Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off-topic και γενικά σχόλια
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
McRae
Γιατι, η Ευρωλιγκα εχει parity?Οι ιδιοι και οι ιδιοι πηγαινουν σε φαιναλ φορ..εκει anyhting goes..και στο ΝΒΑ αν ειχαν μονους αγωνες για να κρινουν τον τιτλο μεχρι και οι sixers διεκδικουσαν δαχτυλιδι.
yorgos
QUOTE(McRae @ May 21 2017, 16:42 ) *
Γιατι, η Ευρωλιγκα εχει parity?Οι ιδιοι και οι ιδιοι πηγαινουν σε φαιναλ φορ..εκει anyhting goes..και στο ΝΒΑ αν ειχαν μονους αγωνες για να κρινουν τον τιτλο μεχρι και οι sixers διεκδικουσαν δαχτυλιδι.

Στη φετινλλη Ευρωλίγκα σοβαρές ελπίδες για Φ4 πριν ξεκινήσει η χρονιά είχαν οι 10 από τις 16. Στο ΝΒΑ σοβαρές ελπίδες για τελικό είχε μόνο το Κλίβελαντ από την Ανατολή και 3-4 από τη Δύση, οι 5 στις 30 δηλαδή είχαν στόχους και οι άλλες ... αυτάααααα. Λίγο tanking, λίγο κρασί και τ αγόρι μου.
gerorge
QUOTE (yorgos @ May 21 2017, 17:39 ) *
Στη φετινλλη Ευρωλίγκα σοβαρές ελπίδες για Φ4 πριν ξεκινήσει η χρονιά είχαν οι 10 από τις 16. Στο ΝΒΑ σοβαρές ελπίδες για τελικό είχε μόνο το Κλίβελαντ από την Ανατολή και 3-4 από τη Δύση, οι 5 στις 30 δηλαδή είχαν στόχους και οι άλλες ... αυτάααααα. Λίγο tanking, λίγο κρασί και τ αγόρι μου.



Ειχαν σοβαρες ελπιδες ή ευσεβη ποθο το F4
Rated: (en)joy
QUOTE (benchwarmer @ May 21 2017, 12:18 ) *
Έχουν τελειώσει ποτέ 4(3)-0 ταυτόχρονα οι τελικοί περιφέρειας?

Η ακόμα καλύτερα, έχουν φτάσει ποτέ στους τελικούς αήττητες και οι 2 φιναλίστ?


Απ'οτι διαβασα εχει συμβει το πολυ μακρινο '57. Με πολυ λιγοτερους αγωνες φανταζομαι..

υγ.Μολις 5-0 για να φτασει μια ομαδα στους τελικους και αυτο αν παιζει στον 1ο γυροhttps://en.wikipedia.org/wiki/1957_NBA_Playoffs
T.W.Is.M.
QUOTE(McRae @ May 21 2017, 15:29 ) *
Το ΝΒΑ γινεται σαν το ευρωπαικο ποδοσφαιρο..δυο ομαδες και οι αλλοι απλοι κομπαρσοι.Και φυσικα οταν οι Καβαλιερς περα απο τον καλυτερο παικτη στον κοσμο εχουν και αλλους δυο που με εξαιρεση τον Paul George ειναι καλυτεροι απο καθε αλλο αντιπαλο που συναντησαν ως τωρα πως να χασουν ματς?Απλα δεν γινεται..Μια απο τα ιδια στη Δυση,με τον αστερισκο βεβαια του τραυματισμου του Λεοναρντ.Διοτι χωρις αυτον,θα ειχαμε τουλαχιστον ανταγωνιστικη σειρα,χωρις κατ'εμε να αλλαζε το τελικο αποτελεσμα..Εγω βεβαια τους Warriors δεν μπορω να τους κατηγορησω για την ελλειψη ανταγωνιστικοτητας οπως ειναι της μοδας ειδικα στα αμερικανικα φορουμ..Ναι το να παρουν τον Durant ηταν το κερασακι στην τουρτα αλλα τον κορμο τους τον εχτισαν με τελειες επιλογες στο ντραφτ,χωρις καν να επιλεγουν σε ιδιαιτερα ψηλες θεσεις.Οποτε μαγκια τους,βλεπεις αλλες ομαδες(κατι wolves κατι Orlando) καθε χρονο να επιλεγουν στο τοπ 5 και να μην εχουν καταφερει τιποτα


Φετος ειναι ακομα χειροτερα. Σαν την ελληνικη Α1, μονο που μεχρι κι εκει βρεθηκε η ΑΕΚ και εκανε νικη στα ημιτελικα. Πιο ανταγωνιστικη ηταν η Α1 παρα το ΝΒΑ!
Conan1982
Φαντάζομαι ότι εμπορικά κάποια στιγμή και αν συνεχιστεί η κατάσταση θα αναγκαστούν να το κοιτάξουν στο NBA, όσο όμως το θέαμα καλά κρατεί δεν ξέρω αν είναι στις προτεραιότητες τους.
Λύσεις θα μπορούσαν να υπάρξουν αλλά δεν ξέρω αν συμβαδίζουν με το σόου.

Η αύξηση του σάλαρυ είναι αλήθεια ότι έχει και θα δημιουργήσει και τα επόμενα χρόνια ανισορροπίες και υπεραξίες αλλά είναι προσωρινό.

Για μένα θα έπρεπε ίσως να αλλάξουν μερικούς κανονισμούς που θα επιτρέψουν αποτελεσματικότερες άμυνες και να σταματήσουν να σφυρίζονται γελοία αμυντικά φάουλ και να αντιμετωπίσουν το τανκινγ και έχουν προταθεί δεκάδες λύσεις γι' αυτό.
Για την συγκέντρωση σούπερ σταρ και πόσοι αδιαφορούν για το ύψους του συμβολαίου δεν νομίζω να είναι και πολύ, ίσως αφήνουν στην άκρη μερικά ποσά αλλά ελάχιστοι συμβιβάζονται με μικρά συμβόλαια Λεμπρόν, Λοβ και Ιρβινγ παίρνουν οι 3 τους 69 εκατομμύρια, ενώ οι Γουώριορς ευτύχησαν να έχουν κάνει συμβόλαιο στον Κάρυ πριν κάνει τις απίστευτες χρονιές.
thalys
QUOTE (Conan1982 @ May 22 2017, 08:17 ) *
Λεμπρόν, Λοβ και Ιρβινγ παίρνουν οι 3 τους 69 εκατομμύρια, ενώ οι Γουώριορς ευτύχησαν να έχουν κάνει συμβόλαιο στον Κάρυ πριν κάνει τις απίστευτες χρονιές.


Οι Καβς υπέγραψαν Λαβ και Ίρβινγκ πριν την αύξηση του cap. Στη σημερινή αγορά αυτοί οι δύο αξίζουν 30ρι και παίρνουν 21,2 και 17,6. Αντί για 60 δηλαδή πιάνουν ούτε 40 στο cap.

Την έκπτωση στους Καβς την έκανε ο Τόμπσον, που παίρνει 15 και το ίδιο καλοκαίρι ο Μπιγιόμπο υπέγραψε στους Μάτζικ για 17.

H ξαφνική αύξηση του cap έχει παίξει και αυτή τον ρόλο της. Με τα παλιά νούμερα Λοβ-Ίρβινγκ-Λεμπρόν θα έπιαναν κάπου 60-65Μ. Βάλτε κι ένα 10ρικο του Τόμπσον, πάμε στα 70-75. Οπότε κάθε παίχτης πάνω από κει θα κόστιζε φόρο και δεν θα υπήρχαν περιθώρια για JR, Korver, Schumpert και λοιπούς.

Το ίδιο και στους Νταμπς, που ναι μεν στάθηκαν τυχεροί με το ντραφτ και τον Κάρυ, αλλά αν δεν ανέβαινε το καπ δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν μαξ στον Ντουράντ.
Andre Miller
Δεν θα δούμε Ιρβινγκ στα φετινά πλειοφς δυστυχώς!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.