Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Παναθηναικός 3ος τελικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Johnnys
Πρώτη φορα που ανοίγω θέμα,μιας και βλέπω δύο μέρες πριν και δεν έχει ανοίξει ακόμα το topic.

Πέμπτη 26/5 19.30 ΟΤΕ tv

Πως βλέπετε την τρίτη πράξη?

Για μένα είναι δύο τα θέματα.Πόσο επηρεασμένοι θα φανούν όλοι,μέσα και έξω απ οτο γήπεδο απο τα εξωαγωνιστικά που έχουν λάβει χώρο τις τελευταίες 2 ημέρες.Και τελικά τι θα δώσει ολη αυτή η ιστορία σε κάθε μεριά

2ο Η κούραση που ακόμα δεν έχει παίξει τον ρόλο που περίμενα.Ειδικά για τον ΠΑΟ το θεωρούσα ήδη θέμα απο πριν λόγω του πιο περιορισμένου rotation σε συνδυασμό με τα 5περισσότερα παιχνίδια που είχε δώσει το τελευταίο 1-2 μήνες.
Και τώρα είναι και στην πλάτη άλλα δυο 30λεπτα+ κοντά στους Καλάθη,Φώτση,ΔΔ,Γκιστ που είναι οι πυλώνες του rotation απ ότι φαίνεται του Πεδουλάκη.

Απο την άλλη βέβαια το ίδιο ισχυέι αρχικά για τον Πρίντεζη πυο φάνηκε να έχει φάει πολύ κούραση και για τον Σπανούλη που οκ όλη την χρονιά τραβάει πολύ χρόνο.Και ξέρουμε οτι με τυχόν αρνητικούς και τους δύο είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσει ο Ολυμπιακός

Τέλος μένει να δούμε πως θα διαβαστούν τα τεκταινόμενα των πρώτων 2παιχνιδιών και απο τα 2 προπονητικά τιμ και τι ετοιμαζουν για το 3ο παιχνίδι μιας και μεταξύ των 2πρώτων άλλαξαν αρκετά πράματα.

Συμπερασματικά πάντως εγω ξαναδίνω φαβορί τον Ολυμπιακό και ας είδαμε οτι δεν παίζουν τόσο ρόλο οι έδρες,αρχικά λόγω της έδρας θεωρώ πολύ δύσκολο για δεύτερη φορά στο Σεφ να είναι τόσο απροετοίμαστος όσο στον πρώτο αγώνα και ταυτόχρονα τόσο καλός ο ΠΑΟ ,πλέον ο ΟΣΦΠ έχει και την ψυχολογία της νίκης ο Σπανούλης του μεγάλου σου.Ο ΠΑΟ πρέπει να μπει αποφασισμένος όπως στο πρώτο και να κηνυγήσει ως το τέλος της νίκης.Δεύτερος παράγοντας που θεωρώ φαβορί τον ΟΣΦΠ είναι το πιο διευρυμένο--λίγο καλύτερα ποιοτικά rotation.

Τώρα όλα θα φανούν στο παρκέ
RipCity
Νομίζω θα νικήσει ο Ολυμπιακός με μια κάπως safe διαφορά, χωρίς δράματα της τελευταίας στιγμής. Η άμυνα με αλλαγές βραχυκύκλωσε τη δημιουργία του Παναθηναικού και μ'ένα λογικό ποσοστό στα τρίποντα θα έρθει η επικράτηση.
erasitehnis
Δεν ξέρω πως μπορεί να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός στο σοκ της Κυριακής. Αν δεν πάρει τους πόντους που αναλογούν στον Ραντούλιτσα (ο οποίος φαίνεται ξένο σώμα) πρέπει να κρατήσει των αντίπαλο κάτω από τους 65 πόντους πράγμα απίθανο. Αν ανοίξει η διαφορά οι ομάδες θα κάνουν συντήρηση για την Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση επειδή οι 5 αγώνες μοιάζουν πολύ πιθανοί, οι προπονητές (ιδίως ο Πεδουλάκης) πρέπει να ανοίξουν το ρόστερ. Νομίζω όμως ότι Ραντούλιτσα και Ουίλιαμς είναι παίκτες έδρας συνεπώς δεν περιμένω πολλά μεθαύριο.

Βλέπω ήττα >10 πόντων.
rankin
Έτσι οπως έχει γινει αυτη η σειρά, κάθε πρόβλεψη ειναι παρακινδυνευμένη.
Ο Ολυμπιακός αν θέλει να κερδίσει, καλό θα ηταν να πατήσει γκάζι απο νωρίς προκειμένου να πάρει μια καλή διαφορά ασφαλείας.
Αν φυσικά μπορεί να το κάνει αυτό.
Όπως και να χει, οι φετινοί τελικοί ειναι ροντέο...

Σημαντικό ρολο θα παίξει ο κοσμος, ο οποίος δε θα πρέπει να παρεκτραπεί σε καμία περίπτωση.
erwi grey
Βλεπω ασταθμητους παραγοντες, κυριως διοικητικους ..να κρινουν το παιχνιδι αν δωσει δικαιωματα ο Ολυμπιακος που λογικα με τον Σφαιροπουλο θα τα δωσει .

Αισθησιακός
Πιστεύω πως ο οσφπ θα κερδίσει πολύ εύκολα με μεγάλη διαφορά. Ότι καλό μπορούσαν να προσφέρουν οι τελικοί το πρόσφεραν. Η σειρά θα κριθεί στο πέμπτο ματς καθώς πιστεύω ότι στο Οακα -Νικος Γκάλης ο παο θα κερδίσει, αλλά πολύ δύσκολα. Αυτή είναι η γνώμη μου.
pk13
Καθαρα με τη λογικη ο Ολυμπιακος εχει τεραστιο ψυχολογικο πλεονεκτημα συν το οτι παιζει στην εδρα του...Βεβαια οι ομαδες ειναι περιπου στο ιδιο επιπεδο....

Απο την αλλη δεν ξερω γιατι αλλα εχω ενα προαισθημα οτι θα κανουμε μπρεικ την Πεμπτη...

Για να μεινουμε στο ματς θελουμε καλο Καλαθη και Διαμαντιδη...Θα χρειαστουμε σιγουρα σκορ απο Παππα και Ραντουλιτσα...Ο Φωτσης πρεπει να σταματησει να μαρκαρει τον Πριντεζη γιατι εχει καταντησει γελοιο πια....
MaJesty23
Aκούω απο φίλους μου Ολυμπιακούς ,εκτός forum για 15άρες,δεν γλιτώνουν κτλ κτλ...εγώ πιστεύω οτι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός αλλά δύσκολα,5-7 πόντους . biggrin.gif .Παίξτε το!
Coach Periklis
Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσει ο ΟΣΦΠ με τόσο μεγάλη διαφορά....Βασικά αμφιβάλλω αν θα κερδίσει ούτως ή άλλως

Μόνο αν "αδειάσει" κάποια απ τις 2 ομάδες θα δούμε διαφορά

Ψυχολογικό πλεονέκτημα κτλ τα ακούω βερεσέ....Ο τζερτζελές και οι ενστάσεις, τιμωρίες διαιτητών αποπροσανατολίζουν και παίκτες πιστεύω. Όσο επαγγελματίες κι αν είναι

Πάλι στα ίδια θα είμαστε, κλειστό ματς και ντέρμπυ το κόβω, 5-7 βαθμούς όπως λέει κι ο Majesty
jazz thrilos
Συμφωνώ οτι μάλλον οτι είχε η σειρά να προσφέρει απο συγκινήσεις το προσέφερε. Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το ματς με ασφαλή διαφορά και νομίζω μάλιστα οτι στη διάρκεια του ματς μπορεί να έχουμε και 15+ διαφορές. Ο Παναθηναικός μετά το τελευταίο ματς νομίζω οτι άδειασε και επίσης η φασαρία περί ένστασης και μη παρουσίας στο ΣΕΦ περισσότερο έβλαψε το κλίμα στην ομάδα του Παο παρά το ωφέλησε. Δεν θα επεκταθώ σε τεχνικές αναλύσεις γιατί λίγο πολύ εχουν ειπωθεί σχεδόν τα πάντα για τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων και δεν νομίζω οτι θα δούμε κάτι καινούργιο απο τους δύο πάγκους.
TakeshyKurosawa
Βλέπω αρκετά δύσκολο ματς. Δεν έχει την ομάδα ο Ολυμπιακός να το πάρει εύκολα. Πιστεύω όλα θα κριθούν σε 5ο ματς.
yorgos
Tα περί κούρασης μετά από 5 μέρες ανάπαυλας δεν τα πολυπιστεύω. Ελπίζω να δούμε Χάντερ όπως στο πρώτο ματς. Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά δε μας ξεγράφω σε καμία περίπτωση. Όταν ξεκινάει το παιχνίδι, τα ξεχνάς όλα και τις ενστάσεις κλπ. Για μένα το πιο ανησυχητικό στο προηγούμενο ματς ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο ΔΔ ζήτησε την αλλαγή του Ραντούλιτσα. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, τα 15' του είναι απαραίτητα. Πρακτικά το προηγούμενο ματς το χάσαμε γιατί ήταν ένα απόλυτο μηδέν μπροστά και πίσω. Πάση θυσία πρέπει να ενσωματωθεί, ας του τάξουν κοκορέτσια, μπύρες, κανά πάσο σε κανένα ροκ φεστιβάλ δεν ξέρω, χωρίς Κούζμιτς, με Παπαγιάννη τραυματία, το Φώτση πιο αργό από υπάλληλο της στρατολογίας που πάει να σου δώσει το χαρτί απαλλαγής και το Σκιστ να κάνει χαζά φάουλ, δεν την παλεύουμε.
Mr_Cadwell
Προσωπικα δίνω ενα 55-45 στον Ολυμπιακό λόγω ψυχολογίας και έδρας.
Πάμε Ολυμπιακέ το πρωτάθλημα κρίνεται αύριο! biggrin.gif
ΥΓ:Σπανούλης over 15 σίγουρα tongue.gif
Conan1982
Μικρό ροτέιτον μεν ο Παναθηναϊκός αλλά μεσολαβούν 3 μέρες ξεκούρασης, αρκετός χρόνος για να επανέλθουν οι παίκτες.
Δεν νομίζω πια η κούραση να παίξει τόσο μεγάλο ρόλο ούτε βρίσκω λόγο να έχουν αδειάσει ψυχολογικά οι παίκτες του ΠΑΟ, έχουν άλλωστε τον Διαμαντίδη, τον Φώτση, τον Γκιστ που ζουν για τέτοια παιχνίδια.

Πιστεύω προφανώς ότι θα κερδίσει κατά πάσα πιθανότατα ο Ολυμπιακός αλλά δεν νομίζω να έχουν τελειώσει εδώ οι συγκινήσεις.

Περιμένω ωραία ατμόσφαιρα στο παιχνίδι, εύχομαι οι διοικούντες να μας αφήσουν να ασχοληθούμε μόνο με το παιχνίδι και θέλω να δω έναν εξίσου συναρπαστικό τελικό.
MaJesty23
QUOTE(Mr_Cadwell @ May 25 2016, 10:53 ) *
Προσωπικα δίνω ενα 55-45 στον Ολυμπιακό λόγω ψυχολογίας και έδρας.
Πάμε Ολυμπιακέ το πρωτάθλημα κρίνεται αύριο! biggrin.gif
ΥΓ:Σπανούλης over 15 σίγουρα tongue.gif



To Σπανούλης over 15 ,σημαίνει καμιά 15 αριά σουτ,με τα ποσοστά που έχει.Ας βάλει 20 πόντους και ας περιοριστεί ο Πρίντεζης (σε κάνα 10πόντο)
και σίγουρα θα κερδίσουμε.

Συμφωνώ με συνονόματο yorgo ότι με 4 μέρες ξεκούραση -δεν τίθεται θέμα υπερβολικής κούρασης.Ρίσκο με Gist στο 4 ,και Hunter στο 5.Δεν νόμιζω ο Gist να φάει 20 πόντους από Πριντέζαρο.Ίδωμεν.
louie
Είναι ξεκάθαρο πως στους δύο πρώτους αγώνες ο Ολυμπιακός βασίστηκε στο οτι δεν μπορούσε ο φωτσης να παίξει μια αξιοπρεπή άμυνα στον πριντεζη. Ο πριντεζης σκόραρε κατά βούληση και με απίστευτα ποσοστά. Ο φωτσης ξεκάθαρα δεν μπορεί να τον σταματήσει πλέον.

Άλλο ένα σημείο που αποδεδειγμένα δεν αποδίδει είναι το τάισμα στον ψηλό. Και δεν μπορώ πραγματικά να το εξηγήσω αυτό. Ο Ραντούλιτσα είναι προκλητικά αδιάφορος και κακός. Λες και θέλει να σαμποταρει. Δεν ποσταρε ούτε τον λοτζεσκι και κατέστρεψε πόσες επιθέσεις μας. Από την άλλη ο γκιστ πάλι με κοντυτερους αντιπάλους δεν κατάφερνε να τελειώσει εύκολες φάσεις.

Στο μαρκάρισμα των σπανουλη, λοτζεσκι(στον 2ο αγώνα) τα έχουμε πάει πολύ καλά. Ο Μαντζαρης δεν έχει δώσει βοήθειες και γενικά δεν νομίζω οτι μας έχουν κάνει ζημιά οι κοντοί του ολυμπιακού. Απλά ο πριντεζης έχει κάνει τόσο μεγάλο step up που αν οι άλλοι απλά κάνουν κάποια αυτονόητα πράγματα είναι αρκετό από οτι φαίνεται για τον ολυμπιακό.

Κλειστό παιχνίδι περιμένω αλλά αντικειμενικα και λόγω ψυχολογίας το break στο break του break φαντάζει λίγο δύσκολο.
bodiroga10
ισως στο αυριανο ματς ο παναθηναικος πρεπει να ρισκαρει και ας χασει με μεγαλη διαφορα....

Και με το να ρισκαρει εννοω να προσπαθησει να βαλει (χρησιμοποιοντας τους αυριο πανω απο 20 λεπτα) στην σειρα παικτες που ειναι παροπλισμενοι οπως ο ραντουλιτσα,γουιλιαμς και χεινς ξεκουραζοντας φωτσης-διαμαντιδη-καλαθη.
Αν του βγει ανοιγει σημαντικα το rotation και βαζει νεα δεδομενα στην σειρα αλλα και αν δεν του βγει ξεκουραζει σημαντικα τον φωτση και τον διαμαντιδη και τους εχει σε πολυ καλυτερη κατασταση για τον 4ο και τον 5ο τελικο(αν φυσικα υπαρξει).
damian
Αν κερδισουμε σημερα θα προκειται περι θαυματος.
jazz thrilos
QUOTE (damian @ May 26 2016, 11:36 ) *
Αν κερδισουμε σημερα θα προκειται περι θαυματος.

Δεν συμφωνώ, αλλά μου άρεσε πολύ η....επιχειρηματολογία σου. Μεστή νοήματος, αναλυτική και καταρτισμένη. Χαχα, πλακίτσα κάνω. Πάντως θα κερδίσουμε.
Zephyr
Να δούμε πως θα διαχειριστούν παίχτες και προπονητικό τιμ την σημερινή πίεση. Είναι από τους αγώνες που ΠΡΕΠΕΙ να κόψεις τον κ@λο σου και να κερδίσεις. Η ψυχολογία είναι υπερ μας, στην έδρα μας παίζουμε, τραυματισμούς δεν έχουμε (φτύνω τον κόρφο μου, κάνω 3 στροφές γύρω από τον άξονα και κρεμάω μια πλεξίδα σκόρδα πάνω στο πληκτρολόγιο την ώρα που το γράφω ph34r.gif ) άρα δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Αν παρουσιαστούμε με ψυχολογία νικητή και τα σουτ θα μπουν και οι άμυνες θα βγουν. Αν πάλι βρεθούμε στο -10 στο πρώτο δεκάλεπτο καλύτερα να ψάξουν από που να φύγουν γιατί τα "καλόπαιδα" του ΣΕΦ δεν φημίζονται για το φίλαθλο ιδεώδες που τους διακρίνει (αν και διάβασα ότι κάποιοι έβγαζαν φώτο με τον ΔΔ, ίσως σιγά σιγά ηρεμούν τα πνεύματα, δεν ξέρω rolleyes.gif ).
thanath
Μακάρι η αισιοδοξία που επικρατεί στους φίλους του Ολυμπιακού να επικρατεί και στους παίκτες και το προπονητικό τιμ!

Εμένα αυτό που μου έχουν δείξει και οι 2 ομάδες είναι ότι είναι ασταθείς.. Δεν έχουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους και είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο! Δε νομίζω ότι οι έδρες παίζουν ρόλο ειδικά φέτος.. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάμε σε 5ο ματς με ακόμα 2 μπρέικ..

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει τον Πρίντεζη! Αυτός μόνος του κράταγε τον Ολυμπιακό και στα 2 πρώτα παιγνίδια, χωρίς να δείχνει άλλος ικανός να τον βοηθήσει όταν κόλλαγε η ομάδα με εξαίρεση ίσως τον Λοτζέσκι.. Αν βρει το αντίδοτο απέναντί του ο ΠΑΟ, που δεν είναι σίγουρα ο Φώτσης που η άμυνά του ήταν για λύπηση, τότε πιστεύω έχουμε καλές πιθανότητες.

Για το ματς γενικότερα πάλι κλειστό θα είναι, πονόματος και όποιος βάλει μισό πόντο παραπάνω θα κερδίσει! Οι πιθανότητες προφανώς είναι με τον Ολυμπιακό!
jazz thrilos
QUOTE (thanath @ May 26 2016, 12:43 ) *
Μακάρι η αισιοδοξία που επικρατεί στους φίλους του Ολυμπιακού να επικρατεί και στους παίκτες και το προπονητικό τιμ!

Εμένα αυτό που μου έχουν δείξει και οι 2 ομάδες είναι ότι είναι ασταθείς.. Δεν έχουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους και είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο! Δε νομίζω ότι οι έδρες παίζουν ρόλο ειδικά φέτος.. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάμε σε 5ο ματς με ακόμα 2 μπρέικ..

Φίλε διαφωνω περί αστάθειας των δύο ομάδων. Τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό που τον έχω δει αρκετά φέτος απο κοντά μπορώ να σου πω οτι είναι σταθερά κακός! Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει τους φίλους του Παο είναι οτι χανουν απο εναν σταθερά κακό Ολυμπιακό, πράγμα που κατα τη γνώμη μου φανερώενει το πόσο περισσότερο κακός είναι φέτος ο Παο και το πόσο άσχημα στήθηκε απο έναν προπονητή που πέρασε και δεν ακούμπησε.
thanath
QUOTE (jazz thrilos @ May 26 2016, 13:21 ) *
Φίλε διαφωνω περί αστάθειας των δύο ομάδων. Τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό που τον έχω δει αρκετά φέτος απο κοντά μπορώ να σου πω οτι είναι σταθερά κακός! Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει τους φίλους του Παο είναι οτι χανουν απο εναν σταθερά κακό Ολυμπιακό, πράγμα που κατα τη γνώμη μου φανερώενει το πόσο περισσότερο κακός είναι φέτος ο Παο και το πόσο άσχημα στήθηκε απο έναν προπονητή που πέρασε και δεν ακούμπησε.


Έχει κάνει καλά παιχνίδια ο Ολυμπιακός! Ο πρώτος τελικός στο ΣΕΦ είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είχα στηρίξει τον Σάλε μέχρι στιγμής, αλλά η ομάδα φαίνεται τελείως αδούλευτη.. Χωρίς κάποιο πλάνο και με χτυπητά κενά στην front line.. Εκεί είναι που με τον Πρίντεζη έχετε μεγάλο πλεονέκτημα και αν δεν αντιμετωπιστεί τότε οι ελπίδες τίτλου είναι λίγες δυστυχώς!
RipCity
Στον πρώτο τελικό ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου καλός. Δε λένε κάτι οι 81 πόντοι αν έχεις δεχθεί του κόσμου τους αιφνιδιασμούς κι έχεις επιτρέψει 29 ασίστ.
pk13
Πιστευω σημερα πως μπορουμε να κερδισουμε...Οι δυο ομαδες ειναι στα ιδια περιπου....
Αμυντικα πρεπει να πεσει απαραιτητα ο Γκιστ πανω στον Πριντεζη...
Αν πεσει παλι ο Φωτσης θα φαμε παλι 20 ποντους...
Επιθετικα θα χρειαστουμε σιγουρα καλο Καλαθη για να εχουμε ελπιδες...Πρεπει να παιξει περισσοτερο ο Παππας...Δειχνει σε καλη κατασταση και μπορει να προσφερει πολυτιμο σκοραρισμα και να φορτωσει φαουλ τους αντιπαλους....
Ελπιζω ο Ραντουλιτσα να δειξει εστω λιγο εγωισμο και να βαλει τιποτα στην επιθεση γιατι στην αμυνα δεν ελπιζω τιποτα....
Αν εμφανιστουμε οπως πρεπει μπορουμε να νικησουμε....
rankin
Ο Ολυμπιακός στα περισσότερα παιχνίδια του τοπ 16 που έδωσε στο ΣΕΦ ηταν καλός.
Ήταν τόσο καλός, όσο κακός ηταν στα εκτός...
Στα περισσότερα, οχι σε όλα...

Η σειρά πάντως φέτος ειναι εντελώς στο 50-50 και ολα μπορούν να συμβούν.
Το πλέον απευκταίο σενάριο, τουλάχιστον για εμάς τους φίλους του Ολυμπιακού, ειναι να γίνει καμιά αναμπουμπούλα, μερικά στραβά σφυρίγματα που σε συνδυασμό με κακή απόδοση της ομάδας και το κακό κλίμα που επικρατεί τελευταία, θα οδηγήσουν τη κερκίδα σε έκρηξη, την ομάδα σε τιμωρία και το πρωτάθλημα δώρο στον Παναθηναϊκό.

Τραγικό σενάριο, αν σκεφτεί κανείς οτι ως τώρα ειδαμε τελικούς διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ.
τελος πάντως, δεν λέω κάτι άλλο... Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, οποιος και αν ειναι αυτός.

Πάντως, για να πω την αλήθεια μου, μια κακή εξέλιξη όπως αυτη που περιγράφω, την φοβάμαι πολύ σήμερα.. Πολύ ομως.
Αν (χτύπα ξύλο) συμβεί κάτι τέτοιο, υπεύθυνη θα είναι 100% η ΚΕΔ με τη γελοία απόφαση που πήρε, η οποία έχει δημιουργήσει αυτη τη στιγμή αρνητικό κλίμα και προκατάληψη που θυμίζει άλλες εποχές.
A.CAB
Μακάρι να έχω λάθος αλλά βλέπω εύκολη νίκη Ολυμπιακού σήμερα. Αν δηλαδή πάρει διαφορά (όχι τεράστια αλλά γύρω στους 8-9 πόντους) βλέπω να το ψιλοπαρατάμε και να ετοιμαζόμαστε για το 4ο.
Καμία ομάδα δεν εντυπωσιάζει απλά ο Ολυμπιακός έχει σαφώς μεγαλύτερο ροτέισον από το 3 και κάτω και παίχτες με μεγαλύτερη εμπειρία. Τώρα έχει το μομέντουμ και την ψυχολογία και την έδρα που δεν βλέπω να σπάει κάθε τρεις και λίγο. Το τρίποντο του Σπανούλη έφερε τα πάνω κάτω, εκεί που το πρωτάθλημα ψιλοπέταγε τώρα ψιλοκλείδωσε.

Θα συμφωνίσω πως ο Παναθηναικός ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσει και να ρισκάρει κάποια πράγματα με Ραντούλιτσα (αν τον νοιάζει ακόμα), Ουίλιαμς, Παπαγιάννη ώστε να μπουν στο ροτέισον ή να κερδίσεις κάτι από αυτούς. Βέβαια η γκρίνια και η μίρλα που θα πέσει αν παρθεί το ρισκό και χάσουμε χαλαρά θα είναι ανυπόφορη αλλά θα την αντέξουμε κι αυτή.
ashton
Δικαίωση για το Φως..
χτες έγραφε πως μπήκε ο Καρακατσουνης διαιτητης που ο αδερφός του δουλεύει στις ακαδημίες του ΠΑΟ, μόνο που ... τελικά δουλεύει στου Ολυμπιακού :-) :-)
κι έτσι σήμερα έχει διάψευση :-)
MaJesty23
QUOTE(ashton @ May 26 2016, 14:50 ) *
Δικαίωση για το Φως..
χτες έγραφε πως μπήκε ο Καρακατσουνης διαιτητης που ο αδερφός του δουλεύει στις ακαδημίες του ΠΑΟ, μόνο που ... τελικά δουλεύει στου Ολυμπιακού :-) :-)
κι έτσι σήμερα έχει διάψευση :-)



Eλλαδάρα,δημοσιογραφία!
rankin
QUOTE(MaJesty23 @ May 26 2016, 13:59 ) *
Eλλαδάρα,δημοσιογραφία!

Σκανδαλοθηρία επιπέδου Πρώτου Θέματος
pk13
QUOTE(ashton @ May 26 2016, 12:50 ) *
Δικαίωση για το Φως..
χτες έγραφε πως μπήκε ο Καρακατσουνης διαιτητης που ο αδερφός του δουλεύει στις ακαδημίες του ΠΑΟ, μόνο που ... τελικά δουλεύει στου Ολυμπιακού :-) :-)
κι έτσι σήμερα έχει διάψευση :-)


Πηγαν να φτιαξουν κλιμα αλλα δεν τους εκατσε tongue.gif ...
Τελικα εγινε λαθος... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
akratacity
Το παιχνιδι σημερα θα φανει απο νωρις προς τα που θα παει. Αν ο Ολυμπιακος μπει δυνατα και παρει προβαδισμα πιστευω θα κανει μια σχετικα ευκολη νικη γυρω στους δεκα ποντους. Αντιθετα αν το ξεκινημα ειναι αντιστοιχο του πρωτου αγωνα τοτε ο Παναθηναικος θα εχει το προβαδισμα. Περιμενω ενεργοποιηση Ραντουλιτσα-Ουιλιαμς απο Πεδουλακη και απο Σφαιρο καλη διαχειριση Σπαν οπως στον προηγουμενο αγωνα στο ΟΑΚΑ.

Υγ δεν ξερω ποιος ειναι ο αδερφος του Καρακατσουνη, αλλα ο ιδιος πρεπει να ειναι ο μονος διαιτητης παγκοσμιως που σε αγωνα δεν εχει δωσει ουτε ενα σφυριγμα στη μια απο τις δυο ομαδες.
Υγ1 ειναι τραγελαφικο το σπρωξιμο που δεχεται ενα διαιτητης σαν τον Παναγιωτου ο οποιος απετυχε να γινει διεθνης και ομως σφυραει συνεχως μεγαλα παιχνιδια εις βαρος συναδελφων του οι οποιοι καταφεραν να γινουν διεθνεις. Μαλλον στην κεδ ξερουν καλυτερα.
erasitehnis
Τώρα αυτό με τη δημιουργία κλίματος για τους διαιτητές δεν το καταλαβαίνω. Πέρα από τη γκάφα του Φωτός (που πάντως γενικά δεν είναι σαβουροεφημερίδα) τώρα λέμε τέτοια και μεταξύ μας? Ο (εκάστοτε) γηπεδούχος έχει ξεκάθαρο αβαντάζ και σχεδόν πάντα και τα σπόρια της διαιτησίας.
Όπως όμως στον πρώτο και στο δεύτερο αγώνα νίκησε η ομάδα που συνολικά έπαιξε καλύτερα (όπως και στο 95% των αγώνων μπάσκετ), έτσι πιστεύω ότι θα νικήσει και σήμερα ο καλύτερος.
MaJesty23
QUOTE(erasitehnis @ May 26 2016, 16:07 ) *
Τώρα αυτό με τη δημιουργία κλίματος για τους διαιτητές δεν το καταλαβαίνω. Πέρα από τη γκάφα του Φωτός (που πάντως γενικά δεν είναι σαβουροεφημερίδα) τώρα λέμε τέτοια και μεταξύ μας? Ο (εκάστοτε) γηπεδούχος έχει ξεκάθαρο αβαντάζ και σχεδόν πάντα και τα σπόρια της διαιτησίας.
Όπως όμως στον πρώτο και στο δεύτερο αγώνα νίκησε η ομάδα που συνολικά έπαιξε καλύτερα (όπως και στο 95% των αγώνων μπάσκετ), έτσι πιστεύω ότι θα νικήσει και σήμερα ο καλύτερος.


+1000 ,Το μπάσκετ είναι δίκαιο.Εντάξει προσπαθεί να δημιουργηθεί κλίμα και από τις 2 ομάδες και για τους γνώστες είναι τραγελαφικό.
Mr_Cadwell
Πάντως ξέχωρα απο το προηγούμενο post μου θα ήθελα να δω και το πως θα σφυριχτεί το ματς.
Το όλο το σούσουρο με την ΚΕΔ μου φαίνεται πολύ ύποπτο.
Ίδωμεν βέβαια ας μην είμαστε προκατειλημμένοι.
Reggie Miller 31
Παίδες σήμερα θα έχει stream που το έχει ο ΟΤΕ ή να παω να πιάσω θέση σε κανά καφενέ;

ΥΓ Μερικοί "δημοσιογράφοι" είναι για πολύ φτύσιμο! Ειδικά όταν προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και μετά όταν ανοίγουν κεφάλια κλπ πάνε και βγαίνουν με μαύρο πρωτοσέλιδα! Ουστ κάφροι! Χειρότεροι και απο τα 15χρονα στην εξέδρα είστε!
ashton
σε οτε συνήθως έχει .
SkyFall
QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 26 2016, 18:16 ) *
Παίδες σήμερα θα έχει stream που το έχει ο ΟΤΕ ή να παω να πιάσω θέση σε κανά καφενέ;

ΥΓ Μερικοί "δημοσιογράφοι" είναι για πολύ φτύσιμο! Ειδικά όταν προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και μετά όταν ανοίγουν κεφάλια κλπ πάνε και βγαίνουν με μαύρο πρωτοσέλιδα! Ουστ κάφροι! Χειρότεροι και απο τα 15χρονα στην εξέδρα είστε!


Laola (με Hola), Videostream και φυσικά aklautoi
Zephyr
QUOTE(SkyFall @ May 26 2016, 19:03 ) *
Laola (με Hola), Videostream και φυσικά aklautoi


Σωραίος 77.gif !!!
Reggie Miller 31
QUOTE (ashton @ May 26 2016, 18:21 ) *
σε οτε συνήθως έχει .



QUOTE (SkyFall @ May 26 2016, 19:03 ) *
Laola (με Hola), Videostream και φυσικά aklautoi

Σούπερ! Ευχαριστώ παίδες! wink.gif
rankin
Ο Παπανικολάου ειναι κλασσικός "you had one job" τύπος. laugh.gif
Μπήκε να μαρκάρει τον Διαμαντίδη, και στη πρώτη φάση κουτουλάει στο σκριν και τρώμε ελεύθερο τρίποντο

Ενιγουει, νομίζω οτι εχει μπει καλύτερα ο Παναθηναικός
Dred11
Πολύ δυνατά ξεκίνησε ο Διαμαντίδης. Πολύτιμη και η παρουσία του Παπαγιάννη μέχρι στιγμής.
SkyFall
Ο Τσουκαλάς είναι στη μπασκέτα;
pk13
QUOTE(SkyFall @ May 26 2016, 17:47 ) *
Ο Τσουκαλάς είναι στη μπασκέτα;


Ναι για να τρομαζει τους παικτες... tongue.gif tongue.gif
kotzito
Οι διαιτητές πάντως έχουν μπει με διάθεση να σφυρίξουν όλες τις επαφές και για τους δύο μέχρι τώρα. Ο Παναθηναϊκός έχει μπει πολύ καλύτερα προς το παρόν και έχει εκμεταλλευτεί τις κακές αποστάσεις που έχουμε στην άμυνα.
rankin
Τραγωδία η ομάδα του Σφαιροπουλου για την ώρα.
Εχει εγκλωβιστεί ο Πρίντεζης και δεν υπάρχει τιποτα στο πλάνο
Στην δε άμυνα δεν κόβουμε ουτε με βαλέ

Ωραία κυκλοφορία, ψύχραιμος και εύστοχος ο Παναθηναικός. Σαφώς καλύτερος για την ώρα
Dred11
QUOTE (SkyFall @ May 26 2016, 19:47 ) *
Ο Τσουκαλάς είναι στη μπασκέτα;

Θεός! Στα φάουλ στο ζωγραφιστό ζητάει πέναλτι και αποβολή.
pan24
Ο παπαγιαννης πολυ χρησιμος θάλασσα. Μπορει να μην ειναι τοσο γρηγορος οσο ο χαντερ ή ο γκιστ(αν και ειναι πιο γρηγορος απο μαουνες τυπου μιλουτινοφ,ραντουλιταα) αλλα ξερει τι να κανςι στις περιστροφες,μπαινει δυνατα και παλευει
Πολυ ζεστος και ο μητσαρας μεχρι στιγμης
Εοισης η αμυνα επιτελους καταφερε να περιορισει τον πριντεζη που στα προηγουμενα φαινοταν paul george
Απο την αλλη παπανικολαου και ραντουλιτσα κινητη καταστροφη
louie
Ο ραντουλιτσα έχω αρχίσει ειλικρινά να πιστεύω οτι προσπαθεί να σαμποταρει την ομάδα....
Dreamerpanos
QUOTE (louie @ May 26 2016, 19:51 ) *
Ο ραντουλιτσα έχω αρχίσει ειλικρινά να πιστεύω οτι προσπαθεί να σαμποταρει την ομάδα....


Αν όχι τότε έχει πάθει ξαφνική χαζομάρα...Δεν υπάρχει...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.