QUOTE(The Admiral @ Jun 19 2007, 10:43 PM)

Φιλε Τζινομπιλι,και γω πριν λιγο καιρο προσπαθησα με το δικο μου τροπο να προσθεσω τη δικη μου αποψη για τους Σπερς,αλλα μετα απο λιγο διαπιστωσα πως η εμπαθεια και το μισος δυστυχως δεν μπορουν να νικηθουν με επιχειρηματα.
.....
Δυστυχως ή ευτυχως,το πρωταθλημα απεκτησε κατοχο,καποιοι δεν τον γουσταρουν για δικους τους λογους,καποιοι τον γουσταρουν.Τωρα τι να πει κανεις,η ιστορια εγραψε 4ο πρωταθλημα για τους Σπερς,την καλυτερη ομαδα της τελευταιας δεκαετιας και επεται συνεχεια

...
Ωραία επιχειρήματα

. Στο έχω ξαναπεί. Οι Spurs
δεν είναι η πιο κυρίαρχη ομάδα
της δεκαετίας. Καταρχάς πριν δέκα χρόνια δεν μπήκαν καν στα playoff οπότε η φοβερή ιου ιου πιου δυναστεία τους ξεκινάει πιο μετά. Ούτε από το 99 μπορείς να πείς μιας και δεν μπορείς να αποκαλέσεις δυναστεία μία ομάδα που ξαναπήρε πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια.
Αν άντι για "δεκαετίας" έγραφες "μετά το 03" τότε ναι, θα είχε μία βάση.
QUOTE(The Admiral @ Jun 20 2007, 12:56 AM)

Αυτο που εγω διαπιστωνω και πιστευω πως δημιουργει τις περισσοτερες συγκρουσεις στο τοπικ και οχι μονο,ειναι μια διαρκης εμμονη με τις υποθεσεις και τις συγκρισεις:με το παρελθον,με αλλες "δυναστειες",με το "πως θα επρεπε να κερδισουν",με πιο dominant τροπο,πιο γρηγορα,πιο επιθετικα,τι θα γινοταν αν ηταν οι Μαβερικς κτλ κτλ.
Καταρχάς κανείς δεν σύγκρινε τους Spurs με παλιούς πρωταθλητές. Αυτό που λέμε είναι ότι οι Spurs δεν είναι και τόσο κυρίαρχοι
όσο νομίζεις ότι είναι, και για παράδειγμα σου δίνουμε παλιές πιο πειστικές κυριαρχίες.

Δευτερον,αυτο το στυλ "ποια ειναι η πιο μουρατη πρωταθλητρια ομαδα" μου βγαζει μια αλαζονεια που δε μου αρεσει και δεν αρεσει και στους Σπερς,για αυτο και πιστευω πως ειναι μια σχετικα χαμηλων τονων ομαδα,που "μιλαει" οταν πρεπει.
"Χαμηλών τόνων-ύπουλη" είναι το σωστό.

Εγω διαπιστωνω τα γεγονοτα:Πηρε το πρωταθλημα με ενα ρεκορ 16-5 στα πλεη οφ και βασει αποτελεσματων ειναι η καλυτερη ομαδα του ΝΒΑ της τελευταιας δεκαετιας(1997-8 εως 2006-7) με περαιτερω προοπτικες.
Kαταρχάς δεν είναι δεκαετία είναι εννιαετία. Και για πες μου, πως γίνεται μία ομάδα να παίρνει το ένα πρωτάθλημα το 99 και το άλλο το 03 και να είναι κυρίαρχη ?
(Αν έγραφες όμως μετά το 03...

)
Τώρα αν γράψω πάλι για τις πραγματικά κυρίαρχες ομάδες θα μιλήσεις πάλι για συγκρίσεις και έτσι ?
QUOTE(Ginobili @ Jun 20 2007, 01:29 AM)

Αυτό που έγεινε φέτος με τους Σπέρς δεν έχει προηγούμενο.Τέτοιο πόλεμο που δέχονται για το υποτιθέμενο "αντιμπάσκετ" που παίζουνε δεν έχω ξαναδεί.(Και να διευκρινίσω εδώ..ότι δεν μιλάω αποκλειστικά για το forum εδώ...αλλά για το γενικό κλίμα,όπως π.χ τον δημοσιαγράφο της κρατικής τηλεόρασης..που μας ανέφερε κάθε 5' τον βρώμικο Μπόουεν...ενώ στο παρκέ υπήρχε και ο Βαρεχάο..).
Και για να το λένε όλοι πιστεύεις ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?

Πραγματικά τέτοιά κατάσταση δεν διαπίστωσα στο πρωτάθλημα του Ντιτρόιτ του 2004.Που κατά την προσωπική μου άποψη...ήταν οι μεγαλύτεροι "ξυλοκόποι" πρωταθλητές του ΝΒΑ.Τα σκορ τους ήταν σχεδόν πάντα μικρότερα των ευρωπαικών αγώνων.(Εννοείται ότι ήταν πανάξιοι πρωταθλητές και το πήραν δίκαια,δεν το συζητώ αυτό).
Μπερδεύεις τους Pistons του 2004 με αυτούς του 80. Όχι, οι Pistons όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν τόσο "ξυλοκόποι" όσο εσείς. Έκαναν τις βρωμιές τους (ιδίως με τους Pacers που εκάναν και αυτοί τα δικά τους) αλλά κανείς δεν πατάγε το πόδι του άλλου όταν σούταρε, ούτε του κλείδωνε τα πόδια για να μην πηδήξει στο ριμπάουντ.

όσο για το θέαμα..εμένα αντικειμενικά μου αρέσει αυτό που παρουσιάζουν οι Σπέρς..γιατί βρίσκω περισσότερη ομορφιά στο ομαδικό παιχνίδι,και το ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ παιχνίδι.Εντάξει σε πολλούς δεν αρέσει αυτό..αλλά τι να κάνουμε??
Ναί, γιατί όλες οι άλλες ομάδες στηρίχτηκαν μόνο σε μονάδες και έπαιξαν χωρίς πάθος...

Οι Σπέρς τόσα χρόνια δεν είχανε κάποιον παίκτη με τα προσόντα του Κόμπε,ή του Λεμπρόν,ή του Γουέιντ,ή του Γκαρνέτ,ή του Στουντεμάιρ που πραγματικά μπορούν να κάνουν πολύ πιο εντυπωσιακά πράγματα από τον "λαπά" Ντάνκαν..τον Μπόουεν,τον Μπάρι..τον Τζινόμπιλι...γι'αυτό είναι υπόλογοι που παίρνουν πρωταθλήματα......
Ξεχνάς την ιστορία της ομάδας σου. Μέχρι και το 2003 είχατε τον Robinson.