QUOTE (kith langford @ Jul 26 2018, 19:12 )

ειπαμε ο derrick brown...ειναι αλτικος-θεαματικος-εξαιρετικος στο post game-και σε αντιθεση με οτι ακουγεται εδω δεν το λες ασχημο σουτερ...απλα αρεσκεται περισσοτερο στο physical game...οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα στο 4 αυτη τη στιγμη...για μενα πρεπει να κανουμε κινηση και να μην ρισκαρουμε περιμενοντας τον οκαρο στις 5 αυγουστου..εμενα με ενοχλει που ο οκαρο μας εχει δευτερη επιλογη..εγω θελω παιχτες που να γουσταρουν να παιζουν για μας...οχι παιχτες που νας μας εχουν σταντ μπαι δυο μηνες..αρκετα ρε παιδια..για τριτο σερι καλοκαιρι μας εχει στο περιμενε..δεν λεω παιχταρας ειναι αλλα οχι και να τον παρακαλαμε...
Ολοι οι Αμερικανοι οποιαδηποτε ομαδα εκτος nba δευτερη επιλογη την εχουν
Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων(πχ Λαρκιν) οποιος Αμερικανος εχει προταση απο nba παει εκει εκτος αν του δωσεις διπλα-τριπλα λεφτα(ακομα και τοτε παιζεται)
Στην συγκεκριμενη περιπτωση παντως ο Ουαιτ δεν μας εχει στο περιμενε
Αυτη την στιγμη δεσμευεται με συμβολαιο,δεν μπορει να παει πουθενα και να θελει
Η ομαδα του εχει περιθωριο μεχρι 5 Αυγουστου να τον αποδεσμευσει χωρις αποζημιωση
Victor_Mannheim
Jul 26 2018, 18:20
QUOTE (kith langford @ Jul 26 2018, 19:14 )

α σε χαλαει και ο quincy acy??ενταξει η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλε..ημαρτον Θεε μου..το σηκωσαμε το ευρωπαικο και χωρις χεισλιπ...δεν σε πιανω...μερικοι απο εσας δεν ειναι ευχαριστημενοι με τιποτα..τι να πω...αν εχεις παραπονο απο τα μολις.......6 ευρωπαικα που εχει ο παναθηναικος μπορεις καλλιστα να γινεις ....πανιωνιος...η αεκ...δεν ειναι ειρωνικο jason το σχολιο μου μην με μπλοκαρεις..απαντω πολυ σοβαρα στο φιλο...σε αναλογο υφος...
δεν με απασχολουν τα 6 ευρωπαικα και οπως ελεγε και μια ψυχη αυτα ειναι σφφφφςςςς παρελθον,μονο το παρον και το μελλον εχουν σημασια
αν παρουμε αυτον που γραφεις και παρουμε κουπα θα γινω πανιωνιος οκ
kith langford
Jul 26 2018, 18:25
QUOTE (shaq7 @ Jul 26 2018, 19:08 )

Μακαρι να παρετε Acy ! Ο τυπος ειναι ψυχακιας εκτος απο εντυπωσιακα αθλητικος θα δουμε πολυ ωραιους τελικους
Δυσκολα να φυγει απο ΝΒΑ ομως ειδικα με το μπατζετ που φαινεται να εχετε..
το μπατζετ μας θα ανεβει αγαπητε γιατι εχουμε προεδρο που κανει υπερβασεις..σε αντιθεση με αλλους προεδρους που το επιθετο τους ξεκινα απο αγγε και τελειωνει σε λοπουλοι εμεις ευτυχως αγαπημενε μου φιλε δεν ψωνιζουμε παιχτες απο τα lidl τυπου λι ντει-τουπαν-τιμα κλπ...εχουμε βλεπεις αυτο το πλεονεκτημα να εχουμε προεδρο με καλως εννοουμενη τρελα γιαυτο και καθε χρονο εδω και 23σερι ετη σηκωνουμε και απο ενα τροπαιο...υπερηφανοι και ευλογημενοι...
QUOTE (Victor_Mannheim @ Jul 26 2018, 19:20 )

δεν με απασχολουν τα 6 ευρωπαικα και οπως ελεγε και μια ψυχη αυτα ειναι σφφφφςςςς παρελθον,μονο το παρον και το μελλον εχουν σημασια
αν παρουμε αυτον που γραφεις και παρουμε κουπα θα γινω πανιωνιος οκ
αν σε χαλαει παιχτης με φουλ καρριερα στο nba εδω και δεκα σερι χρονια και διψηφιους μεσους ορους σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες τοτε παω πασο αγαπημενε μου φιλε...επισης αν σε χαλανε οι 23σερι τιτλοι που παιρνεις καθε χρονο και γνωριζεις πολλες ομαδες σε ολα τα ομαδικα σπορ με αυτο το ρεκορ τοτε ναι μαλλον θα πρεπει να αλλαξεις ομαδα και να μας ενημερωσεις για το ποιες ειναι αυτες οι ομαδες... ΥΓ...δεν ειρωνευομαι mod..απαντω σε αναλογο υφος..χωρις υβρεις..ευχαριστω...
sacarame
Jul 26 2018, 18:28
+ 1 foul και 5 μέρες μπαν στον χρήστη kEith Langford για ξεκάθαρο flame post...
Εκφράσεις για ψώνια από τα lidl και λοιπά εμπρηστικά δεν έχουν θέση στο φόρουμ...
Συνεχίζουμε
Stefos7
Jul 26 2018, 18:58
QUOTE (kith langford @ Jul 26 2018, 08:25 )

το μπατζετ μας θα ανεβει αγαπητε γιατι εχουμε προεδρο που κανει υπερβασεις..σε αντιθεση με αλλους προεδρους που το επιθετο τους ξεκινα απο αγγε και τελειωνει σε λοπουλοι εμεις ευτυχως αγαπημενε μου φιλε δεν ψωνιζουμε παιχτες απο τα lidl τυπου λι ντει-τουπαν-τιμα κλπ...εχουμε βλεπεις αυτο το πλεονεκτημα να εχουμε προεδρο με καλως εννοουμενη τρελα γιαυτο και καθε χρονο εδω και 23σερι ετη σηκωνουμε και απο ενα τροπαιο...υπερηφανοι και ευλογημενοι...
αν σε χαλαει παιχτης με φουλ καρριερα στο nba εδω και δεκα σερι χρονια και διψηφιους μεσους ορους σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες τοτε παω πασο αγαπημενε μου φιλε...επισης αν σε χαλανε οι 23σερι τιτλοι που παιρνεις καθε χρονο και γνωριζεις πολλες ομαδες σε ολα τα ομαδικα σπορ με αυτο το ρεκορ τοτε ναι μαλλον θα πρεπει να αλλαξεις ομαδα και να μας ενημερωσεις για το ποιες ειναι αυτες οι ομαδες... ΥΓ...δεν ειρωνευομαι mod..απαντω σε αναλογο υφος..χωρις υβρεις..ευχαριστω...
Συγνώμη παιδιά συγνωμη φορουμ!Δεν θα ξαναγινει.το εχω μεσα μου απο τοτε που γραφτηκε στο φορουμ αλλα πλεον ξεχιλησε το ποτηρι και θα το πω!Εισαι μεγαλος μυρωδιας!
Υγ.Το καλυτερο φιτ για παναθηναικο ειναι ο τομας λογο ελειψης σουτ.
sacarame
Jul 26 2018, 19:01
+1 φαουλ και στον Stefos7
Crash95
Jul 26 2018, 19:06
QUOTE(kith langford @ Jul 26 2018, 19:25 )

Αυτα τα λεφτα μπορουν να δωσουν οι προεδροι αυτα δινουν. Το οτι μπορει να δωσει παραπάνω ο δικος σας δε δινει το δικαιωμα σε σενα να προσβάλλεις ανθρώπους που βαζουν επισης πολλα λεφτα.
Να κραξουμε και το μακη αγγελοπουλο που δεν τα σκαει για να φερνει το σινγκλετον και το πανγκος πχ. Οτι μπορει δινει και κανει καλη δουλεια
QUOTE (Stefos7 @ Jul 26 2018, 19:58 )

Συγνώμη παιδιά συγνωμη φορουμ!Δεν θα ξαναγινει.το εχω μεσα μου απο τοτε που γραφτηκε στο φορουμ αλλα πλεον ξεχιλησε το ποτηρι και θα το πω!Εισαι μεγαλος μυρωδιας!
Υγ.Το καλυτερο φιτ για παναθηναικο ειναι ο τομας λογο ελειψης σουτ.
Ginobili
Jul 26 2018, 19:52
QUOTE(Crash95 @ Jul 26 2018, 18:06 )

Αυτα τα λεφτα μπορουν να δωσουν οι προεδροι αυτα δινουν. Το οτι μπορει να δωσει παραπάνω ο δικος σας δε δινει το δικαιωμα σε σενα να προσβάλλεις ανθρώπους που βαζουν επισης πολλα λεφτα.
Να κραξουμε και το μακη αγγελοπουλο που δεν τα σκαει για να φερνει το σινγκλετον και το πανγκος πχ. Οτι μπορει δινει και κανει καλη δουλεια
Χαλαρώστε μωρέ... απαντάς και στα σοβαρά...
Μην ασχολείσαι..
Phobos&Deimos
Jul 26 2018, 19:54
Παιδια αποτι φαινεται το πραγμα παει σε κατι τετοιο
1)Καλαθης,Λεκα,Σακελλαριου(Α1)
2)Παππας,Λανγκφορντ
2-3)Λοτζεσκι
3)Παπαπετρου,Αντετοκουμπο
4)Ξενος,Μητογλου
5)Γκιστ,Λασμε,Παπαγιαννης,Ιαν(Α1)
Εγω δεν πιστευω οτι θα παρουμε ντεσαν τομας ππυ συζητιεται .
Δηλαδη ξαφνικα ενω για ολες τις αλλες μεταγραφες δεν ακουστηκε τιποτα , θα ακουστει για το 4αρι που ειναι και η πιο σημαντικη μας θεση αφου εχουμε κενο;Μην ξαφνιαστείτε αν δειτε κατι άλλο στο 4 .
Καταρχας για λογπυς επικοινωνιακους και λογω της ιδιαιτεροτητας των ημερων , πιστευω δεν θα ανακοινωθει παιχτης .
Αναλυτικοτερα πιστευω οτι ακουγεται αυτες τιςερες ο τομας ωστε να ερθει καποιος καλυτερος το οποιιο θα ωθησει τον κοσμο να παρει διαρκειας . Αυτος ηταν ο επικοινωνιακος λογος , οσο για τον αλλο λογω των ημερων με αυτα που συμβαινουν ο κόσμος και καλη μεταγραφη να γινει δεν θα παρει διαρκειας . Μια π εμφια κτλ μια οι καταστροφες που εγιναν ωθουν την καε να σκεφτει την ανακοινωση της μεταγραφης ..
Επισης για ολους αυτους που υπολογιζουν μπατζετ καλο θα ηταν να προσθεσετε μεσα και τα συμβολαια των μικρων που δινονται δανεικοι καιως ενα μερος το πληρωνει η ομαδα .
Johnny Marv
Jul 26 2018, 21:40
QUOTE(kith langford @ Jul 26 2018, 18:09 )

διαβαζεις τι γραφω??γραφω οτι ειναι αθλητικος..τοτε ναι εγραφα και συνεχιζω να γραφω οτι ειναι ηλεκτρολογος και πολυ καλος παιχτης ο ντεσον τομας... αλλα υποτιθεται οτι τα δεδομενα αλλαξαν....γιατι εξοικονομησαμε λεφτα απο τη φυγη του ντενμον και υποτιθεται οτι παμε για βαρβατο 4αρι..εσυ θεωρεις βαρβαρο 4αρι τον συμπαθη ντεσον???σε σχεση με derrick brown h ραντολφ??η κουβα που κολλαει??μην το συνεχιζεις σε παρακαλω γιατι δεν εχω διαθεση να μου στελνει συνεχεια παρατηρησεις ο jason kidd να μου λειπει...προτιμας ντεσον τομας απο τον μπραουν που εχει βγει mvp κανονικης διαρκειας της ευρωλιγκας??/καταλαβαινεις τι γραφεις??4αρι ψαχνουμε φιλε μου...ο συμπαθης ντεσον ειναι 3αρι με υψος 2,01 ..δεν ειναι 4αρι....ειναι πιο soft απο αυτο που θελουμε..εφοσον επαναλαμβανω εχουν αλλαξει τα δεδομενα και δεν μας δουλευει η διοικηση..ηλεκτρολογος σημαινει πως εχει τα φυσικα προσοντα να γινει καλος αμυντικος εφοσον το δουλεψει...σε καθε περιπτωση με τα νεα δεδομενα καποιοι απο εμας ισως πηραμε αερα και αρχισαμε να ονειρευομαστε ραντολφ και μπραουν..οταν βγεις με την παμελα αντερσον ραντεβου δεν θα σου φαινεται λιγη η ...μαρικα???αυτο τι σημαινει??πως δεν εκτιμας την μαρικα???η οτι απλα βαζεις τον πηχη πιο ψηλα??
Χωρίς παρεξήγηση , είναι σαν να μας τρολλαρεις όλους φιλαράκι . Ή είσαι λίγο κυκλοθυμικός και αλλάζεις απόψεις μέσα σε 2 μέρες ή θες να πας κόντρα ντε και καλά στους άλλους συμφορουμιτες. Δλδ όταν κανεις δν ήθελε τον τομας εσυ τον έβγαλες παιχτουρα και τώρα που άλλοι άρχιζαν να εξοικειώνομαι στην ιδέα λες ότι είναι συμπαθής αλλά δεν κάνει . Ουσιαστικά ακυρώνεις όλα όσα έλεγες τις προάλλες με εμφατικό τρόπο και γίνεσαι λίγο άτοπος . Τεσπα υγεία ...
stevebucknall11
Jul 26 2018, 21:45
Εμένα μ' αρέσει ο Ντεσόν Τόμας σε σχέση με τους άλλους που ακούγονται. Όχι ότι θα βγει καλύτερος από αυτούς, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι χειρότερος. Ο Ράντολφ ας πούμε έρχεται από κακή χρονιά με τραυματισμό. Ο Μπράουν πράγματι δεν είναι ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων. Ο Γουάιτ έρχεται από τραυματισμό. Ο Τζόνσον δεν έχει δοκιμαστεί στην Ευρωλίγκα. Και πάει λέγοντας. Μια ερώτηση: Υπάρχει κάποια αξιόπιστη πηγή που να αναφέρει ότι συμφωνήσαμε με τον Λοτζέσκι για άλλον έναν χρόνο;
dru_15
Jul 26 2018, 21:49
Εινσι δυνατον καποιοι να ονειρευονται παιχτη -ες με 1.5 μυριο..? Και δεν κραταγαμε Σινκλετον...?
doctorjekil
Jul 26 2018, 21:54
QUOTE(stevebucknall11 @ Jul 26 2018, 22:45 )

Εμένα μ' αρέσει ο Ντεσόν Τόμας σε σχέση με τους άλλους που ακούγονται. Όχι ότι θα βγει καλύτερος από αυτούς, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι χειρότερος. Ο Ράντολφ ας πούμε έρχεται από κακή χρονιά με τραυματισμό. Ο Μπράουν πράγματι δεν είναι ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων. Ο Γουάιτ έρχεται από τραυματισμό. Ο Τζόνσον δεν έχει δοκιμαστεί στην Ευρωλίγκα. Και πάει λέγοντας. Μια ερώτηση: Υπάρχει κάποια αξιόπιστη πηγή που να αναφέρει ότι συμφωνήσαμε με τον Λοτζέσκι για άλλον έναν χρόνο;
Μπορει και να ειναι σωστα ολα αυτα που λες για τον Τομας αλλα το θεμα ειναι πως ολοι οι υπολοιποι που αναφερεις ειναι 4αρια ενω ο Τομας 3αρι...και η ομαδα χρειαζεται 4αρι και οχι αλλο ενα 3αρι
stefkorner
Jul 26 2018, 22:09
QUOTE (kith langford @ Jul 26 2018, 23:09 )

ηλεκτρολογος σημαινει πως εχει τα φυσικα προσοντα να γινει καλος αμυντικος εφοσον το δουλεψει...
εγω κραταω αυτο ως το καλυτερο μαργαριταρι του Κιθ και ανυπομονω να επιστρεψει μετα το 5ημερο μπαν
αρκει να ακολουθησει τους κανονες του φορουμ αυτη την φορα
εν το μεταξυ δεν ξερω αν ειδατε εβγαλε το γκαζετα σε ψηφοφορια ολα τα ονοματα που ακουγονται (εκτος του J.Jones)
και με εκπληξη( ; ) παρατηρω οτι ο Οκαρο μαζευει κατι λιγοτερο απο το 1/3 των ψηφων !!!
αυτη η συνεχομενη αναμονη και οσα γραφονται για το μενει-δεν μενει στους cavs ,εχει δωσει μαλλον την εντυπωση σε παρα πολλους,οτι προκειται για κανα σουπερ περιζητητο forward του nba,παρα την σεζον που περασε με τον σοβαρο τραυματισμο!
δηλαδη ρε φιλε πατα εκει τον Ραντολφ η τον Κουζμινσκας ,να φτιαξεις κατασταση και ας ειναι πλ δυσκολοι στοχοι!τζαμπα ειναι το ρημαδι
μετα μην λεμε οτι φταινε τα φιλο dpg μεσα ,που θα τον παρουσιαζουν ως 4ρι απο το πανω ραφι..
Johnny Marv
Jul 26 2018, 23:29
Εγώ να κάνω μια ερώτηση ; Αν ο εϊσι έρχεται πχ με 1 μυριο υπάρχει έστω και 1 λόγος να διαλέξουμε κάποιον άλλον αντί για αυτόν ;;
Looter
Jul 27 2018, 00:00
Πέρα από την πλάκα τώρα η κουβέντα θέλουμε δε θέλουμε θα έρθει στις ΛΑΘΟΣ επιλογές τους Τσάβι για το ρόστερ.
ΑΝ ισχύουν αυτά που γράφονταν μέχρι χθές , αν δεν έφευγε ο Ντένμον θα έψαχναν 4αρι με 350-400Κ. Το είχε αναφέρει και ο κοντός πριν μερικές ημέρες και απλά περίμεναν την υπέρβαση των επιπλέον 250-300 του ΔΠΓ για τον Οκάρο που και καλά τον γουστάρει και ο ΠΡΟΕΔΡΑΣΣΣ...
Είναι δυνατόν σε ομάδα που το 3ο-4ο πεντάρι (Ίαν) παίρνει 550.000 και ο Λέκα άλλα 500.000 να έχει κρατήσει για τη ΒΑΣΙΚΗ θέση 4 350-400Κ??
Ο Σινγκλετον έπαιρνε 1.200.000 όπως έχει γραφτεί πολλάκις και πάνε να φέρουν παίκτη τόσο χαμηλής μπασκετικής ποσότητας;
Ή πιστευετε ότι θα έρθει ένα σοβαρό 4αρι και η ομάδα θα είναι έτοιμη για final 4 όταν υπάρχουν οι 2 παραπάνω που κοστίζουν 1.050.000 ΕΝΩ ταυτόχρονα υπάρχουν ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ελλέιψεις ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚ????
Η περίπτωση του Ράντολφ δείχνει, σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, να είναι αυτή που προκρίνεται στον Παναθηναϊκό για την θέση "4" που ουσιαστικά θα κλείσει και τις μεταγραφές των "πράσινων".
Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ έχει δεχθεί πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας, διαπραγματεύσεις γίνονται εδώ και αρκετές μέρες, όμως, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, πηγές ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές γεφύρωσαν το αρχικό χάσμα που είχαν και είναι πλέον πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, άμεσα να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.
Αυγουλής,novasports.gr
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜ.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
plokamias
Jul 27 2018, 01:04
QUOTE(SC13 @ Jul 27 2018, 01:55 )

Η περίπτωση του Ράντολφ δείχνει, σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, να είναι αυτή που προκρίνεται στον Παναθηναϊκό για την θέση "4" που ουσιαστικά θα κλείσει και τις μεταγραφές των "πράσινων".
Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ έχει δεχθεί πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας, διαπραγματεύσεις γίνονται εδώ και αρκετές μέρες, όμως, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, πηγές ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές γεφύρωσαν το αρχικό χάσμα που είχαν και είναι πλέον πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, άμεσα να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.
Αυγουλής,novasports.gr
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜ.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο,μιλάμε όντως για βόμβα...Λίγο υπομονή να δούμε,ας κρατάμε μικρό καλάθι
villiskabas
Jul 27 2018, 01:08
αντε να μιλησω και γω και να πω οτι τον ραντολφ τον παω πολυ περισσοτερο απο σινγλετον. Βασικα δεν θα ξεχασω ποτε την ταπα που ριξε στα μουτρα του γκιστ σε ενα ματς. μακαρι να ρθει
yorgos
Jul 27 2018, 01:12
Άλλη μια ψήφος στο Ράντολφ από μένα, και επικοινωνιακά θα είναι μεταγραφάρα, αλλά το πρόβλημα στο σουτ θα παραμένει (οαρότι δεν είναι τόσο κακός σουτέρ όσο νομίζουν μερικοί), θέλουμε σουτ από το 3 ή (αν μείνει ο Λοτζέσκι) καρασουτάρα τύπου Κάρολ από το 2. Α ρε Ματ Τόμας, στη Βαλένθια ρε παλικάρι μου;
pogasgeo
Jul 27 2018, 01:22
η καλύτερη δυνατή λύση ο Ράντολφ μεγάλη βόμβα αν ισχύει...Εγώ ή Ράντολφ ή Σενγκέλια ή Έισι θα θέλα.(προφανώς ο Σενγκέλια έχει buy out οπότε ήταν τρομερά δύσκολο να γίνει και ο Έισι πιστεύω οτί δεν ήταν ρεαλιστιή περίπτωση και θα μείνει nba)
Dreamerpanos
Jul 27 2018, 01:55
Ε άμα γίνει και αυτό μην καθόμαστε και σκάμε για το τι θα κάνουμε επιθετικά.
Είναι απλό: Θα τουβλάρουμε ασύστολα απέξω αλλά ένας εκ των Παπαπέτρου,Θανάση,Ράντολφ,Γκιστ,Λάσμε,Παπα
�ιάννης θα παίρνουν επιθετικό και γειά σας
Μετριότατη χρονιά πέρσι ο Ράντολφ αλλά παραμένει μεγάλο μπαμ ότι και να λέμε.
Άσχετο αλλά βλέπω πως Ράντολφ και Γκιστ έχουν παρόμοια ιστορία γέννησης!
Τεσπα,ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Με ανακοινώσεις Λοτζέσκι,Ράντολφ και Σακελλαρίου(

),κάτι πάει κι έρχεται.
Όχι ότι δεν έχει χτυπητές αδυναμίες η ομάδα,ιδίως στην περιφέρεια. Αναλόγως τα κέφια του Παππά και την αγωνιστική κατάσταση του Λάνγκφορντ θα είμαστε...
Looter
Jul 27 2018, 01:58
Η καλύτερη λύση ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι ο Ράντολφ αλλά νομιζω ότι το κασέ θα είναι 1.5-1.6 , κάτι που δεν προκύπτει από κάπου..
Παίκτης από το πάνω ράφι που όμως έχεις τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ σε ομάδα που σήκωσε την ΚΟΥΠΑ ενώ παίζει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ FINAL 4.
yorgos
Jul 27 2018, 02:00
Δεν το συζητάμε, η ποιότητά του είναι τέτοια που τον υπογράφεις και μετά ρωτάς πώς θα χωρέσει, αν και οιον θα πάρεις για να δέσει καλύτερα κλπ. Αν ισχύει η μεταγραφή, είναι εξαιρετική είδηση. Μετά τον Ράιτ (που ήταν και εφικτότατος), το καλύτερο όνομα που έπαιξε φέτος για το 4.
Johnny Marv
Jul 27 2018, 02:42
Συγκρίνοντας το φετινό με το περσινό μας ρόστερ (θεωρώ απαραίτητη την ύπαρξη ενοσ Ακόμη σουτερ βεληνεκούς λοτζο στην περιφέρεια ο οποιος όμως δεν πρόκειται να μείνει 2 μήνες τουλάχιστον εκτός γιατί πλέον δεν έχουμε κάποιον ντενμον να βάλουμε για να μπορέσουμε να κατέβουμε με 12) έχουμε και λέμε :
Πέρσι ,
Καλαθης-Λεκα
Τζεημς-Παππας
Ριβερς-Λοτζο-Θανάσης
Σιγκλετον-Γκαμπριελ(Μιτογλου)
Γκιστ-Πεϊν(Ογκαστ)-Βουγιουκας
Φέτος ,
Καλαθης-Λεκα
Λαγκφορντ-Παππας
Παπί-Λοτζο-Θανάσης
4αρι-Μιτογλου
Γκιστ-Λασμε-Παπατζον(Ίαν)
Άμα ξεχάσουμε τις παρενθέσεις Δλδ τους παίκτες που έπαιζαν μόνο Α1 έχουμε :
Στον ασσο : αναβάθμιση (ίδιοι παίκτες μόνο που ο λεκα έχει πια προσαρμοστεί και θα είναι σίγουρα καλύτερος . Τον βλέπω 10-15λεπτα στον ασσο και κανα 5λεπτο στο 2)
Στο δυο : Παππας έμεινε και αντί για τζεημς ήρθε ο λαγκφορντ . Χάσαμε λίγη τρέλα αλλά πήραμε περισσότερο τρίποντο και αργά μωρή , Δλδ αναβάθμιση συνολικά
Στο τρία : Θανάσης-λοτζο μένουν και αλλάζει ριβερς με παπί . Σίγουρα χάνουμε σουτ του ριβερς (που βέβαια δεν υπήρχε στα τέλη της χρονιάς) αλλά κερδίζουμε άμυνα , ριμπάουντ , ποστ , σκληράδα . Για αναβάθμιση μου φαίνεται ...
Στο τέσσερα : μιτογλου αντί για γκαμπριελ το ίδιο πράγμα ας πούμε και τώρα το 4αρι αντί του σιγκλετον . Υποβάθμιση δεν θα υπάρξει μόνο αν το 4αρι είναι επιπέδου ραντολφ-εϊσι που έχουν μεν λίγο χειρότερο 3ποντο αλλά κάνουν όλα τα αλλά καλύτερα . Και με τους 2 (κυρίως με εϊσι) γινόμαστε τρομεροί αμυντικά και στο ριμπάουντ και έχουμε και σουτ βέβαια
Στο πέντε : γκιστ έμεινε , Ίαν αντικαταστάθηκε από Παπατζον , μεγάλη αναβάθμιση (αν Ίαν>Παπατζον τότε θα καλούσαν εθνική τον Ίαν ...) και επίσης Λασμε αποτελεί αναβάθμιση του ογκαστ και ορθολογικότερη επιλογή από πεϊν .
Καλά είμαστε Εν ολίγης . Το θέμα είναι να μείνει υγιής ο λοτζο . Δεν με νοιάζει να χάσει 1-2 παιχνίδια το θέμα είναι να μην χάσει 1-2 μήνες σίγουρα δεν θα παίζει Α1 (εκεί θα παίζουμε με τους 4 σεντερ) αλλά ίσως πρέπει να βρούμε κάποιον άλλον στη θέση του με το ίδιο σουτ που να μπορεί να μείνει υγιής και ίσως να μπορεί να παίξει λίγο καλύτερη άμυνα
golitog7
Jul 27 2018, 08:44
QUOTE(sacarame @ Jul 26 2018, 19:01 )

+1 φαουλ και στον Stefos7
χαχα!
περισσότερο νόημα θα είχε να έπαιρνε φάουλ για το "συγγνώμη" με ένα γ ο αγαπητός φίλος
sni79per
Jul 27 2018, 09:17
Nemesakos
Jul 27 2018, 09:22
Πρασινίζει ο ΟκαροΜε Ράντολφ κοιμηθήκαμε με Οκάρο ξυπνάμε..
Γενικά κ με τους 2 είμαι ικανοποιημένος.
Από την μία ο Ράντολφ προσφέρει μερικά στοιχεία που ήδη υπάρχουν, αλλά με την προσωπικότητα που διαθέτει ανεβάζει επίπεδο. Δεν το συζητάμε καν ότι αν έρθει αυτός θα πρόκειται για ίσως την πιο ποιοτική προσθήκη στην ομάδα. Δυναμώνει η ρακέτα, υπάρχει περιφερειακό σουτ, rim protection rebounding και άμυνα. Συνεχίζω να πιστεύω βέβαια πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να αφήσει η Ρεάλ τον παίκτη για ομάδα που είναι άμεσος ανταγωνιστής. Και όχι για την κούπα φυσικά, αλλά για τις διασταυρώσεις αλλά ακόμα και για την κανονική διάρκεια. Ο Ράντολφ σε όποια ομάδα πάει την αλλάζει επίπεδο.
Από την άλλη με Οκάρο αποκτάς καλύτερο σουτ από το 4, δεν είναι τόσο σκληρός αμυντικός, αλλά είναι ικανοποιητικός. Έχει καλή ενέργεια, αλλά δεν αγωνίζεται τόσο προς τα μέσα. Βέβαια με Γκιστ Λάσμε Παπαγιάννης στο 5 αλλά και Παπαπέτρου Θανάση στο 3, στην θέση ίσως χρειαζόμαστε περισσότερο ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του, ειδικότερα το σουτ του. Επίσης σημαντικό ότι ήταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ωστόσο αυτές δεν είχαν τον χρόνο να τον περιμένουν, αλλά είχαν τα χρήματα να υπογράψουν πχ τον Κρις με 2.1 εκ δολάρια. Θυμάμαι τον φίλο basket72 να λέει ότι τον κοιτά η Μπαρτσελόνα. Εμείς που χρήμα δεν έχουμε, αναγκαστικά είχαμε τον χρόνο για να τον περιμένουμε όπως όλα δείχνουν.
Κοινό και των 2 είναι ότι υπήρξαν τραυματίες, το κασέ τους έχει πέσει και για αυτό συζητάνε με την ομάδα. Στην περίπτωση Οκαρο τα 800.000 δολλάρια που θα πάρει είναι αρκετά κάτω από το 1εκ που δεν μπορεί να διαθέσει η ομάδα, από την άλλη με Ράντολφ δεν ξέρω πόσα λεφτά θα πάρει γιατί με βάση το χθεσινό άρθρο του νόβασπορτς, δεν είναι κατανοητό αν θα μείνει ελεύθερος, αν θα δοθεί δανεικός, αν θα καλύψει το συμβόλαιό του εξ ολοκλήρου ο ΠΑΟ, αν θα μοιραστεί το συμβόλαιο με Ρεάλ κλπ κλπ.
Άντε να τελειώνει σιγά σιγά να ξυνόμαστε και μεις μαζί με τους Ολυμπιακούς για το υπόλοιπο του καλοκαιριού..
stefkorner
Jul 27 2018, 09:36
ελπιζω να εχει γινει 1ος στοχος ο Ραντολφ(για οσο ειμαστε σε επαφες ) και να εχει παει 2ος ο Οκαρο
το allstarbasket το συγκαταλεγω στα σχετικα αξιοπιστα ,οπως και τον Αυγουλη βεβαια !
οσο και ο Οκαρο να ειναι κομμενος και ραμμενος σ αυτο που ψαχνουμε σε : 3π- αμυνα-ριμπαουντ
δεν αφηνεις την ευκαιρια να χαθει μεσα απο τα χερια σου με Ραντολφ ,αν οντως εχεις φτασει κοντα!
ας ειναι κ απειθαρχος&ακριβος&μετριος τριποντος γ αυτο που ψαχνουμε& ας μην εχει χωρο στο 5 &ας προερχεται απο μετρια σεζον με τραυματισμο & & &
για τετοιους παικτες θυσιαζεις και την τελευταια θεση που ειχες για να καλυψεις την συνολικη αδυναμια στο τριποντο και τα δινεις ολα να δουλεψεις ομαδικα πανω σ αυτο ! αλλωστε ειναι παικτης που δεν αποκλειεις οτι μπορει να βρει ενα καλο ποσοστο κοντα στο 40 %
φυσικα υπαρχουν κ παραπλευρα κερδη με τρομερη αυξηση στα διαρκειας +απειρα κρεντιτς στον dpg !
στο καθαρα αγωνιστικο εννοειται ανεβαινει κατα πολυ το ταβανι ,εκει που δεν παιζει να το ανεβασει ο Οκαρο ,ακομα και αν θεωρησουμε οτι θα κανει μια σουπερ σεζον (ενω ειναι μια χρονια off κ εψαχνε ακομα κ στ summer league τα πατηματα του..)
Nemesakos
Jul 27 2018, 09:52
Γενικά η περσινή σεζόν του Ράντολφ λόγω τραυματισμού δεν κύλησε ωραία. Μόλις ρόλαρε η Ρεάλ με Τόμπκινς και Ρέγιες συν τον Ταβάρες που πήρε και τον Αγιόν που επέστρεψε από τραυματισμό, ο Ράντολφ δεν βρήκε ξανά τον χρόνο που είχε. Μετά όπως λένε οι διάφοροι δημοσιογράφοι Ισπανοί και μη, οι φωνές του και η γκρίνια του ακουγόταν συνέχεια. Ήθελε να παίζει, δεν έπαιζε και έσπασε το γυαλί.
Από τους παίκτες που ακούγονται προσωπικά μου κάνουν οι περισσότεροι... Με σειρά προτεραιότητας Ράντολφ-Έισι-Οκάρο-Μπράουν.
Από κει και πέρα με Τόμας δεν είμαι ευχαριστημένος, ενώ με Κουζμίνσκας είμαι αλλά ΜΟΝΟ λόγω σουτ.
stefkorner
Jul 27 2018, 09:55
QUOTE (Nemesakos @ Jul 27 2018, 15:52 )

Από τους παίκτες που ακούγονται προσωπικά μου κάνουν οι περισσότεροι... Με σειρά προτεραιότητας Ράντολφ-Έισι-Οκάρο-Μπράουν.
τους κανω 6 , βαζοντας ενδιαμεσα σε Ραντολφ-Εισι τον Κουζμινσκας και σε Οκαρο-Μπραουν τον Ντεσον
green_sky
Jul 27 2018, 09:57
QUOTE (Nemesakos @ Jul 27 2018, 10:22 )

Πρασινίζει ο ΟκαροΜε Ράντολφ κοιμηθήκαμε με Οκάρο ξυπνάμε..
Γλιτωσε το συμβολαιο του Ντενμον για να παει να φερει τον Γουαιτ που εχει να παιξει ενα χρονο και βαλε μπασκετ?Δηλαδη αν εμενε ο Ντενμον ποιον θα εφερνε ? Ελπιζω να μην ισχυει και να πηγαινει για Ραντολφ.
Ο Ντεσον που γραφετε ρε παιδια ειναι 3 περισσοτερο.Τι να τον κανει ?
Ο Κουζμινσκας παιχταρας αλλα το ιδιο.Ειναι περισσοτερο 3.
Υ.Γ Διαβαζα χθες ενα αρθρο περι "bad boys" (Γκιστ-Λασμε) που θα παιζουν μαζι στο παρκε.
Αν αθροισεις τις ηλικιες των δυο προαναφερθέντων πλησιαζουμε τα 70 ετη.Δεν τους λες και πολυ bad boys.
Αν βαλει και τον Κιθ μαζι ξεπερναμε τον ενα αιωνα.Λιγος ρεαλισμος σε αυτα που γραφονται για να διαβασουμε δεν βλαπτει.
j-kidd13
Jul 27 2018, 10:00
O Oκαρο ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ προσθηκη.Ο Ραντολφ ειναι ανωτερης ποιοτητας,αλλα δεν ξερω αν θα κολλησει καλυτερα απο τον Οκαρο στην ομαδα.
Το προβλημα δεν ειναι στο 4,αλλα στα γκαρντ,που ειμαστε με 3 ερωτηματικα.
The Mailman
Jul 27 2018, 10:01
Αποδέσμευση Ίαν που είναι περιττός.
Κλείνεις White που είναι προσιτός οικονομικά 800κ δολάρια + Νάναλι και λύνεις το πρόβλημα που έχουμε κυρίως στο 3ποντο και φέρνεις ισορροπία από σπόντα και τύχη σε ένα αρχικό πλάνο που ήταν για γέλια..
Και έχεις ένα ρόστερ με παίκτες που παίζουν παραπάνω από μια θέση με σταθερή αξία τον καλάθη στον Ασσο.
1. Νίκ - Λούκας
2. Παππάς - Κίθ
2-3. Νάνναλλυ
3. Θανασοκουμπο
3-4 Παπαπέτρου
4. Οκάρο - Μήτογλου
5. Λάσμε - Γκίστ - Παπαγιάννης
pogasgeo
Jul 27 2018, 10:09
χτές είδα Ράντολφ σήμερα Οκάρο ξενέρα έχω να πω.Ο Οκάρο χωνεύεται μόνο με Λοτζέσκι ή κάποιον άλλο με σούτ και με ένα γκάρντ...
stefkorner
Jul 27 2018, 10:11
Λοτζο+4ριμην κανετε σχεδια για αλλα γκαρντ !ο Λοτζο θα αντικαταστησει τον Ντενμον !το γραφουν οι παντες!
για μενα ειναι η ιδανικη εξελιξη ,καθως θα αφηνει απολυτως ανοιχτο το παραθυρο για ενισχυση στα γκαρντ μεσα στην σεζον και αμεσα ,αν ο μη γενοιτο χτυπησουν απο νωρις καμπανες εκει ..
john wick
Jul 27 2018, 10:16
QUOTE (stefkorner @ Jul 27 2018, 07:11 )

Λοτζο+4ριμην κανετε σχεδια για αλλα γκαρντ !ο Λοτζο θα αντικαταστησει τον Ντενμον !το γραφουν οι παντες!
για μενα ειναι η ιδανικη εξελιξη ,καθως θα αφηνει απολυτως ανοιχτο το παραθυρο για ενισχυση στα γκαρντ μεσα στην σεζον και αμεσα ,αν ο μη γενοιτο χτυπησουν απο νωρις καμπανες εκει ..
Στέφανε συγνώμη αλλά δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική...
Όλες οι ομάδες αν διαπιστώσουν μεσούσης της χρονιάς κάποια έλλειψη , εννοείται ότι θα προσπαθήσουν να την αποκαταστήσουν .Επίσης όταν προκύψει σοβαρό θέμα τραυματισμού..
Το θέμα είναι τι κάνεις πριν ξεκινήσει η χρονιά....εμείς λοιπόν θα ξεκινήσουμε την σεζόν με 4 γκαρντ (τον Λοτζέσκι προσωπικά δεν τον βάζω στα γκαρντ)...
doctorjekil
Jul 27 2018, 10:20
Δεν συγκρινεται ο Ραντολφ με τον Γουαιτ...ο Ραντολφ ειναι απ τα καλυτερα 4αρια της ευρωλιγκα(για μενα το καλυτερο και πολυ καλυτερος του Σιγκλετον)και ο Γουαιτ ειναι ενα μετριο 4αρι που προερχεται και απο απραξια λογω τραυματισμου
stefkorner
Jul 27 2018, 10:21
QUOTE (john wick @ Jul 27 2018, 16:16 )

Όλες οι ομάδες αν διαπιστώσουν μεσούσης της χρονιάς κάποια έλλειψη , εννοείται ότι θα προσπαθήσουν να την αποκαταστήσουν .Επίσης όταν προκύψει σοβαρό θέμα τραυματισμού..
Το θέμα είναι τι κάνεις πριν ξεκινήσει η χρονιά....εμείς λοιπόν θα ξεκινήσουμε την σεζόν με 4 γκαρντ (τον Λοτζέσκι προσωπικά δεν τον βάζω στα γκαρντ)...
σεβαστη και πολυ λογικη η ενσταση σου!εμενα περισσοτερο ειναι επιθυμια αλλωστε!
ασε που αν παμε σε Ραντολφ, δεν μπορω να ζητησω κατι παραπανω στα γκαρντ ! εφοσον δεν θα υπαρχει χρημα αμεσα ,συμβιβαζομαι απολυτα με τον γκαρντ-φοργουρντ Λοτζο σε πρωτη φαση..!
αν τελικα καταλληξουμε/προτιμησουμε.. Οκαρο η Ντεσον,πιθανως να αναθεωρησω και θα ξαναγραψω σχετικα
Nemesakos
Jul 27 2018, 10:25
QUOTE (john wick @ Jul 27 2018, 11:16 )

Πάντως αν το μετέφρασα σωστά, ή αν το έγραψαν σωστά, ο Ντένμον λογικά θα επιστρέψει τον Φλεβάρη από Κίνα στον ΠΑΟ. Με κάθε επιφύλαξη το λέω γιατί ακόμα επίσημα το deal δεν έχει ανακοινωθεί.
Τον Λοτζέσκι να τον βάζεις στα γκαρντ όπως τον έβαζε κ πέρσι ο Τσάβι. Σε πολλά σχήματα και ο Λότζο κατέβαινε στο 2 και ο Ρίβερς κατέβαινε στο 2.
Συμφωνώ ότι χρειάζεται ένα ακόμα γκαρντ (άπειρες χυλόπιτες αλλά συνεχίζει να είναι ιδανικός ο Ζήσης) ωστόσο το πρόβλημα με το σουτ στο 3 και το 4 θα συνεχίσει να υφίσταται αν δεν δώσεις εκεί προτεραιότητα. Οκάρο και Λότζο φέρνουν το σουτ που τόσο λείπει. Με τον Λότζο να κατεβαίνει στο 2 ώστε να βοηθά και το spacing.
Άλλωστε παίρνουμε κ Σακελλαρίου...
pogasgeo
Jul 27 2018, 10:28
QUOTE (john wick @ Jul 27 2018, 11:16 )

συμφωνώ όλες οι σοβαρές ομάδες έχουν 5 γκάρντ,εμείς έχουμε 4 και μάλιστα οι 3 είναι στοιχήματα(Παππάς ο γνωστός Παππάς που είναι πλέον βασικός,Λέκα πρέπει να κάνει step-up και Κίθ δε γνωρίζουμε σε τι κατάσταση είναι...)
stefkorner
Jul 27 2018, 10:34
QUOTE (Nemesakos @ Jul 27 2018, 16:25 )

Τον Λοτζέσκι να τον βάζεις στα γκαρντ όπως τον έβαζε κ πέρσι ο Τσάβι. Σε πολλά σχήματα και ο Λότζο κατέβαινε στο 2 και ο Ρίβερς κατέβαινε στο 2.
Συμφωνώ ότι χρειάζεται ένα ακόμα γκαρντ (άπειρες χυλόπιτες αλλά συνεχίζει να είναι ιδανικός ο Ζήσης) ωστόσο το πρόβλημα με το σουτ στο 3 και το 4 θα συνεχίσει να υφίσταται αν δεν δώσεις εκεί προτεραιότητα. Οκάρο και Λότζο φέρνουν το σουτ που τόσο λείπει. Με τον Λότζο να κατεβαίνει στο 2 ώστε να βοηθά και το spacing.
Άλλωστε παίρνουμε κ Σακελλαρίου...

ο Λοτζο ειναι αρκετα καλος δημιουργικα και γενικα πλ καλος να βαζει την μπαλα στο παρκε ,τουλαχιστον σε συγκριση με Ριβερς υπερτερει κατα πολυ!οποτε θεωρω πως πλ σωστα τον χρησιμοποιουσε ως guard-forward ο Πασκουαλ και εναν τετοιο συνεχιζει να τον υπολογιζει! 4.5 λοιπον γκαρντ ας λεμε οτι θα εχουμε
οσο για Σακελλαριου τι να πω !οκ για τις προπονησεις ,αλλα πραγματικα γιατι να μην παμε σε Αθηναιου ,που ειναι κ αρκετα καλος τριποντος και θα υπηρχαν πιθανοτητες να αποτελεσει λυση ,ειδικα με τετοια λειψανδρια στα γκαρντ !ο Σακελλαριου δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να σταθει σε ευρωλιγκα η σε ντερμπι α1 ,ακομα και με 2 γκαρντ να ξεμεινουμε
Nemesakos
Jul 27 2018, 10:39
QUOTE (stefkorner @ Jul 27 2018, 11:34 )

ο Λοτζο ειναι αρκετα καλος δημιουργικα και γενικα πλ καλος να βαζει την μπαλα στο παρκε ,τουλαχιστον σε συγκριση με Ριβερς υπερτερει κατα πολυ!οποτε θεωρω πως πλ σωστα τον χρησιμοποιουσε ως guard-forward ο Πασκουαλ και εναν τετοιο συνεχιζει να τον υπολογιζει! 4.5 λοιπον γκαρντ ας λεμε οτι θα εχουμε
οσο για Σακελλαριου τι να πω !οκ για τις προπονησεις ,αλλα πραγματικα γιατι να μην παμε σε Αθηναιου ,που ειναι κ αρκετα καλος τριποντος και θα υπηρχαν πιθανοτητες να αποτελεσει λυση ,ειδικα με τετοια λειψανδρια στα γκαρντ !ο Σακελλαριου δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να σταθει σε ευρωλιγκα η σε ντερμπι α1 ,ακομα και με 2 γκαρντ να ξεμεινουμε
Η κίνηση Σακελλαρίου για μένα δείχνει ότι δεν θέλουν να κάψουν τους μικρούς.Γιαυτό κιόλας ο Λούτζης όπως φαίνεται πάει Λάυριο ενώ δεν έχω ακούσει κάτι για τον Καλαιτζάκη. Ωστόσο γιατί να μην πάρει κάποιον άλλον για 14-15ο στο ρόστερ αντί του Σακελλαρίου? Δεν το ξέρω, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, όπως δεν με ενδιέφερε και ο κυρίτσης με τον Αποστολίδη.
Πάντως σε αυτό το ρόστερ θα θελα να δω Χαραλαμπόπουλο.. Βρίστε ελεύθερα..
stefkorner
Jul 27 2018, 10:42
QUOTE (Nemesakos @ Jul 27 2018, 17:39 )

Πάντως σε αυτό το ρόστερ θα θελα να δω Χαραλαμπόπουλο.. Βρίστε ελεύθερα..

εσυ μπορει να ηθελες !και εμενα δεν θα με χαλαγε να αποτελει επιπλεον λυση ,εφοσον τον πληρωνουμε κιολας..
το θεμα ειναι οτι αυτος δεν θα ηθελε να δει τον εαυτο του ,σ αυτο το ροστερ..!
γιατι ψαχνει για μινιμουμ εγγυημενο χρονο για φετος! με μαλλον αυξημενο ρολο κ απ αυτον που ειχε στον Παοκ
QUOTE (pogasgeo @ Jul 27 2018, 11:28 )

συμφωνώ όλες οι σοβαρές ομάδες έχουν 5 γκάρντ,εμείς έχουμε 4 και μάλιστα οι 3 είναι στοιχήματα(Παππάς ο γνωστός Παππάς που είναι πλέον βασικός,Λέκα πρέπει να κάνει step-up και Κίθ δε γνωρίζουμε σε τι κατάσταση είναι...)
Χρειαζοταν ενας παικτης με τα χαρακτηριστικα του Λοτζεσκι γιατι θα ημασταν η μονη ομαδα που στο 3 δεν θα ειχε 1 παικτη με καλο σουτ
Ομως με δεδομενο οτι εκει υπαρχουν Παπαπετρου και Θανασης αυτος ο παικτης δεν θα μπορουσε να παιζει μονο 3,αρα μιλαμε για 3-4αρι η 2-3αρι
Επειδη 3-4αρια εχουμε ηδη 2(Παπαπετρου,Θαναση) και αν το 4αρι μας ειναι ο Οκαρο η ο Τομας θα εχουμε και αλλο η λυση ειναι 2-3αρι
Επειδη ομως στο 2 εχεις και Λανγκφορντ και Παππα στον οποιο εχεις υποσχεθει βασικο ρολο(20+ λεπτα) δεν χωραει αλλος γκαρντ
Δηλαδη στο 2 γυρω στα 35' μαζι Παππας,Λανγκφορντ(αν ο Λανγκφορντ ειναι καλα ο Παππας ισως βρεθει να παιζει λιγοτερο απο αυτον) και κανα πενταλεπτο Λοτζεσκι
Παρακινδυνευμενη προβλεψη:Οσο ο Λοτζεσκι ειναι υγιης στο 3 θα παιζει περισσοτερο απο τον Παπαπετρου με τον Παπαπετρου να καλυπτει μεγαλο μερος(αν οχι ολο) των λεπτων πισω απο το βασικο 4 τρωγοντας δηλαδη τα λεπτα του Μητογλου
Ο Παπαπετρου θα βρει τα 25+' που θελει,πιθανως θα ξεκιναει με την αρχικη 5αδα(για να νιωθει starter,σημαντικος κλπ) αλλα απο αυτα μονο τα 15' περιπου θα ειναι στο 3
Σε μια ομαδα που ψαχνει σουτ με το κυαλι ο υγιης Λοτζεσκι θα βρισκει πολυ χρονο
Στο 4 μαζι με την second unit το κακο σουτ του Παπαπετρου δεν πειραζει τοσο
Φετος ο "σουτε" Γκαμπριελ σε 11' ειχε 28,8% τριποντο
Τετοια νουμερα ο Παπαπετρου τα εχει
Ομως δεν τον βλεπω να παιζει πολυ μαζι με τον Καλαθη ειδικα αν στην ιδια 5αδα βρισκεται και ο Παππας
Με τον Λοτζεσκι στα γκαρντ ειμαστε οκ
Ουσιαστικα ανταλλαζουμε Ντενμον που ειναι καθαρο 2 με καποιον που θα παιζει κυριως 3 αλλα μπορει να παιξει κανα δεκαλεπτο στο 2
Αν υπαρξει σοβαρος τραυματισμος μεσα στην σεζον προφανως θα παμε για παικτη
Victor_Mannheim
Jul 27 2018, 11:02
ανοιγω το θεμα του φορουμ και μου βγαζει πρωτο ποστ οτι παιρνουμε τον ραντολφ,προχωραω στα ποστ και διαβαζω οτι τελικα θα παρουμε τον οκαρο και ξενερωσα
stefkorner
Jul 27 2018, 11:08
QUOTE (Victor_Mannheim @ Jul 27 2018, 17:02 )

ανοιγω το θεμα το φορουμ και μου βγαζει πρωτο ποστ οτο παιρνουμε τον ραντολφ,προχωραω στα ποστ και διαβαζω οτι τελικα θα παρουμε τον οκαρο και ξενερωσα
ο Αυγουλης ,ο οποιος ειναι του ρεπορταζ και των μεταδοσεων στην νοβα βασικα,εγραψε οτι ειμαστε κοντα σε Ραντολφ!
προσωπικα τον θεωρω πλ αξιοπιστο και αποκλειω να το βγαζει απο το μυαλο για να προκαλεσει κατασταση!δεν ειναι τετοιος δημοσιογραφος ,σε καμια περιπτωση!
απο την αλλη το allstarasket,που επισης ειναι ενα σοβαρο μεσο,αν ανοιξεις το λινκ και διαβασεις ,δεν προκυπτει οτι παμε να κλεισουμε τον Οκαρο επειδη τελικα μαλλον μενει ελευθερος ,γιατι δεν ξερουμε αν με τα ονοματα που προεκυψαν οντως παρεμενε 1ος στοχος !αν ομως φτασαμε κοντα σε Ραντολφ και τελικα προτιμησουμε Οκαρο ,επειδη ειπαν οι cavs να τον αποδεσμευσουν απο τωρα,τοτε ξερουμε ποια ομαδα του nba θα σιχτιριζουμε ολη την σεζον
Απο αυτα που βγαινουν απο εγκυρους δημοσιογραφους συνηθως ολα εχουν καποια βαση
Δηλαδη ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχουν γινει καποιες επαφες και για Οκαρο και για Ραντολφ και για Τομας ισως και για Μπραουν κλπ
Ομως οι δημοσιογραφοι στο 99% δεν μπορουν να ξερουν ουτε με ποια σειρα βρισκονται στην λιστα μας ουτε με ποιους απο οσους εχουν γινει επαφες εχουμε αποφασισει να προχωρησουμε και μπορουμε να δωσουμε οσα χρειαζονται ουτε με ποιον οι επαφες γινονται για να το μαθει ο βασικος στοχος και να πιεστει να ριξει τις απαιτησεις του
danibra
Jul 27 2018, 12:10
Καταλαβαίνω ότι ο Ράντολφ λόγω ευρωπαϊκής εμπειρίας ενθουσιάζει περισσότερο αλλά εγώ θα ήθελα τον Εισι.
Τανκ σε δύναμη,καλό τρίποντο,πολύ αθλητικός προερχόμενος από καλή χρονιά στο ΝΒΑ.
Ψηφίστε Εισι!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.