Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. Champions League 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
radical


http://aekbc.gr/el/articles-1646/oi-antipa...k-sto-b-c-l.htm

Το πρόγραμμα της «Βασίλισσας» στο B.C.L
http://aekbc.gr/el/articles-1648/to-progra...a-sto-b-c-l.htm
Weekendman
Αρκετά κατώτερη η ΑΕΚ μόνο όσο έκατσαν στον πάγκο Κουκ, Μπραουν η ΑΕΚ μάζεψε την διάφορα και έπαιξε στα ίσια το ματς, γιατί όταν επανήλθαν οι συγκεγκριμένοι παίκτες της Εστουντιάντες, επανήλθε και η Ισπανική κυριαρχία.
gerorge
Τρομερος ο Ξανθοπουλος παντως και το τελευταιο του παιζει να ταν πιο μακρινο απο αυτα που ειχε βαλει σε εμας
G-arenas
πολυ μετρια η αεκ. πολυ κακη περιφερεια αν και σιγουρα ελλειπαν χαρις και λαρεντζακης. ο γκριν και ο σι πολυ μετριοι ενω ο μπαρλοου απο την αρχη δεν μου αρεσε η επιλογη του, καθως για 2ο τριαρι ειναι ο ατιτς ενω και για πρωτος σιγουρα δεν θα μπορουσε να ειναι.

ωραιος ο ξανθοπουλος και πολυ καλος ο τζειμς, που ομως δεν ταιριαζει καθολου με τον σακοτα αφου και οι 2 ειναι πολυ ελαφριοι.

θελετε και επειγωντος ενα καλο 5αρι καθως ο μαυροειδης μεγαλωσε και ο ελονου μονο αμυνα μπορει να προσφερει.

πολυ καλη ομαδα η εστουντιαντες με εμπειρους και καλους παικτες που εχουν παιξει ευρωλιγκα. με χαρις και λαρε θα ηταν ντερμπι το ματς μεχρι το τελος.

θεωρω οτι και οι 2 ομαδες εχουν μεγαλη τυχη και θα φτασουν μακρια στην διοργανωση
sarounas
πολύ κακή ήττα, ο όμιλος έχει Μπάνβιτ, Βενέτσια, Στρασμπούρ και η Μπαιρόιτ πέρασε αέρας από την Πολωνία δεν επιτρέπονται εντός έδρας ήττες.

Πάντως έφτασε πολύ κοντά στην ανατροπή αλλά εκεί καθάρισαν ο Κούκ και ο Λαντεσμπεργκ. Αυτός ο ψηλός ο Μπράουν άλογο τον έκανε τον Μαυροειδή....
pan24
Ο χαρις οταν μπει και ο καββαδας που μαλλον θα αποκτηθει οταν μεινει και τυπικα ελευθερος απο τον αρη θα αλλαξουν εντελως την εικονα της αεκ
gerorge
QUOTE (pan24 @ Oct 10 2017, 21:54 ) *
Ο χαρις οταν μπει και ο καββαδας που μαλλον θα αποκτηθει οταν μεινει και τυπικα ελευθερος απο τον αρη θα αλλαξουν εντελως την εικονα της αεκ



Δεν ειμαι και σιγουρος για κανενα απο τα 2.Ο Χαρις θα δωσει προσωπικη φαση η οποια δεν εδειξε οτι λειπει.Αυτο που ελειπε ηταν η δημιουργια και καποια κατευθυνση στην επιθεση.Ο Καββαδας ισως καλυτερος απο Μαυροειδη στο σκοραρισμα,αλλα τι αλλο μπορει να δωσει που δεν δινει ο Μαυροειδης;
pan24
QUOTE (gerorge @ Oct 10 2017, 21:56 ) *
Δεν ειμαι και σιγουρος για κανενα απο τα 2.Ο Χαρις θα δωσει προσωπικη φαση η οποια δεν εδειξε οτι λειπει.Αυτο που ελειπε ηταν η δημιουργια και καποια κατευθυνση στην επιθεση.Ο Καββαδας ισως καλυτερος απο Μαυροειδη στο σκοραρισμα,αλλα τι αλλο μπορει να δωσει που δεν δινει ο Μαυροειδης;

Ειναι ενα σημειο αναφορας μεσα στην ρακετα. Ο μαυροειδης καλος χρυσος αλλα δεν τραβαει την προσοχη που τραβαει ο καββαδας με ολα τα κακα του πχ βηματα
Θεωρω οτι δημιουργια και ροη στην επιθεση θα βρεθει οσο δενει η ομαδα γιατι εχει παικτες που παιζουν με πλανο
Ο χαρις θα δωσει σκορ και θα στειλει τον μπαρλοου να παιζει μπακαπ στο 2-3 που του ταιριαζει καλυτερα
Η ελλειψη σουτ του ειναι ενας απο τους παραγοντες που κολλαει η επιθεση
gerorge
QUOTE (pan24 @ Oct 10 2017, 22:01 ) *
Ειναι ενα σημειο αναφορας μεσα στην ρακετα. Ο μαυροειδης καλος χρυσος αλλα δεν τραβαει την προσοχη που τραβαει ο καββαδας με ολα τα κακα του πχ βηματα
Θεωρω οτιδημιουργια και ροη στην επιθεση θα βρεθει οσο δενει η ομαδα γιατι εχει παικτες που παιζουν με πλανο
Ο χαρις θα δωσει σκορ και θα στειλει τον μπαρλοου να παιζει μπακαπ στο 2-3 που του ταιριαζει καλυτερα
Η ελλειψη σουτ του ειναι ενας απο τους παραγοντες που κολλαει η επιθεση



Τραβαει προσοχη αλλα δεν μπορει να πασαρει.Δινει ακριβως ο,τι δινει και ο Μαυροειδης.Δηλαδη να παρει τη μπαλα στα 2 μετρα και να τελειωσει τη φαση με πολυ καλο ποσοστο.Παντως και οι 2 θα αργησουν να ενσωματωθουν πληρως γιατι δεν εχουν κανει ουτε προπονηση.Απλα ο Χαρις θα ειναι ετοιμος,σε αντιθεση με τον Καββαδα που δεν εχει κανει πουθενα προετοιμασια
value basket
Μετρια κ ασυνδετη η ΑΕΚ, οπως κ μετριο το κοουτσαρισμα του Μανωλοπουλου. Του χρεωνεται οτι εδωσε πολυ χρονο(ιδιαιτερα οταν πλησιασε στους2-3π) στον τελειως αρνητικο Μπαρλοου. Η ΑΕΚ δειχνει ομως οτι εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης. Με εξεπληξε ο Ξανθοπουλος με το μυαλωμενο παιχνιδι του,την πολυ καλη αμυνα και την αριστη οργανωση στο σετ μπασκετ. Και ειναι κοντα στα 33-34; Αλλο επιπεδο ο λαντεσμπεργκ, μια κλαση πανω απο ολους. Αυτος ο παιχτης εκδιωχθηκε απο την Μακαμπη(απο τις χειροτερες περυσι στην ευρωλιγκα).Ισως εκει να φαινεται η τεραστια διαφορα των δυο διοργανωσεων(-ευρωλιγκα -τσαμπιονς λιγκ). Καλα στοιχεια εδειξε ο Αντιτς. Καλη συνεχεια στην ΑΕΚ σε ολες τις διοργανωσεις.
ashton
Τα μόνα κέρδη ο Delroy που δείχνει ότι μπορεί να δώσει πολλά και ο Ξανθόπουλος που δικαιώνει όσους δεν γκρινιάζαμε το καλοκαίρι που ήρθε.

Απο εκει και πέρα αξιοπρεπεις Ντουσαν-Ατιτς-Μπάντζα και μετά το χάος...
Ηθελα να ήξερα τι scouting κάναμε ... 2,5-3 παίκτες έχουν και τους αφήσαμε να μας βάλουν από 25ρα+ οι 2..

κωουτσάρισμα κάκιστο, rotation κακό (ξεζουμισε Delroy, Βασιλη αντι να τους δινει ανάσες) επέμενε εμμονικά στον Barlow που ήταν κακιστος..

η διαιτησία τι να λέμε...
το 4ο του Elonu , το επιθετικό στον Atic και και και κι απο την αλλη εντελως αλλη φιλοσοφια σφυριγματων.

Τα κεφάλια κάτω να παίξουν οι μικροί για να κυνηγησουμε το FIBA Europe .-



..............Α.Ε.Κ.............Εstudiantes
ΣΟΥΤ..........28/61 46%.........29/61 48%
ΔΙΠΟΝΤΑ.......23/46 50%.........20/37 54%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ.......5/15 33%..........9/24 38%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.....29-10.............25-7
ΑΣΙΣΤ...........10...............21
ΦΑΟΥΛ...........29...............22
ΛΑΘΗ............16...............13
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ........9................7
ΤΑΠΕΣ............3................3



0. ELONU
Μπηκε άσχημα - δεν μπορουσε να ματσαρει τον Μπραουν, φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ (με το 4ο να ειναι εφευρεση αλλά 1-2 πριν εντελως χαζα).. Ειδικά το 4ο απο το πουθενα εκει που πηγε να μπει στο ματς ηταν κομβικο..
σε 10'55" ειχε 3π με 1/2 2π, 1/1 1π, 3-0ρ, 1λθ.


1. JAMES
Πολύ μεγάλη εμφάνιση (όταν σταμάτησε να προσπαθει να κατεβασει μπαλα) αλλά δυστυχώς χάσαμε.. Το σημαντικο πως εδειξε να μπορει να σταθει στο 5 και αρκετα καλά.
Επαιξε 33' και ειχε 21π με 5/9 2π, 2/3 3π, 5/6 1π, 7-3 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 2 φαουλ, 4 λαθη, 1 κοψιμο.


2. GREEN
Συνεχιζει να προβληματίζει.. Κακός και σήμερα, κακές επιλογές, μη καθαρο μυαλό..
Επαιξε 21'09" και είχε 9π με 2/7 2π, 1/3 3π, 2/2 1π, 20ρ, 3ασ, 3λθ (13ασ-13λθ σε 3 ματς....), 4 φαουλ


4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Για μένα ο MVP. Αυτός κράτησε την ομαδα, γυρισε το ματς, έδωσε ρυθμο, πίεσε.. Κόντεψε να σκάσει βέβαια με την 'καλή' διαχειριση..
Σε 25'45" ειχε 13π με 4/5 2π, 1/1 3π, 2/2 1π, 1-0ρ, 4 ασιστ, 4 φαουλ, 2 λαθη, 4 κλεψίματα.


5. SAKOTA
Αυτο που ξέρουμε - δεν κρύβεται κι ακομα κι αν δεν γραφει από παντου, δινει λυσεις.
Σε 24'57" είχε 16π με 5/6 1π, 4/6 2π, 1/4 3π, 4-0ρ, 3φ, 1λθ, 1κλ, 2κψ

7. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Δεν έπαιξε δευτερολεπτο. Νομιζω θα μπορουσε να ξεκινησει πανω στον Brown για να δωσει και αναλώσιμα φαουλ και θα μπορουσε να τραβηχθει προς τα εξω να τον μαρκαρει καλυτερα απο Ελονου (που κ δε μπορουσε και φορτωθηκε με φαουλ)


9. ATIC
Αν εξαιρέσουμε τη φοβία του στο σουτ (προφανως ψυχολογικό) ηταν θετικός. Γέμιζε χώρους κ στις δυο πλευρές, είχε κίνηση, σωστή τακτική τοποθέτηση.
Μαλλον επρεπε να παιξει περισσοτερο απο Barlow. Σε 23'13" είχε 8π με 4/5 2π, 4-1 ρημπαουντ, 2 φαουλ, 2 κλεψιματα.


13. BARLOW
Κάκιστη εμφάνιση, μεγάλο λάθος του κωουτς Μ που τον άφηνε μέσα σε τέτοια κατάσταση και επέμενε σε σχηματα με αυτον μεσα που παιζαμε ουσιαστικα με 4 στην επιθεση.. Ενώ ουτε τον Landesberg μπορεσε να περιορισει.
Εμεινε στο παρκέ 32'35" (!!) και ειχε 0/2 2π, 0/3 3π (αυτο με το 3π εν στάσει με 10-12" να μένουν ούτε Τρικαλα δεν πρεπει να το εκανε...) και 0/2 1π..
3-1 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 4 φαουλ, 4 λαθη, 1 κλεψιμο.

16. ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ
Δεν μπήκε. Ισως να μπορουσε να μπει τέλη 2ου ή 3ου δεκαλεπτου για άμυνα/αναλωσιμα φαουλ

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Μπηκε για 1'16" (0/1 3π, 1ρ) στο τελος του α ημιχρονου αν θυμαμαι καλα (σωστα για να δωσει ανασες). Θα μπορουσε να παιξει περισσοτερο διπλα στον Ξανθοπουλο ή τον Green αντι να ειναι ο Barlow στο 2.



22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Πολύ κακός.. Υπερβολικά άστοχος (1/8 2π...) είχε και 3/4 1π, αλλά και 5 επιθετικά ρημπάουντ. 1ασ-2φ-1λθ σε 11'06"


35. SY
Ξεκινησε πανω στον Landesberg, φορτωθηκε γρηγορα με φαουλ κι επαιξε τελικά 15'58". Ειχε 4π με 2/2 2π, 3-0ρ, 4φ, 1κλ. Δεν σουταρε τριποντο μάλλον γιατι το κλεισανε οι Ισπανοι που μας διάβασαν (σε αντιθεση με μας)


κακό διάβασμα του αντιπάλου (που @@ δεν ήταν και η Μπεσικτας με τόσους παίκτες, 3-4 ήταν...) κακή διαχείριση, κακό rotation, θολωμένο μυαλό..



η ομάδα δομηθηκε με αυτον στο 2, κι ακομα δεν τον εχουμε δει.. Και Βενετια δε νομιζω να προλαβαινει (πέρα από Αλεξάνδρειο που επίσης δεν πρόκειται)


no comments
xaris1986
Το υλικο της Αεκ(με Χαρις,Καββαδα)ειναι αρκετα καλο.

Το θεμα ειναι οτι ο συμπαθης κατα τα αλλα Μανωλοπουλος ειναι παντελως απειρος σαν πρωτος προπονητης.
Ο Σουλης με αυτο το ροστερ η αν θελετε με μπατζετ 2εκατ. που χει η Αεκ θα κανε αγγελους...
Ειναι μεγαλη ευκαιρια τωρα που ειναι ελευθερος.
Μπορει ηλικιακα να ναι...παππους(οδευει στα 69!)αλλα το μπασκετ που πρεσβευει ειναι συγχρονο και καθολου μα καθολου παρωχημενο!Συν οτι ειναι πολυ εμπειρος.

Στα αγωνιστικα τωρα.Δεν περιμεναμε να μαθουμε ποιος ειναι και τι μπορει να δωσει ο Ξανθοπουλος.Ο ανθρωπος ειναι ΑΣΣΑΡΑ απλως δεν εχει σουτ για αυτο δεν εκανε μεγαλυτερη καριερα(οχι οτι εκανε ασχημη).
Τραυματιστηκε στο -1 εκει που χε μειωσει η ΑΕΚ και φαινοταν οτι θα γυρισει το ματς και μπηκε στην θεση του ο Γκριν που τα κανε σαλατα.Δεν εδωσε σε κανενα σημειο του αγωνα την ηρεμια που απαιτει η θεση του ποιντ γκαρντ εν αντιθεση με τον Ξανθοπουλο που ξερει να διαβαζει ΑΡΙΣΤΑ το παιχνιδι.

Ο Ντελροι Τζειμς πολυ καλος.Δυνατο παιδι εχει επαφη με το καλαθι γενικα καλη μεταγραφη.
Ο Μπαρλοου σε αλλο γηπεδο.Ισως να μην κανει για αυτο το επιπεδο.

Με τον Χαρις στην θεση του Μπαρλοου(εχει 7ξενους ενας θα κοπει)η Αεκ θα ανεβει επιπεδο.
Μοναδικο ερωτηματικο οι νεοι ταλαντουχοι που χει αποκτησει η Αεκ.
Δυσκολα θα βρουν χρονο συμμετοχης.
Eλονου,Τζειμς,Γκριν,Χαρις,Ξανθοπουλος,Σακοτ
α,Ατιτς,Λαρεντζακης,Μαυροειδης,Σι,Καββαδας και χωρις να υπολογιζω τον Μπαρλοου μιλαμε για 11ετοιμους παιχτες σε ποιον να κοψεις χρονο συμμετοχης για να μπει καποιος πιτσιρικας???

ΥΓ Ο Καββαδας θα δωσει αυτο που δεν εχει ο Μαυροειδης και απαιτει η θεση,Σκληραδα!
ashton
video από το ματς
Λουπους
Ας μην βγάζουμε συμπεράσματα από ένα μόνο ματς.
Καλή τύχη στη συνέχεια!
stefkorner
εγω ξενερωσα χθες ,γιατι περιμενα να δω μια πολυ πιο καλα δομημενη ΑΕΚ,με βαση την εικονα των φιλικων!σαφως ο Μανι Χαρις θα ειναι ενα υπεροπλο και ελειπε και χθες,ομως χωρις αυτον δουλεψε ο Μανωλοπουλος ολη την προετοιμασια,δεν δικαιολογειται η χθεσινη εικονα και το τραγικο κοουτσαρισμα ! στο 1ο ημιχρονο που εχτισε και την διαφορα η εστουντιαντες εβλεπα μια μικρομεσαια ομαδα της ισπανιας να χτυπαει οποτε ηθελε στο τρανσιτιον ,μια αστεια αμυνα !
συμφωνω και με σχολιο παραπανω για τον Μπαρλοου !αδιανοητο να παιζει τοσο πολυ και στα κρισιμα μαλιστα λεπτα ενας παικτης που ετσι κ αλλιως δν ειναι υψηλου επιπεδου και ηταν και σε κακη μερα- χωρις καθαρα μυαλο και κακιστες επιθετικες επιλογες!
κριμα γιατι ολοι θελουμε μια ανταγωνιστικη ΑΕΚ (και Ολυμπιακοι-Παναθηναικοι θελω να πιστευω)
μακαρι να δουμε αλλη εικονα συντομα !
εντυπωσιασμενος παρολα αυτα με Ντελροι Τζειμς και Ξανθοπουλο ! ο Ξανθοπουλος στα 33 του συνδιαζει πλεον την ταχυτητα με το μυαλο και την εμπειρια και ειναι πιο καλος απο ποτε ! ιδανικος και για τα προκριματικα του μουντομπασκετ rolleyes.gif
panos34
Ούκιτς Γύρνα πίσω παρέα με τον Ντίξον,άφαντος ο Σι,ο Μαυροειδής πιο αργός και από ερασιτέχνη
sarounas
QUOTE(panos34 @ Oct 11 2017, 17:14 ) *
Ούκιτς Γύρνα πίσω παρέα με τον Ντίξον,άφαντος ο Σι,ο Μαυροειδής πιο αργός και από ερασιτέχνη

είναι πολύ νωρίς για να καταδικάσουμε από τώρα. Ο Σι έχει πολλά καλά στοιχεία και θεωρώ ότι είναι καλύτερος και απ τον αδερφό του. Ο Μαυροειδής μας είναι γνωστός, μπορεί να κάνει αρκετά καλά συγκεκριμένα πράγματα, μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις. ο Μπάρλοου επίσης έχει στοιχεία και τον ξέρουμε από πέρσι είναι κρίμα να χρησιμοποιούνται λάθος ή να μην έχουν συγκεκριμένο ρόλο και να εκτίθενται με τέτοιο τρόπο όπως χθες.
gerorge
QUOTE (sarounas @ Oct 11 2017, 17:29 ) *
είναι πολύ νωρίς για να καταδικάσουμε από τώρα. Ο Σι έχει πολλά καλά στοιχεία και θεωρώ ότι είναι καλύτερος και απ τον αδερφό του. Ο Μαυροειδής μας είναι γνωστός, μπορεί να κάνει αρκετά καλά συγκεκριμένα πράγματα, μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις. ο Μπάρλοου επίσης έχει στοιχεία και τον ξέρουμε από πέρσι είναι κρίμα να χρησιμοποιούνται λάθος ή να μην έχουν συγκεκριμένο ρόλο και να εκτίθενται με τέτοιο τρόπο όπως χθες.



Ο Μπαρλοου ειναι καλος στην προσωπικη φαση.Το θεμα ειναι οτι ακομα και στα Τρικαλα ειχε αρκετα χαμηλα ποσοστα στις αρκετες προσπαθειες που επαιρνε.Πιστευω οτι με μικροτερο ρολο ισως παρουσιασει και ακομα χειροτερη εικονα αφου θελει αρκετα τη μπαλα στα χερια του για να αποδωσει
ashton

Με την Πρωταθλήτρια (ας μην το ξεχνάμε) Umana Reyer Venezia παίζει αύριο η Α.Ε.Κ. για τη 2η αγωνιστική
Ζωντανή μετάδοση (21:30) στο Novasports2 / μαγνητοσκοπημένη (00:30) σε ΕΡΤ3
jasonick
Ημίχρονο 38-34. Τους έχουμε δώσει πολλά ελεύθερα σουτ (6/20 τρ.) και ευτυχώς δεν το έχουμε πληρώσει. Ο Μαυροειδής ξέρουμε ότι αμυντικά έχει θέμα, και ειδικά όταν παίζει μαζί με τον Σάκοτα, αλλά επιθετικά τα έχει πάει καλά. Ο Άτιτς αρκετά συμπαθής σε αντίθεση με τον Συ που βρίσκεται σε άλλο γήπεδο. Γενικά έχουμε παρουσιαστεί αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι ενάντια στον Άρη. Γυρνάει.
Dwyane ''the flash'' Wade
Παράταση. Αυτοκτονία βασικά. Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τώρα το ματς.

Απίστευτη εξέλιξη σε τρομερό ματς. Πολύ καλή νίκη.
MVP o Γκριν.
jasonick
Έλα παραδεχτείτε το, ήσασταν και εσείς σίγουροι ότι θα έμπαινε το τελευταίο σουτ τους. rolleyes.gif
CG.
QUOTE (jasonick @ Oct 17 2017, 23:45 ) *
Έλα παραδεχτείτε το, ήσασταν και εσείς σίγουροι ότι θα έμπαινε το τελευταίο σουτ τους. rolleyes.gif

Μετα απο αυτο το ματς ναι ημουν smiley.gif
benchwarmer
Συγχαρητήρια, πολύ σπουδαία νίκη.
Όπως έγραψα και στα του Άρη, αφήστε την ομάδα να δουλέψει. Κι εγώ δεν θα εμπιστευόμουν ένα τέτοιο πρότζεκτ στον Μανωλόπουλο, αλλά είναι ακόμα Οκτώβρης και το κυριότερο, ακόμα δεν έχει μπει στην ομάδα η (θεωρητικά) καλύτερη μεταγραφή της. Και ήρθε και ο Καββαδάς που θα βοηθήσει κι αυτός περισσότερο.

Η μόνη δίκαιη ένσταση είναι ότι δεν γίνεται ταυτόχρονα με τον πρωταθλητισμό(?) που θέλει να κάνει η ομάδα, να βγουν ταυτόχρονα και οι μικροί. Ο Τσαλμπούρης πχ (που δεν τον πιστεύω και ιδιαίτερα αλλά δεν έχει σημασία) θα έπρεπε ήδη να έχει φύγει δανεικός. Αλλά τεσπα ας μείνουμε στα σημερινά που ήταν μία πολύ σημαντική νίκη.
T.W.Is.M.
Για αρχη καλυφθηκε η ανεξηγητη κατα τη γνωμη μου ηττα απο την Εστουδιαντες. Η ΑΕΚ εδειξε καλη αντιδραση στο τελος, εκει που η Βενετσια επεστρεψε στο ματς. Ο Γκριν εβαλε κρισιμους ποντους παρολο που στο υπολοιπο παιχνιδι ειχε κανει λαθη και βεβαια ο Σακοτα ηταν αυτος που εκανε τη διαφορα επιθετικα. Για να δουμε τη συνεχεια του ομιλου. Δε νομιζω να υπαρχει ομαδα που δε χτυπιεται στο γκρουπ.
aegeansheed
ashton
Μεγάλη εμφάνιση για τη Βασίλισσα και διπλό στη Βενετία με 101-103 στην παράταση.
Θα μπορούσε να είχε έρθει ευκολότερα αν δεν είχε κάνει το αντιαθλητικο ο Λαρυ στα 9.5" (ήταν με τους νέους κανονισμούς) ή είχε μπει κανείς να κλείνει διαδρομους στα καρφωματα του Johnson στο τελος.
Anyway, DHI το αποτέλεσμα μετράει, και η σημερινή νίκη που είναι η 4η μας μέσα στην Ιταλία, είναι και η πρώτη επί ΝΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ Ιταλίας (η Armani Milano που παιζει Ευρωλιγκα έμεινε στα ημιτελικά περσι).
Αρκετά καλό κωουτσάρισμα παρά τα λάθη-εμμονές από τον κωουτς Μ. Η ομάδα ήταν αρκετά διαβασμένη σημερα.

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΗΤΣΟΥ . (18π-9ρ σε ματς Ευρωπης δεν υπάρχουν και πολλοι Ελληνες σεντερ να τα βγαζουν)
Θετικός τελικά ο Green παρά τα πάμπολλα χαμένα λεϊαπ - έχει κάνει step up o Λάρυ.
Καλος ο Elonu και ο Barlow σε γενικές γραμμές. Delroy δεν του πήγε ο Ορελικ με τιποτα αλλα εβαλε το τελευταιο και δεν πειραζει.

yorgos
QUOTE(ashton @ Oct 18 2017, 00:33 ) *
Μεγάλη εμφάνιση για τη Βασίλισσα και διπλό στη Βενετία με 101-103 στην παράταση.
Θα μπορούσε να είχε έρθει ευκολότερα αν δεν είχε κάνει το αντιαθλητικο ο Λαρυ στα 9.5" (ήταν με τους νέους κανονισμούς) ή είχε μπει κανείς να κλείνει διαδρομους στα καρφωματα του Johnson στο τελος.
Anyway, DHI το αποτέλεσμα μετράει, και η σημερινή νίκη που είναι η 4η μας μέσα στην Ιταλία, είναι και η πρώτη επί ΝΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ Ιταλίας (η Armani Milano που παιζει Ευρωλιγκα έμεινε στα ημιτελικά περσι).
Αρκετά καλό κωουτσάρισμα παρά τα λάθη-εμμονές από τον κωουτς Μ. Η ομάδα ήταν αρκετά διαβασμένη σημερα.

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΗΤΣΟΥ . (18π-9ρ σε ματς Ευρωπης δεν υπάρχουν και πολλοι Ελληνες σεντερ να τα βγαζουν)
Θετικός τελικά ο Green παρά τα πάμπολλα χαμένα λεϊαπ - έχει κάνει step up o Λάρυ.
Καλος ο Elonu και ο Barlow σε γενικές γραμμές. Delroy δεν του πήγε ο Ορελικ με τιποτα αλλα εβαλε το τελευταιο και δεν πειραζει.


Στη φωτό με το σκορ που έβαλες, κάνε ζουμ στις φάτσες των ΑΕΚτζήδων...
Dwyane ''the flash'' Wade
Τις προάλλες εντός έδρας ήττα από την 11η της Ισπανίας και σήμερα διπλό στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.
yorgos
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Oct 18 2017, 00:49 ) *
Τις προάλλες εντός έδρας ήττα από την 11η της Ισπανίας και σήμερα διπλό στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ε καλά δεν είναι και πολύ χειρότερη η 11η της Ισπανίας από την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Μη σου πω ότι χτύπαγε και πρωτάθλημα στην Ιταλία, όπως χαλαρά θα έκανε και η ΑΕΚ.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(yorgos @ Oct 18 2017, 00:54 ) *
Ε καλά δεν είναι και πολύ χειρότερη η 11η της Ισπανίας από την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Μη σου πω ότι χτύπαγε και πρωτάθλημα στην Ιταλία, όπως χαλαρά θα έκανε και η ΑΕΚ.


Σίγουρα. Μα για να τονίσω το χάος ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα το είπα.
ashton
..............Venezia............A.E.K.
ΣΟΥΤ..........34/71 48%..........37/75 49%
ΔΙΠΟΝΤΑ.......23/37 62%..........29/51 57%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ......11/34 32%...........8/24 33%
ΒΟΛΕΣ.........22/29 76%..........21/30 70%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.....27-13..............26-18
ΑΣΙΣΤ...........19................18
ΦΑΟΥΛ...........25................27
ΛΑΘΗ.............9.................8
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ........5.................7
ΚΟΨΙΜΑΤΑ.........1.................2

αξιοσημείωτα τα λιγα λαθη και για τις δυο ομάδες (κάτω από 10 σε 45')


0. ELONU
Αρκετά καλός όσο έπαιξε. Νομιζω πως αν εμπαινε στο τελος της παρατασης ισως γλυτωναμε το αγχος απο τα καρφωματα του Johnson
12π με 6/7 2π, 0/1 1π, 3-3 ρημπάουντ, 1 ασιστ, 2 φαουλ, 1 ταπα σε 18'59"



1. JAMES
Δεν μπορουσε να παιξει τον Orelik που εκανε οτι ηθελε. Εβαλε ομως το κρισιμο στο τέλος.
Σε 18'46" ειχε 4π με 2/3 2π, 0/1 3π, 1-1 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 4 φαουλ, 1 λαθος


2. GREEN
Αν βγάλουμε τα υπερβολικά χαμένα λεϊ απ θα λέγαμε πως ήταν σουπερ. με αυτά και τη ψυχραιμια στις βολες στο τελος ειναι σιγουρα στους καλυτερους
23π με 9/11 βολες, 4/10 2π, 2/4 3π, 1-1 ρημπαουντ, 4 ασιστ - 1 λαθος (επιτελους), 2 φαουλ, 2 κλεψιματα σε 28'11"


4. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Πενταδατος παλι, βοηθησε καπως στην κυκλοφορια χωρις να παιρνει σουτ αλλά όχι για να παιζει τοσο πολύ (26'50") ειχε 0/1 3π, 1-0ρ, 3 ασιστ, 2 φαουλ, 2 λαθη, 1 κλεψιμο


5. SAKOTA
Στους καλυτερους χωρις να κανει σουπερ εμφανιση επιθετικα. Είχε ομως 5 (2-3) ρημπαουντ, 4 ασιστ, 1 ταπα πέρα απο 1 φαουλ, 2 λαθη και 5/7 2π, 1/3 3π, 2/4 βολές (πολυ κατω σε βολες φετος..) και 15π σε 31'01"

7. ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ
Δεν επαιξε κ παλι.


9. ATIC
Επαιξε 3'35" είχε πολυ καλή παρουσία με 2/2 2π, και 1-1 ρημπαουντ. Προφανως θα επρεπε να παρει χρονο και στο β και να μην παιζει τοσο ο Barlow..

12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Παραλιγο να γινει μοιραιος αλλά τον έσωσε η χαμένη βολή του Orelik. Γενικά πολύ καλή παρουσια με κρισιμα καλαθια (παρα την αστοχια) και βοηθεια σε κυκλοφορια & αμυνα.
Σε 29'51" ειχε 14π με 8/9 βολες, 0/4 2π, 2/5 3π, 3-0ρ, 2ασ, 5 φαουλ, 1 κλεψιμο.


13. BARLOW
Καλυτερος σημερα, εβαλε τα ελευθερα που του εβγαλαν, εκανε κ το καρφωματακι του αλλά δεν επρεπε να παιζει τοσο και να του βγαινει η γλωσσα στο τελος... Επαιξε 38'01" και ειχε 2/9 2π, 3/8 3π και κυριως 5-0 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψιματα και 4 φαουλ

21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Δεν επαιξε κ παλι. Νομιζω μπορουσε να δωσει ανάσες


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
MVP του 40λεπτου μακράν.. Εξυπνη επιλογη του παγκου να παιξει απο την αρχη κ να φορτωσει φαουλ τον Watt κανοντας το εργο μας ευκολοτερο.
18 πόντοι με 8/9 2π, 2/3 1π και 9 (3αμ-6επ) ρημπαουντ, 1 ασιστ, 1 λαθος πριν βγει με 5 φαουλ σε 21'12". Ποιος Καββαδάς ; :-)


35. SY
Πέρασε και δεν ακουμπησε και πάλι. Επαιξε 8'29" ειχε 0/2 2π, 0/2 1π, 2-1 ρημπαουντ και 2 φαουλ.



Καμιά 200ρια οπαδοί μας ήταν στο πεταλάκι . Οι καλύτεροι :-)




χαιλαιτς
Dwyane ''the flash'' Wade
Τέτοια ψύχωση με τον Μπάρλοου δεν τη καταλαβαίνω.
ashton
η μονη λογική (λεμε τωρα) εξηγηση ειναι πως παιρνει μεγαλο μερος από τα λεπτα που θα ειχε ο Χαρρις.
Δε γινεται ομως να παιζει 30ρο40λεπτα..
stefkorner
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Oct 18 2017, 06:34 ) *
Τέτοια ψύχωση με τον Μπάρλοου δεν τη καταλαβαίνω.


ποσο περιεργος ειμαι να δω τι ρολο θα χει ο Μπαρλοου οταν θα μπει ο Χαρις!
btw τετοιο διπλο με τα κολληματα να παραμενουν αμεταβλητα ,ουτε του παπα..
G-arenas
περιεργο οτι ο μπαρλοου παιζει τοσο πολυ. κακη μεταγραφη για την αεκ και το ελεγα και απο περσυ οταν ειχε ακουστει οτι τον ειχατε κλεισει απο την στιγμη που για βασικος δεν κανει με την καμια για αεκ και που εχετε και τον ατιτς τον οποιο θεωρω οτι θα τον καψετε στο τελος. και ο σι ειναι τραγικος απο την αρχη.

για μενα ο μπαρλοου πρεπει να φυγει τωρα που ηρθε και ο χαρρις και φυσικα να παιζει πολυ περισσοτερο ο ατιτς. επισης λειπει ενας πολυ καλος οργανωτης-δημιουργος στον ασσο καθως αν εξαιρεσεις τον ξανθοπουλο δεν υπαρχει αλλος.

θεωρω πως αν φτιαξει αυτα τα πραματα ο μανολωπουλος η αεκ θα παει πολυ καλα. ανεβαινει επιπεδο κιολας τωρα με χαρρις και με καββαδα. για να δουμε
stefkorner
QUOTE (G-arenas @ Oct 18 2017, 17:28 ) *
για μενα ο μπαρλοου πρεπει να φυγει τωρα που ηρθε και ο χαρρις και φυσικα να παιζει πολυ περισσοτερο ο ατιτς. επισης λειπει ενας πολυ καλος οργανωτης-δημιουργος στον ασσο καθως αν εξαιρεσεις τον ξανθοπουλο δεν υπαρχει αλλος.

θεωρω πως αν φτιαξει αυτα τα πραματα ο μανολωπουλος η αεκ θα παει πολυ καλα. ανεβαινει επιπεδο κιολας τωρα με χαρρις και με καββαδα. για να δουμε


ο Γκριν παντως χθες ηταν πολυ καλος ! και γω πιστευω οτι με τν ερχομο του Χαρις αν γινοταν και μια αντικατασταση του Μπαρλοου με ενα 3ρο2ρι σαν αυτα που ακουγονταν πριν παρει τον 3ρο-4ρι Σι (τον οποιο τον διαλεξε ο Μανωλοπουλος,αλλα απ οτι φαινεται δεν τον εμπιστευεται...)τοτε θα ανεβει σ αλλο επιπεδο η ομαδα!!!
ashton
Τον Συ τον έφερε μονο και μονο για να κοψει τον Ατιτς απο την Α1 .
Εφαγε και τον Τσαλμπούρη - περιμένω να δω πως θα κοπεί και ο Μωραϊτης σε μερικές εβδομάδες το πολύ.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(ashton @ Oct 19 2017, 09:22 ) *
Τον Συ τον έφερε μονο και μονο για να κοψει τον Ατιτς απο την Α1 .
Εφαγε και τον Τσαλμπούρη - περιμένω να δω πως θα κοπεί και ο Μωραϊτης σε μερικές εβδομάδες το πολύ.


Δεν καταλαβαίνω τότε πως βρίσκει στήριξη από την διοίκηση την στιγμή που θάβει τους μικρούς. Εκτός αν η διοίκηση λέει μπαρούφες σε όλα αυτά περί μέλλοντος κτλ
gerorge
Ωραια ειναι αυτα περι μικρων,αλλα αντεχει ο κοσμος να χανει εξαιτιας των μικρων;Και δεν λεω για τους ηρωες που πανε ΟΑΚΑ βρεξει χιονισει,λεω γι αυτους που θελουν καποια αφορμη για να παν.Και πανω απ'ολα αντεχει ο Αγγελοπουλος να τους χασει αυτους εξαιτιας καποιων τετοιων ηττων;Γιατι και σε εμας επρεπε να ερθει ιερο τοτεμ για να απορροφα τους κραδασμους,να θεωρουμε οτι οικονομικα δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα για να αποδεχτουμε τους μικρους με ρολο.Απο την αλλη βεβαια αν στις προπονησεις και στα εσωτερικα διπλα κυριαρχουσαν οι μικροι εναντιον των αλλων,δεν θα τους εβαζε ο Μανωλοπουλος περισσοτερο;Αυτο τωρα παντως ειναι το χειροτερο,δηλαδη το να μενουν κι αλλη χρονια στην ομαδα,αλλα χωρις ρολο.Καλυτερα δανεικοι να δειξουν αν και κατα ποσο αξιζουν και μετα γυρνανε πιο ετοιμοι.
pan24
Η διοικηση ζηταει απο τον προπονητη να κερδιζει και δικαιολογημενα απο την στιγμη που ο αγγελοπουλος πληρωνει
Αν ο μανωλοπουλος εβαζε απο 20' μωραιτη,ατιτς,τσαλμπουρη αλλα η ομαδα εχανε θα εμενε η θα αλλαζαν προπονητη?

Τους βλεπει στις προπονησεις και αν πιστευε οτι μπορουν να σταθουν θα επαιζαν.Θα μπορουσε να το χρησιμοποιησει και σαν αλλοθι σε καποια στραβη

Το ειχα πει πιο πριν αλλα χαθηκε με τοσα μηνυματα.Ο ατιτς ειναι ο ιδιος που περσι δεν μπορουσε να βρει 5' στα τρικαλα
Ο μωραιτης ειναι 18 χρονων και δεν ειναι ντοντσιτς.Ποσοι 18χρονοι μπαινουν και προσφερουν
Ο τσαλμπουρης οσο τον εχω δει δεν με εχει πεισει οτι ειναι κατι ιδιαιτερο,μαλλον ουτε τον μανωλοπουλο
Με το που τον βλεπεις καταλαβαινεις οτι ακομα ειναι τραγικα αδυνατος για να παιξει 5.Ομως ειναι αργος/μη αθλητικος για να παιξει 4 στην ευρωπη οπου για να παιξει PF παικτης πανω απο 2,10 πρεπει να εχει αθλητικοτητα βεσελυ
ashton
o Atic ειναι ο ίδιος παίκτης που χωρις ΝΒΑερς και με τον Μουσα παρέα έδωσαν στη Βοσνία την πρόκριση στα προκριματικά του Παγκοσμιου. Εκεί στον πάγκο είχε Βουγιόσεβιτς βέβαια, όχι Μανωλόπουλο που πιστεύει & στηρίζει τους νέους.
Που προχθες με αυτον μεσα γέμισαν οι χώροι και πήραμε προβάδισμα στο 2ο δεκάλεπτο (για να τον εξαφανισουμε μετα)
Που με την Εστουντιάντες μονο κακος δεν ηταν για να εξαφνιστει στο Αλεξανδρειο.
Που θα μείνει έξω για να παίζει ο Συ, που δεν τον βάζει πάνω από 8λεπτα..

Τον Μωραϊτη αποφάσισε να μην το δώσει δανεικό γιατί τον υπολόγιζε 3ο.
Γι'αυτο προτιμησε Ξανθοπουλο αντί Αθηναιου πχ για να μην του στερησει χρονο κλπ
Γι'αυτο το καλοκαιρι δηλωσε πως δεν κρατήσαμε Ivanovic για να μην έχουμε δυο project στο 1.
Μόνο που ο Μωραϊτης ειναι θεατής, ενώ ο Green κάνει λάθη ασύστολα και ο Ξανθοπουλος δεν αντέχει.
Που θα μείνει κι αυτος εκτός για να έρθει κανένας Αμερικανος κομπο γκαρντ .

Τον Τσαλμπούρη αυτός είδε το καλοκαίρι πως του κάνει για 5 (και τον έκαψε για φέτος). Στο 4 έπαιξε περσι σε Βελιγραδι κλπ οταν ειχε τραυματιστει ο Σακοτα..
Και θα μείνει εκτός για να έρθει ο Καββαδάς (που τους 18π-9ρ που είχε χθες ο Μητσος τους βλέπει μονο σε playstation)

Καταλαβαίνω τη συμπάθεια που του έχουν κάποιοι συμφορουμίτες στο Μανωλόπουλο λόγω του πράσινου παρελθόντος του, αλλά facts are facts.
Η παρουσία του Τσαλμπούρη το Γενάρη δε δικαιολογεί την εξαφάνιση του από το Μάρτη και μετά επί Μανωλόπουλου
Η παρουσία του Μωραϊτη στους μικρούς τελικούς δεν δικαιολογεί την εξαφάνιση του πριν (με τον Ουκιτς να παιζει 30λεπτα)
Η παρουσία του Atic όποτε έχει μπει στο παρκέ επίσης δε δικαιολογεί την εξαφάνισή του.

Και επιπρόσθετα δεν έκανα εγώ άπειρες φορές δηλώσεις πως θα στηριχθεί η ομάδα στους νέους κλπ κλπ. Αυτός τις έκανε..
yorgos
Δηλαδή κι αν κάνει ήττες η ΑΕΚ τι πρόβλημα έχει; Θα χαθούν τα λεφτά από τους χρυσοφόρους ομίλους του τσου-λου; Θα χαθεί κανένας σίγουρος τίτλος; Η ΑΕΚ είναι στην τέλεια φάση για να παίζουν όλοι οι μικροί: σταθερή διοίκηση, μεγάλη διαφορά ακόμη από ΠΑΟ και Ολυμπιακό, μικρή πίεση, αρκετά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη απέναντι σε αντιπάλους στα μέτρα της, το καλύτερο παιδομάζωμα στη χώρα στις μικρές ηλικίες. Σιγά τα ατέλειωτα πλήθη που γεμίζουν το ΟΑΚΑ και θα φύγουν αν κάνει 5 ήττες παραπάνω η ομάδα. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι αυτό που γίνεται. Ο Τσαλμπουρης μια χαρα επαιζε επι Ζντοβτς όσο τον είδα εγώ. Ο δε Άτιτς είναι έγκλημα να μη χτυπάει 20λεπτα σε κάθε μα κάθε ματς.
gerorge
QUOTE (yorgos @ Oct 20 2017, 02:21 ) *
Δηλαδή κι αν κάνει ήττες η ΑΕΚ τι πρόβλημα έχει; Θα χαθούν τα λεφτά από τους χρυσοφόρους ομίλους του τσου-λου; Θα χαθεί κανένας σίγουρος τίτλος; Η ΑΕΚ είναι στην τέλεια φάση για να παίζουν όλοι οι μικροί: σταθερή διοίκηση, μεγάλη διαφορά ακόμη από ΠΑΟ και Ολυμπιακό, μικρή πίεση, αρκετά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη απέναντι σε αντιπάλους στα μέτρα της, το καλύτερο παιδομάζωμα στη χώρα στις μικρές ηλικίες. Σιγά τα ατέλειωτα πλήθη που γεμίζουν το ΟΑΚΑ και θα φύγουν αν κάνει 5 ήττες παραπάνω η ομάδα. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι αυτό που γίνεται. Ο Τσαλμπουρης μια χαρα επαιζε επι Ζντοβτς όσο τον είδα εγώ. Ο δε Άτιτς είναι έγκλημα να μη χτυπάει 20λεπτα σε κάθε μα κάθε ματς.



Αυτο ειναι ευκολο να το αποδεχτεις αν πιστευεις την ομαδα και καταλαβαινεις οτι μονο ετσι εχεις πιθανοτητες για πραγματα στο μελλον.Οταν ομως εισαι πανηγυρτζης σαν την πλειοψηφια των Ελληνων οπαδων απαιτεις νικες τωρα,ακομα και αν αυτο εχει κοστος στο μακρυπροθεσμο μελλον της ομαδας

Επισης αυτα για τους μικρους δεν τα λεω λογω συμπαθειας σε Μανωλοπουλο.Ετσι κι αλλιως το κιτρινομαυρο παρελθον του αδιαφορο θα το χαρακτηριζα.Απλως θυμαμαι που ελεγαν μερικοι "Πριφτη βαλε μεσα τους μικρους ρε" και οταν εμπαιναν και εκαναν ενα λαθος ακουγα απο τα ιδια ατομα στο γηπεδο "Αντε βγαλτον ρε τον σπορο, απο τους 20 επεσε η διαφορα στους 10"
Για να ενταχθουν οι μικροι σωστα πρεπει να εισαι προπονητης που δεν θα σε επηρεαζει το κραξιμο απ'εξω για τις ηττες.Το μεγαλυτερος λαθος του Μανωλοπουλο ειναι φυσικα οι δηλωσεις που εκανε για τους μικρους και οτι οι πραξεις του δεν τις επαληθευουν
ashton
Nα πούμε εδώ πως είναι unfair από τον Σκουρτόπουλο η κλήση Τσαλμπούρη στην Εθνική :-)
pan24
QUOTE (yorgos @ Oct 20 2017, 02:21 ) *
Δηλαδή κι αν κάνει ήττες η ΑΕΚ τι πρόβλημα έχει; Θα χαθούν τα λεφτά από τους χρυσοφόρους ομίλους του τσου-λου; Θα χαθεί κανένας σίγουρος τίτλος; Η ΑΕΚ είναι στην τέλεια φάση για να παίζουν όλοι οι μικροί: σταθερή διοίκηση, μεγάλη διαφορά ακόμη από ΠΑΟ και Ολυμπιακό, μικρή πίεση, αρκετά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη απέναντι σε αντιπάλους στα μέτρα της, το καλύτερο παιδομάζωμα στη χώρα στις μικρές ηλικίες. Σιγά τα ατέλειωτα πλήθη που γεμίζουν το ΟΑΚΑ και θα φύγουν αν κάνει 5 ήττες παραπάνω η ομάδα. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι αυτό που γίνεται. Ο Τσαλμπουρης μια χαρα επαιζε επι Ζντοβτς όσο τον είδα εγώ. Ο δε Άτιτς είναι έγκλημα να μη χτυπάει 20λεπτα σε κάθε μα κάθε ματς.

Σωστα αυτο αν πραγματικα εχουν παρει αποφαση να στηριξουν τους μικρους
Αποφασιζω να τους στηριξω δεν σημαινει μονο τους βαζω να παιξουν,σημαινει κυριως οτι δεν θα με πειραξει αν χασω απο τα τρικαλα η αν βγω 5ος επειδη θα παιξουν οι μικροι

Ο μανωλοπουλος που σαν πρωτος προπονητης δεν εχει δειξει κατι μπορει να θελει να τους στηριξει αλλα ειναι η παγιδα που πεφτουν πολλοι.Ο ιβανοβιτς που αποδεδειγμενα ξερει να εξελισσει παικτες στον παναθηναικο την περιοδο της ελληνοποιησης σταματησε να τους βαζει οταν αρχισε να εχει πιεση αποτελεσματος
Οταν ο προπονητης αισθανθει οτι κινδυνευει η θεση του δεν ρισκαρει με μικρους


Το να λες ως διοικηση της αεκ θελω να παιζουν πολυ 2-3 μικροι αλλα να παρω 3η θεση και να παω final 4 champions league ειναι σαν να λες ως διοικηση του παναθηναικου θελω να παρω πρωταθλημα και να μπω 8αδα ευρωλιγκας με μποχωριδη,μητογλου,καλαιτζακη να παιζουν πολυ
Απλα δεν γινεται
sarounas
Πολύ κακή επιθετικά η ΑΕΚ στην πρώτη περίοδο, ευτυχώς μπήκε το τρίποντο του Σάκοτα στην εκπνοή
χαλαρά 16-23 η Μπάνβιτ με κορυφαίους Βίντμαρ και Καλοιάρο


Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα αλλάξει στην συνέχεια...
jasonick
Τρομπάρει ο Γκριν μέχρι ώρας. Εκτός κλίματος παιχνιδιού ο Ελονού, ο Λαρεντζακης είναι πολύ αστοχος, θα μπορούσε να έμπαινε νωρίτερα ο Μπαρλοου. Ο Χάρις έχει βάλει πολύ δύσκολα σουτ. Θα μπορούσε να ήμασταν μπροστά αν ήμασταν πιο εύστοχοι στις βολές στο τέλος. Ελπίζουμε σε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο (χωρίς Συ στην 5αδα tongue.gif ).
sarounas
Ρε παιδιά είναι κανείς σας προπονητής για να μας εξηγήσει τί ακριβώς είναι αυτό που παίζει η ΑΕΚ στο σετ παιχνίδι? σαν άτυπος διαγωνισμός μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ για το ποιος θα κάνει την μεγαλύτερη χαζομάρα μοιάζει....

εντελώς χαλαρά η Μπάνβιτ, χάνεται ο αγώνας -απ αυτόν που δεν χάνουμε- (Κούλιγκ) icon_drunk.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(sarounas @ Oct 24 2017, 20:59 ) *
Ρε παιδιά είναι κανείς σας προπονητής για να μας εξηγήσει τί ακριβώς είναι αυτό που παίζει η ΑΕΚ στο σετ παιχνίδι? σαν άτυπος διαγωνισμός μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ για το ποιος θα κάνει την μεγαλύτερη χαζομάρα μοιάζει....

εντελώς χαλαρά η Μπάνβιτ, χάνεται ο αγώνας -απ αυτόν που δεν χάνουμε- (Κούλιγκ) icon_drunk.gif


Εγώ τα τελευταία χρόνια με Σάκοτα, Ζντοβτς και Μανωλόπουλος ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζουμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.