Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προολυμπιακό τουρνουά 2012
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
dimit
Δυο σεντερ ,ενας πρωτης γραμμης...
Δυσκολα τα πραγματα.
Ελπιζω ο Μπουρουσης να παιξει ωριμα κι εξυπνα, να μη φθειρει ευκολα τον εαυτο του με φαουλ κι επιθετικες ενεργειες. Σε αυτο το τουρνουα ας επικεντρωθει σε ριμπαουντ και αμυνα και να κρατιεται στο π-αρκε το δυνατο περισσοτερο
Γενικα ειμαι απαισιοδοξος για την προκριση
G-arenas
QUOTE (dimit @ Jul 1 2012, 22:41 ) *
Δυσκολα τα πραγματα.
Ελπιζω ο Μπουρουσης να παιξει ωριμα κι εξυπνα, να μη φθειρει ευκολα τον εαυτο του με φαουλ κι επιθετικες ενεργειες. Σε αυτο το τουρνουα ας επικεντρωθει σε ριμπαουντ και αμυνα και να κρατιεται στο π-αρκε το δυνατο περισσοτερο

επειδη δεν ειμαστε πληρεις σε αυτη την θεση δεν παει να πει οτι θα αποκλειστουμε...στις αλλες θεσεις ειμαστε πληρεις εγω πιστευω οτι θα προκριθουμε...
Zoys
Το κόψιμο του Σλούκα για τον Μπράμο (αφού τον Μάντζαρη τον θεωρούσαμε λίγο πολύ δεδομένο) συνέβη για τους εξής λόγους όπως το βλέπω εγώ:
-Άμυνα
-Επίδοση στο Eurobasket του '11 όπου ο Σλούκας απογοήτευσε σε αντίθεση με τον Μπράμο που κόλλησε και βοήθησε την ομάδα
-Ίσως θεώρησε επίσης ότι το να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Σλούκα θα ήταν λίγο άδικο για τον Μάντζαρη που έκοψε πέρυσι για χάρη του Σλούκα.

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με την επιλογή αυτή, αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογο σύμφωνα με όσα έχουμε δει από το Ζούρο.
giorgos14
QUOTE(dimit @ Jul 1 2012, 19:41 ) *
Δυσκολα τα πραγματα.

Νταξει δεν χρειαζεται να μαστε απαισιοδοξοι επειδη εχουμε μονο το Μαυροειδη για σοβαρο σεντερ smiley.gif smiley.gif ...η ομαδα ειναι αρκετα καλη πιστευω
rankin
QUOTE(Zoys @ Jul 1 2012, 21:53 ) *
Το κόψιμο του Σλούκα για τον Μπράμο (αφού τον Μάντζαρη τον θεωρούσαμε λίγο πολύ δεδομένο) συνέβη για τους εξής λόγους όπως το βλέπω εγώ:
-Άμυνα
-Επίδοση στο Eurobasket του '11 όπου ο Σλούκας απογοήτευσε σε αντίθεση με τον Μπράμο που κόλλησε και βοήθησε την ομάδα
-Ίσως θεώρησε επίσης ότι το να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Σλούκα θα ήταν λίγο άδικο για τον Μάντζαρη που έκοψε πέρυσι για χάρη του Σλούκα.

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με την επιλογή αυτή, αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογο σύμφωνα με όσα έχουμε δει από το Ζούρο.

το να θεωρουμε δηλαδή οτι θα έπρεπε να κοπεί ο Καλαθης, που έκανε πολύ κακή σεζόν, ειναι παράλογο?

Ο κοουτς Ζουρος πάντα θα μας υπενθυμίζει ποσο περιορισμένος ειναι στη (μπασκετική) σκέψη
plo koon
QUOTE (rankin @ Jul 1 2012, 23:01 ) *
το να θεωρουμε δηλαδή οτι θα έπρεπε να κοπεί ο Καλαθης, που έκανε πολύ κακή σεζόν, ειναι παράλογο?

Ο κοουτς Ζουρος πάντα θα μας υπενθυμίζει ποσο περιορισμένος ειναι στη (μπασκετική) σκέψη

Πάντως και εγώ έχω έναν προβληματισμό με την ισορροπία στα γκαρντ. Δε θα το πάω λόγω απόδοσης γιατί ο Σλούκας δεν έχει κάνει και τοοοσο καλύτερη χρονιά από τον Καλάθη (εγώ πιστεύω ότι δεν του δόθηκε χρόνος, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο).

Απλά δεδομένου ότι θες τον Μάντζαρη, είναι λίγο βαρύ να πάρεις και τον Καλάθη (ή το αντίθετο). Με αυτόν τον τρόπο τα 2 από τα 5 γκαρντ σου δεν έχουν 3ποντο και ο Μπράμος έχει τουλάχιστον συζητήσιμο. Δεδομένου λοιπόν ότι επιθετικά περιμένουμε πολλά από τα γκαρντ είναι λίγο ρίσκο να αφοπλίζεις έτσι την ομάδα επιθετικά. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι ο Σλούκας θα έκανε μεγάλη διαφορά (δεν ξέρω πόσο διατεθειμένος θα ήταν ο Ζούρος να τον εμπιστευτεί).
tReason
Μου κανει εντυπωση που ακομα θεωρειται παικτης επιπεδου ο Σοφο.
Δεν υπαρχει παικτης Σχορτσιανιτης και τα πλευοφ της μακαμπι με τον παο επρεπε να πεισουν και τον τελευταιο οτι δεν κανει γαι το υψηλο επιπεδο.Εκανε 1 φαουλ ανα δυο λεπτα,ειχε αρνητιkο ρανκιγκ στα περισσοτερα ματς,οπου πηγε τον διωξαν....

Το προβλημα δεν ειναι στα σεντερ ειδικα αν ο ζουρος παιξει περισσοτερα με κοντα σχηματα,το προβλημα είναι ότι η εθνικη
Δεν εχει ένα παικτη δημιουργησει πανω σε ντριμπλα μετα από τον σπανουλη, ο καλαθης μονο στο ανοιχτο γηπεδο,ο ζησης ειναι λιγος ο μαντζαρης καθολου.Η πενταδα θα ξεκιναει μαντζαρης-σπανουλης και μετα θα ερχονται καλαθης-ζησης οι οποιοι δεν έχουν τριποντο ουτε να δημιουργησουν στο μισο γηπεδο μπορουν οποτε το σκορ θα είναι δυσκολο.
Γενικα η επιλογη του ζουρου είναι να περιμενει σχεδον τα παντα στην επιθεση από τον σπανουλη,θα παιζει +30 λεπτα στα κρσιιμα ματς και να βαλει γυρω του ρολιsτες δεν φτανει μονο ο σπανουλης δεν είναι ο τζορνταν συν του ότι είναι κουρασμενος από την σεζον που περασε.

Εχουμε το δευτερο καλυτερο υλικο μετα την ρωσια η μαζι με αυτην και το μονο κακο είναι ότι παιζουμε στους 4 με την ρωσια
Λογικα θα περασουμε μαλλον τριτοι ,παντως αν αποκλειστουμε θα είναι τεραστια αποτυχια γιατι βασει υλικου ειμαστε δευτεροι ή πρωτοι σε δυναμικοτητα.Θεωρω σχεδον σιγουρο ότι θα περασουμε…
GMF80
Mαθαμε τελικά αν θα το δείξει η ΕΡΤ?

Edit
Τι ρωτάω αφού το βρίσκω και μόνος μου... tongue.gif

http://www.ert.gr/sport/basket-ethniki-oma...iakoy-h-ethnikh
Zoys
QUOTE(rankin @ Jul 1 2012, 23:01 ) *

Ας τον αφήσουμε πάντως να κριθεί εκ του αποτελέσματος σε μια εβδομάδα. Δεν είναι παράλογο και θα στήριζα μια τέτοια ρισκαδόρικη κίνηση. Εγώ πάντως θα κρατούσα και Καλάθη και Σλούκα και θα έκοβα Μπράμο.
Manu7
Ναι ρε παιδιά να κόψει τον Μπράμο για να πάρει τον Σλούκα να έχουμε 6 γκαρντ που παίζουν 1-2...

Το δίλημμα μονάχα ήταν Μάντζαρης - Σλούκας.

Και εγώ σαφώς ήθελα Σλούκα και έχω εξηγήσει τους λόγους. Ε ο Ζούρος προτίμησε την αμυντική σιγουριά του Μάντζαρη. Λάθος για μένα..

Αλλά και να έπαιρνε τον Σλούκα είμαι σίγουρος ότι θα τον χρησιμοποιούσε ελάχιστα και δεν θα τον εμπιστευόταν οπότε καλύτερα για το παιδί να μην χαλιέται τζάμπα...

Ρε Zoys θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που γράφεις..Δηλαδή δεν πήρε τον Σλούκα επειδή ήταν κακός πέρυσι?
ΠΟΣΟ έπαιξε ο Κωστάκης στη Λιθουανία για να κριθεί κιόλας?Έλεος...

Καλά για το θέμα Μπράμου απαξιώ κλασσικά εδώ και καιρό να σχολιάσω...Θα νομίζει κανείς ότι μιλάμε για τον Ζορόσκι... icon_drunk.gif
benchwarmer
A ΟΜΙΛΟΣ

GREECE:
Evangelos Mantzaris 1.96 1990 PG Olympiacos (GRE)
Nikolaos Zisis 1.97 1983 PG Montepaschi (ITA)
Nick Calathes 1.98 1989 PG Panathinaikos (GRE)
Vasilis Spanoulis 1.93 1982 SG Olympiacos (GRE)
Kostas Vasileiadis 2.00 1984 SG Bilbao Basket (ESP)
Kostas Papanikolaou 2.02 1990 SF Olympiacos (GRE)
Michael Bramos 1.97 1987 SF GC 2014 (ESP)
Antonis Fotsis 2.09 1981 PF Armani Milano (ITA)
Giorgos Printezis 2.06 1985 PF Olympiacos (GRE)
Kostas Kaimakoglou 2.05 1983 PF Panathinaikos (GRE)
Ioannis Bourousis 2.12 1983 C Armani Milano (ITA)
Dimitris Mavroeidis 2.08 1985 C Bilbao Basket (ESP)

Με τις ευχές όλων μας, η Εθνική κατεβαίνει σε αυτό το προολυμπιακό με σαφή στόχο χωρίς άλλο την πρόκριση. Είναι μέσα στα φαβορί, αλλά εννοείται πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ειδικά με αντιπάλους τις αμερικανικές ομάδες όπου εκεί αναμένεται να κριθεί και η πρόκριση.

PUERTO RICO:
Carlos Arroyo 1.88 1979 PG Besiktas (TUR)
Andrés Rodríguez 1.84 1981 PG Arecibo Capitanos (PUR)
Mike Rosario 1.88 1990 PG Florida (USA-NCAA)
José Juan Barea 1.81 1984 SG Minnesota Timberwolves (NBA)
David Huertas 1.96 1987 SG Quebradillas Piratas (PUR)
Renaldo Balkman 2.01 1984 SF New York Knicks (NBA)
Alexander Galindo 2.00 1985 SF Guayama Brujos (PUR)
Nathan Peavy 2.03 1985 PF ALBA Berlin (GER)
Ricky Sánchez 2.12 1987 PF Mayaguez Indios (PUR)
Alexander Franklin 1.98 1988 PF Mayaguez Indios (PUR)
Peter John Ramos 2.21 1985 C Quebradillas Piratas (PUR)
Daniel Santiago 2.16 1976 C Arecibo Capitanos (PUR)

Οι συμπαθείς σε όλους μας Πορτορικάνοι κατεβαίνουν στο προολυμπιακό με σκοπό να σπάσουν το ευρωπαϊκό μονοπώλιο. Μια ομάδα με αρκετούς φτασμένους παίχτες, που όμως δεν έχει καταφέρει ποτέ να πιάσει τη διάρκεια που χρειάζεται. Ελπίζουμε να μην θυμηθεί να το κάνει αυτό στο μεταξύ μας ματς, γιατί το ταλέντο υπάρχει σίγουρα…

JORDAN:
Mousa Alawadi 1.88 1985 PG ASU (JOR)
Mahmoud Abdeen 1.89 1987 PG ASU (JOR)
Sinan Eid 1.93 1991 PG ASU (JOR)
Osama Daghles 1.98 1979 SG Jilin Tigers (CHI)
Fadel Al-Najiar 1.92 1985 SG Kofer Yoba (JOR)
Enver Soobzokov 2.01 1978 SF Orthodox (JOR)
Issa Kamel 1.94 1983 SF Al Riyadi (JOR)
Zaid Abbas 2.03 1983 PF Fujian Bank (CHI)
Khaldon Abu-Ruqayah 2.00 1983 PF Kofer Yoba (JOR)
Abdulah Abuqoura 2.05 1984 C ASU (JOR)
Ali Jamal 2.05 1988 C Al Riyadi (JOR)
Mohammad Shaher 2.10 1990 C ASU (JOR)

Τίποτα περισσότερο από τον σάκο του μποξ του ομίλου, πολύ περισσότερο με δεδομένη την απουσία του νατουραλιζέ της ομάδας, πλέι μέικερ Ρασίμ Ράιτ.

Πρόγραμμα ομίλου (τοπικές ώρες):
2/7 13:30 ΕΛΛΑΔΑ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ
3/7 17:00 ΙΟΡΔΑΝΙΑ-ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ
4/7 19:30 ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ-ΕΛΛΑΔΑ

Πρόβλεψη ομίλου:
1. ΕΛΛΑΔΑ
2. ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ
3. ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Β ΟΜΙΛΟΣ

LITHUANIA:
Mantas Kalnietis 1.96 1986 PG Zalgiris Kaunas (LTU)
Sarunas Jasikevicius 1.92 1976 PG Panathinaikos (GRE)
Rimantas Kaukenas 1.92 1976 SG Montepaschi (ITA)
Tomas Delininkaitis 1.92 1982 SG Zalgiris Kaunas (LTU)
Deividas Dulkys 1.95 1988 SG Florida State (NCAA)
Jonas Maciulis 1.98 1985 SF Montepaschi (ITA)
Martynas Pocius 1.96 1986 SF Real Madrid (ESP)
Linas Kleiza 2.03 1985 PF Toronto Raptors (NBA)
Darius Songaila 2.05 1978 PF Valladolid (ESP)
Paulius Jankunas 2.05 1984 PF Zalgiris Kaunas (LTU)
Jonas Valanciunas 2.10 1992 C Lietuvos Rytas (LTU)
Robertas Javtokas 2.11 1980 C Zalgiris Kaunas (LTU)

Μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του παγκόσμιου μπάσκετ ταξιδεύει στη Βενεζουέλα με μόνο στόχο να μην μείνει εκτός του τελικού τουρνουά για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η αποστολή της αρκετά επικίνδυνη, καθώς θα έχει κάποιες απουσίες, ενώ παράλληλα ο συναγωνισμός αναμένεται έντονος, ακόμα και από την πρώτη φάση.

VENEZUELA:
Greivis Vasquez 1.98 1987 PG New Orleans Hornets (NBA)
David Cubillán 1.83 1987 PG Trotamundos (VEN)
Gregory Vargas 1.82 1986 PG Marinos (VEN)
John Cox 1.95 1981 SG Le Havre (FRA)
Jhornan Zamora 1.93 1989 SG Valladolid (ESP)
Oscar Torres 1.96 1976 SF Marinos (VEN)
Jose Vargas 1.96 1982 SF Marinos (VEN)
Hector Romero 2.02 1980 PF Trotamundos (VEN)
Windi Graterol 2.03 1986 PF Cocodrilos (VEN)
Axiers Sucre 1.98 1978 PF Marinos (VEN)
Gregory Echenique 2.05 1990 C Creighton (NCAA)
Miguel Marriaga 2.08 1984 C Marinos (VEN)

Η διοργανώτρια χώρα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη παράδοση στο μπάσκετ, όμως πέρυσι στο Παναμερικανικό παρουσίασε μια αξιόμαχη ομάδα, και φέτος κατεβαίνει ακόμα πιο ενισχυμένη. Αστέρι της βέβαια ο Γκρέιβις Βάσκεζ, και βασιζόμενη σε αυτόν αλλά και στην παρουσία του κόσμου, ελπίζει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη.

NIGERIA:
Tony Skinn 1.85 1983 PG Ironi Ashkelon (ISR)
Richard Oruche 1.91 1987 PG Academica (POR)
Derrick Obasohan 1.99 1981 SG Joventut (ESP)
Ade Dagunduro 1.96 1986 SG Leuven (BEL)
Al-Farouq Aminu 2.06 1990 SF New Orleans Hornets (USA)
Koko Archibong 2.02 1981 SF LTI 46ers (GER)
Ekenne Ibekwe 2.06 1985 SF Bayereuth (GER)
Ike Diogu 2.04 1983 PF Arecibo Capitanos (PUR)
Alade Aminu 2.07 1987 PF Chalon (FRA)
Ejike Ugboaja 2.04 1985 PF Jahesh (IRN)
Akin Akingbala 2.08 1983 C Nancy (FRA)
Olumide Oyedeyi 2.08 1981 C Qingdao (CHI)

Για πρώτη φορά η Νιγηρία κατεβαίνει σε μεγάλη διοργάνωση με όλα σχεδόν τα αστέρια της, κάτι που την κάνει όχι απλώς υπολογίσιμη, αλλά και επικίνδυνη. Με πολύ γεμάτο ρόστερ από το 3 και πάνω, εάν καταφέρει και κρύψει τις αδυναμίες της στα γκαρντ, αλλά και το γεγονός ότι παίζουν για πρώτη φορά μαζί, ίσως καταφέρει και κάνει ακόμα και την τεράστια έκπληξη, κάτι το οποίο έχουν θέσει μάλιστα και ως στόχο.

2/7 19:30 ΝΙΓΗΡΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
3/7 19:30 ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
4/7 17:00 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ

Πρόβλεψη ομίλου:
Καμία πρόβλεψη, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Γ ΟΜΙΛΟΣ

RUSSIA:
Vitaly Fridzon 1.95 1985 PG BC Khimki (RUS)
Anton Ponkrashov 2.00 1986 PG CSKA Moscow (RUS)
Dmitry Khvostov 1.91 1989 PG BC Khimki (RUS)
Alexey Shved 1.96 1988 SG CSKA Moscow (RUS)
Eugeny Voronov 1.93 1986 SG CSKA Moscow (RUS)
Viktor Khryapa 2.02 1982 SF CSKA Moscow (RUS)
Sergei Monya 2.03 1983 SF BC Khimki (RUS)
Sergei Karasev 2.01 1993 SF Triumph (RUS)
Andrei Kirilenko 2.06 1981 PF CSKA Moscow (RUS)
Semen Antonov 2.02 1989 PF Nizhny Novgorod (RUS)
Timofey Mozgov 2.16 1986 C Denver Nuggets (NBA)
Sasha Kaun 2.11 1985 C CSKA Moscow (RUS)

Χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις εδώ… Ίσως το φαβορί όχι μόνο του ομίλου, αλλά και της διοργάνωσης. Θα είναι τεράστια έκπληξη να μείνει εκτός Ολυμπιακών η παρέα του Κιριλένκο και των υπολοίπων αστεριών.

DOMINICAN REPUBLIC:
Edgar Sosa 1.85 1988 PG Pallacanestro Biella (ITA)
Ronald Ramon 1.83 1986 PG Winner/Limeira (BRA)
Juan Coronado 1.85 1983 PG San Martin (ARG)
Francisco Garcia 2.01 1981 SG Sacramento Kings (NBA)
Manuel Fortuna 1.88 1984 SG Santo Domingo Leones (DOM)
Eulis Baez 2.01 1982 SF Joventut (ESP)
Gerardo Suero 1.96 1989 SF Albany (NCAA)
Jack Michael Martinez 2.03 1982 PF San Martin (ARG)
Elys Guzman 2.06 1982 PF Nuevo Laredo (MEX)
Al Horford 2.08 1986 C Atlanta Hawks (NBA)
Josh Asselin 2.11 1978 C Manresa (ESP)
Karl Towns 2.11 1995 C St.Joseph High School (USA)

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα της διοργάνωσης. Όχι όσο πλήρης θα ήθελε, αλλά και πάλι, η παρουσία παιχτών από το ΝΒΑ και την Ισπανία (προεξάρχοντος βέβαια) του Αλ Χόρφορντ, δημιουργεί σίγουρα υψηλές προσδοκίες. Γιατί όχι να είναι αυτή που θα καταφέρει να σπάσει το μονοπώλιο των Ευρωπαίων στα Προολυμπιακά…

KOREA:
Χωρίς ρόστερ μέχρι στιγμής. Όπως και να έχει η συμμετοχή της θα είναι μάλλον τυπική, ενώ εκτός των άλλων κατά πάσα πιθανότητα θα λείπει και το «αστέρι» της ομάδας, ο ύψους 2.21 Χα Σεουνγκ-Γιν.

2/7 11:00 ΡΩΣΙΑ-ΚΟΡΕΑ
3/7 11:00 ΚΟΡΕΑ-ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
4/7 13:30 ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΡΩΣΙΑ

Πρόβλεψη ομίλου:
1. ΡΩΣΙΑ
2. ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
3. ΚΟΡΕΑ

Δ ΟΜΙΛΟΣ

FYROM:
Bo McCallebb 1.83 1985 PG Montepaschi (ITA)
Darko Sokolov 1.90 1986 PG Feni Indistrija (MKD)
Aleksandar Kostoski 1.88 1988 PG Kumanovo (MKD)
Vlado Ilievski 1.89 1980 SG Anadolu Efes (TUR)
Marko Simonovski 1.92 1989 SG Feni Indistrija (MKD)
Vojdan Stojanovski 1.93 1987 SF Cherkasy (UKR)
Damjan Stojanovski 1.97 1987 SF Lukoil Akademik (BUL)
Pero Antic 2.10 1982 PF Olympiacos (GRE)
Gjorgi Cekovski 2.03 1979 PF MZT Skopje (MKD)
Predrag Samardziski 2.14 1986 Lietuvos Rytas (LTU)
Todor Gecevski 2.09 1977 C MZT Skopje (MKD)
Kiril Nikolovski 2.10 1988 C Feni Indistrija (MKD)

Ακριβώς ο ίδιος βασικός κορμός με πέρυσι, όλα βέβαια θα κριθούν και πάλι από τις ορέξεις του ΜακΚάλεμπ. Από τον όμιλο αναμένεται να περάσει πολύ εύκολα, αλλά το χιαστί με τον όμιλο Ρωσίας-Δομινικανής Δημοκρατίας αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.

ANGOLA:
Carlos Morais 1.90 1985 PG Petroleos (ANG)
Paulo Santana 1.83 1984 PG Petroleos (ANG)
Milton Barros 1.84 1984 PG Interclube (ANG)
Armando Costa 1.92 1983 SG 1 De Agosto (ANG)
Olímpio Cipriano 1.94 1982 SF Libolo (ANG)
Paulo Barros 1.97 1989 SF Petroleos (ANG)
Eduardo Mingas 2.00 1979 PF Interclube (ANG)
Leonel Paulo 1.98 1989 PF 1 De Agosto (ANG)
Felizardo Ambrósio 2.01 1987 PF 1 De Agosto (ANG)
Joaquim Gomes 2.00 1980 C 1 De Agosto (ANG)
Valdelicio Joaquim 2.08 1990 C E.Utah JC (USA)
Hermenegildo Mbunga 2.06 1985 C Petroleos (ANG)

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η Αγκόλα έχασε το Αφρομπάσκετ, και επομένως και την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Στο Προολυμπιακό τα πράγματα σίγουρα θα είναι αρκετά πιο δύσκολα, πάντως βασιζόμενη στο κλασικό της στυλ δεν αποκλείεται να προκαλέσει κάποια προβλήματα.

NEW ZEALAND:
Lindsey Tait 1.92 1982 PG Auckland Pirates (NZL)
Jarod Kenny 1.88 1985 PG HSB Bay Hawks (NZL)
Tai Jack Webster 1.86 1995 PG Auckland Pirates (NZL)
Hayden Allen 1.90 1979 SG Auckland Pirates (NZL)
Joshua Bloxham 1.86 1990 SG New Zealand Breakers (AUS)
Leon Henry 2.00 1985 SF New Zealand Breakers (AUS)
Everard Bartlett 1.98 1986 SF Adelaide 36ers (AUS)
Mika Vukona 1.98 1982 PF New Zealand Breakers (AUS)
Casey Frank 2.03 1977 PF Wellington Saints (NZL)
Jeremiah Trueman 2.06 1987 PF Perth Wildcats (AUS)
Alex Pledger 2.13 1987 C New Zealand Breakers (AUS)
Rob Loe 2.10 1991 C St.Louis (USA-NCAA)

Δυστυχώς με πολλές απουσίες φέτος οι Νεοζηλανδοί, κυριότερη εκ των οποίων βέβαια αυτή του Κερκ Πέννεϊ. Ως εκ τούτου, δεν μπορούν να περιμένουν κάτι το αξιοσημείωτο από αυτό το Προολυμπιακό. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα παραδοθούν εύκολα σε κανέναν.

2/7 17:00 ΑΓΚΟΛΑ-ΦΥΡΟΜ
3/7 13:30 ΦΥΡΟΜ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
4/7 17:00 ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΚΟΛΑ

Πρόβλεψη ομίλου:
1. ΦΥΡΟΜ
2. ΑΓΚΟΛΑ
3. ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Manu7
Πάντως από τη Νιγηρία λείπει ο Ουντόκα

http://www.acb.com/jugador.php?id=BA2

που έκανε πολύ καλή χρονιά και μου κάνει εντύπωση.
GK_23
Poly kali douleia benchwarmer 77.gif

Ekana kai ego kati antistoixo sto blog mou. Mporeis ekei na vreis kai to roster tis Koreas. Oxi oti ksero kanenan paikti alla leme tora icon_drunk.gif

http://greekhoopz.blogspot.com.au/2012/07/rosters.html

Episis mia diorthosi...
O Akingbala den katevainei sto tournoua. Paroti klithike stin proetoimasia, den emfanistike pote gia logous pou den gnorizo.

Sti thesi tou einai o SG Champerlain Oguchi pou agonizetai sto protathlima ton Filippinwn.

QUOTE(Manu7 @ Jul 2 2012, 01:13 ) *
Πάντως από τη Νιγηρία λείπει ο Ουντόκα

http://www.acb.com/jugador.php?id=BA2

που έκανε πολύ καλή χρονιά και μου κάνει εντύπωση.

O Udoka exei kakes sxeseis me tin omospondia kai ton torino proponiti gia auto einai ektos.

Dyo akoma kaloi paiktes pou den katevainoun me tin Nighria einai oi NBAers Solomon Alabi kai Ben Uzoh, oi opoioi psaxnoun gia symvolaio sto NBA.
Anaz
QUOTE(rankin @ Jul 1 2012, 23:01 ) *

Καθολου παραλογο, αλλα δεν ειναι και το πιο λογικο. biggrin.gif
Zoys
QUOTE(Manu7 @ Jul 2 2012, 00:43 ) *
Ναι ρε παιδιά να κόψει τον Μπράμο για να πάρει τον Σλούκα να έχουμε 6 γκαρντ που παίζουν 1-2...

Το δίλημμα μονάχα ήταν Μάντζαρης - Σλούκας.

Και εγώ σαφώς ήθελα Σλούκα και έχω εξηγήσει τους λόγους. Ε ο Ζούρος προτίμησε την αμυντική σιγουριά του Μάντζαρη. Λάθος για μένα..

Αλλά και να έπαιρνε τον Σλούκα είμαι σίγουρος ότι θα τον χρησιμοποιούσε ελάχιστα και δεν θα τον εμπιστευόταν οπότε καλύτερα για το παιδί να μην χαλιέται τζάμπα...

Ρε Zoys θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που γράφεις..Δηλαδή δεν πήρε τον Σλούκα επειδή ήταν κακός πέρυσι?
ΠΟΣΟ έπαιξε ο Κωστάκης στη Λιθουανία για να κριθεί κιόλας?Έλεος...

Καλά για το θέμα Μπράμου απαξιώ κλασσικά εδώ και καιρό να σχολιάσω...Θα νομίζει κανείς ότι μιλάμε για τον Ζορόσκι... icon_drunk.gif

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Σε καμία περίπτωση δεν κρίνω τον Σλούκα από το λίγο που έπαιξε πέρυσι, αλλά - ξαναλέω - ίσως να φαινόταν άδικο για τον Μάντζαρη τον οποίο απέρριψε το '11 για τον Σλούκα. Φέτος έδωσε (σωστά κατ' εμέ) την ευκαιρία στον Μάντζαρη.

Με μοναδικό καθαρό τριάρι τον Παπανικολάου έχεις δίκιο, εκεί ίσως να είμαι λάθος και ο Μπράμος σαν 2-3 να χρειαζόταν περισσότερο οπότε να είναι σωστό το δίλημμα Μάντζαρης ή Σλούκας. Με αυτή τη λογική ο Ζούρος δεν έπραξε πάντως λάθος για μένα.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κόψεις Μάντζαρη φέτος που κουμπώνει πολύ καλά δίπλα στο Σπανούλη από τη συνύπαρξη στον Ολυμπιακό και είναι πολύ καλύτερος αμυντικός. Στο λέω εγώ που συμπαθώ πολύ τον Σλούκα, τον θεωρώ μεγαλύτερο ταλέντο και σαφέστατα καλύτερο επιθετικά και χαλάστηκα που κόπηκε. Σε ένα τουρνουά 6 ημερών όμως ο Μάντζαρης μπορεί να φανεί πιο χρήσιμος σε κάποιες ειδικές αποστολές (π.χ. απέναντι στον ΜακΚάλεμπ που ενδεχομένως να συναντήσουμε).
rchos
αν ο προπονητης της εθνικης ηταν αλλος η γκρινια θα ηταν πολυ μικροτερη για τις επιλογες.
ο ζουρος δεν χαιρει εκτιμησης γιαυτο και η γκρινια ειναι τοσο μεγαλη.

η μοναδικη επιλογη για την οποια εγω εχω επιφυλαξεις ειναι η επιλογη μονο δυο πενταριων αλλα η αληθεια ειναι οτι σε αυτο το τουρνουα μπορουμε να παμε και ετσι.
αν περασουμε ομως στους ολυμπιακους θα ειναι εγκλημα να κατεβουμε παλι ετσι.

στα γκαρντ η επιλογες ηταν αρκετα ορθολογικε.το ποσο καλη χρονια εκανε ο ενας η ο αλλος παιζει ρολο για το ποιοι θα κληθουν.απο την στιγμη που κληθηκαν οσοι κληθηκαν η χρονια δεν εχει καμια σημασια.σημασια για την τελικη δωδεκαδα εχει μονο το τι βλεπει ο προπονητης οτι ταιριαζει καλυτερα στα συστηματα του και στον τροπο παιχνιδιου και ποσο καλα ανταποκρινεται σε αυτο ο καθε παιχτης στις προπονησεις και τα φιλικα.
ο σλουκας που κοπηκε τελευταιος στο δικο μου το μυαλο αν μπορουσε να παρει καποια θεση αυτη ηταν του καλαθη.αυτο δεν το εξεταζω αναλογα με τις χρονιες του καθενος.καθαρα αγωνιστικα ο σλουκας δεν μπορουσε να ειναι στην ομαδα αντι του μαντζαρη αφου ο μαντζαρης εχει το πολυ καλο προσον να δενει καλυτερα απο ολους με τον σταρ της ομαδας αλλα και να ειναι καλος αμυντικα και στο να κατεβαζει την μπαλα.οπως εγραψε και ο αναζ το οτι δεν ειναι ο καλυτερος δημιουργος δεν παιζει τοσο σημαντικο ρολο οσο παιζει διπλα στον σπανουλη.
ο σλουκας επισης δεν θα μπορουσε να ειναι στη θεση του μπραμου γιατι παιζουν εντελως διαφορετικη θεση.
ο σλουκας μπορει να δωσει εναν διαφορετικο ρυθμο στην ομαδα κατι που μπορει να κανει και ο καλαθης.οποτε το ουσιαστικο θεμα στο μυαλο το δικο μου ειναι αυτοι οι δυο.δεν ξερω αν η καλυτερη επιλογη απο τους δυο ειναι ο καλαθης αλλα σιγουρα δεν ειναι εγκλημα οποιον απο τους δυο και να επελεγε.

ασχετα παντως απο τραυματισμους αυτη τη στιγμη η δωδεκαδα της εθνικης για μενα πρεπει να βγαινει απο αυτους τους 12 συν τους σοφοκλη-κουφο-μαυροκεφαλιδη-σλουκα.οποιοι 12 απο τους 16 αυτους και να ειναι στην ομαδα δεν ειναι ουτε παραλογο ουτε εγκλημα.προφανως με την καταλληλη ισορροπια στις θεσεις.η εθνικη αυτη εχει πολυ μεγαλυτερο ανταγωνισμο για μια θεση στην δωδεκαδα απο την εθνικη του 2005 οπου ουσιαστικα 13ος παιχτης ηταν ο παπαμακαριος.αρα θα υπαρχουν παντα καποιοι που νιωθουν αδικημενοι.
SG3ptshooter
good job bw wink.gif
QUOTE(benchwarmer @ Jul 2 2012, 01:48 ) *
Peter John Ramos 2.21 1985 C Quebradillas Piratas (PUR)

Peter John για πάντα. Eύκολο 20-10 αφού δε θα σουτάρει ασύστολα ο μάπας ο Ayuso. Την μπβάλα ζστον μπσψηλό.

Μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του παγκόσμιου μπάσκετ ταξιδεύει στη Βενεζουέλα με μόνο στόχο να μην μείνει εκτός του τελικού τουρνουά για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η αποστολή της αρκετά επικίνδυνη, καθώς θα έχει κάποιες απουσίες, ενώ παράλληλα ο συναγωνισμός αναμένεται έντονος, ακόμα και από την πρώτη φάση.

Η διοργανώτρια χώρα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη παράδοση στο μπάσκετ, όμως πέρυσι στο Παναμερικανικό παρουσίασε μια αξιόμαχη ομάδα, και φέτος κατεβαίνει ακόμα πιο ενισχυμένη. Αστέρι της βέβαια ο Γκρέιβις Βάσκεζ, και βασιζόμενη σε αυτόν αλλά και στην παρουσία του κόσμου, ελπίζει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Για πρώτη φορά η Νιγηρία κατεβαίνει σε μεγάλη διοργάνωση με όλα σχεδόν τα αστέρια της, κάτι που την κάνει όχι απλώς υπολογίσιμη, αλλά και επικίνδυνη. Με πολύ γεμάτο ρόστερ από το 3 και πάνω, εάν καταφέρει και κρύψει τις αδυναμίες της στα γκαρντ, αλλά και το γεγονός ότι παίζουν για πρώτη φορά μαζί, ίσως καταφέρει και κάνει ακόμα και την τεράστια έκπληξη, κάτι το οποίο έχουν θέσει μάλιστα και ως στόχο.

Πρόβλεψη ομίλου:
Καμία πρόβλεψη, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Αυτό το "είμαι ουντόκα" πάντα με έκανε να πιστεύω ότι το ουντόκα είναι χαρακτηρισμός. Στον απευθύνω για τη σιγουριά σου μήνες τώρα ότι θα μας βιάσουν στο Προολυμπιακό απ' τον όμιλο ακόμα. Που να γίνει trade o Βάσκος σου στους Bobcats..

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα της διοργάνωσης. Όχι όσο πλήρης θα ήθελε, αλλά και πάλι, η παρουσία παιχτών από το ΝΒΑ και την Ισπανία (προεξάρχοντος βέβαια) του Αλ Χόρφορντ, δημιουργεί σίγουρα υψηλές προσδοκίες. Γιατί όχι να είναι αυτή που θα καταφέρει να σπάσει το μονοπώλιο των Ευρωπαίων στα Προολυμπιακά…

Αυτό με τους παίκτες που είναι Δομινικανοί στη καταγωγή αλλά λογίζονται νατουραλιζέ τους άφησε σαφώς πιο πίσω απ' ότι νόμιζα στην αρχή. Και είναι άδικο ειδικά γνωρίζοντας ότι το Puerto Rico δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα μιας και δεν είναι κράτος. Παίρνεις το Santiago απ' το Texas και το Balkman απ' τη ΝΥ και το Νέιθαν το Μπίβη ( biggrin.gif ) και κάνεις τη δουλειά σου, no questions asked.
θα λείπει και το «αστέρι» της ομάδας, ο ύψους 2.21 Χα Σεουνγκ-Γιν.

αυτό με πλήγωσε για λίγο, αλλά από κάτω σιγουρεύομαι ότι ο μεγάλος, ο πραγματικός, ο αγνός και ανόθευτος σταρ (στα γηπεδάκια της γειτονιάς του) θα είναι μαζί μας:
Gjorgi Cekovski 2.03 1979 PF MZT Skopje (MKD)

βάζω τα popcorn στα μικροκύματα λέμε..
Τέλος:
Δυστυχώς με πολλές απουσίες φέτος οι Νεοζηλανδοί, κυριότερη εκ των οποίων βέβαια αυτή του Κερκ Πέννεϊ. Ως εκ τούτου, δεν μπορούν να περιμένουν κάτι το αξιοσημείωτο από αυτό το Προολυμπιακό. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα παραδοθούν εύκολα σε κανέναν.

Την Angola τη θέλω από κάτω. Δεν το δέχομαι να τερματίσει η ομάδα τρίτη. Έχει αποκαλτοποιηθεί το roster σε μεγάλο βαθμό και μας στοιχίζει πολύ αυτό. Ed Book, come to our rescue.
Flash
Ωραίο post πιο πάνω ο ηγέτης, συμφωνώ σε όλα (θέλω αύξηση). Και εμένα με προβληματίζει η μη παρουσία ενός ακόμα πενταριού αλλά δεν έχω καθόλου εικόνα για το τι μπάσκετ σκοπεύουμε να παίξουμε οπότε δεν μπορώ να κρίνω εκ των προτέρων. Το Σλούκας-Καλάθης όντως είναι ένα σημείο όπου δικαούται ο καθένας να έχει ενστάσεις either way αλλά η χρονιά που έκανε ο καθένας για μένα μετράει στην κλήση (ή μη) και όχι στην τελική επιλογή. Εκεί μετράει το πλάνο του προπονητή και ότι εικόνα έχει σχηματίσει στα γρήγορα από προπονήσεις και φιλικά.
Anaz
Για μενα ειναι και λίγο θεμα "παλαιοτητας". Γενικα για ποιο λογο να κοψεις εναν νεο παιχτη που μετρα ηδη τρια χρονια στην ομαδα, και στην περσινη πετυχημενη σε γενικες γραμμες πορεια της ανταπεξηλθε καλα ως βασικος κουμανταδορος, για εναν αλλο πιτσιρικα χωρις ιδιαιτερες εμπειριες?? Ουτε κανα τραυματισμο εχει, ουτε κανα ντεφορμαρισμα, ουτε εκανε δα κι ο Σλουκας καμμια ΤΟΣΟ φοβερη χρονια. Θα'ρθει η σειρα του και του Σλουκα..Δεν υπαρχει θεμα.Την πηρε περσι την ευκαιρια, θα την ξαναπαρει και στο αμεσο μελλον.

Εγω συμφωνω απολυτα με τις επιλογες Μαντζαρη-Καλαθη, αλλα ουτως η αλλως ειναι αυτο που ειπε κι ο Αρτσος, οτι υπαρχει μια δεξαμενη παιχτων που απο'κει και περα ειναι θεμα πλανου-σχεδιασμου κυριως ποιον θα διαλεξεις.
Η επιλογη βεβαια απ'την αλλη να κοψει τον Βουγιουκα και να παρει μονο 2 σεντερμε βρισκει εντελως αντιθετο.
GK_23
QUOTE(SG3ptshooter @ Jul 2 2012, 12:14 ) *
Αυτό με τους παίκτες που είναι Δομινικανοί στη καταγωγή αλλά λογίζονται νατουραλιζέ τους άφησε σαφώς πιο πίσω απ' ότι νόμιζα στην αρχή. Και είναι άδικο ειδικά γνωρίζοντας ότι το Puerto Rico δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα μιας και δεν είναι κράτος. Παίρνεις το Santiago απ' το Texas και το Balkman απ' τη ΝΥ και το Νέιθαν το Μπίβη ( biggrin.gif ) και κάνεις τη δουλειά σου, no questions asked.

Αυτό με την καταγωγή και τα διαβατήρια το έχω ψάξει πάρα πολύ από τότε που το συζητούσαμε πέρυσι μαζί εδώ μέσα...

Καταρχάς το Πουέρτο Ρίκο δεν έχει την δυνατότητα να χορηγεί την υπηκόοτητα σε πολίτες διαφορετικής καταγωγής. Πρέπει απαραίτητα να υπάρχει blood connection. Δηλαδή κάποιος που θα ζήσει στη χώρα για αρκετά χρόνια, δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει την υπηκοότητα παρά μόνο αν έχει δεσμούς αίματος με το νησί. Αυτοί που ανέφερες έχουν δεσμούς με την χώρα. Ο Σαντιάγκο είναι Πορτορικανός 2ης γενιάς στις ΗΠΑ, ο Μπάλκμαν 3ης και ο Πίβι έχει Πορτορικανή μητέρα.

Οι Δομινικανοί έχουν πρόβλημα με τα διαβατήρια του Βιλανούεβα και του Μεχία, παρόλο που και οι δύο είναι μετανάστες 2ης γενιάς στις ΗΠΑ. Ο Καλάθης και ο Μπράμος που παίζουν σε εμάς είναι μετανάστες 3ης γενιάς αλλά παρόλα αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ουσιαστικά το πρόβλημα δημιουργείται όταν ένας παίκτης παίρνει την υπηκοότητα μιας χώρας ενώ έχει σημπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του. Σε περίπτωση που ισχυρίζεται πως έχει πάρει την υπηκοότητα της χώρας πριν τα 16 χωρίς όμως η ημερομηνία έκδοσης του διαβατηρίου να πιστοποιεί κάτι τέτοιο, τότε ο Γενικός Γραμματέας της ΦΙΜΠΑ αποφασίζει για το status του παίκτη λαμβάνοντας υπόψη του κάποια κριτήρια. Εκεί λοιπόν μάλλον παίζουν ρόλο τα κονέ και τα φράγκα, τα οποία μάλλον λείπουν από τους Δομινικανούς...
maik23
ειχα πει οτι η ελλαδα πρεπει να παει με 2 ψηλους και να συμπληρωθει απο 4αρια αλτικα και δυνατα.ειχα πει οτι δεν πρεπει να προτιμηθει ο σλουκας αντι καλαθη η' μαντζαρη.
και τοτε καποιοι βιαστηκαν να με κατηγορησουν οτι το ''μπασκετ δεν ειναι το δυνατο μου σημειο''.
αληθεια τωρα τι εχουν να πουν που επιβεβαιωθηκα σε ολα ? rolleyes.gif
Flash
QUOTE(maik23 @ Jul 2 2012, 14:58 ) *
ειχα πει οτι η ελλαδα πρεπει να παει με 2 ψηλους και να συμπληρωθει απο 4αρια αλτικα και δυνατα.ειχα πει οτι δεν πρεπει να προτιμηθει ο σλουκας αντι καλαθη η' μαντζαρη.
και τοτε καποιοι βιαστηκαν να με κατηγορησουν οτι το ''μπασκετ δεν ειναι το δυνατο μου σημειο''.

Λογικά θα σου πουν ότι ''το μπασκετ δεν ειναι το δυνατο σημειο του Ζούρου''. tongue.gif

Εγώ όπως έγραψα έχω τους ενδοιασμούς μου για το θέμα των 5αριων αλλά θα δούμε φίλοι, όλα στο γήπεδο κρίνονται.
SG3ptshooter
QUOTE(maik23 @ Jul 2 2012, 16:58 ) *

Προφανώς θεωρείς τις αποφάσεις του Ζούρου κριτήριο επιβεβαίωσης, διαφωνώ και σε αυτό αλλά το προσπερνάω. Επιβεβαιώθηκες σε όλα; Ήθελες να καλέσει 20+ άτομα, να πάρει το Βεργίνη, να κόψει το Βασιλειάδη και να πείσουν το Σπανούλη να σταματήσει απ' την Εθνική για να ολοκληρώσουμε την ανανέωση.. Κι αυτά τα θυμάμαι ως highlights, αρκετά ακόμα θα έγραψες που δεν συνέβησαν. Και μαγκιά σου που τα γραψες στο κάτω κάτω.

Το post μικρότητας δεν καταλαβαίνω που "τη λες" σε αυτούς που διαφώνησαν, όχι μόνο επειδή είναι άστοχη η εκτίμηση που έχεις για την επιβεβαίωση των απόψεών σου αλλά και ως συμπεριφορά καθεαυτή.

Δεν είχα καν συμμετάσχει στις συζητήσεις εκείνες, απλά μου κάνει εντύπωση. Δε βαριέσαι, σε λιγότερο από 20 μέρες διακοπές. Θα τα καταφέρουμε και φέτος.
tReason
Ξανα το προβλημα είναι όταν δεν παιζει ο σπανουλης τοτε θα ερχονται οι ζησης,καλαθης οι οποιοι είναι τραγικοι σkορερ και μετριοι playmaker οποτε δεν θα μπορουμε να σκοραρουμε,ειναι ενα τοξικο backourt αν ειναι μεσα και ο μπραμος με τον μαυροειδη…
Ζησης,καλαθης,μαντζαρης είναι αμυντικογενη γκαρντ είναι καλοι για να παιζουν διπλα στον σπανουλη και όχι μεταξυ τους.
Ο σλουκας ειναι ο 2ος καλυτερος διαθεσιμος επιθετικος γκαρντ της ομαδας τον αφηνει εξω,και παιρνει τρια αμυντικα γκαρντ και ένα επιθετικο και τον μπραμο…
Αυτή είναι μια μη ισορροπημενη ομαδα που δεν θα μπορει να σκοραρει όταν ο σπανουλης είναι στον παγκο απεναντι σε σοβαρους αντπαλους δεν μιλαμε για ιορδανιες και κορεες.

Και τα πλανα του προπονητη δεν αποτελουν δικαιολογια.
Δηλαδη αν ο σιζεφσκι πει στα πλανα μου δεν ταιριαζει ο λεμπρον φερνω τον ματ μπαρνς δεν νομιζω να βρει πολλους υπερασπιστες.
Το γεγονος ειναι ότι ο σλουκας είναι ο δευτερος καλυτερος γκαρντ της ομαδας και κακως κοπηκε και αυτό είναι αντικειμενικο…
Kαι πολυ καλυτερος απο καποιους βλ. μπραμο..
G-arenas
QUOTE (tReason @ Jul 2 2012, 17:38 ) *
Ξανα το προβλημα είναι όταν δεν παιζει ο σπανουλης τοτε θα ερχονται οι ζησης,καλαθης οι οποιοι είναι τραγικοι σkορερ και μετριοι playmaker οποτε δεν θα μπορουμε να σκοραρουμε,ειναι ενα τοξικο backourt αν ειναι μεσα και ο μπραμος με τον μαυροειδη…
Ζησης,καλαθης,μαντζαρης είναι αμυντικογενη γκαρντ είναι καλοι για να παιζουν διπλα στον σπανουλη και όχι μεταξυ τους.
Ο σλουκας ειναι ο 2ος καλυτερος διαθεσιμος επιθετικος γκαρντ της ομαδας τον αφηνει εξω,και παιρνει τρια αμυντικα γκαρντ και ένα επιθετικο και τον μπραμο…
Αυτή είναι μια μη ισορροπημενη ομαδα που δεν θα μπορει να σκοραρει όταν ο σπανουλης είναι στον παγκο απεναντι σε σοβαρους αντπαλους δεν μιλαμε για ιορδανιες και κορεες.

Δηλαδη αν ο σιζεφσκι πει στα πλανα μου δεν ταιριαζει ο λεμπρον φερνω τον ματ μπαρνς δεν νομιζω να βρει πολλους υπερασπιστες.
Το γεγονος ειναι ότι ο σλουκας είναι ο δευτερος καλυτερος γκαρντ της ομαδας και κακως κοπηκε και αυτό είναι αντικειμενικο…
Kαι πολυ καλυτερος απο καποιους βλ. μπραμο..

δηλαδη ο ζησης ολα αυτα τα χρονια ειναι ενα αμυντικο εργαλειο,εξολοθρευτης?νομιζω πως ολα αυτα τα χρονια ο ζησης διακρινοταν επιθετικα με το δινει βοηθειες με το καλο του σουτ και την ωριμοτητα και τις σωστες εποιλογες στην επιθεση.επισης παντα ηταν μπροσταρης στις μεγαλες ανατροπες π.χ με σλοβενια,αυστραλια κ.α.τωρα που προεκυψε αμυντικογενης ο ζησης δεν ξερω...

γενικα παντως πιστευω πως ο ζουρος εκανε σωστη επιλογη 12αδας εκτος απο τον βουγιουκα που θα επρεπε να ειναι αντι του μαυροειδη και επισης πιστευω πως σωστη ειναι και η επολογη να παει με 2 πενταρια στο προ ολυμπιακο,αν ομως περασουμε στους ολυμπιακους τοτε πρεπει να παρουμε και τριτο...
Anaz
"αντικειμενικα" καλυτερος ο Σλουκας απο τους Ζηση, Καλαθη, πως προκυπτει?? rolleyes.gif
Η Εθνικη περσι παντως χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ Σπανουλη, δεν τα πηγε και τοσο ασχημα. Οι Ζησης,Καλαθης μπορει να μην διακρινονται ως σκορερ-εκτελεστες, αλλα δεν ειναι τοσο αμελητεοι επιθετικα οσο τους παρουσιαζεις, ενω η Εθνικη εχει ουτως η αλλως επιθετικες λυσεις κι απο τα forward και τους ψηλους της.
rchos
QUOTE(Anaz @ Jul 2 2012, 18:31 ) *
"αντικειμενικα" καλυτερος ο Σλουκας απο τους Ζηση, Καλαθη, πως προκυπτει?? rolleyes.gif
Η Εθνικη περσι παντως χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ Σπανουλη, δεν τα πηγε και τοσο ασχημα. Οι Ζησης,Καλαθης μπορει να μην διακρινονται ως σκορερ-εκτελεστες, αλλα δεν ειναι τοσο αμελητεοι επιθετικα οσο τους παρουσιαζεις, ενω η Εθνικη εχει ουτως η αλλως επιθετικες λυσεις κι απο τα forward και τους ψηλους της.

συμφωνω πολυ με τον γιωργο.
απο την περσινη ομαδα ελειπε επιθετικα και ο φετινος πριντεζης που στο δικο μου το μυαλο κουμπονει ωραια και με το στυλ παιχνιδιου του καλαθη.

ο σλουκας αν λειψει δεν θα λειψει σαν σκοραρισμα αλλα σαν παιχτης που μπορει σε στιγμες που η ομαδα κολαει να την ξεκολησει αλλαζοντας τον ρυθμο.αυτο εκανε φετος με τον ολυμπιακο και οχι το πολυ επιπλεον σκοραρισμα.
αυτο θα κληθει να κανει ο καλαθης φετος αν τα καταφερει ο σλουκας θα ειναι πολυ μικρη απωλεια.αν οχι ισως να χρειαζοταν.
G-arenas
παντως εχει ματσαρα τωρα για το προ ολυμπιακο ρωσια κορεα smiley.gif πλακα κανω 27-16 το δεκαλεπτο
rchos
QUOTE(G-arenas @ Jul 2 2012, 18:54 ) *
παντως εχει ματσαρα τωρα για το προ ολυμπιακο ρωσια κορεα smiley.gif πλακα κανω 27-16 το δεκαλεπτο

το πρωτο μου σχολιο για το παιχνιδι αυτο ειναι πως η ουλεμπ πρεπει να παρει παραδειγμα απο την φιμπα και να βαλει στις μεταδωσεις την euroleague tv ανθρωπους που σαν μητρικη γλωσσα εχουν τα αγγλικα οπως πολυ καλα εχει κανει η fiba στην fiba tv.
T.W.Is.M.
QUOTE(tReason @ Jul 2 2012, 17:38 ) *

Εγω παντως θα τον υπερασπιζομουν! Τιμη και δοξα στο Matt NiVo Barnes! Lebron sucks... smiley.gif
keraynopoylos
Συγγνωμη αν εχει αναφερθει σε προηγουμενη σελιδα και δεν το ειδα, αλλα το κοψιμο του Περπερογλου σας φαινεται λογικο;

Δεν ειδα τι χρονια εκανε ο Μπραμος φετος στην Καναρια αλλα η εικονα που εχω απο περσι για τον παιχτη δεν ειναι και η καλυτερη.

Ο Περπερογλου νομιζω οτι εχει καλυτερη επαφη με το καλαθι, μεγαλυτερη σταθεροτητα και βεβαια εμπειρια.

Σχετικα με τους 2 center, αν πιστευει ο Ζουρος οτι ταιριαζει καλυτερα στο σχημα που εχει στο μυαλο του, θα κριθει απο το αποτελεσμα. Δεν πιστευω παντως πως μπορει να αλλαξει η 12αδα για τους ολυμπιακους(αν περασουμε παντα).
rchos
Βαγγελη μπαγασα μου λειψες...
benchwarmer
QUOTE(keraynopoylos @ Jul 2 2012, 20:30 ) *
Συγγνωμη αν εχει αναφερθει σε προηγουμενη σελιδα και δεν το ειδα, αλλα το κοψιμο του Περπερογλου σας φαινεται λογικο;
Δεν ειδα τι χρονια εκανε ο Μπραμος φετος στην Καναρια αλλα η εικονα που εχω απο περσι για τον παιχτη δεν ειναι και η καλυτερη.
Ο Περπερογλου νομιζω οτι εχει καλυτερη επαφη με το καλαθι, μεγαλυτερη σταθεροτητα και βεβαια εμπειρια.

Εχει αναφερθει, κοπηκε (η μαλλον δεν καλεστηκε αν δεν κανω λαθος) γιατι το περσινο σοβαροτατο του προβλημα ειχε προκληθει απο θρομβο εξαιτιας υπερατλαντικου ταξιδιου.
Pierce
Ρε σεις τι τρύπα είναι αυτή στη μέση της ρακέτας στην άμυνα;
Anaz
τωρα μπηκα σπιτι που το βλεπετε??
α οκ, μεγαλος Ιωαννου!!
Razorblade Fish
Αυτος ο Πριντεζης σκετη απολαυση,τι πραγμα εχει γινει αυτος ρε...
Manu7
Τurbo η ομάδα 33 πόντους 1ο δεκάλεπτο 56.gif
Anaz
το site της διοργανωσης για στατιστικα το'χουμε πρoχειρο?
Manu7
QUOTE(Anaz @ Jul 2 2012, 21:20 ) *
το site της διοργανωσης για στατιστικα το'χουμε πρoχειρο?

http://london2012.fiba.com/extSTATIC/fiba-...6229&game=1

Tσίμπα.

ΕΝΤΙΤ:Σφαγή...3ο φάουλ στον Καλάθη.
Flash
Πρίντεζης...

Ξούρα

Ζωγραφισμένος παντού

Πορτοκαλί παπούτσια

Τουρμποκίνητος

Floaters, runners, hooks, assists

ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ KNICKS ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ LEBRON ΣΤΑ PLAYOFFS ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif

Προφανώς από τέτοιο παιχνίδι συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε αλλά αν ο Ζούρος θέλει να παίξουμε έτσι τότε καταλαβαίνω γιατί πήρε 2 centers (και όχι τον Βουγιούκα) και πιθανολογώ ότι εφόσον περάσουμε και είναι διαθέσιμος ο Κουφός θα τον πάρει και αυτόν.
rchos
καλα σοβαρα σχολια δεν μπορουμε να κανουμε για το παιχνιδι.

νομιζω και την εθνικη που πηγε στην αυστραλια για τα φιλικα να κατεβαζαμε θα ριχναμε μια 20αρα τωρα.

QUOTE(Flash @ Jul 2 2012, 21:45 ) *
Πρίντεζης...

Ξούρα

Ζωγραφισμένος παντού

Πορτοκαλί παπούτσια

Τουρμποκίνητος

Floaters, runners, hooks, assists

ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ KNICKS ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ LEBRON ΣΤΑ PLAYOFFS ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif 56.gif

Προφανώς από τέτοιο παιχνίδι συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε αλλά αν ο Ζούρος θέλει να παίξουμε έτσι τότε καταλαβαίνω γιατί πήρε 2 centers (και όχι τον Βουγιούκα) και πιθανολογώ ότι εφόσον περάσουμε και είναι διαθέσιμος ο Κουφός θα τον πάρει και αυτόν.

αυτο σκεφτομουν και εγω.ειναι λες και προετοιμαζεται για το μεγαλο βημα.τελειως ομως...
T.W.Is.M.
QUOTE(keraynopoylos @ Jul 2 2012, 20:30 ) *
Σχετικα με τους 2 center, αν πιστευει ο Ζουρος οτι ταιριαζει καλυτερα στο σχημα που εχει στο μυαλο του, θα κριθει απο το αποτελεσμα. Δεν πιστευω παντως πως μπορει να αλλαξει η 12αδα για τους ολυμπιακους(αν περασουμε παντα).

Νομιζω οτι για τα σχηματα που εχει στο μυαλο του ο 3ος σεντερ περισσευε. Το μοντελο του Ολυμπιακου με τους κοντους σεντερ και του ΠΑΟ με τον Μπατιστ νομιζω οτι τον εχει επηρεασει. Και εδω που τα λεμε, αν εχεις τον καταλληλο σεντερ τετοιου τυπου ο 2ος παιχτης ρακετας δε χρειαζεται. Ελα ομως που ο Χαινς, ο Ντορσει και ο Μπατιστ ειναι Αμερικανοι...
Φαινεται πως ο Ζουρος θελει να φτιαξει μια ομαδα γρηγορη που να πιεζει στην περιφερεια, να μπορει να αλλαζει στα σκριν και να τρεχει οταν εχει την ευκαιρια. Το αν θα τα καταφερει ειναι ενα αλλο ζητημα. Σημερα δεν ειναι δειγμα γραφης το ματς. Η αδυναμια που φαινεται ειναι οτι η ρακετα ειναι light. Θα δουμε πως θα καλυφθει στα επομενα παιχνιδια. Ειδικα μεθαυριο ειναι σημαντικο θεμα αυτο, γιατι το Πουερτο Ρικο ειναι παντα σκληρη ομαδα(αν και ο Πιτερ-Τζον με το σπινθηροβολο βλεμμα δεν ειναι ο ορισμος της σκληραδας...).
dimit
Εγω διακρινω προβλημα στο ριμπαουντ , αστοχια στις βολες και ελλειψη συγκεντρωσης στην αμυνα (καπιες στιγμες)
rchos
συνεχιζω στα σχολια του αγωνα.

η παπαριζου γιατι φορεσε πιπεριες για να παει στα mad awards?

Edit:ωπ ελευθερια ελευθεριου τωρα μαλιστα
T.W.Is.M.
QUOTE(Flash @ Jul 2 2012, 21:45 ) *

Θα πηγαινε απο φετος, αλλα ειχε να παρει και μια Ευρωλιγκα και βρηκε την ευκαιρια ο Lebronje να χορεψει τωρα που ελειπε ο γατος... smiley.gif
G-Print οι ΚΕΛΤΕΣ ειναι μαζι σου. Σβησε το Λεμπρον σε ολη τη σεζον! icon_drunk.gif
Manu7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 2 2012, 21:49 ) *
Νομιζω οτι για τα σχηματα που εχει στο μυαλο του ο 3ος σεντερ περισσευε. Το μοντελο του Ολυμπιακου με τους κοντους σεντερ και του ΠΑΟ με τον Μπατιστ νομιζω οτι τον εχει επηρεασει. Και εδω που τα λεμε, αν εχεις τον καταλληλο σεντερ τετοιου τυπου ο 2ος παιχτης ρακετας δε χρειαζεται. Ελα ομως που ο Χαινς, ο Ντορσει και ο Μπατιστ ειναι Αμερικανοι...
Φαινεται πως ο Ζουρος θελει να φτιαξει μια ομαδα γρηγορη που να πιεζει στην περιφερεια, να μπορει να αλλαζει στα σκριν και να τρεχει οταν εχει την ευκαιρια. Το αν θα τα καταφερει ειναι ενα αλλο ζητημα. Σημερα δεν ειναι δειγμα γραφης το ματς. Η αδυναμια που φαινεται ειναι οτι η ρακετα ειναι light. Θα δουμε πως θα καλυφθει στα επομενα παιχνιδια. Ειδικα μεθαυριο ειναι σημαντικο θεμα αυτο, γιατι το Πουερτο Ρικο ειναι παντα σκληρη ομαδα(αν και ο Πιτερ-Τζον με το σπινθηροβολο βλεμμα δεν ειναι ο ορισμος της σκληραδας...).

Bλέπει τον κόσμο από τα 2,17 βέβαια και τους βλέπω λίγο σφιχτούς τους δικούς μας να τον μαρκάρουν..

Αν ο Ζούρος ήθελε να παίξουμε μπάσκετ στυλ Ολυμπιακού γιατί δεν ελληνοποιήσαμε τον Χάινς? smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(rchos @ Jul 2 2012, 21:51 ) *
συνεχιζω στα σχολια του αγωνα.

η παπαριζου γιατι φορεσε πιπεριες για να παει στα mad awards?

Edit:ωπ ελευθερια ελευθεριου τωρα μαλιστα

Ηταν κοκκινες ή πρασινες? Εχει σημασια αυτο που σε ρωταω... tongue.gif
j-kidd13
Είναι πολύ καλτ να παρακολουθείς αγώνα μπάσκετ της εθνικής Ιορδανίας....
katharop
QUOTE (j-kidd13 @ Jul 2 2012, 21:59 ) *
Είναι πολύ καλτ να παρακολουθείς αγώνα μπάσκετ της εθνικής Ιορδανίας....
μπυριτσα μπαλκονι γυρισμενη η τιβι προς τα εξω φυσαει και λιγο...τοπ..ουτε αγχος ουτε τιποτα αποκλειστικα παρακολουθηση...βλεπεις πιο ευκολα τις αδυναμιες της ομαδας σου...
ΥΓ:θα γινω πολυ κακος αν πω οτι αμα τους προπονουσα εγω τους ιορδανους θα επαιζαν καλυτερα? smiley.gif

ΥΓ2:θελατε τον σκουλα αντι αυτου του καλαθη? icon_drunk.gif
baskethood
QUOTE (katharop @ Jul 2 2012, 22:14 ) *
ΥΓ:θα γινω πολυ κακος αν πω οτι αμα τους προπονουσα εγω τους ιορδανους θα επαιζαν καλυτερα? smiley.gif

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι καλά προπονημένοι και ότι δεν κοουτσάρονται καλά;; biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.