QUOTE(zoze_13 @ Jul 13 2016, 15:30 )
1.) H Φενέρ ετοιμάζεται να κάνει δικό της ένα παιδί που έχει λαμπρό μέλλον στην Ευρώπη, τον Nάναλι...
Εγώ κι ο Bullet έχουμε γράψει σχετικά με αυτό το παιδί και τι μπορεί να κάνει στην Ευρώπη. Συνοπτικά να πω πως είναι ο MVP της ιταλικής λίγκας, με περίπου 40% στο τρίποντο (και καλό ρεπερτόριο, σουτ εν στάσει, εν κινήσει κι άλλα καλούδια), καλό ύψος και σώμα (2,02) και αρκετά καλός αθλητής. Πιστεύω σε μια ευρωλίγκα που έχει έλλειψη στα καλά τρυάρια ο 25χρόνος Νάναλι θα μπορούσε να βρίσκεται στο ρόστερ κάθε ομάδας... και φυσικά του Παναθηναϊκού μας...
2.) Όπως διαμορφώνεται το ρόστερ το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι ο Φελντέιν αλλά ο Καλάθης. Κι εξηγούμαι:
Αφότου αποφασίστηκε η παραμονή Πεδουλάκη, και ενώ είχα κάνει κάποιες άλλες αρχικές προτάσεις, ανέφερα και τον Nunnally.
Και το εκανα διότι απλούστατα σκέφτηκα πως αυτός ο παίκτης, ανταποκρινεται θαυμάσια στα προπονητικα θέλω του Πεδουλάκη.
Πέραν του ότι βγήκε MVP στο Ιταλικό πρωτάθλημα, αυτός ο 3 and D type of player, θα κολλούσε θαυμάσια στην αγωνιστική φιλοσοφία του Πεδουλάκη, χωρίς απαραίτητα, να επηρεάζει και να υποθαλπει την εξελιξη-πρόοδο του Χαραλαμποπουλου.
Επίσης, χωρίς αλχημείες με 4αρια που παίζουν λίγο και στο 3 ,ο Παναθηναϊκός με τον Nunnally θα καλυπτε θαυμάσια το SF.
Μαζί με τον Χαραλαμποπουλο και τον Θανάση σε έναν ρόλο Combo F.
Αυτό ήταν το σκεπτικο μου, πριν έναν μήνα περιπου που έγραψα για αυτόν.
Προτεινα ουσιαστικά την αντικατασταση του Feldeine με τον Nunnally.
Υποθέτω πως το κασέ του Nunnally , δεν θα ξεπερνούσε τις 500χιλ-550χιλ , τουλάχιστον με τα προ ενός μήνα δεδομένα.
Για τόσα χρήματα εδώ και πολύ καιρό, συζητάμε για τον Okaro White.
Και είπα πως ο Nunnally , εκτός του οτι ειναι καθαρό SF , μυρίζει περισσότερο step up απο τον Okaro.
Δεν ισχυρίζομαι πως ανακάλυψα την Αμερική, όμως, νομίζω πως έκανα τους πιο καλούς συνειρμούς.
Και έρχεται η Φενερ τώρα και τον κλείνει.
Μου λέει ένας φίλος χθες, πως δεν είναι και κάτι εξωφρενικό, να έρχεται ένα μεγαθήριο και να ψωνιζει εναν παικτη σαν τον Nunnally.
Και του απάντησα πως βασικά, δεν είναι κάτι σύνηθες.
Ομάδες σαν την Φενέρ, έχουν την πολυτέλεια του να κινούνται με μεγάλα μπάτζετ. .
Δεν είναι σύνηθες να κάνουν τέτοιες αγορές.
Μου θύμισε έντονα την ΤΣΚΑ , που πήρε τον Cory Higgins.
Παρόλο που εχει όλα τα λεφτά του κόσμου, έκανε μια επιλογή με τον Cory Higgins, που λίγο ή πολύ εξέπληξε τον κόσμο.
Και αποδείχτηκε φυσικά και πολύ καλή.
Το γεγονός αυτό, δείχνει αν μη τι άλλο, ενα ανοιχτό μυαλό.
Καλό θα ήταν ένα ανάλογο ανοιχτό μυαλό να αποκτήσουν και οι Ελληνικές ομάδες, που εν μέσω παρατεταμένης κρίσης, εξακολουθούν να θέτουν τόσα πολλά και αυστηρά standards και κριτήρια
Έτσι όπως διαμορφωνεται το ροστερ του Παναθηναικου, υπάρχει πραγματικά κανενας ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, που δεν ήθελε εναν σαν τον Nunnally στην ομάδα?
Δεν θα κολλούσε θαυμάσια με τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ?
Τέλος, θα διαφωνήσω οσον αφορα τον Feldeine.
Με την απόκτηση του James, με τον Παππα να υπολογίζεται ξανά, και με τον αριθμό των Αμερικανών στο ροστερ να έχει κλείσει, έχοντας 3 κενά που ουσιαστικά πρεπει να καλυφθούν. με μόλις δύο υπολοιπομενες θέσεις κοινοτικών κενές, ο Feldeine για μένα, είναι το αγκάθι της υπόθεσης.