειδικούς στις τραυματικές εμπειρίες.

- Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013, ο Νίκος Ρωμανός, δηλωμένος πλέον αναρχικός, συλλαμβάνεται, μαζί με τρία άλλα άτομα, για απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο του Βελβεντού Κοζάνης. Από την επιστολή των ίδιων των τεσσάρων από τον Κορυδαλλό, όπου κρατούνταν, διαφαίνεται ότι η ληστεία ήταν ερασιτεχνικά σχεδιασμένη σε βαθμό σχεδόν κωμικό: "Κατά τη διάρκεια της διαφυγής μας, μία σειρά από ατυχή γεγονότα και λανθασμένους χειρισμούς, οδήγησαν στην έκθεση τόσο του οχήματος μας, όσο και στην κατεύθυνσή μας στην αστυνομία. Λόγω του αστυνομικού κλοιού που σχηματίστηκε αυτόματα, ο σύντροφος που οδηγούσε το διαμορφωμένο εξωτερικά σαν ασθενοφόρο βαν, αναζητούσε διεξόδους διαφυγής για την ομάδα που έκανε τις ληστείες. Στην προσπάθειά του αυτή, έκανε το λάθος να περάσει τρεις φορές από όχημα των μπάτσων, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ύποπτος. Ακολούθησε καταδίωξη και μετά, λόγω άγνοιας της περιοχής στην οποία κατέληξε, έφτασε σε τέσσερα αδιέξοδα στους χωματόδρομους των ορυχείων, με αποτέλεσμα στο τελευταίο να περικυκλωθεί και να μην έχει πια κανένα ουσιαστικό περιθώριο διαφυγής."

- Κωμική όμως δεν είναι η αντιμετώπιση και των τεσσάρων από την ΕΛ.ΑΣ, που τους σπάζει κυριολεκτικά στο ξύλο, και ενώ δεν έχει τραυματιστεί κανείς από τις πράξεις τους, ούτε έχει απειληθεί η ζωή ή η σωματική ακεραιότητα κανενός. Η ΕΛ.ΑΣ μάλιστα δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες τους, με εμφανή τη χρήση photoshop για να αποκρυφθεί το εύρος της σωματικής κακοποίησης στην οποία τους έχει υποβάλλει, για μια ακόμα φορά "καθ' υπερβολήν" προς το αδίκημα (ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας δικαιολογεί το photoshop ως απόπειρα να κρατηθούν τα πρόσωπα των "υπερεγκληματιών" αναγνωρίσιμα). Είναι η δεύτερη φορά που ο Νίκος Ρωμανός αντιμετωπίζει την συντριπτικά ασύμμετρη βία του αστικού κράτους, αυτή τη φορά στο δικό του σώμα.

- Τον Νοέμβριο του 2013, ξεκινά η δίκη έξι κατηγορουμένων για την απόπειρα ένοπλης ληστείας στο Βελβεντό. Το βούλευμα του κατηγορητηρίου αποφαίνεται ότι από 16 χρονών, ο Νίκος Ρωμανός είναι ενταγμένος στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (ΣΠΦ).

- Τον Σεπτέμβριο του 2014, ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου επισκέπτεται τις Φυλακές Αυλώνα για να βραβεύσει, μεταξύ άλλων, τον Νίκο Ρωμανό για την επιτυχία του, ως κρατούμενου, στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο Ρωμανός αρνείται το βραβείο, ύψους 500 ευρώ.

- Τον Οκτώβριο του 2014, το δικαστήριο που δικάζει τους έξι συνολικά κατηγορούμενους για την απόπειρα ληστείας του 2013, αποφαίνεται ότι κανένας τους δεν βαρύνεται με συμμετοχή στην ΣΠΦ, κάνοντας αποδεκτή την εισαγγελική πρόταση να τους δικάσει για ποινικό αδίκημα και όχι σύμφωνα με τον αντιτρομοκρατικό νόμο. Καταδικάζονται όμως στην ανώτατη δυνατή ποινή για το αδίκημα και χωρίς την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού, παρά την εισαγγελική εισήγηση για αναγνώριση ελαφρυντικών. Ο εισαγγελέας έδρας Νίκος Πεπόνης είχε σημειώσει στην αγόρευσή του: "Πρώτη φορά βλέπω ληστεία που να αφήνουν τους ομήρους ελεύθερους, κατά δε την καταδίωξη, ενώ είχαν το επάνω χέρι διαθέτοντας βαρύ οπλισμό, ούτε πυροβόλησαν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν ούτε χρησιμοποίησαν τον όμηρο σαν ασπίδα για να διαφύγουν..."

Ο Νίκος Ρωμανός καταδικάζεται σε κάθειρξη 15 ετών και 11 μηνών, καθώς απορρίπτεται επίσης και το ελαφρυντικό της "μετεφηβικής ηλικίας" του.

- Τον Νοέμβριο του 2014, ο Νίκος Ρωμανός ξεκινάει απεργία πείνας, με αίτημα να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή στην οποία πέτυχε (γεγονός για το οποίο υπήρχε η απόφαση να βραβευτεί), αλλά στην οποία, μετά την ανεξήγητα εύκολη απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού (ο οποίος, σε αντίθεση με τον Ρωμανό, βαρύνεται για σωρεία ανθρωποκτονιών), του απαγορεύτηκε η πρόσβαση από τις σωφρονιστικές αρχές.

- Χθες, 28 Νοεμβρίου 2014, κατά την 19η μέρα της απεργίας πείνας του, αναφέρθηκε ότι η εισαγγελεία εξέδωσε διαταγή αναγκαστικής σίτισής του, κάτι που σύμφωνα με την Παγκόσμια Ιατρική Ένωση αποτελεί μορφή βασανιστηρίου και δεοντολογικά κολάσιμη, εφόσον συμμετέχουν γιατροί, πρακτική.

- Σήμερα, ο 21 ετών Νίκος Ρωμανός διανύει την εικοστή μέρα απεργίας πείνας, και έχουν εκφραστεί ήδη σοβαρές ανησυχίες για τη ζωή του, καθώς οι καρδιακοί του σφυγμοί έχουν φτάσει στους 170 το λεπτό, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, και κινδυνεύει πλέον άμεσα με καρδιακή ανακοπή. Πριν κατέλθει σε απεργία πείνας, ο Ρωμανός κατονόμασε τους άμεσους υπεύθυνους του τυχόν θανάτου του ως εξής:

"Υπεύθυνο για κάθε μέρα απεργίας πείνας, και ό,τι συμβεί από εδώ και μπρος, είναι το συμβούλιο της φυλακής που αποτελείται από τον εισαγγελέα Νικόλαο Ποιμενίδη, τη διευθύντρια Χαραλαμπία Κουτσομιχάλη, καθώς και την κοινωνική λειτουργό."

Συνοψίζοντας

- ο Νίκος Ρωμανός βαρύνεται με την συμμετοχή σε δύο αποτυχημένες ληστείες τράπεζας, ενώ έχει καταγραφεί ότι, μαζί με τους συγκρατουμένους του, απέφυγαν κάθε χρήση σωματικής βίας εναντίον ομήρων και αστυνομικών, αν και είχαν τα περιθώρια να την ασκήσουν, και συνεπώς ότι κανείς άνθρωπος δεν τραυματίστηκε ή σκοτώθηκε (ούτε κινδύνευσε έμπρακτα η σωματική του ακεραιότητα) εξαιτίας της πράξης του, η οποία, στο μεταξύ, ουδεμία βλάβη στο λαϊκό συμφέρον δεν περικλείει, καθώς οι τράπεζες δεν αποτελούν λαϊκή ιδιοκτησία αλλά μέσο καταπίεσης και εκμετάλλευσης των λαϊκών στρωμάτων και όπλο των δυναστών τους.

- το κράτος της Ελληνικής δημοκρατίας βαρύνεται με

α. την εν ψυχρώ δολοφονία του στενού φίλου του Νίκου Ρωμανού, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από αστυνομικό του, μπροστά στα μάτια του πρώτου και ενώ και οι δύο ήταν ανήλικα παιδιά

β. την ψυχική κακοποίηση του ανήλικου Νίκου Ρωμανού, που υπέστη χωρίς αμφιβολία τραυματικό σοκ

γ. την βαριά σωματική κακοποίηση, πέντε χρόνια μετά, του Νίκου Ρωμανού από την ΕΛ.ΑΣ χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος για αυτή

δ. τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων αυτής της βαριάς κακοποίησης ως "τρόπαιο" κρατικής "επιτυχίας"

ε. την σκληρότατη καταδίκη του χωρίς αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού, παρά την πρόδηλη παρουσία σοβαρών ελαφρυντικών, περιλαμβανομένης της στάσης απέναντι στην ανθρώπινη ζωή, το νεαρό της ηλικίας, την απουσία πρότερου ποινικού μητρώου και τη σημασία για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας της τραυματικής εμπειρίας αναίτιας κρατικής βίας του 2008

στ. Την παραβίαση του ανθρώπινου δικαιώματός του ως κρατουμένου να λαμβάνει άδεια από την φυλακή για να παρακολουθεί πανεπιστημιακά μαθήματα

ζ. Τον εξαναγκασμό του, ως συνέπεια, σε μια δυνητικά θανατηφόρα απεργία πείνας

η. Την παραβίαση της βασικής ιατρικής δεοντολογίας παγκόσμια και την εντολή χρήσης του βασανιστηρίου της αναγκαστικής σίτισης σε βάρος του.

Με όρους αστικού δικαίου, συνεπώς, με όρους "κράτους δικαίου" από τον 18ο αιώνα και μετά, το κράτος της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι ένοχο:

- Συντριπτικής ασυμμετρίας στην άσκηση βίας κατά προσώπων

- Βάρβαρης και κτηνώδους αντιμετώπισης ποινικών κρατουμένων, χωρίς την τήρηση ούτε των προσχημάτων του διεθνούς δικαίου

- Ανοιχτού ρεβανισμού και τρομοκρατίας των θυμάτων της δικής του πρότερης τρομοκρατίας σε βάρος αθώων.

Η τιμωρία των στελεχών και μηχανισμών αυτού του κράτους για τα κατά συρροή εγκλήματά τους επαφίεται κατά την κρίση μου στον επαναστατικό λαό και την επαναστατική δικαιοσύνη της λαϊκής εξουσίας, και αποτελεί υψηλή ηθική υποχρέωσή της. Το ίδιο, συνεπώς, και η διατήρηση της μνήμης αυτών των εγκλημάτων έως ότου είναι υλικά εφικτή η απόδοση τιμωρίας στους ενόχους των.

http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/11/2008-2014.html
bbplayer
μακάρι να το διαβάσουν όλοι, μπας και καταλάβουν τι πραγματικά γίνεται. Ο Μπάμπης και ο Πρετεντέρης, δε θα τους τα πουν πάντως όπως δεν ειπαν και ότι ήταν αθώος ο πιτσιρικάς για συμμετοχή σε "τρομοκρατική" οργάνωση
j-kidd13
Εγω εχω μια απορια...Απο τη στιγμη που το παιδι το ενδιαφερει να "σπουδασει",αρα να παρακολουθησει τα μαθηματα,και το κρατος του επιτρεπει να το κανει (απ οσα εχω διαβασει,αν λεω κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος) μεσω τηλεδιασκεψης,και να παιρνει τις προβλεπομενες αδειες ωστα να δινει τις εξετασεις του,αρα του επιτρεπουν να σπουδασει,για ποιο λογο εχει φτασει σε αυτο το σημειο η ολη κατασταση?
mephisto22
QUOTE (j-kidd13 @ Dec 3 2014, 15:30 ) *
Εγω εχω μια απορια...Απο τη στιγμη που το παιδι το ενδιαφερει να "σπουδασει",αρα να παρακολουθησει τα μαθηματα,και το κρατος του επιτρεπει να το κανει (απ οσα εχω διαβασει,αν λεω κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος) μεσω τηλεδιασκεψης,και να παιρνει τις προβλεπομενες αδειες ωστα να δινει τις εξετασεις του,αρα του επιτρεπουν να σπουδασει,για ποιο λογο εχει φτασει σε αυτο το σημειο η ολη κατασταση?

Απαντησε ο ιδιος...μια τετοια αποφαση υπονομευει ουσιαστικα το δικαιωμα των εκπαιδευτικων αδειων...φαντασου να εισαι εγκλειστος πισω απο μια σιδεροφρακτη πορτα και να πρεπει να παρακολουθεις μαθηματα μεσα απο τις φυλακες...η γνωση και η επιστημη χρειαζονται ελευθερια ανοιχτους οριζοντες, συλλογικες διαδικασιες(η μορφωση δεν ειναι υποθεση ατομικη),...επειτα υπαρχουν και τα εργαστηρια οπου απαιτειται η φυσικη παρουσια του φοιτητη.

Αλλα για μενα το ουσιαστικο ζητημα ειναι οτι το κρατος εχει ασκησει ασυμμετρη βια εναντιον του, σε σχεση με τη βια που εχει ασκησει ο Ρωμανος.

Αντιγραφω απο το κειμενο που ποσταρα πιο πανω

"- το κράτος της Ελληνικής δημοκρατίας βαρύνεται με

α. την εν ψυχρώ δολοφονία του στενού φίλου του Νίκου Ρωμανού, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από αστυνομικό του, μπροστά στα μάτια του πρώτου και ενώ και οι δύο ήταν ανήλικα παιδιά

β. την ψυχική κακοποίηση του ανήλικου Νίκου Ρωμανού, που υπέστη χωρίς αμφιβολία τραυματικό σοκ

γ. την βαριά σωματική κακοποίηση, πέντε χρόνια μετά, του Νίκου Ρωμανού από την ΕΛ.ΑΣ χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος για αυτή

δ. τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων αυτής της βαριάς κακοποίησης ως "τρόπαιο" κρατικής "επιτυχίας"

ε. την σκληρότατη καταδίκη του χωρίς αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού, παρά την πρόδηλη παρουσία σοβαρών ελαφρυντικών, περιλαμβανομένης της στάσης απέναντι στην ανθρώπινη ζωή, το νεαρό της ηλικίας, την απουσία πρότερου ποινικού μητρώου και τη σημασία για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας της τραυματικής εμπειρίας αναίτιας κρατικής βίας του 2008

στ. Την παραβίαση του ανθρώπινου δικαιώματός του ως κρατουμένου να λαμβάνει άδεια από την φυλακή για να παρακολουθεί πανεπιστημιακά μαθήματα

ζ. Τον εξαναγκασμό του, ως συνέπεια, σε μια δυνητικά θανατηφόρα απεργία πείνας

η. Την παραβίαση της βασικής ιατρικής δεοντολογίας παγκόσμια και την εντολή χρήσης του βασανιστηρίου της αναγκαστικής σίτισης σε βάρος του.

Με όρους αστικού δικαίου, συνεπώς, με όρους "κράτους δικαίου" από τον 18ο αιώνα και μετά, το κράτος της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι ένοχο:

- Συντριπτικής ασυμμετρίας στην άσκηση βίας κατά προσώπων

- Βάρβαρης και κτηνώδους αντιμετώπισης ποινικών κρατουμένων, χωρίς την τήρηση ούτε των προσχημάτων του διεθνούς δικαίου

- Ανοιχτού ρεβανισμού και τρομοκρατίας των θυμάτων της δικής του πρότερης τρομοκρατίας σε βάρος αθώων.

Η τιμωρία των στελεχών και μηχανισμών αυτού του κράτους για τα κατά συρροή εγκλήματά τους επαφίεται κατά την κρίση μου στον επαναστατικό λαό και την επαναστατική δικαιοσύνη της λαϊκής εξουσίας, και αποτελεί υψηλή ηθική υποχρέωσή της. Το ίδιο, συνεπώς, και η διατήρηση της μνήμης αυτών των εγκλημάτων έως ότου είναι υλικά εφικτή η απόδοση τιμωρίας στους ενόχους των."
j-kidd13
Εγω διαβασα και αρθρο στο οποιο συμφωνα με το Υπουργειο Δικαιοσυνης,δεν ειναι υποχρεωτικο το να δινονται αδειες για παρακολουθηση μαθηματων,αλλα καθε περιπτωση εξεταζεται αναλογα την "επικινδυνότητα" του κρατουμενου,ακαι αν κριθει οτι δεν ειναι εφικτο να δωθουν αδειες,αποφασιζονται αλλοι τροποι παρακολουθησης των μαθηματων.

Προσωπικα,μη εχοντας και ιδιαιτερα μεγαλη γνωση,παρα ο,τι διαβαζω στο διαδικτυο,πιστευω οτι αν το παιδι ενδιαφεροταν μονο για το δικαιωμα του στην φοιτηση,θα δεχοταν τη δυνατοτητα της τηλεπαρακολουθησης αφου ουσιαστικα θα του παρεχοταν αυτο που ζηταει.Ολο αυτο,μου κανει οτι ισως υπαρχουν και αλλοι λογοι.Δεν υπερασπιζομαι το κρατος και την δικαιοσυνη και τις αρχες που "τρεχουν" την υποθεση,απλα συνηθιζω να κανω και τον δικηγορο του διαβολου και να κοιταω και τις 2 μεριες.
mephisto22
Για μενα το ζητημα ειναι οτι το παιδι βρισκεται αδικα στη φυλακη.Η ληστεια ηταν παιδαριωδως σχεδιασμενη, η διαφυγη ερασιτεχνικα εκτελεσμενη, οπλα δεν χρησιμοποιησαν ,ουτε κατα τη διαφυγη τους ουτε κατα τη διαρκεια της ληστειας.Απο πουθενα δεν συναγεται οτι το παιδι ειναι τρομοκρατης η εγκληματιας.Αντιθετα, το κρατος ειναι υπευθυνο για ασκηση βις εναντιον του, και μαλιστα κατα συρροη.
j-kidd13
Δηλαδη η ληστεια απο μονη της δεν αρκει για να τον στειλει στην φυλακη?Επρεπε να την σχεδιασει επαγγελματικα και αριστοτεχνικα,ή να ανοιξει πυρ ή να σκοτωσει για να θεωρηθει ενοχος?
mephisto22
QUOTE (j-kidd13 @ Dec 3 2014, 17:09 ) *
Δηλαδη η ληστεια απο μονη της δεν αρκει για να τον στειλει στην φυλακη?Επρεπε να την σχεδιασει επαγγελματικα και αριστοτεχνικα,ή ανοιξει πυρ ή να σκοτωσει για να θεωρηθει ενοχος?

Κατ αρχας δεν εγινε ληστεια--ηταν αποπειρα ληστειας, και μαλιστα αποτυχημενη.Και ναι, με ορους αστικου δικαιου θα πρεπε να παει φυλακη.Ομως, ακομα και με την τηρηση των κανονων του αστικου δικαιου, θα επρεπε να του αναγνωριστουν πολλα ελαφρυντικα, και να δεχτει μικροτερη ποινη.
j-kidd13
QUOTE(mephisto22 @ Dec 3 2014, 16:18 ) *
Κατ αρχας δεν εγινε ληστεια--ηταν αποπειρα ληστειας, και μαλιστα αποτυχημενη.Και ναι, με ορους αστικου δικαιου θα πρεπε να παει φυλακη.Ομως, ακομα και με την τηρηση των κανονων του αστικου δικαιου, θα επρεπε να του αναγνωριστουν πολλα ελαφρυντικα, και να δεχτει μικροτερη ποινη.

Πως δεν εγινε ληστεια??Και τα ποσα που γραφτηκαν στο διαδικτυο τι ειναι???

με απειλές κατά του διευθυντή και υπαλλήλων τους υποχρέωσαν να τους παραδώσουν από το ΑΤΜ ποσό 17.910 ευρώ αλλά και χρήματα από το χρηματοκιβώτιο - συνολικά το ποσό έφθασε τις 175.940 ευρώ.

το συγκεκριμενο ειναι απο το vima.gr αλλα το διαβασα χθες που εριχνα μια ματια σε πολλα αλλα site.

Μιλαμε για "παιδια" που ειχαν στην κατοχη τους καλασνικοφ καραμπινες και αλλα οπλα που δεν εχει στην κατοχη του ο απλος κοσμος,που πηραν ομηρο εναν ανθρωπο κατα τη διαρκεια της ληστειας.
mephisto22
QUOTE (j-kidd13 @ Dec 3 2014, 17:36 ) *
Πως δεν εγινε ληστεια??Και τα ποσα που γραφτηκαν στο διαδικτυο τι ειναι???

το συγκεκριμενο ειναι απο το vima.gr αλλα το διαβασα χθες που εριχνα μια ματια σε πολλα αλλα site.

Μιλαμε για "παιδια" που ειχαν στην κατοχη τους καλασνικοφ καραμπινες και αλλα οπλα που δεν εχει στην κατοχη του ο απλος κοσμος,που πηραν ομηρο εναν ανθρωπο κατα τη διαρκεια της ληστειας.

Ok, μπορει ν ναι ετσι και ν μαι λαθος ενημερωμενος...Κι εγω δεν συμφωνω με τις πραξεις του παιδιου, ομως δεν ειναι εκεινος υπευθυνος για τις πραξεις του, αυτο προσπαθω να εξηγησω.
j-kidd13
QUOTE(mephisto22 @ Dec 3 2014, 16:41 ) *
Ok, μπορει ν ναι ετσι και ν μαι λαθος ενημερωμενος...Κι εγω δεν συμφωνω με τις πραξεις του παιδιου, ομως δεν ειναι εκεινος υπευθυνος για τις πραξεις του, αυτο προσπαθω να εξηγησω.

Διαφωνω.Καθε αλλο παρα ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.Τι να λεμε τωρα.
Τελος παντων.Απο την αλλη ειναι τραγικο να βλεπεις το κρατος να εξαντλει στην αυστηροτητα του στην περιπτωση αυτη,ενω σε αλλες περιπτωσεις πιο σοβαρες μπορει να ειχε σχετικη απαθεια.Αλλα οχι και να λεμε οτι δεν φταιει το παιδι.Φυσικα και φταιει,και ειναι υπευθυνος των πραξεων του.
επαθα λαστιχο
http://kraygesapotakelia.espivblogs.net/20...%80-19-11-2014/

O ίδιος λέει μετά το 9:40 λέει

Και προφανώς η διεκδίκηση που κάνω δεν αφορά την στέρησή μου στο δικαίωμα της εκπαίδευσης, ούτως ή άλλως θεωρώ ότι τα πανεπιστήμια είναι χώροι περιστολής του ανθρώπινου πνεύματος και δημιουργίας ανθρώπων πειθήνιων. Όμως, όπως είπα και πιο πριν, καλούμαστε συνεχώς να επιλέγουμε τους αγώνες μας προσπαθώντας να βάλουμε κάποια αναχώματα στην καταστολή που δεχόμαστε. Και γω από την μεριά μου κοιτώντας από την μία έναν αυξανόμενο περιορισμό τόσο σε εμάς, κυρίως σε εμάς για την ακρίβεια, και από την άλλη μια δυνατότητα που μου παράγεται βάσει των δικών τους νόμων επέλεξα την απεργία πείνας, όχι κάνοντας μία επίκληση στην αστική νομιμότητα αλλά θέτοντας έναν εκβιασμό και προκαλώντας το δήθεν ανθρωπιστικό χαρακτήρα του συστήματος. Πάνω κάτω αυτά είχα να πω, τώρα δεν ξέρω άμα θέλετε να με ρωτήσετε και εσείς κατι.

Λυπάμαι Νίκο,αδυνατώ να σε πάρω στα σοβαρά,τόσο εσένα όσο και την ιδεολογία σου.
Zephyr
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Dec 4 2014, 01:41 ) *
Λυπάμαι Νίκο,αδυνατώ να σε πάρω στα σοβαρά,τόσο εσένα όσο και την ιδεολογία σου.

Βασικά, ότι έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες από αυτά που υπότίθεται ότι γράφει ο Ρωμανός, μου θυμίζει τον επικό πρόεδρο του Εδεσσαικού.
"Θέλω να σπουδάσω αλλά δεν θέλω γιατί οι σπουδές είναι μέρος του συστήματος όμως μου στερούν το δικαίωμα που μου έδωσε το σύστημα το οποίο σύστημα είναι σάπιο και θέλω να το γκρεμίσω όμως θέλω να σπουδάσω για να βγω και λίγο έξω αφού μου το επιτρέπει το σύστημα και γ@μω το σύστημα σας με έχει κόψει λόρδα τόσες μέρες και ήμουν και κολλητός του Γρηγορόπουλου γι' αυυό κλπ κλπ κλπ αυτό ακριβώς τίποτ΄άλλο."

ΥΓ. Έλεος, ποιος τρολλάρει ποιον σε αυτή την ρημαδοχώρα...

ΥΓ1. Προς όσους κόπτονται για τα δικαιώματα του Ρώμανου και θυμήθηκαν ότι το σύστημα είναι σάπιο και η πολιτεία ανάλγητη, αφού είναι τόσο ευαίσθητοι και ανθρωπιστές, ας πάνε να επισκεφτούν τις φυλακές ανηλίκων. Να δουν τι περνάνε εκει μέσα παιδιά που δεν είχαν την τύχη να είναι εγγόνια του Νάσιουτζικ και κολλητοί του Γρηγορόπουλου, παιδιά που κανένας δεν νοιάζεται γι αυτά...

ΥΓ2.Προς όσους κόπτονται για τα δικαιώματα του Ρώμανου και θυμήθηκαν ότι το σύστημα είναι σάπιο και η πολιτεία ανάλγητη: πάρτε ένα καλάσνικοφ, μπείτε σε μια τράπεζα, απειλήστε και προσπαθήστε να την ληστέψετε. Αν σας πιάσουν κατά την διάρκεια αυτών των πράξεων δηλώστε πολιτικοί κρατούμενοι και στην συνέχεια στείλτε μου pm πόσες εκπαιδευτικές άδειες θα πάρετε.
bballbill
Ποια ιδεολογία ρε λάστιχε; Εγώ ένα άτομο σε σύγχυση βλέπω και τίποτα άλλο.
επαθα λαστιχο
QUOTE(bballbill @ Dec 4 2014, 20:36 ) *
Ποια ιδεολογία ρε λάστιχε; Εγώ ένα άτομο σε σύγχυση βλέπω και τίποτα άλλο.

Δεν είναι ο μόνος,δεν είναι εξατομικευμένη η περίπτωσή του.Είναι γενικό φαινόμενο στον εν Ελλάδι αντιεξουσιαστικό χώρο.Κάποια στιγμή θα γράψω κάτι παραπάνω,γιατί τώρα δεν είμαι στο mood.Κράτα αυτό που σου λέω προς το παρόν.Ο εν Ελλάδι αντιεξουσιααστικός χώρος είναι ιδιαίτερος σε σχέση με τα άλλα κράτη.
natouralistis
Ο Λαυρεντιάδης έκλεψε από τράπεζα 700 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα 700 εκατομμύρια ευρώ κλήθηκε να πληρώσει πίσω ο Έλληνας πολίτης διότι "κινδύνευε" το τραπεζικό σύστημα. Αυτός ο άνθρωπος δεν βρίσκεται στη φυλακή, είναι ελεύθερος, κατόπιν εισήγησης του ίδιου εισαγγελέα που αρνείται την εκπαιδευτική άδεια στον Ρωμανό.

Ο Ρωμανός έκλεψε από υποκατάστημα τράπεζας 170 χιλιάδες ευρώ και καλώς βρίσκεται στη φυλακή για αυτή του τη πράξη. Βάση νόμου όμως δικαιούται εκπαιδευτική άδεια αφού κατάφερε μέσα από πανελλήνιες εξετάσεις να εισαχθεί στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι ίδιοι άνθρωποι που απαγορεύουν σε έναν 20χρονο το δικαίωμα στην εκπαιδευτική άδεια, αφήνουν ελεύθερο έναν άνθρωπο που έκλεψε από το Ελληνικό δημόσιο 700 εκατομμύρια ευρώ.

Με τον Λαυρεντιάδη και τον κάθε Λαυρεντιάδη που υποθήκευσε τις ζωές και το μέλλον σας φεσώνοντας σας με κανα δις ευρώ, μην ασχολείστε. Δεν πειράζει που είναι εκτός φυλακής ελεύθερος και ωραίος. Πειράζει στη κοινωνία η εκπαιδευτική άδεια του 20χρονου κακοποιού.

Ωραία.
επαθα λαστιχο
Το τόπικ αυτό είναι γεμάτο με "καταγγελίες" των πολιτικών πρακτικών των κυβερνήσεων από τότε που άνοιξε μέχρι και σήμερα.
Δεν βρέθηκε κανείς να υπερασπιστεί τον Λαυρεντιάδη,ούτε κάποιον του ίδιου φυράματος.
Ο Ρωμανός δεν αναγνωρίζει το σύνταγμα και τους νόμους,αλλά από την άλλη καταφεύγει σε αυτά όταν μπορεί να αντλήσει το όποιο κέρδος για αυτόν.Εγώ είμαι υπέρ τόσο της ισχύος του νόμου,αλλά και τάσσομαι ηθικά υπέρ του καθολικού δικαιώματος
στην εκπαίδευση.Μην κοροιδευόμαστε όμως,το παιδί δεν θέλει να σπουδάσει,απλώς ζει το ονειρό του.Δεν είναι λίγο να είσαι πρώτη μούρη πλέον στον αντιεξουσιαστικό χώρο και η περίπτωσή σου να γίνεται γνωστή σε όλον τον κόσμο,πέρα από τα στενά όρια της χώρας.
Zephyr
Φίλε Νατουραλιστή, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος εδώ που να θεωρεί τον Λαυρεντιάδη ακίνδυνο ή να τάσσεται υπέρ του. Και ασφαλώς τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ πέρασαν το θέμα του στην αφάνεια. Άλλη ιστορία όμως αυτή.

Εγώ καταρχάς δεν θεωρώ τυχαίο το ότι συνέπεσαν χρονικά την ίδια στιγμή Επέτειος Γρηγορόπουλου, Απεργία πείνας Ρωμανού (όταν μπήκε ουσιαστικά στο κρίσημο στάδιο) και επίσκεψη Νταβούτογλου.
Και εξηγούμαι: όλοι εδώ και μια βδομάδα ασχολούνται με τον Γρηγορόπουλο και τον Ρωμανό. ΟΛΟΙ, κανάλια, εφημερίδες, θεατές και αναγνώστες, blogs, sites, ΟΛΟΙ.
Ο Νταβούτογλου έσκασε μαζί με 9 (!!!) υπουργούς για να κλείσει κάποια (???) συμφωνία με τον Σαμαρά. Μια συμφωνία για την οποία κανείς δεν πήρε είδηση τι έχει γίνει και τι δεσμεύσεις θα δούμε μπροστά μας, μια συμφωνία την οποία εντέχνως αποσιωποίησαν τα ΜΜΕ.
Δεν πειράζει, τι μας νοιάζει? Ας ψάχνουμε οι μισοί τις ιπτάμενες διμοιρίες αναρχικών που κάνουν παρκούρ στα εξάρχεια (τρελό γέλιο με τους iptamenous biggrin.gif, ευγενική χορηγία του ΑΝΤ1) και οι άλλοι μισοί ας κλαίμε που δεν θα πίνει φρέντο στο κυλικείο της σχολής του ο Ρωμανός....
επαθα λαστιχο
Άλλο ένα καμένο λεωφορείο.Πάλι καλά που βγάλανε πρώτα τα αναρχοορκ τον κόσμο και δεν είχαμε και θύματα.

rchos
Το παράδειγμα του Λαυρεντιάδη είναι ατυχές στο να συγκρίνεται με το παράδειγμα του Ρωμανού.

Ο Λαυρεντιάδης αφέθηκε ελεύθερος για λόγους υγείας καθότι πάσχει από σοβαρή εκφυλιστική ασθένεια.

Ο Ρωμανός έχει γίνει όπως πάντα στην Ελλάδα σύμβολο για λάθος λόγους.Οι πράξεις του και ο βίος του δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση όσα τον έχουν εμφανίσει να αντιπροσωπεύει απλά στο πολιτικό παιχνίδι πλασαρίστηκε ωραία και γιαυτό "κέρδισε" την "μάχη" με την κυβέρνηση.

Η ιστορία είναι όπως ένας παλιός στο χωριό από όπου κατάγομαι ο οποίος επί Χούντας έκλεψε κάτι φρούτα από ένα μαγαζί και τον σάπισε η χωροφυλακή στο ξύλο βλακωδώς.Από εκεί και πέρα έγινε το σύμβολο του χωριού ενάντια στην Χούντα για όσους ήθελαν αλλαγή.
Το κλου της υπόθεσης είναι ότι ο ίδιος ψήφιζε Καρατζαφέρη τα τελευταία χρόνια και τώρα γουστάρει τον Καμμένο.
Δεν λέω ότι ο Ρωμανός είναι ακριβώς το ίδιο αλλά σίγουρα δεν είναι ότι τον έχουν παρουσιάσει.
επαθα λαστιχο
139 παιδιά....για την δόξα του Αλλάχ.
HLR CENATION
Εκτιμω οτι δεν θα μαζευτουν οι βουλευτες για να εκλεγει προεδρος της δημοκρατιας και θα γινουν προωρες εκλογες.Για μια ακομα φορα τα τελευταια χρονια.

Αποψη μου ειναι οτι θα πρεπει να δημιουργηθει μια δικλιδα ασφαλειας απο το συνταγμα, ωστε η καθε κυβενηση,να μπορει να ολοκληρωνει την τετραετια και να μην βρισκει ευκαιριες η αντιπολιτευση(οποια και αν ειναι αυτη,δεν στεκομαι τωρα που ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ) με οπλο τις δημοσκοπησεις,να απειλει να τορπιλισει την πορεια της χωρας,για να παρει την καρεκλα ο καθε Τσιπρας.Δεν λεω φυσικα οτι παμε σουπερ σαν χωρα,αλλα κοιταω τους δεικτες της οικονομιας και βλεπω μια βελτιωση,εκει που πριν δυο χρονια ημαστανο με το ενα ποδι εκτος ευρω.Κατι δηλωσεις του στυλ <<θα βαραμε τα νταουλια και οι αγορες θα χορευουν>> μονο κακο νομιζω οτι κανουν στη χωρα την δεδομενη στιγμη.
Zephyr
QUOTE(HLR CENATION @ Dec 17 2014, 17:22 ) *
Δεν λεω φυσικα οτι παμε σουπερ σαν χωρα,αλλα κοιταω τους δεικτες της οικονομιας και βλεπω μια βελτιωση,εκει που πριν δυο χρονια ημαστανο με το ενα ποδι εκτος ευρω.

Πρακτικά φίλε μου η μόνη "βελτίωση" που βλέπεις προέρχεται από την υπερφορολόγηση. Κοινώς μας τρώνε την πέτσα και μετά λένε "Ω! Ανάπτυξη! Πάμε καλύτερα από το 2012!". Και μόνο το ότι οτ δημόσιο χρέος αυξάνεται εκθετικά κάθε χρόνο, τα λέει όλα για το πόση "Ανάπτυξη" μας περιμένει.
Εγώ βλέπω ότι κάθε χρόνο το εισόδημα του μέσου Έλληνα μειώνεται και τα έξοδα του αυξάνονται δυσανάλογα. Επίσης η προστασία της πρώτης κατοικίας πάει περίπατο από το 2015, με το νομοσχέδιο που θέλουν να περάσουν θα δούμε να βγαίνουν σπίτια στον πλειστηριασμό για 15-20 χιλ ευρώ...

ΥΓ. Δεν είμαι υπερασπιστής ούτε του Τσίπρα ούτε οποιουδήποτε πολιτικάντη. Προσωπικά έχω χάσει εδώ και χρόνια κάθε εμπιστοσύνη τόσο στα κόμματα όσο και στο κοινοβούλιο. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποκτήσουμε κοινονική συνοχή. Αλληλοβοήθεια παίδες, γιατί πάμε χαμένοι, από τους 300 ξεπουλημένους κανένας δεν πρόκειται να αφήσει τον "μισθούλη" του για να υπερασπίσει τα συμφέροντα μας.
rchos
Το θέμα δεν έχει να κάνει με το πόσο καλά πάει η χώρα ή όχι.
Το θέμα είναι καθαρά στο ότι η ανάδειξη προέδρου της δημοκρατίας δεν πρέπει να επηρεάζει την εκάστοτε κυβέρνηση στο έργο της όποιο και να είναι αυτό.

Δεν είναι δυνατόν από το σύνταγμα να χρειάζονται 151 βουλευτές για να κυβερνήσει κάποιος συνασπισμός κομμάτων ή κόμμα και η ανάδειξη προέδρου να χρειάζεται 180 βουλευτές και αν δεν βρίσκονται να επηρεάζεται η κυβέρνηση όπου συνταγματικά μπορεί να ασκεί κυβερνητικό έργο.

Αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν θέση με ενεργό πολιτικό ρόλο θα είχε λογική.Στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας είναι αστείο όμως αυτό που συμβαίνει.
Zephyr
QUOTE(rchos @ Dec 18 2014, 16:46 ) *
Το θέμα δεν έχει να κάνει με το πόσο καλά πάει η χώρα ή όχι.
Το θέμα είναι καθαρά στο ότι η ανάδειξη προέδρου της δημοκρατίας δεν πρέπει να επηρεάζει την εκάστοτε κυβέρνηση στο έργο της όποιο και να είναι αυτό.

Δεν είναι δυνατόν από το σύνταγμα να χρειάζονται 151 βουλευτές για να κυβερνήσει κάποιος συνασπισμός κομμάτων ή κόμμα και η ανάδειξη προέδρου να χρειάζεται 180 βουλευτές και αν δεν βρίσκονται να επηρεάζεται η κυβέρνηση όπου συνταγματικά μπορεί να ασκεί κυβερνητικό έργο.

Αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν θέση με ενεργό πολιτικό ρόλο θα είχε λογική.Στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας είναι αστείο όμως αυτό που συμβαίνει.

Συνταγματικά χρειάζονται 180 τουλάχιστον γιατί υποτίθεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής από το κοινοβούλιο, όχι εντεταλμένος της κάθε κυβέρνησης (ή κυβερνητικού μορφώματος). Και αυτό γιατί συνταγματικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποτίθεται ότι λειτουργεί σαν μια ασφαλιστική δικλείδα (βλ. πρόσφατη περίπτωση Ισλανδίας όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκάλεσε δημοψήφισμα όταν είδε ότι ο λαός δεν θέλει μνημόνιο ενώ η κυβέρνηση πήγαινε κατευθείαν για μνημόνιο), άλλο που στην χώρα μας ο ρόλος του ήταν πάντα αυτός της καλοπληρωμένης γλάστρας.
rchos
Ναι αν ο πρόεδρος είχε ουσιαστικές αρμοδιότητες θα είχε νόημα να βγαίνει από διευρυμένη πλειοψηφία.Από την στιγμή όμως που δεν έχει είναι απλά παιχνιδάκι στα κόμματα της εκάστοτε βουλής.
j-kidd13
Και φυσικα,σε κατασταση οπως αυτη της Ελλαδας,ο εκαστοτε ΣΥΡΙΖΑ ακομα και αν συμφωνει με την χ προταση για Προεδρο,θα την καταψηφισει για να διεκδικησει το ρευμα και να ανελθει στην εξουσια.
Zephyr
Καλά, έτσι κ αλλιώς η κάθε αντιπολίτευση από πάντα προσπαθεί να εκμεταλευτεί καταστάσεις για να ανέλθει στην εξουσία, αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση η επιλογή Δήμα μου κάνει περισσότερο σαν εθελούσια έξοδος του Σαμαρά (αλα Cartman "screw you guys i'm going home" tongue.gif ).
Η ουσία είναι ότι ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας είτε πρέπει να καταργηθεί (γιατί 10.000 € τον μήνα μπορούν να θρέψουν 10 οικογένειες πλέον) είτε πρέπει να ισχυροποιηθεί (αν βέβαια μπαίνουν στην θέση του ΠτΔ πιόνια και bots τη κάθε κυβέρνησης πάλι στο ίδιο καταλήγουμε από την ανάποδη μεριά).
bballbill
Η ουσία είναι ότι πρέπει να βελτιωθεί το πολίτευμα. Πρέπει να επανασχεδιαστεί ώστε να έχει δυνατότητες διαμόρφωσης αποφάσεων ο κόσμος. Από τη στιγμή που βάζεις τα λεφτά σου, τη δουλειά σου στη χώρα που ζεις θα πρέπει να συμμετέχεις στη λήψη των αποφάσεων.
επαθα λαστιχο
https://www.youtube.com/watch?v=L-95WZbYG2k

"Aλληλεγγύη στους ένοπλους αντάρτες"
Α είναι κατά της βίας,να σημειωθεί κι αυτό
j-kidd13
Συνεληφθη ο Χριστοδουλος Ξηρος...Εντελως συμπτωματικα,μολις λιγες μερες μετα την ανακοινωση των εκλογων...
Αθανατη Ελλαδα!! smiley.gif
geo82
Επανήλθε ο ΓΑΠ.

Απίθανη Ελλάδα! biggrin.gif
bbplayer
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 3 2015, 16:01 ) *
Συνεληφθη ο Χριστοδουλος Ξηρος...Εντελως συμπτωματικα,μολις λιγες μερες μετα την ανακοινωση των εκλογων...
Αθανατη Ελλαδα!! smiley.gif

ΜΟΛΙς άκουσα μια γριά στη ΝΕΡΙΤ να λέει οτι ετσι τον έβλεπε όλο το καλοκαίρι. Μάλλον τον άφηναν να μαζέψει και τα Καλασνικοφ και τα RPG για να έχει περισσότερο μπούγιο η σύλληψη shot.gif
επαθα λαστιχο
Η Ευρώπη άνοιξε τα πόδια της στο Ισλάμ και "γεύεται" τον απολύτως αναμενόμενο βιασμό της.
επαθα λαστιχο
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/se-eks...na.3238047.html
Ετσι εννοούν απέναντι τις σχέσεις "καλής γειτονίας"
επαθα λαστιχο
Εντάξει τα σποτ της ΝΔ με τον Σαμαρά μπαλαδόρο και τον μεταπτυχιακό που τυλίγει πίτες απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν υποστεί λοβοτομή.
Στους γονείς που βάζουν τα ανήλικα παιδιά τους να παίζουν σε πολιτικές διαφημίσεις(κάθε κόμματος) εύχομαι αργό και επώδυνο θάνατο.
HLR CENATION
Εκει στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α εχουν χασει το μετρο.Βγηκε η συμπαθεστατη κατα τ αλλα Ραχηλ Μακρη και ειπε θα κοψουμε μονοι μας 100 δις ευρω.Αυτα που λεει αυτο το κομμα ειναι τελειως ανεδαφικα και ομως φλερταρει με την αυτοδυναμια.
επαθα λαστιχο
Χαχα το έχει ρίξει στην παλαβή και αυτή.Μιας και έρχονται οι εκλογές θα ανοίξω τόπικ,τιμήστε το ε
Dwyane ''the flash'' Wade
Ένα καλό που έχει η νέα κυβέρνηση είναι ότι σταματήσαμε να βαριόμαστε. Μόνο να βλέπεις τη φάτσα του Ολλανδού (πιο σιχαμένης και μισητής εθνότητας παγκοσμίως), αξία ανεκτίμητη... Μοναδικό κρίμα που έφυγε ζωντανός. Η επόμενη συνάντηση πρέπει να γίνει στην Τούμπα.
bbplayer
VarouFUCKthem all torture.gif torture.gif
επαθα λαστιχο
http://www.huffingtonpost.gr/2015/02/06/ek...m_hp_ref=greece

Μπράβο κρετίνοι
Μετά από χρόνια, άχρηστων, σφουγγοκωλάριων, ανθυπογλειφτών, κουτσαβάκηδων και πάσης φύσεως τυχάρπαστων, το να βλέπεις και να ακούς την Κωνσταντοπούλου να μιλάει από το βήμα του προέδρου της βουλής, σε μεταφέρει ξαφνικά στην Κούβα του Φιντέλ Κάστρο. Μίλησε πολύ, με σταθερό τόνο και είπε πράγματα ουσίας (ανεξάρτητα αν κανείς συμφωνεί ή διαφωνεί), γεγονός πρωτόγνωρο για Έλληνα πρόεδρο του κοινοβουλίου. Δηλαδή και μόνο να σκεφτείς ότι ακριβώς πρίν ήταν ο Βαγγέλαρος που παραλίγο να βγάλει το παντελόνι και να μας πηδήσει όλους, η χθεσινή ομιλία ήταν σαν να έχεις αλλάξει χώρα. Τα σκουλήκια χαρακτήρισαν την ομιλία της ''κομματική''. Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι πολλοί από το κόμμα της ξεροκατάπιναν με αυτά που είπε...
Να απολυθούν οι καθαρίστριες από το υπουργείο οικονομικών, να ξανακλείσει η ΕΡΤ, να κόψει και ο υδραυλικός απόδειξη. Αυτοί φταίνει για όλα. Η Μαργαρίτα την ίδια ώρα έπλενε τα πιάτα γιατί ο Γιωργάκης δεν έφαγε όλες τις φακές.

http://www.iefimerida.gr/news/190959/falts...ta-500-ekat-tis
1) στην ουσία δεν άλλαξε τπτ. Ισως τώρα να ειναι και πιο δυσκολα. Αλλαξε όμως η ψυχολογία του απλού ανθρώπου. ( όχι των κομματοσκυλων). Θα αναφερθώ παρακάτω σε αυτα και στα αφεντικά τους.
2) δεν με νοιάζουν οι λέξεις, οι διατυπώσεις, ο ναρκισσισμος του υπ. Οικ, με νοιάζει ότι πήγε εκει κάποιος και διάβασε αυτο που του έδωσαν και διαπραγματευτηκε. Με + και με - στο τέλος. Εστω και με περισσότερα - αν θέλουν μερικοί.
3) αν είχε γίνει αυτο το 2010 που κανεις δεν θα είχε προετοιμάσει ένα grexit και δεν στελναμε τους Τζανετακους της Ελλάδας ( ναι, εμείς τους στείλαμε αυτούς, δεν πήγαν μόνοι τους) αυτή την στιγμή όλα θα ήταν διαφορετικά. Και όχι στην Ελλάδα, αλλα παντού στην Ευρώπη.
4) κανεις Σοιμπλε και καμια άλλη πουτσαμπλε δεν μας φταίει, εμείς δώσαμε, δίνουμε και με το μυαλο και την νοοτροπία που έχουμε θα συνεχίσουμε να δίνουμε το δικαίωμα σε τέτοιους τύπους να κάνουν ότι θέλουν στο κράτος μας.
5) ακριβώς η συμπεριφορά των προηγούμενων κυβερνήσεων, είναι αυτή που μας χαρακτηρίζει σαν λαό. Εγω να είμαι καλα, να εχω την δουλεια μου και τι με νοιάζει ο διπλανος μου, τα σκουπίδια στο δρόμο, τα δέντρα κτλ.
Εφτιαξαν τον εαυτό τους, έφαγαν όλοι μα όλοι, υπέγραψαν τα πάντα χωρίς να τους νοιάζει κάν τι είναι και τι γράφει. Έτσι οι λέξεις ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και ΠΩΛΕΙΤΑΙ εγιναν franchise. Ετσι οι δημοσιοι υπαλληλοι κατηγορουν τους ιδιωτικούς και το αντιθετο, ετσι οι εμποροι τους βιοτέχνες και το αντίθετο. Και φυσικά υπάρχουν τα σκυλακια απο πίσω, που τους πέταξαν ένα κόκκαλο και απο τότε έγιναν πιστοί. Να σας θυμίσω ότι και ο Πασσαρης είχε σκύλο. ( για όποιον καταλαβαίνει).
6) η ευκαιρία να γίνουμε άνθρωποι, να γίνουμε ομάδα, να γίνουμε το κράτος που μας αρέσει, είναι μπροστα μας. Και ναι, ας περάσουμε δύσκολα, ας μας λείψουν πολλα, ας κάνουμε πραγματα δυσάρεστα, πραγματα που δεν έχουμε μάθει. Αρκεί αυτα, να είναι καλα για τον διπλανό μας.
Οπου πάμε στο εξωτερικό, γινόμαστε πρώτοι. Ας γίνουμε πρώτοι και στο κράτος μας. Απο εμάς εξαρτάται. Απο την νοοτροπία μας. Η ψυχολογία πλέον υπάρχει, στους περισσότερους.
Υ.Γ. Θα ξενερωσω αν ακούσω κανένα ´´ Βαρουφακη δώσε και το τελευταίο ευρουλακι ´´. Γιατι κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα..
geo82
@ Dwayne the Flash Wade. Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω στα περισσότερα. Από τα πιο καλά κείμενα απλού συνομιλητή που έχω διαβάσει. Μια μικρή ένσταση όμως σ' αυτό που γράφεις για τους Γερμανούς. Ναι, φταίμε κι εμείς, αλλά αποδεικνύεται ότι έχουν τα γονίδια της "Αρίας φυλής" μέσα τους. Η στάση τους είναι ηγεμονική προς όλη την Ευρώπη, ξεχνώντας ότι μεταπολεμικά οι κυβερνήσεις της Ευρώπης τους προστάτεψαν από λεηλασία ξένων εταιρειών, ώστε να μπορέσουν να ανακάμψουν (αν διαβάσεις "Το Δόγμα του Σοκ" θα το δεις αυτό). Για μένα, σαν λαός έχουν πεθάνει, όσο κι αν είναι βαρύ αυτό που λέω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.