Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. @ Α1 2009/10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
ashton
Τρίκαλα-ΑΕΚ Δ.Γ. Τρικάλων

Κομισάριοι: Γκανάτσιος Θεόδωρος
Διαιτητές: Σπυρίδωνος Λεωνίδας , Παπαπέτρου Πέτρος , Μπήτης Δημήτρης

Jan 30 2010 17:00 ET1

Τα Τρίκαλα έγιναν στον πρώτο γύρο, η πρώτη ομάδα της Θεσσαλίας που κατάφερε να πάρει διπλο στην Αθήνα και θα γίνουν το Σάββατο και η πρώτη χωρίς ήττα από την ΑΕΚ σε μια σεζόν.
ashton
QUOTE
Ένα ματς μια κατηγορία.Νικάμε την ΑΕΚ και τη βάζουμε από κάτω.
Πού να βρει 3 νίκες παραπάνω από μας στα υπόλοιπα παιχνίδια;
Η ΑΕΚ θα είναι για πάντα Βασίλισσα,μόνο που τώρα η ομάδα της είναι στο ίδιο επίπεδο με τη δικιά μας.
Δε θα παίξει το Σάββατο ο Αμερικάνος,ο Τρόντζος,ο Ζούπας και ο Τσάβας αλλά ο Φράνσις,ο Γκριν και ο Νικολα'ί'δης.
Μπορεί η ΑΕΚ να υποβιβαστεί αλλά δε θα χαθεί.
Πώς μπορεί να χαθεί άλλωστε;
Εμείς,είναι αμφίβολο πού θα είμαστε αν υποβιβαστούμε
.Ας τα σκεφτούν όλα αυτά τα παιδιά της Original,οι συνοδοιπόροι του Στέλιου Βάσκου,και ας στηρίξουν τον ΑΣΤ στο παιχνίδι του Σαββάτου.Όλη η πόλη θέλει τον ΑΣΤ στην Α1.Εύκολα χάνονται οι κατηγορίες,δύσκολα πολύ δύσκολα κερδίζονται.
Με δύο νίκες απέναντι στην ΑΕΚ έχουμε πλεονέκτημα και σε πολλαπλές ισοβαθμίες με την ΑΕΚ μέσα.
Μακάρι ο Αποστολίδης, ο Ζούπαν,ο Γκιζόγιαννης,ο Μπιγκς,όλα τα παιδιά και πάνω από όλους ο Ντίκελ να είναι έτοιμοι το Σάββατο.
Μπορεί του χρόνου να μην είναι κανένας τους εδώ,όμως αν έχουν σώσει την ομάδα δε θα τους ξεχάσει κανείς.
Δε με απασχολεί αν καταφέρει η διοίκηση και μαζέψει τώρα χρήματα.Δε με απασχολεί ποιος θα πάρει μετοχές ή διαρκείας.
Με νοιάζει μόνο ένα πράγμα.ΝΙΚΗ.


sportrikala.gr

QUOTE
Προς κύριο Βαγγέλη Φρύδα

Κύριε Φρύδα με αφορμή το άρθρο σας στην ιστοσελίδα sportrikala.gr θα θέλαμε να σας απαντήσουμε ως εξής:


1) Η ιστορία και οι διακρίσεις της μπασκετικής ΑΕΚ δεν μπορούν να να συγκριθούν ούτε στο ελάχιστο με αυτές τις ομάδας του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων μιλώντας για μια ομάδα η οποία έχει έτος ίδρυσης το 1999 και μεγαλύτερη διάκριση της την άνοδο και τη διατήρηση στην Α1 πέρυσι

2) Είναι χρέος μας να στηρίξουμε την ομάδα μας στα δύσκολα και ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ όπως κάνουν οι περισσότεροι οπαδοί άλλων ομάδων και συγκεκριμένα η ORIGINAL Τρικάλων έχει αποδείξει έμπρακτα τη συμμέτοχη της όχι μόνο σε γεγονότα και εκδηλώσεις μαζικού ενδιαφέροντος (ποδόσφαιρο-μπάσκετ αλλά και σε αθλήματα όπως ποδηλασία και δεν αναφέρομαι στον Στέλιο Βάσκο αλλά στην άνοδο μας στο Περτούλι μέσα καλοκαιριού για να στηρίξουμε αθλητή μας ο οποίος πρώτευσε Πανελλαδικά με τα χρώματα της ομάδας μας και φυσικά εσείς δεν είσαστε εκεί τότε. Όπως στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που είχε φιλοξενηθεί παλιότερα στην πόλη μας, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου και πολλές άλλες εκδηλώσεις στις οποίες οπαδοί άλλων ομάδων ήταν απών και ούτε καν οι ντόπιοι Τρικαλινοί δεν στήριξαν όσο πρέπει τις εκδηλώσεις αυτές.

3) Για το θέμα του υποβιβασμού ας σκεπτόταν ο υπάρχων πρόεδρος της ομάδας του ΑΣΤ 2000 τις κινήσεις του όσον αφορά το μπάτζετ της ομάδας και την βοήθεια που ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ οι ντόπιοι Τρικαλινοί σε θέμα στήριξης είτε με διαρκείας είτε με άλλους τρόπους πράγμα για το οποίο δεν ευθυνόμαστε εμείς, όπως επίσης ας σκεφτόταν την κίνηση του πέρυσι να δώσει εισιτήρια σε φιλάθλους της ομάδας του Ολυμπιακού τη στιγμή που σε εμάς είχε αρνηθεί. Όταν κρίνουμε διαφορετικά τους ντόπιους μην έχουμε την απαίτηση μετά να στηρίξουν την ομάδα.. Ας απευθυνθεί τώρα για βοήθεια εκεί που κρίνει σωστό αυτός με τις κινήσεις του..

4) Το ότι και φέτος δεν μας θέλει στο γήπεδο (με εισιτήρια προαγορασμένα παρακαλώ και στην τιμή που ζητούσε) σημαίνει πολύ απλά ότι φοβάται τη δυναμική μας σε θέμα κερκίδας και συμπαράστασης στην ομάδα μας. Οι χαρακτηρισμοί επικίνδυνοι για επεισόδια και τιμωρίες είναι ανυπόστατες με βάση την περσινή συμπεριφορά μας όταν εμείς τιμωρηθήκαμε στον αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό με 2 αγωνιστικές και οι ¨επιστήμονες¨ στην Καβάλα κατέστρεψαν ένα γήπεδο και επιτέθηκαν αδιακρίτως σε όλους τιμωρώντας του με την εξωφρενική 1 αγωνιστική και ένα χρηματικό πρόστιμο αποτρέποντας παράλληλα για χάρη τους την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών που απλά θέλουν να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα..

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και για οποιαδήποτε απορία όσον αφορά την ιστορικότητα και την ΙΔΕΑ της ΑΕΚ που εκπροσωπεί για εμάς η ΑΕΚ στα Τρίκαλα είσαστε ευπρόσδεκτος στο συνδεσμικό μας χώρο είτε μέσω διαδικτύου να μιλήσουμε.

ORIGINAL 21 TRIKALA CLUB SINCE 1993


sportrikala.gr
oropos 27
πανω απο ολα ειμαστε ΑΕΚ και μετα οι τοπικες ομαδες μπραβο στα παιδια των τρικαλων που τοσα χρονια δειχνουν την ανιδιοτελη αγαπη σε ολα τα τμηματα της ΑΕΚ,ετσι και στο μπασκετ στην δυσκολη στιγμη που βρισκομαστε θα βρουν την ακρη να μπουν στο γηπεδο και να βοηθησουν την βασιλισσα στο 2πλο ετσι και αλλιως εντος εδρας παιζουμε αφου τα τρικαλα ειναι κιτρινομαυρα και δεν μπορουν να συγκριθουν οι ιστοριες των 2 ομαδων
ashton
QUOTE
# 28/1/2010 "Παρών" δήλωσαν όλοι οι παίκτες
Άπαντες παρόντες στην απογευματινή στην προτελευταία προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους στην ΑΕΚ. Ο Μηνάς Γκέκος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αναμένεται η αποστολή ν’ αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι δίχως πρόβλημα. [περισσότερα]
Άπαντες παρόντες στην απογευματινή στην προτελευταία προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους στην ΑΕΚ. Ο Μηνάς Γκέκος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αναμένεται η αποστολή ν’ αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι δίχως πρόβλημα.
Κλήση σε απολογία για αύριο απέστειλε στην νομικό σύμβουλο του συλλόγου Λία Μάντη ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου εναντίον του Ηλυσιακού.


aekbc.gr

πιο πιθανό είναι να πάνε τα παιδιά της Οριτζιναλ Τρικάλων παρά οι Αμερικανοι...

η λέξη κλειδί στην ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, είναι το "αναμένεται"
oropos 27
QUOTE(ashton @ Jan 28 2010, 23:18 ) *
aekbc.gr

πιο πιθανό είναι να πάνε τα παιδιά της Οριτζιναλ Τρικάλων παρά οι Αμερικανοι...

η λέξη κλειδί στην ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, είναι το "αναμένεται"



μαλλον οι αμερικανοι θα πανε αυτο βγαινει την τελευταια στιγμη καποιος εισακουστηκε στα παρακαλια του μπαμπη και θα βοηθησει στη δυσκολη κατασταση .
ashton
μακαρι..
ashton
ΟΥΦΦΦ..
ΤΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ...

QUOTE
29 | 01 | 2010 12:51
Πληρώθηκαν οι ξένοι στην ΑΕΚ


Μια δόση από τα συμβόλαια τους πήραν σήμερα οι ξένοι παίκτες της ΑΕΚ και πάνε στα Τρίκαλα. Νωρίς το πρωί οι διοικούντες της ΚΑΕ συναντήθηκαν με τον έλληνα εκπρόσωπο των Φρανσίς, Γκριν και Μακ και οι παίκτες πήραν από μια δόση, όπως και ο Ρόντρικ Μελς, προκειμένου να επιβιβαστούν στο πούλμαν. Ενώ, οι έλληνες παίκτες πληρώθηκαν μια δόση από εξωδιοικητικούς παράγοντες που θέλησαν να διατηρήσουν την ισορροπία στην ομάδα και άπαντες να πάνε με «γεμάτη τσέπη» στα Τρίκαλα.
Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και ο Μήνας Γκέκος θα έχει ήρεμους τους παίκτες στην διάθεση του για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη για να αποφύγει το μπλέξιμο η ΑΕΚ.


basketnet.gr


QUOTE
Εσπασε το μπλόκο
Του Γιώργου Νικολάου
29/01/2010 (14:25)

Ο Μπάμπης ΚαραμανλήςEπρεπε να είναι αυτονόητο, αλλά στην ΑΕΚ δεν είναι...
Η διοίκηση Μπάμπη Καραμανλή πλήρωσε σήμερα μέρος των οφειλομένων προς τους τέως απεργούς (Φράνσις, Γκριν, Μακ, Μελς) και... έσπασε το μπλόκο! Οι τέσσερις "κιτρινόμαυροι" παίκτες επιβιβάστηκαν στο πούλμαν για τα Τρίκαλα και θα αγωνιστούν κανονικά στον αυριανό αγώνα. Η αλήθεια είναι, ότι επισήμως η ΚΑΕ είχε προαναγγείλει από χθες, ότι η αποστολή θα αναχωρήσει "δίχως πρόβλημα" για τη θεσσαλική πόλη και αποδείχθηκε συνεπής.

Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι είχαν εισπράξει αρχικά δόση από την ΟΠΑΠ Α.Ε., ενώ βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλαν για πολλοστή φορά γνωστά "κιτρινόμαυρα" στελέχη και προφανώς όχι ο Μπομπ Κοζώνης!

Το μοναδικό πρόβλημα της ΑΕΚ στην παρούσα φάση είναι τα... μπλόκα των αγροτών στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι έχουν λάβει διαβεβαιώσεις από την Αστυνομία ότι όλα θα πάνε καλά...

Τα χέρια του Μηνά Γκέκου φαίνεται, ότι προς στιγμήν λύνονται, προκειμένου για το ντεμπούτο του στην "Ένωση". Μένει ν' αποδειχθεί στο παρκέ, αν και πόσο επηρέασε τους τέσσερις ξένους η ιστορία. Μένει ν' αποδειχθεί τί θα γίνει και στα επόμενα ματς, καθώς είναι προφανές ότι η ανασφάλεια διαρκείας (κι αν δεν βρεθεί λύση από Μαγούλα, Σικάγο ή αλλού) θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να πληρωθούν και κάποιοι Ελληνες παίκτες, οι πιο μικροί... Οι Δορκοφίκης, Νικολαΐδης, Καλλινικίδης έχουν διασφαλιστεί μέσω του συνδρομητικού Καναλιού.


basketblog.gr
ashton
QUOTE
Τρίκαλα - ΑΕΚ 2010-01-29
Μπάλα 3

Τα Τρίκαλα δείχνουν να έχουν αφήσει πίσω τα προβλήματά τους και με τη βοήθεια του κόσμου τους θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία του πρώτου γύρου, όταν κέρδισαν την ΑΕΚ στο Ελληνικό, αυτή τη φορά στην έδρα τους. Ως αφορμή για νέο ξεκίνημα βλέπουν τον αυριανό αγώνα οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν το «διπλό» ώστε να μην έρθουν σε δυσχερή θέση.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΠΛΕΣ:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό μετά και την απόφαση των παικτών να συμμετέχουν στις προπονήσεις παρά τις οφειλές που υπάρχουν απέναντι τους. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι καθοριστικό και για τις δύο ομάδες, περισσότερο ίσως για την ΑΕΚ, αφού εμείς κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι μέσα στο Ελληνικό, στην πρεμιέρα, μία νίκη-χρυσάφι. Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν και με τη βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει το δημοτικό κλειστό ευελπιστούμε σε ένα ακόμη παιχνίδι να δείξουμε καλό πρόσωπο. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ:

«Η συμπαράσταση του κόσμου και η στήριξη όλων στην προσπάθεια που κάνει η ομάδας φέτος μας έχει δώσει όλους δύναμη και έχουμε παραμερίσει τα προβλήματα που μας απασχολούν. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας, παίζουμε καλά τον τελευταίο καιρό και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ώστε να πατήσουμε καλύτερα στην κατηγορία και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».

ΜΗΝΑΣ ΓΚΕΚΟΣ:

«Είμαι έξι ημέρες στην ΑΕΚ και μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου. Ήταν συνεπείς στα ωράριά τους και δούλεψαν με υψηλούς ρυθμούς, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα.

Θεωρώ ότι έχουν συνειδητοποιήσει όλοι την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και χωρίς άγχος, θ’ αγωνιστούμε εναντίον μιας ομάδας που χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης. Είμαι πεπεισμένος ότι οι παίκτες θα παίξουν ανάλογα με τις πραγματικές αγωνιστικές τους δυνατότητες και θ’ ακολουθήσουν τα όσα είπαμε στις προπονήσεις. Επιτακτική ανάγκη αποτελεί η συσπείρωση της μεγάλης “κιτρινόμαυρης οικογένειας”, που έχει αποδείξει στο βάθος του χρόνου ότι όταν το πετυχαίνει κάνει θαύματα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ:

«Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει μια ομάδα, τα Τρίκαλα, που “διψάει” για βαθμούς. Εμείς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι με αποκλειστικό στόχο την επίτευξη της νίκης, που δεν θα περιπλέξει τα πράγματα και δεν θα μας φέρει σε δυσχερή θέση. Η ομάδα μας διαθέτει και ποιότητα και βάθος στον πάγκο, κάτι που δε συνάδει με τη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα υλοποιήσει το στόχο που έχει θέσει και το σαββατιάτικο παιχνίδι με τα Τρίκαλα θ’ αποτελέσει μια καλή αρχή, το έναυσμα για την ανοδική πορεία της στο πρωτάθλημα».


esake.gr
oropos 27
το θεμα ειναι οτι αυτοι που βοηθανε και τρεχουν και παρακαλανε αλλους να βρουν χρηματα συνεχεια τους κατηγορουμε ,
πολλοι εχουν γυρισει την πλατη τους,και καποιοι που χρονια βριζαμε απο το χωρο της ΑΕΚ δικαιως κατα την γνωμη μου βαλανε χρηματα τωρα στις δυσκολες στιγμες
ashton
κόντρα στα κακά Τρίκαλα, η άθλια ΑΕΚ καταφέρνει να χάνει στο ημίχρονο...
τραγικά ποσοστά στις βολές, ηλίθια φάουλ όταν δε χρειάζεται, κάκιστες επιλογές του Γκριν στην επίθεση (που ειναι ο καλυτερος παικτης των Τρικαλων μαζι με τον Φρανσις)..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ...
Vas
QUOTE(ashton @ Jan 30 2010, 19:11 ) *
κόντρα στα κακά Τρίκαλα, η άθλια ΑΕΚ καταφέρνει να χάνει στο ημίχρονο...
τραγικά ποσοστά στις βολές, ηλίθια φάουλ όταν δε χρειάζεται, κάκιστες επιλογές του Γκριν στην επίθεση (που ειναι ο καλυτερος παικτης των Τρικαλων μαζι με τον Φρανσις)..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ...



σου είχα πει παλαιότερα, ότι η Αεκ δεν πέφτει... Τα ματσακια που πρέπει να πάρει θα τα πάρει!

Ο Μηνάς θα βάλει μία τάξη...
Pierce
ο πεδουλακης ειναι τεραστιος.... Βρηκε τον πρωτο Λιθουανο g-f που ΔΕΝ εχει σουτ. Μιλαμε τον εχω δει 3 φορες να στελνει την μπαλα διπλα απο την στεφανη. Μπραβο στην ομαδα για το διπλο, αν και θα μπορουσαν να ειχαν παρει και την διαφορα, αν εκαναν φαουλ στο τελος και δεν τρωγαν το τριποντο. 
Και τι ηταν αυτο το πραγμα, οποτε το φταναμε ή στον εναν ποντο ή ισοφαριζαμε, τριποντο μετα! (που φυσικα πηγαινε στο γαμο του καραγκιοζη)




Καλη συνεχεια Μηνα...
ashton
Παρά την κακή και πάλι εμφάνιση των Αμερικανων (και γενικά των ξένων αφού Μαζεικα, Μελς δεν πηγαν πισω) πήραμε το διπλό χάρη στην άμυνα..
Αν παίρναμε και τη διαφορά, θα ήταν όλα ακόμα καλύτερα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΗΝΑ.
(Ακόμα και στα 50, από τον Μαζέϊκα 1000 φορές καλύτερος είναι ...)
Magnus92
Πραγματικα πολυ μεγαλη νικη της ΑΕΚ απεναντυ στα πολυ κακα (σε υποπτο βαθμο biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...) Τρικαλα ...
Η ουρα εχει φοβερη διακυμανση παντως , θα γινει μεγαλος χαμος . . .


Υ.Γ. Ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παλικαρια της κερκιδας ΑΕΚ για το φοβερο πανο που σηκωναν τακτικα μπροστα !!!! Χιλια μπραβο μαγκες !!!
nikefalin
QUOTE(ashton @ Jan 30 2010, 20:24 ) *
Παρά την κακή και πάλι εμφάνιση των Αμερικανων (και γενικά των ξένων αφού Μαζεικα, Μελς δεν πηγαν πισω) πήραμε το διπλό χάρη στην άμυνα..
Αν παίρναμε και τη διαφορά, θα ήταν όλα ακόμα καλύτερα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΗΝΑ.
(Ακόμα και στα 50, από τον Μαζέϊκα 1000 φορές καλύτερος είναι ...)



ο Μηνάς είναι η ομάδα( αν έπειθε και τον Αριδά να κατέβει μια χαρά θα ταν , θα κλειναν οι τρύπες κοντά στο καλάθι)

Να πανυγηρίζουμε για τη νίκη στα τρίκαλα είναι κάπως..., δεδομένων των συνθηκών όμως αξίζει αρκετά. Τώρα πάμε για το επόμενο, ελπίζω σιγά σιγά και με άλλα στοιχεία στο παιχνίδι.

Giorgos#4
Σε συνδιασμο με τις ηττες Ηλυσιακου και Ολυμπιας Λαρισας η ΑΕΚ πηρε σημαντικη ανασα ωστοσο πιστευω οτι ολα θα παικτουν στις ισοβαθμιες μεταξυ των ομαδων
ashton
είναι πολύ νωρίς ακόμα.
και η ΑΕΚ έχει το τεράστιο (για μένα) μειονέκτημα ,να παίζει τις τελευταίες 7 αγωνιστικές με Πανελληνιο, Οσφπ, Παο, Αρη, ΠΑΟΚ, Μαρούσι που μόνο αδιαφοροι δε θα είναι. περα απο το -18 που εχει με Ηλυσιακο...
panos75
QUOTE(nikefalin @ Jan 30 2010, 20:40 ) *
ο Μηνάς είναι η ομάδα( αν έπειθε και τον Αριδά να κατέβει μια χαρά θα ταν , θα κλειναν οι τρύπες κοντά στο καλάθι)


Που τον θυμήθηκες; tongue.gif

Μαζί με τον Λανέ και τον Κουντουράκη θρυλική frontline.

ashton
o Λανές μια χαρά κρατιέται στα 41-42 του..
Από τον Γκιζογιαννη πιο πολυ πείθει..
Jabar
Είχα πάει Ηλυσιακός-Κολοσσός .Αναμένεται τιμωρία.Καφέδες πορτοκαλάδες και γενικά ένα μπαρ έπεσε εντός αγωνιστικού χώρου.
ashton
QUOTE(Jabar @ Jan 30 2010, 21:11 ) *
Είχα πάει Ηλυσιακός-Κολοσσός .Αναμένεται τιμωρία.Καφέδες πορτοκαλάδες και γενικά ένα μπαρ έπεσε εντός αγωνιστικού χώρου.


Αν ηταν η ΑΕΚ θα ήταν δεδομένο.
Τώρα παίζει και κάνα πρόστιμο του 5χιλιαρου.
nikefalin
QUOTE(Jabar @ Jan 30 2010, 21:11 ) *
Είχα πάει Ηλυσιακός-Κολοσσός .Αναμένεται τιμωρία.Καφέδες πορτοκαλάδες και γενικά ένα μπαρ έπεσε εντός αγωνιστικού χώρου.


αν δεν είχε πάλι και το precision πρέπει κάτι να γίνει πέραν της ταλιρούμπας. γιατί το πρωτάθλημα είναι μπουρδέλο με μια ομάδα επαννηλειμένα να έχει καταργήσει επί ένα γύρο τον κανονισμό λειτουργίας , δε μιλάμε για 1-2 αγώνες...
ashton
QUOTE(Magnus92 @ Jan 30 2010, 20:39 ) *
Υ.Γ. Ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παλικαρια της κερκιδας ΑΕΚ για το φοβερο πανο που σηκωναν τακτικα μπροστα !!!! Χιλια μπραβο μαγκες !!!


λογικά αναφέρεσαι σ'αυτό



QUOTE
Διαβάστε αναλυτικά τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ανέμεσα στον ΑΣ Τρίκαλα και την ΑΕΚ:

Θανάσης Γιαπλές (ΑΣ Τρίκαλα): «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον Μηνά Γκέκο. Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα και αυτό δυστυχώς δεν το κατάλαβαν όλοι οι παίκτες μας και κυρίως οι Έλληνες. Η νίκη επί του Περιστερίου ήταν παραπαλανητική. Δεν γίνεται μία ομάδα με τέσσερις προπονήσεις σε δέκα μέρες να κερδίσει. Τα προβλήματα είναι γνωστά αλλά χωρίς προπόνηση δεν μπορούμε να πάμε μπροστά».

Για το παιχνίδι σημείωσε: «Στηριζόμαστε στην ομαδικότητα και δεν μπορούν κάποια παιδιά με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής ξαφνικά να γίνουν σούπερσταρ. Ο Αποστολίδης δεν είναι σούτιινγκ γκαρν ενώ ο Ζούπαν θέλει στήριξη για να φανεί. Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλά διαβασμένη. Πήγαμε καλά στην άμυνα αλλά επιθετικά δεν ήμασταν καλοί».

Ο Θανάσης Γιαπλές αναφέρθηκε στην συνέχεια στον τραυματισμό του Ντίκελ αλλά και στο γεγονός ότι ο Κασίμπ Πάουελ την παραμονή του αγώνα ενημέρωσε την ομάδα ότι δεν θα αγωνιστεί.

Για την μη χρησιμοποίηση του Τζιγκάνοβιτς τόνισε: «Μετά το παιχνίδι μπορούν να ειπωθούν πολλά αλλά ο Σάβο μπορεί να παίξει μόνο 20 λεπτά. Η ευθύνη αναλαμβάνεται καθαρά από μένα».

Ο προπονητής του ΑΣ Τρίκαλα σε ερώτηση για διάλογο που είχε με φίλαθλο σημείωσε: «Είναι κρίμα ενώ όλοι ξέρουν την κατάσταση να υπάρχει αυτό το κλίμα. Εγώ σήμερα είμαι στα Τρίκαλα, αύριο δεν θα είμαι. Θα πρέπει να συσπειρωθεί όλη η πόλη από την στιγμή που γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν ώστε να παραμείνει η ομάδα στην Α1».



Μηνάς Γκέκος (ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Η ΑΕΚ περνάει μία δύσκολη περίοδο. Θα κοιτάξομε να πάμε ένα βήμα μπροστά από εκεί που οι κ.κ Φλεβαράκης, Πεδουλάκης άφησαν την ομάδα. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και η προσπάθεια που έκαναν ήταν αξιοζήλευτη και αυτό το βγάλανε μέσα στο παιχνίδι. Κάναμε μία σπουδαία νίκη αλλά ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Είπα στα παιδιά ότι δεν αξίζουμε να είμαστε στις τέσσερις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά δεν αξίζουμε να είμαστε και στις τέσσερις τελευταίες θέσεις. Η ΑΕΚ είναι σε μία δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται μία συσπείρωση απ’ όλον τον κόσμο ώστε να βοηθήσει την ομάδα. Το μικρότερο ποσοστό ευθυνών το έχουν οι παίκτες».

Για το παιχνίδι ο Μηνάς Γκέκος σημείωσε: «Ο στόχος μας ήταν να ανακόψουμε τον γρήγορο ρυθμό των Τρικάλων και να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς και νομίζω ότι τα καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Βάλαμε πίεση στους περιφερειακούς και στους ψηλούς κάτω από τα καλάθι και αυτό πιστεύω ότι ήταν το κλειδί που μας έδωσε την νίκη. Σε τέσσερις μέρες δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα και η εικόνα που δείξαμε στην επίθεση δεν ήταν καλή. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι από την άμυνα και την διάθεση των παικτών».



Βασίλης Σύμτσακ (ΑΣ Τρίκαλα): «Θέλαμε πολύ την νίκη μετά και την επικράτηση μας επί του Περιστερίου για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά στο τέλος μπλοκάραμε στην επίθεση, δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια και στο τέλος χάσαμε.Κοιτάζουμε μπροστά, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε».



Μάκης Νικολαϊδης (ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις κάτω από τέτοια πίεση βαθμολογική και αγωνιστική. Καταφέραμε και πήραμε μία μεγάλη νίκη μέσα σε μία καυτή έδρα κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Ελπίζουμε με την νίκη αυτή να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο. Δουλεύουμε μέρα με την μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πανηγυρίζουμε αφού εμείς τα κάναμε έτσι».

Σχετικά με τον διάλογο που είχε στο τέλος με κάποιους φιλάθλους είπε: «Αν είδατε μόνο το δικό μου το παράπτωμα θα έπρεπε να δείτε και τα φτυσίματα που τρώγαμε στον πάγκο μας. Εγώ υπερασπίστηκα την ομάδα μου. Απλά στην τρίτη περίοδο που υπήρξε ένταση ήρθε ένας παίκτης που το έπαιζε φίλος και με έβρισε».

Σε επισήμανση που έγινε ότι χειροκροτήθηκε από τους Τρικαλινούς φιλάθλους σημείωσε: «Δεν έχω κανένα παράπονο. Και εγώ τους χειροκρότησα και τους αγαπάω όπως και αυτοί και έφαγα ψωμί στα Τρίκαλα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς στον αθλητισμό δεν είναι όλοι ίδιοι και δεν αντιδρούν το ίδιο».


astrikala.gr
Jabar
QUOTE(ashton @ Jan 30 2010, 21:15 ) *
Αν ηταν η ΑΕΚ θα ήταν δεδομένο.
Τώρα παίζει και κάνα πρόστιμο του 5χιλιαρου.

Υπήρξε διακοπή για υβριστικά κατά των διαιτητών.Διεκόπη από τους καφέδες που έπεσαν 2 λεπτά πριν την λήξη και έκανε κανά δεκάλεπτο να σκουπιστεί και να συνεχιστεί.Το φαινόμενο επαναλήφθηκε κατά τη λήξη.Στη λήξη οπαδοί του Ηλυσιακού χτύπαγαν τη φυσούνα κατά την αποχώρηση του Κολοσσού.
Ενδεικτικό της νοοτροπίας των οπαδών,είναι οι παρακάτω διάλογοι και συνθήματα.
Ο Παπανικολάου προσπαθώντας να τους ηρεμήσει τους είπε τι αγάπη για την ομάδα είναι αυτή όταν κινδυνεύουν να τους διαλύσουν.Η απάντηση,είστε ανύπαρκτοι σαν παίκτες,δεν αξίζετε της φανέλας και αν δεν υπήρχαμε εμείς οι οπαδοί δεν θα παίζατε πουθενά ούτε θα ανέβαινε ο Ηλυσιακός.ΗΛΥ ΟΛΕ γαμ.....η καε.Εδώ είναι Α1 κάνε καμιά μεταγραφή.Επίσης ορμούσαν και σε ανθρώπους δικούς τους που πήγαιναν να τους ηρεμήσουν.
ashton
4. ΜΑΡΙΝΟΣ
Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής για άλλη μια φορά.


5. GREEN
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν περισσότερο θετικός, πιέζοντας στην άμυνα και δίνοντας κάποιες ασιστ. Και πάλι όμως η διαφορά μάλλον από τις δικές του @@ χάθηκε.. τη 'μεταφορα' που εκανε στη μια επιθεση, και το ανεπιτυχές drive στην τελευταια.
Είχε μόλις 2/12 σουτ ξανά... (0/4 2π, 2/8 3π), πήρε 3 ρημπάουντ, έδωσε 6 ασιστ, έκανε ενα κλέψιμο, είχε όμως και 6 λάθη.


6. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Σταθερή αξία ο Μάκης. Πέτυχε 16 πόντους με καλά ποσοστά (4/4 βολές, 3/6 2π, 2/6 3π), πίεσε στην άμυνα με 3 κλεψίματα -από αυτόν ξεκίνησε η προτελευταία ανατροπή που εκανε το 43-36, 43-43- έδωσε 1 ασιστ. Δεν έκανε λάθη.


7. MAZEIKA
Επιθετικά δείχνει λίγος... 1/2 βολές, 1/3 2π, 0/2 3π.. Τουλάχιστον έδωσε 3 ασιστ κι είχε κι ένα κλέψιμο, ενω μαζεψε και 2 επιθετικά ρημπαουντ.


8. MACK
Προσπάθησε κι έδωσε καποιες λύσεις τόσο κοντά στο καλάθι (4-1ρ, 1κλ) όσο και επιθετικά (8π με 3/8 σουτ).


9. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Χρησιμοποιήθηκε για πίεση στην άμυνα και για να κάνει τα φάουλ που δεν έπρεπε να φορτωθεί ο Γκριν. Έπαιξε ένα 4λεπτο.


13. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ
Μεγάλη εμφάνιση. Σκόραρε 8 πολύτιμους πόντους με 2/2 βολές, 3/4 δίποντα, κατέβασε 7 ρημπάουντ (5 επιθετικά!), έδωσε και 1 ασιστ.


14. ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ
Έπαιξε κάτι λιγότερο από 4λεπτο και δεν πρόλαβε να δείξει κάτι ιδιαίτερο.


15. FRANCIS
Στο τέλος όταν έφυγε ο Τζιγκάνοβιτς κι έιχε απέναντι μόνο τον κουρασμένο Ζούπαν έδειξε τις επιθετικές του αρετές. Τέλειωσε με 14 πόντους (5/8 2π αλλά και μόλις 4/7 βολές) ενώ πήρε και 6-2 ρημπάουντ. Είχε και 3 λάθη.


17. MELS
Πίεσε στην άμυνα και γι'αυτό άλλωστε χρησιμοποιήθηκε. Δεν ήταν κακός σε αυτόν τον τομέα.
Επιθετικά βέβαια είναι άλλη κουβέντα... Στην 11η εμφάνιση του, έχει φτάσει με το ζόρι στους 8 πόντους (αθροιστικά) με 6/10 βολές, 1/8 δίποντα, 0/5 τρίποντα.. Έχει πάντως 7 κλεψίματα.


18. ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πέτυχε τους πρώτους του κιτρινόμαυρους πόντους (4 με 1/1 2π, 2/4 βολές - οι πρώτες δυο εκτελεσμένες σαν μπετατζής). Δεν μπήκε βασικός όπως στα Ιλίσια, χρησιμοποιήθηκε για να φρεσκάρεται η frontline . Έπαιρνε καλές θέσεις σχετικά.

19. JEREMIC
Πάντα κολλημένος στο παρκέ κι εξακολουθούμε να ψάχνουμε τη χρησιμότητά του...
ashton

οι ποντοι της ΑΕΚ απο το 43-36 μεχρι το τελος, εκτος απο 1/2 βολες του Μαζεικα στο 45-43
oropos 27
QUOTE(Jabar @ Jan 30 2010, 21:11 ) *
Είχα πάει Ηλυσιακός-Κολοσσός .Αναμένεται τιμωρία.Καφέδες πορτοκαλάδες και γενικά ένα μπαρ έπεσε εντός αγωνιστικού χώρου.



ειδες οι οργανωμενοι του ηλυσιακου φταινε που οι αγνοι φιλαθλοι των ιλισιων δεν πηγαινουν στο γηπεδο, smiley.gif οταν σας ελεγα παντου γινονται αυτα οπως εγιναν και στα τρικαλα αυτες οι αθλιοτηες δεν τις επικροτω αλλα γινονται το θεμα ειναι να μην μπερδευομαστε
oropos 27
ηταν ωραια στα τρικαλα μου θυμισε εποχες που παιζαμε την σωτηρια με παγκρατι και σπορτιγκ αλλα και τωρα οπως και τοτε η α2 ηατν πολυ μακριαααα, αλλα πιστευα και πιστευω οτι για να πεσουμε πρεπει να αυτοκτονησουμε και αν συνεχιζαμε με πεδουλακη και τις αλλες παλινωδιες που γινοντουσταν θα πεφταμε σιγουρα,το θεμα ειναι οτι ο μηνας αλλαξε την ψυχολογια της ομαδας και εδωσε το παθος που ελειπε μπραβο πανω απο ολα στα παιδια των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ των τρικαλων που παρα τις τοπικιστικα ψευτοδιλληματα που τους κατηγορουσαν δειξαν οτι η ΑΕΚΑΡΑ ειναι τα παντα για αυτους και εξασφαλισαν και 250 εισητηρια και μερικα και για μας εδω που βρηκαμε το δρομο προς τα τρικαλα,η εξεδρα ηταν απο τα παλια μου θυμισε βραδιες ηρωων στην πατρα και ειχε σαν αποτελεσμα εκει στα δυσκολα να γυρισουμε το ματσακι,συγκινητικη και η παρουσια των παικτων που στο τελος δειξαν παθος και πανω απο ολα στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ μηνα που μιλαει η ΑΕΚΖΗΔΙΚΗ ψυχη του ευχομαι απο καρδιας νικες για την ΑΕΚΑΡΑ μας,παμε για νικη με το πανιωνιο οπου και εκει θα ειμαστε κοντα στην ομαδα παρολο που ειναι κεκλεισμενων

γκεκο μηνα στο γ.μοσχος παιζουμε ακομα μια φορα
ashton
QUOTE
31 | 01 | 2010 17:45
Επιστρέφει ο Δορκοφίκης!


Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αναμένεται να μπει από αύριο ο Περικλής Δορκοφίκης. Ο αρχηγός της «Ένωσης» ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του (θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο) και θα δώσει κανονικά το παρόν στον αγώνα με τον Πανιώνιο στο Ελληνικό. Ο Δορκοφίκης είναι πολύ καλά αυτό το διάστημα και από αύριο θα τεθεί στην διάθεση του Μηνά Γκέκου, ο οποίος βλέπει άλλον έναν παίκτη να είναι ετοιμοπόλεμος, ενισχύοντας ξανά την γραμμή των ψηλών.
Η ικανοποίηση στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έπειτα από τη νίκη στα Τρίκαλα είναι μεγάλη, αλλά ο Γκέκος δεν θέλει να μείνει άλλο εκεί, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη για να μπορέσει η ομάδα να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.
Τέλος, όσον αφορά την ενίσχυση στην περιφέρεια με έναν οργανωτή που θα δίνει ανάσες στον Ταουρίν Γκριν, ο Γκέκος θα τον ήθελε… χθες, αλλά ξέρει ότι άμεσα είναι λίγο δύσκολο να προχωρήσει, δεδομένης της οικονομικής στενότητας που υπάρχει στην ΚΑΕ.


basketnet.gr

Το θέμα είναι βέβαια να μην γυρίσει όπως ήταν πχ στον Άγιο Θωμά και λίγο πριν τον τραυματισμό, αλλά να είναι όπως πέρσι ώστε να έχουμε μια λύση ακόμα στους ψηλούς..
ashton
Με ίωση ο Μάκης Νικολαϊδης (δεν ήταν και στην κοπή της πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ χθες).
Ο Δορκοφίκης γύρισε κανονικά στις προπονήσεις .
ashton
ΑΕΚ-Πανιώνιος Κλειστό Ελληνικού

Κομισάριοι: Παλάτος / Μάνος
Διαιτητές: Βορεάδης Λάζαρος , Καρακατσούνης Χαράλαμπος , Γκούμας Αστέριος

Feb 06 2010 16:00 NOVASPORTS 3


QUOTE
ΑΕΚ - Πανιώνιος 2010-02-05
Μπάλα 3

Στον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα του Ελληνικού, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, αναφέρονται τα μέλη των δύο ομάδων στο esake.gr…

ΜΗΝΑΣ ΓΚΕΚΟΣ:

«Η ΑΕΚ δίνει ένα ακόμα δύσκολο, όσο και κρίσιμο παιχνίδ. Για την Ένωση δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Πολλώ δε μάλλον, ότι θ’ αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών τον Πανιώνιο. Αναντίρρητα, το ζητούμενο για μας είναι να δείξουμε διάθεση στην άμυνα, ενθουσιασμό και συγκέντρωση και στην επίθεση να παρουσιαστούμε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι».

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ:

«Η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη, κάτι που θα επιτευχθεί αν παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι. Δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ ότι θα γευθούμε στο τέλος τους «καρπούς» μας».

ΝΕΝΑΝΤ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ:

«Σεβόμαστε την ομάδα της ΑΕΚ που αποτελείται από καλούς παίκτες, ενώ πρόσφατα άλλαξε προπονητή και δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ θέλει τους βαθμούς της νίκης όσο και εμείς στην προσπάθεια που κάνουμε να ανέβουμε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και η ομάδα που θα θέλει περισσότερο το ροζ φύλλο αγώνα αυτή και θα το κατακτήσει στο τέλος».

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παίξουμε σχεδόν πλήρεις, μόνο ο Μπορόβνιακ θα απουσιάσει. Ερχόμαστε από μια καλή νίκη ψυχολογίας με το Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική. Την εβδομάδα αυτή δουλέψαμε πολύ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, η οποία έχει νέο προπονητή και προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τα Τρίκαλα.. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Το ματς θα κριθεί στο κατά πόσο θα μπορέσουμε να μπλοκάρουμε τους καλούς παίκτες της ΑΕΚ, όπως οι Γκρίν, Φράνσις και Νικολαΐδης. Αν καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη που αν την κατακτήσουμε θα μας βοηθήσει να πάρουμε καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα».


esake.gr
ashton
QUOTE
Αρχηγικό γεύμα στην ΑΕΚ


Γεύμα στους συμπαίκτες τους παραθέτουν αυτή την ώρα ο αρχηγός της ΑΕΚ Περικλής Δορκοφίκης και ο υπαρχηγός Πρόδρομος Νικολαϊδης. Μόλις ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση οι δυο παίκτες ενημέρωσαν τους συμπαίκτες τους ότι θα τους κάνουν το τραπέζι. Έτσι, αποχώρησαν όλοι μαζί από το Ελληνικό και χωρίς την παρουσία μέλους του προπονητικού επιτελείου, αλλά ούτε και της διοίκησης είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να έρθουν πιο κοντά, καθώς ξέρουν καλά ότι οι υποχρεώσεις τους είναι αυξημένες από ‘δω και πέρα.
Το κλίμα ήταν πολύ καλό και τα αστεία έδωσαν και πήραν στο «κιτρινόμαυρο» τραπέζι, όπου άπαντες έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.


basketnet.gr



QUOTE
Ψάχνει το "διπλό"
Της Αλεξάνδρας Λούτση
05/02/2010 (21:35)

Ο Τρέβον ΜπράιαντΤη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του θέλει να πετύχει αύριο, στο κεκλεισμένων των θυρών Ελληνικό κόντρα στην ΑΕΚ, ο Πανιώνιος. Το συγκρότημα του Νέναντ Μάρκοβιτς παρουσιάζει βελτίωση το τελευταίο διάστημα, αλλά με εξαίρεση το "διπλό" στα Ιλίσια επί του Ηλυσιακού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει άλλο ματς μακριά από τη Νέα Σμύρνη.

Στην προσπάθεια να κερδίσουν ακόμη περισσότερο έδαφος στη βαθμολογία της Α1, λοιπόν, οι Νεοσμυρνιώτες θα ψάξουν αύριο αποκλειστικά για τη νίκη, έχοντας στη διάθεσή τους και τον Τρέβον Μπράιαντ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη γάμπα. Μοναδικός απόντας παραμένει ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ, ο οποίος βρίσκεται στη Σερβία κι αναμένεται στην Αθήνα από την επόμενη εβδομάδα.


basketblog.gr

Jabar
QUOTE(ashton @ Jan 30 2010, 21:15 ) *
Αν ηταν η ΑΕΚ θα ήταν δεδομένο.
Τώρα παίζει και κάνα πρόστιμο του 5χιλιαρου.

α) λόγω υποτροπής στο παράπτωμα για μη εγκατάσταση στο γήπεδο του απαραίτητου εξοπλισμού για τη λειτουργία του συστήματος ακριβούς χρόνου (precision time) και για τη μη χρήση αυτού κατά τη διάρκεια του αγώνα, πρόστιμο 11.000,00€,
β) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€,
γ) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ και
δ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από τα οποία προκλήθηκε διακοπή προκειμένου αυτός να καθαρισθεί και ξανά για ρίψη αντικείμενων μετά τη λήξη του αγώνα, πρόστιμο 2.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΚΟΛΟΣΣΟ της 30-1-2010.
...
ashton
μέσα έπεσα (είχα ξεχάσει ότι είναι πολλαπλα υπότροποι στο precision time)

Πολύ δύσκολο το σημερινό ματς..
Χωρίς κόσμο (αυτό ίσως είναι καλό, γιατί δε θα έχουμε τιμωρία στο επόμενο ματς - αλλά για σήμερα είναι απώλεια) και θα ήθελα να δω ποιος θα μαρκάρει τον Ερτσεγκ...
dreamtheater
Ευτυχώς, κάποιες φορές στη ζωή, σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις εκδίκηση για κάτι τόσο σύντομα...
Pierce
Νέμεσις....
ashton
Μπράβο ρε ομαδάρα..

Τεράστια γλύκα αυτή η νίκη, μετά τα όσα είχαν γίνει στον πρώτο γύρο.
33 πόντοι και κόντρα σε πλήρη ομάδα (και με Μπραιαντ-Ερτσεγκ επιπλέον).

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.

φοβερή εμφάνιση και από τον Μελς που ηταν αλανθαστος (2/2 1π, 2/2 2π, 2/2 3π) ενω μεχρι σημερα ειχε 6/10 βολές, 1/8 2π, 0/5 3π !

Emanuel David Ginobili
ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!

1.000 μπραβο σε Μηνα και παικτες! Απο την αμυνα(ρα) προκυπτει και καλη επιθεση!
Η ικανοποιηση που νιωθω ειναι απιστευτη!
Εκτος απο την καταπληκτικη δουλεια στην αμυνα η ιδια, αν οχι μεγαλυτερη, δουλεια,φαινεται να χει γινει απ' τον κουτς και στον σημαντικοτατο τομεα της ψυχολογιας!
ΟΛΟΙ ηταν καταπληκτικοι, αλλα ειδικη μνεια αξιζει στον ΤΡΕΑΛΑΡΑ Μελς! Παιζει τρομερη -επιθετικη- αμυνα, αυτο ομως το εκανε παντα, τωρα με τον Μηνα στον παγκο -παιρνοντας αρκετα συνεχομενα αγωνιστικα λεπτα- βοηθησε πολυ και στην επιθεση! Ο Παπανικολαου που βαζει πλατη και σπρωχνει τη μιση Α1, ο Παπανικολαου που πηγαινε, στη 1η περιοδο, τον Καλλινικιδη μεσα ανετα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να σπρωξει τον τρομερο Γαλλο! Που κρυβει απιστευτη δυναμη σ' αυτο το... (χμμμμ ε τελος παντων τον βλεπτε πως ειναι) κορμι!!!


Υ.Γ. ΜΗΝΑΣ ΓΚΕΚΟΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
Hoff
Κρίμα, αν δεν υπήρχε εκείνο το κακό 12λεπτο στο ξεκίνημα, θα είχαμε καλύψει και τη διαφορά.

Ειλικρινά, έβλεπα την ομάδα τους και πέραν των Παπανικολάου, Έρτσεγκ, Καλαμπόκη, δεν έχουν και κάτι ιδιαίτερο, δλδ να πείς ότι υπερτερούν συν το γεγονός ότι είχαν μόλις μία νίκη εκτός έδρας μέχρι σήμερα και μάλιστα είχαν παίξει μέσα σε Τρίκαλα (που τότε βέβαια είχαν ξένους) και Καβάλα (που τότε όμως είχαν Αλεξανδρή στον πάγκο, δλδ δεν έπρεπε να χάσουν αυτό το ματς). Κλείσαμε τον Έρτσεγκ, έκανε και εκείνα τα 2 φάουλ στην αρχή ο Καλαμπόκης και καταφέραμε να φέρουμε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο, ντακς... δε γίνονται κάθε μέρα αυτά, προφανώς και δεν είναι αντιπροσωπευτική η εικόνα.

Αυτό που βλέπω όμως, είναι διάθεση αλλά το κυριότερο, ικανότητα να παίξουν άμυνα. Από εκεί ξεκίνησαν όλα άλλωστε.
Κι αν με τα Τρίκαλα υπήρχε η παράμετρος της ατάλαντης επίθεσης των Τρικάλων, εδώ δεν μπορείς να πείς το ίδιο.

Μπράβο και πάλι μπράβο, και πιστεύω πως αν στα επόμενα 4 ματς καταφέρουμε να πάρουμε 2 νίκες (οπωσδήποτε με Ολύμπια ή Καβάλα, όποιον απ'τους 2 κερδίσεις, ουσιαστικά το σπρώχνεις στην Α2) θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή. Με 9 νίκες σωζόμστε σίγουρα, με 8 αναλόγως το συνδυασμό αποτελεσμάτων και τις πιθανές ισοβαθμίες. Η αλήθεια είναι πως θεωρώ τις 8 νίκες επαρκείς, αλλά καλό είναι να μην υπάρξει εφησυχασμός γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να γίνει η στραβή.

Τώρα Περιστέρι, δύσκολο ματς, αλλά εδώ που φτάσαμε, πρέπει να τα χτυπάμε όλα ανεξαιρέτως...
ashton
ενημερωτικά η σημερινή, δεν ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας επί του Πανιωνίου πάντως. Αυτή ήταν το 120-72 το 1967/68 (48 πόντοι).
είναι όμως η μεγαλύτερη μας νίκη επί των κυανερυθρων στην Α1. Το προηγούμενο ρεκορ ηταν 31 ποντοι στο Μόσχος (104-73 το 91/92) και στο ΟΑΚΑ (102-71 το 01/02)


48 120-72 (1967/68)
31 104-73 (1991/92)
31 102-71 (2001/02)
27 85-58 (1997/98-playoff)
26 98-71 (1969/70)
24 99-75 (1970/71)
23 82-59 (2005/06)
22 109-87 (1968/69)
Jabar
QUOTE
ΑΕΚ
Δωρεά Παππά
Του Γιώργου Νικολάου
06/02/2010 (19:00)

Ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς, έκανε δωρεά στην ΚΑΕ ΑΕΚ…
Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Η διοίκηση αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κο Πέτρο Παππά, ο οποίος προσέφερε ως δωρεά (μέσω της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) 10.000 ευρώ και μ’ αυτό τον τρόπο υπενθύμισε στους απανταχού ΑΕΚΑΡΕΣ ότι η ΑΕΚ τους χρειάζεται κυρίως στους χαλεπούς καιρούς".WWW.BASKETBLOG.GR


ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Γκέκος: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»
06/02/2010 19:18
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Συγκινημένος με την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Μηνάς Γκέκος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο. «Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και είμαι συγκινημένος. Για τα προβλήματα θα μιλήσουμε μετά αλλά αυτό δεν αφορά τον κόσμο.

Παίξαμε με μια ομάδα που έχει ποιότητα σε ψηλούς και περιφερειακούς. Στην άμυνά μας προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε τον Πανιώνιο να πάρει τη μπάλα στο λόου ποστ και παίζοντας καλή άμυνα στα πικ εν ρολ. Δεν ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι. Η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ και συνέχισε: «Μετά το δεκάλεπτο όλα τα παιδιά που έπαιξαν ήταν συγκεντρωμένα. Δεν εκπλήσσομαι για τη διαφορά. Σταματήσαμε το λόου ποστ παιχνίδι και τα πικ εν ρολ, ανεβάσαμε ψηλά την άμυνά μας και βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση».

Για την εικόνα της ομάδας του επί των ημερών του στην «Ένωση» εξήγησε: «Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και τα δύο τα παιχνίδια κλειδί ήταν η άμυνά μας. Στην επίθεσή μας είμαστε λίγο πίσω. Υπάρχει λογική. Πριν από 15 μέρες τα παιδιά έκαναν με άλλον κόουτς προπόνηση, πριν από 15 με άλλον. Έχουμε αθλητική ομάδα και μας βοηθά στην άμυνα. Για την επίθεση θέλουμε χρόνο και δεν είμαι ευχαριστημένος».

Για την προοπτική ενίσχυσης, ξεκαθάρισε: «Ποτέ μου δεν έχω πάρει παίκτη για να πάρω. Δεν έχουμε αποφασίσει. Αυτό θα γίνει το σαββατοκύριακο». Και συμπλήρωσε: «Ο καθένας εδώ θα πρέπει να κάνει μια προσπάθεια παραπάνω. Εμείς ως ομάδα θα το κάνουμε. Αυτοί που είναι έξω από το γήπεδο θα πρέπει να κάνουν το ίδιο. Δεν θέλουμε να παίξουμε άλλη φορά κεκλεισμένων των θυρών. Θα πρέπει και οι φίλαθλοι να το καταλάβουν».

Η τοποθέτηση Γκέκου με κλειστές κάμερες
Όταν οι κάμερες έκλεισαν ο Μηνάς Γκέκος θέλησε να κάνει μια τοποθέτηση, για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ. «Πετύχαμε απλά δυο νίκες, αλλά απέχουμε πολύ από τον στόχο μας. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα, που κάθε μισή ώρα έχει ανανέωση είδησης στο διαδίκτυο. Επαναλαμβάνω πως η κατάσταση είναι δύσκολη και τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Τώρα θα πρέπει να την βοηθήσουν όσοι ανώνυμοι και επώνυμοι μπορούν. Ξέρω πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά άμα δεν παίξουμε οι φανέλες δεν μπορούν να κερδίσουν από μόνες τους. Αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν πρέπει να το κάνουν τώρα πριν να είναι αργά. Και πρέπει να την βοηθήσουν πραγματικά. Δεν θα εξετάσουμε τι έχει γίνει ως τώρα. Όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Όποιος προσπαθεί κάνει λάθη. Θα έλεγα τα ίδια, ακόμη και αν χάναμε. Η ομάδα χρειάζεται συσπείρωση και αυτοί που θέλουν να την βοηθήσουν ας το κάνουν τώρα. Ο χρόνος είναι εις βάρος μας» ήταν η τοποθέτηση του Μηνά Γκέκου.

Γκιζογιάννης: «Το σκορ ήταν εντυπωσιακό»
Συγκρατημένος ήταν ο Ανδρόνικος Γκιζογιάννης μετά το τέλος του αγώνα. «Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Σίγουρα ως σκορ ήταν εντυπωσιακό, αλλά εμείς το βλέπουμε σαν δεύτερο βήμα μετά τα Τρίκαλα» επισήμανε ο φόργουορντ του «δικεφάλου» και πρόσθεσε: «Αυτές οι νίκες αν δεν δείξεις ταπεινότητα μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ. Κρατάμε τη νίκη και από Δευτέρα προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με το Περιστέρι».

Το πανό
Απάντηση στο πανό που είχαν βάλει οι οπαδοί του Πανιωνίου στον αγώνα ποδοσφαίρου στη Νέα Σμύρνη, όπου χαρακτήριζαν την ΑΕΚ ντροπή της προσφυγιάς επεφύλασσε η «Ένωση». «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΜΠΟΥ…ΛΑ. ΡΟΥΦ…ΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΑΙΩΝΙΟΙ», ανέγραφε το πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Ανακοίνωση για οικονομική βοήθεια Παππά!
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ, για την οικονομική βοήθεια του μετόχου της ΠΑΕ Πέτρου Παππά προς την ομάδα μπάσκετ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως τον κ. Πέτρο Παππά, ο οποίος προσέφερε ως δωρεά (μέσω της ερασιτεχνικής ΑΕΚ) το ποσό των 10χιλιάδων ευρώ και μ’ αυτό τον τρόπο υπενθύμισε στους απανταχού ΑΕΚαρες ότι η ΑΕΚ τους χρειάζεται κυρίως, στους χαλεπούς καιρούς…».


QUOTE
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - «Ζητώ συγνώμη, ντρέπομαι»
06/02/2010 19:20
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Απολογητικός ήταν ο προπονητής του Πανιωνίου Νέναντ Μάρκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα. «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές της ΑΕΚ για τη νίκη. Και προσωπικά στον κ. Γκέκο. Οι παίκτες της ΑΕΚ πάλεψαν πολύ. Πολύ περισσότερο από τους δικούς μου παίκτες για τη νίκη.

Πολεμούσαν για τη φανέλα και αυτό ήταν το κλειδί του ματς. Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους μας για την εμφάνιση και την ήττα. Προσωπικά ντρέπομαι για την εμφάνιση» δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και συνέχισε: «Μετά το 26-16 το παιχνίδι έγινε μονόπλευρο υπέρ της ΑΕΚ. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα στο ένας εναντίον ενός. Κέρδισαν όλες τις μονομαχίες και έβγαλαν ενέργεια σε άμυνα και επίθεση.

Εμείς ούτε να πασάρουμε, ούτε να ντριμπλάρουμε, ούτε να σουτάρουμε μπορούσαμε… Με αυτή την εμφάνιση δείξαμε σημάδια μικρής ομάδας που παίζει καλά μόνο στην έδρα της. Με εξαίρεση τα παιχνίδια εναντίον του Πανελληνίου, του ΠΑΟΚ και του Αμαρουσίου. Αλλά αυτά ήταν παλαιότερα. Με ομάδες που παίζουν την ύπαρξή τους όπως η Καβάλα και η ΑΕΚ ήμασταν κάκιστοι».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καλαμπόκης, σχολίασε: «Λυπάμαι που είμαι σε αυτή τη θέση. Είναι ντροπιαστική η εμφάνιση. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω μεγάλες λέξεις αλλά δεν μπορούμε να αποφύγουμε την πραγματικότητα. Ήταν λογικό οι παίκτες της ΑΕΚ να αντιδρούσανε μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Μετά πήραν ψυχολογία και εμείς δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια πάσα. Πρέπει να προβληματιστούμε που μακριά από το γήπεδό μας που δεν μπορούμε να έχουμε τη σταθερότητα που έχουμε εντός. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την δίκαιη νίκη της».

Γιάννης Πάλλας


sportnet.gr
Hoff
Μία άσχετη ερώτηση με τα αγωνιστικά, αλλά θυμήθηκα μία απορία που είχα στο παρελθόν καθώς κοιτούσα στα διάφορα site για το σημερινό αγώνα.

Τρέχει τίποτα με το superbasket.gr? Γιατί εδώ και 2 χρόνια που το'χω πάρει χαμπάρι, την ΑΕΚ την έχει πάντα σε δεύτερο πλάνο. Πάντοτε απ'τις τελευταίες ειδήσεις και σήμερα που μπήκα να δω (αν και σχετικά αργά, τώρα δλδ...), δε βλέπεις στα κεντρικά. Εμεινε ζωντανή γράφει για τη Λάρισα αλλά για την ΑΕΚ όχι. Ίσως επειδή ο αγώνας έγινε νωρίτερα, δεν ξέρω, απλά και άλλες φορές έχω παρατηρήσει ότι σε σχέση με basketnet και basketblog η ΑΕΚ είναι 2η ή και 3η είδηση στο site. Όσο χώρο πιάνει ο Ηλυσιακός άλλο τόσο πιάνει και η ΑΕΚ...

ΥΓ Επειδή είχα γράψει ότι ο Πανιώνιος είχε χάσει από τα Τρίκαλα, να πω αυτό δεν ισχύει, δεν έχουν παίξει ακόμα στα Τρίκαλα. Μόνο από την Καβάλα έχουν χάσει σε θεωρητικά εύκολο παιχνίδι.
ashton
QUOTE
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
8/2/2010



Η ΚΑΕ Πανιώνιος με αφορμή το πανό που ανέρτησαν οι εγκεκριμένοι καλεσμένοι της ΚΑΕ ΑΕΚ για παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών οφείλει να κάνει μια Ιστορική αναδρομή στα χρώματα του συλλόγου τεκμηριωμένη απο τον Ιστορικό-συγγραφέα κ.Βαγγέλη Κουκούλογλου που στο βιβλίο του «ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ» αναφέρει τα εξής:



"....και εγένετο φώς, δέκα έτη πριν την αυγή του 20ου αιώνα. Απο τον Ορφέα και το Γυμνάσιο γεννήθηκε ο Πανιώνιος στη Σμύρνη της Ιωνιάς. Και απο το απαύγασμα της πολιτιστικής και αθλητικής Μικρασίας και απο τους ήχους των αυλών, των «Πανιώνιων» αγώνων της αρχαίας Πριήνης, στους μπαξέδες και τους ταρσανάδες της χιλιοτραγουδισμένης Σμύρνης, η αναγέννηση της σύγχρονης αθλητικής και πνευματικής κουλτούρας των Ελλήνων.

Κι αυτή, η λυρική σειρήνα του γενικού προσκλητηρίου, με απώτερο στόχο την καλλιέργεια και τη διάδοση της μουσικής και των καλών τεχνών, αλλά με πρώτιστο σκοπό την ανάπτυξη της γυμναστικής και του αθλητικού αισθήματος, φιλοτεχνήθηκε με το άλικο χρώμα της καρδιάς, το κόκκινο και την απερασντοσύνη του χρώματος της μεγάλης πατρίδας, το μπλε.

Χρώματα που συμβολίζουν τη μεγάλη ιδέα ενός μεγάλου ηγέτη, του Δημητρού Δάλλα, χρώματα που ενσαρκώνουν τα μεγάλα όνειρα πολλών επιφανών Σμυρνιών, πνευματικών ανθρώπων και εθνικών αγωνιστών, που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη νεότητα, για την αιωνιότητα του Πανιώνιου. Και που την αποτύπωσαν ανάμεσα στο κόκκινο και το μπλε, στα λευκά όνειρα τους, με τα αρχικά Π.Γ.Σ.Σ, στην απόχρωση(μπλε) της κοιτίδας του πολιτισμού και του αθλητισμού. Της Ελλάδας του πνεύματος και της γοητείας".



Υ.Γ.Στο παρελθόν κάποιοι υποστήριξαν-οι ανιστόρητοι- ότι οι ιδρυτές του Πανιωνίου έβαλαν το κόκκινο στη σημαία του για να ...κολακέψουν τους Τούρκους. Είναι απαράδεκτος και προσβλητικός ο ισχυρισμός αυτός, προερχόμενος απο φθόνο και μικρότητα για τα όσα έχει πράξει ο Πανιώνιος επί ένα και πλέον αιώνα όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και ως έπαλξη πατριωτισμού και πολιτισμού.

Ξεχνούν οτι είναι ο μικρασιατικός σύλλογος που το εθνικό του φρόνημα το πλήρωσαν με πολύ αίμα, απο τον προστάτη του Άγιο Χρυσόστομο και των εγκριτών φιλάθλων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ Νικ. Τσουρουκτσόγλου μέχρι τον πρωταθλητή του Ύψους Νικόλαο Ανδρεαδάκη και δεκάδες φιλάθλων που έχασαν τη ζωή τους όταν οι «Τσέτες» μπήκαν και πυρπόλησαν τη Σμύρνη.

Επί 25 και πλεόν χρόνια ο Πανιώνιος-μέχρι την Καταστροφή- αγωνιζόταν για την εθνική και πατριωτική θωράκιση του Ελληνισμού με όλα τα μέσα, αθλητικά και μη.

Μάλιστα το 1904 ο μεγάλος Έλληνας της Ευρώπης, πρόεδρος της ΔΟΕ και του Α΄ Πανελληνίου εκπαιδευτικού συνεδρίου, κ.Δημήτριος Βικέλας με τη συμμετοχή χιλίων περίπου εκπαιδευτικών απο την ελεύθερη και την εκτός συνόρων Ελλάδα, βράβευσε τον Πανιώνιο για το εκπαιδευτικό και πατριωτικό του έργο και πρόσφερε χρηματικό ποσό που ο «Ιστορικός» το κατεχώρησε στο ταμείο του ως «δωρεά ανωνύμου» για να μην πάρουν είδηση οι Τούρκοι.

Κάτω, λοιπόν, τα χέρια απο ένα σύλλογο προπύργιο του Ελληνισμού....


panioniosbc.gr

και τα στιγμιοτυπα από την ΝΕΤ.. 33" όλα κι όλα..



Jabar
Το κόκκινο σημαίνει αιωνιότητα,νεότητα?Λευκό σημαίνει όνειρα,μπλέ Ελλάδα.
ashton
@@ το πανώ.
ξέπεσε στο επίπεδο του Τσακίρη..
ashton
Περιστέρι-ΑΕΚ Ανδρέας Παπανδρέου

Feb 14 2010 18:00 ET1

QUOTE
Ο Σκουρτόπουλος θέλει Αγαδάκο με ΑΕΚ


Έπειτα από το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης του Σπένσερ Νέλσον, στο Περιστέρι ασχολούνται με τον Λάζαρο Αγαδάκο. Ο έμπειρος σέντερ καλύπτει αγωνιστικά τον Θανάση Σκουρτόπουλο για την ενίσχυση της ρακέτας της ομάδας, προκειμένου να δυναμώσει στα ριμπάουντ, που αποτελούν «αχίλλειο πτέρνα» στους αγώνες. Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και απομένει να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες, ώστε ο παίκτης να φορέσει την φανέλα του συλλόγου.
Ο Σκουρτόπουλος θέλει να τελειώνει το συντομότερο με τον Αγαδάκο, ώστε να μπορέσει να τον έχει στην διάθεση του για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, που είναι δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση όπως έδειξε και στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Υπάρχει αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει το αργότερο μέχρι αύριο, ώστε να μπορέσει να παίξει, δίνοντας κι αυτός βοήθεια κοντά στο καλάθι.


basketnet.gr
nikefalin
QUOTE(ashton @ Feb 11 2010, 15:15 ) *
Περιστέρι-ΑΕΚ Ανδρέας Παπανδρέου

Feb 14 2010 18:00 ET1


θα ρθεις ?
ashton
Δύσκολα.
Αν ήταν 7 πιο εύκολα..
ashton
ένα χιλιάρικο πρόστιμο για το πανώ και τα συνθηματα

QUOTE
19/12-2-2010 2010-02-12

Για ομαδικά υβριστικά συνθήματα και ανάρτηση πανό, πρόστιμο 1.000,00€ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 6-2-2010.
...


esake.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.