QUOTE (Goofy-shot @ Jun 28 2015, 19:51 )
Παίδες.Με δεδομένη την κατάσταση στη χώρα δε νομίζω να ανακοινωθεί παίκτης μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.Επίσης η Ελλάδα ,αυτή τη στιγμή που είναι αβέβαιο το τι θα συμβεί,αποτελεί μη δελεαστικό προορισμό για ξένους παίκτες και ειδικά για αυτούς που θέλουν πολλά χρήματα για να έρθουν (Καλάθης-Ραντούλιτσα-Έρτσεγκ).Οπότε ας περιμένουμε γιατί πιστεύω θα παγώσει ο σχεδιασμός προς το παρόν.
Εδώ ακόμα ο προπονητής δεν έχει ανακοινωθεί... οι παίκτες λογικά αργούν ακόμα...
Ας πω ομως κ γω την γνώμη μου για το ρόστερ που θα ήθελα...
Καλάθης Μποχωριδης Διαμαντίδης
Παππάς Γιανκοβιτς
Μασιούλις Χαραλαμπόπουλος
Γκιστ Φώτσης
Ρανούλιτσα Λάσμε Παπαγιάννης
Ναι βαζω 2 τον Βλάντο γιατί 3 δεν είναι.. Για κανένα λόγο...Είναι παίκτης που δεν μπορεί να ποστάρει, που δεν μπορεί να μαρκάρει, δεν μπορεί να δημιουργήσει...Όμως έχει ένα αξιοπρεπέστατο σουτ, είναι σχετικά γρήγορος και μπορεί να κατεβάσει την μπάλα. Ίσως και να φταίει ότι τράβηξε μόνος του όλο το κουπί φέτος,αλλά στα κρίσιμα κρύφτηκε. Θεωρώ πως πρέπει να δυναμώσει, πρέπει να φτιάξει οπωσδήποτε το σώμα του πρέπει να αποκτήσει πολύ καλύτερη αντίληψη του παιχνιδιού, πρέπει να βάλει περισσότερο μυαλό μέσα στο παιχνίδι και δεν ξέρω αν το έχει προσέξει κανείς αλλά το ένα του πόδι είναι πιο λεπτό από το άλλο. Αυτό ίσως λέει πολλά ίσως και όχι...
Ο Μασιούλις είναι η αρρώστια μου και θα ήθελα πολύ να γυρίσει. Το ίδιο και ο Λάσμε. Έδεσαν και οι 2 με την ομάδα, ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις και σίγουρα ξέρουμε τι ακριβώς περιμένουμε να δούμε.
Μια διευκρίνηση... Αν πάρει Βεζένκοφ (που προσωπικά δεν θέλω γιατί του χρόνου θα πάει ΝΒΑ οπότε θα είναι μόλις μια χρονιά και μετά ψάξιμο ξανά , άσε που 2 χρόνια τον παρακαλάμε ενώ θα έπρεπε να παρακαλάει αυτός..Ανάμεσα σε Άρη (nο offence) και μας επέλεξε τον Άρη...) θα τον βάλει κυρίως στο 3. Οπότε λογικά ο Βλάντο θα μοιράζεται την θέση του μαζί του και ο Χαραλαμπόπουλος Ελλάδα και καμιά ευκαιρία στην Ευρώπη. Αν λοιπόν ο Βλάντο μείνει στο 3, θα ήθελα κάποιον συμπληρωματικό του Παππά. Σίγουρα όχι τον Σλούκα. Δεν θέλω να δω ξανά 10 λεπτά ο ένας 10 ο άλλος. Για τον Παππά είναι ή τώρα ή ποτέ. Ιδανικά βάλε και τον ΔΔ στο 2 και πάρε ακόμα ένα pg. Νέντοβιτς? Μάρκοβιτς?
Ειλικρινά θέλω να στηριχτεί ο Παπαγιάννης. Πέρσι που έβγαλε χολή το DPG γκρουπ, όταν ο Παπαθεοδώρου δεν τον χρησιμοποιούσε, τον έβαλε και η ομάδα πήρε μπρος. Ακόμα και στην Ελλάδα στα ματς που έπαιξε έκανε πάρτι. Κανείς δεν μπορεί ακόμα και σε αυτή την ηλικία να τον πιάσει. Έχει πολλά τεχνικά που πρέπει και μπορεί να διορθώσει και πρέπει να δουλευτεί και να τον εμπιστευτούμε.
Άσχετο.. Είδα τους μικρούς χτες. Εξαιρετικός ο Παπαγιάννης αλλά ήταν σαν να έπαιζε με παιδάκια. Ο Λούτζης για κάποιο ανεξήγητο λόγο έκανε πολλά ανόητα λάθη ενώ η τρέλα όλων με τον Σταμάτη με προβληματίζει καθώς ήταν πολύ κακός. Ένα παιχνίδι ήταν αλλά οκ. Ο Ντόρσει δεν θα ήταν πολύ ωραία προσθήκη στους πιτσιρικάδες που έχουμε μαζέψει?? Ξεχώρισε πολύ.. Αλλά άντε να τον πείσεις να αφήσει την Αμερική...